Phoenix


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 12:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ti Huhti 03, 2012 9:21

Phoenix

Pelaaja: Nipustin
Hahmon nimi: Phoenix
Puhutellaan: Phoe (maskuliininen)/ Pheebs (feminiininen)
Sukupuoli: Nainen ja mies, tarkempi selitys alempana
Ikä: Näyttää vielä satoja vuosia 20-30vuotiaalta, vaikka todellisuudessa on miltei satavuotias. Feeniksien seurassa Phoenix on vielä nuori, mutta ihmisille varmasti kuulostaa kamalan vanhalta.
Rotu: Ihmisfeeniks
Puoli: Puolueeton
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero miehenä ja naisena

Sukupuolena molemmat?
Yksinkertaisuudessaan Phoenix muuttaa aina kuollessaan sukupuoltaan.
Hänellä on ikään kuin kaksi persoonaa, nimittäin naisella ei ole miehen muistoja, eikä miehellä naisen. Ainut poikkeus on se että molemmat muistavat ajan lapsuudestaan ajatellen sitä omana lapsuutenaan.
Phoe ja Pheebs kuitenkin käyttäytyvät samalla tavalla, vaikka näyttävätkin vähän erilaiselta ja uskovat olevansa oma persoonansa. Vielä siis selvennyksenä ettei Pheebs tiedä aina kuollessaan muuttuvansa mieheksi, samoin myös toisin päin.


Miltä Phoenix näyttääkään?
Punaiset hiukset sekä silmät, ruskettunut iho, hymykuopat ja treenattu kroppa. Siihen yhteneväisyydet Phoenixin mies- ja naismuodolla loppuvatkin.

Phoe (mies):
Mies on 220 cm pitkä, kookas ja lihaksikas. Tämän kasvot ovat komeat, ihan sama miten niitä mietit tai mistä niitä katsot. Kulmat ovat punaiset siinä missä hiuksetkin ja eivät ole miehekkään villiintyneet vaan siistit. Kulmat eivät ole ystävällisen ja avoimen näköisesti korkealla sijaitsevat ja kovin kaarevat, vaan aika lähellä silmää ja aikalailla suorat. Ripset silmien ympärillä ovat kuitenkin mustat vaikka kulmat ja hiukset ovat punaiset. Phoen katse osaa olla hyvin viettelevä miehen niin halutessa.
Phoen hiukset ovat pitkät, miltein olkapäihin ylettävät, sekä luonnostaan aika suorat.
Kasvot ovat jotenkin pehmeät ja sileät, ei niin miehekkäät kuin voisi olla.
Phoen keho on lihaksikas ja kiinteä, eikä lainkaan luiseva. Miehen vatsalihakset ovat jotain niin upeaa, ettei tämä usein piilota niitä maailmalta vaan tykkää kulkea ilman paitaa. Housut tällä on sentään jalassaan. Aina vain kun kelit sen sallivat, miehellä on lyhyet ruskeat housut. Lahkeet ylettävät polvien kohdalle ja housun vyötärö on miehen lanteilla kutsuvasti.
Jos mies kuitenkin käyttää paitaa on hänen yleisin paitansa pitkähihainen, musta ja aika ihonmyötäinen, näin paita korostaa miehen lihaksikkuutta.

Pheebs (nainen):
Nainen on 150 cm ja vartaloltaan aika hento vaikka tämän lihakset ovatkin aika kehittyneet ja kroppa on kiinteytynyt liikunnasta johtuen. Pheebsin rinnat ovat naisen kokoon suhteutettuna suuret, mutta yleisesti ottaen aika keskiluokkaa. Vyötärö kapea ja lantio ei kovin leveä. Naisen hartiat ovat kapeat ja sulokkaat. Herkästi neidosta tulee sellainen suloisen pelastettavan prinsessan käsitys.
Pheebsin kasvoilta on luettavissa suurta intohimoa ja sama viettelevä katse kuin Phoenixin miesmuodolla. Kasvot ovat sileät, täyteläiset, pehmeät ja niin virheettömät. Kulmat kaartuvat vähän korkeammalta mitä miesmuodolta, muttei se juuri perusilmettä ystävällisemmäksi muuta. Huulet ovat täyteläisen punaiset, kuin kielletyn puun omana konsanaan.
Hiukset ovat (kuten yllämainittua) punaiset, suorat ja ylettävät lapaluiden ylitse ja ovat usein auki.
Naisella on paljon laajempi vaatevalikoima mitä miesmuodolla. Lyhyet hameet, ihonmyötäiset tai paljastavat mekot, syvään uurrutetut kaula-aukot yleensä, kaikki menee. Mieluisimpia värejä naisella ovat musta, ruskea tai punaisen sävyt, harvoin tämän muuta oikein näkee pukevankaan.
Yhteen Pheebsin perusasukokonaisuuteen kuuluu lyhyt, juuri ja juuri pakaroiden ylitse yltävä punainen hame, joka on vasemmalta sivulta avoin. Jonka alla on kuitenkin ihonmyötäiset mustat housut jotka yltävät polven yläpuolelle. Asun sopien naisella on yläosan peittona löysä punainen paita, joka yltää juuri rintojen ylitse, mutta senkin alta löytyy samaa mustaa kangasta kun housuissa oli, joka peittää kylkiluihin asti naisen vatsaa. Aluspaidan hihat ovat pitkät ja punaisessa paidassa on toppihihat. Kaula-aukko tässä asukokonaisuudessa ei ole kovin paljastava.
Mitään säädyllistä pukeutumista Pheebsin ei tarvitse yrittää noudattaa ellei ole menossa jonnekin tasokkaampaan paikkaan omasta tahdostaan, sillä hän ei kuitenkaan kuulu oikein mihinkään. Vapaana kulkijana on itse itsensä herra. Maksuna siitä on kuitenkin paheksuvat katseet ja heitot ajoittain - jotka kyllä hiljentyvät jos huutelija kirjaimellisesti polttaa näppinsä.

Millainen Phoenix onkaan?
Luonne on molemmilla muodoilla yhteinen.
Tulisuus on hyvä sana kuvaamaan Phoenixin temperamenttia tämän menettäessä malttinsa. Ja vieläpä kanssaeläjien harmiksi, Phoenixillä ei ole mitenkään pitkä pinna. Tosin taas helpotukseksi mainittakoon, ettei tämä feeniks ole yleensä pitkävihainen. Impulsiivinen käytös ei myöskään rajoitu ainoastaan äkilliseen hermon menetykseen vaan näkyy kaikesta mitä feeniks tekee - tai valitsee jättää tekemättä.
Phoenixin näkee hymyilevän paljon ja tällä tuntuu olevan aina jokin aihe olla hymyssä suin. Monesti hymy ovat kyllä enemmänkin perverssiä virnuilua.
Phoenix ei ole herrasmies/nainen, vaan enemmänkin hurmaa naiset pahan pojan asenteella. Mies vetää puoleensa naisia ja nainen vetää puoleensa miehiä, sekä molemmilla on melkein uskomaton kyky saada ihmiset suostumaan tekemään mitä kummallisimpia asioita.

Surullisena häntä harvoin näkee, mutta jos näin on, niin lohtua ei oikeastaan kannata tulla tarjoamaan, sillä viha ja suru tuntuvat kulkevan käsikkäin tällä yksilöllä. Surullisena Phoenix suuttuu herkästi, huutaa ja ajaa muut pois luotaan. On hyvin väiteltyä osaako feeniks itkeä ja kyllä Phoenix ainakin osaa, muttei aina kun on surullinen, ei todellakaan itke, sillä jopa feeniksin oma kyynel satuttaa tätä itseään, henkisesti tietysti, mutta myös fyysisesti. Phoenix ei ole vielä eläessään kokenut mitään niin traumaattista että olisi itkuun purskahtanut.
Siinä missä Phoenix on impulsiivinen kuumakalle, on hän myös hyvin itsekeskeinen sekä säälimättömän itsekäs. Ainut tilanne milloin hän auttaisi jotakuta, olisi se jos hän hyötyisi siitä itsekin jotain. Myöskään sääliä kuumakallelta on vaikea saada, muttei hän kuitenkaan sydämetön hirviö ole. Siinä missä hän todennäköisesti valehtelee, petkuttaa ja jopa taistelee oman etunsa, hupinsa ja mielihyvänsä nimiin, hän ei todellakaan arvosta heikompien satuttamista, silkkaa pahuutta ja turhaa tappamista.

Phoenix ei ole roturasisti, häntä ei kiinnosta kulkeeko hänen kanssaan samalla kadulla pystykorvaisia hujoppeja vai kaljamahaisia aatelisia, vaiko sitten vaikka keijuja tai yksisarvisia. Tästä samaisesta syystä miestä ei myöskään kiinnosta ottaa millään tavalla kantaa hänen ympärillään jylläävään sotaan, hänen puolestaan voisivat kaikki vaan sopia tai tappaa toisensa nopeasti että päästäisiin siitäkin. Sitä paitsi, mitä hän itse siitä muka hyötyisi?
Hän ei ehkä näe syytä ystävystyä mielestään rumien rotujen kanssa, esimerkiksi peikkojen tai kääpiöiden, mutta ei aja noita pois mikäli tulevat vain juttelemaan. Feeniks on oikeastaan aika sosiaalinen ja tätä on helppo lähestyä ihan olemattomienkin keskustelunaiheiden kanssa, mutta tiedä, että kun Phoenix sinuun kyllästyy, olet historiaa.
Vaikka hän kuulostaakin noin ennakkoluulottomalta ja avoimelta, tulee tämän kuumakallen kanssa olla aina vähän hoksottimet hereillä ettei lankea hänen peleihinsä tai jopa pauloihinsa.

Mitä kaikkea Phoenixin elämään kuuluu tai on kuulunutkaan?
Phoenix syntyi tulilinnun tulivuoren lämpöön ja suojaan munimasta munasta, eräässä toisessa valtakunnassa meren eteläisellä rannalla. Munan löysi muuan ihmisnainen, jonka miehen sota oli tältä riistänyt ennen kun nämä olivat kerinneet lapsipuuhiin alkaa. Sydän syrjällään leskeksi jäänyt naisparka oli vannonut kuitenkin pysyvänsä aina uskollisena miehelleen, joten lapsiensaanti oli mahdotonta.
Phoenix kuoriutui munasta ja oli silloin poika. Poikana tämä pysyi myös lapsuutensa kokonaisuudessaan, ensimmäisen kerran naiseksi Phoenix muuttui kuollessaan täysi-ikäisenä ensi kertaa.
Kasvatti-äiti tiesi lapsensa olevan taivaiden tulihenkien lapsia, joten tämä piti vauvan kokonaan omana tietonaan varjellen sitä kalleimpana aarteenaan. Suloisen punatukkaisen poikalapsen tuo ihminen nimesi Pyraksi, joka oli siis Phoenixin ensimmäinen kastenimi, mutta nuorimies itse vihasi nimeään. Kotoa lähdettyään hän ei ole joutunut koskaan kuulemaan moista nimeä enää, sillä hän omaksui nimekseen Phoenixin. Nainen tosiaan piti poikasen salaisuutenaan, muttei todellakaan laiminlyönyt poikasta saati kaltoinkohdellut. Hän oli rakastava ja oikeudenmukainen, muttei parhainkaan roolimalli aina onnistu - Phoen tapauksessa lapsesta tuli täysin toisenlainen.
Kun Phoenix kuitenkin kasvoi täyteen ikäänsä, lähti tämä nuori mies kotoaan kylmän viileästi. Phoen leimaantuminen ei ollut ollut siitä vahvimmasta päästä, täysin päinvastoin.
Phoenixista tuli omien teidensä vaeltaja ja maailmasta tuli hänen kotinsa. Heti ensitöikseen Phoe lensi kauas pois kotoaan, kotikaupungistaan, jopa niinkin kauas että valtakunta vaihtui. Jonkin aikaa mies eleli kulkien ympäriinsä ja viettäen täysin huoletonta ja vastuutonta elämää kylillä naisia iskien.
Erään kerran mies kuitenkin kuuli kertomuksen valtakunnasta nimeltään Crypt, joka sijaitsi meren toisella puolella. Lentomatka olisi pitkä, mutta eräänlaisena miehuuskokeena Phoe uskoi jaksavansa tehdä sen. Kuitenkin lähdettyään ylittämään suurta merta melko kokemattomana lentäjänä Phoe sai huomata että suuri Luontoäiti oli häntä paljon mahtavampi. Phoenix pääsi kuitenkin laskeutumaan erääseen pienen kivisen saaren näköiseen rykelmään. Miehen huonoksi onneksi sitä kuitenkin asuttivat merenneidot, jotka viettelivät vielä nuoren miehen ja veivät mereen hukuttaen tämän. Merenneidoille oli pienoinen yllätys kun mies ei jäänytkään elottomaksi vaan syttyi ilmiliekkeihin vedessä ollessaan ja sitten lennähtikin nopeasti ylös syvyyksistä. Naishahmossaan merenneidoilla ei ollut minkäänlaista lumoavaa vaikutusta Phoenixiin enää, joten neito antoi näille todellakin ansionsa mukaan. Vaikka naishahmo oli nyt tullut esiin ensimmäistä kertaa koskaan, luuli nainen olleensa aina olemassa ja syntyneensä tällaisena. Muistot olivat vain hieman muokkautuneet naisen päässä ja hänelle oli myös hieman epäselvää miksi oli joutunut merenneitojen viettelemäksi ylipäätään.
Matka jatkui lentäen, mutta myrskyn noustessa oli Phoenix pakotettu taas laskeutumaan ja jälleen onni potkaisi sillä samaan suuntaan neidon kanssa oli matkalla hyvin tukevan näköinen laiva, jossa oli varmasti tilaa neidolle sen aikaa että myrsky tyyntyisi. Kuitenkin merisairaaksi tulleen nuoren feeniksin epäonneksi laivan miehistö oli sitä sikamaisempaa sakkia ja nämä kimpassa raiskasivat naisen monta kertaa ja hieman juovuksissa samalla ottivat naisen hengiltä. Näin Phoe palasi kuitenkin takaisin kuvioihin ja uskoi laivan purjehtineen hänen aikaisemmin löytäneensä kivikon ohi ja poimineen hänet kyytiin, sillä itse hän ei muistanut tänne tulleensa. Kun naisen ruumis oli syttynyt liekkeihin, olivat merimiehet juosseet kauas pois pakoon noituutta manaten, joten Phoella ei myöskään ollut tietoa siitä että hytissä oli tapahtunut minkäänlaista raiskausta vaikka siellä täällä vaatteita lojuikin.
Cryptiin Phoenix saapui lopulta miehen hahmossaan ja ensimmäisenä oli laivan tuomana ihmistenkylässä jossa asettui asumaan ja tutustumaan paikallisiin ja paikalliseen kulttuuriin; lähinnä siihen, missä oli paras meno, mistä sai kauneimmat neidot/komeimmat miehet ja missä oli halvin olut.
Pitkän elämänsä aikana Phoenix on kerinnyt nähdä monenlaista ja kuolemanpelko ei ole ollut rajoittamassa hänen menoaan. Muutamia kertoja Phoe on tavannut metsissä vaeltelevia haltianeitoja ja näiden mukana on aikanaan kulkenut haltioiden piilotettuun kaupunkiin. Phoenix ei kuitenkaan jaa tietoa eteenpäin, sillä hyvin paljon kaikki mitä Phoenix tekee, tekee hän vain miellyttääkseen itseään.

Tänä päivänä Phoe on pysynyt hyvin uskollisena hänen renttumaiselle tyylilleen, eläen huolettomasti ja täysin vailla vastuuta.


Mitä Phoenix osaa tehdä?
- Osaa luoda itselleen punaiset sulkaiset siivet ja osaa myös lentää niillä erittäin taitavasti vuosien harjoituksella.
- Parantaa itseään tulellaan (kyynelillään myös muita)
- Kuolematon (ei voi kuolla vanhuuteen, ja tappaminen kyllä sattuu ja sitten kuollaan, mutta siitä synnytään uudestaan, ellei tappaminen tapahdu tietyillä keinoilla)
- Hallitsee tulta, tuli ei vahingoita kantajaansa tai vahvempaa feeniksiä. Phoenix voi myös käskeä tulta olemaan satuttamatta jotakuta, mutta taito ei kata suuria ihmismassoja joten miksikään supersankariksi kyliä metsäpaloilta pelastaen ei näillä rahkeilla ruveta.
- Aistii taikuuden käytön ja osaa sitä hyväksikäyttäen suojata omia ajatuksiaan ajatusten lukemiselta, mutta harvemmin käyttää tätä kykyä, sillä pitää omia ajatuksiaan hyvänä aseena. Phoenix tuntee jos joku pyrkii hänen päänsä sisään ja silloin alkaa ajatella asioita, jotka hämmentävät urkkijan tolaltaan.

Suurimpia heikkouksia:
- Vesi
- Kauniit naiset / komeat miehet
- Pelkää lopullista kuolemaa, joten välttelee kaikin keinoin kaikkea mihin saattaisi todella kuolla.
- Ei ole älyllä liiemmin pilattu, joten on aika helppo saada menemään ansaan

Muuta mainittavaa:
- Todella kova juomaan. Usein Phoenix uskottelee itselleen unohtaneensa miten on jonnekkin päätynyt sen takia että on ollut niin humalassa että puolet muististakin on mennyt, vaikka todellinen syyhän on se että Phoenixin toinen muoto on ollut vallassa jonkin aikaa.
- Vaikka Phoenixiä vesi satuttaakin, eivät juomat sitä tee ellei sitä päälle kaada.

Phoenixin elämään liittyvät NPCt:

Alorine Pitkäpaiste Pitkäikäinen noita, jonka äiti oli seireeni ja isä mustaa magiaa harjoittava haltiavelho. Ikävä kyllä, Alorine lyhemmin vain Lorine peri molemmilta vanhemmiltaan näiden pahat puolet. Hänestä kuvan kaunis viettelijätär joka vetoaa miehiin kuin kissanminttu kissaan, ilman erityisiä taikavoimia sillä saralla kuitenkaan. Taikavoimat tulivat taas isi papan puolelta niin että nainen voi kyllä kirota häntä raivostuttavat sulhasehdokkaat sammakoiksi.
Nainen rakastaa omaa rauhaansa, joten ei todellakaan kulje kylillä muuttelemassa ketään sammakoiksi vaan vetäytyy keittelemään omia taikaliemiään ja lueskelemaan taikakirjoja. Hän asuu Mor Vuorilla, luolastomaisen tunneliston päässä olevassa suuremmassa kivihuoneistossa.
Noita on luonteeltaan piittaamaton, kyvytön myötätuntoon ja rakastamiseen, sekä viekas. Häntä ei höynäytetä eikä juksata.
Suurin noidan intohimo on kuitenkin kauniina pysyminen. Hän on perfektionistinen ja on keksinyt valmistaa taikajuomaa joka pitää juojansa nuorekkaana. Ikävä kyllä troppia on monimutkaista valmistaa ja yksi sen hankalimmista ainesosista on feeniksin kyynel.
Syöjätär on tummaihoinen ja sulava vartaloinen. Hänellä on kovin poikkeukselliset mystiset violetit silmät ja pitkät tummat kutrit. Huulet ovat oikein tummanpunaiset.
(A'lorine tulee myöhemmin näyttelemään osaa Phoen elämää mullistavassa käännöksessä, toistaiseksi kaksikko ei vielä ole tavannnut)


Pelatut pelit:
Once upon a time thief, mercenary and charlatan
Tarpeeksi hyvä ryöstettäväksi
Kipinöintiä
Yersinia pestis
Ken tulen lieskat hallitsee ja tahtoonsa taivuttaa
Anteeksi, keitossani on härkänen!
Syksy saa ja me myös.
Lobsterhood of brothers
---

Nipustimen selitys feenikseistä~

Ihan ensimmäiseksi huomatkaa selitykset:
Feeniks eli ihmisfeeniks = ihmis-/haltiamuodossa oleva feenikslinnun (tai feeniksin) jälkeläinen, joka ei siis ole lintu tai omaa kykyä muuttua sellaiseksi. Minun hahmoni on tällainen.

Feenikshenki eli tulilintu eli feenikslintu = Henkiolentoja linnun hahmossa. Vaikka feeniksejä ei ole montaa, feenikslintuja on vielä vähemmän eikä niistä ole tarkkaa tietoa mistä ne ovat maailmaan tulleet. Näitä tulihenkiä on siis maailmankaikkeuden aikojen alusta asti ollut muutamia, eikä niitä tule koskaan lisää, mutta ei niitä voi tappaakaan, joten eivät ne myöskään vähene. Feenikslinnut eivät välitä maailmanmenosta, joten niitä uskotaan olevan lähinnä lasten iltasaduissa. Minusta näitä ei kuulukaan pystyä hallitsemaan tai pelaamaan.

Kuolematon (joka pystyy surmaamaan feeniksin) = Ei riitä, että joku kuolematon tökkäisee voiveitsellä feeniksiä. Aseen tulee olla lumottu tai muuten tuo ei toimisi. Sanoessani että kuolematon voisi tappaa feeniksin, tarkoitin sitä että kuolemattoman kyvyillä ja paljain käsin voisi tappaa feeniksin. Esimerkiksi jos demoni voisi luoda itseensä piikin tai jos tällä on sarvet niin se lopettaa feeniksin uudelleen syntymisketjun. Toinen esimerkki olisi vaikkapa enkeli, joka hallitsisi valoa ja sillä voisi satuttaa muita.

Uudestaan syntyminen = Ei siis tarkoita sitä että hahmoa puukottaessa tämä saisi jonkin super parantumisen ja olisi taas taistelukunnossa. Hahmon täytyy ensinnäkin kuolla kuolla, eli jos tätä puukotettaisiin jäisi tämä kitumaan vasta kun kuoleminen on täysin lopussa eli on oikeasti kuollut tämä voi syntyä uudestaan.
Juuri uudesti syntyneenä feeniks on fyysisesti heikkona(voi olla esim. huimausta, oksentelua, säteilevää kipua, hämärtymistä näkökentässä yms.) eikä tästä ole taistelemaan ja tarvitsee aikaa levätä ja kerätä voimiaan. Feeniks on myös aistillisesti herkkä, joten kovat ja korkeat äänet sattuvat korviin ja pieni oksankin raapaisu tuottaa kolminkertaisen määrän kipua, miettimättäkään sitten vaikkapa nyrkiniskua.
Aikaa täyteen parantumiseen menee yksilöstä sekä kuolintavasta riippuen tunnista jopa pahimmillaan viikkoihin. (Jos oli pilkottu pikkuruisiin paloihin niin kestää kauemmin kuin jos vaikkapa tukehdutettaisiin.)
(Minun oman hahmoni kohdalla LISÄKSI hidasteena on vielä sekin että sukupuoli sekä muistot vaihtuvat. Jos vaikkapa Phoe on ollut taistelussa ja saanut puukosta ja sitten hitaasti kitunut kuoliaaksi ja lopulta uudestaan syntynyt Pheebsinä, ei Pheebsillä olisi edes mitään syytä käydä kenenkään kimppuun. Ja ainahan siinä on sitä paitsi sellainen, missä hitossa minä olen miettimisaika.)

Kiitoksia, nyt voimme aloittaa.

Rodusta:
Feeniksit ovat superharvinaisia olentoja, joten niitä on siis hyvin vähän. Feeniks on kuolematon ja tietenkin, jos joku feeniks sattuisi, kuolemattomuudestaan huolimatta, kuolemaan niin sittenhän niitä olisi vielä vähemmän. Siksi laji onkin sopeutunut hienosti välttämään tällaista vahinkoa. Tämä on vain minun tulkintani, joten ei sitten käydä valittamaan jos jossain muualla on eri tavalla.

Mistä feeniksejä tulee? Tulivuoren uumenista? Tuhkasta? Toisista feenikseistä? Minun näkemykseni on tämä:
Feeniksejä syntyy kahdella tavalla; ihmis-feeniksin pariutuessa (jossa on tietenkin myös mahdollisuus, ettei jälkeläinen ole täysin/ollenkaan feeniks, mikäli pariutumiskumppani on ihminen/haltia/joku muu joiden kanssa pystyvät pariutumaan) tai alkuperäisten feenikshenkien eli tulilintujen muniessa munan. Feenikslinnut munivat yleensä vain yhden, todella harvinaisesti korkeintaan kaksi, munaa kymmenen vuoden välein. Muninta paikkoina toimivat tulivuoret, koska siten vauvan ei tule kuoriutuessaan kylmä.
Feenikshenget eivät tarvitse pariutumiskumppania munan munimiseen, eivätkä munimisen jälkeen jää huolehtimaan vauvasta. Niin miten vauva nyt pärjää? Eikös tämän tekstin tarkoitus ollut selittää miten feeniksit ovat sopeutuneet elossa pysymiseen?
Muna ei ole hauras, kuten esimerkiksi kananmuna. Se kestää aika paljon kolhuja, muttei kuitenkaan mahdottomia. Muna on punainen, sileä, lämmin ja kova kuin kivi. Munan kuoriutuessa vauva (joka on aina melkein ihmisen/haltian näköinen feeniksin voimat omaava yksilö) leimautuu ensimmäisiin sitä kohtaan suopeutta osoittaviin olentoihin. Näin sen turvallisuus on varmistettu. Vauvan täytyy saada kehittyä turvassa minkä vanhempi näin varmistaa. Tässä elämän vaiheessa feeniks on haavoittuvainen ja surmattavissa.

Kasvusta:
Feeniks pysyy vauvana noin kaksi vuotta, jonka jälkeen sen voimat tulevat ensimmäisen kerran esiin. Feeniks sytyttää itsensä tuleen ja syntyy heti omasta tuhkastaan uudelleen, mutta vanhempana. Ikään kuin loisi kehonsa.
Nyt vauva on lapsi eli noin kuuden tai seitsemän ihmislapsen ikävuoden vanha. Lapsuudessaan feeniks on saanut nyt voimansa käyttöön, mutteivät ne ole vahvat, suurtakaan vahinkoa lapsi ei voisi saada aikaan. Leimautuminen on tässäkin vaiheessa vielä voimakasta, koska lapsi ei pärjäisi ilman suojelijoitaan. Tässä vaiheessa pysytään noin toiset 2 vuotta. Toiset ovat kehityksessään nopeampia kuin toiset.
Kun lapsen on jälleen aika syntyä uudestaan, tästä tuleekin jo täysikasvuinen (eli noin 18 vuotta ihmisten mitalla). Täysikasvuinen feeniks ei tarvitse enää vanhempiaan, jolloin leimautuminen heikkenee muutoksesta lähtien. Toisien kohdalla leimautumisen ei uskota loppuvan koskaan, mutta toiset taas rientävät kauas pois silloisen perheensä luota koittamaan omia siipiään koskaan palaamatta. Feeniksin ei ole enää koskaan tarve uudistaa kehoaan, joten tästä alkaa normaali, tosin ihmisiä todella paljon hitaampi vanheneminen. Feeniksin ei voi juuri nähdä vanhenevan enää 30-vuotiaasta, mutta jos feeniks onnistuu kituuttamaan tuhatvuotiaaksi niin varmasti ikääntymisen merkit näkyvät ryppyinä, refleksien hidastumisena sekä väsymyksenä.
Täysikasvuisena feeniksillä on myös täydet voimansa. Nyt se kykenee luomaan tulta, sekä hallitsemaan sitä. Tässä iässä feenikseistä tulee kuolemattomia. Vaikka heitä haavoitettaisiin kuinka, he ehkä kuolevat, mutta syntyvät sitten tuhkasta uudestaan. Feeniksit oppivat myös luomaan itselleen punaiset ja sulkaiset feenikssiivet lentämistä varten. Feeniksistä riippuen, toisista voi tulla taikaa hallitsevia ja toisista ei. Taikaa hallitsevana, feeniksin on mahdollista opiskella muutamia yksinkertaisia loitsuja. Toiset feeniksit oppivat vielä lisäksi erityisiä kykyjä, joita ei jokaisella feeniksillä kuitenkaan ole.

Hassua kyllä, mutta sana kuolemattomuus ei todella tarkoita sitä ettet voisi kuolla. Kuolemattomia on vain vaikeampi tappaa. Siihen löytyy vain muutamia keinoja kuten toiset kuolemattomat olennot tai lumotut aseet. Lumottuja aseita on olemassa vain harvoja. Niitä on melkein jokaisessa suuremmassa temppelissä tai pyhätöissä (joskus myös kirkoissa), jos niitä vaikka satuttaisiin tarvitsemaan. Yksi käyttötarkoituksista oli kuolemattoman ja kuolevaisen suhteet. Kun kuolevainen osapuoli kuoli vanhuuteen tai epäluonnollisemmin keinoin, saattoi kuolematonkin osapuoli haluta samaan hautaan rakastettunsa kanssa. Toinen yleinen käyttötarkoitus oli niin sanotut noitavainot. Feeniksejä pidettiin epäpyhinä Saatanan tulenkäskijöinä, jonka vuoksi heitä pelättiin ja surmattiin.
Feeniksit tarvitsevat normaalisti ravintoa kuten ihmisetkin, mutta nesteitä hyvin vähän. Feeniksit eivät pärjää täysin ilman vettä, mutta onneksi vesi juotuna ei satuta, korkeintaan kylmänä nautittuna tuntuu inhottavalta vatsassa. Olisi hyvä että vesi olisi melkein kiehuvaa tai ainakin lämmintä.
Koska feeniksit kammoksuvat vettä ja se satuttaa niitä, kuinka nämä peseytyvät? Niin helposti, kuin sytyttämällä itsensä tuleen. Liekit putsaavat kaiken lian pois. Feeniksien hiukset kestävät tulta siinä missä koko tämän muukin keho, mutta vaatteet eivät. Joten aina kun feeniks kuolee, pesee itseään vaatteet päällä tai muuten syntyy uudestaan, sen vaatteetkin palavat pois mikäli ne ovat päällä eli ovat syntyessään alastomia.
Feeniksin tulella on myös kantajaansa parantavia vaikutuksia.

Ulkonäöstä:
Feeniksejä on paljon eripituisia ja vartaloisia. Toiset saattoivat olla hyvinkin pienikokoisin ja hennon näköisiä, kun taas toiset saattoivat olla yli parimetrisiä ja varsin lihaksikkaita. Kuten muissakin roduissa esiintyy erilaisuutta.
Mutta kaikkia feeniksejä yhdistäviä tekijöitä ovat muun muassa; luonnostaan tulipunaiset hiukset ja silmien väri; toisilla se on hiuksien kanssa sävysävyyn ja toisilla ennemminkin punaruskea, mutta punaiset/punertavat iirikset kuitenkin.
Siinä suurimmat ulkoiset tekijät, eräs varma tapa tunnistaa feeniks on korkea ruumiinlämpö. Se ei ole epänormaalia feenikseille, mutta ruumiinlämmön laskiessa ihmisten tasolle, on feeniks vakavasti sairas.
Feeniksejä vaivaa hyvin paljon samat sairaudet, kuin ihmisiä ja haltioita, mutta oireet voivat olla erilaisia kuten flunssassa. Feeniksin ruumiinlämpö ei suinkaan kohoa, vaan laskee ja se aiheuttaa tälle heikon olon sekä vastustuskyvyn heikkenemisen.
Viimeksi muokannut Nipustin päivämäärä Ti Joulu 05, 2017 2:39, muokattu yhteensä 9 kertaa
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 12:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ti Loka 15, 2013 5:52

Editti boxi

Edit:

15.10.2013 - Lisäsin Phoen esittelyyn lyhyen esittelyn A'lorenesta, noidasta joka on myöhemmin tärkeä osa Phoen tarinaa
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö