Tornhelmin linnake


Linnake, jossa itse kääpiöiden kuningassuku pitää majaa. Linnake on syvällä vuoren sisällä. Sinne johtaa suuri katu, jonka reunoilta löytää niin ylimysten asuntoja, kuin korkeampitasoisia kauppoja ja liikkeitä. Linnake pitää sisällään kuninkaan salin ja juhlasaleja, sekä tietenkin huoneita, joissa hovi pitää majaansa. Vankkarakenteinen linnake on komea näky jo kaukaa, mutta sisätiloistaan se on vielä näyttävämpi ja kunnioitusta herättävämpi. ennen kuin pääsee sisään linnaan, täytyy vakuuttaa vartijat siitä, että olet todellakin sen arvoinen, että voisit itse Tornhelmin linnakkeeseen käydä.

Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Käytävät ja salit Käytävät ja salit
  Linnakkeessa risteilevät, mahtipontiset käytävät johtavat syvemmälle linnakkeen uumeniin. Linnakkeesta löytyy myös suurempaa ja pienempää salia, aina jokaiseen tarkoitukseen omansa. Koristelu käytävillä ja saleissa on yleensä näyttävää ja siniveristen arvolle sopivaa.
  Valvoja: Crimson
  1 Aiheet
  18 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mohnake Näytä uusin viesti
  Ti Heinä 29, 2014 3:49
 • Syöte - Kuninkaan sali Kuninkaan sali
  Salin seinät ja lattia ovat vitivalkoista kiveä. Seiniltä roikkuvat koristekankaat on varusteltu Tornhelmin tornilla. Tilaa valaisee vain muutama rautainen tulisija. Itse valtaistuin kohoaa korokkeella salin perällä. Kaksi jättimäistä sankaripatsasta taustoittavat sitä. Tätä salia käytetään lähinnä vain oikeusistuntoihin. Jos asiasi on kiireinen ja vakava niin pääset kuninkaan puheille täällä.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Makuuhuoneet Makuuhuoneet
  Linnakkeessa on makuuhuoneita niin vieraille, kuin siniverisillekin. Makuuhuoneiden sisustus on ensiluokkaista ja palvelijat pitävät huolen, että vierailijat myös viihtyvät Tornhelmin linnakkeessa.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Kappeli Kappeli
  Hämärästi valaistussa kappelissa kääpiöt voivat rauhassa rukoilla ja ylistää jumaliansa. Tilassa ei ole penkkejä, sillä kääpiöiden uskonnolliset menot suoritetaan seisaaltaan tai polviltaan. Kappelin päätyseinällä kohoaa monta metriä korkea patsas, joka esittää kääpiöiden jumalia yhtaikaisesti. Patsaan edessä on alttari, jolle voi laskea siunausta vaativan esineen tai ihan vaikka kynttilänkin. Kappeliin kuuluu myös pappien yksityiset tilat joihin muilla ei ole asiaa.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Vierassiipi Vierassiipi
  Tänne majoitetaan kaikki kunniavieraat ja suojelusta vaativat henkilöt. Siivessä on monenkokoisia huoneita, aina kuninkaiden monitarpeisista makuusaleista pienempiin, lähes sellimäisiin, makuukamareihin. Sisustuksessa on otettu jokseenkin huomioon kansainvälisyyttä ja tänne on tuotu erityylisiä huonekaluja ja koristeita ympäri Cryptiä.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Kirjasto Kirjasto
  Tänne on tallennettu kaikki kääpiöiden historiasta. Myös muita kirjoja ja kääröjä on päässyt tänne säilytykseen. Etsit sitten näytelmää, kasvitietoa tai sodankäyntiä edistyneille löydät kaiken täältä. Tarvittaessa voit pyytää kirjastonhoitajaa kopioimaan sinulle teoksia joita haluat myös lukea muualla linnakkeessa.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö