Manasses Saaret


Etelämpänä sijaitsee kolmen saaren muodostelma, joka kulkee nimellä Manasses saaret. Saaret muodostavat kolmion merellä. Keskimmäinen saarista on suurin ja tiettävästi ainoa josta löytyy asutusta. Tältä saarelta löytyy pienehkö satama, sekä sataman tuntumassa kylä. Kylästä taas löytyy majataloja, asuntoja, kauppoja, tori ja kapakoita. Maanpakoon lähteneet henkilöt yleensä eksyvät tänne asustamaan, kun kauemmaksi eivät ole halunneet lähteä. Manasses saaret ovat puolueetonta aluetta, mutta tunnettuja suuresta merirosvopopulaatiostaan.
Kasvillisuus saarilla on hieman eksoottisempaa, mitä itse mantereella. Saaret ovat myös tiettävästi tuliperäisiä. Keskimmäisellä saarella kohoaakin pienehkö vuori, jonka epäillään olevan uinuva tulivuori. Toivoa saattaa, että tuo myös uinuisi vielä pitkään. Tuliperäisen maan ansiosta saarilla sijaitsee paljon kuumia lähteitä, joissa matkalaiset tykkäävät pistäytyä lämmittelemässä. Lähteet ovat lämpimänä vuodenajasta riippumatta.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Keskimmäinen saari Keskimmäinen saari
  Saarista suurin ja tiettävästi ainoa, josta löytyy sivistynyttä asutusta. Saarella kohoaakin pienehkö vuori, jonka epäillään olevan uinuva tulivuori. Toivoa saattaa, että tuo myös uinuisi vielä pitkään. Tuliperäisen maan ansiosta saarilla sijaitsee paljon kuumia lähteitä, joissa matkalaiset tykkäävät pistäytyä lämmittelemässä. Lähteet ovat lämpimänä vuodenajasta riippumatta.
  Valvoja: Crimson
  10 Aiheet
  251 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Janni Näytä uusin viesti
  La Syys 10, 2016 1:44
 • Syöte - Vasen saari Vasen saari
  Saarista pienin ja ehdottomasti autioin. Saari on kovin tasainen ja täten myrskyt iskevät kahta kauheammin meren pauhatessa. Saarelta löytyy kuitenkin maahan johtavia luolastoja, jotka näyttävät jatkuvat syvälle saaren uumeniin....
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Oikea saari Oikea saari
  Oikeanpuoleisella saarella on paljon villieläimiä, jotka pitävät huolen siitä, ettei uutta asutusta saarelle kauheasti tule. Saarelta löytyy myös hieman harvinaisempia eläimiä, joista metsästäjät ovat kovin kiinnostuneita.
  Kuten keskimmäisellä saarella, sijaitsee tälläkin saarella kuumia lähteitä, jotka pitävät saarta ja sen maastoa lämpimämpänä, eksoottisempana.
  Valvoja: Crimson
  2 Aiheet
  142 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Ke Helmi 10, 2016 10:21

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö