Edward Ravenscar


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Touko 27, 2014 5:12

Edward Ravenscar

Nimi: Edward Ravenscar
Ikä: 23 vuotta
Skp: Mies
Pituus: 183cm
Ammatti: Metsästäjä
Rotu: Ihmissusi
Puolue: Puolueettomat

Ihmissusi:
Ihmissusi on hirvittävää kirousta levittävä peto. Henkilö, joka kykenee muuttumaan sudeksi tai sudenkaltaiseksi olennoksi. Se on tunnettu vaarallisesta luonnostaan ja raivohullun tapaisesta käytöksestään. Yksi tunnetuimmista tavoista muuttua ihmissudeksi on joutua sellaisen puremaksi tai raapimaksi.
Ihmissusi omaa ylleen langenneen kirouksen myötä poikkeuksellisen määrän voimaa. Yhdeltä istumalta ihmissusi kykenisi nostamaan pakettiauton ilmaan. Suuren voiman käyttö velvoittaa myös jonkin tasoista kestävyyttä ja sietokykyä. Sitä ihmissusilta löytyykin ja rutkasti. He omaavatkin hyvin korkean kivun sietokyvyn, jos kyseessä on aivan normaalit aseet ja muut, joilla heitä ei voi sinällään kuolettavasti vahingoittaa. Toisaalta sietokyvyssä on omat haittansa, kun ei aina voi tietää milloin on sattunut enemmän kuin pahasti.
Lisäksi ihmissudet ovat myös kuuluisia nopean paranemiskykynsä takia. Sen voi nähdä silmissä, kuinka haavat pyrkivät sulkemaan itsensä mahdollisimman nopeasti, mutta suuret haavat vievät toki enemmän aikaa. Mikä muu heillä on myös nopeaa, on heidän refleksinsä ja nopeutensa. Ihmissusilla kun on puolellaan suden nopeus ja herkät aistit, joita he hyödyntävät eläimelliseen tapaan. Ainoa ihmissuden heikkokohta on puhdas hopea, joka polttaa jo pelkkänä hipaisuna.

Ulkonäkö: Kuvatus
Ihminen: Hän omaa aivan tavanomaisen kehon, joka on kuitenkin hieman rotevampi, mitä keskiverto hänen ikäisiltään miehiltä löytyisi. Hän on pitkä ja sopusuhtainen sekä lihaksikas, mutta ei ole mitenkään liioitellun lihasta täynnä. Keho ei kuitenkaan välttynyt vuosien varrella tulleista taistelu jäljistä. Pieniä arpia löytyy sieltä täältä kehoa, mutta Edwardin vaikuttavimmat sekä suurimmat arvet löytyvät hänen selästään ja rintakehältä. Selässä hänellä on suuri alue arpeutunut poltetuksi tulemisest, kun taas rinnassa miehen vasemmalla puolella. Aina sydämen kohdasta kylkeen, hänellä menee pitkä ja levä arpi alas. Arpi on rosoinen ja kohti sydäntä kupera. Siitä voi arvata, että joku on yrittänyt kaivaa ja repiä hänen sydämensä irti rinnasta.
Väritykseltään Edwardin iho on asteen tummempi, mitä keskiverto kansalaisten. Häneltä myös löytyy miehekästä karvoitusta, jonka kasvua on lisännyt ihmissuden kirous. Karvoitusta löytyy niin miehen leualta, käsivarsista, rintakehästä kuin jaloista. Edward pitää kuitenkin huolen omasta parrastaan, joka esiintyy usein miten sängen muodossa tai huolellisesti leikattuna hänen kasvoillaan.
Miehen päässä kasvaa tuuheat ja karheat, tammen ruskeat hiukset. Ne ovat leikattu takaa lyhyiksi ja yleensä vedetty hieman pään vasemmalle puolelle. Miehen kasvot ovat kulmikkaat ja jykevät. Niiden keskeltä löytyy suora nenä, virtaviivainen suu ja läpitunkevat vihreät silmät, joiden katse tulee paksujen kulmakarvojen alta.
Pukukoodiltaan hän käyttää valkeita, löysiä nauhapaitoja, joiden pitkät hihat hän käärii kyynärpään tienoille. Housut ovat löysät ja vaalean rusehtavat, ellei aivan beiget. Housuja pitää yllä yleensä mustan puhuva nahkavyö ja sen alla riippuu asevyö, joka on sille varta vasten osoitettu. Hienoihin tilaisuuksiin tai asioilla käymisiin Edward on varannut hyvä kuntoisen, siistin sinistä puhuttelevan liivin, jossa on toppaukset. Siinä on kaksi tai kolmisen solkea. Hän ei juuri välitä vaatetuksestaan ja muuttuessaan sudeksi, vaatteet ikään kuin sulautuvat ihoksi karvojen alle.

Sutena:
Suden turkki määräytyy hänen hiuksiensa värin mukaan. Se on tuuhea, karhea ja tammen tumman ruskea. Edwardin koko on tavanomaista sutta kaksi kertaa isompi. Sillä voisi ratsastaa kevyt rakenteinen haltia nainen. Hänellä on kaunis rivi teräviä valkoisia hampaita, joita ei olisi kiva saada kaulaansa. Hänellä on samat syvänmetsän vihreät silmät. Susi omistaa myös hyvin terävät kynnet, jotka käyvät hyvin lihan ja puun raastamiseen. Metallia se ei tietenkään läpäise, mutta vahingoittaa.
Lisäksi Edwardilla on suden ja ihmisen välimaastoinen muoto, jossa hän pystyy kulkemaan kahdella jalalla ja käyttämään etukäpäliään kuin ihmisellä.
Kuvatus

Luonne:
Edward antaa ensikättelyssä itsestään kuvan kohteliaana ja positiivisena miehenä, joka ei anna pienten asioiden murtaa itseään. Ainakin sellaisen kuvan mies pyrkii itsestään antamaan seurassa, jotta ei herätä liian suuria epäilyksiä omasta rodustaan tai siitä, ettei olekaan täysin ihminen. Vainoharhainen ihmissusi ei ole, mutta varovainen ja sen näkee myös miehen hyvin pohtivista silmistä. Hän ei luota kaikkiin sinisilmäisesti ja aina asettaa itselleen rajat siihen, kuinka pitkälle päästää itsestään irti tilanteissa, jossa tutustutaan. Hän on silti helposti lähestyttävä ja ei ota pahakseen, että hänen seuraansa tullaan. Mies on kuitenkin ollut ennen hyvin seurallinen, mutta nykyään viihtyy paljon yksikseen niin kuin yksinäinen susi.
Ihmissusi ei kuitenkaan suhtaudu hyvällä joihinkin asioihin, kuten esimerkiksi heikompien alistamiseen ja väkivaltaiseen toimintaan. Hän ei mielellään käy kuitenkaan sotkemaan nenäänsä asioihin, jotka hänelle eivät kuulu, mutta silti vanhoista tavoistaan johtuen saattaa hän astua tilanteisiin väliin ja saada turpaansakin. Pitäähän hänen pitää jonkinlaista ihmisroolia yllä.

Niinkään väkivaltainen ihmissusi ei luonteeltaan kuitenkaan ole, että lähtisi tappamaan vapaaehtoisesti. Edward pyrkii aina siihen, että hänellä on järkevä syy, minkä takia hän nyt lähtisi tappamaan jotakuta. Toisaalta hän ei niitä syitä yleensä selitä muille, kunhan hänelle itselleen se on järkevä syy. Hän voi täten kuulostaa hyvin julmalta tietyissä tilanteissa sekä välinpitämättömältä, mutta hän ei lähde tekemään sanomiaan asioita, jos ilmoilla on mahdollinen vastaanväittäjä tai parempi vaihtoehto. Edward loppujen lopuksi kunnioittaa toisten mielipiteitä ja katsoo niiden välillä olevan hänen päätöksiään parempia.
Joskus Edward kuitenkin voi osoittautua aivan normaaleissa tilanteissa hyvin kylmäksi. Se voi johtua monista eri asioista, että tilanne on hänestä epämukava tai stressaava tai hän haluaa olla yksin. Näin hän yleensä pyrkii karkottamaan mahdolliset seuraiset luotaan.

Sisimmiltään Edward on kuitenkin lempeä mies, jolla on paljon antaa, mutta jota hän ei enää näytä tietyistä syistä. Hän rakastaa läheisyyttä ja rakastaa myös toisten viihdyttämistä sekä näiden olon saamista hyvälle tuulelle, vaikka siltä ei aina tunnu. Hänelle on loppujen lopuksi tärkeää, että mahdollisella seuralaisella on mukavaa ja aika on kulunut hyvin hänen kanssaan. Hän on kykeneväinen rakkauteen ja rakastamaan, mutta hän ei mielellään puhu jälkeläisten teosta tai ylipäätänsä mistään sellaisesta toiminnasta, jossa olisi riskinä saada lapsi. Mies kun ei ole kovin innoissaan oman ihmissusiverensä jakamisesta. Hän ei myöskään mielellään lähde levittelemään kiroustaan mihinkään suuntaan ja aina pitää huolen siitä, että on tarpeeksi kaukana kaikesta asutuksesta täysikuun aikaan.
Mitä vihollisten kohtaamiseen tulee ja itse taisteluihin, pyrkii ihmissusi yleensä pitämään tietynlaisen rajan omien voimiensa käytössä sekä vastustajan haavoittamisesta. Hän pitää siten yllä ihmismäistä illuusiotaan. Taistelussa haavat yleensä ovat joko yksinkertaisen nopeita ja kuolettavia, jolloin vastustajaosapuoli ei ehdi itkeä kuolemaansa tai sitten ne ovat kevyitä haavoja, jotka estävät vain liikkumisen. Edward ei juuri halua ketään kiduttaa taisteluillaan ja pyrkii yleensä vain juoksemana karkuun, jos siihen on tilaisuus. On kuitenkin niitäkin hetkiä, kun mies ei säästele, varsinkin jos hänen tärkeimpiään uhkaillaan.

Menneisyys:
Edward syntyi tavalliseen perheeseen. Isä, joka oli lempeä ja kohteli lastaan arvokkaimpana asiana elämässään. Äiti, joka rakasti häntä ja sanoi ettei voisi koskaan luopua tästä. Lisäksi Edin isä oli renki rikkaalle aateliselle, joka tykästyi Edwardiin. Hän oli kuin setä, joka tarjosi pojalle koulutuksen ja muuta mukavaa. Edward, ei osallistunut taistelu harjoituksiin tai tehnyt kamalasti fyysistä. Hän oli se poika, joka luki aina kirjastossa aatelissetänsä opetuksessa.
Edward opiskeli pitkälle nuorena, hän oli fiksu ja edistyi opinnoissa. Hän sai töitä kirkosta sen lähettiläänä. Hänen työkseen tulisi levittää uskoa, sinne, missä sitä ei ollut. Hänen vanhempansa olivat ylpeitä pojastaan. Edward ei vastustanut työskentelyä kirkossa, vaikka ei ollutkaan kamalan uskonnollinen. Hän kasvoi täyteen mittaansa ja oli komea, siitä syystä naisten katseet alkoivat kääntyä häneen. Kaikki tuntui olevan mitä parhain hänen elämässään. Rakkautta joka puolella ja hän uskoi, ettei sitä tuhoaisi mikään. Hän oli väärässä.
Hänellä oli tapana käydä metsällä ajattelemassa. Edward kuitenkin eksyi polultaan ja joutui etsimään polkua. Hän oli aivan yksin kirkkaana päivänä metsässä, joten häntä ei pahemmin pelottanut. Edward uskoi itseensä, mutta se uskomus katosi siinä samassa, kun raskaskokoinen susi kaatoi hänet keskellä kirkasta päivää. Edward ei koskaan unohtanut sitä kipua ja kauhua, joka kävi hänen päälleen irvokkain, terävin hampain. Susi raateli hänen kaulansa. Onneksi paikalle sattui pari metsästäjää, jotka tappoivat suden ja auttoivat miehen suojaan. He hoitivat Edwardin siihen kuntoon, että hänet saatiin takaisin kotiinsa.

Edward luuli, että se olisi tässä. Hän tuli aivan toisiin aatoksiin, kun ensimmäinen täysikuu nousi taivaalle. Hän tunsi, kuinka hänen luunsa vääntäytyivät uuteen uskoon. Hän menetti minuutensa. Hän muisti vain sen, kun hän näki, kuinka karvaa alkoi kasvaa sieltä täältä. Viimein kun Edward heräsi, hän oli ilkosen alasti keskellä paljasta niittyä. Hän haistoi veren liian vahvana. Hän oli yltä päältä veressä. Häntä kuvotti ja hän nousi lähteäkseen kotiin. Hän sai nähdä sen kuvottavan tosiasian, että koko kylä oli kuoleman hiljaisen. Verta oli kaikkialla, kun Edward huusi ja juoksi kotiinsa, hän löysi sieltä vielä elossa olevan äitinsä, joka kiljaisi hänet nähdessään. Huusi, että hänen oli jätettävä hänet, hän oli hirviö. Edward järkyttyi ja tajusi vasta sitten katsoa omiin käsiinsä. Veren haju lähti niistä, jotka olivat täysin veren peitossa. Äiti huusi ja kiljui, eikä liikahtanutkaan kuolleen miehensä luota. Edward oli tappanut heidät kaikki. Hän katosi, hän juoksi pakokauhun valtaamana, välillä sutena ja välillä ihmisenä. Siinä tilassa hän ei edes tiennyt milloin muuttui.
Kun pari kuukautta oli kulunut, eikä hän ihan vieläkään hallinnut muuttumistaan. Hän rakastui. Edward tapasi kauniin tytön ja vietti tämän kanssa aikaa. Hän uskoi, ettei hänen päälleen langenneesta kirouksesta ollut haittaa, jos tyttö ei tietäisi siitä. He olivat onnellisia, kunnes tytön äiti sai tietää kaiken. Tämä oli suuri ja vahva noita, joka langetti Edwardin päälle kirouksen, sanoen, ettei tämä saanut koskeakaan tyttäreensä. Kun tiukkapaikka koitti ja Edward aneli tyttöä lähtemään mukaansa. Tämä kieltäytyi sanoen, ettei rakastanut tätä. Hän murtui, mutta ei tappanut tätä. Hän ei pystynyt eikä halunnut.

Tilanne tällä hetkellä:
Muutaman mutkan kautta Edward on saanut persoonallisuushäiriönsä iäksi unholaan ja on näin kokonainen itsensä. Parantui siinä samalla masennuksestaan, jossa velloi. Samaan aikaan hän päätti pistää poikki suhteensa viimeisimpään tyttöystäväänsä ja lähteä sitten omille teilleen.

Muuta:
-Kykenee kirjoittamaan hieman yleiskieltä ja lukemaan sitä sujuvasti
-Matkustelee hyvin paljon
-Tienaa elantoaan riistan metsästäjänä
-Tää olis Edwardin äänen sävy
Viimeksi muokannut Mori päivämäärä Ti Kesä 04, 2019 9:47, muokattu yhteensä 28 kertaa
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ti Heinä 22, 2014 11:42

Re: Edward Ravenscar

Päivitelyä!
-23.5.2018 KOKO esittely päivitetty, kirjoitettu osittain uudestaan ja varmaan tuun muokkaa tota luonnetta, kun en ikin löydä sanoja >: I
-4.6.2019 Päivitelty esittelyä ja otettu pois turhia asioita kuten tavatut osion, jota en jaksa päivitellä :'D
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö