Viesti Ti Huhti 17, 2012 8:46

Jack Aaren Fisher (Merari)

Nimi: Jack Aaren Fisher
Muita nimiä: Merari (suom. katkera), vain tuttavien keskuudessa kulkeva keksitty nimi miehelle.
Ikä: yli 200-vuotta
Sukupuoli: mies
Laji: Ihmisen sielu, joka on revitty vanhasta ruumiistaan kopioituun ruumiseen. Virallista lajia ei ole. Pitää kuitenkin itseään syvästi ihmisenä.
Suuntautuminen: Hetero
Puolue: Ihmiset
Työ/asema: Sotilas

Ulkonäkö:
Ruumiinrakenteeltaan Jack on lihaksikas ja vahvarakenteinen vaalea ihoinen nuori aikuinen, mutta sen verran sopusuhtainen ettei kaapiksi voisi sanoa. Tästä johtuen, valitettavasti, Jackin lihaskunto on johtanut siihen ettei mies ole maailman ketterin tapaus vaan suuntautunut enemmän kylmään ja raakaan voiman käyttöön taisteluissa. Mitään vikaa ei ole kuitenkaan Jackin refleksi nopeudessa ja tämän suhteen mies saattaakin yllättää nopeammankin menijän jos liian lähelle yrittää.
Kasvojen piirteeltään Jack on luiseva, mutta kuitenkin lihaksikas ja vahvapiirteinen. Hiukset miehellä on leikattu lyhyeksi ja vedetty taaksepäin, etteivät ne olisi taistelussa näköesteenä ja myös ulkonäköisistä syistä. Pituutta mieheltä löytyy 180 cm verran.
Friikiksi, tai kummajaiseksi Jack on hyvin ihmismäinen ilmestys. Häntä voisi jopa pitää ihmisenä, jos et häntä paremmin tuntisi, tai kiinnittäisi katsettasi miehen oikean puoleiseen ranteeseen asti mustaksi värjäytyneeseen terävä kyntiseen käteen. Tai tosinaan punaisiksi värjäytyneisiin hohtaviin silmiin, jotka yleensä ovat vaaleansiniset vailla sen suurempia poikkeuksia, mutta Jackin suuttuessa tai ylipäätänsä raivostuessa vaihtavat silmät väriä punaisen hohtaviksi kera kissmaisten kapeiden pupillien. Muita epänormeeleiksi laskevia piirteitä miehestä ei löydy.
Jackin kehosta arpia löytyy enemmän kuin yksi tai kaksi kappaletta, selkä miehellä on ruoskittu useita kertoja ja myös sen näköinen: täynnä sinne tänne selkää pitkin meneviä enemmän ja vähemmän syviä arpia, jotkut näistä arpista yltävät harteille, käsivarsille ja niskaan astin, jotkut myös kylkiin. Etupuolella keskiruumista Jackilla ei juurikaan ole ole isompia arpia, ellei lasketa vasemmalla puolella vatsan sivulla olevaa tuorempaa viiltohaavaasta jäännyttä arpea, joka yltää kyljen puolelle. Oikean puoleinen korvalehti Jacilta puuttuu kokonaan siististi leikattuna, josta jatkuu arpi pitkälle poskelle asti kapea arpi. Paikalla on enään korvakäytävään johtava reikä ja sen ympärillä arpikudos menetetystä korvalehdestä. Korvalehden puutoksen takia Jack kuulee astetta tai pari huonommin oikealla puolella, mutta ei ole kuuro.
Jackilla on nykyisin täysin kaulan ympäri menevä arpeutuma, joka on tullut poltettuna kaulapannasta Jackin oltua kuukauden ajan Shaelin orjana. Tätä Jack yrittää häpeäkseen peittää korkeilla kauluksilla mennessään ulos.

Jack on myös lähiaikoina menettänyt vasemman puoleisen silmän täysin kokonaan. Silmän paikalla on enään tyhjä kuoppa, josta lähtee poskea pitkin pitkä kapea arpi silmää tyhjää silmäkuoppaan kohden. Jack peittää silmäänsä luonnollisesti mustalla silmälapulla.

Vaatteina Jack pitää ja suosii yllään siistejä asu kokonaisuuksia, vaikkei sieltä rikkaismmasta päästä olekkaan, mutta on valmis hieman maksamaan paremmasta vaatetuksesta sillä ei henkilökohtaisesti tahdo näyttää juntilta tai miltään kadun kerjäläiseltä. Jack suosii vaatteidensa väreinä mielellään tummia, maan läheisissä väreissä pysyviä vaatteita eikä voisi ajatellakkaan päällään kirkkaita värejä. Vihreitä sävyjä mies välttää kaikin keinoin juuri sen takia koska haltiat niitä käyttävät, eikä tahdo edes kuvitelmissaan näyttää heiltä edes leikillään. Tietysti pukeutuminen riippuu paljon tilanteesta.

Yleisvaatteinaan vapaa-ajallaan Jack pitää päällään mustaa pitkä hihaista perus paitaa, jonka päälle on yleensä vedetty tumman punainen hieman helmasta pidempi ja löysempi pitkähihainen, josta löytyy muutama kullan värinen nappi jolla kyseisen pitkähihaisen saa halutessaan löysästi kiinni. Jack jättääkin yleensä kyseisen paidan auki laittaen vain vatsasta muutaman napin kiinni. Jalasta löytyy suorat mustat housut ja siihen sopivat kengät. Housuilla roikkuu myös usein Jackin ruskea nahkainen asevyö jossa hän kantaa miekkaansa mukanaan joskus jopa keskellä ihmis kaupunkia kulkiessaan. Vyö että ase ovat haltia tekoa, joten vyön soljessa on koristeellisesti tehty yksisarvinen ja ase on parempaa käsityötä kuin perus ihmisten aseet. Tämän kaiken ylle, etenkin ulkona liikkuessaan, Jack vetää yllensä pitkän hieman nilkkojen yläpuolelle jäävän kaapumaisen pitkän viitan jossa on huppu pään suojaksi ja kiinnikkeenä toimii kullattu ketju. Talvella tai kylmempinä keleinä Jack vetää pitkän mustan kankaisen takkinsa ylleen ja nahka sormikkaansa, joita käyttää myös joskus peittääkseen käsiään ulkona liikkuessaan.
Aivan kotona yksin ollessaan Jack pukeutuu mieluusti huomattavasti rennommin, eikä välttämättä ole mikään yllätys että miehen jalasta löytyvät löysät jalassa mukavat pitkät housut ja jokin tylsän puoleinen T-paita vailla sen suurempia erikoisuuksia. Tämän näköisenä Jack ei kuitenkaan mielellään lähde ulos..
Töissään Jack pukeutuu, kuten sotilaan kuuluukin, haarniskaansa joka on ulkonäöstään huolimatta kevyt ja yhdistelmä niin nahkaa kuin terästä, mikä lisää haarniskan suojaavaisuutta. Haarniskan alle kuuluu myös rengaspanssari joka estää esimerkiksi viiltoiskuja pääsemästä suojaamattomista kohdista läpi johon kuuluvat osittain käsivarret, vatsan seutu ja kyljet. Vasemmassa kädessä Jackilla on huomattavasti, oikeaan käden käsisuojaan nähden, normaalia suurempi ja vaikuttavampi käsisuoja jossa on rivissä piikkejä. Vaikka käsisuoja onkin iso kokoinen ja näyttää kömpelöltä tekeleeltä se on hyvin joustava ja kevyt Jackin käsittelyssä toimien niin kilpenä, kuin tarvittaessa hyvä tapa lyödä liian lähelle yrittävää vastustajaa. Muita silmiin pistäviä asioita on rinnassa oleva rubiini silmäinen leijonan pää, jolloin varmasti kellään ei herää kysymyksiä kenen palveluun tai puolelle Jack kuuluu. Eikä Jackilla edes ole ajatustakaan peitellä sitä ketä palvelee ja miksi.

Aseina Jack on tottunut käyttämään lähitaiteluun sopivia aseita, kuten miekkoja ja erilaisia teräaseita. Raskaisiin- tai etä aseisiin (jouset, raskaat nuijat jne) Jack ei mielellään koske sillä ei vielä hallitse näiden käyttöä tarpeeksi hyvin. Siinä mielessä onkin hauska että Jack on valinnut aseet jotka käyvät niin lähitaisteluun kuin tarpeen tullen myös etätaisteluun oikein käytettynä. Näitä aseita Jackilla on kaksi kappaletta, kumpikin toistensa kopiot, ja malliltaan hieman nyrkkiraudan tapaiset. Aseiden terät ovat kaarevat kuunsirpin muotoiset ja väriltään hopeiset joihin on taottu matalina syvennyksinä haltiakielellä riimuja. Aseet ovat siis lumotut ja ja ovat suonneet aseille toimia jossakin määrin käyttäjän mielen mukaan siinä mielessä että heittäessään aseet voi joko pysäyttää kesken lennon ja kutsumaan takaisin tai sitten vaihtoehtoisesti vetää aseet takaisin itselleen pisteestä x bumerangin tavoin. Aseiden liikkuma rataa pystyy myös muuttamaan liikuttamalla käsiään esimerkiksi ylöspäin, jolloin vielä ilmassa olevan aseiden liikerata muuttuu ylöspäin suuntaavaksi. Kuitenkaan mitään ympyrä kierroksia tai ilmassa lentäviin voltteihin aseilla ei pysty tekemään.
Lisänä mausteena aseet ovat huomattavasti normaalia kestävemmät ja pystyvät tekemään vahinkoa rauta haarniskaankin, kuten leikkaavia viiltoja.

Jackilla on myös toinen ulkomuoto, joka muistuttaa ulkoisesti ihmissutta ja on väriltään sysimusta kera punaisen oranssien hohtavina silmien. Tämä mustaturkkinen peto tallustaa kahdella jalalla on suhteellisen ihmismäinen ruumiinrakeenteeltaan, vaikkei aivan selkä suorassa seiso täydellisesti ja kykenee liikkumaan myös nelinkontin. Kokoa tältä järkäleeltä löytyy 2,80 m verran ja voima lisääntyy huomattavasti ja kuten myös nopeus jossakin määrin, vaikka ketterämpi jalkainen silti vie pedosta voiton.
Aseina, entistensä lisäksi, Jackilla on tässä muodossa vahvat mustat terävät kynnet kummassakin kädessä ja suussa olevat vahvat terävät hampaat joilla onnistuu helposti luiden murskaaminen ja kohteen kappaleiksi repiminen. Arvet, jotka ihmis muodossa näkyvät, eivät tässä muodossa välttämättä näy, sillä ne jäävät turkin alle piiloon. Vaatteet usein repeytyvät tässä muodossa ja hyvällä tuurilla korkeintaan housut saattavat säästyä jalassa ja repaleinen paita. Sikälimikäli mies on arki vaatteissaan. Haarniskassaan ollessaan asu muotoutuu muodonmuutoksen mukana ja jää mukavasti pedon päälle suojaamaan.

Se mikä tämä Jackin useamman vuoden jo käyttämä petomuoto on, on ollut jo useamman vuoden täysin mysteeri ja ilmeisesti vain miehen itsensä tiedossa. Totuus kuitenkin on että tämä karvakasa on ihmissusi, vain vääristynyt Jackin ja Kalman yhteisestä liitosta ja siirtynyt aavekoirasta Jackiin. Tämä petomuoto on myös paljon "lempeämpi" eikä Jack menetä muutoksen aikana itehillintää ja ala tappamaan kokonaisia kyliä verenhimoisena petona vaan pysyy omana järkevänä itsenään. Ainoana minimaallisena luonteen muutoksena on pieni muotoinen lisääntynyt agresiivisuus, mutta ei ole ongelmaksi asti. Ihmissusista muutenkin poiketen Jack pystyy ottamaan tämän muodon ilman täysikuuta, eikä hänen puremalla pysty siirtämään ihmisusi kirousta henkilöstä toiseen, eikä Jack ole myöskään hopean herkkä vaan kaatuu siinä missä muutkin kuolevaiset tavallisillakin aseilla.

Täydenkuun aikaan Jackilla on ihmissusi verensä tähden lieviä oireita, kuten ikävää päänsärkyä ja jonkin asteista lihassärkyä, sekä aistit saattavat olla jonkin verran paremmat kuin normaalisti tämän yhden yön ajan. Jack ei kuitenkaan muutu täydenkuun aikana pedoksi.

Luonne:
Ensinmäinen asia jonka varmasti tulet huomaamaan tästä miehestä jo ensi sekunneilla on Jackin mukava ja jopa herrasmiesmäinen tapa puhutella muita, etenkin naisia. Jack harvoin itse lähestyy hyökkäävästi, etenkään sellaisia joita ei tunne, vaan yrittää hyvin usein säilyttää tietynlaisen rauhan itsensä ja tämän muukalaisen välillä alkamatta heti nostamaan sotakirvestä haudasta ja aukomaan päätään. Jos keskustelu ja rauha säilyy mukavana pitää Jack varmasti mukavan puolensa varmasti esillä hyvin mielellään. Keskutelu kumppanina Jack on roolista riippuen erilainen, hän voi kuunnella huolia ja myös antaa tukea mukavilla sanoilla ja neuvoa nuorta kulkijaa elämän mutkikkaissa asioissa. Huumorin tajuakin mieheltä löytyy jokin verran, mutta hyvin pidättyvästi ja se saattaa olla hieman kieroutunuttakin kerta Jackin sosiaallinen elämä on jäännyt 200-vuoden aikana hyvin vähälle ja lievästi sanottuna tämä aika on tiputtanut mieheltä muutaman ruuvin päästä. Ei kuitenkaan sillä "hahahaa, tapan kaikki!" -asenteella vaan miehen ilo elämää kohtaa on hieman.. no kadonnut, vaikka mies yrittääkin kovasti löytää itsensä ja uuteen elämäänsä jotakin tarkoitusta ja tarttua siihen. Tästä huolimatta Jackin menneisyys kaikki ne hyvät, sekä huonot muistot kummittelevat edelleenkin Jackin mielessä ja saavat miehen tahtomattaankin kaipaamaan entiseen elämäänsä. Tämän takia Jack ei ole vielä ainakaan ole kovinkaan valmis iloitsemaan nykyisestä elämästään sillä oikealla tavalla vaan saattaa vaikuttaa hieman masentuneeltakin. Kuitenkin pienestä synkistelystä huolimatta Jack on hyvin mieluisaa seuraa kenelle hyvänsä, joka ei ala kokeilemaan hänen hermoja suuta aukomalla ja jos sinulla tuuri käy saattaa Jack avata sinulle palan menneisyyttään tai tahtoa ystävystyä kanssasi syvemmin. Tällöin Jack saattaa paljastaa itsestään harvoin nähdyn isällisen ja huolehtivan puolen itsestään, joka suojelee sinua henkensäkin uhalla.
Pitää kuitenkin muistaa että Jack on tarkka ystäviensä suhteen ja hänellä on hiuksen hienoja sitoutumis ja luottamus vaikeuksia muita kohtaan. Etenkin kun Cypritissä juoksee friikkejä vähän joka paikassa..

Niin mukava mies kuin Jack onkin, on kolikolla aina se toinenkin puoli, se paha julma puoli jota tuskin kukaan tahtoo tavata. Näin on myös Jackin kohdalla. Jack on nimittäin pahimman luokan rasisti eikä häpeile peittää asiaa millään tavalla vaan oikeastaan haluaisi tuoda mielipiteensä hyvinkin näkyvästi esille, mutta hänellä ei ole asemaa tai mitään arvostusta kyläläisten keskuudessa, joten toistaiseksi Jack pitää ajatukset mielessään ja toivoo joskus pääsevänsä toteuttamaan ne. Jack vihaa friikkejä yli kaiken ja kaikkea epänormaalia eikä tahdo todellakaan olla missään tekemisissä kyseisten otusten kanssa, ellei sitten ole aivan pakko, mutta sekin on pitkin hampain. Silloinkin Jack saattaa tilaisuuden saadessaan tuoda esille karvasta mielipidettään joko kieroilla sanoilla tai teoilla esittäen vain kilttiä poikaa.
Mutta jos Jack ikinä koskaan saa tilaisuuden päästä iskemään miekkansa jonkun enemmän ja vähemmän viattoman friikin vatsan sisään, hän myös tekee sen itkemättä tekonsa perään. Vaikka tekeekin sen kaikkein mieluiten ihmis kylän rajojen ulkopuolella. Hän ei tahdo mielellään sarjamurhaajan mainetta ihmisten kylässä sillä on jo muutenkin ei-toivottu joidenkin kohdalla. Eikä tahdo sotkea enempää mainettaan.
Jack on näin ollen hyvin älykäs ja laskelmallinen henkilö, hän osaa suunnitella asioita hyvinkin pitkällä tähtäimellä ja seuraakin mielummin tilannetta oman aikansa sivusta ennenkuin iskee siihen kiinni kunnolla aloittaen oman pallon pyörittämisensä haluamaansa suuntaan. Niin hyvässä kuin pahassakin mielessä.

Vaikkei uskoisi Jack on uskonnollinen persoona, onhan hänet kasvatettu tähän näin, ja onkin vetänyt tätä rajaa turhan korkealle. Ensinäkin Jack on kasvatettu pienestä asti friikki vastaiseksi ja lyöty päähän lähes aivopesun asteella että friikit ovat pahoja lajiin tai ulkonäköön katsomatta, ja nämä on tuhottava jumalan nimeen.
Eikä Jack kuulu niihin, jotka juoksevat joka sunnuntai kirkossa jumalanpalveluksessa rukoilemassa vaan vie tämän pidemmälle.. Jos Jack rikkoo jotakin yhtä kymmenenstä käskystä, oli se mikä hyvänsä, hän rankaisee itseään jollakin tapaa ja mitä pahempi teko sitä pahempi rangaistus. Mutta toistaiseksi Jack on joutunut vain tyytymään ruoskimaan itseään yhdeksänhännällä selän verille, eikä ole joutunut vielä rankaisemaan itseään sen pahemmin. Jack ei laske friikkien tappamista rankaistavaksi teoksi sillä laskee sen oikeaksi, sillä niinhän raamatussa lukee.. helvetistä tulleet demonit ovat pahoja. Toisena tapana Jack pitää lukea ääneen Isä meidän rukousta iltaisin ennen nukkumaan menoa.. ja Jack on kyseiselle asialle hyvin arka pyhyys allergiansa takia ja no tämä toimitus kestää yleensä hyvällä tuurilla jopa yli tunnin muutaman sekunnin sijaan valtavien kipujen takia.

Menneisyys:
Jack syntyi ihmisenä normaaliin perheeseen kaukana Cypritin saarelta, jossa hänellä oli rakastava isä ja äiti jotka välittivät ainoasta lapsestaan hyvin paljon. Jack kuitenkin sai tajuta kasvaessaan että häneltä tultaisiin odottamaan paljon, hyvin paljon tulevaisuudeltaan sillä Jackin isä oli rikas maanomistaja jolla oli oma maatila ja joitakin kyntömaita ja halusi kovasti ainoan poikansa perivän omaisuutensa kuin aika jättäisi. Itse Fisherin suku ei töitä maatilalla tehnyt, elleivät välttämättä tahtoneet, vaan lähinnä hoitivat myymistä ja tavaran vientiä kaupunkiin ja mahdollisesti sen ulkopuolellekin, sekä tietysti raha-asioita ja että työläiset saivat ansaistemansa palkan. Tämän seikan takia Jackille yritettiin jo nuorena opettaa matematiikkaa ja kaikkea mitä hän tulisi mahdollisesti tarvitsemaan tulevassa ammatissaan käytöstavoista alkaen. Ainoa huonopuoli oli ettei 5-vuotiasta Jackiä paljoa kiinnostanut matematiikka tai mukaan opiskelu vaan poika tuppasi karkaamaan tunneilta kavereidensa kanssa lähes joka kerralla aina kun tilaisuus koitti ja saikin aina kotiin palatessaan nuhtelut ja selkäsaunan isältään. Jack ei kuitenkaan ottanut näistä opikseen vaan aina livisti tunneilta kun sellainen tilaisuus tuli, joskus jopa isänsä nenän alta. Lopulta Jackin isä lopulta alkoi pelkäämään olisiko hänen pojastaan loppujen lopuksi perimään hänen omaisuuttaan ja päätti koventaa otteitaan opettamisen suhteen, vaikka se oli hyvin kipeää äidille.
Kun nuori Jack jälleen palasi tavanomaiselta karkureissultaan hänen isänsä ei suinkaan antanut tavanomaisia nuhteluitaan pojallensa vaan raahasi pojan pieneen huoneeseen, jossa oli tuoli, pöytä sekä sänky nukkuma paikaksi ja isompi pöytä opettajalle. Ikkunoita ei ollut. Sen ikäinen Jack ei ymmärtänyt mistä oli kyse kun ovi paiskattiin perästä kiinni ja poika parka yritti ovea takoen saada selitystä kohteluun. Sitä ei Jackille suotu vasta kuin aamulla kun huoneeseen astui isän lisäksi vieras nainen joka olisi nyt Jackin opettaja. Asia selitettiin Jackille hyvin selvästi ja poika pääsisi ulos kavereiden kanssa vasta sitten kun olisi oppinut oppimisen tärkeyden. Jackille tilanne oli vaikea eikä aluksi hyväksynyt sitä ja kapinoi opetusta vastaan kaikin voimin, mutta joutui lopulta murtumaan kepin tahtoon ja istumaan pöydän ääressä tuntikausia.

Jackin muutama ensinmäinen vuosi oikeastaan kului näin, vaikka hän joskus pääsikin ystäviensä kanssa ulos leikkimään, mutta muuten hän lähinnä vain joutui opiskelemaan ja olemaan nenä kiinni kirjassa isän kertoessa ettän nuori Jack tulisi tarvitsemaan tätä kaikkea tulevaisuudessaan.
Mutta kun aika kului ja Jack kasvoi alkoi opiskelu vastuut hieman helpottamaan ja eräänä päivänä isä otti nuoren Jackin mukaansa kaupungille opettaakseen itse jotakin lapsellensa. Jack oli totta kai innoissaan asiasta eikä todellakaan tiennyt mitä isä tahtoi hänelle näyttää. Mutta ennen varsinaista "yllätystä" Jackin isä käytti poikaansa mm. torilla ja kaupoilla opiskelun kevennykseksi ja muutenkin että poika saisi ostaa itse mitä tahtoi muistoksi kotiinsa, sekä ohessa Jack sai kuulla kaupungin historiasta ja muista tärkeistä asioista. Mutta kun tuli varsinaisen "yllätyksen" aika, jonka takia Jackin isä oli poikansa kaupunkiin tuonnut, ei nuori Jack ollut varma olisiko koskaan edes tahtonut nähdä sitä. He palasivat takaisin torille jonne oli pystytetty lava, teloitus lava, jonne alettiin tuoda pitkässä surkean näköisiä erikoisia ihmisiä (friikkejä) ja paikalla oli jo valmiina kaksi lihaksikasta miestä kirveet kädessä joita yleisö kannusti. Nuori Jack ei laisinkaan ymmärtänyt mistä oli kyse ja yrittikin kysellä asiaa isältään joka vain rauhallisesti käski poikansa malttaa mielensä. Lopulta toimitus alkoi ja ensinmäiset uhrit laitettiin pölkkyä vasten itkien, kirveet nousivat ja päät putosivat hartoilta alas. Seuraavat vedettiin pölkylle.. Yleisö hurrasi ja kannusti kahta teloittajaa nopeuttamaan tahtiaan, jolloin myös sattui virheitä eikä pää lähtenyt toivotulla tavalla vaan uhri jäi kitumaan kunnes kuoli verenhukkaan. Kukaan ei välittänyt vaan yleisöllä oli hauskaa. Jackillä ei ollut todellakaan hauskaa, hän ei ymmärtänyt miksi näin tehtiin ja mikä toisen tappamisessa oli niin hauskaa. Sehän oli väärin! Näin Jackille oli aina opetttu, tappaminen oli väärin. Joten koko esityksen ajan lapsi oli painautuneena isäänsä vasten järkyttyneen peloissaan, eikä laskenut irti pois lähtiessäänkään.
Seuraavana aamuna, kun Jack oli rauhoittunut näkemästään meni lapsi kysymään asiaa isältään, joka kertoi pojallensa että näin he pitivät paikallisen "friikki kannan" kurissa ja kaupungin puhtaana, sekä turvallisena paikkana elää ihmisille. Friikit kun olivat tunnetusti pahoja ihmissyöjiä. Se ajatus iskostui muutaman kerran jälkeen Jackin mieleen.. ja alkoi siirtymään nopeasti jopa lapsen leikkeihin kavereiden kesken, ketään kuitenkaan oikeasti vahingoittamatta. Lapsille se oli vain leikkiä.

Muutaman kuukauden tapahtuneen jälkeen Jackin elämä sai jälleen uuden käännekohdan, nimittäin Jack sai pikkusiskon itselleen. Tietysti Jack oli perheen ainoana lapsena aluksi hieman mustasukkainen uudelle tulokkaalle, mutta sisäisti nopeasti isoveljen roolin ja pikkusiskon kasvaessa tuli kaksikosta erottomaton parivaljakko.. vaikka nuoremman sisaruksen opiskelut hieman toisinaan estivätkin sitä. Mutta näin vanhempana Jack ymmärsi miksi näin oli ja oli silloin aina ystäviensä kanssa tai itse opiskeli opettajansa avustuksella, ja auttoi myös itse pikkusiskoaan opinnoissa.

Jack varttui ja kasvoi alkaen lähestymään aikuis ikää, ollen jo 16-vuotias kun sai kuulla että hänen isänsä teki kuolemaa pitkän sairastelunsa jälkeen ja tietysti Jack meni katsomaan isäänsä viime hetkiä sängyn viereen yhdessä äitinsä ja pikkusiskonsa kanssa. Viimeisenä toiveenaan Jackin isä kertoi että Jack saisi perheen ainoana miehenä jatkaa hänen tehtäväänsä tilan omistajana, sekä pitää huolta perheestä. Jack totta kai lupautui ja näin Jackin isä jätti maailman ja perheensä poikansa käsiin. Nuorelle Jackille kuitenkin tuli yllätyksenä kuinka vaikeaa tilan pitäminen saattoi olla jos ei osannut hoitaa asioita oikein, joten tässä kohtaa Jackin äiti tuli avuksi ja lupasi hoitaa asioita niin kauan kun Jack olisi tarpeeksi vanha ja kypsä hoitamaan asioita. Jack kuitenkin oli vielä lapsi.

Elämä meni jälleen eteenpäin ja Jack vanheni täyttäen 18-vuotta jolloin Jack otti koko vastuun perinnöstään ja hieman äitinsä että pikkusiskonsa avustuksella alkoi hoitamaan asioita. Tänä aikana Jack löysi itselleen jopa naisen jonka kanssa meni muutaman kuukauden jälkeen naimisin ja kohta sen jälkeen heillä oli lapsikin. Jackin oma lapsi, jonka takia Jack päätti muuttaa pois kotoaan vaimonsa kanssa mutta lupasi kuitenkin hoitaa etäältä perintöään, tai ainakin raha-asioita jos ei muuta pystyisi. Näin mies muutti toiseen kaupunkiin vaimonsa ja lapsensa kanssa jossa heillä meni jonkin aikaa hyvin, kunne puheksi riitaa lapsen kasvatuksesta. Jack tahtoi samanlaisen kasvatuksen kuin itsellään oli ollut, mutta vaimo taas vapaamman ja lopulta riita ratkesi siihen että Jack lähti ja osti itselleen muualta kodin itselleen, mutta sen verran läheltä että voisi lastaan käydä välillä katsomassa. Rahaa ei kuitenkaan paljoa hienoon taloon ollut joten Jack tyytyi hieman tyyriimpään ja ei-niin loisto kunnossa olevaan taloon.
Sellainen löytyikin mukavasti hieman syrjästä kaupungista, johon mies muutti tietämättään mikä sitä asutti miehen itsensä lisäksi. Muutama päivä sujuikin melko rauhallisesti eikä mitään erityistä tapahtunut, kun lopulta talon toinen asukkikin päätti antaa itsensä ilmi. Aluksi kummittelut eivät olleet vakavia tai edes vaarallisia vaan lähinnä tavaroiden tippumista lattialle tai kynttilöiden sammumista illalla.. mutta viikon sisään alkoi kummittelu muuttumaan jopa väkivaltaiseksi ja jopa fyysiseksi väkivallaksi jolloin musta koira ilmestyi jo näkyviinkin selvänä tummana hahmona. Jack lähtikin hakemaan apua kylältä mutta kukaan ei uskaltanut tulla tai eivät vain halunneet uskoa mies parkaa. joka palasi asunnolleen käyden nojatuoliin istumaan pohtien jo muuttamista. Mutta rahaa ei ollut muuttamiseen ja juuri ja juuri edes vuokran maksamiseen. Eikä perheeltä kehtanut pyytää. Huolineen mies nukahtikin tuoliinsa jolloin koira ilmestyi Jackin uniin ja ilmoitti haluavansa Jackin ulos asunnosta tai tuo maksaisi jäämisestä hengellään ja jos tuo taas lähtisi jättäisi koira rauhaan.
Seuraavana aamuna Jack heräsi muistaen unensa ja oli laskemassa sitä uneksi kun musta koira ilmestyi hänen eteensä kuin odottaen jotakin. Jack tiesi nyt koiran käynneen hänen unessaan ja vaatinut poistumista, joten Jack suostui lähtemään luvaten jättää koiran haamun rauhaan taloonsa. Jack poistui, mutta ei tiennyt tulevansa petetyksi verisellä tavalla..
Muutamaa päivää myöhemmin riivauksen oireet alkoivat, Jack alkoi käyttäytyä ajoittain oudosti ja jopa agresiivisesti muita ihmisiä kohtaan, sekä tuo sairasteli alituisesti tai oli sitä kokoajan. Kuuli mies parka jopa ääniä päässään ja puheli tämän takia joskus itsekseen julkisillakin paikoilla. Jack ei kuitenkaan suostunut alistumaan koiran tahtoon vaan taisteli vastaan niin kauan kuin vain pystyi. Jopa niinkin pahasti että kyläläiset huolestuivat miehen terveydestä ja ilmoittivat tuosta mielisairaalaan, jonne mies päätyi istumaan pakkopaitaan sidottuna. Viikkojen, tai jopa kuukauden, tahdon taistelun jälkeen Jack lopulta murtui lopullisesti ja Kalma sai kehonsa.

Jack eli Kalman kehossa monta sataa vuotta ja kulki sinne minne Kalmakin päätyen tuon mukanan Cryptin manterelle, jossa tuo yritti kovastikkin sotkea Kalman uutta elämän aloitusta ja samalla keksiä keinoa päästä eroon Kalmasta, vaikka se sitten maksaisi molempien hengen. Monen yrityksen jälkeen Jackiä kohtasikin oikea onnen potku kun Kalma oli ottanut nenillensä Nimue nimiseltä velhottarelta satamassa ja pyysi häntä avukseen, jonka Merari tekikin ja selväksi kävi että tämä nainen voisi auttaa häntä pääsemään vapauteen. Merari suostui iloiten, vaikka joutuikin vaihtamaan tietoja velhottaren kanssa ja niin Jack pääsi lopulta vapaaksi omaan yksityiseen kehoonsa.

Voimat/Kyvyt:
- normaalia ihmistä jonkin verran voimakkaampi, kestävempi ja paremmat aistit
- muuttumaan ihmisusimaiseksi mustaksi koira hirviöksi, joka osaa ampua suustaan energia ammuksia
- Osaa ampua ihmis muodossaan myös energia ammuksia käsistään. Ainoana huonona puolena on vain ettei pysty ampumaan näitä liikkeestä vaan pitää tehä paikallaan ja iskut ovat heikompia mitä karvaisemmassa muodossa.
-Osaa teleportata lyhyitä matkoja

Muuta:
- Ophelia (Ivyn hahmo) nimesi Jackin Merariksi
- Ihastunut prinsessa Lilyyn ja haluaisi tämän kanssa naimisiin, vaikka se onkin täysin mahdotonta.
- Äärinmäisen herkkä pyhille esineille
- Jackin suvussa on perinnöllinen syöpä, mutta kerta Kalma omistaa nykyään Jackin alkuperäisen kehon niin syöpä on koiran murheena ei Jackin.
- Jackin isä oli vampyyrin metsästäjä nuorena, mutta jätti työnsä perheensä vuoksi. Jack ei tätä tiedä.
- Asui jonkin aikaa sotilastuvalla, mutta saatuaan kannattavamman työn siirtyi Jack asumaan linnan lähistölle omaan asuntoonsa.
- Talossa jossa Jack asuu on pieni huone, jonka seinällä puinen risti, pienellä pöydällä raamattu ja yhdeksänhäntä roikkumassa pienessä hakasessa, sekä lattialta löytyy ehkä hieman verstäkin jo tahriutunut ämpäri. Tämä pieni huone on siis Jackin henkilökohtainen "rukous- ja rangaistus huone", jossa hän rankaisee itse itseään jos hän on jotakin pahaa tehnyt. Jack ei päästä tähän huoneeseen muita.
- Jack ymmärtää jonkin verran haltia kieltä ja puhuakkin sitä muutaman lauseen verran, kiitos orjansa Luvonin.
- Jackilla on uusi ase "Haul", jota mies kantaa toisinaan mukanaan jos Haul ei kiinteänä ole lähtenyt maailmalle.


Tavatut:

Kalmankoira - "Pilasi elämäni, joten nyt minä puolestaan pilaan hänen. Vihaan siis näin lyhyesti sanottuna."
Edna - "Kalman jopa ärsyttäväkin mustalais puoliso, jolla on kuitenkin oma tehtävänsä kostoni kanssa."
Black - "Velho jonka kanssa olen ottanut monet kerrat yhteen. Kunnoitan voimien puolesta, ja pidän tämän takia varoetäisyyttä häneen, muuten en sitten pidäkkään hänestä"
Lily - "Kyllä, minulla oli tunteita prinsessaa kohtaan ja on niitä vieläkin, mutta peitän ne ja tyydyn olemaan vain hyvä ystävä ja palvelija prinsessalle."
Ophelia - "Nuori papitar joka nimesi minut "Merariksi".. En vihaa häntä, enkä tuomitse mistään ja olen häntä kohtaan neutraalilla kannalla. Onhan hän Jumalan sanansaattaja."
Shiloh - "Toivoisin häneltä vain hyväksyntää. Olen tehnyt paljon pahoja asioita ja tiedän sen, enkä sanoisi olevani kaikista kovinkaan ylpeä"
Alf - "Ednan puoliverinen isä.. Näkisin hänet mielelläni roikkumassa köyden jatkeena jonne hänenkaltaisensa kuuluvat."
Cholors + veljet - " Täydellisiä esikuvia juuri siitä mitä minä ajattelen friikeistä! Haluan tämän kolmikon hengiltä!"
Liluth - "Orjani.. Minulla on tunteita häntä kohtaan, mutta en uskalla näyttää niitä."
Edward - Erikoisin taruolento johon olen koskaan törmännyt... pelasti henkeni, vaikka olin tappamassa häntä.
Sil: "Nainen, joka petti minun luottamukseni.. haluaisin antaa anteeksi, mutta se taitaa olla jo liian myöhäistä."
Shael - "Vangitsi minut, otti orjakseen ja sitten kirosi.. ja yllättävää kyllä minulle on siintä huolimatta muodostunut jonkin asteinen side tämän naisen kanssa."


PÄIVITYKSET:
24.4.2016 - Ulkonäköön lisätty silmän puuttuminen ja ihmissusi muodosta hieman lisää tietoa. Esittelyä muutenkin korjailtu.
26.9.2015 - Esittelyä korjailtu ja laiteltu hieman sieltä täältä ajantasalle
15.8.2015 - Tavatut listaa päivitetty ja tietoa kirouksesta laitettu.
10.8.2015 - Eliittisotilas titteli poistettu ja laitettu sotilaaksi, sekä Luvonin ulkonäköön sormien puuttiminen.
25.3.2015 - Koko esittely uusittu ja päivitetty ajantasalle, kuvat tulee myöhemmin
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu