Kääpiöiden kylät


Kaikki pienemmät, mainitsemisenarvoiset kääpiöiden kylät. Kyläkartan löydät täältä
Vapaat kyläpäällikönpaikat voit tarkistaa täältä.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Ardghal Ardghal
  (6) Ainoa kääpiöidenkylä, joka sijaitsee aroilla, aukealla paikalla. Ardghal on raskaasti varustettu kylä, joka vastaa ensimmäisenä torjunnasta, mikäli vihollisia hyökkäisi aroilta kohti. Sen suuret kivimuurit kohoavat korkealle ja levittäytyvät pitkälle, aivan kuin esteeksi aroilla. Ardghal on sotilaspainotteinen paikka, josta tuskin löytyy mitään matkaajille. Ardghalissa asuu vain kylässä työskentelevien sotilaiden perheitä. Ardghalissa ei katsota hyvällä ketään muuta, kuin kääpiöitä, mutta mikäli ihmisten puolella olevia ihmisiä – lähinnä sotilaallisia – ilmaantuu porteille, päästetään heidät sisään.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Brighid Brighid
  (3) Eteläisimpänä sijaitseva kääpiöidenkylä, jota asuttavat myös jonkin verran ihmiset. Brighid on jälleen yksi kylä, joka toimii lähinnä levähdyspaikkana matkalaisille ja kauppiaiden kaupustelupysäkkinä. Brighid on kuitenkin sotilaallisesti hyvin varustettu kylä ja mikäli Ardghal olisi joskus pulassa hyökkääjien kanssa, saapuisi Brighidistä kasa sotilaita hyökkäämään vihollisen selustalta. Brighidissä ei niin katsota matkalaisten rotuun, mutta haltioiden puolella olevat saavat varmasti huutia täällä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Cathal Cathal
  (5) Idässä sijaitseva kääpiökylä, joka tunnetaan parhaiten sotilaistaan. Cathalista tulevat kääpiöiden parhaimmat sotilaat. Keskellä Cathalia sijaitsee linnake, jonka sisään nuoret kääpiöt astuvat kouluttautumaan pelottomiksi sotureiksi. Cathalilla on vähän väliä kränää puolueettoman kylän, Caden kanssa. Cathalissa ei katsota hyvällä ketään muuta, kuin kääpiöitä. Ihmiset kuitenkin pääsevät sisään, mutta saavat osakseen yleensä happamia katseita.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Cian Cian
  (1) Lännessä sijaitseva, tiettävästi vanhin kääpiöidenkylä. Cian on täynnä varakkaita kääpiösukuja, jotka aikanaan ensimmäisten joukossa poistuivat vuoren sisältä ja alkoivat elämään maan päällä. Cian on erittäin vankkarakenteinen kylä, jota ympäröi vahva kivimuuri. Kauppaliikenne on vilkasta Cianissa, myös matkalaisia otetaan vastaan. Kuitenkin, haltioihin suhtaudutaan erittäin kielteisesti.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Faolán Faolán
  (4) Uusin kääpiöidenkylistä. Faolán sijaitsee lähimpänä itse kaupunkia. Kylässä järjestetään yleensä kaikki suurimmat juhlat ja toritapahtumat, toreja Faolánista löytyy yllin kyllin. Majapaikkojakin on rutkasti, mutta niitä ei ihan jokaiselle matkaajalle suoda. Haltioita tai haltioiden puolella olevia taruolentoja ei katsota hyvällä, eikä heitä kylään yleensä päästetäkään.
  1 Aiheet
  1 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lörri Näytä uusin viesti
  Ma Elo 29, 2016 12:19
 • Syöte - Mahon Mahon
  (2) Lähellä Buran kylää sijaitseva Mahon on tunnettu metsästäjistään. Kylän toimeentulo onkin painottunut metsästykseen. Kylää asuttavat lähinnä vain metsästäjät ja heidän perheensä. Mahonissa kasvatetaan myös paljon metsästykseen erikoistuvia lemmikkejä, joita metsästäjät käyttävät hyväkseen saaliin jahdissa ja kaadossa. Haltioita ei täällä suvaita.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö