Cúthalionin kartano


Cúthalionin kartanoa asuttaa Kreivi Arethdriel Cúthalion, joka on vastuussa piilopaikasta, kuninkaan pitäessä majaansa aroilla.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Makuuhuoneet Makuuhuoneet
  Makuuhuoneet niin itse siniverisen, kuin myös vieraiden käyttöön. Huoneet ovat ensiluokkaisia ja jokainen niistä kelpaisi jopa itse kuninkaalle.
  2 Aiheet
  347 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  La Marras 10, 2018 4:48
 • Syöte - Käytävät ja salit Käytävät ja salit
  Pitkin poikin kartanoa risteilevät käytävät johdattavat aina paikasta toiseen. Myös saleja löytyy moneenkin eri tarkoitukseen kartanosta, aina tarpeen mukaan.
  2 Aiheet
  125 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ke Loka 05, 2016 3:24
 • Syöte - Piha-alueet ja puutarha Piha-alueet ja puutarha
  Kartanolla on iso, aidattu pihamaa alue, jonne pääsee porteista kulkemalla. Kartanon takana on myös kaunis ja henkeäsalpaava puutarha, josta löytyy Paviljonki.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Sotilastupa Sotilastupa
  Suuri, ennen kaikkea tilava, rakennus kartanon tuntumassa. Sotilastupaan voi majoittua jokainen, joka on haltioiden armeijassa sotilaana tai korkeammassa arvossa. Monikerroksinen tupa omaa suuret käytävät, jotta suurempikokoisetkin liittolaiset voivat siellä liikkua. Ylemmissä kerroksissa sijaitsee huoneita sotilaille, niin yksityisiä kuin ryhmähuoneita. Korkeammassa asemassa olevat asuvat ylimmässä kerroksessa. Tuvasta löytyy myös varastoja, oleskelutiloja, kokoushuoneita, asevarastoja, keittiö ja ruokailutilat. Tuvan ulkopuolella sijaitsee suurehko kenttä, jossa sotilaat voivat harjoitella ja kouluttautua taisteluita varten.
  6 Aiheet
  233 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Crimson Näytä uusin viesti
  Ti Syys 01, 2020 1:11
 • Syöte - Tyrmä Tyrmä
  Hieman kodikkaampi, kauniimpi tyrmä mitä ihmisten linnalla. Valoisampi, ennen kaikkea raikkaampi. Ainakin ne sellit, mitkä sijaitsevat maanpäällä. Tyrmät ovat tarkoin vartioidut ja vartiointia on lisätty entisestään. Seinät tässä rakennuksessa on täysin lumotut, yhdenkään seinän läpi ei pääse kävelemään, vaikka olisi seinienläpikävelyn lahja. Tyrmät on suunniteltu pitämään sisällään niin maagisia ja magiaa käsitteleviä vankeja, kuin myös suurempia, fyysisesti voimakkaita vankeja. Ylimmän, maan päällä sijaitsevan kerroksen tyrmät ovat valoisia ja siistejä. Ovet ovat puisia ja niissä on pieni kurkistusreikä sisään. Kuitenkin, puisten ovien sisällä risteilee rautatankoja, joten ovea ei ole helppo rikkoa.
  alemmissa kerroksissa sijaitsevat tyrmät ovat tarkoitettu pimeään sopeutuneille vangeille. Maan alla sijaitsee myös kuulustelu- ja kidutushuoneita, joihin kukaan vangeista ei varmasti halua joutua. Siinä missä ihmiset käyttävät yleensä fyysistä kidutusta, käyttävät haltiat myös psyykkistä, sekä maagista kidutusta.

  Jokaisessa kerroksessa sijaitsee taukotilat vartijoille, kuten ihmistenkin tyrmissä. Taukotiloissa vartijat voivat syödä, vaihtaa kuulumisia, levätä ja jopa nukkua. Jokaisessa taukotilassa on aina vähintään muutama sotilas paikalla. Yksikään kerros ei koskaan ole täysin ilman vartijoita.
  5 Aiheet
  158 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Su Joulu 04, 2011 11:52

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö