Viesti La Tammi 16, 2010 11:44

Edna Eregion

Nimi: Edna Lucia Eregion. Toisinaan kulkee myös äitinsä sukunimellä: Edna Ionescu. Kutsutaan joko Edna tai Nana. Nanaa käyttävät vain lähimmät ystävät.
Ikä: 19 vuotta.
Rotu: Ihminen, maagi/noita
Sukupuoli: Nainen
Puoli: Puolueeton vaikka esittääkin olevansa ihmistenpuolella, ihan vain jotta ei löytäisi itseään hirrestä heti.
Siviilisääty: Naimisissa Kalman kanssa.
Suuntautuminen: Biseksuaali.


Kuva klikedi klick

Ulkonäkö: Ruumiinrakenteeltaan mustalaistyttö on muodokas ja vankka, silti femiininen. Lihaa nuorelta naiselta löytyy kropastaan, massan korostuen varsinkin tuon rintavarustuksessa ja lantiossa. Jaloista löytyy lihaksia kiitos ainaisen juoksentelun, kiipeilyn ja vaeltelun tytön ollessa nuorempi. Myös käsistä löytyy voimaa sen verran, että kun Edna lyö niin se myös tuntuu. Hartiat ovat hieman leveämmät, tehden naisenalusta raamikkaamman, kuitenkaan rikkomatta sitä naisellista näkyä mikä hänestä on kehittynyt. Ihonsa on maitokahvin sävyinen, kesäisin sävy näyttää olevan tummempi mitä talvisin. Pituutta tältä rungolta löytyy 170 cm.
Kasvonsa ovat pehmeät ja ovaalit, leuka on pieni ja pyöreä. Huulensa ovat täyteläiset ja punertavaa sävyä luonnostaan, toisinaan kovin rohtuneet kun tulimagialla leikkivä neito unohtaa juoda tarpeeksi vettä. Nenänsä on lyhyt ja suora, nenänpään ollen hieman leveämpi mitä varsi. Silmät ovat avarat ja omaavat pistävän katseen. Väriltään näköelimet ovat turkoosinvihreät. Silmiä kehystää runsaat ripset ja yltä löytyy paksut, tummat kulmakarvat, jotka kaartuvat silmien mukaisesti.
Päästä löytyy erittäin ilmavat ja paksut, luonnonkiharaa omaavat hiukset. Hiukset yltävät tasaisesti noin hartioihin asti, takaa hieman yli niskan. Yleensä hiukset ovat kiinni pompulalla tai vedettynä taakse huivin avulla, mutta toisinaan saattaa tytön nähdä viilettämässä hiukset aukikin.

Vaatteinaan Edna suosii yleensä löysiä ja käytännöllisiä asukokonaisuuksia, jopa poikamaisia vaatteita. Toisinaan nainen tietenkin haluaa korostaa kurvejaan ja esitellä kroppaa johon on kasvanut, mutta yleensä tuon yltä löytyy jotain kovin väritöntä ja vaatimatonta. Hän on ihastunut suuresti pussihousuihin ja haaremihousuihin, sekä housuhameisiin, käyttäen noita ennemmin mitä mekkoja. Yltä löytyy myös kovin usein mallin tai toisen korsetti, sillä rinnakas nainen ei tunne oloaan mukavaksi jos pelkän paidan kanssa pitää hypellä. Sen sijaan korsetti tuo mukavaa tukea rinnakkaan naisen ongelmiin.
Toisinaan Edna jopa sitoo rintansa näyttämään litteämmältä, käyttäen apunaan side- ja kangasharsoja. Tällöin yleensä noidanalku pyrkii myös piilottamaan kaikki mahdolliset naiselliset muotonsa, verhoutuen löysiin, turhankin isokokoisiin miestenvaatteisiin. Edna on huomannut, että tällaisessa asukokonaisuudessa hän saa useammin olla rauhassa ilman minkäänlaista kommenttia ulkonäöstään.
Väriskaalat vaihtelevat tummista harmaaseen ja valkeisiin, erottuvat värit mitä naisen vaatetuksesta saattaa löytyä, ovat erilaiset violetin ja vihreän sävyt. Vihreitä sävyjä Edna käyttää kovin usein metsään lähtiessään, täten suoden itselleen hieman paremman suojavärityksen, ainakin kesäisin ja keväisin. Syksyisin vaatesävyt ovat metsäreissuilla ruskeaa ja talvisin harmaata ja valkeaa.
Talvisin kaiken yllä on tietenkin enemmän vaatetta, vaikka Edna ei kovin helposti palelekaan.

Halutessaan ylleen jotain naisellisempaa, kiskaisee Edna yleensä päälle hameita. Varsinaisia mekkoja hän ei käytä, ellei kyseessä ole jokin suurempi ja tärkeämpi tilaisuus. Koskaan noita ei kuitenkaan mitään liian paljastavaa ja "houkuttelevaa" ylleen halua, sillä on joutunut jo kahdesti seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, eikä täten halua osakseen liikaa himoitsevia katseita. Edna on myös huomannut, että jos hän käyttää mekkoja jotka runsaasti pintaa näyttävät, saatetaan häntä luulla kovinkin helposti prostituoiduksi...


Aseet ja taistelutyyli

Edna ei varsinaisesti käytä taistellessaan aseita, turvautuen ennemmin magiaan ja erilaisten taistelulajien yhdistelmiin. Mukanaan nainen kantaa kuitenkin sirppiä, joka muodoltaan muistuttaa jingama sirppiä. Sirppiä noita kuitenkin käyttää enemmänkin kasvien ja rohtojen niittämiseen, ennemmin kuin puolustuskeinona. Sirpin lisäksi mukana kulkee hopealla terästetty tikari kaiken varalta. Edna ei kuitenkaan oli kovin hyvä lähitaistelemaan asein, joten jos joku lähelle eksyy on naisen puolustautuminen aseiden kanssa lähinnä huvittavaa huitomista, taktiikalla "Kunhan johonkin osuu ja saa toisen perääntymään".

Lähietäisyydellä Edna käyttääkin mieluiten hyväksi jalkojaan ja nyrkkejään, antaen iskujen kyllä tuntua. Noita on nopea ja notkea, kyeten helposti väistelemään iskuja ja perääntymään kauemmas jos joku liian lähelle tulee.
Silti, vaikka on kykenevä lähitaisteluun, suosii Edna silti ennemmin magian käyttämistä etäältä.


"I'm gonna get the fire started"

Luonne: Ennen Edna oli avoin ja ystävällinen, naiivin utelias ja hyväuskoinen. Tyttö uskoi jokaisesta löytyvän hyvää, vaikka jo lapsuudessaan sai kokea sen, kuinka erilaisia ei katsottu hyvällä. Nykyään tuo hyväuskoisuus on kuitenkin kadonnut, elämän opettaessa ettei kaikki olekaan niin hyvin mitä lapsena itselleen jaksoi uskotella.
Nykyään Edna on erittäin varovainen uusien tuttavuuksien suhteen, suhtautuen varsinkin miespuolisiin henkilöihin varautuneesti. Jo teini-iässä Edna sai osakseen turhankin paljon huomiota miehiltä sitä mukaan, mitä tytölle alkoi naisellisia muotoja kehittymään. Silloin Edna ei varsinaisesti vielä ottanut itseensä noista kehuvista, flirttailevista ja toisinaan jopa törkeän rivoista kommenteista. Olihan hän kasvanut isänsä seurassa, joka sattui olemaan yksi rivoimmista miehistä mitä Edna nykyäänkin vielä tuntee. Kuitenkin iän karttuessa on Edna alkanut kyllästymään niihin kommentteihin joita ulkonäöllään saa ja täten noita onkin aina iloisesti yllättynyt, jos joku haluaa hänelle jutella jostain muusta, kuin hänen kurveistaan tai yrittää vikitellä naista vuoteeseen.
Edna suhtautuu myös erittäin aggressiivisesti flirtteihin ja lähentely yrityksiin. Jos joku koskee häntä ilman lupaa, on noita heti antamassa nyrkistä naamaan. Nuorena hän koki jo kaksi raiskausta, joista toinen johti raskauteen. Tästä johtuen Edna ei halua ketään tuntematonta - varsinkaan miestä - liian lähelle itseään, sillä hyväksikäytönkohteeksi joutuminen jätti syvät psyykkiset arvet naisen mieleen.

Ednan luottamus on myös kovin vaikea ansaita, naisen vältellen luomasta uusia kontakteja, ellei ole tarve. Edna ei mielellään ystävystykään kenenkään kanssa, ellei ensin ole tutustunut tuohon kunnolla. Kuitenkin jonkinlaista kroonista masennusta poteva nainen ei jaksa aina edes yrittää olla ystävällinen uusille tuttavuuksille saatikka pyrkiä pitämään yllä ystävyyssuhteita, joten Ednan kanssa jos haluaa ystävystyä, täytyy omata ymmärtäväisyyttä ja malttia.
Jahka Ednaan pääsee tutustumaan, huomaa tuon olevan lämmin ja humoristinen persoona, joka mielellään kokeilee kaikkea uutta tutussa ja turvallisessa seurassa. Edna pitää seurapeleistä ja kilpailuista ja mielellään koittelee taitojaan tai toisia kilvan muiden kanssa. Edna välittää myös syvästi ystävistään ja haluaa tehdä kaikkensa, jotta nuo olisivat onnellisia. Omista murheistaan Edna ei osaa avautua niin usein, jonka johdosta tyttö ennemminkin kuuntelee toisten murheita kuin kertoo omistaan.

Edna on erittäin tulisieluinen persoona kokonaisuudessaan. Tuo suuttuu ja kiukustuu alta aikayksikön jos hänelle annetaan siihen syy, mutta yhtä nopeasti nainen myös leppyykin. Hän osaa pyytää anteeksi mikäli kohtelee toisia epäreilusti, mutta mikäli itse tulee kohdelluksi kaltoin, ei Edna helpolla anna anteeksi.
Edna ei ole roturasisti, mutta suhtautuu kovin nyrpeästi yläluokan kansalaisiin. Kuuluessaan alakastiin, ollen tummempisävyisempi, nainen ja puoliverinen, sekä "mustalaisnoita", ei hän ole aina kuullut itsestään kovin hyviä kommentteja. Tähän kohteluun noita on lopen kyllästynyt, eikä anna kenenkään kohdella häntä kuin pohjamutaa. Tästä johtuen Edna ajautuukin kovin helposti hankaluuksiin, käydessään aukomaan päätään väärille henkilöille, joilla on valtaa pistää noita päiviltä mikäli siihen syyn keksivät. Edna pyrkii kyllä hillitsemään himonsa suorasanaisesti vain kommentoida mielipiteensä kaikkeen, mutta se taito on vielä työstämisen alla.
Toisinaan Edna toivoo että olisi syntynyt mieheksi, tuntien olevansa sillä hetkellä väärässä ruumiissa. Lisäksi kaikki tuntuu olevan helpompaa miehille. Tämä tunne on alkanut herätä sen myötä kun Edna raiskatuksi joutui, naisen jopa toisinaan inhoten omaa kehoaan ja sukupuoltaan. Edna on myös huomannut katselevansa toisia naisia sillä silmällä pitkään tuijottaen, nuoren naisen kuitenkaan varsinaisesti ymmärtämättä kuinka hän sillä tavalla nyt toisesta naisesta voisi ajatella. Tästä tunteesta ja tuijotteluista Edna ei kuitenkaan ole kenellekään puhunut, eikä edes uskalla, peläten että hänessä itsessään on jotain pahasti vialla...


Menneisyys:
Edna syntyi yhden yön tuloksena äpäräksi mustalaisennustajalle ja puoliveriselle haltialle, noiden eksyttyä viettämään yötä yhdessä. Jo pienestä pitäen Edna sai todistaa kuinka isänsä (Alf Eregion) ja äitinsä (Helga Ionescu) eivät tulleet toimeen ja riitelivät aina, kun toisensa näkivät. Edna kasvoi äitinsä luona tuon kodissa, siinä missä isänsä asusteli milloin missäkin tavernassa ja sotilastuvilla. Helga antoi Alfin kuitenkin nähdä tytärtään, sillä vaati tuon miehen osallistuvan myös kustannuksiin, mitä lapsen kasvattamisesta syntyi. Vastentahtoisesti Alf oli tähän suostunut, mutta tyttären kasvaessa alkoi puoliverinen haltia myös tykästymään tyttäreensä, toivoen voivansa viettää aikaa enemmänkin tuon kanssa.

Ednalla ei ollut paljon ystäviä lapsena, tytön leikkien lähinnä itsekseen tai äitinsä kanssa - tai kodittomien eläinten jotka kaduilla tuli vastaan. Ne muutamat ystävät olivat yhtälailla mustalaisten tai "kulkulaisten" lapsia, joita ei katsottu hyvällä ihmistenkaupungin rikkaimmilla alueilla. Lapsena Edna ei ymmärtänyt miksi jotkut lapset häntä kiusasivat ja miksi jotkut aikuiset katsoivat häntä kuin syöpäläistä, mutta iän karttuessa alkoi Edna senkin ymmärtää.
Äitinsä avustuksella Edna oppi lukemaan ja kirjoittamaan yleiskieltä, siinä missä myös jotenkuten puhumaan ja ymmärtämään haltiakieltä. Isänsä ei olisi halunnut tytön oppivan haltiakieltä lainkaan, puoliverisen haltian vihaten toista veriperimäänsä niin, mutta loppupeleissä myös Alf auttoi tytärtään oppimaan haltioiden kieltä, vaikkei nähnyt mitään syytä sen opiskelulle.

teini-iässä Edna koki perus kapinavaiheen, kapinoiden kaikkea sitä vastaan mitä äitinsä ja isänsä tahtoivat. Tuo alkoi viettää öitään pihalla ja seikkailemaan pitkin kaupunkia ja lähimetsiä, joutuen tietenkin vähän väliä myös hankaluuksiin. Kuusitoista kesäisenä Edna tapasi Kalmankoiran, joka pelasti tytön tippumasta katolta. Jahka toisiin oli tutustuttu ja päädytty syystä tai toisesta pelaamaan korttia, päätyi kaksikko vedonlyönnin johdosta naimisiin. Aluksi se oli vain hupsua leikkiä nuorelle tytölle joka tietenkin romantiikkaa elämäänsä kaipasi, mutta pikkuhiljaa tyttö kävi rakastumaan kunnolla kumppaniinsa. Kumppaninsa kautta Edna tapasi myös kuninkaan velhon Blackin, joka huomasi mustalaisen omaavan kykyjä magian opiskeluun.
Vuodet kuluivat Ednan joutuessa myös ensimmäisiä kertoja tekemisiin haltioiden kanssa, eikä jokainen näistä kerroista päättynyt kovin hyvin. Tyttö kuitenkin oppi kokemuksistaan, samalla kun pääsi myös aloittamaan magian opinnot Hans Blackin johdolla.

Ednan kävi raiskaamaan kumppaninsa "toinen puoli", Kalman kanssa kehon jakanut Jack Fisher ensimmäisen kerran ja toisenkin. Toisella kerralla Fisher oli jo erotettu fyysisesti Kalmankoirasta ja tämä kerta johti myös Ednan raskauteen.
Raskaus ei tietenkään ollut kovin suuri huippuhetki noidanalun elämässä, mutta tuo päätti kuitenkin kuukausien edetessä pitää lapsen, vaikka oli aluksi suunnitellut äpärän hylkäämistä. Hän kasvattaisi lapsen itse, vaikka vihasi yli kaiken tämän elämänalun isää. Lapsen synnyttyä sai Edna apua äidiltään Kareniksi nimetyn lapsen kasvattamisesta, noidan varsinaisesti täysin luottamatta lasta Kalman käsiin pitkäksi aikaa.


Tällä hetkellä:

Edna asustelee yhä kumppaninsa kanssa ihmisten kaupungissa, äitinsä vanhassa kodissa. Äitinsä kuoli noin vuosi sitten, kun Jack Fisher tappoi tuon. Noita on entistä keskittyneempi opintoihinsa ja kostonhaluinen. Samalla suru ja pohjaton yksinäisyys ovat täyttäneet nuoren naisen mielen, eikä hänellä ole varsinaisesti ketään, jolle tunteistaan puhua.

Taidot:
- Ednalla on maaginen kyky hallita tulta. Noita pystyy luomaan liekkejä tyhjästä ja hallitsemaan tulta, joka ei ole tosien maagin luomaa. Taito on kehittynyt ajan ja harjoittelun myötä, mutta vielä hän ei kykene kovin suuriin ja tuhoisiin loitsuihin.
- Osaa muuttua valkeaksi kissapedoksi, joka muistuttaa ruumiinrakenteeltaan erittäin siroa ja nättiä ilvestä. Kissapedon turkki on täysin valkoinen ja silmät turkoosinvihreät. Korvanpäissä olevat tupsut ovat mustat, sekä hännänpäästä löytyy mustaa. Kooltaan kissapeto on noin ilveksen kokoinen.
- Osaa tehdä rohtoja, taikajuomia ja myrkkyjä, opetellut tätäkin opettajansa johdolla. Omistaa suuren taikajuomakirjan, josta silloin tällöin kokeilee uusia reseptejä. Kykenee myös tekemään "luettavia loitsuja", jolloin hän kirjoittaa pergamentille loitsun ja lumoaa sen, jonka johdosta loitsua voi käyttää kuka tahansa, joka sen vain ääneen lukee.
- Kiinnostunut mustasta magiasta ja demonologiasta ja täten alkanut opiskella näitä itsenäisesti, kun opettajansa ei suostu näitä hänelle opettamaan. Osaa muutaman kirouksen, mutta joutuu yleensä kantamaan mukanaan loitsukirjaa, josta loitsuja lunttaa ja koittaa kirouksia heitellä.
- Osaa ennustaa korteista, kristallipallosta ja unista. Ennustustaitonsa ei kuitenkaan ole kovin hyvä ja usein ennustukset menevät mönkään, mutta silloin tällöin Edna onnistuu tässäkin. Kykenee myös kristallipallon avulla jotenkuten kommunikoimaan henkien kanssa. Nämä taidot tyttö on oppinut äidiltään Helgalta, joka ennustamisen taitoja omaa.
- Puhuu, lukee ja kirjoittaa niin haltiakieltä kuin yleiskieltäkin, joskin haltiakielen taito on hieman ruosteessa. Osaa jonkinverran riimukieltä ja opettajansa (Hans Black) kansan kieltä.

"The temperatures rising up - Up, so hot - and I'm burning up"

Muuta:
- Omistaa työhevosruunan, nimeltä Apollo. Ruumiinrakenteeltaan Apollo muistuttaa shiren hevosta, väritykseltään se on mustavalkoinen lehmänkirjava, sen harja ja häntä ovat valkeat ja tuuheat. Apollon silmät ovat vaaleansiniset. Säkäkorkeus on 185cm.
- Omistaa myös sekarotuisen uroskoiran nimeltä Cailean. Koira näyttää ulkoisesti saksanpaimenkoiralta, mutta turkkinsa on hieman pidempää ja väriltään punertavanruskeaa alta, mustaa yltä. Silmät ovat ruskeat. Säkäkorkeutensa on noin 50 cm. Cailean on erittäin suojelevaista tyyppiä ja siinä on myös paimenkoiran ominaisuuksia. Koira on ottanut tehtäväkseen vahtia erityisen tarkkaan Ednan tytärtä, Karenia.
- Edna ei pidä alkoholista saatikka humalatilasta ja vältteleekin "ryyppäämistä" viimeiseen asti, kuten myös muidenkin päihteiden käyttämistä. Hän haluaa pysyä terävänä ja tilanteen tasalla koko ajan ja ahdistuu helposti, jos huomiokykynsä ei ole parhaimmillaan.
- Harrastaa Marionetti nukkeja ja on erittäin hyvä tässä taiteenlajissa. Aikanaan piti Marionetti esityksiä äitinsä kanssa kaduilla tienistin toivossa. Nyttemmin harrastus on jäänyt sivuun.
- Osuvimmat biisit: Anna Eriksson - Linnut, Cascada - Pyromania

Lyhyt esittely Karenista (Ikä 0-3 wee):

Karen on jo taapero, joka osaa kävellä hatarasti ja osaa alkeellisesti puhua - lähinnä satunnaisia sanoja ja parin sanan lauseita. Luonteeltaan tyttö on erittäin utelias ja iloinen, eikä osaa varoa vaaroja vaikka sellainen edessä olisi. Tämän takia Karen oppiikin kaiken aina kantapään kautta. Ulkonäöltään Karen on sopusuhtainen taapero, hieman laihempi johtuen vauvaiän syömisongelmista. Ihonsa on hieman tummempaan taittuva ja hiukset runsaan kikkaraiset, väriltään erittäin tummanruskeat.


Tavatut:


Ivor - Demoni, joka muutaman kerran on pelastanut noidan pulasta. Pitää jonkinlaisena ystävänä, vaikkei varsinaisesti tuota tunnekaan.
Demoni - Hirveä olento, liikkui Blackin sisaren seurassa. Ei pidä ollenkaan, joskin on kiinnostunut miten tuo demoni liittyy hänen opettajaansa.
Rastapää - Isän tuttuja jotain kautta, satunnainen tuttava.
"Pumpkin" - Muutaman kerran törmännyt aikanaan tähän tummahipiään ihmisten kaupungissa. Mukavan pirteää ja energistä seuraa.
Shiloh Jadon - tuttava, jonka tietää olevan enkeli. Ihan mukavaa seuraa, kunhan tuo ei käy uskostaan pauhaamaan.
Nimue Black - päästään sekaisin oleva hullu ämmä. Ednan opettajan sisar, jolla on jotain patoutumia veljeään kohtaan. Ei pidä lainkaan, eukon selvästi yrittäessä saada noidanalun hengiltä siinä missä kaikki muutkin, jotka Hansiin ovat kytköksissä.
Kuningas Henry Scarlington - urpo, kuten isänsä. Typerys, joka ei tiedä mitään tasa-arvosta! Tai näin Edna ajattelee, vaikkei varsinaisesti ole kunnolla nuoreen kuninkaaseen tutustunut. Mutta millainen kuningas antaa kansansa kärsiä niin monin eri tavoin, eikä tee asialle mitään?
Prinsessa Lily Scarlington - Ennen he tulivat toimeen ja olivat jopa jonkin asteen ystäviä, nykyään noidan ja prinsessan välit ovat niin tulehtuneet, ettei niitä enää korjata. Edna pitää siniveristä hulluna ja päästään sekaisin olevana kontrollifriikkinä ja ihmettelee syvästi, miten kukaan sitä naista jaksaa katsella! Tai no... onhan siinä ihan miellyttävää katseltavaa... MUTTA SILTI!
Hans Black - Opettaja, jonkin asteen ystävä, jopa isällisissä merkeissä. Edna on oppinut ymmärtämään kaljupäistä velhoa ja täten osaa tuon kanssa myös toimia ilman, että ovat toisiltaan päitä repimässä irti koko ajan. Toisinaan velho osaa olla harvinaisen rasittava persoona.
Alf Eregion - Ednan isä, rakas ja läheinen, vaikkei Alf ole se ensimmäinen persoona jolle noita menisi murheistaan kertomaan. Välittää isästään ja omalla tavalla kunnioittaa tuota, mutta samalla myös kokee isänsä railakkaan ja naisia halventavan elämäntyylin kovin vastenmielisenä...
Kalmankoira - Rakas kumppani, josta välittää, vaikka viimeaikoina ei tuon kanssa niin paljon tekemisissä ole varsinaisesti ollut.... Mahtaako aave edes muistaa hänen olemassaoloaan? Toisinaan noidanalusta tuntuu siltä.
Eliittikenraali Fritz - Typerä, rasistinen moukka!
Jack Fisher - Itse saatana, jos Ednalta kysytään. Hän haluaa tämän miehen pysyvän mahdollisimman kaukana itsestään, mieluiten katsoisi kun mokoma mestautettaisiin! Mutta, ilmeisesti Fisher on prinsessa Lilyn siipien suojassa, eikä tuota niin vain saakaan hengiltä.... Vielä. Ei halua Jackia lähellekään tuon lasta, Ednan varmistaen myös ettei kukaan puhu Karenille Jackista - jahka Karen nyt puhetta alkaa ymmärtämään.
Zara - Kerran tavannut, mielenkiintoinen olento joka karusta ulkomuodosta huolimatta vaikutti ihan mukavalta...
Arvaen - Edna ei tunne haltiaa henkilökohtaisesti, mutta tietää tämän miehen kasvattaneen äitinsä Helgan. Edna haluaisi tavata Arvaenin kunnolla, sillä on kuullut vain kaikkea hyvää tuosta äidiltään, mutta noita ei kuolemakseenkaan uskalla lähteä selvittämään mistä Arvaenin löytäisi.
Haltioiden eliittikenraali Winder - Hullu mielipuoli, typerys ja kaiken lisäksi idiootti. Omaahan haltia jonkinlaista charmia, harmi vain ettei se pahemmin pure Ednaan...
Helga Ionescu (NPC - Edesmennyt) - Ednan äiti, rakas ja läheisin henkilö tässä maailmassa noidanalulle. Äiti on aina ollut tyttärensä apuna niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Äidilleen Edna uskaltaa kertoa kaiken ja vaikka he välillä kränäävätkin, pysyvät välit silti lämpiminä.
"Leto" - Mykkä mies johon Edna törmäsi kaupungilla kerran. He tulivat juttuun hyvin ja mies vaikutti mukavalta, joten Edna vei tuon äitinsä luo, jonne Leto jäi asumaan työpalkkaa vastaan. Edna viettää aikaansa Leton kanssa silloin tällöin ja tuntee osin vastuukseen katsoa tuon mykän, jokseenkin yksinkertaisenoloisen miehen perään.
Nelladel - Erittäin mukava hyvänpäivän tuttu, johon Edna haluaa tutustua paremmin. Onneksi Nell löytyy helposti.

Päivitykset:
26.1.2018
- Taitoja muokattu, tavatut listaa päivitelty
18.7.2015
- Kaikki kirjoitettu uudestaan. Tavatut lista päivitetty, uusi kuva, kykyjä täsmennetty ja karsittu.