Viesti To Heinä 24, 2014 2:29

Shael Yraueme

Nimi: Shael Yraueme
Ikä: 369 vuoden kieppeillä, mutta näyttää 35 vuotiaalta tai vanhemmalta
Pituus: 166,7cm
Skp: Nainen
Rotu: Noita (Haltia)
Asema: Zurin kyläjohtaja
Puolue: Puolueettomat

Voimat:
Magian hallitsija. Vanhempiensa syntyperän vuoksi on hän perinyt voimakaan magian. Hänen erityisalaansa ovat suojaukset, kiroukset sekä elementti magia. Hän kykenee tekemään parannus loitsuja, mutta ne eivät ole hänen suurin vahvuutensa. Pienimmät haavat hän osaa parantaa, mutta hengenvaarallisissa haavoissa, hän luovuttaa asian osaavammalle. Shael on erityisen hyvä ja voimakas kirouksien ja suojaloitsujen käyttäjä. Yleensä hänen langettamiaan kirouksiaan on hankala poistaa, mutta jos apua antava on voimakkaampi kuin noita itse, ei kirouksen poistaminen ole ongelma. Lisäksi Shael on kykenevä muuhunkin magiaan, mutta hän käyttää sitä harvemmin.

Voimien tasot asteikolla 10:
-Kiroukset (9) ja suojaukset (8-9)
-Elementti magia (4-7)
-Parannusloitsut (3)
-Lukee paljon vanhoja loitsukirjoja, loitsukirjoista käytetyt loitsut (5-6)


Elementti magiasta tarkemmin:
Hallitsee perus elementit: tuli, vesi, maa ja ilma
-Tuli, pystyy tekemään omaa tulta, mutta ei voi hallita toisten tulta. Kykenee myös hallitsemaan omaa tultaan eri muotoihin ja tasoihin (esim. tulipalloja, rinkuloita, pieni liekki yms.)
-Vesi, sama asia mitä tulessa, kykenee myös muuttamaan vettä sen eri muodoissa (jää, neste ja höyry)
-Maa, kykenee liikuttamaan ja muotoilemaan, ei luomaan. Esim. Kiven hiekaksi ja takaisin.
-Ilma, pystyy hallitsemaan ja ohjaamaan, mutta ei tekemään. Kykenee luomaan ilmavirtauksien avulla suuria tuulia tai pyörremyrskyjä

Luonne:
Noidalla on pitkän elämänsä aikana ollut aikaa kasvattaa itselleen vahva luonne. Jonka avulla hän ei pelkää sanoa asioita, jotka näkee oikeiksi omasta mielestään. Hän osaa kuitenkin harkita viisaasti mitä on sanomassa ja missä muodossa. Eihän hänellä ole tarkoitus ketään loukata, suoranaisesti. Noita osaa kyllä olla hienosanainen ja tarpeen tullen pitää suunsa, jos tilanne sitä vaatii. Shael ei kuitenkaan ole mikään seinäruusu, ehei. Hän ei katso hyvällä itsensä tallaamista ja on varmaa, että noita nousisi piankin jonkin asteiseen taisteluun, niin sanoissa kuin fyysisessä.
Shael ei kuitenkaan ole mikään tappelija sielu. Hän pyrkii suhtautumaan asioihin mahdollisimman neutraalisti sekä rauhallisesti. Hänelle on tärkeää, että asioista puhutaan ensin ennen kuin mitään taistelua aloitetaan, jos siis sellainen vaihtoehto on tarjolla.

Menneisyytensä takia noidasta on kasvanut henkilö, joka ei päästä ketään mitenkään helposti itseään lähelle. Hän on oppinut kovan kautta, ettei kaikkia saa aina päästää liian lähelle. Lisäksi hänestä on kasvanut viekas ja omiin periaatteitaan kantava nainen. Hän on ylpeä nainen ja kantaa ylpeyttä omasta kylästään ja sen elämästä. Jos joku loukkaa kylää, se olisi suoranaista halveksuntaan suoraan Shaelista ja sitähän noita ei voi sietää.
Shael vihaakin erityisen paljon miehiä, mutta katsoo suopeasti heidän liikkumistaan vain kaupallisissa asioissa. Toisaalta tietyt eksyneet yksilöt annetaan anteeksi, jos nämä eivät tee vahinkoa kylän asukkaille. Noita haluaa luoda kuitenkin kuvan, että naisten painottama kylä ei liian raskaasti pois sulje miesväestöä huomiltaan. Mitä itse miesseuraan tulee, Shael on neutraalin oloinen näiden kanssa tehtävässä kommunikaatiossa. Hän tavallaan pyrkii pitämään miesvihansa omana tietonaan, mutta ei lupaa, etteikö antaisi sen paistaa tietyissä hetkissä toiselle osapuolelle. Tietysti noita tietää, ettei ketään saisi tuomita heti, mutta hän ei voi mitään omalle ajatusmaailmalleen.

Noita pitää erityisen paljon järjestyksestä, rutiineista ja suunnitelmallisuudesta. Ne rauhoittavat häntä tietyllä tavalla ja saavat naisen olon hyväksi. Shael ei kuitenkaan ota itseensä, jos arjen rutiinit ja järjestys hieman muuttuvat aika-ajoin. Jos muutos aikoo jatkua pitkäänkin, se voi teettää noidan ololle pientä epämukavuutta.
Shaelia ei kuitenkaan tule pelätä tai katsoa pahalla. Hän on hillityn ja kovan ulkokuorensa alla hyvin hellä ja rakastava äiti-hahmo. Hän huolehtii kenestä tahansa oli kyseessä sitten mies, mutta miehen pitäisi olla naisen silmissä niin huonossa kunnossa, ettei tämä kykenisi hakemaan apua joltain muulta taholta. Naisille, noita on erityisen mukava ja lämmin. Hän käyttäytyy huolehtivasti ja on aidosti kiinnostunut elämäntarinoista sekä hän tarjoaa apuaan aina kun sitä tarvitaan. Shael ei kuitenkaan ole sokea sukupuoliselle eduille. Hän on viisas ja arvioida mahdolliset uudet tulokkaat ja ovatko nämä vaarattomia kylän muille asukkaille. Eihän ketään murhaajaan kylään haluta. Kyllä hänellä järki päässä on.

Shael ei ole pitkä vihainen, mutta jos hän kerran suuttuu tosissaan, hän myös muistaa sen. Joskus hän saattaa jäädä pitämään kaunaa, mutta se on harvinaista. Ainoa pitkä ja ikuinen viha on miehiin kohdistunut. Toisaalta vihaan myös liittyy hyvin paljon pelkoa, jonka nainen pyrkii pitämään salassa mahdollisimman hyvin.
Rakkaussuhteet taas ovat vähän vaikea käsite noidalle. Hän on rakastanut tasan yhtä ja ei nää itseään rakastamassa ketään muuta, kerta ei tunnu olevan naisiinkaan päin. Loppujen lopuksi Shael pitää luonnosta ja rohtojen tekemisestä, joka on taas jäänyt vähemmälle johtaja töiden takia. Noidalla on myös pieni pahe, hän on erittäin perso ihastumaan pieniin lapsiin tai pieniin olentoihin. Hän pitää niin paljon lapsista, ettei voisi saada heistä tarpeeksi. Hän ei myöskään katso sukupuoleen, kun kyseessä on lapsia. Hän uskoo, että jos oikealla kasvatuksella kasvattaa, voi pojista tulla ihan hyviä miehiäkin. Niitä nyt vain ei ole tullut kohdalle.

U-näkö: Kuvatus
Shael omistaa punaisenmustat, tuuhean pitkät hiukset. Ne ylettyvät hänen ristiselkäänsä ja ne on vedetty sekä eteen, että taakse. Oikeastaan hänen hiuksensa ovat hänen olemuksensa kruunu. Ne lainehtivat kauniisti hänen kasvojensa ympärillä ja korostavat hänen vaaleata haltian ihoaan. Noidan kasvot ovat soikeat ja hänellä on korkeat poskipäät. Hänen huulensa ovat täyteläiset ja silmät vähän viirumaiset ja viekkaat. Silmien väri on kirkkaan oranssi. Nenä on hieman terävä ja suora. Hänen haltia korvansa ovat leikatut ihmisen korvien mittoihin, mutta niissä saattaa näkyä arpinen reuna. Hänen kasvonsa ovat tavallaan sirot, mutta antavat kasvon piirteiden avulla voimakkaalta tuntuvat ilmeet.
Hänellä on tiimalasi vartalo, joka täyttää muodokkaan naisen kehon vaatimukset. Tavallaan hän eroaa hyvin paljon tavallisen haltian sirosta kehosta, omalla muodokkaalla kehollaan, mutta hän ei sitä vaihtaisi mihinkään muuhun. Shael pitää kehoaan taistelujensa voittajapokaalina ja muistutuksena. Häneltä löytyy vasemmasta kyljestään vasempaan lapaluuhun asti ulottuva leveä arpi. Noita ei kuitenkaan häpeä näyttää sitä.

Vaatetukseltaan hän käyttää mustaa pitkää mekkoa. Se yksinkertainen. Siinä on korkea kaulus ja sen hihat ovat löysät ja pitkät. Hihoissa on kyynärpäästä lähteä halkio, jotta käsien on helpompi liikkua ja hiha ei ole tiellä. Lisäksi, niin kauluksessa kuin olkapäiden päällä on mustaa sulkaa, jotka saavat hänet näyttämään ylväältä sekä ehkä vähän harteikkaammalta. Lantiolla keikkuu kultaisenvärinen vyö, josta lähtee kultaisen näköisiä pyöreitä lautasmaisia kiekkoja, jotka pienevät allas mentäessä.
Mekkonsa alla hän pitää yleensä pitkää ihon myötäistä paitaa. Hihat ovat kämmeniin asti ylettyvät ja kämmenestä kyynärpäähän puoliväliin on aseteltu keltaisia remmejä. Hänen jalkineensa ovat yleensä pitkä vartiset, hyvin jalkoja myötäilevät saappaat. Niillä on korkoa vain kaksisenttiä. Jaloissaan hänellä on -mekosta huolimatta- jalkojaan myötäilevät housut, nekin ovat mustat. Hänellä on niin sanotusti kaksi asua päällekkäin. Osittain siksi, että hän voi helposti riisua mekkonsa ja hoitaa joitain pientä fyysistä työtä ilman mekon tuomaa ongelmaa.
Fyysisesti hän on heikohko, hän jaksaa kantaa puita ja muuta mukavaa, mutta kovin isoja kuormia hän ei jaksa kantaa. Voimat siis painottuvat enemmän taikuuteen.

Menneisyys:
Hän ei syntynyt Zurissa vaan syntyikin Elwoodissa. Sillä hänen äitinsä oli noita ja isänsä oli maagikko, he molemmat olivat kovan luokan taikuuden käyttäjiä, joten voimat myös periytyivät hänellekin. Elämä oli tytölle ihanaa ja kaunista. Hän oppi isänsä kanssa elementti magiaa ja suojauksia. Äitinsä kanssa hän taas opetteli kirouksia ja parannusta. Hän eli elämäänsä Elwoodissa seitsemänkymmentä vuotta (ulkoisesti siis hän oli 14). Eräänä päivänä sitten perhe päätti mennä metsään pitämään piknikkiä. He olivat löytäneet oikein kauniin paikan ja asettuivat siihen nauttimaan kesäisestä paisteesta, kun äkisti heidät yllätti hyvinkin rotevan oloiset ryövärit, jotka olivat miehiä ja ihmisiä. He hyökkäsivät armottomasti perheen kimppuun ja nappasivat hänet ja äitinsä mukaan. Isä tietenkin yritti käyttää voimiaan ryöväreitä vastaan, mutta hänet kuristettiin hengiltä. Isänsä surmaa Shael ei saanut katsoa kuin hetken, ennen kuin heidät vietiin ryöväreiden piilopaikkaan. Hänen äitinsä yritti käyttää taikuutta, mutta se estettiin sitomalla naisen kädet.

Heidät heitettiin tyrmään. Shael ei voinut aavistaakaan, mitä kauheita päiviä he saisivat kestää. Ensimmäinen päivä koitti ja ryövärit halusivat tyydyttää halunsa, joten he ottivat vankina olevan kaksikon ja raiskasivat heidät. Heitä raiskattiin jatkuvasti, he olivat avuttomia pakenemaan. Ensimmäinen kokemus seksistä Shaelille oli tuskainen ja hirveä. Mitä enemmän sitä tehtiin, sitä väkivaltaisemmaksi muuttui. Eräänä päivänä mies, joka tyydytti itseään nuorella noidan alulla, otti puukon esiin ja rupesi sillä leikkimään hänen kanssaan. Ensin mies leikkasi hänen kauniit ja sirot haltian korvansa lyhyiksi kuin ihmisen. Hän huusi kivusta ja kun mies ei lakannut leikkimästä puukon kanssa vaan siirtyi hänen kylkeensä ja viilsi siihen haavan, jonka antoi jatkua selän puolelle asti, hän kiljui. Hänen äitinsä kuuli sen, toiseen huoneeseen missä itse oli ja silloin hän vastusti kaikin voimin ryöväriä. Hänen äidin oli onnistunut jotenkin kalauttaa mies tajuttomuuden tyyssijoille ja syöksyi ovesta pian lapsensa suojaksi. Hän oli ottanut toisen miehen miekan ja surmasi sillä varomattoman lapsensa raiskaajan.
Shael ja hänen äitinsä pakenivat ryövärien kynsistä. Hänellä ja hänen äidillään ei ollut paikkaa minne mennä, mutta hänen äitinsä tiesi erään paikan, jonne he voisivat mennä. Ensin äiti hoiti lapsensa kuntoon. He matkustivat pitkän matkan mannessaarille, Zurin kylään. Huonosta elämän tapahtumasta huolimatta. Hänen äitinsä ja Shael selvisivät raiskauksen julmista kuvista ilman traumoja. Hän ei vain osannut enää luottaa miehiin ja vihasi näitä. He löysivät Zurista talon, johon asettua ja pienen piirin ystäviä, jotka auttoivat Shaelia ja tämän äitiä ensimmäisinä vuosina.

Shaelin ollessa fyysiseltä iältään 20 vuotias, hän kohtasi Zurin johtajan ensimmäistä kertaa. Ennen hän oli saanut pari hyvää ystävää Zurista, mutta kun hän tutustui johtajaan, joka oli nimeltään Liluth. Heistä tuli hyvät ystävykset ikäerosta huolimatta. Liluth jakoi Shaelin kanssa niin surut kuin hyvät hetket.
Shael tapasi myös eräänä päivänä demonimiehen, nimeltä Lauz. Tämä oli tuotu orjana Zurin kylään ja noita itse oli ostanut miehen hoitamaan jo vanhaa äitiään. Mies osottautui hyvin lämpimäksi demoniksi. Vaikka tietenkin Shaelilla oli erilaiset ennakkoluulot miehien suhteen. Lauz ei kuitenkaan koskenut häneen ja antoi kohteliaasti tilaa sekä aikaa romanssin alulle.
Pikku hiljaa hänelle kasvoi tunteita miestä kohtaan ja kun ne paljastettiin tähtitaivaan alla sai Shaelin oma lapsi alkunsa. Hän oli taas pitkiin aikoihin hyvin onnellinen. Lauz palveli heidän talossaan vielä orjana, mutta Shael piti miestä yhtenä heistä. Kun hän oli seitsemännellä kuulla raskaana ja vatsa oli selkeästi pyöreä. Hänen äitinsä toivoi, että hän saisi nähdä pian lapsenlapsensa. Äidin toive ei kuitenkaan toteutunut, kun tämä kuoli lämpimänä talvi-iltana, onnellisena Lauz ja Shael vierellään. Liluth oli myös hyvin läsnä Shaelin menetyksessä. Shael ei jäänyt suremaan kauaa, koska uskoi, että äiti oli ollut onnellinen. Lapsi syntyi pian ja Liluth oli tukemassa häntä synnytyksen tapahtuessa. Lapsi oli tyttö, kaunis kuin kukka. Kulta tukkainen ja tällä oli pienet kultaiset sarvetkin. Shael oli hyvin onnellinen saadessaan perustaa perheen. Hän huolehti lapsestaan ja Lauz hänestä.

Jostain syystä Liluth oli alkanut näyttää mitä teki johtajana ja opetti hänelle asioita samalla, kun he puhelivat niitä näitä aina päivittäisillä vierailuilla. Shaelin tyttären ollessa kolme, Lauz menehtyi kauppamatkallaan. Tämä joutunut demoninmetsästäjän hyökkäämäksi ja surmaamaksi. Noita sai tiedon vasta viikkoja myöhemmin, kun pienestä piiristä demonimetsästäjä toi tiedon kylään. Tieto järkytti Shaelia hyvin paljon ja Liluth oli taas hänen tukenaan.
Lopulta noita sai itsensä taas kasaan ja vannoi ettei aikonut rakastua kehenkään enää sillä tavalla. Hänen tyttärensä olkoon merkki siitä. Eräänä päivänä Liluth kuitenkin kertoi sairastavansa sairautta, joka veisi hänet kuolemaan. Shael oli järkyttynyt, mutta vielä järkyttyneempi kuullessaan ystävänsä haluavan hänet johtamaan kylää. Koska Liluthilla ei ollut jälkeläistä, joka jatkaisi hänen työtään.
Shael yritti kieltäytyä, mutta Liluth pyysi sitä hartaasti, se oli hänen viimeinen toiveensa. Liluth menehtyi pian syksyisenä aamuna ja Shael astui kylän johtoon kunnioittaen ystävänsä toivetta. Hän turvaisi kylän tulevaisuuden. Maksoi mitä maksoi. Hän myös ymmärsi, minkä takia Liluth oli hänelle opettanut johtajan asioita, tämä oli jo pitkään aikaan tiennyt mitä tulisi tapahtumaan.

Kylän asukkaat tietenkin katsoivat hieman kieroon uutta johtajaansa. Olihan hän noita, joten ihmekös tuo, kun herätti huomiota. Jotkut jo miettivät kapinaa, mutta hän kuitenkin osoitti pian hyvää johtajuutta ja äidillistä suojeluvaistoa. Hän piti kauppaliikenteen käynnissä ja suojasi kylän voimillaan. Hän kävi päivittäin katsomassa kylän kuulumiset ja järjesteli asioita. Hänen järjestelmällisyytensä ja suunnittelu taidot tekivät vaikutuksen. Kylän luottamus oli voitettu, joten Shael saattoi rentoutua kylänjohtajuudesta.

Muuta:
-Noidan voimien lähde on hänen sisällään, mutta hänen ei tavallaan tarvitse kuin nukkua kerätäkseen magiansa täyteen kukoistukseen
-Shaelilla on tytär, ulkoisesti n.18 vuotias. Tytärtä hän kutsuu Colineksi. Tytär asustaa mantereella, mutta tulee silloin tällöin katsomaan äitiään.Klick face pic
-Asuu keskellä kylää ihan tavanomaisen kokoisessa asunnossa, jossa on vain vähän enemmän tilaa, hänen rohdonkeittelemiselle ja työhuoneelle.
-Shaelin ääni

Tavatut:
-Edward © minä - Purin hänen kirouksensa *huokaus*
-Elodie © Janni -Ihana pikkuinen fauni! Minun suojattini! <3
-Krif © Janni - Kissa mikä kissa. En voi sanoa muuta kuin pidän hänen olemuksestaan
-Sigurd © Aksutar - Ihanan kunnioitettava lohikäärme, pidän hänen sävystä puhua
-Aella © Pandanna -
-Kalma © Suskari - Saisi minun puolestani mennä muualle vuodattamaan kylääni koskevia asioita!
-Jack © Suskari - Suhteeni häneen on vaikeasti selitettävissä
-Haul © Janni - Miekka, aave, kirous. Siinäpä se
-Cole © Suskari - Ottolapsi
-Adria (NPC) -Ottolapsi

Päivitykset:
-14.8 Tavatut päivitelty niin kuin myös pelit osio lisätty!
-26.9 Colinen kuva lisätty!
-29.9. Ulkonäköä muokattu vain hiuksista ja uusi kuva lisätty sitä tukemaan
-21.5.18 Esittelyä päivitelty, varsinkin luonnetta
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears