Kääpiöiden kaupunki


 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Tiet ja torit Tiet ja torit
  Kaupungista löytyy monta toria, joilla järjestetään kansanjuhlia ja tapahtumia, sekä silloin tällöin myyjäisiä. Tiet pidetään siistinä ja alati valaistuina, vartijoiden pitäessä tarkkaa kuria syrjäisemmilläkin kujilla.
  Valvoja: Crimson
  4 Aiheet
  52 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ma Huhti 11, 2016 4:14
 • Syöte - kaupat, puodit, kievarit, kapakat kaupat, puodit, kievarit, kapakat
  Kaupungista löytyy todella paljon käsityöpajoja, jotka myyvät ensiluokkaisesti taottuja aseita ja esineitä. Tietenkin muitakin kauppoja löytyy ja lähes joka toiselta kulmalta löytyy asteen tai toisen kapakka, jossa olut virtaa ja tunnelma on korkealla.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Majatalot Majatalot
  Majataloja löytyy montakin, mutta suurin osa on suunniteltu lyhyempikasvuisille vierailijoille. Vain muutama majatalo tarjoaa huoneita, joissa myös ihmisenkokoinen matkalainen saattaisi hyvin viettää yönsä.
  Valvoja: Crimson
  2 Aiheet
  66 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja DailyStar Näytä uusin viesti
  Ma Syys 28, 2015 9:01
 • Syöte - Asunnot Asunnot
  Niin pieniä tupia, kuin suurempiakin asuntoja. Asuntoja löytyy niin ala- kuin yläluokkalaisillekin.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Käytävät ja salit Käytävät ja salit
  Linnakkeessa risteilevät, mahtipontiset käytävät johtavat syvemmälle linnakkeen uumeniin. Linnakkeesta löytyy myös suurempaa ja pienempää salia, aina jokaiseen tarkoitukseen omansa. Koristelu käytävillä ja saleissa on yleensä näyttävää ja siniveristen arvolle sopivaa.
  Valvoja: Crimson
  1 Aiheet
  18 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mohnake Näytä uusin viesti
  Ti Heinä 29, 2014 3:49
 • Syöte - Kuninkaan sali Kuninkaan sali
  Salin seinät ja lattia ovat vitivalkoista kiveä. Seiniltä roikkuvat koristekankaat on varusteltu Tornhelmin tornilla. Tilaa valaisee vain muutama rautainen tulisija. Itse valtaistuin kohoaa korokkeella salin perällä. Kaksi jättimäistä sankaripatsasta taustoittavat sitä. Tätä salia käytetään lähinnä vain oikeusistuntoihin. Jos asiasi on kiireinen ja vakava niin pääset kuninkaan puheille täällä.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Makuuhuoneet Makuuhuoneet
  Linnakkeessa on makuuhuoneita niin vieraille, kuin siniverisillekin. Makuuhuoneiden sisustus on ensiluokkaista ja palvelijat pitävät huolen, että vierailijat myös viihtyvät Tornhelmin linnakkeessa.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Kappeli Kappeli
  Hämärästi valaistussa kappelissa kääpiöt voivat rauhassa rukoilla ja ylistää jumaliansa. Tilassa ei ole penkkejä, sillä kääpiöiden uskonnolliset menot suoritetaan seisaaltaan tai polviltaan. Kappelin päätyseinällä kohoaa monta metriä korkea patsas, joka esittää kääpiöiden jumalia yhtaikaisesti. Patsaan edessä on alttari, jolle voi laskea siunausta vaativan esineen tai ihan vaikka kynttilänkin. Kappeliin kuuluu myös pappien yksityiset tilat joihin muilla ei ole asiaa.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Vierassiipi Vierassiipi
  Tänne majoitetaan kaikki kunniavieraat ja suojelusta vaativat henkilöt. Siivessä on monenkokoisia huoneita, aina kuninkaiden monitarpeisista makuusaleista pienempiin, lähes sellimäisiin, makuukamareihin. Sisustuksessa on otettu jokseenkin huomioon kansainvälisyyttä ja tänne on tuotu erityylisiä huonekaluja ja koristeita ympäri Cryptiä.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Kirjasto Kirjasto
  Tänne on tallennettu kaikki kääpiöiden historiasta. Myös muita kirjoja ja kääröjä on päässyt tänne säilytykseen. Etsit sitten näytelmää, kasvitietoa tai sodankäyntiä edistyneille löydät kaiken täältä. Tarvittaessa voit pyytää kirjastonhoitajaa kopioimaan sinulle teoksia joita haluat myös lukea muualla linnakkeessa.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Luolastot ja käytävät Luolastot ja käytävät
  Vuoren sisälle johtaa montakin käytävää, jotka on ajan myötä louhittu vuoreen. Luolastoihin ja käytäviin on helppo eksyä, ellei osaa reittiä itse suurelle rautaportille, jonka kautta pääsee kääpiöiden kaupunkiin. Suurin osa käytävistä ovat pimeitä, joten oma soihtu on suositeltava varuste, ennen kuin astut sisään. Villieläimiä luolista ei löydy, mutta eksymisen vaara on suuri. Jos kuitenkin osaat seurata melko huomaamattomia kaiverruksia käytävien seinissä, löydät varmasti kaupungin portille.
  Lähempänä porttia saattaa löytää luolista köyhiä, louhittuja asuntoja ja muutamia putiikkeja, joissa kääpiöiden vähäosaisimmat pitävät majaa ja yrittävät elantoaan hankkia. Kaikki matkamiehet eivät pääse itse kaupunkiin sisään, joten tätä slummi aluetta voi käyttää hyödykseen sisäänpääsyä odotellessa.
  Valvoja: Crimson
  1 Aiheet
  11 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Agna Näytä uusin viesti
  Su Heinä 14, 2013 6:32

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö