Viesti To Tammi 19, 2012 8:35

Rony aka Ghost

Kuva Kuva

Nimi: Rony Fletcher, tunnetaan myös nimellä Ghost
Tosinimi:Den`jirik Kukaan muu kuin Ghost itse ei tiedä tätä!
Ikä: Noin 120 -vuotta
Laji: Demoni
Sukupuoli: mies
Puolue: Puolueeton
Seksuaallinen suuntaus: Jaaha, senkun tietäisi..

Ulkonäkö:
190 metriä pitkä hoikka rakenteinen demoni, jonka ruumis on kaukana ihmisestä mustien suomujen peittäessä koko keskiruumiin lukuunottamatta selkää ja rinnan- että vatsan seutua jota peittää panssarimainen valkoinen suojattu alue. Olkapäissä ja vasemman käden kyynerpäässä on muutamia teräviä luumaisia piikkejä. Kädet itsessään ovat harvinaisen poikkeavat, oikea on kyynerpäästä alaspäin täysin lihaton koko luuston paljastuessa ja käden sormen päät ovat kasvaneet syystä taikka toisesta teräviksi ja kynsimäisiksi. Vasen käsi taas on muuten normaali, mutta sormien päissä on terävät raatelukynnet. Jalat ovat mustat ja hienon silkkimäisen turkin peittämät muistuttaen huomattavasti ihmissusien jalkoja varpaissa olevien terävien kynsien kanssa. Perässä roikkuu myös musta ruoskamainen häntä, jonka kärjessä on myrkkyä sisältävä piikki. Myrkky ei kuitenkaan ole tappa vaan aiheuttaa ainostaan vastustajalle humaltuneen huonon olon ja joskus enemmän tai vähemmän voimakkaita hallusanaatioita. Ihon väriltään Ghost on suurimmaksi osaksi valkoinen, mutta osa kasvoista käsistä ovat mustan alueen peittämänä. Hiukset ovat valkoiset ja usein vedetty kiinni ponnarilla etuhiusten jäädessä roikkumaan vapaasti. Silmät ovat susimaiset ja puhtaan keltaiset kera viirumaiset pupillien. Arpia Ghostilla on kehossaan siellä täällä, mutta näkyvimmät taitavat olla kasvoissa kaksi poikittain menevää arpea, kaulassa oleva selkeä tikkaus arpi koko kaulan ympäri joka kertoo omaa tarinaansa demonin entisestä elämästä, sekä paljaassa selässä olevat ruoskan tekemät jäljet ja esillä paljastuva selkäranka joka toisinaan saattaa vuotaa paljonkin verta äkkinäisten liikkeiden tai rajujen osumien jälkeen. Haava kun koskaan ei umpeudu kokonaan.
Vaatteita Ghost ei pidä oikeastaan ollenkaan päällään, ellei lasketa lantiolla olevaa ruskeaa vyötä jossa kantaa kauniisti ja pikku tarkasti demoni työstettyä lohikäärme pään kahvaista kapea teräistä vähän yli metrin pituista miekkaansa. Miekassa ei ole oikeastaan muuta erikoista, mutta se leikkaa melkein mitä tahansa ja totta kai kestävempi kuin tavallisesta teräksestä tehdyt miekat. Ihmisten ilmoilla Ghost käytää mustaa hupullista kaapua joka peittää koko demonin epänormaalin ruumiin viimeistä piirtoa myöten.

Hevosmuoto: Ghost omistaa hevosmuodon, joka on valkoinen väritykseltään mutta on alipainoisen näköinen ja kauniin harjan paikalla on kasa luumaisa piikkejä, joita tunkee myös ulos hevos muodon rintakehästä ja takamuksesta. Tässä muodossa säilyy myös pitkä musta ruoskamainen häntä, mutta myrkky piikki katoaa. Arvet säilyvät samoissa paikoissa ja selkäranka näkyy tässäkin muodossa paljaana.

Loisdemoni: Ghostin selän kautta sisään väkisin tungettu demoni, joka käyttää tuon ruumista lähinnä hyväkseen, etenkin ravinnon suhteen jonka takia Ghost itse tuppaa olemaan usein alipainoinen tai alituiseen nälkäinen.. Ainoa asia miten Ghost hyötyy tästä demonista on tuon tarjoama hieman nopeampi parannus kyky- ei nyt mitään sekunnin parannusta mutta esim. vakava haava saattaa parantua kahdessa päivässä hoidolla ja levolla-, sekä saattaa osallistua taisteluihin yrittämällä purra vastustajaa. Ulkonäöltään tämä demoni on musta lohikäärmemäisen päänsä kanssa, eikä omista sisäelimiä.. paitsi yhden suolen, joka roikkuu vapaana ja on kytkettynä Ghostiin itseensä tuon selän haavan kautta. Raajoja demonilla ei ole ja pysyykin kasassa ainostaan selkärankansa avulla. Silmät ovat vaalean vihreät kera punaisten reunusten. Erittää suustaan ja nenästään vihreää höyryä, sekä limaa.

Luonne:
Ghost on päällisin puolin luonteeltaan melko puhelias tapaus ja saattaa pöllähtää juttelemaan kenen tahansa kanssa niitä näitä ja saattaakin vaikuttaa aluksi hyvin mukavalta nuorukaiselta. Mutta ikävä kyllä ei ole aina sitä, sillä miehellä tuppaa naksahtamaan päässä turhankin herkästi. Silloin asiat voivat muuttua juttukaverin kannalta täysin päinvastaiseksi: Ghost käy päälle ja yrittää tappaa juttu kaverinsa ilman järkevää syytä. Eihän demoni mitään syytä tarvitse sen erikoisemmin lähettääkseen yhden sielun lisää tuonpuoleiseen. Tai jos syy löytyy niin Ghost yleensä, syystä taikka toisesta, haluaa juttu kaverinsa pään kokoilmiinsa, joita tuolla onkin kertynyt vuosien varrella hyvin monta.. Psykopaattisesta ja hullusta luonteestaan huolimatta demoni ei ihme kyllä välitä kummemmin uhrinsa kiduttamisesta vaan pyrkii lopettamaan nuo mahdollisimman nopeasti ja tuskattomasti, ellei lasketa muutamia poikkeus tapauksia, mutta silloin kyseessä on ollut jotakin todella henkilökohtaista, jota demoni on suunnitellut jo pitkään kierossa pää nupissaan.

Tietysti Ghostin päästä löytyy muutakin ajatus maailmaa tappamisen lisäksi ja jos onnistut pitämään demonin mielenkiinnon muussa kuin tappamisessa, voi Ghostista saada jonkin asteen ystävän. Ei ehkä sitä parasta ja luotettavaisinta- Ghostiin koskaan kannata luottaa täysin- mutta huumorin tajuisen ja ystävällisen sellaisen kyllä, mutta ei valitettavasti välttämättä sitä prinssi rohkeaa. Kovan paikan tullessa demoni saattaa livistää herkästikkin paikalta kuin pelkuri jättäen ystävänsä kuolemaan... ja angstaa sitä myöhemmin yksin kotonaan. On ne tunteet Ghostillakin, jonkin asteiset.

Menneisyys:
Ronyn menneisyys oli kuten monella muullakin lapsella, tuo syntyi pieneen ei-niin varakkaaseen perheeseen jossa oli pojan lisäksi kaksi muuta sisarusta, Ronyn itse oli keskinmäinen, jossa tuo sitten kaikessa rauhassa kasvoi. Mutta Ronyn kasvaessa hieman yli 10-vuotiaaksi huomattiin hyvin nopeasti ettei pojalla ollutkaan aivan kaikki päässään kotona sillä tuota kiinnosti aivan kaikki muu kuin tavallisten lasten asiat: pojan leikkimiset olivat lähinnä eläintten kiusaamista jopa teräaseiden kanssa ja huolissaan olevien vanhempien kielloista poika jatkoi sitä.. jopa joskus salaa, joka päättyi usein eläin paran kuolemaksi tavalla tai toisella. Ja koska isä oli metsästäjä oli Rony oppinut tuolta eläintten täyttämisen salat ja usein Rony nylki eläimet ja täytti tyytyväisenä, hieman kömpelösti vain, eläimet ja laittoi ne omaan säilytys paikkaansa lähellä olevaan vanhaan taloon. Ronylle se ei kuitenkaan tuntunut riittävän vaan tuo eräänä iltana salaa nappasi oman pikkusiskonsa mukaansa "leikkimään" leikkejään vajalle. Tietysti sisko oli sitä vastaan aluksi, mutta isoveljen onnistui puhumaan siskonsa ymäri ja niin lähti kaksikko kohden vajaa.. Ja kuten arvata saattoi päättyi normaalisti alkava leikki hyvin epämielyttävästi Ronyn pikkusiskon kohdalle, joka alkoi huutamaan hädissään äitiään apuun. Siskon onneksi äiti ja isä heräsivät nuoremman huutoihin ja ryntäsivät ulos katsomaan mikä oli hätänä: itkien nuori tyttö juoksi äitinsä syliin kädessä syvä haava ja kauempana Rony, joka suorastaan hymyili temppunsa jälkeen. Kuten arvata saattoi vanhemmat eivät olleet tyytyväisiä ja suorastaan järkyttyneitä Ronyn kävellessä tyynesti ohi omaan huoneeseensa kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan.
Seuraavana aamuna isä otti poikansa vakavaan puhutteluun, josta Rony ei vaikuttanut olevan moksiskaan ja lopulta isä sai tarpeekseensa jättäen poikansa lukittuun huoneeseen "miettimään" tekojaan mennen puhumaan äidin kanssa. Myöhemmin illalla isä tuli hakemaan Ronyn sängystä väkivalloin ylös ja lähti raahaamaan ulos vain yövaatteet päällään. Rony ei käsittänyt asiaa ja yritti hangotella vastaan kun isä löikin poikaansa kasvoihin haukkuen tuota hirviöksi. Rony tuijotti isäänsä ihmeissään raahautuessaan tuon perässä tallille jossa isä nosti poikansa ratsaille ja hyppäsi itse selkään perästä lähtien laukkaamaan metsään.. syvälle metsään. Tarpeeksi syvälle päästyään isä tyrkkäsi pojan ratsailta alas ja viimeisinä sanoinaan vielä toivoi petojen syövän poikansa niin ettei tuosta jäisi kuin luut. Sen jälkeen Ronyn isä katosi hevosen selässä pimeyteen jättäen pojan hämmentyneen ja kylmissään metsään.

Muutaman päivän metsässä harhailtuaan nälkäkuoleman partaalla törmäsi nuori poika ystävälliseen mieheen, joka otti mielellään pojan huostaansa.. tai no lähinnä rengiksi asuntoonsa, mutta saipahan Rony katon päänsä päälle ja suojaa. Noissa oloissa Rony kasvoi nuoreksi aikuiseksi ja jolloin lopultakin sisällä palava kipinä syttyi tuleen alkoholin muodossa, jolloin samana iltana koko talon isäntä väki sai surmansa yhden yön aikana Ronyn toimesta. Rony ei myötätuntoa tuntenut jäädessää asumaan isäntä väen loisteliaaseen asuntoon, jossa tuo teki rauhassa sen mitä oli aina tehnyt ruumiille: nylki ja täytti ne taitojensa mukaan. Muutamaa päivää myöhemmin Rony lähti ratsain takaisin tutulle asunnolle, joka oli joskus ollut miehen koti.. Kapea pistomiekka kädessään Rony käveli sisään, tappoi kaiken tielleen tulevan elävän ja poistui asunnosta ottamatta tällä kertaa mukaansa vain isänsä pään täyttäen sen uudessa kodissaan myöhemmin. Rony oli saannut kostonsa, mikä oli kytenyt jo kauan sisällä... mutta jotakin puuttui, Rony halusi tappaa lisää. Eikä aikaakaan kun Rony suunnisti kylälle, etsien eopivan uhrin tappoi ja katosi jättäen jälkeensä vain paniikkia kaupungille. Seuraavansa yönä sama toistui ja seuraavana, kunnes kolmannella kerralla Ghost jäi kiinni joutuen kuulusteltavaksi. Ghost kertoi kaiken hymyillen kuin psykopaatti konsanaan saaden kuulustelijat järkyttymään nuoren pojan teoista, eikä ollut vaikea päättää minne tämä nuori mies kuului. Tyrmään mies päätyi, muttei rangaistuksetta: Ronyn selkä ruoskittiin niin pahoin että tuon selkäranka paljastui ja mies oli vähällä kuolla omiin tuskiinsa ja vielä samana iltana vartijat tulivat mies parkaa kiduttamaan hetkeksi aikaa.
Seuraavana aamuna olikin Ronyn teloitus kun tuo raahattiin velttona teloitus lavalle pää pölkylle ja pää kauniisti irti, johon päättyi Ronyn elämä... ainakin hetkeksi.

Rony päättyi helvettiin sinne minne moni muukin hänen kaltaisensa sielu päättyi ja muuttui ajan kanssa demoniksi. Ei mitenkään vahvaksi, mutta käteväksi ja älykkääksi kierolla tavalla. Lisäksi mies vaihtoi nimensä Ghostiksi syystä taikka toisesta. Lisäksi Ghost onnistu sairastumaan demoneille varsin ikävään sairauteen: tuohon onnistui peseytymään loisdemoni, joka ei todellakaan ollut tervetullut. Mutta parannuskeinoa ei ollut joten Ghost loi sopimuksen varsin ikävän demonin kanssa ja on ainakin tähän asti selvinnyt sen kanssa sovussa.
Ghost ei kuitenkaan saannut kauaa manalassa majailla kun hänet vetikin outo tuntematon voima mukaansa ylös, takaisin maan pinnalle ja se mitä Ghost näki päästyään takaisin maan pinnalle. Velho, hyvin nuori sellainen, yritti ottaa demonista orjaansa tai vastaavaa itsellensä ja vielä mennyt häiritsemään Ghostin rauhaa. Joten Ghost ei ollut asiasta yhtään iloinen vaan livisti nuoren velhon nenän alta, kostaen myöhemmin tappamalla tuon perheen jäsenet ja lopulta katosi vuosiksi kykenemättä tappamaan nuorta velhon alkua.. Ghost jäikin vainoamaan nuorta velhoa, mutta ei koskaan päässyt tuon lähelle tuon voimakkaan opettajan takia. Kunnes eräänä päivänä aikuiseksi kasvanut poika oli kadonnut demonin nenän edestä tuhkatuuleen ja Ghost lähti koston haluisena miehen perään päätyen tuin perässä Cypritin saarelle

Kyvyt/taidot:
- Osaa kiipeillä seinillä ja katossa hämähäkki tyylisesti
- Muuttua isoksi valkoiseksi hevoseksi (katso ulkonäkö)
- Vaikka omistaakin sisällään toisen demonin, ei omista tämän kautta suurempia kykyjä
- Häntä, jonka päässä on piikki ja sisällä tainnuttavaa myrkkyä
- Herkkä aistimaan voimakkaita auroja ja saattaa jopa tämän avulla tunnistaa henkilön

Muuta:

- Ghostin mannannut velho oli nuori Black
- Herkkä pyhille esineille, mutta tavaroiden pitää olla todellakin pyhiä. Mikään tikuista ensihätään väännetty risti mitään auta
- Ei syystä taikka toisesta kestä vettä ja pelkääkin tämän takia uimista tai minkään veden lähellä oleskelua. Sateisina päivinä yleensä piiloutuukin mahdollisimman kuivaan paikkaan
- Omistaa lemmikkinä ison rotan, jonka on nimennyt Rutoksi
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu