Viesti La Tammi 16, 2010 9:41

Copper

Nimi: Haerion
Lempinimi: Copper, Cop
Ikä: Tuntematon, uskoo olevansa noin pari sataa vuotta. Fyysisesti 25-30
Rotu: Puoliverinen - haltia ihminen sekoitus
Puoli: Puolueeton
Ammatti: Osa ryhmää nimeltä Rajavartijat, epävirallinen komentaja.
Sukupuoli: Mies
Suuntautuminen: Demi-Het


Ulkonäkö

+ REFFI LINKKI +

Copper on pitkä, raamikas kaveri. Tuolla on leveähköt hartiat, sekä kulmikkaat kasvot. Tuolla on myös suhteellisen tuuheat kulmakarvat, ja nenä joka näyttää murtuneen ainakin kerran. Silmät ovat väsyneet, tumman vihreät - tosin hänen oikeassa silmässä on kuparinen tähti syntymämerkkinä. Ennen hänellä oli lähes polviin asti yltävät hiukset, mutta vankina olleensa hänen lettinsä on leikattu pois - jättäen lievästi sotkuisen, leukaan asti yltävän pehkon jäljelle. Vaikka Copper koettaa vetää hiuksiaan taakse, jää tuon etuhiukset roikkumaan osan ajasta silmien eteen, ja sivut reunustaen tuon kuoppaisia kasvoja. On tuolla muutama suortuva jotka tottelevat, onneksi, mutta on myös muutama jotka jäävät vain pystyyn törröttämään Copperin harmiksi.

Tuolla on hyvin mielenkiintoinen sävy hiuksissa - valkoista, punaista ja tumman ruskeaa. Copper ei osaa sanoa mistä tämä omituinen sävy on tullut, mutta hän ei myöskään peittele tai häpeä sitä. Tuon iho on kalpeahko, ja täynnä kevyitä arpia. Tuon syvimmät arvet on selässä, vanhoja ruoskan jälkiä, jotka Copper pitää piilossa. On tuolla vähän uudempiakin jälkiä raajoissa, mutta ei mitään erityistä tai tunnusmerkkimäistä. Tuo on menettänyt suurimman osan rusketuksestaan viime vuosina, mutta ennen hänellä oli enempi päivittynyt kompleksi. Puolihaltiana, Copperin korvat ovat päästään hiukan terävät.

Copper suosii lämpimiä, mutta kevyitä vaatekappaleita. Tuo pitää erityisesti pitkistä takeista, sekä ruskean ja sinisen sävyistä vaatteissaan. Tähän mennessä mies ei ole vielä omistanut kunnollista kokohaarniskaa, mutta välistä ottaa nahasta tehtyjä haarniskanpaloja niiden keveyden takia. Vahvat, paksut saapikkaat ovat kyllä pakko, samoin kevyet käsisuojat mikäli hän on ulos lähdössä. Tuo myös pitää kerrospukeutumisesta, varsinkin kylmempinä aikoina. Tuo ei kuitenkaan koreile vaatteillansa, vaan keskittyy toimivuuteen näyttävyyden sijaan.


Luonne

Copper on rauhallinen, hiljaisuudesta nauttiva mies. Hiljaisuus tarkoittaa rauhaa, ja rauha tarkoittaa että kaikki on, jos ei hyvin, niin ainakin paremmin. Tuo yleensä viettää aikaa lukemalla, korjaamalla paikkoja tai aseitansa, joten ylimääräinen jutustelu ei ole yleensä hyvä idea muutenkaan. Ei tuota haittaa jos tahdot puhua, ei vaan kannata odottaa pitkää keskustelua - Copper on parempi kuuntelija, kuin puhuja.
Copper on tunnettu kohteliaasta puhetavastaan, sekä tavastaan olla nostamatta ääntää ellei tilanne todella vaadi sitä - kuten taistelun keskellä, tai jos hänen täytyy saada jonkun huomio. Hän harvoin näyttää pelkoa, vihaa tai jännitystä kenellekään, edes lähimmät ystävät eivät usein tiedä mitä Copper oikeasti tuntee. Onneksi, Copper puhuu yleensä sen mitä ajattelee, enemmän tai vähemmän - tosin tuo useammin valitsee sanansa tarkemmin, ettei kukaan saa väärää ideaa tai loukkaannu. Hän on myös suhteellisen ystävällinen, varsinkin tuntemattomille ja tutuille tovereille. Vihollisilleen, tai henkilöille jotka ovat suoraan päin naamaa haukkumassa, Copper on edelleen viileän kohtelias - tosin tuo tuppaa antamaan kuivaa sarkasmia siellä täällä.

Copperilla on jalat tiukasti maassa, tietäen missä hänen rajat menevät, mutta on myös ylpeä omalla tavallaan - valmis ottamaan haasteen jos toisenkin vastaan itsensä parantamiseksi. Ainoa haaste mistä hän kieltäytyy on haasteet jossa joku saattaa kuolla ilman hyvää syytä. Tuon korkeimmat arvot ovat maailman rauha ja ystävien puolustaminen, Copperin ollessa yksi lojaaleimmista tovereista mitä voi toivoa - tuo mieluummin antaisi oman elämänsä, kuin antaisi ystäviensä joutua tarpeettomaan vaaraan. Jotkut voivat katsoa tätä välittämistä toisista heikkoudeksi, ja älykkäät henkilöt voivatkin käyttää sitä hyödykseen. Toinen asia mistä useatkin ovat kritisoineet häntä on liian armelias luonne - Copper kun kieltäytyy tappamasta nuoria, pakenevia tai maassa makaavia. Tuo myös antaa toisten mennä helpolla, varsinkin jos hän on vastassa jotakuta joka ei tahdo taistella.

Copperilla ei ole mitään vaikeuksia tehdä likaisiakin hommia - nöyrä sydämeltään, Copper tahtoo varmistaa että hän vetää oman painonsa tehtävissä. Tämä kyllä päätyy tekemään niin oman kuin muidenkin osuuksia tämän takia - mutta minkä sille voi, kun herra tykkää puuhastella. Tuo varsinkin ilahtuu rakentamisesta, ja mieluusti auttaa fyysisissä asioissa.

Huolimatta hiljaisesta luonteestaan, Copper on kerrassaan loistava diplomaatti. Osa syy on hänen kohtelias, kunnioittava tapa kohdella muita, mutta myös kyky sovitella ja löytää yhteinen väylä kaikille. Asiaa ei haittanne Copperin isompi koko, kerta hän ei pelkää nostaa riitapukareita niskasta ylös jotta saa mokomat rauhoittumaan jos tilanne kuumenee liiaksi. Copper on käyttänyt tätä kykyä niin usein kuin pystyy, mieluummin selvittäen riidat puhumalla kuin tappelemalla - tosin hänkin pystyy tunnustamaan että joskus toisten on tapeltava saadakseen pahimmat höyryt ulos.
Huolimatta enempi pasifistisesta luonteestaan, Copper ei kanna kaunoja sotilaita kohtaan, eikä tuomitse toista juttelematta ensin noille. Tuo ymmärtää etteivät sotilaat, alaiset tai vartijat tee päätöksiä sodasta eivätkä voi yleensä mennä komentoa vastaan, ja antaa mielessään näille aina anteeksi jos joutuu taistelemaan.


Historia

Haerion syntyi puolueettomassa kylässä, vahinkolapsena ihmisen ja haltian välille. Kyseinen haltia ei pysynyt kuvioissa pitkään, joten Hae kasvoi ilman isähahmoa useamman vuoden alussa. Kyseinen kylä, puolueettomuudestaan huolimatta, oli enimmäkseen ihmisten hallussa, ja tämän takia Haerion sai nimensä "vieras". Haerionilla oli hankaluuksia äitinsä kanssa, ja enimmäkseen oli vastuussa itse itsestään, joten hän oppi aika nuorelta iältä vastuuta. Ei hänellä ollut isompia ongelmia muiden kanssa, mutta kyllä hän oppi olemaan hiljaa ellei hänelle ensin puhuttu.
Mutta, asiat eivät olleet hyvin. Kylä päätyi ihmisten valtaan, ja Haerion tietysti jäi heti silmätikuksi. Paikan uusi "komentaja" oli vakuuttunut että Haerion tiesi haltioiden piilopaikan, ja koetti puristaa tiedon ulos nuoresta puolihaltiasta - näistä yrityksistä on jäänyt hänelle pitkät, syvät arvet selkään. Haerion koetti tietysti sietää tämän, kerta ei tahtonut ongelmia toisille, mutta kunnes tuon käsi oli murrettu kerran, oli nuori mies saanut tarpeeksi. Haerion karkasi metsikköön, eikä koskaan enää palannut takaisin kyseiseen kylään.

Puolihaltian elämä ei muuttunut paljoa paremmaksi - tuosta tuli oiva metsästäjä, ja hän osasi pitää omia puoliansa, mutta hän kaipasi sosiaalista elämää ja olisi tahtonut jäljittää oman kaltaisiaan. Toki tuo oppi uuden taidon, eläimille puhumisen mikä piti hänet kyllä järjissään suurimman osan ajasta.

Sattumalta, hän kyllä törmäsi haltiapartioon jonkin ajan päästä - mutta kyseisen partion johtaja oli enemmän tai vähemmän rasisti puoliverisiä kohtaan, ja Haerion passitettiin matkoihinsa. Haerion, murskattuna, ei enää uskaltanut luottaa niin ihmisiin kuin haltioihin massoina, ja oli enemmän kiinnostunut yksilöistä - jotka näyttivät kohtelevan häntä paremmin kuin mitä muut olivat tähän asti. Tämän kaiken takia, hän luopui käyttämästä syntymänimeään, ja esittelee itsensä mieluummin Copperina - joka juontaa juurensa hänen syntymämerkin väristä.
Mitä enemmän sodan ja sorron satuttamia henkilöitä Copper tapasi, sitä enemmän hän toimi auttaakseen heikompia osapuolia. Tämän takia hän keräsi pienen joukon ympärilleen, joka seurasi häntä joka taistoon pelastaakseen muita heikompia ja viattomia. Näitä henkilöitä on vaihtunut vuosien varrella, mutta niin haltiat kuin ihmiset ovat alkaneet kutsua ryhmää "Rajavartioina". Copper alkoi käyttämään tätä kyseistä nimeä myös, muttei vieläkään osaa kutsuaan itseään heidän kapteeniksi. Rajavartioista tuli hänen elämän tehtävänsä jo ennen sen nimeämistä, ja Copper ottaa ryhmän tarpeet aina tosissaan.

Tanner-sodan alkaessa, Copper joutui kadoksiin. Hänet on vasta viime aikoina löydetty uudestaan - Copper oli ollut vankina tämän koko ajan, eikä vieläkään ole päässyt vapaaksi. Tuo ei tiedä ryhmänsä kohtalosta, mutta uskoo heidän vielä olevan olemassa ja tekevän sitä Copperin elämän tehtävää.


Aseet:

Copper kantaa mukanaan painavaa kahden käden miekkaa, joka on hänen pääaseensa. Tämä miekka on tehty tuntemattomasta metallisekoituksesta, joka näyttää sinertävältä. Sen paino on yleensä yllättävä useimmille, varmaankin koska Copperin käsissä se näyttää liikkuvan kepeästi.
Copper myös osaa käyttää jalkajousta, sekä useita eri veitsiä - tosin hän ottaa jousen mukaan vain jos tietää että hänen pitää pitää vihollisesta etäisyyttä. Ennen hänellä oli myös kynsihanska, mutta tuo hukkasi sen vangitsemisensa myötä.


Erikoisosaamiset:

Copper on taitava metsästäjä, jäljittäjä ja hiippailija koostaan huolimatta. Tuo on myös loistava miekkailija ja taistelija, ja on erikoistunut enemmän puolustavaan taistelutyyliin kestävyytensä ansiosta.
Copperilla on myös erikois-taito - eläimille puhuminen. Tuo ei pysty komentamaan niitä, mutta pystyy kyllä kyselemään asioita niiltä. Mitä Copper on huomannut on kyllä että mitä älykkäämpi eläin, sen paremmin hän tulee ymmärtämään.


Muuta:
Tunnuskappaleet: Morley & Speo - Hope || Rise and Fall - Myuu
- On hidas lukemaan, kerta on itse opetellut.
- Pitää linnuista erityisesti mitä tulee eläinten kanssa jutteluun.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.