Pelii pelii


Länsikujat sijaitsevat kauimpana linnasta. Täälläpäin asustaa yleensä köyhin väki ja länsikujat ovat tunnettuja hämäristä hiippareista. Länsikujat tuhoutuivat täysin palossa, ennen toisen tannersodan alkua, kiitos haltioiden hyökkäyksen. Nyttemmin, kun tannersota on päättynyt, on länsikujia alettu rakentamaan uudestaan. Siltikin, alueelta löytyy yhä palaneita raunioita, vaikka uusia rakennuksia on alkanut kohoamaan sinne tänne.
Länsikujilta on helpointa livahtaa kylän alla risteileviin, valtaviin viemäriverkostoihin. Osa verkostosta on ihmisten itse rakentamaa, osa taas luonnon muovaamaa, niin käytäviä kuin luoliakin. Tätä kautta ei kuitenkaan tiettävästi pääse kylään sisälle, vaikka käytävä muurien alitse olisi helpoin tapa livahtaa sisään. Mutta sellaista ei kuitenkaan ole olemassa vai onko?

Valvoja: Crimson

Viesti Ti Helmi 12, 2008 12:08

Pelii pelii

//Tein tämän nyt tänne...?

Hana asteli metsän rajasta ja tuli kujille. Kierähti ympäri ja etsiskeli Daeria, sillä luuli tämän tulleen perässään.
''Toivottavasti saadaan kunnon tappelu.'' Hana ajatteli ääneen toiveikkaana. 'Ai niin! Enhän minä voi tapella muilla kun nyrkeillä. Minulla ei ole vielä voimia' Hana mietti harmissaan ja oli nyt niin ajatuksissaan ettei olisi huomannut edes kirvestä, jolla oltaisiin lyöty tämän pää poikki.
Hana kiepsahti taas ympäri ja sanoi nyt kovaan ääneen niin että varmasti kaikki kuulivat: ''Missäköän se pappi on?''

Viesti Ti Helmi 12, 2008 1:10

Daer and Asgard

Daer käveli pitkin metsän reunalta kohti kujia, ihmisiä ja muita olentoja ei näkynyt oikein. Daer käveli pitkin kujia etsien Hanaa sillä yksin näillä kujilla ei kannattanut olla sillä siellä liikkui hämäriä hyypiöitä.
Hän otti koiran muodon ja rupesi juoksemaan pitkin kujia. Daer tunsi kuinka joistakin ikkunoista katseltiin häntä kun hän juoksi pitkin kujia.
Hän kuuli kun Hana huusi että missä se pappi on, hän lopetti juoksemisen kujalla ja käveli äänen suuntaan. Hän tuli eri kautta sille kujalle vähän kauemmaksi Hanasta. Daer näki Hanan kun oli kävellyt.
"Hana olen!" Daer huusi mutta huuto jäi kesken kun joku potkaisi häntä varjoista ja Daer kolahti päin seinää. Daer makasi maassa ja katsoi mieheen joka oli tullut esiin varjoista. "Sanoinhan poikaseni että tulisimme tapaamaan vielä." Asgard sanoi ja pisti miekan Daerin kurkulle. Turkki ei suojaisi paljoakaan häntä. "En tapa sinua vielä mutta katsotaan miten kunnianloukkaaja pärjää ensin." Asgard sanoi ja piti Daeria maassa miekalla jos tämä liikkuisi miekka uppoaisi kurkkuun.

Viesti Ti Helmi 12, 2008 8:18

Hana oli kuullut jonkin moisen äänen, mutta kun se oli loppunut, niin Hana ei osannut etsiä Daeria. Hana meni istumaan lähellä olevan tynnyrin päälle. Huppupäiset ihmiset kulkivat Hanan ohitse. 'Miä tuokin katsoi?' Hana sanoi ja korjasi hamettaan, jottei mitään paljastavaa kohtaa näkyisi. Hana tunsi pistoksen kyljessään. ''Aih!'' tyttö tokaisi ja nousi ylös. Hana katsoi ympärilleen ja mietti mihin Daer oli jäänyt.

Viesti Ti Helmi 12, 2008 8:55

Daer and Asgard

"Ystäväsi on näköjään etsimässä sinua koira." Asgard sanoi, Daer koitti parhaansa mukaan hiljaa ja liikkumatta. Asgard tarkkaili jokaista Daerin liikettä muttei tämä liikkunut ollenkaan ja Asgard kuunteli kujien ääniä. Kuului huuto ja Asgard arvasi että Hana oli seuraavalla kujalla jonne ei ollut pitkä matka.
"Et löydä häntä." Daer sanoi hymyillen. Asgard nosti miekkansa pois tämän kaulalta ja Daer rupesi nousemaan pystyyn mutta se loppui lyhyeen kun tunsi kalahduksen päässään. Asgard oli lyönyt tätä miekalla muttei terillä. Daer kaatui takaisin maahan koira muodossaan. "Minulla on aikaa sitten sinullekin." Asgard sanoi ja nauroi sen jälkeen. Asgard lähti kävelemään kujaa pitkin ja kääntyi. Hän näki tytön tynnyrin luona. "Ystävästäsi ei ole huolta ollenkaan ja hän ei ole auttamassa sinua." Asgard sanoi ja nosti miekan osoittamaan Hanaa. Siinä näkyi hieman verta kun se oli aiheuttanut pienen haavan päähän Daerille.

Viesti Ti Helmi 12, 2008 9:09

''Missä Daer on!'' Hana suorastaan huusi päin Asgardia. Ihmiset kujalla lähtivät pois Hanan ja Asgardin tieltä. Hanaa vihlova kipu vihlaisi nyt niin lujaa, että se aiheutti suunnatonta kipua Hanalle. Hana painui polvilleen maahan, mutta nousi ylös nopeasti tynnyristä tukea ottaen. Hana koetti saada sauvaansa tulesta esiin, mutta se ei tullut. 'Nyt olen pulassa' Hana sanoi, ja antoi pienen virnistyksen tulla kasvoilleen.

Viesti Ti Helmi 12, 2008 11:14

Daer and Asgard

"Hän makaa tuolla toisella kujalla ja tuskinpa hän tulee sieltä avuksesi kun ei noussut maasta ylös." Asgard sanoi ja hymyili. Hän katseli kun ihmiset alkoivat lähteä kujalta pois kun nämä olivat vastakkain. Daer oli herännyt ja huomasi olevansa veressä pieni pään haava oli vuotanut jonkin verran ja Daer lähti liikkeelle kohti toista kujaa josta kuului ääniä.
Sitten tyttö painui polvilleen maahan kivusta mutta sitten nousi ottaen tukea tynnyristä. 'Mitä se oikein tekee, yrittää taikoa niinpä tietysti.' Asgard ajatteli ja katsoi huvittuneella ilmeellä tyttöä joka virnuili. Daer oli tullut kujalle jossa nämä kaksi olivat.
Pään haava oli lakannut vuotamasta mutta harmaa turkki oli veressä pään ja kaulan kohdilta. Pappi ei ollut kuullut Daerin tuloa ja oli selkä päin tätä. "Voin lähettää sinut haltia nopeasti tulikuumaan paikkaan." Asgard sanoi ja oli heittämässä miekkaa mutta tunsi kuinka joku oli hypännyt ja puri oikean käden lihakseen kovaa.
Miekka teki kuperkeikan ilmassa kun Asgard päästi siitä irti ja se jäi pystyyn kauemmas Asgardista. Daer oli hypännyt ja roikkui hampaat kiinni kädessä mutta Asgard löi vasemmalla kädellä Daeria päähän, haava aukesi uudestaan ja Daer tipahti neljälle jalalle maahan. Asgard ei voinut taistella ennen kuin kävisi hoivaamassa käden ja hän päätti juosta paikalta kadoten kujilta pois juostessaan pitkin niitä.
"Oletko kunnossa Hana?" Daer sanoi ja kaatui maahan kuonolleen kun pieni pään haava oli vuotanut aika paljon.

Viesti Ke Helmi 13, 2008 4:20

Hana näytti ilkeän ilmeen, kun Asgard oli puhunut hänelle.
Hana katsoi, kun Daer hyökkäsi Asgardin kimppuun. Hana tiesi, ettei Asgard sillon voisi hyökätä hänen kimppuunsa, joten hän pääsi polvilleen maahan lepäämään.
''Juokse vain karkuun! Mitä sinä pelkäät?'' Hana huusi Asgardin perään, kun tämä oli lähtenyt. 'Toivottavasti se kuuli. Hana ajatteli ja siirsi katseensa Daeriin.
''No olen. Kiitos sinun! Sinä et taida?'' Hana sanoi hiukan kiukkuisena ja lähti kävelemään Daeria kohti. Hana kyyristyi Daerin kohdalle, ja kurkisti tämän haavaa koskematta siihen. ''Se on aika syvä.'' Hana sanoi ja näytti siirtävän kättään tämän pään päälle. ''Sopiiko, että koitan parantaa sen?'' Hana kysyi.

Viesti Ke Helmi 13, 2008 5:16

Daer

"Turhaan sinä huudat hänelle kun kukapa nyt taistelisi oikea käsi haavoittuneena." Daer sanoi vaivalloisella äänellä, kun kuuli miten Hana huusi Asgardille kun tämä oli juossut pois. "En ole oikein hyvässä kun se pappi päätti kumauttaa miekalla päähän." Daer sanoi ja makasi maassa katsellen Hanaa joka kyyristyi, näytti tutkivan pään haavaa. "Siitä vaan olisin hyvin kiitollinen." Daer sanoi.

Viesti Ke Helmi 13, 2008 5:53

Hana päästi kädestään purkautumaan tulta, joka kiri Daerin haavaan sulkien sen. Iho suli kiinni kuumuudesta. 'Tiedän tämän sattuvan' Hana ajatteli sillä ärsyyntyneisyydeltään ei tiennyt kuinka paljon se oikeasti sattui. Hana otti kätensä nopeasti pois ja siirsi sen rintaansa, jota alkoi kovasti vihloa. ''Nyt sen pitäisi olla kunnossa'' Hana sanoi ja nousi seisomaan. ''Mitäs nyt? Minulla on tylsää. Etsitäänkö pappi ja kärvennetään se?'' Hana snaoi iloisesti, vaikka häneen sattuikin.

Viesti Ke Helmi 13, 2008 6:28

Daer

Daer tunsi päässään jotakin haavan kohdalla ja päätä alkoi särkemään kovasti. 'Tulellako se parantaa tuohan tekee oikein mukavaa päälle. Daer ajatteli ja irvisteli hieman kun hoito taika teki hiukan kipeää päälle. Verenvuoto lakkasi kun pään haava meni umpeen. "Tunnustaa olevan." Daer sanoi ja nousi pystyyn hiukan hoiperrellen. "Hän on varmaankin jo juossut pitkälle ja mitä iloa olisi taistella kun hänellä on käsi huono nyt vähään aikaan." Daer sanoi ja vilkaisi Hanaa joka näytti olevan kunnossa. "Jäädään vain tänne lepäämään ja ruokaa taidetaan tarvita." Ed sanoi ja rupesi makaamaan uudestaan maahan.

Viesti Ke Helmi 13, 2008 9:16

Hana istui tynnyrille ja alkoi mököttää. Hänellä oli selvästikkin huono päivä tänään. Hana heilautti nopeasti kättään ja eteen tuli jotakin tulisen näköistä juttua. Hana otti siitä kiinni ja söi sen. ''Noin! Minä pärjään sillä ainakin hetken.'' Hana sanoi kiukuisasti ja nousi tynnyrin päälle seisomaan. Hana otti lähellä olevasta putkesta kiinni ja kiipesi sitä pitkin katolle.
Katolla sai pitää lujasti kiinni, sillä siellä tuuli kovasti ja lujaa. Kuu paistoi taivaalta kirkkaasti isona ja möllöttävänä. Hana laittoi kätensä taakse ja päästi siitä esiin oranssimaisen kivlen taaksensa. Se esti kylmän tuulen puhaluksen. Vaikka taikominen sattuikin Hanaan vielä tässä vaiheessa, hän oli niin väsynyt, ettei jaksanut edes välittää siitä, vaan meni selälleen ja sulki silmänsä.

Viesti To Helmi 14, 2008 12:03

Daer

Daer makaili kivisellä ja hiekkaisella kujalla kunnes nousi istumaan, hän katseli Hanaa kun tämä teki ruokaa itselleen.
'Pärjään kyllä vielä jonkin aikaa ilman ruokaa sillä kuolleessa muodossani mikään ei meinaa pysyä sisällä' Daer ajatteli nälkäisenä mutta näläntunne oli vain harhaa hänelle sillä hänen oli syötävä vain päivisin. Kuu valaisi kujia upeana taivaalla ja hän näki Hanan nousevan katolle. Daer arveli tämän menneen unten maille. Daer käveli hieman piiloon yhteen varjoisaan paikkaan sillä arveli että ihmisiä kävelisi yöllä tältä kujalta. Hän pyöri hieman paikallaan kunnes löysi kivan nukkuma asennon eli selällään makaaminen. Daerilla ei mennyt kauaa saada unen päästä kiinni.

Viesti To Helmi 14, 2008 8:34

Hana heräsi pian, sillä jokin törppö oli heitellyt pulloja katolle. ''Mitä...?'' Hana sanoi kun avasi silmänsä unesta. Hana nousi istumaan venytteli ja hieroi silmiään. Hana kuunteli, ja päätteli kuulemastaan että Daer oli mennyt nukkumaan, sillä ei kuullut mitään.
Hana katseli isoa möllöttävää kuuta taivaalla. Taivas oli kauniin mustan sininen. Hanalla alkoi tulla tylsää. Hän heilautteli sormiaan ilmassa ja pian katole ilmestyi pari tulista tiikeriä. Ne olivat pieniä ja alkoivat tapelemaan keskenään. Kohta tiikereiden viereen ilmestyi iso mammutti. Tiikerit lopettivat tappelun ja hyökkäsivät mammutin kimppuun, mutta kaikki haihtuivat pian sillä Hana piteli taas kerran rintaansa kädellään. 'Tyhmät taijat' Hana ajatteli ja jäi siihen istumaan

Viesti To Helmi 14, 2008 10:12

Daer

Kuunvalo paistoi hieman Daerin nukkumapaikalle. Hän alkoi heräilemään ja tajusi olevan nyt vielä yö. Katolta alkoi vierimään pullo joka tipahti suoraan Daerin päähän. 'Kiva herätys jälleen kerran, onneksi ei ollut Ed potkimassa ylös.' Daer ajatteli ja nousi pystyyn.
Yö oli aika hiljainen ja eikä Daer ollut nukkunut kauaa, hän heräili aina välillä. 'Missähän se Hana on nyt.' Daer ajatteli, hän hyppäsi lähimmille laatikoille jotka olivat toisen kujan päässä ja sieltä sitten katolle. Hän näki Hanan ja tämän leikkivän tulella mutta sitten ne katosivat. Hän käveli Hanan taakse ja pysähtyi. "Miksi mökötät, senkö takia että päästin sen papin menemään?" Daer kysyi hieman häntä koipien välissä.

Viesti Pe Helmi 15, 2008 2:36

''En'' Hana sanoi nyt hieman vaisummin ja rauhoittuneena. Hana siirsi atseensa taivaalle ja laskeutui selälleen makaamaan. ''Minua ei nyt huvittaisi jutella'' Hana sanoi. 'Tiedän, että olen törkeä ja pyydän sitä anteeksi' Hana ajateli, muttei halunnut sanoa sitä ääneen. Pian kirkas valo halkaisi mustan yön ja Hanan tilalla oli feeniks. Siltä puuttui pari sulkaa siivestään, ja niistä kohdista olikin tulut hiukan verta. Hana istuuti lintumaisesti katolla ja korjaili sulkiaan nokallaan. Se ei yleensä tehnyt niin, mutta olihan se joskus pakko tehdä. Hana siirsi katseensa Daeriin ja sitten taivaalle.
Seuraava

Paluu Länsikujat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö