Viesti Ke Maalis 16, 2011 5:16

Sullivan

Nimi: Sullivan
Ikä: Muutama vuosisata. Kehollisesti 13 vuotta
Sukupuoli: Mies
Suuntautuminen: Aseksuaali (ainakin toistaiseksi)
Rotu: Enkeli
Puoli: Puolueeton
Tehtävä: Eläinten suojelusenkeli
Aura: Oranssi, leviää noin puolen metrin päähän.

Kuva

Luonne: Sullivan on yksi riehakas ja rääväsuinen enkeli. Tuota on vaikea pitää aloillansa, ja tuo suuttuukin herkästi. Väkivaltaiseksi tuo ei heittäydy tietenkään, mutta parasta kuitenkin on varoa herran kostoa... hän toimii yllättävän salakavalasti, niin ettei häntä voida syyttää. Luonteeltaan tuota voisi kuvailla tiikeriksi, mutta kuten aina tiikereillä, sisältä löytyy se pieni sylikissa. Tässä tapauksessa vain kovin äänekäs sylikissa, joka ei pelkää purra jos silittää vastakarvaan.

Ärhäkkä luonteensa on kuitenkin vain pintakiiltoa, Sullivan esiintyy kovempana kuin oikeasti on, koska sattuu olemaan mahdottoman nuoren näköinen enkeliksi, mutta on silti melko korkeassa asemassa. Kuitenkin, ystävänsä huomaavat yleensä heti, että Sullivan on huomattavasti kiltimpi persoona... heti kun tuon piikittelyyn tottuu. Heti kun tuo on purkanut energiansa johonkin, tuosta tulee mitä mukavin pikku poika. Vaikkakin hän vihaa sitä jos joku kutsuu pieneksi.

Sullivanilla on myös sellaisia tapoja, joita ei useimmilta enkeliltä odottaisi. Ensimmäinen taitaa olla auringonvalossa jatkuva makoilu. Toinen on jääräpäisyys, Sullivanilla on pahana tapana ilmoittaa oma mielipiteensä ääneen, yleensä vieläpä melko lujalla sävyllä. Lisäksi tuo on kova syömään kaiken maailman makeisia, vaikka enkelinä hänen ei tarvitsisi syödä juurikaan mitään. Kaiken huipuksi, pikkuinen pitää tiuista. Ei hän sitä myönnä, mutta aina kuullessaan kellon helinän, hän on pakahtua ilosta.

Kuva

Ulkonäkö: Humaanina aivan kuten kuka tahansa kolmetoista vuotias poika, lyhyet vaaleanruskeat hiukset jotka ovat juurista vähän tummemmat, hiukan pyöreät kasvot, isot silmät ja juuri kehittymässä oleva ruumis. Pientä lapsenpyöreyttä toki vielä löytyy, mikä harmittaa suunnattomasti Sullivania. Tuo on muutenkin melkoisen lyhyt tapaus, vajaat 149 cm pitkä, sekin vain jos hän laittaa selkänsä aivan suoraksi. Tosin hänen astetta vahvempi vartensa korvaa tämän ongelman. Silmänsä ovat väriltänsä harmaan vihreät, ja niiden alla on iso joukko pieniä pisamia.

Enkelinä tuon ulkomuoto muuttuu radikaalisti, eikä vain hohtavien siipien takia. Tuon silmistä tulee viirumaisemmat pupilleiltaan, ja ruumiiseen ilmestyy pitkiä punaisia viiruja. Myöskin hiukset kasvavat pituutta, niin että Sullivan joutuu sukimaan ne korvien taakse nopeasti. Tässä muodossa hiukset hiukan yli olkapäiden.

Historia: Harva enkeli muistaa mitä oli ennenkuin päätyi parempaan paikkaan. Sama koskee Sullivania, tuo muistaa entisestä elämästään vain kylmät sateet ja turkkien lämmön. Varmaa on että tuo kuoli hyvin nuorena, sen takia kehonsakkin on lapsen tasolla. Enkelten joukkoon hänet kyllä otettiin, syytä ei ole vielä tiedossa tosin. Tuosta nopeasti kehittyi eläinten kanssa toimeen tuleva, joten tuon päätehtäväksi asetettiin eläimet ja noiden suojelu. Hänet myös määrättiin suojelioiden ryhmään. Vaikka aika kova veikkaus on, että määräys tehtiin tauon saamisen takia, hän kun osaa olla hankala.

Taidot:
Ihmisenä:
- Osaa puhua eläimille
- Osaa muuttua näkymättömäksi, joka on harvinaisen hyödyllinen taito. Muut enkelit tosin näkevät hänet.
Enkelinä:
- Samat kuin ylhäällä
- Lentäminen siipien kanssa.
- Ei ole erityisen hyvä taistelemaan, hän on enemmänkin taustatukena tekemässä hidastuksia jne.
- Pystyy vetämään tyhjästä jousen, ja luomaan siihen nuolia.
- Enkelimuotonsa kestää hyökkäyksiä paremmin, mutta hän on edelleen etätaistelija.

Muuta:
- Pitää korkeista paikoista
- Nimi tarkoittaa pientä tummaa silmää.
- Rakastaa kaikkea makeaa.

Ystävät:
- Shiloh
- Pisa

---------------------------
Edits
22.03.2011 - Sullivan sai pisamat
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.