Viesti La Heinä 16, 2011 1:31

Nimue Black

Nimi: Nimue Nadiya Black
Ikä: Noin 70 vuotta, mutta taikuuden ja pimeydenvoimien kanssa leikkimisen myötä näyttää noin 40-50-vuotiaalta.
Rotu: Velhotar/ihminen.
Sukupuoli: Nainen. Aseksuaali.
Puoli: Puolueeton, pitää kuitenkin mielellään maagien, noitien ja velhojen puolta sodassa - oli kyseessä sitten ihminen tai haltia.

Kuvatuksia
Ulkonäkö:
Jo heti ensikättelyssä voi sanoa, ettei velhotar ole kovin hyvin itsestään pitänyt huolta. Tuo on laiha, lähes riutunut. Pituutta luisevalta kropalta löytyy 180 cm ja painoksi voisi arvioida enemmän tai vähemmän alipainoisen. Naisellisia muotoja eukolla ei pahemmin ole, mutta sen verran, että tuon voi naiseksi luokitella nopeallakin vilkaisulla. Nimuen torso on kovin pitkänoloinen, siinä missä jalat vaikuttavat olevan hieman lyhyemmät. Kädet taas ovat normaalipitkät, joskin pituuden illuusiota lisää se käsien laihuus. Kämmenet ovat kuivat ja kovat, sormien päistä löytyy terävät, tummaan taittuvat kynnet. Ihonsa on kalpea, hieman harmahtava ja selvästi kuiva. Arpia iholla on siellä täällä, jotkut selvästi vuosikymmeniä vanhoja ja jo haalistuneita. Nimue saa todella helposti arpia ja kolhuja jos itseään teloo ja niistä jää jäljet pitkäksikin toviks - esimerkiksi jos hän vahingossa viiltää sormensa paperin reunaan, jää siitä todennäköisesti vuosikymmenien ajaksi ihoon tummempi rantu, jahka arpi on umpeutunut ja parantunut.
Kasvot ovat kapeat ja terävät. Poskiluut näkyvät selvästi korkealla ja leuka on kapea. Posket ovat lommolla laihuutta ja nenä on kapea, suora ja pienehkö. Huulet ovat kapeat ja alati viivasuorat, selvästi kuivat ja rohtuneet aika-ajoin. Kasvoilla näkyy myös iänmerkkejä, ryppyjä varsinkin silmien ympärillä. Silmät ovat sieluttomanoloiset, harmaat - tai ainakin toinen silmistä. Vasen silmä on normaali ihmisensilmä, väriltään tylsän harmaa. Tätä silmää ympäröi jokseenkin lyhyet, mutta tummat ripset. Oikea silmä on puolestaan lasisilmä, jossa on lumous. Tämä silmä muistuttaa ulkoisesti täysin petoeläimen silmää, ollen väritykseltään myrkynvihreä. Sen pupilli on viirumainen ja vaikka onkin lasisilmä, tuntuu tuo silmä liikkuvan täysin samaan tahtiin ja "elävänoloisesti" aivan kuin normaali silmä vieressä. Nimue jopa pystyy tätä silmää liikuttamaan eritahtiin, riippumatta tosien silmän liikkeistä ja täten velhotar pystyy katsomaan kahteen eri suuntaan samaan aikaan.
Hiukset ovat valkeat ja yltävät yläselkään. Pehko on erittäin ohutta, kuivaa ja kevyttä, eikä todellakaan kovin hyvin kunnossa pidetty. Hiukset ovat eripituisia kaikkialla ja yleensä eukko pitää hiuksiaan auki.
Niskasta löytyy tutut, kansalle ominaiset merkit kuten veljeltäänkin: Syntyessä saadut lumotut tatuoinnit. Nimuen tatuoinnit tarkoittavat Viisautta - Nimue on siunattu viisauden lahjalla, jonka ansiosta hän on nopea oppimaan, Pahoilta hengiltä suojaavaa - demonit ja räyhänhenget eivät kykene riivaamaan velhotarta, hän on myös immuuni demonisille voimille ja Synkkää sielua - Synkän sielun johdosta Nimue on helposti korruptoituva ja janoaa pimeitä voimia. Synkän sielun pystyy myös tulkitsemaan "helposti suruun ja masennukseen taipuva persoona", mutta sellainen Nimuesta ei tullut, vaikka niin uumoiltiin. Kaksi hyvää, yksi paha (ks kuva).

Yllään eukko kantaa monikerroksista kaapua, joka on väriltään mustanvioletti. Alla on pitkä kaapu, jossa on pitkät hihat ja helma. Sen yllä on toinen kaapuosa, räsyisempi. Tämä kaapu omaa edessä halkion ja sen helmat yltävät hieman yli polvien. Helman reunat ja hihojen reunat ovat repaleiset ja kuluneet. Hihat ovat myös leveät kyynärpäästä eteenpäin. Kaapujen päällä on muutama vyö, jossa roikkuu yleensä pieniä kangaspussukoita ja loitsukirjoja, sekä pieni sirppi yrttien leikkaamista varten. Jalkoja koristaa kaavun alla yleensä mustat housut ja yläkroppaa verhoaa puolipitkähihainen valkea paita. Jaloista löytyy myös mustat, kuluneet matkakengät. Kaiken tämän päällä on yleensä vielä musta, hupullinen viitta. Mukana kulkee myös taikasauva, jonka pituus on noin kaksi metriä. Sauvan on muuten täysin musta, mutta sen päässä komeilee tummanvioletti jalokivi, johon on ladattu magiaenergiaa lisäkäyttöä varten. Välillä sauvaa ei näe eukon matkassa, mutta sen sijaan ympärillä pörrää mustasulkainen korppi. Tämä korppi on sauva, mutta eläinmuodossa. Sauvalla ei ole omaa tahtoa tai se ei käyttäydy kuin tavallinen korppi, eikä täten ole varsinaisesti oma tietoisuutensa.

Mitään muista vaatteita eukolla ei varsinaisesti ole, mutta joskus saattaa ostaa uusia tarpeen tullen.

Aseet ja taistelutyyli

Lähitaisteluun Nimuella ei ole mitään aseita, sillä lähitaistelu on asia mihin hän turvautuu viimeisenä. Velhotar taisteleekin täysin etätaistelua, loitsujen ja kirouksien avulla. Hän välttelee viimeiseen asti päästämästä vihollista lähelleen, sillä jo yksikin kunnon osuma luisevaan kroppaan saattaa olla fataali. Velhotar on erittäin heikko fyysisesti, mutta kestävä ja jopa osin immuuni maagisille hyökkäyksille.
Loitsuja heitellessään Nimue pyrkii pysymään paikoillaan, kunnes on pakko liikkua. Hän siirtyy magian avulla paikasta toiseen nopeasti, pitäen etäisyyden vihollisiin. Hänen lähelle onkin erittäin vaikea päästä, mutta ei eukolla riitä taikavoimat loputtomiin. Tästä johtuen Nimue taisteleekin kovin maltillisesti, säästellen voimiaan, harkiten erittäin tarkkaan iskunsa. Hän taktikoi ja pitää kokoajan taistelua silmällä, tyytyen yleensä itse puolustautumaan ja perääntymään niin kauan, kunnes hyökkääjältä loppuvat voimat - jolloin eukko sitten iskee. Mutta, jos joku hänen lähelleen pääsee, muuttuu sekin maltillinen taistelu huomattavasti aggressiivisemmaksi, eukon käyttäen kaiken mahdollisen voiman mitä omaa. Täten vielä lähietäisyydelläkin Nimue on vaarallinen vastus, sikäli mikäli hyökkääjä ei osaa toimia tarpeeksi nopeasti.
Nimuella on myös tapana taistelun tohinassa herjata ja ärsyttää vihollistaan, koittaen saada tuon suuttumaan ja toimimaan harkitsemattomasti. Hänestä on huvittavaa, kuinka hyökkääjät - varsinkin jostain syystä ne itseään täynnä olevat miehet... - menettävät hermonsa ja toimivat harkitsemattomasti, kun vähän noiden egon päälle käy herjaamaan.


Loitsut, joita Nimue osaa:

- Jäämagia - Eukon pääelementti on jää, jota hän käsittelee erityisen hyvin. Nimue pystyy käyttämään jäämagiaa erilaisissa muodoissa, kuten luomaan jääseipäitä maahan jotka pyrkivät lävistämään vihollisen, laskemaan paikallisesti ilman lämpötilaa pakkasenpuolelle, luomaan lentäviä jääseipäitä, heittämään jääkirouksen viholliseen, jonka johdosta tuo alkaa jäätymään paikoilleen, sekä luomaan itselleen jäästä panssarikerroksen kroppansa ylle, joka suojaa kevyiltä iskuilta ainakin hetken. Nimue kykenee myös jäädyttämään itsensä jääpatsaaseen, jolloin häneen ei pääse käsiksi ellei jäätä sulata tavalla tai toisella. Jääelementin ansiosta Nimue ei tunne kylmää lainkaan, jonka ansiosta hän voi vähissäkin vaatteissa marssia kovissakin pakkasissa ilman mitään ongelmia.
- Mustamagia - Mustaa magiaa Nimue kykenee käyttämään erilaisiin hyökkäyksiin. Ollessaan demonin opissa, oppi hän käyttämään pimeäämagiaa erittäin hyvin. Hän kykenee luomaan erilaisia voimakenttiä ja energiapurkauksia mustalla magialla, kykenee myös luomaan myrkyllistä usvaa, langettamaan kirouksia. Kirouksien vaikutus vaihtelee, yleensä kiroukset ovat kohdetta heikentäviä ja lamaannuttavia. Nimue kuitenkin kykenee langettamaan pidempiaikaisiakin kirouksia, joita ei saa pois muuta kuin joko taitavan maagin avulla tai kuolemalla...
- Demonologia - Nimue pystyy kutsumaan avukseen kissapetomaisen demonin. Demoni muistuttaa ulkoisesti mustapantteria ja sillä on punaiset silmät. Sen kynnet ja hampaat ovat veitsenterävät ja kita niin bakteerien täyttämä, että yksikin puraisu saattaa johtaa pahaan tulehdukseen ja verenmyrkytykseen. Demonilla ei ole omaa tahtoa, se toimii täysin eukon käskynalaisena. Se on kuitenkin helppo tappaa, usvamainen peto ottaa osumaa siinä missä mikä tahansa muu elollinen olento. Kun demoni kuolee, se katoaa tästä ulottuvuudesta ja menee keräämään itsensä takaisin kasaan omaan ulottuvuuteensa. Nimue voi kutsua sen uudestaan, mutta vasta sitten, kun demoni on toipunut.
- Ilmamagia - ilma elementti ei ole Nimuen vahvuuksia, mutta sen verran hän osaa kyseistä magiaa käyttää, että kykenee leijumaan ilmassa ja lentämään pieniä matkoja.
- Muodonmuutosmagia - Nimue on muodonmuuttaja, hän kykenee matkimaan kenen tahansa ulkomuotoa ja ääntä. Riittää vain, että hän on kerran nähnyt ja kuullut kohteen. Tämä onkin erittäin hyvä naamioitumiskeino, silloin kun eukko haluaa sulautua joukkoon. Taitava maagi pystyy kuitenkin näkemään muodonmuutosilluusioiden läpi, eikä Nimue kykene loputtomiin illuusiossa lymyilemään. Eukolla on myös kyky muuttua valtavaksi, violetinsävyiseksi kotkaksi. Kotkana hän kykenee jopa kantamaan kevytrakenteisen ihmisen, mikäli haluaa. Kotkan siipiväli on neljä metriä ja sen kynnet ja nokka ovat terävät. Tässä muodossa Nimue kykenee lentämään pidempäänkin.
- Lohikäärmeensilmä - lumottu lasisilmä, mikä eukolla on toisen silmänsä tilalla. Sen ansiosta Nimue kykenee hetkellisesti muuttumaan lohikäärmeeksi. Lohikäärmeenä hän muistuttaa länsimaista lohikäärmettä, jolla on mustat suomut, jotka taittavat hieman lilaan. Kokomusta lisko on säkäkorkeudeltaan 5 metriä ja kykenee syöksemään tulta, sekä lentämään valtavilla siivillään. Siivet ovat malliltaan lepakonsiipiä muistuttavat. Päästä löytyy kaksi suoraa, suurta sarvea jotka kohoavat ylöspäin pääkallosta. Niskaa ja selkää pitkin kulkee rivi teräviä piikkejä. Liskon silmät ovat vihreät. Tässä muodossaan Nimue on yhtä vahva ja kestävä mitä lohikäärme, mutta kaikki mahdolliset osumat siirtyvät myös ihmismuotoon, jolloin kipu varsinaisesti vasta iskee.


Muut taidot:
- Kykenee aistimaan auroja ja magiaa
- Saattaa aiheuttaa läsnäolollaan päänsärkyä auroja aistivalle henkilölle.
- Pystyy myös aistimaan demonit muun väestön joukosta
- Puhuu yleiskieltä ja oman kansansa kieltä, sekä demonien kieltä. Hänen äänessään on pieni ulkomaalainen korostus.
- Osaa lukea ja kirjoittaa
- Osaa uida todella hyvin

Luonne:
Jo heti ensikättelyssä voi sanoa, ettei Nimue ole kovin ystävällinen persoona. Tuo on suorastaan luotaantyöntävän kylmä katseeltaan, eikä mielellään juttele kenenkään kanssa. Hän viihtyy yksikseen, eikä kaipaa minkäänlaista juttuseuraa - yleensä. Eukko suorastaan halveksuu henkilöitä, jotka eivät taida magiaa, kuten kansallaan oli tapana tehdä. Hän myös vihaa typeryyttä ja yksinkertaisuutta, mutta arvostaa suuresti älyä ja varsinkin kirjaviisautta. Jotta eukon kanssa kykenisi tulemaan toimeen, pitää osata keskustella oikeista asioista ja antaa itsestään harvinaisen hyvä kuva - muussa tapauksessa Nimue vain on hiljaa tai vastaavasti alkaa herjaamaan keskusteluseuraansa. Hän ei välitä jos loukkaa jonkun tunteita sanoillaan tai teoillaan. Hänen mielestään tunteet ovat muutenkin ihmismielen kirous, täysin turhia ja aiheuttavat vain harmia. Tästä johtuen eukko itse on kovin tunteeton tapaus, hänen luovuttua osasta tunteistaan aikoja sitten demonin opissa.
Mikäli Nimue tapaa jonkun, joka taitaa magiaa, osaa eukko olla vähän ystävällisempi sanoissaan. Totta kai hän arvostelee toisten magian käyttöä, sikäli mikäli näkee noiden käyttävä sitä "väärin". Hänen mielestään jokaisen magiaa taitavan pitäisi suunnata potenttiaalinsa opiskeluun ja itsensä kehittämiseen, jotta jonain päivänä maagit kykenisivät vielä nousemaan muun kansan ylle ja alistamaan kaikki tahtoonsa - kuten aikanaan heidän kansansa teki. Tästä johtuen Nimue on kovin herkkä opettamaan ja auttamaan nuoria magiantaitajia, siinä uskossa että hänen täytyy kokeneempana katsoa noiden taitojen perään. Olisi silkkaa haaskausta jättää lupaavat maaginalut omilleen. Nimue ei kuitenkaan ole se kaikkein lempein opettaja, eikä varmaan se pätevinkään - vaikka onkin mahtava velhotar, puuttuu häneltä käsitys itse opettamisesta ja tiedon jakamisesta. Hänen metodinsa ovat suorasukaiset ja järeät, suoraan toimintaan ilman teoriaa.

Eukko myös mielellään pitää naisten puolia. Hän halveksuu machoilevia ja isottelevia miehiä, eikä voi sietää flirttailua ja ahdisteluja näiltä - oli kohteena sitten hän itse (mikä on epätodennäköistä...) tai joku toinen saman sukupuolen edustaja. Nimue enemmän kuin mielellään osoittaa mokomille lahopäille paikkansa ja tekee selväksi, etteivät nuo ole niin mahtavia mitä luulevat. Nimue ei myöskään kykene käsittämään Cryptin tapaa asettaa naiset (joissain piireissä) alempaan arvoon mitä miehet. Hänen kansansa aikanaan piti naisia tasavertaisina, joten moinen asettelu on eukon mieleen hyvin absurdi. Nimue ei myöskään viihdy miesten seurassa pahemmin, ellei kyseessä ole sitten vanhempi herrashenkilö tai magiaa taitava yksilö. Hän ei myöskään tunne minkäänlaista vetoa miehiä tai naisia kohtaan, sillä ei yksinkertaisesti koe tarpeelliseksi hankkia kumppania ja mahdollisesti lisääntyä. Hän tuskin edes olisi kykenevä lisääntymään, sen verran luiseva tapaus on. Romantiikka ei häntä kiinnosta ja kuten tunteitakin, pitää hän romantiikkaa täysin typeränä hömpötyksenä.

Nimueta on harvinaisen vaikea suututtaa tai ärsyttää. Yleensä jos joku koittaa häntä provosoida kiukkuun, pysyy eukko vain rauhallisena ja pyöräyttää silmiä. Hän näkee moisten temppujen läpi ja tietää, ettei haukku haavaa tee. Suutaan saakin soittaa yllättävän pitkään, jotta velhottaren saisi suuttumaan tai edes närkästymään. Tietenkin se suuttumus vaatii tietyn aiheen, sillä ihan mistä tahansa eukko ei malttiaan menetä.
Mutta sitten kun eukko suuttuu, ei se ole enää leikin asia. Sen sijaan että tuttuun tapaansa mahdollisesti herjoja heittelisi takaisin, käy Nimue hyökkäämään kaikin voimin - silti kuitenkin ollen kylmäpäinen ja harkitseva hyökkäystensä suhteen. Kaikessa hiljaisuudessa eukko keskittyy vain opettamaan vihansa kohteelle tuon paikan ja sen, ettei ihan jokaiselle kannata alkaa päätään aukomaan, sikäli mikäli elossa haluaa pysyä.
Eukko ei myöskään tunne sääliä pahemmin. Mikäli hän tarvitsee jonkun hengen omiin tarkoituksiinsa, ei velhotar pelkää sitä joltakulta viedä. Hänelle kaikki magian taitamattomat ovat vain riistaa, siinä missä metsäneläimet metsästäjille. Hän ei arvosta suuresti kenenkään henkeä ja se myös näkyy - hän harvoin auttaa ketään loukkaantunutta ja jos jostain syystä liittolainen ottaisi osumaa taistelussa, ei Nimue jää sitä suremaan. Päin vaston, sen sijaan että yrittäisi parantaa tai auttaa liittolaisen parantajan pakeille, saattaa eukko julmasti vain lopettaa tuon kärsimyksen. "Armomurha", kuten hän sitä kuvailisi.

Kuten jo varmaan voi arvata, on Nimueen todella vaikea ystävystyä. Mutta jos löytyy pitkäjänteisyyttä ja päättäväisyyttä, on mahdollista saada eukko jopa välittämään jostakusta ystävänä. Ystävyys on naiselle kuitenkin kovin outo ja uusi asia, eikä tuo aina osaa reagoida ystävällisiin eleisiin oikein. Jos pääsee Nimuen ystävälistalle, voi olla varma siitä, että eukko on valmis auttamaan sinua tehtävässä jos toisessakin, vaati apu sitten brutaaleja metodeja tai vain kädestä kiinni pitämistä, kun kadun ylität.

Menneisyys:
Nimue syntyi ensimmäisenä lapsena velhopariskunnalle valtakunnassa, joka sijaitsee kaakkoon Cryptistä. He asuivat kaupungissa, jota hallitsivat maagit. Magia oli arvostettua ja jokainen, joka ei osannut magiaa, oli palvelija tai orja. Nimue oli toivottu lapsi, joskin isänsä olisi halunnut pojan. Siitä huolimatta löytyi isältään Fintanilta ja äidiltään Cathleenalta rakkautta esikoiselle. Tuttuun tapaan pienestä pitäen Nimue sai opastusta magian suhteen ja oppi siinä samalla muitakin aineita. Heidän perheellään oli varaa opetukseen, joten jokainen kolmesta lapsesta sai kunnon koulutuksen. Nimuen isä opetti häntä magian kanssa siihen asti, kunnes kymmenvuotiaana Nimue sai pikkuveljen. Tällöin isän huomio kiinnittyi täysin syntyneeseen poikaan, jolloin esikoinen jäi äidin vastuulle. Tietenkin tyttö oli pettynyt, että hänet sillä tavalla "hylättiin", mutta viihtyi hän ihan hyvin äitinsäkin seurassa. Pari vuotta Hansin syntymän jälkeen, syntyi perheeseen vielä toinen poika, Gianni. Giannin kasvatuksessa Nimue puolestaan auttoi äitiään tovin, kunnes esikoisen oli aika hankkia itselleen opettaja. Totta kai Nimue kääntyi heti ensimmäisenä heidän setänsä, Tomoderuwixin puoleen, joka oli suuri ja arvostettu velho kansan keskuudessa. Tomoderuwix ei kuitenkaan suostunut ottamaan veljentytärtään oppilaakseen, todeten ettei hänellä ollut aikaa moiseen "energiantuhlaamiseen" ja kovin suorasanaisesti vanha velho toi ilmi, ettei hän halunnut naisia opettaa - eikä sitä paitsi nähnyt Nimuessa mitään potenttiaalia. Nimue raivostui tästä, ottaen sen suurena loukkauksena - pahinta oli, että hänen isänsä ei koittanut häntä edes puoltaa asiassa. Ei, sen sijaan isänsä oli samaa mieltä Tomtomin kanssa. Äitinsä yritti toppuutella suuttunutta noidanalkua, turhaan. Nimue ei enää sen jälkeen suostunut edes puhumaan isälleen ja vältteli tuota viimeiseen asti. Siinä samalla myös jakaen vihaansa ja katkeruuttaan Hansia kohtaan, isän lellikkipoika kun oli. Eikä siinä kauaa mennytkään, kun Nimue sai kuulla, että Tomoderuwix aikoi ottaa Hansin oppilaakseen. Se oli viimeinen naula arkkuun, tytön ilmoittaessa äidilleen, että hän lähtisi etsimään opettajaa jostain muualta. Jostain, missä häntä arvostettaisiin. Äiti ei tietenkään olisi halunnut päästää nuorta tytärtään matkaan, mutta ymmärsi kyllä tuon tarpeen - olihan kaupungissa muitakin opettajia, jotka varmasti olisivat Nimuen oppiinsa ottaneet, mutta mikäli tyttö halusi lähteä maailmalle, ei äiti aikonut sanoa vastaan.

Niinpä Nimue lähti. Hyvästelemättä isäänsä tai Hanssia, Giannille ja äidilleen tuo vain heitti hyvästit. Nimue matkasi kohti pohjoista, etsien käsiinsä mahdollisimman pätevän magianopettajan. Vuosia siinä kului, mutta viimein aikuisikää lähentelevä naisenalku löysi etsimänsä: Voimakkaan maagin, joka oli valmis opettamaan kaiken tietämänsä velhottarelle. Miinuksena vain se, että kyseinen maagi oli demoni. Demoni, joka tietenkin halusi tehdä sopimuksen Nimuen kanssa, ennen kuin mitään suostui opettamaan. Velhotar ei kuitenkaan harkinnut edes kahdesti, kun suostui demonin ehtoihin - Velhotar luopuisi inhimillisistä tunteistaan ja kyvystään rakastua, antaisi ne demonille ja vastineeksi demoni opettaisi hänelle kaiken.
Kun sopimus oli lyöty lukkoon, alkoi koulutus. Ja voi kuinka julma ja ankara se koulutus olikaan. Demoni ei säälinyt oppilastaan lainkaan, eikä antanut tuolle mahdollisuutta vetäytyä sopimuksesta. Tyttöhän oppisi, joko suosiolla tai väkisin. Vuosikymmenien saatossa Nimuesta kouliintuikin sydämetön, julma ja ennen kaikkea voimakas velhotar. Loppupeleissä Nimue ei edes muistanut, kuinka kauan oli demonin opissa ollut, mutta hän tunsi olonsa mahtavaksi! Viimein hänestä oli tullut mahtava maagi, johon hänellä muka ei ollut potenttiaalia! Nyt vain piti hankkiutua takaisin kotiin ja todistaa, kuinka kaikki olivat väärässä hänestä.

Tosin. Kotiin hän ei voinut palata. Nimuen kertoessa aikeistaan lähteä, kertoi demoni ettei tuo voinut palata. Heidän kansaansa ei enää ollut, se oli kuihtumassa pois - sitä paitsi Nimuen perhe oli kuollut. Velhotar oli hämillään, mistä demoni sen muka tiesi? Mutta toisaalta, ei hänellä ollut syytä epäillä demonin sanaa. Totta kai pieni haikea, suruntapainen tunne koitti rintaan puhjeta Nimuen kuullessa äitinsä ja Giannin kuolleen... Mutta kun Demoni kertoi miten, ei Nimue voinut muuta kuin suuttua. Kuulemma Hans oli demonin manannut ja päästänyt pakoon ja kun Hans oli kotoa lähtenyt - Tomoderuwix seuranaan - oli demoni käynyt tappamaan heidän perheensä. Nimue oli raivona, kaikki oli Tomoderuwixin ja Hansin syytä! Ne kaksi paskiaista saisivat maksaa, sen Nimue vannoi.
Joten, sen sijaan että kotiin olisi lähtenyt, lähti eukko metsästämään veljeään. Demonin kertoen veljensä löytyvän valtakunnasta nimeltä Crypt. Heitettyään hyvästit opettajalleen, lähti Nimue suuntaamaan kohti Cryptiä, kuukausien matkaamisen jälkeen viimein saapuen laivalla tuolle mantereelle.

Nyt jo vanhalla eukolla oli mielessään vain kosto. Hän halusi setänsä ja veljensä hengiltä joten heti kun Cryptiin pääsi, lähti Nimue metsästämään noita. Tovin jos toisenkin etsinnän jälkeen, löysi velhotar haluamansa. Nimue sai tietää Hansin pitävän majaansa ihmisten hovissa, hovivelhona. Kuinka naurettavaa. Mutta se vain tarkoitti, että Hanssilla oli läheisiä, joita käyttää hyväksi tässä kostossa. Nimue halusi vain Hansin kärsivän. Hän alkoi hankkia liittolaisia pitkin valtakuntaa ja loppupeleissä otti kerran jos toisenkin yhteen veljensä ja setänsä kanssa.
Suurin voitonriemu kuitenkin tuli, kun pitkän ja uuvuttavan taistelun myötä Nimue kävi voittamaan Tomoderuwixin, tuhoten tuon lopullisesti - ja vieläpä Hansin silmien edessä! Se ilo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Nimue kerran jos toisenkin uhkasi itse siniverisen prinsessan henkeä, jonka johdosta hänen peräänsä lähetettiin noidametsästäjiä. Tietenkään Nimue ei arvostanut tuollaista "huijausta" veljeltään ja koitti pistää metsästäjät päiviltä, huonoin tuloksin. Nuo osasivat hommansa ja huonoon kuntoon joutunut eukko joutui pakenemaan paikalta, lentäen aina Manasses saarille turvaan. Saarilla hän sai apua Zuri kylän johtajalta, joka auttoi eukon turvaan ja tarjosi tuolle sijaa kylästään. Nimue päätti jäädä, ainakin hetkeksi, siksi aikaa että häntä ei enää mantereella niin tiiviisti vainottaisi.


Muuta:

- Nimuen kansasta voit lukea paremmin hänen veljensä, Hans Blackin esittelystä.
- Voi pahoin pyhien esineiden, asioiden, paikkojen ja henkilöiden lähellä.
- erittäin arka pyhälle magialle.Tavatut:

Hans Black - Veli, jonka perässä Nimue on. Vihaa yli kaiken ja haluaa nähdä tuon vain kärsivän.
Lily Scarlington - lumppu, jonka kanssa Nimuen veli on naimisissa. Tappolistalla, joskin siniverisen tappaminen on osoittautunut hankalaksi ja erittäin vaaralliseksi tehtäväksi...
Kalmankoira - Veljensä yksi ystävistä, yhtälailla tappolistalla, mikäli tielle sattuu. Ei pidä kuitenkaan vähäjärkistä piskiä kummoisempana.
Jack Fisher - Mies, jonka Nimue vapautti aavekoiran kynsistä, kloonaamalla tuolle kehon ja erottamalla sielut toisistaan mustan magian avulla. Hetken tuo oli Nimuen liittolainen, kunnes päätti kääntää takkinsa - vain koska ei syystä tai toisesta halunnut Scarlingtonin hupakkoa satuttaa.
Kreivi Fortescue - Aatelinen, jolta Nimue kävi ensitöikseen tietoja rutistamaan. Typerä ja vastenmielinen tapaus.
Pikku tyttö - Ilmeisesti prinsessan ja Hansin ottotytär, jonka Nimue on myös päättänyt tappaa tarpeen tullen.
Enkeli - Otti yhteen tämän enkelin kanssa aikanaan kun yritti apulaistensa kanssa prinsessaa tappaa. Ei kyllä halua uudemman kerran tuohon törmätä...
Kyläpäällikkö Shael - Zurin kylän johtaja, joka auttoi Nimuen takaisin jaloilleen kun tuo oli haavoittunut ja pakosella. Nimue arvostaa tätä noitaa suuresti, vaikkei sitä ehkä osaa oikein ilmaista.
Ghost - Demoni, jonka kanssa eukko on liittoutunut Hansia vastaan.
Edna - Hansin oppilas, joka on yhtälailla tappolistalla - ilmeisesti tyttö on myös aavekoiran puoliso?
Tilland - nuori maagikko, josta Nimue kiinnostui. On mielellään auttamassa tuota voimiensa kehittämisessä, vaikka poika onkin luonteeltaan kovin hermoja raastava.//Päivitykset
6.1.2016
- koko helahoito uusittu