Edward Ravenscar


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2146

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Otakun nurkka

Viesti Ti Touko 27, 2014 5:12

Edward Ravenscar

Nimi: Edward Ravenscar
Ikä: 21, 5 vuotta
Pituus: 183cm
Skp: Mies
Rotu: Ihmissusi
Puolue: Puolueettomat

Aseet: Mustateräinen miekka, johon laitettu riimuja. Miekka ei kulu tai katkea, joten sitä ei tarvitse huoltaa. Miekka myös myötäilee ihmissuden muotoja. Se muuttuu, kun mies on susi se on kevyt puukko kaulassa, kun hän on ihminen on vain miekka. Ihmissusi ei myöskään voi käyttää miekkaa, kun sen peto pääsee irti. Miekan loi Refgor, Ivorin(©suskari) veli.

Ihmissusi:
Ihmissusi on peto. Ihminen, joka kykenee muuttumaan sudeksi tai sudenkaltaiseksi olennoksi. Yksi tunnetuimmista tavoista muuttua ihmissudeksi on joutua sellaisen puremaksi tai raapimaksi. (Lähteenä Wikipedia)

Ihmissusi omistaa rutkasti voimaa, hän kykenee nostamaan jopa isokokoisen pakettiauton. Parantuminen on nopeaa, mutta hitaampaa verrattuna vampyyreiden salaman nopeaan parantumiseen. Ihmissuden juoksuvauhti on nopeaa, mutta se ei tietenkään voi ylittää vampyyrien tasoa, joka muistuttaa enemmän teleporttia kuin juoksemista. Reagointikyky ja aistit kuuluvat suden tasolle, joka tekee hänestä valppaan ja nopean toimijan. Ihmissudet omaavat korkean kivun sietokyvyn, jonka takia nämä pystyvät vielä liikkumaan vakavasti haavoitettuina. Korkea kipukynnys on myös haitta, kun ei välttämättä tiedä kuinka suuresta haavasta on kyse ja mahdollisuus kuolla voi olla todennäköinen. Haittapuolina ihmissuden verestä on se, ettei hän millään voi koskea hopeaa. Se polttaa jo pienenä hipaisuna.

Ulkonäkö: Kuvatus
Ihminen: Edwardin hiukset ovat tuuheat ja karheat. Hänen hiuksensa on trimmattu takaa lyhyeksi siiliksi. Päälaella sijaitsevat hiukset ovat pitempiä ja ne nousevat kevyesti ylöspäin painottaen enemmän vasemmalle puolella päätä. Hänellä on kulmikkaat ja jykevät kasvot. Otsa on matala ja kulmakarvat tuuheat. Hänen silmänsä ovat empaattiset, suuret syvänmetsän vihreät ja läpitunkevat. Miehen nenä on huomaamattoman suora ja sen alla oleva suu näyttää kuvastavan vain lempeyttä. Leuka omistaa nykyään pienen sängen/parran, joka on joko pelkän suun alla kasvava tynkä tai sitten se villiintynyt ja kasvanut hieman laajemmalle leuan alueelle.
Edward omistaa melko tavanomaisen kehon. Se on pitkä, sopusuhtainen ja lihaksikas, mutta ei hän mikään muskeli mies ole, vaikka näyttää hieman isommalta mitä hänen ikäiset ihmiset ovat. Se vain johtuu ihmissuden omaisuuksista. Hänen ihonsa on astetta tummempi, mitä tavallisesti. Ihmissuden veren takia ehkäpä miehen karvoitus on myös muuttunut. Hänen käsivarsistaan kyynärpäihin asti on alkanut kasvaa näkyviä karvoja sekä hänen rintakehänsä ja ala vatsansa omistaa hienoisen, tosin siistin karvoituksen.

Pukukoodiltaan hän käyttää valkeita, löysiä nauhapaitoja, joiden pitkät hihat käärii yleensä kyynärpään tienoille. Housut ovat löysät ja vaalean rusehtavat ellei aivan beiget. Housuja pitää yllä yleensä mustan puhuva nahkavyö ja sen alla riippuu asevyö, joka on sille varta vasten osoitettu. Hienoihin tilaisuuksiin tai asioilla käymisiin Edward on varannut hyvä kuntoisen, siistin sinistä puhuttelevan liivin, jossa on toppaukset. Siinä on kaksi tai kolmiset solkea.

Sutena:
Hänen turkkinsa määräytyy hänen hiuksiensa värin mukaan. Se on tuuhea, karhea ja tammen tumman ruskea. Edwardin koko on tavanomaista sutta kaksi kertaa isompi. Sillä voisi ratsastaa kevyt rakenteinen haltia nainen. Hänellä on kaunis rivi teräviä valkoisia hampaita, joita ei olisi kiva saada kaulaansa. Hänellä on samat syvänmetsän vihreät silmät, jotka porautuvat sieluun asti. Sutena katse tuntuu julmalta. Ed omistaa myös hyvin terävät kynnet, jotka käyvät hyvin lihan ja puun raastamiseen. Metallia se ei tietenkään läpäise, mutta vahingoittaa.

Lisäksi Edwardilla on suden ja ihmisen välimaastoinen muoto, jossa hän pystyy kulkemaan kahdella jalalla ja käyttämään etukäpäliään kuin ihmisellä. Kuvatus

Luonne:
Edward on rauhallinen, lempeä ja ystävällinen persoona. Hän ei satuttaisi kärpästäkään eikä sitä myöden halua satuttaa ketään muutakaan. Vihollinenkin sanoisi hänen olevan liian lempeä ja ystävällinen. Tätä lempeää puolta kuitenkin varjostaa ihmissuden kirous ja siitä syntyvä pelko.
Edward pelkää muiden puolesta, ei itsensä. Hän sisällään elää kuitenkin raivoisa ihmissuden peto, joka janoaa verta. Hänellä on ns. kaksi persoonaa, ensimmäinen kuuluu ihmiselle ja toinen kuuluu ihmissuden pedolle. Toinen persoona on aggressiivinen ja verta janoava ikuinen tappaja. Luontaisesti ihmissuden peto haluaa repiä, silputa ja purra. Tarkoituksena on tietysti kirouksen levittämien, mutta myöskin itse tappamisesta syntyvä nautinto saa pedon aina paremmalle tuulelle.
Toisen persoona ilmestyy silloin, kun ihmismieli ei enää kestä ja joko menettää itsensä hallinnan tai siitä ei ole puolustamaan kehoa itseään. Peto ei ymmärrä ystävän ja vihollisen eroa, joten hyökkäyksiä tulee armotta ja sokeasti kehen tahansa, joka elossa siinä vaiheessa on. Eikä toinen persoona tunnu ymmärtävän puhetta, mutta joskus nimen huutaminen saa pedon hieman taakse päin. Peto ei myöskään puhu, edes ihmismuodossa, vaan murisee ja ulvoo.

Toisen persoonan takia Edward ei mielellään havittele kovin stressaavista tilanteista. Hän hallitsee jo omaa mieltään jossain määrin ja osaa pitää päänsä kylmänä sekä pystyy pitämään petonsa aisoissa. Joskus tilanne on liian haastava keskittyä itse pedon ja tilanteen hallisemiseen, joten kontrolli saattaa hajota siinä vaiheessa.
Hänen ihmisenä ja vakituisena persoonana toimii varovaisuus ja lempeys muita kohtaan. Edward rakastaa luontoa ja liikkumista siellä. Hän on aina kokenut luonnon rauhoittavan itseään. Kaupunki vain stressaisi häntä liikaa. Toisin sanoen hän on luonnonlapsi monella taholla. Lempeästä luonteesta huolimatta, hän omistaa tietynlaisen prinssimäisen puolen, joka luo hänelle karismaa. Vaikka Edward ei sitä itse tiedosta tai halua, häntä voisi kutsua jollain tasolla naisten mieheksi. Hän käyttäytyy naisia kohtaan tätä nykyään hyvin varovasti, mutta käsittelee heitä kuin herkkää kukkasta. Ei Edward tietoisesti ajattele iskevänsä naisia, vaan se tulee luonnollisesti.
Ihmissusi puolesta huolimatta, hän on pystynyt palautumaan takaisin normaaliin elämään. Hän kärsii tietysti jonkin asteisista traumoista, jotka estävät häntä tekemästä tiettyjä asioita. Esim. hyökkäämistä vapaaehtoisesti, satuttamista vapaaehtoisesti ja sitä rataa. Tappaminen hänelle tiedottomassa tilassa on tietysti normaalia, mutta ei hyväksyttävää. Edward ei oikein pystyisi käsittelemään tappamista tietoisesti. Hän saattaisi pahimmassa tapauksessa menettää itsenä.

Menneisyys:
Edward syntyi tavalliseen perheeseen. Isä, joka oli lempeä ja kohteli lastaan arvokkaimpana asiana elämässään. Äiti, joka rakasti häntä ja sanoi ettei voisi koskaan luopua tästä. Lisäksi Edin isä oli renki rikkaalle aateliselle, joka tykästyi Edwardiin. Hän oli kuin setä, joka tarjosi pojalle koulutuksen ja muuta mukavaa. Edward, ei osallistunut taistelu harjoituksiin tai tehnyt kamalasti fyysistä. Hän oli se poika, joka luki aina kirjastossa aatelissetänsä opetuksessa.
Edward opiskeli pitkälle nuorena, hän oli fiksu ja edistyi opinnoissa. Hän sai töitä kirkosta sen lähettiläänä. Hänen työkseen tulisi levittää uskoa, sinne, missä sitä ei ollut. Hänen vanhempansa olivat ylpeitä pojastaan. Edward ei vastustanut työskentelyä kirkossa, vaikka ei ollutkaan kamalan uskonnollinen. Hän kasvoi täyteen mittaansa ja oli komea, siitä syystä naisten katseet alkoivat kääntyä häneen. Kaikki tuntui olevan mitä parhain hänen elämässään. Rakkautta joka puolella ja hän uskoi, ettei sitä tuhoaisi mikään. Hän oli väärässä.
Hänellä oli tapana käydä metsällä ajattelemassa. Edward kuitenkin eksyi polultaan ja joutui etsimään polkua. Hän oli aivan yksin kirkkaana päivänä metsässä, joten häntä ei pahemmin pelottanut. Edward uskoi itseensä, mutta se uskomus katosi siinä samassa kun raskaskokoinen susi kaatoi hänet keskellä kirkasta päivää. Edward ei koskaan unohtanut sitä kipua ja kauhua, joka kävi hänen päälleen irvokkain, terävin hampain. Susi raateli hänen kaulansa. Onneksi paikalle sattui pari metsästäjää, jotka tappoivat suden ja auttoivat miehen suojaan. He hoitivat Edwardin siihen kuntoon, että hänet saatiin takaisin kotiinsa.

Edward luuli, että se olisi tässä. Hän tuli aivan toisiin aatoksiin, kun ensimmäinen täysikuu nousi taivaalle. Hän tunsi, kuinka hänen luunsa vääntäytyivät uuteen uskoon. Hän menetti minuutensa. Hän muisti vain sen, kun hän näki kuinka karvaa alkoi kasvaa sieltä täältä. Viimein kun Edward heräsi, hän oli ilkosen alasti keskellä paljasta niittyä. Hän haistoi veren liian vahvana. Hän oli yltä päältä veressä. Häntä kuvotti ja hän nousi lähteäkseen kotiin. Hän sai nähdä sen kuvottavan tosiasian, että koko kylä oli kuoleman hiljaisen. Verta oli kaikkialla, kun Edward huusi ja juoksi kotiinsa hän löysi sieltä vielä elossa olevan äitinsä, joka kiljaisi hänet nähdessään. Huusi, että hänen oli jätettävä hänet, hän oli hirviö. Edward järkyttyi ja tajusi vasta sitten katsoa omiin käsiinsä. Veren haju lähti niistä, jotka olivat täysin veren peitossa. Äiti huusi ja kiljui, eikä liikahtanutkaan kuolleen miehensä luota. Edward oli tappanut heidät kaikki. Hän katosi, hän juoksi pakokauhun valtaamana, välillä sutena ja välillä ihmisenä. Siinä tilassa hän ei edes tiennyt milloin muuttui.
Kun pari kuukautta oli kulunut, eikä hän ihan vieläkään hallinnut muuttumistaan. Hän rakastui. Edward tapasi kauniin tytön ja vietti tämän kanssa aikaa. Hän uskoi, ettei hänen päälleen langenneesta kirouksesta ollut haittaa, jos tyttö ei tietäisi siitä. He olivat onnellisia, kunnes tytön äiti sai tietää kaiken. Tämä oli suuri ja vahva noita, joka langetti Edwardin päälle kirouksen, sanoen, ettei tämä saanut koskeakaan tyttäreensä. Kun tiukkapaikka koitti ja Edward aneli tyttöä lähtemään mukaansa. Tämä kieltäytyi sanoen, ettei rakastanut tätä. Hän murtui, mutta ei tappanut tätä. Hän ei pystynyt eikä halunnut.

Tilanne tällä hetkellä:
Edward tustui moniin ja heidän ansiostaan on noussut masennuksestaan takaisin varoivaiseen iloon. Kirous on saattu pois (ei kuitenkaan ihmissuden) sekä hän on saanut miekan, jolla opettelee taistelemaan. Edward on kiitollinen niistä monista ystävistä, jotka on kohdannut ja he ovat jääneet hänen ystävikseen.

Muuta:
-Pitää nukkumisesta, vaikka tätä nykyään nukkuu koiranunta.
-Kalman ansioista on saanut miekan, jolla harjoittelee yhdessä Kalman kanssa.

Tavatut:
-Caladhiel © Suzume - Olen onnellinen, että hän ja hänen veljensä sopivat riitansa
-Nakami © Michyy - Kai meillä on seurustelusuhde. Haluan jakaa mahdollisesti elämäni hänen kanssaan
-Lapis © Ikane - Hän on lempeä nainen, vaikkei sitä myönnäkään. Hän pelasti minut sentään
-Yuráiden © Templer - Toinen ihmissusi, en olisi uskonut tapaavani toista kaltaistani. Hän oli omalla tavallaan auttavainen
-Leona © Kitty -Hän on puhdas. Niin voisin sanoa. En halua kuitenkaan satuttaa häntä enää...
-Emily © Tiger- Mielestäni liian epävakaa tyttö. En ymmärtänyt hölkäsen pöläystä hänen puheistaan ja yritin vain olla ystävällinen
-Kalma © Suskari - Vosiin sanoa parhaaksi ystäväkseni, mitä minulla on ollut, en tiedä miten voin korvata hänen aikansa minun opettamiseen
-Jack © Suskari -En vihaa tai pidä ystävänä, enkä halua hänelle pahaa, mutta voisi jättää Kalman kylläkin rauhaan ja näyttäisi olevan kanssa jonkin asteen ihmissusi?
-Esra © Enkidu -Määrätietoinen soturinainen. Omalla tavallaan mielenkiintoinen, mutta ehkä turhan kovapäinen? En tiedä (heh)
-Rafael © Minä -Apuaan tarjoava pappi, en tiedä hänestä kyllä oikein mitään, joten ei ole mielipiteitä
Viimeksi muokannut Mori päivämäärä Ke Maalis 15, 2017 9:24, muokattu yhteensä 23 kertaa
"Don't you dare stand there and judge me little man"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~ Who serves the greatest of them all
Avatar

Monarkki

Viestit: 13748

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Touko 27, 2014 8:47

Re: Edward Ravenscar

Tervetuloa (vai pitäisikö sanoa tervetuloa takaisin) TNFään!
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2146

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Otakun nurkka

Viesti Ti Heinä 22, 2014 11:42

Re: Edward Ravenscar

Päivitelyä!
-Tavatut osio lisätty ja pelatut pelit osio 22.7.14
-Tavatut ja pelit päivitetty 29.9
-Lisätty kuva Edin kaksijalkaisesta sudesta 3.11
-Muokattu muuta kohtaa ja poistettu voimat, koska se tuntuu olevan vähän liian turha 12.5.
-31.7. Muokattu tavattuja ja lisätty ase! Kuva tulee myöhemmin jahka jaksan suunnitella.
-Esittely päivitetty nykypäivän tasalle ja uusi kuva lisätty sitä tukemaan 29.9
-Uusi kuva päivitelty koska pylly vanha oli ihan kauhee XD 15.3
"Don't you dare stand there and judge me little man"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~ Who serves the greatest of them all

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö