Viesti Su Touko 08, 2011 1:37

Lucanya Vendethiel

Nimi: Lucanya Vendethiel
Kutsumanimet: Lucanya, Luca
Tiiminimi: Luviacinay
Ikä: 291, ulkoisesti 22.
Skp: Nainen
Rotu: Haltia
Puolue: Puolueeton
Ammatti: Rajavartija
Suuntautuminen: Hetero

Kuvat: 1 2

Ulkonäkö:
Vaatteet: Neitokainen pitää yllään työstään johtuen taistelupukuaan hyvinkin usein. Seuraavaksi alusvaatteiden päällä on valkea aluspaita, jonka hihat ovat löysät ja loppuvat kyynärpäähän. Hihojen päässä on keltaiset nauhakiristykset oikein ruseteilla. Jaloissaan Lucalla on vaaleansiniset pussihousut. Ne yltävät juuri yli polven ja lahkeissa myös tummansiniset kiristysnauhat. Housuja pitää paikallaan kunnollinen, nahkainen vyö tavallisella soljella, tuon yläpuolella lanteilla on kaksi pientä vyötä, jotka menevät päällekkäin. Kengät ovat tukevat saappaat, eivätkä peitä polvia. Saappaat ovat vaalenruskeata nahkaa, joiden päällä haltia pitää vahvistaakseen suojausta; kovia tummanruskeita erittäin vahvoja nahkalisäyksiä, jotka ovat kiinni parilla pienellä tavallisella vyöllä. Huomion näistä kuitenkin vie päällimmäisenä oleva sininen, kultakuvioin koristeltu takki. Takissa on korkea kaulus ja se yltää napitettuna hyvin polviin. Keskivartalossa neidolla on korsetintapainen kiristys "vyö". Ranteissa Luca pitää samasta aineesta tehtyjä, kuin mitä saappaissakin on, todella vahvoja suojuksia, jotka ovat myöskin kiinni paremmin muutamalla pienen pienellä vyöllä.

Lucanya omistaa pehmeänsiniset, kauniit silmät, jotka muistuttavat merta. Hänellä on pitkät, vaaleat sileät hiukset, joita tuo pitää yleensä kiinni sinisellä pitkällä hiusnauhalla. Hiukset ovat leikattu hyvin kerroksittain, joka saa näyttämään nutturan haltialla. Neidolla on lähes kalpea iho, johtuen tietenkin rodusta, mutta myöskin tuon elämäntavoista. Hän on hoikka, mutta siltikin muotoja löytyy. Pituutta naisella on n.170cm. Pitkillä ja siloisillä säärillään että reisillä, sekä tyrmäävän täydellisen yläkroppansa takia tuo vetää etenkin miehiä puoleensa jo pelkän ulkonäkönsä takia.

Luonne:
Luca on todella hyväsydäminen sielu, ystävällinen, kiltti sekä hyvinkin epäitsekäs. Hän suuttuu hyvin harvoin, mutta kun hän sen tekee, pitää tämä yleensä rasittavaa mykkäkoulua tai huutaa välillä. Aggressiviinen tuo ei missään nimessä ole. Neito on todellinen sosiaaliperhonen ja pitää seurasta kuin seurasta. Hän tykkää tapailla vanhoja että uusiakin kasvoja ja tuleekin toimeen lähes kaikkien kanssa. Luca ei väheksy tai vältä ketään ennen kuin tutustuisi toiseen kunnolla. Hän vihaa ennakkoluuloja toisista eikä tuomitse ketään ulkokuoren perusteella. Nainen haluaa etenkin auttaa kaikkia, mahdollisimman hyvin, niin että toisellakin olisi hyvä olla. Monet ovatkin tuolle sanoneet, että tämän pitäisi välillä ajatella itseäänkin. Perusoloksi voisi sanoa pirteä ja mukava. Kaikilla on huonoja päiviä, niin myös Lucanyalla. Silloin hän vetäytyy muista omiin oloihinsa, murehtimaan yksin. Hän ei halua rasittaa pahalla olollansa muita ja usein kätkeekin sen todella taitavasti. Jotkut ovat kokeneet Lucan pirteyden myös itseensä siirtyneenä. Eli haltia on erittäin hyvä kuuntelija ja lohduttaja. Neito on luotettava ja todellakin pitää kiinni ystävistään ja lähimmäisistään kaikin keinoin. Hän ei halua koskaan taistella tai tappaa ketään turhaan. Työssään neidon psyykkiset puolet testataan, mutta kesken taistelun tuo ei myöskään ala jänishousuksi. Miksi sitten moisista ristiriidoista hän kuitenkin on rajavartija? Hän haluaa tietenkin sodan loppuvan. Siksi Luca liittyi rajavartioihin, yrittäen saada kahta sotivaa kansaa sopuun.
Vaikka Lucanya onkin oikea kaunotar, tuo ei käyttädy kuin ilotyttö ja käytä miehiä hyväkseen. Hän pitää romantiikasta ja myös sen mukaisista miehistä.


Menneisyys:
Lucanya on aina elänyt hieman nuukasti ja käyttänyt suurimman osan rahoistaan vaatteisiinsa ja aseisiin. Hän kasvoi vanhempiensa kanssa pienessä kylässä peltojen ympäröimänä, ja sen kylän kaikki asukkaat olivat köyhiä. Se ei kuitenkaan kaatanut ketään, vaan kaikki tulivat kuitenkin toimeen niukin naukin, mutta voimaa antoikin oma perhe, ystävät ja muut läheiset. Luca vietti omasta mielestään loistavan lapsuuden, sillä tuolla oli aina ystäviä, joiden kanssa sai rauhassa viettää aikaansa.

Ainoa huoli joka oli, oli haltioiden ja ihmisten välinen sota ja pikkuveljen Ardecyn vakava sairastuminen ja lopulta kuolema. Ardecy sairastui ja kuoli samana vuonna, Lucan ollessa 17. Pikkuveli itse oli vuoden nuorempi isosiskostaan ja sisarukset olivat todella läheisiä, jonka sidoksen rikkoutuminen otti siis todella koville. Luca masentui täysin vanhempiensa kanssa ja tuntui, että sen jälkeen ei mikään onnistunut eikä tuntunut miltään. Vanhemmat lakkasivat tekemästä peltotöitä ja murehtivat vain nuoremman lapsensa kuolemasta. Muut asukkaat yrittivät perhettä auttaa kaikin voimin, mutta näytti siltä, että vanhemmatkin olivat sairastuneet vakavaan masennukseen. Lucanya oli siis yksin ja hän raatoi muiden kanssa peltotöitä niin, että elättäisi itsensä ja vanhempansa. Pahalta ja sietämättömältä rääkiltähän se tuntui, mutta oli pakko edes jonkun ponnistella eteenpäin. Tätä jatkui pari vuotta, jolloin Lucalle riitti. Hän ei pystynyt tuomaan veljeään takaisin, mutta yritti sentään tehdä kaiken surun keskellä töitä, mutta vanhemmat eivät tuon ponnistelusta välittäneet. He olivat kehottaneet tytärtään muuttamaan suosiolla, sillä heistä ei olisi enää mihinkään.

Luca oli sitten niin päättänyt. Päättänyt lähteä muualle, jossa hänen hyvistä teoistaan ehkä tulisi kiitosta ja ennen kaikkea se olisi hyödyksi. Sitä pikkuvelikin olisi halunnut, tehdä jotain muiden hyväksi, etenkin sodan. Molemmat sisaruksista olivat jo pitkään toisilleen luvanneet yrittää lopettaa sodan, kun olisivat siihen tarpeeksi vahvoja. Lucan pahin ikävä kuitenkin unohtui, kun tuo päätti aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä, eikä tulla samanlaiseksi kuin vanhempansa. Silti Lucanya kaipaa ikuisesti pikkuveljeään, ainoaa, joka tuota silloin ymmärsi. Myöhemmin haltian lähdettyä synnyinkodistaan haltioiden kylään, tuo kouluttautui käyttämään aseita ja puolustamaan itseään armeijassa. Sen jälkeen tuosta tuli yksi rajavartioista.

Muuta:
Neitokainen rakastaa yli kaiken juhlimista, tanssia sekä laulamista. Juhlissa kaikki ovat iloisia toistensa seurassa. Ensimmäisillä käyneillään pirskeissä haltia kiinnostui aina vain enemmän etenkin tanssista. Niimpä tuosta kehittyi varsin taidokas tanssija. Hän tekeekin vapaa-ajallaan joskus pieniä keikkoja yksityisiin juhliin. Laulua tuo harjoittaa vähemmän, mutta kun sen hän tekee, on muita mukana kuorossa. Tanssia hän taas tykkää enemmän yksinään. Luca ei tietenkään vältä paritansseja, vaan tanssii yksin kun siihen on tilaisuus.

Lucanya käyttää päihteistä hyvin vähän alkoholia. Tuo ei ole koskaan mennyt humalaan saakka, eikä myöskään aio. Hänen mielestään liiallinen päihteiden käyttö on aivan turhaa ja vaarantaa terveyttä. Tuo on myös yksi syy siihen, miksi Luca on niin hyväkuntoinen ja terve ulkoisesti että sisäisesti.

Luca tykkää koruista, vaikkei niitä tuon päällä usein näe. Itse asiassa hänen mielestään niiden tekeminen on mukavampaa ja tuo haluaa koruillaan ilahduttaa muita. Totta kai tuon kaulalla saattaa nähdä joskus jonkun kaulaketjun. Luontoa neito arvostaa todella. Hän saattaa yksinkin käyskennellä metsässä, ihan vain ihallaikseen hiljaisuutta ja maisemia.

Jos haltia ei olisi rajavartija, tuo olisi puutarhuri. Hän rakastaa todella paljon kasveja, etenkin kukkia. Niiden ulkonäköä, tuoksua ja hoitoa. Koskaan tuo ei kyllästyisi luonnon omiin kauneihin asioihin.

-Ninjamainen taistelutyyli.
-Nopea ja ketterä liikkeissään.
-Hyppii hyvin korkealle erilaisille tasoille.
-Aseina kaksi lyhyttä miekkaa.
-Tunnarikappale: DJ Tiësto - Sweet Things

Päivitykset:

1.1.2012
-Kaikkia osioita koskien enemmän sekä parempaa kuvausta. "Muuta" osioon pieniä muutoksia.