Viesti Ke Maalis 16, 2011 5:11

Shiloh Jadon

(HAHMO JÄÄSSÄ&UUSINNAN ALAISENA)

Kuvatukset klick - siipiä ei enää ole, myöskin haarniskan maski on riisuttu.
Enkelimuodon kasvot

Nimi: Kulkee nimellä Shiloh Jadon
Kutsumanimet: Shiloh, Herra Jadon
Tosinimi: Sotiris Viltautas
Ikä: Tuntematon, arviolta yli 1000 vuotta. Ruumiillisesti päälle 30
Rotu: Enkeli
Sukupuoli: Mies
Puoli: Puolueeton
Aura: Valkea
Tehtävä/Arvo: Suojelijoiden vartija/"johtaja"


Ulkonäkö:

Ihmisilluusio

Illuusiossaan Shiloh on noin 184 senttimetriä pitkä mies. Fyysisesti tuo vaikuttaa noin kolmikymppiseltä. Ruumiinrakenteensa on kevyt, melko sirohko, mutta silti jänteikäs. Shilohilta ei uskoisi löytyvän voimaa, mutta mies kykenee nostamaan raskaitakin kuormia. Ihonsa on vaalea ja tasainen, niin sanotusti täydellisen puhdas ja pehmeä. Shiloh kuitenkin palaa helposti auringossa, joten mies välttelee suoraa auringonporotusta.
Kasvonsa ovat pehmeämuotoiset ja siron miehekkäät. Nenä on kapea ja suora ja huulet pehmeät. Huulia koristaa myös aina lämmin, isällisen ystävällinen hymy. Silmänsä ovat ovaalinmuotoiset, katseeltaan lempeät ja väriltään syvänsiniset. Äänensä on lempeän pehmeä ja lohdullinen ja Shiloh harvoin kohottaa ääntään missään tilanteessa.
Kasvoja kehystää vaaleat, keskiselkään asti yltävät suorat hiukset. Hiukset ovat yleensä sivujakauksella ja auki, Shiloh harvoin pitää hiuksiaan kiinni ja jos joskus pitää, niin jonkun toisen toimesta. Edestä hiukset ovat hieman lyhyemmät, mitä takaa, mutta eivät huomattavasti.
Shiloh ei varsinaisesti omaa mitään enkelimäisiä piirteitä tässä muodossa, mutta kykenee ottamaan esiin siipensä, mikäli tarve. Shiloh ei kuitenkaan mielellään käytä siipiä illuusiomuodossaan, peläten paljastuvansa.

Vaatetuksessaan Shiloh suosii maanläheisiä ja melko tavallisen kansan värejä, sillä ei halua erottua joukosta pahemmin. Yleensä mieheltä löytyykin yltään ruskean erisävyjä. Perusasustukseen kuuluu beige, pitkähihainen paita, jossa on korkea kaulus. Pitkähihaisen päällä on taas tunikka mallinen t-paita, joka on väriltään vaaleanruskea. Tunikan päällä on yleensä nahkainen, ruskea vyö. Jalkoja koristaa tummanbeiget, pussimaiset housut, joiden lahkeet on pussitettu ruskeiden, pitkävartisten saappaiden sisään. Yleensä tämän asukokonaisuuden yllä on myös tummanruskea, pitkä, hupullinen viitta.

Enkelimuoto

Enkelimuodossaan Shiloh muuttuu huomattavasti vankkarakenteisemmaksi mieheksi, joskin lihaksikasta kehoa ei näe paksun panssarin alta juuri lainkaan. Pituutta enkeliltä löytyy tässä muodossa 210 senttimetriä. Kroppa on jykevä ja vankka, jotta se jaksaa kannatella raskasta panssaria (panssari ks kuvassa). Kasvonsa ovat täysin ilmeettömät. Kasvoilla ei ole nenää eikä suuta, mutta silmiä löytyy neljä kappaletta, väriltään silmät ovat siniset, hieman turkoosiin taittavat. Päätä peittää myös musta huppu, jonka sisältä laskeutuvat kullankeltaiset hiukset. Hiukset ovat kasvaneet pituutta rutkasti tässä muodossa ja yltävät aina lantiolle asti.
Myös miehen ääni muuttuu moniääniseksi, kaikuvaksi ja matalammaksi. Shilohin huutaessa tällä äänellä, aina yksi tai useampi ääni moniäänisessä huudossa kiljuu korvia raastavasti.
Enkelimuodossaan Shilohilla on myös molemmat siipensä esillä. Suuret siivet jaksavat kantaa enkeliä lentäen ja toimivat myös jonkin asteen aseena. Siivet kestävät iskuja melko hyvin, mutta eivät toimi kuitenkaan kilpenä. Enkeli käyttääkin siipiään yleensä luodakseen ilmavirtaa, joka nostattaa maasta tomua ja roskaa häiritsemään vihollista tai vastaavasti vain läiskii viiltävillä sulilla päin toisen näköä, jos muu ei auta. Tässä muodossaan Shiloh ei pysty kätkemään siipiään.

Aseet ja taistelutekniikka

Aseinaan Shilohilla on enkelimuodossa yksi yhdenkäden miekka ja kilpi. Molemmat aseista on valmistettu pyhässä tulessa ja siunattu korkeamman tahon toimesta. Aseet purevat niin tavallisiin kohteisiin, mutta paremmin epäpyhiin olentoihin. Ne suorastaan hohkaavat pyhää valoa ja energiaa, kuten myös enkeli itse tosimuodossaan.
Miekka on noin metrin pituinen ja erittäin jykevä, kestävä. Se on tarkoitettu niin isojen kuin pienienkin kohteiden mukilointiin, toimien lähinnä viiltäen. Ase on raskas ja siten myös aiheuttaa kolhuja, mikäli lapella lyö.
Kilpi taas toimii suojana jo muutenkin niin raskaasti panssaroidulle enkelille. Kilpi kykenee torjumaan myös maagisia hyökkäyksiä, mikäli enkeli ehättää kääntyä kohti hyökkäystä. Kilvellä enkeli voi myös lyödä, töniä ja kaataa vihollisia. Kilven terävät reunat toimivat myös viiltoaseena, jos Shiloh sattuu sopivasti raskaan kilpensä kanssa huitomaan.
Kilpeen on kaiverrettu muinaisella, pyhällä kielellä rukouksia, viimeisiä siunauksia.

Taistellessaan Shiloh yleensä turvautuu vihollisen uuvuttamiseen, jos kyseessä on isompi kaveri. Enkeli itse on vankka ja jykevä, sekä erittäin raskaasti suojattu, joten yleensä hyökkäykset häntä kohtaan eivät uuvuta siivekästä sekunneissa. Shilohilla riittää energiaa ja voimaa jatkaa pidempäänkin.
Kun vihollinen on uuvutettu, käy Shiloh hyökkäämään yleensä armotta toisen kimppuun. Hänen tehtävänään on vain päästää vihollinen yleensä syntinen pois päiviltä, korkeamman tahon tuomittavaksi. Tästä johtuen, silloin kun Shiloh kukistaa vastustajansa, suo enkeli noille viimeisen siunauksen.


Luonne: Perusluonteeltaan enkeli on tyyni ja rauhallinen, tilanteessa kuin tilanteessa. Shiloh harvemmin suuttuu ja äkkipikaisuus on täysin tuntematon käsite rauhaa rakastavalle enkelille. Miestä on helppo lähestyä ja hänen kanssa on helppo keskustella. Shiloh on aina valmis kuuntelemaan jos joku haluaa sydäntään avata, kertoa murheitaan tai vain jutella niitä näitä. Aina enkeli tuntuu olevan kiinnostunut keskustelukumppanin puheista ja selvästikin kuuntelee ja keskittyy seuraansa.
Shiloh ei syrji ketään rodun, iän tai sukupuolen perusteella. Enkeli yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa, mutta joskus se ei vain onnistu, varsinkin, jos kyseessä on epäpyhä olento tai syntinen. Shiloh aistii epäpyhät olennot ja toisten synnit ja mikäli vastaan tulee suurikin synnin tekijä, saattaa aina niin lempeästi hymyilevä mies muuttua yllättäen haudanvakavaksi. Yleensä jos kyseessä on anteeksiannettavien tekojen syntejä, tyytyy Shiloh pitämään saarnan mikäli vain saa keskustelemalla toisesta esiin synnintunnustuksen jonka jälkeen jättää yleensä pikkupahantekijät rauhaan.
Epäpyhien olentojen kohdalla Shiloh pyrkii päättämään noiden päivät. Enkeli uskoo, että syntejään katumattomien ja epäpyhien olentojen on parempi olla rajan toisella puolen, kuin tässä maailmantasossa. Varsinkin demoneihin enkeli ymmärrettävistä syistä suhtautuu erittäin negatiivisesti ja jos tilaisuus tulee, Shiloh päättää demonien päivät enemmän kuin mielellään.

Shiloh ei kuitenkaan tapa mielellään ja tekee sen vain pakosta. Yleensä enkeli yrittää löytää vaihtoehdon tapauksissa, joissa se on mahdollinen. Enkeli ei kuitenkaan toimi yleensä oman tahtonsa mukaan, vaan seuraa käskyjä ja kutsumustaan. Enkeli kokee tehtäväkseen suojella viattomia ja onkin valmis tekemään kaikkensa sen eteen. Shiloh noudattaa sääntöjä ja harvoin poikkeaa niistä, jos ollenkaan. Tämä johtaa yleensä siihen, ettei enkeli tee kompromisseja tai suostu neuvotteluihin, jos on jo päättänyt mitä pitää tehdä. Armoa enkeli ei tunne tietyissä tapauksissa ja katsookin armahtamisen olevan Ylemmän tahon tehtävä, hän vain lähettää syntiset tuomiolle.
Hyvät tavat ja oikean erottaminen väärästä on taottu enkelin päähän ja syvälle, josta johtuen Shilohilla on taipumusta puhutella kaikkia kunnioittavasti ja takoa moraalia myös niille, jotka eivät sitä välttämättä haluaisi ottaa vastaan. Myös usko on syvällä enkelin sydämessä ja mies rakastaakin pyhän sanan levittämistä, yleensä satujen ja tarinoiden muodossa. Shiloh ei voi sanoa olevansa mielissään Kirkon toimista, eikä itse ole hankkiutunut mihinkään tekemisiin ihmisten uskonnollisten johtajien kanssa, vaan hän pysyttelee ennemmin hiljaisena, tuntemattomana hyväntekijänä.
Enkeli pitääkin itsestään erittäin vähän meteliä, eikä mielellään hankkiudu valokeilaan missään nimessä. Shiloh piilottelee todellista identiteettiään ja välttää paljastumista kaikin keinoin. Harva on nähnyt enkelin todellisen muodon ja elänyt siitä kertomaan. Shiloh ei mielellään myöskään kerro itsestään kenellekään, johon ei luottaisi. Valitettavasti hänen salaisuutensa on jo hieman lipsunut, mutta enkeli toivoo, ettei tieto hänestä eksy väärien tahojen käsiin.

Shiloh harvoin on vihainen. Enkeli ei suutu lähes koskaan ja silloin kun pitäisi suuttua, on tuo vain hiljainen ja kestohymy kasvoilta katoaa. Shiloh harvemmin korottaa ääntään tai edes uhkailee, vaan enkeli säilyttää rauhallisen ja tasaisen olemuksensa. Tosipaikan tullen saattaa enkeli hieman kiihdyksissä olla, mutta harvemmin se näkyy ulospäin.
Enkelillä on myös paha tapa puuttua toisten asioihin, jos näkee vääryyttä tapahtuvan. Mies menee aina väliin, jos heikompia sorretaan ja pyrkii ratkaisemaan tilanteen puhumalla. Tästä johtuen hän yleensä löytää itsensä jonkin asteen vaikeuksista, mutta siivekäs on valmis ottamaan kaiken vastaan, mikäli vain tuntee suorittaneensa tehtävänsä suojella viattomia ja heikompia. Shiloh onkin erittäin uhrautuvainen persoona, oli kyseessä sitten läheinen ystävä tai täysin tuntematon.
Ystäviään ja läheisiään kohtaan Shiloh käyttäytyy isällisen rakastavaisesti, pitäen huolta, että on omalta osaltaan tehnyt kaiken heidän hyväkseen. Shiloh ei halua nähdä läheistensä kärsivän ja onkin yleensä puuttumassa heti asiaan, jos näkee tuttavansa edes hieman alakuloisena. Shilohilta löytyykin monta suojattia ja läheistä, joita enkeli haluaa suojella loppuun asti.
Shiloh vaikuttaa myös persoonalta, jota harvemmin itseään vaivaa mikään. Enkeli ei lähes koskaan ole surullinen tai murheellinen, eikä näytä turhaa murehtivan omaa tilannettaan tai tulevaisuuttaan. Tietenkin Shiloh miettii myös omia asioitaan, mutta pitää mielellään omat ongelmansa itsellään, eikä anna niiden näkyä mitenkään ulospäin. Shiloh onkin erittäin taitava säilyttämään salaisuuksia.
Tähän mennessä Shiloh ei vielä kertaakaan ole itkenyt. Enkeli ei edes ole varma, kykeneekö itkemään.Menneisyys: Elämä ennen enkeliksi päätymistä oli melko tavallinen. Shiloh varttui korkea-arvoisen kenraalin esikoisena ja jo pienestä pitäen nuorelle miehelle tykitettiin kalloon uskonto ja moraalisuus. Äitinsä kuoli synnyttäessään pojan, joten Shiloh ei saanut koskaan mahdollisuutta tuntea omaa äitiään. Pojan kasvatuksesta vastasivatkin munkit, joiden luona Shiloh ja tuon isä asuivat. Shiloh ei saanut päättää pahemmin omasta tulevaisuudestaan, vaan heti kun nuori poika oli siinä iässä, että miekka pysyi kädessä, kiskoi isänsä tuon sotilaalliseen koulutukseen. Shilohin koulutuksesta vastasivat isänsä lisäksi muutama pätevä temppeliherra. Sotilaallinen koulutuksensa olikin harvinaisen uskontopitoista. Varttuessaan ei Shiloh koskaan tehnyt mitään väärää tai ilkipahaa, minkä johdosta tuon lapsuutta voisi sanoa harvinaisen tylsäksi.
Kun Shiloh kasvoi nuoreksi mieheksi, lähti oikeudenpuolustajaksi varttunut mies opettajiensa kanssa niin sanotuille ristiretkille. Shiloh niittikin mainetta taitavana ja jalona temppeliherrana. Kuitenkaan, sitä voittokulkua ei kauaa kestänyt, vaan Shiloh tuli kohtaamaan ennenaikaisen kuoleman vihollisen väijytyksessä.

Se, kuinka kauan Shilohin kuolemasta on kulunut aikaa, on kysymysmerkki myös enkelille itselleen. Kuolemansa jälkeen tuo muisti nähneensä valon, jonka jälkeen kaikki kipu, suru ja murhe katosivat. Oli hyvä olla.
Shiloh ei tiedä kuinka kauan vietti tuossa autuaassa valkeassa valossa, kunnes kuuli äänen, joka kertoi maailman vielä tarvitsevan hyväsydämistä oikeudenpuoltajaa. Shiloh sai uuden mahdollisuuden maan päällä, korkea-arvoisena enkelinä. Kaikki muistot edellisestä elämästä pyyhkiytyivät Shilohin mielestä. Hän ei tietänyt kuka varsinaisesti oli, mistä tuli, ainoa mitä mies muisti, oli nimensä. Enkeli päätyi ilmestymään muutaman muun enkelin kanssa valtakuntaan nimeltä Crypt, jossa nuo nyt pitävät majaansa. Suojellen ja auttaen niitä, jotka apua eniten tarvitsevat.
Vuosien aikana Shiloh on seurannut sivusta Cryptin sotaa, ottamatta itse siihen osaa. Enkeli ei nähnyt sodan kuuluvan itselleen, vaan sen sijaan että olisi minkäänlaista osaa ottanut teurastukseen, päätyi enkeli auttamaan sodan uhreja. Koska vain viattomien auttaminen ei tyydyttänyt oikeudentahtoisen enkelin mieltä, otti tuo myös tehtäväkseen rangaista niitä, jotka syntiä olivat tehneet. Maskikasvoisena oikeudenpuolustajana tunnetuksi tullut keräsikin jonkinlaista mainetta pimeyden kansan keskuudessa, joskin Shiloh pyrki ja pyrkii yhä pitämään mahdollisen matalaa profiilia.
Tällä hetkellä enkeli pitää vakituisempaa majaa ihmisten kaupungissa.


TÄLLÄ HETKELLÄ:

Shiloh otti yhteen demonin kanssa, jonka johdosta kyseinen demoni onnistui repimään enkelin siivet irti. Shiloh ei voi korjata tätä menetystä itse ja tuon johdosta enkeli on nyt kovin maassa. Samalla hän menetti itselleen rakkaan ihmisen - Azuren, tytön valittua demonin enkelin yli. Shiloh on tästä katkera, ensimmäistä kertaa elämässään enkeli kokee moista tunnetta ja kokee jonkinlaista tarvetta kostaa tuolle kaksikolle vääryyden, minkä itse koki…
Enkeli pysyttelee ihmisten kaupungissa nykyään, mutta ei vaikuta enää olevan se sama vanha, iloinen itsensä.
Kyvyt/taidot:

- Aseinaan pyhää valoa hohtava yhden käden miekka, sekä koristeellinen kilpi, johon on kirjoitettu muinaisella kielellä korkeamman tahon tahto.
- Kykenee aistimaan auroja
- Pystyy näkemään toisen sielun pahuuden/hyvyyden ja arvioimaan sielun tasapainon.
- Paranee itse normaalia nopeammin enkeli muodossa. Enkelimuodossa on myös erittäin voimakas henkisesti/psyykkisesti. Shilohia on vaikea haavoittaa enkelimuodossaan. Ihmismuodossaan helppo tappaa.
- Ihmisilluusiossaan paranee yhtä nopeasti mitä normaalit ihmiset.
- On immuuni taudeille ja enkelimuodossa myös myrkyille.
- Aiheuttaa hyvää oloa ympärillään oleville sieluille. Pystyy myös saamaan toisen tuntemaan olonsa erittäin hyväksi ja rauhalliseksi, mikäli koskettaa toista tarpeeksi pitkään.
- Osaa haltiakieltä, yleiskieltä, demonienkieltä jotenkuten ja muinaista, tuntematonta kieltä.
- Osaa lukea ja kirjoittaa
- Aiheuttaa huonoa/epämukavaa oloa pimeydenolennoille ja demoneille läsnäolollaan, mikäli haluaa. Omistaa kuitenkin auran, jota ei pysty täysin kätkemään.
- Aistii epäpyhät olennot ja demonit.

Muuta:

- Siinä missä Shiloh aiheuttaa pahaa oloa epäpyhille olennoille lähellään, puhtaasti epäpyhät olennot - mm demonit - aiheuttavat asteen tai toisen pahoinvointia Shilohille.
- Rakastaa musiikkia ja kuuntelee mielellään toisten musisointia/laulua
- Ei itse osaa laulaa saatikka soittaa mitään soitinta.
- Ei tarvitse ruokaa elääkseen, mutta voi syödä muodon vuoksi.
- On erittäin vaikea tuhota, mutta ei ole kuolematon.
- Korkea kipukynnys.
- Ei kykene rikkomaan lupausta tai sopimuksiaan. Kun hän jotain lupaa, pitää se lupaus myös loppuun asti. Tämä johtuu enkelin rodusta, ei hänen henkilökohtaisesta periaatteesta, vaikkakin Shiloh on myös luonteeltaan lupauksenpitäjä.
- osuvimmat biisit: TSFH - Archangel, The Rasmus - Shot


Tavatut:

Saga - Tapasi kerran torilla, muutaman sanan jos toisenkin vaihtoi. Tietää tuon olevan lohikäärme. Hyvän päivän tuttu.
Sullivan - Yksi suojelusenkeleistä, jotka kuuluvat Shilohin kanssa samaan ryhmään. Mukava ja läheinen ystävä, Shiloh kokee vastuukseen pitää nuoremmasta huolta.
Pisantheuma - Sullivanin tapaan yksi samaan ryhmään kuuluvista. Rakas ja läheinen ystävä, "pikkusisko", jota Shiloh haluaa suojella kaikin mahdollisin keinoin.
Velhotar - Ottivat yhteen kerran, Shiloh haluaisi päästää tämän naisen päivältä, sillä tuo on tehnyt elämänsä aikana hirveitä tekoja, leikkinyt paholaisen kanssa. Vihollinen.
Nuori kuningas Scarlington - Tavannut kerran jos toisenkin silloin kun Henry oli vielä nuori prinssi. Välit kovin mitättömän, heidän ollen vain hyvän päivän tuttuja. Poika tuskin edes muistaa Shilohia enää.
Prinsessa Lily Scarlington - Ei niin puhtoinen pulmunen, mitä esittää. Välit kovin nihkeät, enkelin tietämättä mitä varsinaisesti siniverisestä ajatella. Ei laske tuota ainakaan ystäväkseen.
Kuninkaan velho - Synkkä ja syntinen mies, joka pitäisi tappaa.
hovipapitar Ophelia - Ihastuttava ja lämminsydäminen nuorinainen. Ystävä.
Sotilas Eregion - Silloin tällöin kadulla törmännyt, syntinen mies, mutta loppupeleissä kovin harmiton...
Kalmankoira - Hyvitystä tavoitteleva aave, joka ei sisimmissään taida olla niin paha, kuin ennakkoluulot antavat olettaa.
Eliittikenraali Fritz - Muutama sana vaihdettu silloin tällöin kylillä, hyvänpäivän tuttu.
Kuninkaanneuvonantaja Roswell - Ristiriitaisia tunteita herättävä demoni. Kaipa hän on harmiton... ainakin vielä...
Merari - Syntinen joka sietäisi saada selkäänsä.
Anemone Scarlington - "Enkelten luomus", Shilohin "lapsi". Pitää tyttöä silmällä, vaikka pyrkiikin pysymään kaukana tuon elämästä.
Demoni - Ennennäkemätön demonivariaatio, jonka kanssa enkeli otti yhteen. Tämä demoni repi myös Shilohin siivet. Vihaa ja tuntee katkeruutta demonia kohtaan monestakin syystä. Haluaa tappaa tuon, eikä edes siunata sielua.
Azure - Sokea ihmistyttö, jonka Shiloh aikanaan pelasti ryöväreiltä. Välitti tytöstä suuresti, ehkä jopa kehitti tuohon jonkinlaisia tunteita, mutta tytön lähdettyä ennemmin demonin matkaan, on Shiloh alkanut kantaa kaunaa sokeaa kohtaan.
Edna Eregion - Tulisieluinen tuttava.Artit:

Crimsonin taideteos Shilohista


17.8.2013
- Luonne kirjoitettu uudestaan.
- Taitoja karsittu ja täsmennetty
4.12.2012
- ulkonäkökuvat uusittu.
19.7.2012
- Ulkonäkö uusittu täysin, uusi kuva.
- Tavatut listaa päivitelty.