Kylä


Haltioiden piilopaikassa sijaitseva kylä, jota asuttavat suurimmaksi osaksi haltiat. Kylästä löytyy kaikki tarpeellinen ja se on täydellisesti piilossa ihmisiltä ja tunkeilijoilta lumouksensa ansiosta.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Aukio Aukio
  Suuri, pyöreä aukio, keskellä kylän alinta kerrosta. Aukio on suuri ja valoisa, yhtä raikas mitä muukin osa kylästä. Aukiolla järjestetään kansanjuhlia ja tapahtumia aina silloin tällöin, mutta yleensä aukiota täyttää markkinakojut joissa myydään niin tavallisia, kuin maagisiakin tuotteita.
  9 Aiheet
  261 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Agna Näytä uusin viesti
  To Syys 20, 2012 9:17
 • Syöte - Kylä Kylä
  Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
  Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

  Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.
  Valvoja: Crimson
  54 Aiheet
  1466 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Agna Näytä uusin viesti
  La Loka 24, 2020 9:52
 • Syöte - Asunnot Asunnot
  Mukaan lukien niin köyhien pikkumökit, kuin aateliston kartanot. Kylästä löytyy asuntoa jos toistakin, jossa kyläläiset asustavat.
  6 Aiheet
  100 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ma Maalis 23, 2020 12:45
 • Syöte - Kaupat ja puodit Kaupat ja puodit
  Kylästä löytyy kauppaa, putiikkia, liikettä, pienempiä majataloja, pienempiä kapakoita, syrjäisiltä seuduilta kuin myös itse kylän keskeltä. On köyhemmän kukkarolle sopivaa, mutta myös vaativammankin asiakkaan mieltä tyydyttäviä putiikkeja.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Dúlin Majatalo Dúlin Majatalo
  Tämä kylän suosituin majatalo sijaitsee lähellä aukiota. Majatalosta löytyy huoneita niin suurille, kuin pienillekin matkaajille, jotka etsivät yöksi kattoa päänsä päälle. Hinnat ovat jokaisen kukkarolle suhteellisen sopivat. Majatalosta löytää myös yhden parhaimmista ruokailupaikoista, mitä kylällä on tarjota. Kaiken maailman matkaajien tarpeet on otettu huomioon ja majatalolla onkin aina jotain, jolla kestitä myös erikoisempia vieraita.
  Valvoja: Crimson
  9 Aiheet
  399 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  La Kesä 29, 2013 9:58
 • Syöte - Tallit Tallit
  Tallit sijaitsevat lähellä kokoustaloa. Talleilta löytyy isoja, tilavia karsinoita niin tavallisille hevosille, kuin myös hieman erikoisemmille ratsuille. Jokaisen olennon tarpeet otetaan huomioon ja eläimiä kohdellaan hyvin. Eri lajit pyritään pitämään erossa toisistaan ja sijoittamaan niille suunniteltuihin karsinoihin, tietyille käytäville. Tallit ovat erittäin isot, sillä siellä säilytetään suurinta osaa kylän asukkaiden ratsuista. Joillakuilla on ollut varaa hankkia oma talli ahtaaseen kylään, mutta suurin osa asukkaista on tyytynyt viemään lemmikkinsä yhteisille talleille hoitoon.

  Tallit sisältävät neljä eri rakennusta: Ylimystöntallit, tavallisenkansantallit ja sotilaidentallit. Jokainen talli sisältää ainakin viisi eri käytävää, jolle erilaisia ratsuja sijoitetaan. Neljäs rakennus on täysin varastotilaan tarkoitettu. Varastorakennus on täynnä isompia ja pienempiä varastohuoneita, niin varusteille kuin ruokatarpeille. Pieniä varastohuoneita kukin voi itse vuokrata käyttöönsä, sillä vaikka tallit ovat yhteiset, tarvitsee jokaisen itse pitää huolta omasta ratsustaan. Tallimestari ja tallin työntekijät pitävät huolen korkea-arvoisten sotilaiden ja aatelisten ratsuista, mutta muut saavat hoitaa itse olentonsa. Kuitenkin, jos laiminlyöntiä ilmenee, puuttuu tallinhenkilökunta asiaan. Varastorakennuksessa sijaitsee myös tallimestarin työhuone, jonne voi mennä tiedustelemaan vapaita tallipaikkoja ja töitä.

  Pihalla sijaitsee laitumet, jonne ratsuja voi viedä nauttimaan vapaudesta ja vehreästä nurmesta. Laitumet eivät kuitenkaan ole kauhean suuret, sillä piilopaikassa on rajoitetusti tilaa.
  Valvoja: Crimson
  3 Aiheet
  86 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Dogster Näytä uusin viesti
  Ma Helmi 22, 2010 8:06
 • Syöte - Kokoustalo Kokoustalo
  Kokoustalosta on muodostunut uusi linnan korvike piilopaikkaan, linnan siirryttyä aroille. Kokoustaloa on laajennettu ja sieltä löytyy nyt myös yksi koreileva Sali, jota käytetään kuninkaan valtaistuinsalina kun ylimystö kylässä vierailee. Kokoustalosta löytyy yhä huonetta jos toistakin, missä pitää neuvotteluja, sekä saleja, joissa viettää juhlia ja tanssiaisia.


  Kokoustalo toimii Kreivi Arethdriel linnana. Kokoustalon lähettyvillä sijaitsee kuitenkin herran pieni, muttei todellakaan vaatimaton kartano. Kartanossa on kaksi kerrosta ja huoneita liiakseenkin. Kaunis ja moderni kartano on ilo silmälle, siinä missä haltioiden linnakin. Kartanon yhteydestä löytyy myös pieni, henkilökohtainen sotilastupa, sekä tallit. Kartanon pihamaa on kaunis ja hyvin hoidettu.
  Valvoja: Crimson
  7 Aiheet
  274 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Su Elo 18, 2013 5:54
 • Syöte - Sairastupa Sairastupa
  Sairastupa sijaitsee lähellä kokoustaloa. Tupa on tarkoitettu niin sotilaille, kuin tavallisellekin kansalle. Haltiat pitävät erittäin hyvin huolen siitä, ettei mahdolliset kulkutaudit pääse leviämään. Haavoittuneet voivat hankkiutua hoitoon tähän kauniin valkoiseen, rauhallisenoloiseen rakennukseen. Sisustus on raikasta ja hillittyä. Rakennus itse on kaksikerroksinen. Ylempi kerros ovat tarkoitettu aatelistolle, kun alimmassa kerroksessa hoidetaan tavallista kansaa. Sairastuvalla sijaitsee myös orpokoti, johon sodassa vanhempansa menettäneet lapset voivat hakeutua hoitoon. Haltioiden kaupungissa harvoin näkee kadulla eläjiä, elleivät jotkut välttämättä päätä asua mieluummin kadulla, kuin tietyssä paikassa.
  Sairastuvalla työskentelee niin tavallisia hoitajia, kuin myös parantajia.
  Valvoja: Crimson
  4 Aiheet
  87 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Crimson Näytä uusin viesti
  La Helmi 28, 2015 10:17
 • Syöte - Lampi Lampi
  Lampi sijaitsee kylän laitamilla. Suurehko, soikea lampi on kaunis näky vuodenajasta riippumatta. Puhtaankirkas vesi antaa katsojan nähdä aina pohjaan asti. Lampi on syvimmillään kolme metriä syvä, sijaintinsa ansiosta lähes aina peilityyni.
  Valvoja: Crimson
  9 Aiheet
  223 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Pappis Näytä uusin viesti
  Su Marras 20, 2011 11:58
 • Syöte - Omenatarha Omenatarha
  Haltioilla on erikseen omenatarha, tosin ei täällä pelkkiä omenoita kasvateta, myös sitruunoita, päärynöitä, appelsiineja ja muita puussa kasvavia hedelmiä. suuri alue on aidattu kolme metriä korkealla puska-aidalla joka on siistitty. Ruoho on pitkää ja vihreää, puiden lomitse kulkee pieniä hiekka polkuja ja polun varsilla on penkkejä, joille voit jäädä ihailemaan tarhan kauniita maisemia.
  Valvoja: Crimson
  8 Aiheet
  140 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lumppari Näytä uusin viesti
  Ti Maalis 27, 2012 4:37

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö