Viesti Su Elo 14, 2011 2:08

Lelacã

Nimi: Lelacã (lausutaan Lalez)

Rotu: Entinen ihminen, otti yliannostuksia rohdosta. 19-vuotias.

Hahmoni on:
puolueeton.

Kuva (Kuvassa ruumis on hieman liian lyhyt)
-Ulkonäössä on vaikutteita elokuvan 9 hahmosta Seamstress-

Ulkonäkö: Kuva ei välttämättä muistuta 19-vuotiasta, mutta asialle on looginen selitys. Lelacã oli ennen normaali, hieman pulska ihminen. Hänellä oli koko oli koko kulmakunnan tuuheimmat hiukset ja ne olivat hänen ylpeytensä. Vaaleat hiuskiehkurat ja pullea ruumis ovat kuitenkin vaihtuneet kolmen vuoden aikana kaljuun päähän ja käärmemäiseen ruumiiseen. Hän on nykyään noin kuusi metriä pitkä. Hänellä ei ole enää normaaleja ihmisten käsiä vaan kuusi kolmisormista kättä alaruumiissa, ja hän on menettänyt kaiken karvansa hiuksista ripsiin. Lelacãn kylkiluut näkyvät hänen entisessä ihmisruumiissaan joka muuttuu alapäästä käärmeenruumiiksi. Hänellä on iso kaulus jonka hän pystyy sulkemaan kun haluaa. Kaulus yhdistyy puolesta välistä sitä ylhäällä pitävistä seitsemästä luusta Lelacãn selkään. Hänellä on luiseva häntä jonka kärki muistuttaa skorpionin häntää. Hänellä itsellään on harmaa iho, ja käärmemäinen päällysiho on vaaleanruskeaa. Lelacãn toinen silmä on puhki ja toinen silmä on kokonaan kellanvihreä ja siinä on musta pupilli. Lelacãn alaleuka on noin puolet hänen yläleukansa koosta ja se katoaa yläleuan alle lähes näkymättömiin, alaleuka kuitenkin venyy suunnattomiin mittoihin, lihasten avulla. Alaleuan hampaat kääntyvät vaaka-asentoon sisäpuolelle ja Lelacã voi halutessaan nostaa ne pystyyn. Hänellä on haarakas kieli jonka avulla päästää sihisevät äänensä.

Menneisyys: Lelacã oli ennen nimeltään Hector Ibonar. Hector esitteli hiuksiaan nuorempana ja sai paljon huomiota niiden avulla. Hänestä tuli erittäin suosittu pienenä. Kuitenkaan Hector ei ollut mielestään vielä täydellinen, lihavuutensa takia. Hän kääntyi erään velhon puoleen hoikemman vartalon toivossa. Hector sai velholta laihuusrohdon jota velho käski kuitenkin juoda hyvin varoen ja tarkan ohjeen mukaisesti, sillä sivuvaikutukset voisivat olla vakavat. Alkuun Hector noudatti ohjeita ja sai kaipaamansa laihuuden. Hän kuitenkin halusi tietää pystyisikö laihtumaan vähän lisää ja kokeili rohtoa yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes yhtenä aamuna hänestä ei enää ollut jäljellä paljonkaan muuta kuin luut ja kuori. Kauhistuneena itseensä Hector meni takaisin velhon luokse, mutta hänen puheensa oli muuttunut sihinän ja murinan väliseksi ääntelyksi, jota velho ei ymmärtänyt. Parissa päivässä Hector menetti kätensä ja toisen silmänsä. Noin viikossa hänestä oli tullut käärmemäinen hirviö. Hector vaihtoi nimensä Lelacãksi, joka tarkoittaa ahneutta. Hän on ollut kolme vuotta käärmemäisenä ja toistaiseksi pysynyt visusti maan alla niin usein kuin se on ollut mahdollista.

Luonne:
Ennen kovin huomionkipeä Hector on nyt muuttunut pelokkaaksi ja nöyräksi olennoksi. Hän yrittää saada muutkin ymmärtämään ettei ole sitä miltä näyttää, mikä tosin on miltein mahdotonta koska kukaan ei ymmärrä mitä hän puhuu. Paitsi tietenkin ne jotka ymmärtävät eläimiä, kuten haltiat. Hän säikähtää helposti kaikkea. Esimerkiksi vaikka olisit seisonut hänen selän takanaan tunnin ja puuhannut ihan yleisiä asioita ja sitten sanoisit normaalilla äänellä jotain, hän lentäisi kattoon asti. Toisinkuin hänen ulkonäkönsä väittää, hän ei ole verenhimoinen eikä varsinkaan agressiivinen. Lelacãn pelokas luonne aiheuttaa yleensä tappelutilanteet. Hän ylireagoi erittäin nopeasti kaikkiin eleisiin eikä ole enää kovin huumorintajuinen. Lelacãlta on mennyt elämänilo jo aikoja sitten. Hän ei piittaa ihmisseurasta vielä vähemmän haltiaseurasta. Parhaiten hän viihtyy taikaolentojen kanssa.

Tappelut: Lelacã ei yleensä hyökkää viattoman ihmisen tai haltian kimppuun, mutta hän puolustaa itseään usein jopa tarpeettomasti. Hän käyttää vahvaa ja kovaa häntäänsä huitoakseen hyökkääjän kauemmas. Jos hän hyökkää hän käyttää todennäköisesti kaikkia kuutta kättään ja venyvää alaleukaansa terävine hampaineen. Lisäksi Lelacã voi joskus hyökätä maan alta saaliinsa kimppuun, mutta hän ei voi tietää missä kohdassa saalis seisoo joten isku jää yleensä hudiksi. Lelacãn iho on normaalia suomua eli jos sitä viiltää miekalla se repeää ja veri roiskuaa, mutta hänen hännänpäänsä on pelkkää luuta joten siitä ei miekka helposti mene läpi. Hänen kauluksensa on myös repeävää sorttia ja erittäin ohut kaiken lisäksi.

Muuta:
-Lelacã pelkää viimeisen silmänsä lähtevän myös pois laihuuden takia ja on siksi ruvennut syömään paitsi eläimiä myös ihmisiä, hätätapauksissa haltioitakin.
-Osaa kaivautua maan alle ja liikkuu sitä kautta ympäriinsä, mutta vain pakenemistilanteissa koska hänkään ei voi pidätellä henkeään ikuisesti. Hän voi myös luikerella nopeaa tahtia maanpinnalla.
-Lelacã ei jaksa nostaa itseään häntäpäälle seisomaan eli hän ei pääse käsisksi puihin paenneeseen saaliiseen.
-Hengittää keuhkojen kautta kuten normaalitkin ihmiset, mutta pystyy pidättämään hengitystään pitempään kuin normaalisti.
-Nukkuu puoliksi maan alla, koska jos hän olisi kokonaan maan alla häneltä loppuisi happi ja jos hän olisi pinnalla hän tuntisi itsensä turvattomaksi.
-Hän kammoaa peilejä ja muita heijastuksia. Vaikka hän on jo tottunut nykyiseen olemukseensa hän ei silti halua näähdä itseään pelistä. Lelacã välttelee kaikkia lampia ja järviä.
-Ymmärtää ihmisiä koska on itse ollut sellainen.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille