Laurina Arot


Keskustelualue
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Laurina Arot Laurina Arot
  Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

  Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

  Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.
  Valvoja: Crimson
  48 Aiheet
  1303 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Zero Grudge Näytä uusin viesti
  Ma Marras 16, 2020 9:13
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Kaupunki Kaupunki
  Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

  Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.
  Valvoja: Crimson
  30 Aiheet
  1131 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Pe Loka 16, 2020 6:52
 • Syöte - Puodit ja liikkeet Puodit ja liikkeet
  Kaupungista löytyy kauppaa, putiikkia, liikettä, pienempiä majataloja, pienempiä kapakoita, syrjäisiltä seuduilta kuin myös itse kaupungin keskeltä. On köyhemmän kukkarolle sopivaa, mutta myös vaativammankin asiakkaan mieltä tyydyttäviä putiikkeja.
  6 Aiheet
  82 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ma Loka 12, 2020 8:03
 • Syöte - Asunnot Asunnot
  Mukaan lukien niin köyhempien pienet talot, kuin aateliston isot kartanot. Kaupungista löytyy asuntoa jos toistakin, jossa kaupunkilaiset asustavat. Ylemmillä kaupungin tasoilla sijaitsevat yläluokan kodit, kun taas alempia tasoja asuttavat alaluokat.
  8 Aiheet
  363 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mori Näytä uusin viesti
  Ke Elo 14, 2019 11:20
 • Syöte - Portti tori Portti tori
  Kaupungin pääportin edessä sijaitseva tori, joka koostuu suurimmaksi osaksi kauppiaista, jotka eivät koskaan saaneet lupaa astua kaupunkiin. Torilla myydään kaikenlaista ja myös katumuusikoitakin löytyy. Toria kuitenkin vartioidaan erittäin tarkasti kaupunginvartijoiden toimesta, eikä minkäänlaista rettelöintiä suvaita.
  3 Aiheet
  154 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  To Tammi 04, 2018 9:06
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Syöte - Käytävät Käytävät
  Linnasta löytyy käytävää jos toistakin, jolla vaellella päänsä pyörryksiin. Linnasta löytyy myös lumottuja salakäytäviä, jotka ovat erittäin vaikeita löytää tai sitten täysin mahdottomia avata ilman loitsuja. Käytäviä valaisee pimeällä hiljalleen edes takaisin lipuvat sinivalkeaa valoa kajastavat, lumotut valopallot. Käytävät ovat myös melko autioita ja maltillisesti sisustettuja.
  Valvoja: Crimson
  34 Aiheet
  1534 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Pe Tammi 05, 2018 7:11
 • Syöte - Salit Salit
  Suuria ja pieniä, koreita ja hieman vaatimattomampia. Saleja löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen, kaiken kokoisia ja näköisiä.
  Valvoja: Crimson
  11 Aiheet
  434 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Dogster Näytä uusin viesti
  To Loka 01, 2020 7:41
 • Syöte - Kuninkaan sali Kuninkaan sali
  Kuninkaan Sali on korein kaikista huoneista, mitä linnasta löytyy. Vaalea, valtava Sali avautuu hopeisten ovien takaa. Keskellä salia sijaitsee valtaistuin koroke, jolla on itse kuninkaanvaltaistuin ja tuon puolisolle tarkoitettu istuin. Kuninkaanvaltaistuin on näistä kahdesta koreampi, kauniimpi, mutta puolisonistuin on myös nätti ja näyttävä. Salista löytyy penkkirivistöjä valtaistuinkorokkeen ympäriltä. Valtaistuimen selkäpuolella sijaitsevat istuimet ovat tarkoitettu kuninkaan omille luottomiehille ja kenraaleille.
  Sali on muutenkin tilava, sillä sitä tehdessä on otettu huomioon suuremmatkin vierailijat. Salin takaseinällä on kaksi ovea, joista toinen vie yksityiseen ruokailuhuoneeseen ja toinen pieneen kokoushuoneeseen.
  Valvoja: Crimson
  4 Aiheet
  95 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Ivy Näytä uusin viesti
  To Joulu 31, 2015 5:03
 • Syöte - Makuuhuoneet Makuuhuoneet
  Kaiken kokoisille ja näköisille vieraille tarkoitettuja makuuhuoneita, sekä myös itse siniveristen ja korkea-arvoisten vieraiden makuukammarit. Huoneet ovat erittäin tasokkaita ja kauniisti sisustettuja ja palvelijat pitävät huolen, että vieraat varmasti viihtyvät.
  Valvoja: Crimson
  6 Aiheet
  205 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ti Joulu 01, 2015 9:16
 • Syöte - Kylpylä Kylpylä
  Haltioiden linnasta löytyy Cryptin ainoa varsinainen kylpylä. Cryptin haltioiden kylpyläkulttuuri muistuttaa pienesti antiikin Rooman kylpyläkulttuuria. Kylpylästä löytyy pari suurempaa allasosastoa, sekä pienempiä, yksityisiä allasosastoja, jotka ovat lähinnä ylimystön ja siniveristen käytössä. Kylpylä on kovin vaaleasävyinen ja ei turhan koristeltu. Viherkasveja löytyy koristeena sieltä täältä. Palvelijat pitävät huolen, että vierailijat myös viihtyvät kylpylässä. Kylpylään ei kuitenkaan pääse ihan jokainen kansalainen, vaan alemman luokan henkilöiden pitää olla töissä hovissa, jotta pääsisivät edes käymään allasosastoilla. Kylpylästä löytyy myös muutama höyrysauna. Naisille sekä miehille on omat allasosastot, mutta kylpylästä löytyy myös muutama yhteisallas.
  Valvoja: Crimson
  1 Aiheet
  53 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  To Joulu 17, 2015 3:58
 • Syöte - Piha-alueet Piha-alueet
  Linnan piha-alueisiin kuuluu niin itse linnan pihamaa, kuin puutarha, joka häikäisee kauneudellaan vierailijat. Piha-alueelta pääsee niin linnaan, puutarhaan kuin talleillekin. Piha-aluetta kuitenkin vartioidaan erittäin tarkasti, eikä ihan ketä tahansa päästetä linnan porteista sisään.
  Valvoja: Crimson
  4 Aiheet
  104 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Su Heinä 21, 2019 12:25
 • Syöte - Velhon torni Velhon torni
  Haltiakuninkaan velhon, Yurel M. Folkriverin torni. Torni kuuluu osaksi haltioiden linnoitusta, se on pienehkö, mutta kotoisa. Torni on usein melko räjähtäneen näköinen ja erottuukin muista linnan osista toisiaan melko kirkkaastikkin. Kuitenkin sekin on rakennettu valkoisesta marmorista, kuten muukin osa linnasta. Tornin sisällä hallitsee siisti kaaos, mikäli sisälle asti pääsee. Alimmassa kerroksessa on tuvan tapainen huone, toisesta kerroksesta löytyy kirjasto ja kolmannessa kerroksessa on itse velhon makuuhuone. Lisäksi makuuhuoneen yltä löytyy vielä yksi, epämääräinen varasto huone.
  Valvojat: Crimson, Nipustin
  2 Aiheet
  60 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Lotdow Näytä uusin viesti
  To Huhti 26, 2012 10:37
 • Syöte - Tallit Tallit
  Talleilla majailevat hovin ja sotilaiden ratsut. Ratsuina on niin tavallisia eläimiä, kuin myös taruolentojakin. Talleilla pyritään pitämään kasvinsyöjät ja lihansyöjät erillään toisistaan. Sehän tästä puuttuisi, että ratsut söisivät toisensa....
  Talleilla pidetään ensiluokkaisen hyvää huolta ratsuista ja jokaisen olennon tarpeet otetaan huomioon. Tallin palvelusväki on korkeasti koulutettua ja tietävät työnsä.
  Valvoja: Crimson
  1 Aiheet
  22 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Su Kesä 08, 2014 12:03
 • Syöte - Sotilastupa Sotilastupa
  Sotilastupa kuninkaan sotilaille. Tupa on rakennettu siten, että siellä mahtuu liikkumaan myös suuremmatkin liittolaiset. Monikerroksinen sotilastupa sijaitsee tallien lähettyvillä. Tuvan alimmassa kerroksessa on yhteistiloja, taukotiloja, ruokailutilat, peseytymistilat, kokoustiloja ja suurempien liittolaisen tilat. Ylemmistä kerroksista löytyy makuuhuoneita niin vartijoille, kuin eliittitason sotilaille.
  Valvoja: Crimson
  11 Aiheet
  534 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Ke Elo 07, 2019 9:30
 • Syöte - Tyrmät Tyrmät
  Hieman kodikkaampi, kauniimpi tyrmä mitä ihmisten linnalla. Valoisampi, ennen kaikkea raikkaampi. Ainakin ne sellit, mitkä sijaitsevat maanpäällä. Tyrmät ovat tarkoin vartioidut ja vartiointia on lisätty entisestään. Seinät tässä rakennuksessa on täysin lumotut, yhdenkään seinän läpi ei pääse kävelemään, vaikka olisi seinienläpikävelyn lahja. Tyrmät on suunniteltu pitämään sisällään niin maagisia ja magiaa käsitteleviä vankeja, kuin myös suurempia, fyysisesti voimakkaita vankeja. Ylimmän, maan päällä sijaitsevan kerroksen tyrmät ovat valoisia ja siistejä. Ovet ovat puisia ja niissä on pieni kurkistusreikä sisään. Kuitenkin, puisten ovien sisällä risteilee rautatankoja, joten ovea ei ole helppo rikkoa.
  alemmissa kerroksissa sijaitsevat tyrmät ovat tarkoitettu pimeään sopeutuneille vangeille. Maan alla sijaitsee myös kuulustelu- ja kidutushuoneita, joihin kukaan vangeista ei varmasti halua joutua. Siinä missä ihmiset käyttävät yleensä fyysistä kidutusta, käyttävät haltiat myös psyykkistä, sekä maagista kidutusta.

  Jokaisessa kerroksessa sijaitsee taukotilat vartijoille, kuten ihmistenkin tyrmissä. Taukotiloissa vartijat voivat syödä, vaihtaa kuulumisia, levätä ja jopa nukkua. Jokaisessa taukotilassa on aina vähintään muutama sotilas paikalla. Yksikään kerros ei koskaan ole täysin ilman vartijoita.
  Valvoja: Crimson
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Syöte - Palvelijoidentilat Palvelijoidentilat
  Palvelijoidentilat sijaitsevat sotilastuvan lähettyvillä. Palvelijoidentiloihin kuuluu niin makuuhuoneet, taukotilat, kyökit, sivukäytävät, peseytymistilat kuin myös ruokailutilat. Palvelijoiden olosta on pyritty tekemään mahdollisimman mukavaa, jotta nuo jaksaisivat pitää vaadittua tasoa yllä siniveristen sitä vaatiessa. Ylempiarvoistenpalvelijoiden tilat ovat erikseen, mitä alempiarvoisten. Orjat eivät täällä kuitenkaan majaile.
  Valvoja: Crimson
  5 Aiheet
  158 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Aksutar Näytä uusin viesti
  Su Maalis 24, 2019 4:58

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö