Help me! // Agna


Suuri, lämminhenkinen kapakka lähellä linnan muureja. Itse isäntä Kalle, jo monessa sukupolvessa, on mukava, rento tyyppi karskista ja hurjasta ulkonäöstään huolimatta. Vaikka kapakka onkin lämminhenkinen, ei kapakkatappeluilta voi aina välttyä. Rähinöitsijät heitetään kuitenkin ulos aina itse isännän toimesta ja rauha jatkuu tässä kaupungin suosituimmassa kapakassa. Kapakalla on omalaatuinen historia, josta voit lukea lisää Tales from the Crypt osiosta.
Kapakka on kaksikerroksinen. Alakerrassa sijaitsee itse kapakka ja varastohuoneet. Yläkerta on pyhitetty työntekijöiden huoneistoille ja isännän työtiloille.

Valvoja: Crimson

Viesti To Loka 27, 2011 6:38

Help me! // Agna

~ Yoshi ~

Liilahiuksinen poika käveli hitaasti kapakan ovesta sisään. Hän katsoi muita siellä olevia ihmisiä ja mutristi hieman alahuultaan. Poika meni tiskin äärelle istumaan ja katsoi hetken aikaa valikoimia. Hän pyysi sitten vain lasin vettä ja hymyili vinosti. Yoshi saikin pian vesilasin eteensä ja hän alkoi juomaan siitä hieman. Hänen vierellään istuva paljon vanhemman näköinen mies katsoi poikaa virnuillen ja hieman arvostellen. Yoshi laski puoliksi juodun vesilasin tiskille, mutta piti kättään silti sen ympärillä.
"Vettäkö sinä juot, vaikka tarjolla on väkeämpääkin ainetta", tuon vierellä istuva mies kysyi naurahtaen ja tuijotti Yoshia.
Poika vilkaisi vieressään istuvaa miestä ja nyökkäsi pienesti. Hän joi vetensä loppuun ja tuijotti valikoimaa.
"En juo mitään tuollaista litkua", hän vastasi viimeinkin.
Vastaus sai kuitenkin vanhemman miehen siristämään silmiään. Hän löi pienesti tuota selkään ja naurahti oudosti.
"Olet outo poika. Sinun juuri pitäisi juoda kaikkea väkevämpää, jotta sinusta tulisi hieman pirteämpi heppu. Ja komeampi. Aivan kuten minusta", mies sanoi virnuillen ja katsoi Yoshia.
Poika vain naurahti ja pudisti pienesti päätään. Hän hyppäsi alas jakkaralta ja pörrötti pienesti liiloja hiuksiaan. Tuo käveli jollekkin nurkalle ja istahti jollekkin tuolille. Hän katseli hiljaa muita kapakassa olevia.

Se sama mies käveli tuon luokse pari muun hepun kanssa. He katsoivat tuota virnuillen. Mies nappasi Yoshin liiloista hiuksista kiinni ja veti tuota hieman ylemmäs.
"Pieni leikki olisi mukava, eikös? Me voisimme tehdä sinusta hieman komeamman", tuo sanoi ja hirnui ystäviensä kanssa.
Yoshi otti miehen kädestä kiinni ja irvisti. Hän sulki silmänsä ja potkaisi miestä haarojen väliin. Mies päästi tuon hiuksista irti ja peruutti pienesti ähkäisten. Yoshi hieroi päätään ja katsoi miehiä hieman peloissaan.

//Agna tänne :)
//Otsikko on nyt mitä on :D
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Pe Loka 28, 2011 11:17

Hiroi

Luvassa oli kerrassaan ansaittu vapaapäivä pitkästä aikaa. Hiroi ei ollut paljon harjoittelultaan sekä ryhmänsä valmentamiselta ja ohjeistamiselta ehtinyt tehdä mitään lepsumpia hommia, joten tälläkertaa hän suuntasi kohti kapakkaa mielessään vain kylmän sihisevä, laimennettu olut. Perinteinen olut ei koskaan ollut ollut miehen mieleen, sillä se maistui jokseenkin kuvottavalle. Sitrusmehulla terästettynä ja vedellä laimennettuna tuo mokoma juoma oli kuitenkin ihan siedettävää. Hiroilla oli jo paikka selkeästi mielessä, hän menisi Kallen Kapakkaan. Yli kaksimetrinen Qenacaer oli ehkä pituutensa puolesta erittäin yhteensopimaton kyseisen kapakan kanssa, jonka katto ei juuri komeillut korkeudellaan. Noh, hyvää venyttelyähän se vain oli niskalle taikka sitten polville, kun ei suorassa mahtunut seisomaan.
Mustaihoinen mies astui ovesta sisään puheensorinaan. Hän sulki oven perässään, ja lähipöydissä istuvat kääntyivät katsomaan tulokasta. Osa nyökkäsi ahaa-eleisesti, "tuo on taas tuo", ja jotkut vain katsoivat ihmeissään miehen pöyhkeää, vaaleansinistä hiuspehkoa ja pikimustaa ihoa. Syvemmällä kapakassa olevat asiakkaat eivät tuntuneet miehen saapumista huomioivan, sillä he olivat joko juoneet liikaa paikantaakseen juuri mitään tai olivat liian kiihkeästi kurvikkaiden tarjoilijoiden kimpussa. Hiroi hymyili leppoisasti baarimikolle joka heilautti kättään ja katsoi sitten miestä veikeän kysyvästi. Ilme tuntui ilmoittavan, että Hiroi saisi haluamansa jo ennenkuin ehti sitä tilaamaan. Baarimikko näytti muistavan hyvin, ettei Hiroille mitään normaalia kaljaa tarjoiltu.
Mies käveli niska kenossa baaritiskille ja istahti vähän liian pienelle jakkaralle niskaansa hieroen.
"Kiitoksia", hän tokaisi baarimikolle, ja kulautti sitten hieman. Litkun maku oli ehkä aavistuksen liian vahva, mutta kelpasi. Hiroi keskittyi sitten katselemaan ympärilleen, ja ennenkuin ehti edes huokaista leppoisan päivänsä aloitukseksi, hänen keltaiset silmänsä pääsivätkin jo todistamaan kapakkatappelua. Ainakin ärjymisestä päätellen näin oli, ja kauempana sijaitsevassa nurkkapöydässä joku mies piteli jalkoväliään. Hiroi siristeli silmiään ja katsoi tarkemmin, mistä hälinä aiheutui, kun paikansi sitten pikkuruisen pojan. Ainakin puolet häntä pienemmän, hyvä jos ylettyisi napaan asti. Pojan lilat hiukset pistivät silmään. Ne muistuttivat kovasti Hiroin lajitovereiden hiuksia, mutta sitten taas eivät kuitenkaan. Hiroi kulautti tuoppiaan vielä ja nousi sitten jakkaralta tuoppi kädessään, lähtien kohti tuota nahistelua. Toisella kädellään hän piti tuoppia sen verran korkealla ettei se osuisi kenenkään päähän, ja toisella kädellään hän hilasi katonrajaa hieman kumarassa. Perhanan matala maja.
"Teen sinusta leikkelettä, poika!" potkun kasseilleen saanut mies huudahti, asteli eteenpäin ja oli sitten taas tarrata kirkashiuksiseen poikaan, mutta Hiroi tarttui tätä olkapäästä vapaalla kädellään. Mies hätkähti ja kurkkasi olkansa yli, hyökkäys keskeytyen.
"Enpä usko että tuollaisen miehen on tarve kiusata pienempiään? Ottelisit edes reilusti", Hiroi tokaisi kulmat kurtussa ja tuijotti miestä tuoppi kädessään. Mies katsoi Hiroita hetken silmät suurina ja takaraivo melkein selkään osuen, sillä olihan tuo huomattavasti kattoa hipovaa miestä lyhyempi. Pian ärhentelijä näytti kuitenkin saavan rohkeutensa takaisin, ja veti olkapäänsä pois Hiroin otteesta.
"Minä sinulle reilut näytän!" mies ärähti ja potkaisi Hiroita polveen. Hiroin tuoppi läikähti ikävästi, ja hän laski sen lähimpään tielle tulevaan pöytään. Polvea ei sattunut Hiroin päällä olevan haarniskan takia, mutta jos tarve vaatisi, niin kyllä tässä kamppailussa voitaisiin jollekin kipeääkin tehdä.

//Täällä ollaan! :3
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Loka 29, 2011 4:15

~ Yoshi ~

Poika katsoi tätä lähestyvää miestä hieman peloissaan. Tuon silmät kuitenkin suurenivat, kun joku suuri kokoinen mies tarrasi tätä hyökkäävän miehen olkapäästä kiinni. Yoshi räpytteli pari kertaa suuria liiloja silmiään ja katsoi mustaa olentoa pää noin pari senttiä kallellaan. Tuo ilkeä mieskin taisi olla aluksi vähän hämillään, mutta sitten hän huusi vihaisen näköisenä jotain ja potkaisi isompaa miestä polveen. Yoshi katsoi tuota huvittuneena, mutta kun pari muuta miestä lähestyivät häntä ilkeän näköisesti, pojan ilme muuttui. Hän hyppäsi alas tuolilta ja heilautti etuhiuksensa pois silmiensä edestä. Poika veti syvään henkeä ja nappasi vyötäröllään olevasta miekasta kiinni. Hän veti sen eteensä ja koukisti hieman polviaan. Poika hyppäsi tuolille ja siitä toisen lähestyvän miehen päälle. Mies horjahti ja kaatui ähkäisten selälleen. Liilahiuksinen poika hakkasi miekkansa kahvalla allaan olevan miehen nenän tuusannuuskaksi ja hyppäsi pois tuon päältä. Toinen mies otti tuon ranteesta kiinni kovin ottein, ja löi pientä poikaa suoraan masuun. Yoshi ähkäisi ja kaatui maahan. Miekka putosi tuon kädestä. Mahaan lyönyt mies virnisti ja piti Yoshin ranteesta edelleen kiinni.
"Päästä irti..", Yoshi yskäisi ja nosti katseensa mieheen.
Hän nousi hieman ylemmän ja tarrasi hampaillaan ranteestaan pitävän miehen käteen. Tuo puri miestä niin kovaa kuin pystyi. Mies karjaisi ja heilautti kättään, niin että liilahiuksisen pojan ote irtosi siitä.
"Senkin saastainen pieni poika..", tuo murahti ja katsoi kättään.
Siinä oli pieniä hampaitten jälkiä ja niistä tulleita haavoja, joista valui hieman verta. Yoshi nappasi miekkansa maasta ja vilkaisi sitä mustaa olentoa. Hän puraisi pienesti huultaan ja perutti hieman. Tuokin halusi kuitenkin vain lyödä tätä pikkuista. Esitti vain tai jotain. Yoshi ei kuitenkaan hyökännyt tuota päin. Peruutti vain hieman ja käännähti ympäri, jotta voisi juosta pois. Hänen kääntyessään ilkeän näköinen mies seisoi hänen edessään ja virnuili ilkeästi.
"Eh..", Yoshi sanoi vain ja sujahti miehen jalkojen välistä tuon ohitse.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Loka 29, 2011 5:14

Hiroi

Pojalla näytti olevan ihan oman sarjansa tappelu menossa siinä samalla, kun Hiroi yritti saada polveensa hyökänneeltä rähinöitsijältä tajun kankaalle. Purppurahiuksisella pikkupojalla näytti olevan asekin, ja Hiroi herkesi toivomaan ettei poika aiheuttaisi sillä turhia kuolemia tämän päivän aikana. Muuten tätä jouduttaisiin selvittelemään vielä pitemmälläkin oikeudessa, ja Hiroi sotkettaisiin varmasti mukaan. Se ei näyttäisi hyvältä hänen ansiolistoissaan.
Karski mies hyökkäsi hypäten Hiroin päälle, mutta Hiroi ei kuitenkaan korkeutensa ansiosta kaatunut vaan otti miehen iskun vastaan ja käänsi tämän mahalleen lattialle. Sen jälkeen hän asettui istumaan hyökkääjän päälle ja taivutti tämän käsivarren mutkalle selän taakse. Rimpuilemalla mies ei ainakaan tuosta selviäisi.
"Painu tiehesi täältä ja jätä pienempäsi rauhaan!" Hiroi älähti pidellen miehen hiuksista kiinni, nousi sitten miehen päältä ja riuhtaisi tämän kauemmaksi heistä. Mies törmäsi räsähtäen pöytiin ja kauhoi sitten tiensä ulos kapakasta karjuen jotain kostontapaista. Nyt Hiroilla olisi aikaa puolustaa tuota pikkupoikaa. Asiasta teki vielä tuttavallisemman se, että poikakin näytti hieman friikiltä. Olipa sekin ensimmäinen kerta, kun Hiroi näki Cryptissä lilat hiukset. Ja tietenkin heidän friikkien olisi nyt pidettävä yhtä, kunhan poika ei säikähtäisi Hiroita.
Poika näytti puraisevan toista miestä kipeästi käteen, ja Hiroi irvisti hieman näylle. Melkoinen piraija! Ehkä oli hyvä, että Hiroilla oli pitkähihainen paita. Jospa hampaat eivät ainakaan sen läpi pureutuisi. Hetken poika näytti jo jäävän satimeen, kun toinen mies ilmestyi hänen taakseen, mutta pienempi pääsi jalkojen välistä pakoon. Musta mies asteli tuon hämillään paikoilleen jääneen miehen luo ja tarttui tätä rintamuksesta.
"Anna hänen olla!" Hiroi huudahti miehelle ja vetäisi tätä antaumuksella turpaan. Lyönti oli sen verran kova, että sai miehen käännähtämään kylki Hiroihin päin, mutta tuskin nyrkki oli mitään murtanut. Se ei ollut yökansalaisen tapaista. Toinen mies - se, joka oli saanut käteensä pureman - potkaisi tällävälin Hiroita inhottavasti selkään, ja hän kaatui puuskahtaen polvilleen. Happi tuntui lentäneen kauaksi keuhkoista, ja sitten tuo samainen mies hyppäsikin jo pitempänsä päälle. Hiroi lusahti mahalleen lattiaan ja haparoi käsillään miestä, joka istui hänen päällään. Pian kädet tavoittivatkin jonkin vaatekappaleen, todennäköisesti paidan, ja Hiroi kiskaisi vaatteesta voimalla. Mies lennähti hänen päänsä yli ja kolautti oman päänsä jakkaraan, jääden ulisemaan siihen. Seuraavaksi Hiroi saikin tolpillaan olevalta mieheltä potkun poskeensa, samalla kun yritti nousta takaisin seisomaan.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Loka 29, 2011 5:37

~ Yoshi ~

Tuo mustaihoinen mies näytti enemmänkin suojelevan tätä pikkupoikaa, kuin esittävän vain olevansa hyvis. Poika katsoi hetken aikaa sivusta, mutta kun yksi miehistä potkaisi isompaa miestä selkään, Yoshi puristi kätensä tiukemmin miekkansa kahvan ympärille ja astui eteenpäin. Tuo isompi mies tosin näytti selviävän paljon paremmin kuin Yoshi, joten liilahiuksinen poika jäi sittenkin seuraamaan tuota tappelua sivustapäin. Samoin tekivät monet muutkin kapakassa olevat. He vain tuijottivat sivusta. Jotkut huusivat jotain "tappelu tappelu" -tapaista ja jotkut hurrasivat. Jotkut näistä taas vain tuijottivat ihmeissään mustan näköistä pitkää miestä ja tuon yritystä saada ilkeät miehet pois liilahiuksisen pikkupojan kimpusta. Kun toinen miehistä potkaisi isompaa miestä päähän, Yoshi murahti pienesti ja hyökkäsi tuon kimppuun. Hän kaatoi miehen maahan vatsalleen ja löi tuota monta kertaa peräkkäin nyrkillä takaraivoon. Miekkansa hän oli laittanut jo takaisin omalle paikalleen vyötärölleen, joten se ei ollut hänen nyrkkiensä edessä.
"Älä.. Potki.. Muita!", tuo huusi ja löi joka sanan välissä allaan makaavaa miestä vain kovempaa ja kovempaa takaraivoon.
Mies otti taskustaan puukon ja irvisti. Tuo heilautti puukkoaan Yoshin jalkaa päin ja saikin pian siihen osuman. Puukko jäi tuon jalkaan kiinni ja liilahiuksinen poika nousi ehkä hieman liiankin tyttömäisesti kiljaisten pois tuon miehen päältä. Hän kaatui taakse päin ja meni kyljeelleen. Poika otti jalastaan kiinni ja heilui hetken aikaa. Hän veti puukon pois jalastaan ja jäi hiljaa läähättäen maahan makaamaan. Poika nousi kuitenkin pian - hieman vaivalloisesti kylläkin - seisomaan ja heitti puukon takaisin omistajaan päin. Se osui tuota käteen ja mies karjaisi tuntiessaan kivun yltävän koko kehoon. Yoshi inahti pienesti ja käänsi katseensa poispäin tuon kädestä, joka vuosi paljon verta.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Loka 29, 2011 8:03

Hiroi

Toinenkin potku osui Hiroin poskeen, ja hän pyllähti istualteen. Kapakassa ei tosiaan näyttänyt olevan muita suoraselkäisiä ihmisiä, jotka voisivat tulla lopettamaan tämän naurettavuuden. Jossain nurkassa laitettiin lanttia likoon pikkupojan ja hänen puolesta, toiset taas löivät vetoa siitä, että ronski miesporukka päihittäisi heidät. Juuri, kun jo kolmas potku oli osumassa jo valmiiksi runnottuun päähän, Hiroin pelastettava saapuikin pelastamaan hänet. Roolijako näytti siis menneen aivan uusiksi, kun pieni poika hyökkäsi miehen kimppuun ja hakkasi tuota takaraivoon. Hiroi hymyili tälle hetken kiitollisena, kunnes pääsi sitten kokonaan pystyyn.
Mies, jonka Hiroi oli äsken paiskannut päin jakkaraa, oli taas päässyt jaloilleen ja aloitti nyrkkirysyn itseään pitemmän miehen kanssa. Hiroi tähtäsi iskuja kasvoihin ja olkapäihin, ja tuo lyhyempi onnistui iskemään lähinnä rintakehään ja mahaan. Potkujakin tuo mokoma näytti harrastavan, ja he saivat molemmat tasapuolisesti iskuja yläkroppaansa, kunnes Hiroi pamautti toista jälleen nenään ja nenästä alkoi ryöpytä verta. Tälläkertaa saattoi olla ihan mahdollistakin, että jotain murtui. Samassa Hiroi havahtui kiljaisuun, joka lähti selkeästi lilahiuksisesta pojasta. Pojan jalassa sojotti puukko, ja Hiroi oli syöksähtämäisillään jo valmiiksi poikaa päin kärrätäkseen tuota sairaalaan. Poika kuitenkin kiskaisi puikon pois ja heitti sillä puukottajamiestä. Mies sai osuman käteensä ja Hiroi harppoi sitten pojan luo. Molemmat verta vuotavat miehet vetivät omat aseensa esiin ja näyttivät siltä, että olisivat valmiit laittamaan friikit vartaaseen tällä minuutilla. Hiroi kyykistyi pojan viereen, kopsaisi tämän syliinsä ja tokaisi: "Nyt häivytään." Hänen suuntanaan olisi joku syrjäkatu, siinä toivossa etteivät miehet seuraisi perässä. Olihan poika sentään haavoittunut.

//Saattoi tuossa lopussa olla pieni hittaus kun lähdettiin kanniskelemaan, en sitten tiedä kuinka pahasti Yoshi laittaisi hanttiin oikeasti tuossa tilanteessa :D
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Loka 29, 2011 9:32

~ Yoshi ~

Poika inahti pienesti kun tuo mies nosti tämän syliinsä ja käveli kohti kapakan ovea. Hän katsoi ihmeissään tuota mustaa, tuntematonta miestä, joka kanniskeli tätä sylissään.
"Eh..", tuo mutisi, muttei pistänyt vastaan siihen että tuo kantoi tätä.
Itseasiassa liilahiuksisella pojalla oli hieman turvallisempi olo, vaikka tuo toinen herra olikin tuntematon, eikä Yoshi ollut nähnyt häntä ennen tätä päivää. Hän oli vieläkin ihmeissään siitä, että tuo oli tullut pelastamaan tämän niitten ilkeitten miesten kimpusta. Muuten hän olisi vieläkin niitten sydämmettömien muskelimiehien kynsissä, ehkä jopa puolikuolleena. Eikä siltikään kukaan olisi tullut pelastamaan häntä. Olisivat kuitenkin vain tuijottaneet vierestä. Yoshi oli muutenkin iloinen siitä, ettei tarvinnut itse kävellä. Jalkaan nimittäin sattui aivan kamalasti ja kaiken lisäksi siihen tulleesta pienestä puukon jättämästä haavasta tuli verta. Eikä Yoshi pitänyt verestä. Eikä tappeluista, vaikka hän olikin äsken lyönyt niitä miehiä päähän ja ties minne ja jopa heittänyt yhteen niistä puukon, jonka oli ensin itse saanut jalkaansa. Yoshi vilkaisi pitkää miestä.
"Kiitos.. Että pelastit minut", hän ennätti sanoa, ennen kuin kuuli heidän takaansa huutoa.
Hän kurkisti mustaihoisen miehen sylistä tuon taakse ja huomasi loukkaantuneen näköisten miesten juoksevan heitä päin. Jotkut mummot kuitenkin pysäyttivät heidät ja alkoivat puhua heille siitä miten pelottavaa se on pikkulapsista, kun isot miehet juoksentelevat kadulla aseitten kanssa ja kuinka suositeltavaa olisi, että miehen menisivät heti lääkärille hoitamaan haavansa. Miehet katsoivat silmät sirillään liilahiuksista poikaa ja pitkää, tuon pelastanutta miestä. Yoshi virnisti pienesti ja painoi päänsä takaisin mustan miehen rintakehää vasten. Hän näytti niin pieneltä tuon toisen sylissä.

//Joo ei tommonen haittaa (:
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Loka 29, 2011 11:21

Hiroi

Poika ei onneksi laittanut vastaan, kun Hiroi kantoi tämän mukanaan ulos kapakasta kumartuen huomattavasti oviaukossa. Hänen tahtinsa oli jotain hölkän ja juoksunsekaista harppomista kun hän suuntasi kohti syrjäisempää osaa kylästä. Siellä hän voisi ehkä huoltaa hieman pojan haavaa, joka näytti vuotaneen pienen läntin hänen paitaansa. Ei siinä mitään, paidanhan saisi aina laitettua pesuun. Pienen pojan kiitos sai Hiroin hymyilemään.
"Ei kestä kiittää. Heidän ei olisi pitänyt hyökätä kimppuusi", mies vastasi ystävälliseen sävyyn ja kääntyi sitten olkansa yli katsomaan kapakan suunnasta kantautuvaa huutoa. Miehethän ne siellä, mutta ilmeisesti kuppilan naapurissa asuvat, vanhat rouvat saivat miehet pysäytettyä. Ja tottahan se oli, että aseiden kanssa riehuvat, verta vuotavat miehet olisi otettu kiinni kuitenkin jossain vaiheessa. Ja mikäli nuo tollot olisivat alkaneet pulputtaa vartijoille, että heidät hakkasi sinihiuksinen, musta mies sekä pieni violettihiuksinen poika, heidät joko teljettäisiin mielisairaalaan tai sitten Hiroi voisi ainakin syyttää heitä alaikäisen pahoinpitelystä. Poika näytti painuvan sykkyrälle hänen sylissään, ja oli tottavie pienikokoinen. Kuten aiemmin todettua, varmaan puolen Hiroin pituudesta.
Kun kaksikko saavutti mukavan syrjäisen kujan, Hiroi laski pojan maahan.
"Katsotaas sitä haavaa jalassasi", Hiroi sanoi venyteltyään hieman selkäänsä ja kyykistyi sitten pienemmän viereen. Harmaaraitainen kissa tuli paikalle tarkkailemaan tapahtunutta ja hyppäsi heidän vieressään olevan vesitynnyrin kannen päälle häntä heilahdellen. Sen keltaiset silmät tuijottelivat pojan jalkaa vähintään yhtä keltaisena, kuin Hiroinkin silmät.
"Mikä sinun nimesi on?" Hiroi kysyi sitten ja irrotti lantioltaan liinan, joka lepäsi vyötäröpanssarin päällä. Hän taputteli varovasti haavaa pyyhkeellä ja putsasi siitä verta.
"Minä olen Hiroi", hän jatkoi ja hätisti sitten kissan pois tynnyrin päältä, aikeinaan kostuttaa liinaa hieman.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Su Loka 30, 2011 8:33

~ Yoshi ~

Poika katsoi hiljaa haavaansa ja nosti sitten katseensa tuohon mustaan jättiläiseen. Hän huomasi pienen kissan tulevan paikalle. Poika kallisti hieman päätään ja katsoi vuoronperään sen kissan ja vuoronperään hänet pelastaneen miehen silmiä. Molemmilla oli keltaiset silmät. Ainoastaanmaassa istuvan, haavoittuneen pojan silmät olivat eriväriset kuin noilla. Ja se väri sopi hänen hiuksiinsa. Kun tuo mies kysyi jonkin kysymyksen nimeen liittyen, Yoshi puraisi pienesti huultaan. Hän ei oikein ollut varma voisiko omaa nimeään kertoa tuollaiselle tuntemattomalle jätille. Hän kuitenkin avasi suunsa kertoakseen sen, mutta nimen sanomisen tilalle Yoshi inahti pienesti, kun tuo mies kosketti lantioltaan ottamalla liinallaan pojan jalassa olevaa haavaa. Yoshi nosti housunsa lahjetta sen verran että haava näkyisi. Hänen housuihinsa oli tullut puukon aiheuttama reikä, josta olisi myös voinut puhdistaa haavaa, mutta näin se oli parempi. Pieni tuuli sai kuitenkin haavan kirvelemään, mutta Yoshi yritti olla välittämättä siitä. Hän vain irvisti pienesti ja katsoi tuota miestä hiljaa. Hän nyökkäsi pienesti kuullessaan tuon nimen ja kallisti taas kerran hieman päätään.
"Minä olen Yoshi", tuo sanoi pian ja käänsi katseensa takaisin haavaansa.
Poika siirsi toisen kätensä hiustensa lähelle ja alkoi pyörittelemään paria hiuskiekuraa etusormensa ympärillä. Hän huokaisi pienesti ja sulki hetkeksi aikaa suuret silmänsä. Hän avasi ne kuitenkin pian ja katsoi sitä Hiroi -nimistä herraa.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Su Loka 30, 2011 3:31

Hiroi

Kissa hypähti heidän vierelleen naukaisten mieltään osoittavasti. Se ei selvästikään pitänyt siitä, että Hiroi valtasi tynnyrin itselleen. Mies upotti liinan tynnyriin ja väänsi siitä sitten enimmät vedet pois, palaten pojan jalan pariin. Toinen oli näemmä vetänyt housujensa lahkeen ylös, että haavaa sai putsattua paremmin. Hyvä niin. Poika esitteli itsensä Yoshiksi.
"Vai että Yoshi", Hiroi toisti ja katsahti pojan sävy sävyyn heijastelevia hiuksia ja silmiä.
"Hauska tavata", hän jatkoi ja hymyili, töpötellen sitten varovaisesti pojan jalkaa. Joku lääkintämies tai edes hoitajaksi tai parantajaksi valmistunut olisi ihan varmasti ollut parempi tässä, mutta meni tämä näinkin ensihätään. Haava näytti olevan jokseenkin syvä, muttei kovin leveä. Se oli silti saattanut hyvinkin mahdollisesti repäistä lihaksen upotessaan.
Kissa tallusteli heidän viereensä kallistellen päätään lähes samaan tahtiin kuin poika, ja se tökkäisi vaativasti pitkän miehen säärtä kyljellään. Kissa tuntui kerjäävän rapsutuksia, sillä se kiehnäsi vasten Hiroin jalkaa ja oli kehräävinään. Hiroi virnisti kissalle niin, että valkea hammasrivistö ja aavistuksen terävät kulma- ja poskihampaatkin paljastuivat. Kissa tillitti miestä keltaisilla silmillään, kuin sanoen "Eikös minun silittämiseni olisi paljon tärkeämpää kuin tuon reiän tukkiminen?", mutta Hiroi vain siirsi jalallaan katin kauemmaksi.
"Onko sinulla vanhempia tai jotain, jolle voisimme näyttää jalkaasi?" Hiroi kysyi ja pyyhki sitten hieman rohkeammalla otteella veren tuhrimaa jalkaa.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Su Loka 30, 2011 5:07

~ Yoshi ~

Poika ähkäisi pienesti, kun vedestä märkä liina kosketti tuon jalassa olevaa syvää puukon aiheuttamaa haavaa.
"Eh.. Niin", tuo mutisi vastaukseksi ja hymähti hieman nolona.
Hän ei oikein ollut hyvä näissä tutustumis hommissa. Yoshi irvisti melkein joka kerta saadessaan märän liinan haavalleen. Poika koukisti hieman varpaitaan, joitten ympärillä ei ollut kenkiä tai sukkia suojaamassa. Hän vilkaisi tuon miehen mustaa ihoa ja keltaisia silmiä. Yoshi ei ollut ennen nähnyt tuollaista. Ja äitikin oli aina sanonut, että pitää varoa oudon näköisiä olentoja. Poika kallisti hieman päätään. Ei tuo kyllä hirveän oudolta vaikuttanut. Oli vain mustan värinen ja tosi iso. Ei siis varmaan tarvinnut varoa tuota. Ja kaiken lisäksi hän vaikutti ystävälliseltä, mikä lisäsi syytä siihen, ettei tuota tarvinnut varoa. Yoshi katsoi kissaa ja naurahti pienesti, kun tuo iso tyyppi työnsi sitä jalallaan pois.
"Se pitää sinusta", hän sanoi ja virnisti pienesti.
Yoshi katsoi tuota miestä hiljaa ja puraisi pienesti huultaan, kuullessaan tuon kysymyksen. Hän veti jalkansa nopeasti pois ja laittoi housunsa lahkeen takaisin sen suojaksi. Hän nousi varovasti ylös ja raaapi niskaansa. Poika seisoi kuitenkin enemmän terveen jalkansa päällä. Toiseen jalkaan sattui nimittäin jonkin verran.
"On minulla äiti. Mutta hänelle ei kannata kertoa. Hän vain suuttuisi, jos saisi tietää että kävin tuollaisessa paikassa. Hän on liian huolehtivainen ja masentuu heti jos minä tai pikkusiskoni saamme haavan. Vaikka se olisi pienikin", hän selitteli ja huokaisi pienesti.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Loka 31, 2011 8:16

Hiroi

Näytti siltä, ettei haavan puhdistus ollut Yoshin mielestä järin mukavaa, mutta kaikesta huolimatta Hiroi jatkoi pyyhkimistä ja töpöttelyä. Mikäli tahtoi pärjätä tällä pannahisen saarella, oli oltava vahva - mutta sitä poika tottavie näytti olleen kapakassa, ja komentaja oli hänestä hyvin ylpeä. Vuoto jatkui edelleen, muttei niin radikaalisti.
"Niin näyttää pitävän", Hiroi myönsi kun kissa lähti uudelleen vaanimaan miehen jalkaa ja nuuhki sitten haarniskakenkiä sekä vyötäröhaarniskaa kummissaan. Löytyisiköhän niiden kätköistä syötävää?
Hiroi hätkähti, kun Yoshi veti jalkansa pois ja nousi seisomaan. Joko jokin oli ottanut erittäin kipeää, tai sitten poika meni hämilleen miehen kysymyksestä. Hiroi nousi polvilleen seisomaan, käveli polvillaan tynnyrin viereen ja upotti taas liinan veteen. Samalla hän piti silmällä poikaa, ettei tuo kirmaisi karkuun ensimmäisen mahdollisuuden tullen. Vuotaisi vielä kuiviin vahingossa. Kuulemma Yoshilla oli äiti, jolle ei asiasta ainakaan kannattaisi kertoa. Hiroi nyökkäsi ymmärtäväisesti.
"Selvä, ei meidän tarvitse kertoa hänelle", qenacaer totesi ja väänsi vedet pois liinasta mahdollisimman hyvin. Poika näytti siltä, ettei halunnut enempää hoitoa. Jokin side jalkaan kyllä olisi laitettava.
"Jos haluat, voisimme käydä kapakassa kurkkaamassa, joko ne miehet lähtivät ja kysyä jos heillä olisi sideharsoa jalkaasi. Voit odottaa tietysti ulkopuolellakin jos et uskalla tulla sisään", Hiroi selitti sitten ja nousi seisomaan. Hän tunsi itsensä hujopiksi toisen rinnalla, mutta ehkä se oli osittain mukavaakin. Siitä tuli vallan voimakas olo.
"Kaikenlisäksi luulen, että jos ne miehet yhtään järkeä omistivat, he ovat jo lähteneet kotiinsa paikkailemaan haavojaan."
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Ma Loka 31, 2011 9:44

~ Yoshi ~

Poika hymähti pienesti tuolle ja nyökkäsi hieman. Hän räpytteli pari kertaa hämmentyneenä silmiään ja katsoi tuota pitkää miestä. Yoshi oli varmaan kaksi kertaa häntä pienempi.
"Voin kyllä tulla sisälle kapakkaankin", tuo sanoi ja alkoi taas pyörittelemään paria hiuskiekuraa etusormensa ympärillä.
Poika hymyili hieman vinosti. Hän katsoi hetken aikaa tuota mustan väristä ja isoa miestä, ennen kuin käännähti kujan suuta kohti ja lähti kävelemään sitä päin.
"Mennäänpäs sitten", hän sanoi ja hymyili pienesti.
Häntä ei oikeastaan haitannut vaikka ne ilkeät miehet olisivatkin siellä. Hän nimittäin osasi ihan hyvin puolustaa itseään jos olisi pakko. Mutta koska tuo iso mies oli hänen kanssaan, hän pystyi pitämään pelkonsa poissa. Tuo mieshän oli vahva, joten kyllä hän parille pikku miehelle pärjäisi. Mutta tietenkin Yoshi auttaisi häntä parhaansa mukaan. Jos tarve vaatisi, poika voisi vihansa määrän avulla tehdä joka montakin pahaa, ehkä jopa kuollettavaa iskua. Tosin Yoshi ei ollut sellainen. Mutta kyllä hän silti voisi jotain pahaa joskus jollekkin ilkeälle tyypille aiheuttaa. Yoshi vilkaisi Hiroi -nimistä miestä hymyillen ja lähti sitten hitaasti tassuttelemaan takaisin kapakalle päin. Jalkaan sattui vielä hirveästi, mutta kyllä herra pystyi sillä kävelemään jonkin matkaa.
Avatar

Hovinarri

Viestit: 2500

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Pe Marras 04, 2011 3:20

Hiroi

Hiroilla oli jo lähes valmis suunnitelma kapakkareissusta mielessä, kunnes Yoshi ilmoitti, että tulisi sisälle kapakkaan. No, kävihän tuokin.
"Selvä", myöntyi Hiroi ja seurasi katseellaan poikaa joka näytti olevan jo matkalla määränpäähän. Siispä mies lähti kävelemään tämän perään, eikä mennyt aikaakaan kun he kävelivät jo rinta rinnan. Olivathan heidän askeleensa suhteessa toisiinsa erittäin eri mittaiset, minkä takia Hiroi joutuikin nyt ottamaan vähän normaalia lyhyempiä tai hitaampia askeleita ettei kyyläisi lilahiuksisen pojan edelle. Kaikenlisäksi poika käveli vielä hitaastikin. Hiroi piti välillä silmällä Yoshin haavoittunutta jalkaa, siltä varalta että se ontuisi selkeästi tai alkaisi vuotaa pahasti.

Kapakan väki ei ollut juuri muuttunut, kun Hiroi aukaisi oven. Lähipöydissä istui nyt eri henkilöitä ja kapakan perällä olevat tyypit olivat sammuneet pöytään, vähän niinkuin mies oli arvellutkin. Hän ihmetteli, miten typerä piti olla juodakseen itsensä sammuksiin jo tähän aikaan päivästä! Eihän tätä voinut sanoa edes varhaiseksi illaksi, vaikka taivaalle muodostuneet syyspilvet tekivätkin piha-alueesta hämärän. Hiroi viisoi Yoshille, että tämän olisi hyvä kävellä hänen perässään, ja sitten hän suuntasi tiskille. Samainen baarimikko ravisteli kättään rintansa kohdalla kuin olisi juuri iskenyt sen johonkin kuumaan.
"Melkoista, komentaja, melkoista..." baarimikko sanoi päätään pyöritellen ja valmistautui tyrkkäämään mustalle miehelle uuden tuopin, mutta Hiroi kieltäytyi.
"Sinun pitäisi pysyä poissa hankaluuksista, näytti melkoisen äkäiseltä tuo nyrkkirysy", hän jatkoi sormeaan heristellen ja laittoi tyhjän tuopin sivuun, vilkaisten välistä Yoshia. Hiroi kohautti olkiaan.
"Toimenkuvaani kuuluu suojella heikompia, eikös? Mutta se, miksi palasin, koskisi sideharsoa. Löytyykö?" Hiroi vastasi ja rapsutti sinisiä hiuksiaan. Hän istahti jakkaralle ja taputti vieressä olevaa jakkaraa Yoshille istuttavaksi, jos poika nyt pääsisi siihen kiipeämään.
"Sidettä... No eiköhän emännältä löydy joka lähtöön jotakin", tiskin takana työskentelevä, pyylevähkö miekkonen tokaisi hymy huulillaan ja katosi sitten etsintäretkelleen.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 1/2
Aberec 0/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 0/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 0/2
Arasinya 1/2
Levo 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti Pe Marras 04, 2011 6:49

~ Yoshi ~

Poika käveli hymyillen tuon ison miehen vierellä. Hän yritti pysyä tuon askeleitten tahdissa, mutta antoi jalkojensa kulkea välillä hieman hitaammin. Hän käänsi katseensa lähestyvään kapakkaan ja hymyili hieman vinosti. Hän toivoi salaa, etteivät ne ilkeät miehet olisi siellä enää. Hän ei halunnut joutua enää uuteen tappeluun. Tällä kertaa ne tappeluhaluiset miehet voisivat jopa tappaa tämän liilahiuksisen pojan. Poika asteli tuon isomman miehen perässä sisälle kapakkaan. Hän katseli hiljaa ympärilleen ja käänsi katseensa sitten Hiroi -nimiseen herraan. Yoshi hymyili tuolle pienesti ja käveli tuon perässä tiskille. Hän katsoi hetken aikaa jakkaraa, jota tuo tumma mies oli taputtanut. Hän virnisti pienesti ja kiipesi melkein vaivattomasti jakkaran päälle istumaan. Poika katsoi baarimikkoa pää hieman kallellaan ja heilutteli pienesti jalkojaan. Jalkaan, johon oli aijemmin tullut syvä haava, sattui hieman, mutta Yoshi heilutteli sitäkin silti hieman. Hän katsoi baarimikkoa ja Hiroita vuoronperään ja lopetti sitten jalkojensa heiluttelemisen. Hän nojasi hieman tiskiin ja tuijotti hiljaa valikoimia. Hän irvisiti hieman ja työnsi kielensä ulos. Miten kukaan voi edes juoda tuollaista väkevää ja myrkyllistä litkua. Hän pudisti hieman päätään ja vilkaisi Hiroita. Joikohan tuo jotain tällaista. Baarimikko oli ainakin aluksi aikonut antaa tuolle jotain juotavaa.
"Juotko sinä tuollaista?", hän kysyi ja nosti hieman toista kulmaansa.
Poika käänsi katseensa takaisin juomiin ja kallisti hieman päätään.
Seuraava

Paluu Kallen Kapakka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö