Viesti To Heinä 24, 2014 2:29

Shael Yraueme

Nimi: Shael Yraueme
Ikä: 369 vuoden kieppeillä, mutta näyttää 35 vuotiaalta tai vanhemmalta
Pituus: 166,7cm
Skp: Nainen
Rotu: Noita (Haltia)
Asema: Zurin kyläjohtaja

Puolue: Puolueettomat

Voimat:
Magian käyttäjä. Hän on voimakas ja vahva maagikko. Hänen erityisalaansa ovat suojaukset, kiroukset sekä elementti magia. Hän osaa kyllä parannus loitsuja, mutta ne eivät ole hänen vahvuutensa. Pienimmät haavat hän osaa parantaa, mutta ei muuta. Erityisesti hän hallitsee kiroukset sekä suojaukset. Sillä hän suojelee kyläänsä voimillaan.

Noidan voimat:
-Kiroukset ja suojaukset ovat korkea tasoa
-Elementti magia on keskitasoa
-Parannus on matalaatasoa
-Lukee myös loitsukirjoja
-Kykenee myös halutessaan eräänlaiseen liikkeen pysäyttämiseen, jos koskee siihen. Kuten esimerkiksi meikan sivallus

Elementti magiasta tarkemmin:
Hallitsee perus elementit, eli tuli, vesi, maa ja ilma
-Tuli, pystyy tekemään omaa tulta, mutta ei voi hallita toisten tulta tai tavallista, vain omaa tultaan.
-Vesi, sama asia mitä tulessa
-Maa, maata se pystyy hallitsemaan, ei luomaan. Kykenee kuitenkin muuttamaan maan muotoa. Kuten esim. Kiven hiekaksi ja takaisin sekä nostattaa jotakin murikoita maasta
-Ilma, pystyy hallitsemaan ja ohjaamaan, mutta ei tekemään. Kykenee luomaan ilmavirtauksien avulla suuria tuulia tai pyörremyrkyjä

Luonne:
Shael on vahva luonteinen nainen. Hän ei pelkää sanoa suoraan asioita, jotka tuntuvat hänestä oikealta, mutta hän varoo myös sanomasta asioita, jotka saattavat olla arkaluonteisia. Hän vihaa miehiä, mutta katsoo suopeasti heidän liikkumistaan. Sillä hän haluaa pitää hyvät välit ulkomaailmaan. Kyllä hän miehen kanssa voi keskustella, mutta se on nyt yleensä neutraalia puhetta.
Shael on viekas ja pitää järjestyksestä sekä suunnittelusta, hän ei tee mitään hätiköityä. Hän haluaa pärjätä omillaan ja käyttää yleensä nokkeluuttaan ja viekkauttaan hyväkseen. Jos tilanne vaatii, hän käyttää voimiaan, mutta ei halua satuttaa ketään ilman kunnon syytä. Hän on hillitty ja ylväs näky. Rauhallinen puhe tyyli sekä hänen eleensä tuovat hänestä kuvan hyvin ylväästä ja viisaasta naisesta.

Shael ei ole kuitenkaan sellainen nainen, jota tulisi pelätä hänen ylvään kuorensa takia. Hän on kuitenkin lämmin sydäminen nainen, joka huolehtii kenestä tahansa, oli se sitten mies, mutta miehen täytyy sitten olla todella, todella surkeassa asemassa tai kunnossa.
Hän on syvimmiltään tietenkin rakastava ja lämmin. Hän on äiti niille, jotka sitä tarvitsevat. Hän haluaa antaa turvan naisille, kuin naisille. Hän ei syrji ketään naista, Shael haluaa yhtenäisen ja lujan siteen oman kylänsä sisälle.

Shael ei ole pitkä vihainen, mutta jos hän kerran suuttuu tosissaan, hän myös muistaa sen. Joskus hän saattaa jäädä pitämään kaunaa. Se on harvinaista (ellet sitten liekotele hänen tytärtään.) Shael pitää luonnosta ja rohtojen tekemisestä, joka on taas jäänyt vähemmälle johtajatöiden takia. Hän pitää myös kukka-asetelmista ja tekee niitä hyvin paljon, miten ehtii. Hän on myös erittäin perso ihastumaan pieniin lapsiin tai pieniin olentoihin. Hän pitää niin paljon lapsista, ettei voisi saada heistä tarpeeksi. Pienet pojatkin käyvät, koska nämä ovat vielä tarpeeksi heikkoja, eikä heistä ole mahdollista vaaraa.

U-näkö: kuva
Shael omistaa punaisenmustat, pitkän hiukset. Ne ylettyvät hänen ristiselkäänsä ja ne on vedetty sekä eteen, että taakse. Oikeastaan hänen hiuksensa ovat hänen olemuksensa kruunu. Hänen kasvonsa ovat soikeat ja hänellä on korkeat poskipäät. Hänen huulensa ovat täyteläiset ja silmät vähän viirumaiset ja viekkaat. Silmien väri on kirkkaan oranssi. Nenä on hieman terävä ja suora. Hänen haltia korvansa ovat leikatut ihmisen korvien mittoihin, mutta niissä saattaa näkyä arpinen reuna. Shaelin iho on tavanomaisen kalpea.
Hänen kehonsa on muodokas. Hänellä on kapea uma ja tiimalasi vartalo. Hän on upean näköinen nainen. Hänellä on kuitenkin vasemmassa kyljessään vasempaan lapaluuhun asti ulottuva leveän oloinen arpi. Mutta hän ei häpeä näyttää sitä. Shael ei häpeä omaa kehoaan.

Vaatetukseltaan hän käyttää mustaa pitkää mekkoa. Se yksinkertainen. Siinä on korkea kaulus ja sen hihat ovat löysät ja pitkät. Hihoissa on kyynärpäästä lähteä halkio, jotta käsien on helpompi liikkua ja hiha ei ole tiellä. Lisäksi, niin kauluksessa kuin olkapäiden päällä on mustaa sulkaa, jotka saavat hänet näyttämään ylväältä sekä ehkä vähän harteikkaammalta. Lantiolla keikkuu kultaisenvärinen vyö, josta lähtee kultaisen näköisiä pyöreitä lautasmaisia kiekkoja, jotka pienevät allas mentäessä.
Mekkonsa alla hän pitää yleensä pitkää ihon myötäistä paitaa. Hihat ovat kämmeniin asti ylettyvät ja kämmenestä kyynärpäähän puoliväliin on aseteltu keltaisia remmejä. Hänen jalkineensa ovat yleensä pitkä vartiset, hyvin jalkoja myötäilevät saappaat. Niillä on korkoa vain kaksisenttiä. Jaloissaan hänellä on -mekosta huolimatta- jalkojaan myötäilevät housut, nekin ovat mustat. Hänellä on niin sanotusti kaksi asua päällekkäin. Osittain siksi, että hän voi helposti riisua mekkonsa ja hoitaa joitain pientä fyysistä työtä ilman mekon tuomaa ongelmaa.
Fyysisesti hän on heikohko, hän jaksaa kantaa puita ja muuta mukavaa, mutta kovin isoja kuormia hän ei jaksa kantaa. Voimat siis painottuvat enemmän taikuuteen.

Menneisyys:
Hän ei syntynyt Zurissa vaan syntyikin Elwoodissa. Sillä hänen äitinsä oli noita ja isänsä oli maagikko, he molemmat olivat kovan luokan taikuuden käyttäjiä, joten voimat myös periytyivät hänellekin. Elämä oli tytölle ihanaa ja kaunista. Hän oppi isänsä kanssa elementti magiaa ja suojauksia. Äitinsä kanssa hän taas opetteli kirouksia ja parannusta. Hän eli elämäänsä Elwoodissa seitsemänkymmentä vuotta (ulkoisesti siis hän oli 14). Eräänä päivänä sitten perhe päätti mennä metsään pitämään piknikkiä. He olivat löytäneet oikein kauniin paikan ja asettuivat siihen nauttimaan kesäisestä paisteesta, kun äkisti heidät yllätti hyvinkin rotevan oloiset ryövärit, jotka olivat miehiä ja ihmisiä. He hyökkäsivät armottomasti perheen kimppuun ja nappasivat hänet ja äitinsä mukaan. Isä tietenkin yritti käyttää voimiaan ryöväreitä vastaan, mutta hänet kuristettiin hengiltä. Isänsä surmaa Shael ei saanut katsoa kuin hetken, ennen kuin heidät vietiin ryöväreiden piilopaikkaan. Hänen äitinsä yritti käyttää taikuutta, mutta se estettiin sitomalla naisen kädet.

Heidät heitettiin tyrmään. Shael ei voinut aavistaakaan, mitä kauheita päiviä he saisivat kestää. Ensimmäinen päivä koitti ja ryövärit halusivat tyydyttää halunsa, joten he ottivat vankina olevan kaksikon ja raiskasivat heidät. Heitä raiskattiin jatkuvasti, he olivat avuttomia pakenemaan. Ensimmäinen kokemus seksistä Shaelille oli tuskainen ja hirveä. Mitä enemmän sitä tehtiin, sitä väkivaltaisemmaksi muuttui. Eräänä päivänä mies, joka tyydytti itseään Shaelilla otti puukon esiin ja rupesi sillä leikkimään hänen kanssaan. Ensin mies leikkasi hänen kauniit ja sirot haltian korvansa lyhyiksi kuin ihmisen. Hän huusi kivusta ja kun mies ei lakannut leikkimästä puukon kanssa vaan siirtyi hänen kylkeensä ja viilsi siihen haavan, jonka antoi jatkua selän puolelle asti, hän kiljui. Shaelin äiti kuuli sen, toiseen huoneeseen missä itse oli ja silloin hän vastusti kaikin voimin ryöväriä. Shaelin äidin oli onnistunut jotenkin kalauttaa mies tajuttomuuden tyyssijoille ja syöksyi ovesta pian lapsensa suojaksi. Hän oli ottanut toisen miehen miekan ja surmasi sillä varomattoman lapsensa raiskaajan.
Shael ja hänen äitinsä pakenivat ryövärien kynsistä. Hänellä ja hänen äidillään ei ollut paikkaa minne mennä, mutta hänen äitinsä tiesi erään paikan, jonne he voisivat mennä. Ensin äiti hoiti lapsensa kuntoon. He matkustivat pitkän matkan mannessaarille, Zurin kylään. Huonosta elämän tapahtumasta huolimatta. Hänen äitinsä ja Shael selvisivät raiskauksen julmista kuvista ilman traumoja. Shael ei vain osannut enää luottaa miehiin ja vihasi näitä. He löysivät Zurista talon, johon asettua ja pien pienen piirin ystäviä, jotka auttoivat Shaelia ja tämän äitiä ensimmäisinä vuosina.

Shaelin olessa fyysiseltä iältään 20 vuotias, hän kohtasi Zurin johtajan ensimmäistä kertaa. Ennen hän oli saanut pari hyvää ystävää Zurista, mutta kun hän tutustui johtajaan, joka oli nimeltään Liluth. Heistä tuli hyvät ystävykset ikäerosta huolimatta. Liluth jakoi Shaelin kanssa niin surut kuin hyvät hetket.
Shael tapasi myös eräänä päivänä demonimiehen, nimeltä Lauz. Tämä oli tuotu orjana Zurin kylään ja Shael oli ostanut miehen hoitamaan jo vanhaa äitiään. Mies osottautui hyvin lämpimäksi demoniksi. Vaikka tietenkin Shaelilla oli erilaiset luulot miehien suhteen. Lauz ei kuitenkaan koskenut häneen ja antoi kohteliaasti tilaa.
Pikku hiljaa hänelle kasvoi tunteita miestä kohtaan ja kun ne paljastettiin tähtitaivaan alla sai Shaelin oma lapsi alkunsa. Hän oli taas pitkiin aikoihin hyvin onnellinen. Lauz palveli heidän talossaan vielä orjana, mutta Shael piti miestä yhtenä heistä. Kun hän oli seitsemännellä kuulla raskaana ja vatsa oli selkeästi pyöreä. Hänen äitinsä toivoi, että hän saisi nähdä pian lapsenlapsensa. Äidin toive ei kuitenkaan toteutunut, kun tämä kuoli lämpimänä talvi-iltana, onnellisena Lauz ja Shael vierellään. Liluth oli myös hyvin läsnä Shaelin menetyksessä. Shael ei jäänyt suremaan kauaa, koska uskoi, että äiti oli ollut onnellinen. Lapsi syntyi pian ja Liluth oli tukemassa häntä synnytyksen tapahtuessa. Lapsi oli tyttö, kaunis kuin kukka. Kulta tukkainen ja tällä oli pienet kultaiset sarvetkin. Shael oli hyvin onnellinen saadessaan perustaa perheen. Hän huolehti lapsestaan ja Lauz hänestä.

Jostain syystä Liluth oli alkanut näyttää mitä teki johtajana ja opetti hänelle asioita samalla, kun he puhelivat niitä näitä aina päivittäisillä vierailuilla. Shaelin tyttären ollessa kolme, Lauz menehtyi kauppamatkallaan. Sillä oli mennyt ostamaan mantereelle syntymäpäivälahjaa tyttärelleen ja joutunut demonintappajan surmaamaksi. Tieto järkytti Shaelia hyvin paljon ja Liluth oli taas hänen tukenaan.
Lopulta Shael sai itsensä taas kasaan ja vannoi ettei aikonut rakastua kehenkään enää sillä tavalla. Hänen tyttärensä olkoon merkki siitä. Eräänä päivänä Liluth kuitenkin kertoi sairastavansa sairautta, joka veisi hänet kuolemaan. Shael oli järkyttynyt, mutta vielä järkyttyneempi kuullessaan ystävänsä haluavan hänet johtamaan kylää. Koska Liluthilla ei ollut jälkeläistä, joka jatkaisi hänen työtään.
Shael yritti kieltäytyä, mutta Liluth pyysi sitä hartaasti, se oli hänen viimeinen toiveensa. Liluth menehtyi pian syksyisenä aamuna ja Shael astui kylän johtoon kunnioittaen ystävänsä toivetta. Hän turvaisi kylän tulevaisuuden. Maksoi mitä maksoi. Hän myös ymmärsi, minkä takia Liluth oli hänelle opettanut johtajan asioita, tämä oli jo pitkään aikaan tiennyt mitä tulisi tapahtumaan.

Kylän asukkaat tietenkin katsoivat hieman kieroon uutta johtajaansa. Olihan hän noita, joten ihmekös tuo, kun herätti huomiota. Jotkut jo miettivät kapinaa, mutta hän kuitenkin osoitti pian hyvää johtajuutta ja äidillistä suojeluvaistoa. Hän piti kauppaliikenteen käynnissä ja suojasi kylän voimillaan. Hän kävi päivittäin katsomassa kylän kuulumiset ja järjesteli asioita. Hänen järjestelmällisyytensä ja suunnittelu taidot tekivät vaikutuksen. Kylän luottamus oli voitettu, joten Shael saattoi rentoutua kylänjohtajuudesta.

Muuta:
-Shaelilla on tytär, ulkoisesti n. 16 vuotias. Tytärtä hän kutsuu Colineksi. Tytär asustaa mantereella, mutta tulee silloin tällöin katsomaan äitiään. Kuva tyttärestä.
-Asuu keskellä kylää ihan tavanomaisen kokoisessa asunnossa, jossa on vain vähän enemmän tilaa, hänen rohdonkeittelemiselle ja työhuoneelle.
-Shaelin ääni ja biisikin kertoo ehkä naisen ajatuksista kuolleeseen mieheensä

Tavatut:
-Edward © minä - Purin hänen kirouksensa *huokaus*
-Elodie © Janni -Ihana pikkuinen fauni! Minun suojattini! <3
-Kfri © Janni - Kissa mikä kissa. En voi sanoa muuta kuin pidän hänen olemuksestaan
-Sigurd © Aksutar - Ihanan kunnioitettava lohikäärme, pidän hänen sävystä puhua
-Aella © Pandanna -
-Kalma © Suskari - Saisi minun puolestani mennä muualle vuodattamaan kylääni koskevia asioita!
-Jack © Suskari - Kuukauden orjani, päätin vain antaa mokomalle opetuksen ja kirosin. Kärsiköön ja oppikoot siitä!
-Haul © Janni - Miekka, aave, kirous. Siinäpä se

Päivitykset:
-14.8 Tavatut päivitelty niin kuin myös pelit osio lisätty!
-26.9 Colinen kuva lisätty!
-29.9. Ulkonäköä muokattu vain hiuksista ja uusi kuva lisätty sitä tukemaan :9
"Don't you dare stand there and judge me little man"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~ Who serves the greatest of them all