Nakami "Tulihäntä"


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Porvari

Viestit: 407

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 6:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Su Huhti 28, 2013 7:50

Nakami "Tulihäntä"

Nimi: Nakami
Tulihäntä on lähinnä humoristinen lisänimi jota joku tytön ystävä saattaa joskus käyttää

Sukupuoli: Nainen

Ikä: Fyysinen ikä on noin 17 eikä hän oikeastikkaan ole paljoa tuota vanhempi. Mainittakoot myös että hän ei enää vanhene fyysisesti.

Puolue: Puolueeton, tulee omasta puolestaan toimeen niin ihmisten kuin haltioiden kanssa. Tuossa asiassa luonne on hänelle rotua tärkeämpi.

Rotu: Ayakashi, alunperin ihminen

Ayakashit ovat henkiolentoja jotka pystyvät käyttämään magiaa, muuttamaan muotoaan ja elämään tuhansia vuosia. Lajina ayakashit ovat cryptissä melko harvinaisia eikä monikaan tiedä noiden olemassaolosta. Näin ollen myöskään kyseinen nimitys ei ole cryptissä yleinen vaan ayakasheja usein kutsutaan yksinkertaisesti hengiksi tai jollain muulla vastaavalla nimityksellä. Nimitys "ayakashi" tuleekin kaukaa idästä missä nuo olennot ovat yleisempia ja joista löytyy mainintoja paikallisissa kansantaruissa ja uskonnoissa. Mahdollisia kykyjä ayakasheilla on muodonmuutoksien ja elementtimagian lisäksi erillaiset illuusiot, näkymättömyys, yliluonnollinen nopeus, fyysisten kopioiden luominen, mielenhallinta ("possession" jonka avulla Nakami alunperin sai kykynsä) ja todella nopea paraneminen sekä muita ei niin yleisiä kykyjä kuten telepatia ja ennustaminen. Jokainen ayakashi ei luonnollisesti osaa kaikkia vaan esimerkiksi kolmen eri kyvyn hallitseminen hyvin on aika yleistä. Tämä tietenkin riippuu siitä kuinka vahvasta ayakashista on kyse.

Taidot, kyvyt ja heikkoudet: Nakami pystyy luomaan ja hallitsemaan tulta. Tämän lisäksi tyttö voi muuttaa muotoaan ihmisen ja suden välillä melko vapaasti sekä magialla parantamaan nopeuttaan jonkin verran niin fyysisesti kuin reaktiopuolelta. Hänellä on myös jonkinlainen alkeellinen käsitys muista taikuuden lajeista ayakashikykyjen ulkopuolelta vaikkakin niiden hyödyntäminen on hänelle kohtuullisen vierasta. Ohejeita seuraamalla pystyy joitakin helppoja loitsuja jäljittelemään jos tarpeaksi keskittyy eikä silloinkaan aina onnistu. Hän myös kantaa aina mukanaan mystistä punertavateräistä katanaa joka muodostui samalla kun tyttö muuttui ayakashiksi. Taistelussa hän luottaa nopeiden liikkeittensä, tarkkojen miekaniskujensa ja tulimagian yhdistelmään. Hänen miekkansa iskut osuessaan altistavat hänen käyttämälleen tulimagialle auttaen tyttöä esimerkiksi osumaan loitsuillaan (Hän siis luodessaan tulta esimerkiksi roihauttaakseen liekit vastustajansa päälle tähtää suunnan ja etäisyyden avulla. Hän myös vaistoaa suunnan ja etäisyyden miekkansa aiheuttamiin haavoihin vähän aikaa osuman jälkeen ja tuo yhdistelmä toimii huomattavasti saumattomammin kuin silmämääräinen arviointi.) Hän ei voi käyttää hirveän vahvaa magiaa ihmismuodossa vaan liian vahvojen loitsujen luominen pakottaa hänet luonnollisempaan olomuotoonsa paljastaen turhaa huomiota välillä herättävät korvat ja hännän.

Viimeaikoina Nakami on myös oppinut muutaman suojaloitsun. Näistä ensimmäinen luo tulesta panssarin tytön iholle. Koska tuo panssari aktivoituu kosketuksesta se suojaa vain fyysisiltä iskuilta. Myös suoraan tulevat pistot, esimerkiksi keihäistä, voivat helpommin tuon panssarin läpäistä koska ne vaikuttavat pienemmälle alueelle, voimaa iskun takana tarvitsee silti olla. Viilloilla ei puolestaan ole paljoakaan toivoa. Vaikka kestävyydeltään kyseistä suojaa voisi verrata ohueen levyhaarniskaan ei se suojaa iskun varsinaiselta voimalta. Eli raskaat aseet jotka pyrkivät murtamaan luita eivätkä leikkaamaan haavoja eivät juurikaan tuosta välitä ja hyvä isku kahdenkäden miekasta, vaikkakin epäonnistuu leikkaamaan tyttöä palasiksi, aiheuttaa kyllä muuten ruhjeita. Tulipohjaisena loitsuna kastuminen tekee panssarin ylläpidosta hyvin vaikeaa, sadekuuroa suuremmilla vesimäärillä mahdotonta. Toinen hänen oppimistaan suojaloitsuista luo läpikuultavan suojakuvun. Siinä missä tuolla voi suojata myös muita kuin pelkästään itseään on se vielä enemmänkin hidaste kuin este ja kun tarpeaksi voimaa käyttää rikkomiseen niin kyllä sen saa palasiksi myös ulkopuolelta. Tuo suoja suojaa myös magiaa vastaan jokseenkin se on myös huomattavasti raskaampi pitää yllä kuin ensimmäinen. Tämän johdosta se soveltuu paremmin yksittäisten iskujen torjontaan kuin pitkään linnottautumiseen, varsinkin kerta edes ilma ei pääse vaihtumaan suojakuvun läpi. Kaiken kaikkiaan hän ei ole helppo pala purtavaksi taistelussa varsinkaan niin kauan kun magiaa riittää. Esimerkiksi kaksikin nuorehkoa keskiverto ihmissutta saattaa vielä olla hänelle voitettavissa oleva vastus tosin tuskin ilman haavoja, kolmea vastaan tilanne olisikin sitten jo melko toivoton.
Kohtalaisen hyvän kuvan saa katsomalla "Muuta kivaa" osiosta löytyvän hahmolomakkeen (sisältää mm. loitsulistan jokseenkin muotoiltuna d&d 5 tarjonnan rajoihin)

Lyijy ja lyijyä merkittävissä määrin sisältävät metalliseokset ovat yleisenä ayakashien haikkoutena tehokkaita myös Nakamia vastaan. Fyysinen kontakti kyseiseen metalliin aiheuttaa hyvin nopeasti vahvaapahoinvointia, estää "magian" ja yliluonnollisten kykyjen käytön. Pitkittynyt altistus myös purkaa käytössä olevat loitsut kuten suojat ja muodonmuutokset sekä aiheuttaa minuuteissa pyörtymisen. Vaikutus on sitä nopeampi ja tehokkaampi mitä enemmän lyijyä seoksessa on. Hengenvaarallinen tuo metalli ei kuitenkaan ole. Myös henkiolentoja ja magiaa vastaan kehityt lumoukset ja loitsut yleensä toimivat, jokseenkaan eivät nekään tappavia yleensä ole vaan lopputulos vastaa lyijyn aikaansaamia.

Nakami on myös täysin riippuvainen aseensa läheisyydestä, onhan tuohon miekkaan sidottuna suurin osa hänen elinvoimastaan. Neito on kyvytön käyttämään muuta kuin hyvin heikkoa magiaa ilman miekkaansa ja pitkäaikainen ero aseesta johtaa syvään väsymykseen, aivan kuin pahan unettomuuden aiheuttamaan. Tuosta väsymyksestä hän ei voi toipua ennen kun on saanut miekkaan sidotun elämänsä takaisin ja parin kuukauden ero aseesta alkaa käymään hyvinkin hengenvaaralliseksi.

Ulkonäkö: Nakami on noin 165 senttiä pitkä, melko siro tyttö. Painoa häneltä löytyy reilut 50 kiloa.

Tytöllä on kauniit itämaiset kasvonpiirteet. Pienehkö nenä, luonnollinen, puhdas iho ja monen mielestä suloinen suu. Hänen silmänsä ovat meripihkan punertavat jokseenkin ihmismuodossa niistä löytyy myös vivahde ruskeaan mikä osaltaan pehmentää hänen normaalia ulkonäköään. Hänellä on myös melko pitkät punaiset ehkä hieman oranssiin vivahtavat hiukset. Liityttyään metsänoikeus laumaan muodonmuuttaja on saanut noin 8 senttiä korkea sudenkäpälän muotoisen laumanmerkki yläselässä, lapaluiden väliin. Tosin sijaintinsa takia tuo merkki jää yleensä vaatteiden alle piiloon. Häneltä löytyy myös muutama arpi kasvoista, kolme viirumaista palojälkeä oikealta poskelta näyttäen ehkä hieman suden viiksikarvoilta sekä pitkä kynsien aikaansaama arpi viistossa ylettyen hiusrajasta otsan poikki ja silmien väliin. Nämä arvet Nakami pystyy tosin piilottamaan muodonmuutostensa avulla ellei ole taistelussa, hermostunut muuten vahvojen negatiivisten tunteiden vallassa

Vaatetuksena Nakamilla on vaaleahko punertava paita joka muistuttaa hyvin paljon itämaista tyyliltään. Erona kimonoonsa tosin hihat eivät ole liian löysät ja alaosa on korvattu hyvinkin perinteisillä ja käytännönläheilissä housuilla. Paita on kiinni kirkkaan punaisella vyötärönauhalla.
Toisinaan kotioloissa tai juhlatilanteissa Nakami pitää punaista kimonoa joka on sidottu kiinni keltaisella vyöllä. Jalkineina hän käyttää yleensä joko sandaaleja, tavallisia kenkiä tai kulkee avojaloin.
Vaatetuksesta riippumatta hän kantaa aina vyöllään punertavan ruskeassa suojassa olevaa katanaansa. Yleensä muiden vaatteiden päällä on vielä vaaleanruskea, kevyehkö hupullinen kaapu tai viitta (kesäisin viitta ja talvisin vähän lämpimämpi kaapu) kätkien alleen niin miekan kuin korvat ja hännänkin silloin kuin ne pitää pitää piilossa ilman muodonmuutosta.

Susimuodossa Nakamin turkin väri vastaa hyvin pitkälti hänen hiuksiensa väriä. Turkki on todella sileä ja huomattavasti tavallista sudenturkkia paremmassa kunnossa minkä takia se ei esimerkiksi kastu helposti vaan hylkii vettä melko hyvin. Hänen turkkinsa on myös noin kaksi kertaa pidempi kuin tavallisella sudella. Tämä on muutenkin huomattavasti tavallista sutta isompi ja säkäkorkeus onkin noin 145 senttiä.

Nakamin kaikista luonnollisin olomuoto (eli muoto johon hän muuttuu esimerkiksi silloin jos sattuu pyörtymään tai hän ei jostain syystä pysty ylläpitämään muodonmuutostaan) on muuten ihmisen olomuoto paitsi että siihen sisältyy suden korvat ja häntä.

siinä se ois virallinen Nakamin artref^^

Historia: Nakami kasvoi rauhallisessa ihmiskylässä aina 15 vuotiaaksi asti. Hän nautti luonnosta ja kulki paljon läheisissä metsissä. Jossakin vaiheessa metsän eläimet alkoivatkin tottua tyttöön ja alkoivat kesyyntyä tämän suhteen. Näiden eläinten joukossa oli myös eräs erityinen henkisusi joka oli ottanut tehtäväkseen suojella lähistön luontoa ja muutenkin pitää tuota kaunista rauhallista seutua ennallaan. Kun Nakami oli 8 vuotias tämä luotti tyttöön jo siinä määrin että paljasti tavallisesta eläimestä poikkeavan olemuksensa alkaen jutella tytölle. Vähitellen kaksikko ystävystyikin ja Nakami huomasi pian käyttävänsä enemmän aikaa metsässä susiystävänsä kanssa kuin toisten lasten kanssa leikkimässä. Tietenkin hän rakasti kotiaan, tuota rauhallista kylää eikä olisi koskaan voinut ajatella lähtevänsä sieltä.

Tämä kaikki kuitenkin muuttui kun hän oli 15 ja haltiat saapuivat sodan mukana hänen ennen niin rauhalliseen kotikyläänsä. Uudella tilanteella oli hänen kannalta ikävämpikin vaikutus kuin kireä ilmapiiri, hän ei nimittäin enää voinut mennä metsiin viettämään aikaansa haltioiden luoman uhan takia. Muutamia taisteluita käytiin ja vaikka menetykset olivat pieniä molemmin puolin. Oli kuin haltiat olisivat tunnustelleet vastustajansa luonnetta etsien heikkoa kohtaa. Muutaman taistelun jälkeen tuli rauhallisempi jakso; mitään ei kuulunut vähän reiluun viikkoon. Nakamin isä oli haavoittunut viimeisimmässä taistelussa ja oli joutunut vuodelepoon vaikka se ei taisteluiden loputtua juurikaan näyttänyt haittaavan. Useimmat jo alkoivat juhlia haltioiden perääntymmistä kunnes eräänä hyvin tavallisen oloisena yönä rauha kuitenkin taas rikkoontui. Haltiat olivat onnistuneet yllättämään nukkuvan kylän. Nakami oli ollut kuitenkin hereillä hoitamassa isäänsä ja hyökkäyksen alettua oli mennyt herättämään loput perheestään. Hänen isänsä ei ollut pako tai taistelukunnossa joten tuo oli vain kehoittanut muuta perhettä pakenemaan kylästä. Sekasorron seurauksena Nakami kuitenkin joutui erilleen perheestään ja juoksi suoraan sinne missä tunsi olonsa kaikista turvallisimmaksi: metsään pienen lammen luokse joka oli muodostunut eräänlaiseksi tytön ja suden tapaamispaikaksi. Siellä hänen susiystävänsä istuikin katsoen kirkasta kuuta. "Sinähän olet vahva. Ole kiltti ja auta minua, pelasta kotini" hengästyneen tytön ääni pyysi sudelta. Vastaukseksi tämä kuulikin suden suusta "Hyvä on, mutta tiedä ettei voima tule koskaan ilmaiseksi. Et tule enää koskaan olemaan entisesi." Taruolennon sanat kaikuivat hetken tytön mielessä mutta heti kun ne olivat uponneet tämän mieleen hän huusi samalla takertuen suden lämpimää ruumista vasten "Hyvä on, kunhan autat minua pelastamaan ne joita pidän tärkeinä itselleni." "Juuri tuo on se tyttö jonka tunnen." suden ääni kaikui Nakamin korvissa samalla kun hänen mielensä täytti outo tunne kuin äkillinen roihahdus. Kun tämä toipui oli suden tilalla tytön käsissä lämpöä hehkuva miekka.

Aikaa hänellä ei kuitenkaan ollut tuhlattavaksi joten tyttö alkoi juosta takaisin kohti kylää uuden rohkeuden saattamana, rohkeuden joka oli hänelle vieras. Haltiat katsoivat vähän yllättyneinä osa jopa pikkuisen huvittuneina kun tyttö marssi itsevarmasti metsästä miekka kädessä hohtava palo silmissä. Yksi haltioista tarttui nuorta tyttöä kädestä naurahtaen vähän huvittuneesti: "Mitäs sinä kuvittelet tekeväsi" vain huomatakseen kuinka hänen kätensä roihahti liekkeihin. Vähitellen tuo ja muut haltiat alkoivat perääntyä vaikka tuli olikin sammunut todella nopeasti ja niiden aikaansaamat palovammat eivät ainakaan näyttäneet nopeasti hirveän vaarallisilta jokseenkin ruma arpi siitä tulisi jäämään. "Häipykää täältä" Tytön kylmä ääni kaikui aamuyössä. Oliko se hänen likehtivän auransa vai painostavan katseensa ansiota, kukaan ei tiedä mutta jostakin syystä haltiat uskoivat Nakamin kehotusta eikä heistä ollut auringon noustessa mitään muuta jälkeä kuin palavat ja romahtaneet talot sekä nuolien lävistämät ruumiit pihoilla. Omaa perhettään Nakami ei enää koskaan tavannut.

Aluksi kyläläiset pitivät tyttöä sankarinaan mutta ajan kuluessa alkoi nuori neito tuntea vieroksuvia katseita vilkuilemassa tätä. Hän oli vähitellen alkanut tottua uuteen olemukseensa, herkempiin aisteihinsa ja mahdollisia vaihtoehtoisiin olomuotoihinsa. Ainut asia jota hän ei itsessään tuntenut itsekseen oli tapa jolla hänen luonteensa muuttui hermostuessa tai kiihtyessään. Kuitenkin hänen saamieen katseiden viesti oli selvä, ja hän oli itsekkin samaa mieltä asiasta: oli aika lähteä.

Mitä enemmän hän matkusti ja tapasi ihmisiä, haltioita ja toisia taruolentoja sitä selvemmäksi hänen uusi sijainti mailmassa kävi. Useimmat ihmiset eivät häntä hyväksyisi ja eikä haltoioiltakaan tulisi lämmintä vastaanottoa. Ero noilla kahdella ryhmällä oli kuitenkin se että jotkin haltiat hyväksyivät hänet taruolentona mikä hänestä oli kiistämättä tullut.

Luonne: Nakami on luonteeltaan hyvin lämmin ja hän pyrkiikin ottamaan kaikki huomioon sekä on aina valmis auttamaan parhaansa mukaan apua tarvitsevia, niin ihmisiä kuin haltioitakin. Hänen mielestään jokaisella on oikeus valita tiensä synnyin perästä riippumatta, teot määrittelevät hänelle henkilön eikä mikään muu. Toisaalta taas vaikkakin susityttö on pitkälti vapautta arvostava samooja ja metsästäjä pitää hän myös itse kiinni traditioista jotka eivät sodi muuten luonnettaan vastaan, onhan hänet kasvatettu hyvinkin traditioita arvostavassa perheessä. Toisaalta hän ei näe paljoakaan pahaa pienessä valkoisessa valheessa toisten parhaaksi mutta taas toisaalta hän pyrkii aina pitämään lupauksensa, hinnalla millä hyvänsä. Nakami on poikkeuksellisen vahvatahtoinen ja juuri tuo kyky seisoa ylpeänä ja taistella viimeiseen hengenvetoon valmiina vetämään jokaisen mahdollisen oljenkorren riskeistä huolimatta tai toteuttamaan kuinka hullun suunnitelman tahansa on monesti tytön pelastanut. Toisaalta päättäväisyys on hänelle ennenkin ayakashiksi muuttumista ollut ominaista joten oikeanlaisessa tilanteessa hänelle tärkeiden asioiden ollessa kyseessä mikään riski ei ole liian suuri otettavaksi tai mikään hinta liian kallis maksettavaksi.

Kuten arvata saattaa Nakami on vahvasti ulospäinsuuntautunut nauttien muiden seurasta mutta myös kärsien pitkällä tähtäimellä yksinäisyydestä ja ulkopuolelle jäämisestä. Vahvasta tahdonvoimastaan huolimatta hän on silloin tällöin hajonnut henkisesti yksinäisyyden ja virheidensä painon alle. Asiaa ei myöskään auta se että maagi pelkää negatiivisia tunteitaan pyrkien piilottamaan nousevat epäilyksensä tavalla tai toisella tiedostaen niiden johtavan ongelmiin magian kanssa ja saattavan niin hänet itsensä kuin muut ympärillään vaaraan. Viimeaikoina tosin Ed on onnistunut saamaan hänet ainakin yrittämään parhaansa mukaan hyväksymään tunteensa ja jakamaan niitä peittelemättä, myös niitä negatiivisempia joten suunta on parempaan päin.

Tyttö tulee loistavasti toimeen toisten taruolentojen kanssa. Synnynnäisenä hänellä ole mitään ihmisiä vastaan ole niin kauan kuin he eivät ole ripustamassa tyttöä noitaroviolle tai juoksemassa ahneutensa vallassa rahan tai vallan perässä taloen ja tuhoten kaiken tieltään. Oikeastaan vaikkakin hän vaihtoi ihmisyytensä aikoinaan pois ilman että näki tarvetta asiaa sen enempää miettiä eikä päätöstään lähes koskaan kadu, määrittelee hän edelleen tavallaan olevansa yksi ihmisistä, ainakin niin hän itse haluaisi uskoa ellei saisi jatkuvasti hieman omasta ajattelustaan poikkeavia viestejä osalta ihmisistä. Haltioihin hän on alkanut tutustumaan jouduttuaan kyseenalaistamaan onko enää ihminen ollenkaan vai vain taruolento toisten joukossa. Ja jälleen kerran tuossa ryhmässä on rakastettavia luonnonläheisiä hyviä persoonia aivan kuten niitäkin aina niin rasittavia narsisti tapauksia joilla on ylpeys ja omahyväisyys menee inhottavan pitkälle. Naivina tyttönä hän toki ajattelee että jokaisessa on jotain hyvää kunnes toisin todistetaan, täytyyhän jokaista sotahullua vihamielistä rasistia kohden olla muutama hyvä rauhaarakastava viaton persoonakin.

Hän rakastavaa luontoa ja rauhaa ja tekee yleensä kaikkensa säilyttääkseen nuo asiat ympärillään. Ja vaikkakin sutena ja muutenkin metsästykseen tottuneena tappaminen ruuaksi ei ole mikään ihmeellinen asia pyrkii hän kunnioittamaan elämää ja välttämään turhaa kuolemien tuottamista, oli kyse sitten ihmisistä, haltioista tai eläimistä.

Kuvia: Some art by nya^^
Art by GigaMessy
Art by Paskiz

Alice (npc): Alice on yhden Edwardin tuhoaman kylän ainut selviytyjä jonka mies päätyi lopulta adoptoimaan. Näin ollen Nakamista luonnollisesti tuli lapsen toinen uusi kasvattivanhempi. Alice on noin neljästä viiteen vuotias tyttö lapsi sekä toisin kuin nykyiset huoltajansa täysin tavallinen ihminen. Hänellä on tummahkon ruskea iho, kirkkaat uteliaat silmät ja lähes mustat hieman taipuisat hiukset. Siinä missä keskittymiskyky joutuu Alicella välillä koetukselle tuo on sekä utelias että vaarallisissa määrin naivi ja kokematon. Siis suunnilleen sitä mitä nyt lapselta voisi olettaa.


Muuta kivaa:

Omistaa sinisen 12 reikäisen ocarinan ja osaa tuota melko hyvin soittaa. Kyseessä siis savinen puhallinsoitin.
Kuuluu metsän oikeus laumaan, laumamerkki lapaluiden välissä selässä eli siis yleensä vaatteiden alla piilossa.

Tavatut:
Hinote(NPC): Lapsuudenystäväni, ayakashi jolta alunperin sain kykyni. Kuinkakohan monesti olisinkaan jo päässyt hengestäni ilman häntä... Menee missä mielii^^
Azure (Nya): Mukava nainen vaikka välillä riehuukin. Tarjosi sapuskaa ja majoituksen ilmaiseksi, ystävä.
Lyron(Nipustin):Lauman johtaja, luotettava, ehkä jopa jonkinlainen isähahmo
Edward(mori): Ihmissusi, ongelmia täynnä, menee missä mielii. Sääli sinänsä, toivottavasti löytää jonkinlaista apua vaikka en jaksakkaan siihen enää uskoa. Entinen kumppani myös, muistan enemmän säälillä kuin vihalla...
Lapiz(Ikane): Ehkä hieman kireä ensisilmäyksellä mutta hänessä on paljon hyvää kaiken sen alla. Jahtaa ehkä omasta mielenstäni liikaa kostoaan, ystävä hänkin.
Shael (mori): Ensi tapaamisella rasittava kohtuuton kovapäinen kökkö. Näin myöhemmin sanoisin ettei niin paha kuin luulin, en ole kaikessa samaa mieltä mutta ymmärrän hänen kantansa jossain määrin ja hieman jopa kunnioitan.
Rafael (mori): Yllättävän pätevä taistelussa papiksi. Emme viettäneet paljoakaan aikaa yhdessä mutta hänestä oli apua. En ehkä tosin olisi ehkä halunnut näyttäytyä niin haavoittuvalta jos olisin saanut valita...
Alice(NPC): Adoptiotyttäreni koska Ed oli ongelmia täynnä... Ei tee hänestä yhtään vähempää rakasta kuten ei myöskään verisiteen puuttuminen. Saatan ehkä olla vähän liian ylisuojelevainen välillä, toisaalta turvallisuus ennen kaikkea.


Edit historia:
30.4.2013 Unohtunut luonne osio nyt lisätty
27.6.2013 Lisätty tiedot Loquan (Nya) opissa opituista suojaloitsuista sekä maininta tytön soittamasta ocarinasta
3.4.2014 Jotain yleistä päivittelyä uudelleen muotoilua ja tarkennusta luonteeseen ja kykyihin, vaihdettu puolue puolueettomaksi, lisätty lauman mukana tuleet asiat sekä muutettu lajimääritelmä ayakashiksi (laji ei ole muuttunut vaan termi tenra) sekä lisätty jotain infoa kyseisestä lajista. Myös pituutta, painoa ja ikää tuli vähän lisää, ihan vain uskottavuus syistä. Myös heikkous lyijyyn lisätty. Niin ja statit koska pöytäropetus
18.8.2014 Tavatut osio lisätty
17.2.2017 Tavatut osiota ja luonnetta, sekä kykyjä ja heikkouksia päivitetty.
12.5.2017 Alicen tiedot lisätty^^
20.11.2017 Ulkonäköä hieman muokattu ja kuvia lisätty koska joku osasi piirtää ja arpaonni oli myötä
4.1.19 Arttia ja tavattuja päivitelty^^
Viimeksi muokannut Michyy päivämäärä Pe Tammi 04, 2019 10:06, muokattu yhteensä 16 kertaa

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö