Kylät ja tiet


 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Aidan Aidan
  (13) Kalastajakylä, joka sijaitsee melko lähellä Aodhá järveä, lyhyen kävelymatkan päässä. Tekee yhteistyötä erittäin tiiviisti Bolívar kylän kanssa, kesäisin varsinkin. Työläiskylä, jota ympäröi suhteellisen vankka tukkiaita. Sijaitsee lähellä yleisiä – ihmisten käyttämiä – metsäpolkuja, joka takaa hyvät liikenneyhteydet lähikyliin, sekä kaupunkiin, unohtamatta suurta metsätietä, joka johtaa aina Kleth vuorille asti. Uskonnollinen kylä, jossa kaikki kristinuskosta poikkeava katsotaan noituudeksi. Taruolentoihin ja maageihin suhtaudutaan erittäin kielteisesti, tunnettu noitavainoistaan.
  5 Aiheet
  128 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Ti Touko 07, 2019 9:34
 • Syöte - Alton Alton
  (9) Toinen suuremmista kalastajakylistä, joka sijaitsee meren ja joen kohtaamispaikassa. Kylässä harrastetaan kalastamista kaikissa muodoissa. Pienimuotoinen satama löytyy. Alton kylään uitetaan yleensä Bolívarista lähtevät tukit, jotka sitten Altonista kuljetetaan kaupunkiin. Ihmistenkylä, joka ei katso hyvällä taruolentoja, mutta jos matkaavat – puolueettomat – taruolennot pysähtyvät tänne lepäämään, annetaan heidän yleensä olla rauhassa. Niin kauan, kun eivät aiheuta hankaluuksia kyläläisille. Työläiskylä.
  3 Aiheet
  160 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Ma Kesä 19, 2017 11:09
 • Syöte - Baxter Baxter
  (5) Aroilla sijaitseva ihmistenkylä, joka on tunnettu tuulimyllyistään ja suurista viljelyksistä. Viljatuotteiden suurtuottaja. Työläiskylä, josta löytyy myös korkea-arvoisempia asukkaita. Neutraalit välit Emem kylään, joka on puolueeton. Suurin osa kauppatavarasta kuljetetaan Nahoriin ja sieltä kaupunkiin arojen halki tai meriteitse. Ei katso hyvällä taruolentoja, varsinkaan haltioita. Erittäin hyvä puolustus, jopa suurempiakin petoja, kuten lohikäärmeitä, vastaan.
  1 Aiheet
  13 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Ylva Näytä uusin viesti
  Ma Loka 05, 2015 6:56
 • Syöte - Benj Benj
  (17) Pohjoisin ihmisten kylä, jossa ei niin tarkkaan katsota taruolentojen perään. Benjin kylässä asuu myös paljon kääpiöitä, jotka haluavat totutella ihmisten kanssa elämiseen, ennen kuin suuntaavat etelämpään. Benj on lähinnä läpikulku kylä, johon matkaajat pysähtyvät viettämään yötään. Kauppatavaraa vaihdetaan pohjoisten asukkien ja etelään matkaavien kauppiaiden välillä paljon tässä kylässä.
  2 Aiheet
  181 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Ikane Näytä uusin viesti
  La Heinä 14, 2018 10:40
 • Syöte - Bolívar Bolívar
  (14) Tunnetaan myös vesimyllykylänä. Joen äärellä sijaitseva pitkäviivainen kylä, jonka suojaus on täysin vartijoiden harteilla. Bolívarista lähtee myös valtavat määrät tukkipuita kohden etelää, jokakesäisien tukinuittojen myötä. Puutavara päätyy yleensä kaupunkiin.
  Virtaavaa vettä käytetään hyväksi kaikessa mahdollisessa. Suurehko ja tuottoisa kylä, täynnä rikkaampia työläisperheitä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Cale Cale
  (4) Tunnettu kylänä, jossa kasvatetaan parhaimmat ja suurimmat taistelukoirat, sekä taitavimmat metsästyskoirat. Kylän suurin elanto onkin koirakasvatus sekä metsästys. Usein tekemisissä Teman kylän kanssa. Kohtuullisen suuri kylä.
  Kyläläiset eivät ole korkealuokkaisia. Työläiskylä, pukeutuminen melko väritöntä, turkiksia. Aroille sopivaa, säähän, kuin säähän. Ihmistenkylä, ei katso hyvällä taruolentoja, varsinkaan haltioita. Koska joka kulman takaa löytyy vahtikoira, on taruolentojen erittäin vaikeaa liikkua täällä edes salassa. Kylää reunustaa valtava ja vankka puuaita.
  1 Aiheet
  23 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Enkidu Näytä uusin viesti
  Su Joulu 06, 2015 3:47
 • Syöte - Clifford Clifford
  (1) Lännempi kahdesta kylästä, jotka sijaitsevat mantereen länsipuolella, jyrkänteen reunalla. Tekee yhteistyötä usein Cliftonin kanssa. Yksi niistä kylistä, missä sijaitsee vankka linnake, jossa koulutetaan sotilaita. Kiviset, korkeat muurit, erittäin raskas puolustus. Tunnettu kylänä, josta saapuvat parhaimmat ja kestävimmät soturit. Erittäin kielteinen taruolentoja vastaan. Varsinkin haltiat tapetaan heti, jos lähelle eksyvät, elleivät kykene konkreettisesti todistamaan olevansa ihmisten puolella.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Clifton Clifton
  (2) Itäisempi kahdesta kylästä, jotka sijaitsevat mantereen länsipuolella, jyrkänteen reunalla. Jyrkännettä pitkin kulkee kapea polku alas merentasolle, josta kyläläiset käyvät kalastamassa. Ei niin suurta kalastusliikennettä kuitenkaan. Tunnettu suurista työ- ja sotahevosista, joita kasvatetaan ja koulutetaan kylässä. Tekee erittäin paljon yhteistyötä Cliffordin kanssa. Raskas puolustus, kylää ympäröi vankka ja suuri kivimuuri. Kuten Cliffordissa, Cliftonissakin suhtaudutaan erittäin kielteisesti taruolentoihin.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Colwyn Colwyn
  (10) Itäisin ihmisten kylistä, meren rannalla. Tunnetaan kylänä, jossa rakennetaan laivoja ja veneitä. Kalastaja on myös yleinen ammatti Colwynissa. Kylä on myös tunnettu seiloreista, jotka työkseen metsästävät merirosvoja. Erittäin vihamielinen haltioita ja taruolentoja kohtaan, myös noidat ja velhot saavat kyytiä tässä kylässä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Elmo Elmo
  (11) Lähinnä ihmistenkaupunkia sijaitseva kylä, joka on erittäin raskaasti varustettu. Lähinnä toimii sotilaskylänä, tavallista asutusta kylästä löytyy vähän, Majataloja ja kapakoita senkin edestä. Erikoistunut puolustukseen, omaa erittäin vankat ja vahvat muurit. Toreja ei kylässä pahemmin ole, vaan ostokset käydään tekemässä kaupungissa, jos tarve. Ase- ja haarniskapajoja löytyy rutkasti täältä.
  1 Aiheet
  42 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Su Loka 09, 2016 7:49
 • Syöte - Finley Finley
  (7) Elmon tapaan raskaasti varustettu kylä, joka on erikoistunut maantierosvojen metsästämiseen. Kylä sijaitsee suuren tien varrella, joka johtaa Nahorista ihmisten kaupunkiin, sekä satamaan. Finleystä lähtee yleensä kourallinen sotilaita partioimaan tätä tietä, suuntaan jos toiseenkin. Finley on myös suosituin levähdyspaikka tämän suuren tien varrella, joten majataloja on riittämiin. Haltioita ja taruolentoja ei katsota hyvällä, mutta puolueettomat taruolennot saattavat kuitenkin majapaikan saada. Rosvoja sen sijaan ei katsella hetkeäkään. Finleyssä ollaan tietoisia lähes kaikista Cryptin lainsuojattomista, lukuun ottamatta niitä, jotka tunnetaan vain haltioiden piireissä.
  4 Aiheet
  171 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Ma Marras 23, 2015 1:37
 • Syöte - Fitzroy Fitzroy
  (8) Kylä, joka sijaitsee Satamakylän ja ihmistenkaupungin välillä. Fitzroy on yksi vanhimmista kylistä, mitä ihmiset ovat Cryptiin rakentaneet ja sen myös huomaa arkkitehtuurista. Fitzroyta asuttaakin lähinnä vanhempi kansa ja suvut, joiden juuret ovat kaukana Cryptin historiassa. Erittäin taruolentovastainen kylä, ei katso hyvällä edes ihmisten puolella olevia taruolentoja. Fitzroyssa järjestetään kesäisin aina kansanjuhlia, sillä meren äärellä sijaitseva kylä on kaunis kesäisin.
  1 Aiheet
  31 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lörri Näytä uusin viesti
  La Elo 13, 2016 10:23
 • Syöte - Norton Norton
  (15) Pohjoisempana sijaitseva pieni kylä, joka toimii lähinnä pysähdyspaikkana matkalaisille. Norton on vaatimaton ja rauhallinen kylä, jossa ei katsota heti silmät ristissä taruolentoja tai edes haltioita, mikäli nuo vain ovat puolueettomia. Levähdyspaikkoja löytyy riittämiin ja hinnatkin ovat alhaalla. Norton on yleinen kohtaamispaikka matkaaville kauppakaravaaneille, josta johtuen Nortonissa kauppiaat käyvät yleensä kauppaa keskenään.
  1 Aiheet
  7 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Ti Elo 23, 2016 5:06
 • Syöte - Samara Samara
  (6) Mor vuorilla sijaitseva suurempi kylä, jonka asukkaat ovat tottuneet ankariin olosuhteisiin ja alati ylläpysyvään lohikäärme vaaraan. Samarassa onkin totuttu puolustamaan kylää ja kaatamaan lohikäärmeitä yhteisvoimin. Suurin osa puolustuskalustosta onkin lohikäärmeitä vastaan. Samarasta ei kuitenkaan lähde porukkaa metsästämään lohikäärmeitä, sillä se katsottaisiin sodanjulistukseksi vuorten asukkaita kohtaan ja pian saattaisi kolme vanhinta olla niskassa. Samarassa ei katsota hyvällä haltioita. Ylhäällä vuorilla on kylmä, joten pukeutuminenkin on sen mukaista. Tekee paljon yhteistyötä Nahorin kanssa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Teman Teman
  (3) Jälleen yksi pienempi kylä, joka toimii lähinnä levähdyspaikkana matkalaisille. Temanissa pysähtyvät yöpymään yleensä Cliffordista ja Cliftonista lähtevät sotilaat, jotka matkaavat kohden ihmisten kaupunkia tai Nahoria. Teman omaa raskaan puolustuksen, eikä taruolentoja saatikka haltioita katsota hyvällä. Temanissa järjestetään myös yleensä turnajaisia.
  2 Aiheet
  139 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Vahti Näytä uusin viesti
  Su Marras 26, 2017 4:41
 • Syöte - Trafford Trafford
  (16) Bolívarin tapaan kalastajakylä, joskin huomattavasti pienempi. Trafford keskittyy kalastamisen lisäksi myös metsästämiseen. Traffordista löytyykin päteviä metsästäjiä ja samoajia. Poikkeuksellisesti tekee myös yhteistyötä toisinaan puolueettoman, Astonin kylän kanssa. Vain haltioiden puolella olevia haltioita ja taruolentoja katsotaan pahalla täällä, mutta mikäli muukalaiset käyttäytyvät vähänkin oudosti, ei Traffordin väki pelkää käyttää väkivaltaa. Aina silloin tällöin Calen koirakylästä tuodaan suuri joukko metsästyskoiria Traffordiin.
  1 Aiheet
  26 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  To Joulu 12, 2019 4:04
 • Syöte - Wilton Wilton
  (12) Mahdollisesti kaikkein ovelimmin piilotettu ihmistenkylä. Wilton on erikoistunut vakoojien ja jäljittäjien koulutukseen. Kylä on naamioitu mahdollisimman hyvin suuren harjun kupeeseen. Wiltonissa ei pahemmin matkalaisille ole mitään, muutama majapaikka löytyy tarpeen vaatiessa, mutta muuten kylä on keskittynyt lähinnä koulutukseen. Wilton ei katso hyvällä taruolentoja eikä haltioita, mikäli mokomat meinaavat Wiltoniin löytää.
  1 Aiheet
  20 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ti Joulu 17, 2019 3:40
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Ardghal Ardghal
  (6) Ainoa kääpiöidenkylä, joka sijaitsee aroilla, aukealla paikalla. Ardghal on raskaasti varustettu kylä, joka vastaa ensimmäisenä torjunnasta, mikäli vihollisia hyökkäisi aroilta kohti. Sen suuret kivimuurit kohoavat korkealle ja levittäytyvät pitkälle, aivan kuin esteeksi aroilla. Ardghal on sotilaspainotteinen paikka, josta tuskin löytyy mitään matkaajille. Ardghalissa asuu vain kylässä työskentelevien sotilaiden perheitä. Ardghalissa ei katsota hyvällä ketään muuta, kuin kääpiöitä, mutta mikäli ihmisten puolella olevia ihmisiä – lähinnä sotilaallisia – ilmaantuu porteille, päästetään heidät sisään.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Brighid Brighid
  (3) Eteläisimpänä sijaitseva kääpiöidenkylä, jota asuttavat myös jonkin verran ihmiset. Brighid on jälleen yksi kylä, joka toimii lähinnä levähdyspaikkana matkalaisille ja kauppiaiden kaupustelupysäkkinä. Brighid on kuitenkin sotilaallisesti hyvin varustettu kylä ja mikäli Ardghal olisi joskus pulassa hyökkääjien kanssa, saapuisi Brighidistä kasa sotilaita hyökkäämään vihollisen selustalta. Brighidissä ei niin katsota matkalaisten rotuun, mutta haltioiden puolella olevat saavat varmasti huutia täällä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Cathal Cathal
  (5) Idässä sijaitseva kääpiökylä, joka tunnetaan parhaiten sotilaistaan. Cathalista tulevat kääpiöiden parhaimmat sotilaat. Keskellä Cathalia sijaitsee linnake, jonka sisään nuoret kääpiöt astuvat kouluttautumaan pelottomiksi sotureiksi. Cathalilla on vähän väliä kränää puolueettoman kylän, Caden kanssa. Cathalissa ei katsota hyvällä ketään muuta, kuin kääpiöitä. Ihmiset kuitenkin pääsevät sisään, mutta saavat osakseen yleensä happamia katseita.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Cian Cian
  (1) Lännessä sijaitseva, tiettävästi vanhin kääpiöidenkylä. Cian on täynnä varakkaita kääpiösukuja, jotka aikanaan ensimmäisten joukossa poistuivat vuoren sisältä ja alkoivat elämään maan päällä. Cian on erittäin vankkarakenteinen kylä, jota ympäröi vahva kivimuuri. Kauppaliikenne on vilkasta Cianissa, myös matkalaisia otetaan vastaan. Kuitenkin, haltioihin suhtaudutaan erittäin kielteisesti.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Faolán Faolán
  (4) Uusin kääpiöidenkylistä. Faolán sijaitsee lähimpänä itse kaupunkia. Kylässä järjestetään yleensä kaikki suurimmat juhlat ja toritapahtumat, toreja Faolánista löytyy yllin kyllin. Majapaikkojakin on rutkasti, mutta niitä ei ihan jokaiselle matkaajalle suoda. Haltioita tai haltioiden puolella olevia taruolentoja ei katsota hyvällä, eikä heitä kylään yleensä päästetäkään.
  1 Aiheet
  1 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lörri Näytä uusin viesti
  Ma Elo 29, 2016 12:19
 • Syöte - Mahon Mahon
  (2) Lähellä Buran kylää sijaitseva Mahon on tunnettu metsästäjistään. Kylän toimeentulo onkin painottunut metsästykseen. Kylää asuttavat lähinnä vain metsästäjät ja heidän perheensä. Mahonissa kasvatetaan myös paljon metsästykseen erikoistuvia lemmikkejä, joita metsästäjät käyttävät hyväkseen saaliin jahdissa ja kaadossa. Haltioita ei täällä suvaita.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Agil Agil
  (1) Kaukana lännessä sijaitseva puolueeton kylä, joka tunnetaan suurista pelloistaan ja maanviljelyksestä. Agil on mahdollisimman neutraalina pysynyt kylä, joka ei halua osallistua sotaan millään tavalla. Agilia asuttavat suurimmaksi osaksi ihmiset, mutta taruolentojakin löytyy riittämiin. Toisinaan Agil myy maanviljelystä saatavia tuotteitaan Cliffordille ja Cliftonille. Kylä, jossa ei katsota pahalla ketään, paitsi lain väärällä puolella viihtyviä matkaajia.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Aifric Aifric
  (6) Lähellä Aodhá järveä sijaitseva puolueeton kylä, jota asuttavat lähinnä metsässä viihtyvät taruolennot. Aifric ei katso hyvällä puolueellisia ihmisiä saatikka haltioita, varsinkaan jos mokomat meinaavat tässä kylässä sotiaan alkaa sotimaan. Aifric on tunnettu metsästäjistään. Suojaus kylällä on melko vähäpätöinen tukkimuuri.
  1 Aiheet
  76 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja cardea Näytä uusin viesti
  La Loka 31, 2015 11:55
 • Syöte - Aston Aston
  (11) Quinn metsän suojissa sijaitseva suurempi puolueeton kylä, joka koittaa pysyä mahdollisimman neutraalina sodan suhteen. Astonin pisti aikoinaan pystyyn kourallinen ihmisiä, mutta nykyään sitä asuttavat suurimmaksi osaksi taruolennot, ihmisten jäädessä vähemmistöksi. Astonista löytyy majapaikkoja ja kapakoita, sekä erittäin laajat torit ja kaupat. Aston on tiettävästi suurin puolueeton kylä. Aston ei katso hyvällä puolueellisia, sotilaallisia kulkijoita ja yleensä häätääkin ihmisten puolella olevat sotilaat kauas kylästään, suojellakseen kylässä asuvia taruolentoja.
  5 Aiheet
  272 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  La Elo 24, 2019 1:02
 • Syöte - Baso Baso
  (4) Baso on puolueeton kylä, joka on erittäin hyvin piilotettu. Baso sijaitsee suuren jyrkänteen juurella, eikä sinne ole helppo löytää. Osa Bason asutuksesta porautuu jopa jyrkänteen kallion sisäpuolelle. Basoa asuttavat lähinnä puolueettomat metsänasukit, varsinkin muodonmuuttajat ja eläimellisempiä tapoja omaavat taruolennot ovat viehtyneet tähän kovin yksinkertaisen oloiseen kylään. Puolueellisia sotilaita ei katsota hyvällä, sekä puhdasverisiä haltioita ja ihmisiä ei täällä kauaa katsella.
  2 Aiheet
  57 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Su Syys 11, 2016 6:33
 • Syöte - Brande Brande
  (2) Luoteisessa Quinn metsässä sijaitseva puolueeton kylä, jota asuttavat lähinnä puolueettomat kääpiöt ja ihmiset. Brande on tunnettu suurista ja runsaista kapakoistaan, joissa varmasti viihtyvät viinasiepot. Brandessa käyvät yleensä vierailemassa Cliftonin ja Cliffordin asukkaat, jotka kaipaavat pientä irrottelua arkiseen aherrukseensa. Ketään ei katsota pahalla, mutta haltioihin suhtaudutaan varautuneesti. Varsinkin silloin, kun Cliftonin tai Cliffordin asukkaita on paikalla.
  2 Aiheet
  91 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Pe Elo 16, 2019 1:07
 • Syöte - Briar Briar
  (3) Keskellä Laurina aroja sijaitseva puolueeton kylä, joka on erikoistunut lohikäärmeiden kouluttamiseen. Briaria asuttaa sekainen joukko, josta ei voi sanoa enemmistöksi mitään. Kuitenkin, Briarista saapuvat lohikäärmeen ratsastajat. Briar pysyttelee kuitenkin puolueettomana sodan suhteen, joskin yksittäisiä asukkaita voi lahjoa puolelle tai toiselle. Briarissa asuva kansa on kuitenkin kovin ylpeää taidoistaan, sillä tiettävästi Briar on ainoa paikka, jossa osataan kouluttaa ja pyydystää elävänä lohikäärmeitä. Vankka ja kivinen kylä on raskaasti suojattu. Vierailijoita ei katsota hyvällä, oli kyseessä sitten ihmisten, haltioiden tai puolueettomien puolella oleva matkaaja. Briarin asukkaat ovat kovin ennakkoluuloisia matkalaisia kohtaan, mutta päästävät noita toki sisään. Kukapa sitä nyt lohikäärmeitä täynnä olevassa kylässä alkaisi riitaa haastaa asukkaiden kanssa?
  12 Aiheet
  1239 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Crimson Näytä uusin viesti
  Ma Joulu 21, 2020 8:52
 • Syöte - Cade Cade
  (13) Pohjoisessa sijaitseva kylä, jota asuttavat suurimmaksi osaksi pohjoisessa viihtyvät taruolennot. Cade on yksi niistä puolueettomista kylistä, jotka pitävät vihanpitoa yllä puolueellisten kanssa. Cadelaiset ottavat vähän väliä yhteen kääpiöiden kylän, Cathalin kanssa. Cadessa ei siis katsota hyvällä ihmisiä saatikka kääpiöitä, mutta haltioihin ja taruolentoihin suhtaudutaan lämpimästi… tai niin lämpimästi, mitä pohjoisen pakkaskansat osaavat.
  1 Aiheet
  82 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  To Loka 20, 2016 1:16
 • Syöte - Carmel Carmel
  (9) Quinn metsässä, lähellä vanhaa metsää sijaitseva kylä, joka on tunnettu maamagiaan erikoistuneista asukeistaan. Carmelissa on lähes aina kesä, kun maagit ja taruolennot pitävät yllä kaunista, puutarhamaista metsäkylää loistossaan. Carmel on täysin neutraali sodan suhteen ja toivookin pysyvänsä poissa sotivien osapuolten jaloista. Carmelissa otetaan lämmöllä vastaan kaikki matkaajat, paitsi metsurit. Carmelissa asuu melko paljon dryadeja ja muita metsänhenkiä, jotka eivät pidä puiden kaatamisesta.
  2 Aiheet
  40 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Agna Näytä uusin viesti
  Su Elo 02, 2020 4:44
 • Syöte - Dranell Dranell
  (14) Pohjoisin puolueeton kylä, mitä tiedetään. Dranell on jälleen yksi melko piilossa sijaitseva kylä, jonne ei löydä helpolla. Dranell sijaitsee kallion reunalla ja maastoutuu lähes täysin ympäristöön, kauempaa katsottuna. Dranellissa asuu pohjoisessa viihtyvää kansaa, joka ei katso hyvällä etelän matkaajia. Dranell on tunnettu karskeista ja parkkiintuneista sotilaista, joita silloin tällöin ilmestyy etelään matkaamaan. Dranellissa pätevät karut lait, mikäli et pärjää omillasi, kuolet. Dranellissa arvostetaan voimaa ja taitoa, heikkoja ei täällä katsella
  3 Aiheet
  192 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Wolga Näytä uusin viesti
  Ti Maalis 14, 2017 4:15
 • Syöte - Elwood Elwood
  (10) Keskellä vanhaa metsää sijaitseva puolueeton kylä, johon ei päästetä sisään ihan ketä vain. Elwoodissa ei katsota hyvällä puolueellisia, eikä aina puolueettomiakaan, vaikka väsyneet matkaajat kyllä pääsevät sisään lähimpään majataloon vain jotta kylällä olisi yksi ulkoinen tulonlähde lisää. Elwoodia hallitsevat maagit ja heidän kaltaisensa, eikä täällä katsota hyvällä henkilöitä, jotka eivät magiaa taida. Kylä on äärimmäisen vaarallinen niille, jotka eivät osaa magiaa, jokaisen varjon, kujan ja silmäparin tarkkaillen ja vaanien tietämättömiä ja varomattomia.
  Elwoodin alla sijaitsee valtava kristalliluola, josta koko paikka ammentaa magiaansa. Valtava luola on Elwoodin maagien käytössä ja siellä suoritetaan kouluttautumista ja opiskelua, harjoittelusta puhumattakaan. Koko luola on täynnä maagista energiaa ja se energia säteilee pitkälle kallioperässä. Tämä luola on perimmäinen syy, miksi vanhametsä on olemassa, sen magian pilaten maaperän kylän lähettyviltä.
  2 Aiheet
  37 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Pe Kesä 08, 2018 4:53
 • Syöte - Emem Emem
  (15) Mor vuorten juuressa sijaitseva kylä, joka on itse rauhan tyyssija. Ememissä asuu niin ihmisiä, haltioita kuin taruolentojakin. Emem on myös yksi niistä kylistä, jotka ovat saaneet olla rauhassa lohikäärmeiltä, tehtyään sopimuksen kolmen vanhimman kanssa. Emem tekee jonkin verran yhteistyötä ihmisten kylän, Baxterin kanssa. Ememissä suvaitaan kaikenlaiset otukset, mutta puolueellisia, sotilaallisia vieraita pidetään silmällä.
  5 Aiheet
  248 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ti Huhti 28, 2020 4:54
 • Syöte - Eryn Eryn
  (5) Quinn metsässä sijaitseva puolueeton kylä, joka saa osan elantonsa kalastamalla joesta ja metsästämällä Quinnissa. Eryn on melko haltiapainotteinen kylä, jossa kuitenkin suvaitaan myös muitakin. Kuitenkin, sotilaallisia ihmisiä ei katsota hyvällä.
  2 Aiheet
  51 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja cardea Näytä uusin viesti
  Ti Helmi 02, 2016 7:16
 • Syöte - Keanu Keanu
  (12) Vanhan metsän pohjoispuolella sijaitseva puolueeton kylä, jossa harjoitetaan erilaisia taistelulajeja. Keanun asukkaat ovat suurimmaksi osaksi syntyneet Cryptin rajojen ulkopuolella ja muuttaneet myöhemmin tänne. Keanu onkin näiden muuttajien perustama ja hallitsema. Keanu pysyy mielellään puolueettomana, eikä haluaisi olla missään tekemistä ihmisten tai haltioiden liittolaisten kanssa. Kuitenkin, yksittäisiä kyläläisiä lähtee aina silloin tällöin luomaan sotilasuraa jommankumman leirissä.
  1 Aiheet
  18 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Pe Heinä 31, 2015 3:04
 • Syöte - Metsälinnake Metsälinnake
  (7) Lähinnä haltioiden piilopaikkaa sijaitseva kylä, joka on suurimmaksi osaksi puolueettomien haltioiden asuttama. Metsälinnaketta luultiin aikanaan haltioiden piilopaikaksi ja se onkin saanut silloin tällöin kärsiä ihmisten hyökkäyksistä. Metsälinnakkeessa asuu kuitenkin tätä nykyä myös muitakin, kuin vain haltioita. Sotilaallisia ihmisiä ei kuitenkaan katsota täällä hyvällä. Metsälinnake on nimensä mukaan linnakemainen kylä, jota reunustavat suuret ja vankat kivimuurit. Arkkitehtuuri muistuttaa suuresti haltioiden rakennelmia.
  3 Aiheet
  109 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ke Kesä 12, 2019 11:12
 • Syöte - Mira Mira
  (17) Manasses saarista suurimmalla sijaitseva puolueeton kylä. Mira on satamakylä, johon saapuu Cryptistä pakolaisia, mutta myös kauppalaivoja… ja merirosvolaivoja. Mira on tunnettu suurehkosta merirosvopopulaatiostaan, eikä paikka todellakaan sovi yksinäiselle, heikolle matkaajalle. Mirasta löytyy paljon kapakoita ja majataloja, meno Miran kaduilla on lähes aina villiä, vuorokauden ajasta riippumatta. Täällä ei myöskään voitaisi vähät välittää kuka kengällään kylään astuu, sillä jos vähänkin osoittaa tappelun merkkejä, voi olla varma, että puolikylää ottaa siihen osaa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Tapiwa Tapiwa
  (8) Tapiwa sijaitsee keskellä aroja, melko lailla ihmistenkylien piirittämänä. Tapiwa on kuitenkin tunnettu erittäin aggressiivisesta ja tehokkaasta puolustuksestaan, jonka johdosta puolueeton kylä on vielä pystyssä. Tapiwasta löytyy erittäin raivokkaita ja taitavia taistelijoita, jotka ovat vannoneet puolustavansa kyläänsä viimeiseen hengenvetoon asti. Puolueellisia kulkijoita ei katsota täällä hyvällä, mutta puolueettomat matkaajat saattavat päästä sisään lepäämään. Tapiwaa ympäröi kolme eri muuria. Ensimmäisen, valtavan ja kivisen muurin takana sijaitsee lähinnä sotureille ja vartijoille tarkoitettuja yösijoja, taistelukenttiä ja työtiloja. Myös raskaampien käsitöiden, esimerkiksi aseenvalmistajat ja puusepät, työpajat ovat tällä alueella. Muutama vaatimattomampi majapaikka ja kapakka löytyy myös vierailijoille. Toisen muurin takana on enemmän kylän asutusta, eri puoteja, majataloja ja kapakoita, sekä toreja. Sisimmäisen muurin takana on kyläpäällikön ja kylän arvostetuimpien asukkaiden asumukset, sekä kokoustalot ja suuremmat juhlatilat. Sisimmäisen muurin sisään pääsevät vain harvat ja valitut, ennen kaikkea luotetut henkilöt.
  6 Aiheet
  231 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Ke Tammi 13, 2021 6:21
 • Syöte - Zuri Zuri
  (16) Puolueeton kylä Manasses saarilla, jota asuttaa täysin naispuolinen populaatio. Miehiä Zurissa ei pahemmin ole eikä noita katsota kylässä hyvällä. Zuri tunnetaan naisten turvapaikkana ja useimmat kylään saapuneet ovatkin paenneet menneisyyttään, sotaa tai miehiä mantereelta tälle saarikylälle. Kylä on erittäin hyvin suojattu ja sitä puolustavat taitavat soturit.
  11 Aiheet
  269 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Ti Marras 12, 2019 12:58
Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Tiet Tiet
  Tiet ja polut, mitä Cryptissä risteilee. Vuorilla, Aroilla, metsässä, rannalla, kaikkialla. Teitä on monenmoisia, niin suuria kuin pieniäkin, vartioituja ja täysin vartioimattomia, hyväkuntoisia sekä surkeita metsäpolkuja. Suurilla, tunnetuilla teillä on vaara joutua maantierosvojen ryöstämäksi, joten pidä varasi!
  13 Aiheet
  608 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  La Marras 23, 2019 2:04

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö