Randy Foamles


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1864

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Ma Kesä 27, 2011 3:03

Randy Foamles

Nimi: Randy Foamles

Hahmoni on: Puolueeton, 32-vuotias mies, femur vertigó

Kuva


Rodusta: Femur vertigót, lyhyesti femurit, ovat ihmismäinen rotu etelän lämpimiltä mailta saapuva rotu, jota ei Cryptillä tavanomaisesti tavata. Femurit ovat keskimäärin lyhyttä kansaa, eivät kuitenkaan yhtä pieniä kuin esimerkiksi hobitit tai kääpiöt. Heillä kasvaa, ihmisistä poiketen, sarvia päästä ja suusta. He itse nimittävät suusta tulevia sarviaan yhteiskielellä suusarviksi, mutta hyväksyvät täysin ilmaisun syöksyhammas. Syöksyhampaiden koko vaihtelee yksilöittäin hyvin pitkälti, mutta koostaan huolimatta femurit voivat kätkeä hampaat "vetämällä" ne suunsa sisään. Sarvien ohella kasvoille on tavanomaista ottaa tatuointeja.
Femurit asustavat puissa, yleensä pienissä kyläyhteisöissä. Heidän ruumiinrakenteensa sallii heidän tehdä valtavan kokoisia loikkia ja he pystyvät vaivattomasti roikkumaan oksilla pitkiäkin aikoja. He eivät puolestaan ole kauhean nopeita juoksijoita. Ruokanaan heillä toimivat puusta sarvilla kaivetut ötökät ja erilaiset hedelmät, lihaa he syövät vain hyvin harvoin ja kalaa eivät koskaan. Heillä on taipumusta tulla tuntemattomista syistä hyvin toimeen eläinten kanssa. Asiantuntijat uskovat sen johtuvan kunnioittavasta suhteesta luontoon.
Femurien ollessa hyviä toimimaan puiden lomassa ja huonoja maan kamaralla, on jokaisen taistelutyyli lähes poikkeuksetta keskittynyt heitto- ja jousiaseisiin. Femurit ovat taitavia jousien tekijöitä, ja etelässä, missä heitä asuu enemmän, heidän aseensa ovat tunnettuja.


Ulkonäkö: Randyn pää ja kasvot ovat ja hänen kaikki kasvonpiirteensä ovat pehmeitä. Hänellä on pystyhkö nenä, lyhyt leuka ja suuret mustapunaiset silmät. Hänen hiuksensa ovat valkoruskearaitaiset, lyhyet, paksut ja vähän pystyssä tavanomaisesti. Hänellä on poskilla kaksi paria sarvia ja niiden kohdalta alkavat Randyn punaiset tatuoinnit, jotka jatkuvat hänen silmiensä yli pitkänä viivana. Hänen suusarvensa ovat lyhyehköt ja tylpät, ja hän pitää niitä näkyvillä vain harvoin, tuskin koskaan.
Ruumiinrakenteeltaa femuri on lyhyt, vain 165cm. Jaloista Randy on lihaksikas mutta muuten aika hintelä. Hänellä on femurien tapaan kuudennet varpaat molemmissa jaloissa.
Vaatteina Randyllä on yleensä kevyistä materiaaleista tehtyjä vaaleanruskeita vaatteita, ja yleisimmässä asukokonaisuudessaan hänellä on vähän polvien ylitse yltävät tummanruskeat housut ja mustan värinen alupaita, jossa on punaiset ompeleet. Paitansa päällä Randy pitää vaaleanruskeaa liiviä, ja käsissään hänellä on löysät harmahtavat hanskat. Mennessään ihmisten ilmoille Randy käyttää tummaa huivia, jolla voi peittää naamansa nenästä alaspäin, jotteivät hänen femurinpiirteensä näkyisi. Kenkiä hän käyttää vain talvisin, sillä ne vaikeuttavat puissa kiipeilyä, ja kuusivarpaisille jaloille sopivia kenkiä on vaikea löytää.


Luonne: Randy on positiivinen femuri. Hän on omasta mielestään haaskannut elämästään aivan tarpeeksi aikaa vihalle, eikä nykyisin suutu juurikaan mistään. Ystävällisen olemuksensa ansiosta hän ystävystyy tavallisesti helposti eri ihmisten kanssa, vaikka jotkut saattavat löytää hänen avoimen ja suvaitsevan luonteensa ärsyttävänä. Hänellä on paha tapa alkaa ylimääräiseen neuvomiseen, jos puheaihe menee hänen taitopiirinsä sisäpuolelle, joka onneksi rajaantuu kasvien tutkintaan hyvin pitkälti.
Randyn toiminta saattaa toisinaan olla lapsellista. Hän viihtyy mainiosti pienempienkin lapsien kanssa, muttei ajattele sopivansa minkäänlaiseksi isähahmoksi. Hän on toisinaan vallaton, huoleton ja jopa vastuuton, kun vauhtiin pääsee. Randy esiintyy yleensä ihmiskylässä vierailessaan ihmisenä, sillä hänellä on lievää pelkoa siitä että vierasta rotua kartettaisiin vaikeina aikoina. Huolimatta seurallisuudestaan Randy viihtyy myös yksin ja tykkää siksi asua yhä omassa puumajassaan kaukana kaikesta sivistyksestä.
Rohkeutta Randyltä löytyy terveellisellä mittapuulla, hullunrohkeaksi häntä ei voi kuvata. Hän ei yleensä kavahda ketään rodun puolesta, mutta käytös voi karkottaa hänet kauaskin. Taisteluun hän ei mielellään rupea, ellei kyse oli välttämättömästä itsepuollustuksesta.
Ruualle femuri on erittäin perso, niin kauan kun se ei sisällä kalaa.


Menneisyys: Randy syntyi femurikylässä etelän lämmössä, kaukana Cryptistä. Hän oli perheensä kolmas lapsi, ja hänellä oli kaksi isompaa veljeä Reece ja Rodion. Femurikylällä oli ollut ongelmia paikallisen vampyyrikultin kanssa, ja sillointällöin sattuneet taistelut yleistyivät yleistymistään, kun Randy vanheni. Hänen ollessaan vähää vaille parikymppinen femurien ja vampyyrien yhteenotot kärjistyivät raa'aksi taisteluksi, joka päätti koko kahakan. Femurit jäivät valitettavasti häviölle ja he, jotka eivät kuolleet tai tulleet purruksi, joutuivat pakenemaan vanhasta kotikylästään. Randy matkasi yhdessä kahden veljensä kanssa pieneen satamakylään, jossa kolmikko asui parin vuoden verran. Randy ei kuitenkaan viihtynyt kalankatkuisessa pienessä kylässä, jossa ihmiset vaappuivat humaltuneina ympäriinsä. Hän oli kuullut huhuja pohjoisen suunnassa olevasta mantereesta nimeltä Crypt, jonne hänen tuntemansa kalastajaperhe oli suuntaamassa. He ehdottivat, että Randy veljineen lähtisi yhdessä heidän kanssa aloittamaan uuden elämän uudella mantereella. Randy innostui tavattomasti ideasta ja yritti suostutella veljensä mukaan. Reecelle kylänmenetys oli kuitenkin ollut liikaa ja kun hän ei toipunut järkytyksestä ja lipui hulluuden partaalle, Rodion ei uskaltanut jättää nuorempaansa yksin. Vanhin veli kehotti kuitenkin Randyä lähtemään, uskoen että niin olisi hänelle parempi.
Randy päätyi siis Cryptiin. Sodan aikana ihmiset suuntautuivat kielteisesti muihin rotuihin, joten Randy päätti muuttaa Quinn-metsään ja rakentaa sinne puutalonsa. Hän asuu samassa talossa edelleen, korjaillen sitä aina tarpeentullen. Cryptin kylmiin talviin oli totuttelemista ja ollessaan kerran kapakassa lämmittelemässä talvi-iltana, Randy tutustui vampyyrinmetsästäjä ryhmäläisiin. Hän pyysi saada liittyä heihin, janoten kostoa kotikylänsä menetyksestä jok'ikiselle vampyyrille. Hän sai liittyä ryhmään ja vietti monta vuotta elämästään vampyyrejä metsästäen. Metsästys oli kuitenkin vaarallista puuhaa ja Randy menetti monta hyvää ystäväänsä metsästysreissuilla. Lopulta hänen mittansa oli täysi ja hän päätti lopettaa.
Randy siirtyi "varhaiseläkkeelle" ja alkoi tutkimaan yrttejä ja kasveja. Nykyään hän opettaa taitojaan eteenpäin köyhille perheille, jotta nämä voisivat tehdä itse parantavat rohdoksensa joihin heillä ei ole varaa. Randy toivoo voivansa palata joskus vielä kotimantereelleen.


Muuta:
- Randy ei ota kantaa sotaan.
-Asuu puumajassa Quinn-metsässä
- Randyn aseena toimii hänen oma settinsä heittopuukkoja, jokseenkaan hän ei ole käyttänyt niitä vähään aikaan.
- Käy vähänväliä ihmisten kaupungissa opettamassa vapaaehtoisesti köyhille yrttitietoa.

||Hahmoesittely päivitetty 25.1.-15
Viimeksi muokannut Lotdow päivämäärä Su Tammi 25, 2015 1:37, muokattu yhteensä 14 kertaa

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö