Eldon


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 538

Liittynyt: Ti Helmi 15, 2011 9:32

Paikkakunta: Westeros

Viesti To Maalis 24, 2011 12:08

Eldon

Nimi: Eldon
Sukupuoli: Mies
Ikä: 25-30
Puolueeton

Kuva miehestä

Eldon on kalju ja parraton ja omaa kookkaan koukkunokan ja korkeat poskipäät. Ihon väriltä hän on erittäin tumma. Parhaiten hänet tunnistaa noin peukalonpään kokoisesta, vaaleasta syntymämerkistä korvan alapuolella. Eldon ei ole kovin pitkä, eikä mikään ihan tappikaan. Lihasmassaa hänellä ei juurikaan ole, paitsi jaloissa. Yleensä Eldon pukeutuu pelkkään viittaan, sandaaleihin ja lyhyisiin, ilmaviin housuihin. Hän käyttää maanläheisiä värejä kuten, tumman ja vaalean ruskeaa, vihreää. Joskus hänellä saattaa myös olla kermanvalkoiset tai verenpunaiset housut. Hänen tunnusmerkkejään ovat myös korvakorut joiden välillä kulkee niskan kautta kupariketju, ranteeseen tatuoitu käärme sekä leveä arpi lantiossa. Hänellä on myös pitkä, puinen kävelysauva johon hän tukeutuu.

Luonteeltaan Eldon ei ole agressiivinen, muttei myöskään kauhean rauhallinen. Hän innostuu pienistäkin asioista nopeasti ja on liikkeellä jo ennen muita. Hänellä on myös kleptomaanisia taipumuksia, eritoten kauppiaita ja liikemiehiä kohtaan. Myös virkavallan laiminlyöminen on hänelle kuin harrastus. Eldon toki osaa hillitä suurimman osan kiusauksistaan tietoisuutensa kautta. Aina tosin ei tunnu, että hänellä olisi kaikki sienet korissa, vaikka todellisuus toista sanoo.

Lapsuudessaan Eldon oli lähes samanlainen kuin kaikki muut kadunkasvatit. Röyhkeä, varasteleva ja puolensa pitävä. Vanhempiaan hän ei ole koskaan tuntenut, eikä ole varma tuleeko tuntemaan. Heistä hän ainoastaan tietää yhden tosiasian molemmista: äiti oli prostitoitu ja isä joku joka kävi bordellissa. Tämän hän sai kuulla äitinsä ystävättäreltä joka oli hänet kasvattanut. Samaisena päivänä Eldon oli karannut eikä enään palannut huoltajansa luo. Tuolloin hän oli lähes kymmenvuotias. Omaksuttuaan muutamassa vuodessa katujen tavat, hän oli osana pientä rikollisryhmää. Ryhmä tosin hajosi jokaisen kasvettua aikuiseksi ja pikkuhiljaa lähdettyä omilleen, toteuttamaan haaveitaan. Itse Eldon ei vielä ole saavuttanut haavettansa mestarivarkaiden joukossa, mutta odottaa tätä päivää kuin kuuta nousevaa.

Nykyisyydessä Eldon asustaa ihmisten kylän Länsikujien läheisyydessä, rähjäisessä piilopaikassaan. Saatuaan erään ärhäkän miehen puukosta lantioonsa, Eldon on joutunut tukeutumaan kävelysauvaansa. Hän ei siis enään pahemmin tee isoja tai riskillisiä varkauksia vaan keskittyy enemmän näpistelemään taskuista ja vahditta jäävistä laukuista.

Rodultaan Eldon on tietenkin ihmistenrotua. Suvustaan ja sen perinteistä hän ei tosin tiedä mitään ja tekee siis elämässään itsenäisiä päätöksiä ja elää kuten parhaakseen näkee. Epäilyksenä toki on, että hänen juurensa kantavat jonnekin Cryptin rannikoille. Uskonnokseen hän on valinnut pakanuuden ja palvoo monia jumalia eikä vain yhtä. Kaikista eniten hän vannoo maan, rauhan ja yön jumalattariin. Toisin kuin useimmat rotunsa edustajat, Eldon on puolueeton haltioiden ja ihmisten yhteenotoissa. Hänelle on aivan sama mikä rotu tai kuka hallitsee kunhan varasteltavaa riittää.

Eldon on kyvykäs magiassa jonkin verran. Esimerkiksi hän kykenee valaisemaan magialla noin kolmen metrin säteellä alueita ja pystyy syöksemään käsistään niin sanottuja tuliteriä. Myös itsensä peilikuvan luominen mullasta, puusta sekä lumesta on varteen otettavaa taitoa vaikka se kuihduttaakin Eldonin voimia erittäin suuresti. Nämä taidot hän on kopioinut ja opetellut varastamistaan kirjoista ja pergamenteista. Tosin kovin kauaa hän ei jaksa ilman lepoa ja syömistä loihtia loitsujaan. Eldonin kykyihin myös lukeutuu erittäin hiljaa hiipiminen, ilman paineen vaihtelun aistiminen korvilla sekä höyhenen kevyet askeleet ja kontaktit.


Tavatut:

Rosalva: Taitava ratsastaja ja ovela tyttö.
Alf: En toivo enää ikinä näkeväni tätä persoonaa...

Muokattu:
31.10.2011
Uusi kuva lisätty. Ulkonäköön lisätty tekstiä. Nykytilanne lisätty.
Viimeksi muokannut Mohnake päivämäärä Ma Loka 31, 2011 5:27, muokattu yhteensä 7 kertaa
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the shield that guards the realms of men.

Eldon[0/2] Uthrud Heaengel[0/1] Kin Chou[0/1] Ikolok Tornhelm [0/1] Rickon Baramore [0/1] Shreya Durzana[1/1]
Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Maalis 24, 2011 4:43

Tervetuloa TNF:ään!
Viitsisitkö myös ilmoittaa hahmosi puolen esittelyssä?

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia