Kaupunki


Ihmistenlinnan liepeillä sijaitseva kaupunki, jossa suurin osa ihmisistä pitää majaansa. Kaupungista löytyy aina kaikkea kapakoista asuntoihin ja kirkkoon.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Kylä Kylä
  Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
  Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
  Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

  Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.
  Valvoja: Crimson
  121 Aiheet
  3039 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  Pe Loka 02, 2020 12:29
 • Syöte - Länsikujat Länsikujat
  Länsikujat sijaitsevat kauimpana linnasta. Täälläpäin asustaa yleensä köyhin väki ja länsikujat ovat tunnettuja hämäristä hiippareista. Länsikujat tuhoutuivat täysin palossa, ennen toisen tannersodan alkua, kiitos haltioiden hyökkäyksen. Nyttemmin, kun tannersota on päättynyt, on länsikujia alettu rakentamaan uudestaan. Siltikin, alueelta löytyy yhä palaneita raunioita, vaikka uusia rakennuksia on alkanut kohoamaan sinne tänne.
  Länsikujilta on helpointa livahtaa kylän alla risteileviin, valtaviin viemäriverkostoihin. Osa verkostosta on ihmisten itse rakentamaa, osa taas luonnon muovaamaa, niin käytäviä kuin luoliakin. Tätä kautta ei kuitenkaan tiettävästi pääse kylään sisälle, vaikka käytävä muurien alitse olisi helpoin tapa livahtaa sisään. Mutta sellaista ei kuitenkaan ole olemassa vai onko?
  Valvoja: Crimson
  43 Aiheet
  1384 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Agna Näytä uusin viesti
  To Heinä 25, 2019 8:51
 • Syöte - Kallen Kapakka Kallen Kapakka
  Suuri, lämminhenkinen kapakka lähellä linnan muureja. Itse isäntä Kalle, jo monessa sukupolvessa, on mukava, rento tyyppi karskista ja hurjasta ulkonäöstään huolimatta. Vaikka kapakka onkin lämminhenkinen, ei kapakkatappeluilta voi aina välttyä. Rähinöitsijät heitetään kuitenkin ulos aina itse isännän toimesta ja rauha jatkuu tässä kaupungin suosituimmassa kapakassa. Kapakalla on omalaatuinen historia, josta voit lukea lisää Tales from the Crypt osiosta.
  Kapakka on kaksikerroksinen. Alakerrassa sijaitsee itse kapakka ja varastohuoneet. Yläkerta on pyhitetty työntekijöiden huoneistoille ja isännän työtiloille.
  Valvoja: Crimson
  24 Aiheet
  608 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  To Kesä 01, 2017 9:34
 • Syöte - Brogan Majatalo Brogan Majatalo
  Kaupungin paras ja kallein majatalo. Suuri ja avara, kodikas ja mukava. Majatalosta löytyy varmasti tilaa matkalaisille, joilla on rahaa taskussaan ja tarve päästä lepäämään pitkän päivän päätteeksi. Ruokaa ja juomaa löytyy, joskin majatalo ei ole Kallen kapakan veroinen juhlimispaikka. Huoneita löytyy niin aatelisarvoisille, kuin myös tavalliselle kansalle.
  Valvoja: Crimson
  16 Aiheet
  385 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lörri Näytä uusin viesti
  To Tammi 16, 2014 8:24
 • Syöte - Kirkko Kirkko
  Suuri, mahtipontinen kivikirkko. Korkeat, mustat katot kohoavat taivaisiin ylistämään jumalan sanaa. Kirkossa järjestetään jumalanpalveluksia, kuin myös häitä ja hautajaisia.. vain niille, joilla on asemaa moisiin huvituksiin. Kellotornit kohoavat kaikkein korkeimmalle. Torneista kuulee aika ajoin kellojen soittoa, milloin mistäkin syystä. Kirkkosali on suuri ja valoisa. Sivuhuoneet ja sivurakennukset sisältävät tiloja kirkon henkilökunnalle, aina piispasta haudankaivajiin.
  Pihamaalla sijaitsee suuri hautuumaa, jonne on haudattu niin kuninkaita kuin kansalaisiakin. Ylempiarvoisten haudat ovat tietenkin suurempia, hienompia, mitä tavallisen kansan. Mutta jokainen on laskettu lepoon asiaankuuluvalla tavalla.
  Kirkossa ei katsota hyvällä friikkejä, taruolentoja tai muun uskonnonharjoittajia. Yleensä nuo saatetaan heti ensimmäisenä ulos herran huoneesta, mikäli eivät sopivasti sulaudu massaan, joka saarnaa on tullut kuuntelemaan. Kirkko on auki myös öisin.
  Valvoja: Crimson
  16 Aiheet
  299 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja nuha Näytä uusin viesti
  Ma Helmi 03, 2014 3:56
 • Syöte - Pellot Pellot
  Pellot sijaitsevat muurin ulkopuolella. Suuria ja pieniä, joilla viljellään milloin mitäkin. Myös peltojen omistajien asunnot, farmit, sijaitsevat muurin ulkopuolella. Peltoihin on helppo piiloutua, mutta kannattaa varoa, ettei joku muu siellä jo piilottele
  Valvoja: Crimson
  9 Aiheet
  190 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja JTP Näytä uusin viesti
  Pe Touko 19, 2017 10:33
 • Syöte - Kaupat, puodit, tavernat Kaupat, puodit, tavernat
  Kaupungista löytyy kauppaa, putiikkia, liikettä, pienempiä majataloja, pienempiä kapakoita, syrjäisiltä seuduilta kuin myös itse kaupungin keskeltä. On köyhemmän kukkarolle sopivaa, mutta myös vaativammankin asiakkaan mieltä tyydyttäviä putiikkeja.
  16 Aiheet
  497 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja cardea Näytä uusin viesti
  Ti Marras 12, 2019 4:21
 • Syöte - Asunnot Asunnot
  Mukaan lukien niin köyhien ränsistyneet talot, kuin aateliston isot kartanot. Kaupungista löytyy asuntoa jos toistakin, jossa kaupunkilaiset asustavat. Mikäli ovat niin onnekkaita, että oman kodin omistavat.
  8 Aiheet
  399 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ti Helmi 11, 2020 7:49

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö