Viesti Pe Elo 22, 2014 6:30

Celebri

Nimi: Celebri
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Haltia/Keiju
Ikä: 179v. näyttää 20-vuotiaalta (mutta ei muista ikäänsä)
Puolue: Puolueettomat

Ulkonäkö: Celebri on pituudeltaan 172 cm ja painoltaan 56 kg. Kehonsa muodoiltaan hän on hyvin naisellinen, mutta kasvot antavat hyvin tyttömäisen vaikutelman. Sirohkot posket ja suora nenä, huulten ylähuuli on hyvin kapea, kun taas alahuuli hyvin täyteläinen. Ainokaisen silmän, eli vasemman silmän, muoto muistuttaa mantelia ja se on väriltään tumman punainen. Silmä ei omaa valkuaista taikka iiristä, tämä antaa tytölle hyvin ötökkämäisen katseen. Celebrin hiukset ylettävät harteille asti ja ovat vaaleanharmaat miltein muistuttaen hopeaa, kuin niistä olisi valunut kaikki väri pois, mutta se helposti taittaa muita värejä ympärillään antaen hiuksille toisinaan eri sävyjä. Celebrin muu ulkomuoto on helposti huomattavissa. Perhosmaisia siipiä kasvaa ympäri tytön kehoa, tämän oikeanpuoleisen silmän kuopasta, vasemmalta puolen yläkasvoja, tytön niskasta, käsivarsista ja jaloista. Näiden siipien väritys on rajaantunut hyvin lämpimiin oransseihin, punaisiin, keltaisiin ja ruskeisiin. Siivet eivät kuitenkaan anna Celebrille lentokykyä, ne ovat liian hennot ja ohuet kannattelemaan tytön painoa ja kasvavat epäkäytännöllisissä paikoissa, aivan kuin hänen kehossaan olisi suunnitteluvirhe.
Celebrin ulkonäkö saattaa antaa helposti vaikutelman jopa jonkinlaisesta sairaudesta, siivillä ei ole kunnollista symmetriaa keskenään. Tämän takia tyttö saa kaksi ja koisia katseita osakseen. Celebri ei kuitenkaan itse inhoa kehoaan, se on outo siinä ei kieltämistä, mutta se ei ole hirveä. Toisinaan kun tyttö yrittää miettiä mikä hän oikein on tai jos asia tulee puheeksi, pieni pelko nostaa päätään Celebrin mielessä.
Tytön iho on väriltään hyvin lämmin ja omaa raitamaisia kuvioisteja aina kaulasta jalkoihin. Tytön ollessa alasti voisi luulla ettei tämä ole alasti lainkaan, sillä joitan naisellisia puutteita rinta-alueella on helposti nähtävissä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että Celebri kulkisi ulkona ilman vaatetusta. Hänen yllään näkee yleensä mekkoja. Ne ovat käytännöllisiä niiden kaikkien siipen kanssa, jotka tulevat helposti tielle ja ovat haitaksi. Väreiltään vaatteet seuraavat neidon omia värejä. Jalkineita Celebrillä ei yleensä näe, ne tuntuvat ikävän ahdistavilta tytön mielestä.

Kuva

Kuva vaatetuksesta.

Luonne: Luonteeltaan Celebri on mysteerinen persoona, tai sellasen tunteen tytöstä helposti saa. Hän ei kerro helposti itsestään mitään, mutta lähinnä siksi ettei itsekkään tiedä itsestään mitään ja ei tahdo ajatella asiaa. Se tuntuu ikävältä ja saattaa ajaa hänet masennukseen. Voisi sanoa että Celebrillä on jonkinlainen amnesia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että hän ei muistaisi yhtikäs mitään, hän tietää missä hän on ja mitä hänen ympärillään tapahtuu. Tyttö ei vain tiedä itsestään yhtään mitään.
Jos Celebriltä kysytään jotain, mihin hän ei halua vastata, antaa hän hymyn vastaukseksi. Tälläinen piirre saattaa ärsyttää joitakin, mutta Celebri ei tahdo olla töykeä ja kieltäytyä vastaamaan, hymy on ikään kuin vastalahja sen sijaan.
Jos pääsee kurkistamaan ohi tytön mysteerisyyden ja tutustuu tähän paremmin, näkee kuinka leikkisä ja kenties hieman kujeileva Celebri osaa olla. Tällöin tyttö vaikukuttaa todella iloiselta ja yhtä värikkäältä persoonalta kuin ulkonältään on. Hän ei kuitenkaan kiusaa, jos näkee ettei toinen moisesta tykkää. Tyttö osaa pysyä asiallisena, jos sitä häneltä vaaditaan.
Celebri pitää oudosta ulkonäöstään, vaikka se toisinaan saakin häntä ikävästi miettimään mikä hän oikein on. Tyttö on myös tietoinen että saattaa näyttää oudolta muiden silmistä. Hän ei kuitenkaan välitä siitä.
Celebri pyrkii aina olemaan tämä mysteerinen ja leikkisä persoona, mutta toisinaan pelko talloo alleen nuo värit. Kuten aiemmin mainittu tyttö ei muista itsestään mitään ja jos hän antaa itsensä miettiä menneisyyttään ahdistuu Celebri helposti. Hän on tietoinen ettei ole rodultaan normaali, ei hän edes tiedä mikä hän on. Tyttö pelkää tietämättömyyttään ja ei ole varma haluaako edes tietää menneisyyttään. Ehkä hänellä on hyvä syy sille ettei hän muista mitään?

Menneisyys: Celebrin menneisyys alkaa pienestä tavallisesta keijuneidosta. Tämä otus ei ollut omenaa isompi, joka oli täysin tyypillistä keijulle. Se mikä ei ollut tyytpillistä keijuille, oli tämän keijun kateus haltioita kohtaan. Keijuneito seurasi sivusta näita isoja suippokorvaisia olentoja. He olivat niin pitkäikäisiä ja kauniita, he olivat kaikkea muuta kuin keijut. Hän oli pieni ja heiveröinen, talvet vietettii horroksessa koska pakkanen olisi tappava ja pieni ruumis toi myös lyhyen iän. Mitä kauemmin keiju seurasi lähikylässä näiden haltioiden elämää syveni kateus ajan myötä niin paljon että keiju tunsi olonsa epätoivoiseksi. Hän tahtoi olla niin kuin haltia.
Tässä vaiheessa Celebrin menneisyyteen astui nuori haltianeito, joka ei poikennut muista haltioista mitenkään. Hän eli tyytyväistä elämäänsä perheensä kesken, kunnes eräänä päivänä pienen metsäretken aikana hän löysi keijun. Se makasi liikkumattomana puunjuurella. Säälien tuota pientä olentoa haltia nosti keijun kämmenilleen katsoakseen tuota tarkemmin. Tuolla hetkellä pikkukeiju avasi silmänsä ja soi haltialle kujeilevan hymyn, ennen kuin nousi äkisti ylös ja painautui haltian rintakehää vasten. Kaikki tapahtui niin äkkiä, tuo keiju oli löytänyt keinon miten saisi olla kuin haltia. Heidän kehonsa sulautuivat yhdeksi, mutta kaikki ei mennyt niin kuin keiju oli luullut. Heidän mielensä, ajatuksensa ja luonteensa sulautuivat samaksi, luoden täysin uuden persoonan. Ja tämän takia keijun, kuin haltiankin muistot pyyhkiytyivät kadoksiin.
Haltian keho oli ottanut itseensä keijun piirteitä, mutta ei symmetrisellä tavalla. Tämä koko prosessi oli saanut tytön menettämään tajuntansa ja tämä makasi liikkumatomana sen samaisen puunjuuressa, mutta tälläkertaa hän ei esittänyt.
Tyttö oli heränyt yönpimeydessä, ollen hyvin tietämätön kaikesta. Hän ei tarkalleen tiennyt missä oli, kuka oli ja miksi hän oli, mutta sen tyttö tiesi ettei voinut jäädä tänne. Hän rohkeni lopulta nousemaan ylös ja lähti kulkemaan eteenpäin, tietämättä kuitenkaan minne oli menossa.
Tyttö selviytyi muutaman päivän omillaan ja oli löytänyt tiensä pieneen haltiakylään. Hän oli yrittänyt miettiä asioita läpi, mutta mikään ei auennut hänelle, aivan kuin hän vasta olisi syntynyt ja herännyt maailmaan jonka hän entuudestaan tunsi. Tyttö ei tiennyt kuka oikein oli, mutta oli päättänyt kutsua itseään Celebriksi. Mikään ei kuitenkaan muuttanut seikkaa että hän oli vailla paikkaa minne mennä, hän oli eksyksissä. Tilannetta ei myöskään auttanut mies, joka tuli häntä vastaan myöhään illansuussa. Seuraavassa hetkessä tyttö kamppaili henkensä edestä miestä vastaan, joka loppujen lopuksi osottautui orjakauppiaaksi. Celebri oli loukussa ja matkalla jonnekin, kahleet käsissään ja jaloissaan.

Tyttö ei tiennyt kuinka kauan oli kaltereiden takava, muutaman päivän vai viikkoja? Se oli kuitenkin varmaa, ettei hän pitänyt siitä. Celebri ei ollut ainoa, joka oli kohdannut kolkon kohtalon, pari ihmistä jakoivat hänen kanssaan tämän pyörillä kulkevan häkin. Orjakauppias oli suunnanut pikku vankkurinsa kylään, toivoen jos löytäisi kiinnostuneita ostajia, hänellä kun oli normaalin tarjonnan lisäksi jotain hieman eksoottisempaa. Mies ei ollut löytänyt mitään tietoa tämän oudon perhossiipisen tytön rodusta. Keijujen ulkonäkö oli lähellä, mutta tyttö oli aivan liian iso keijuksi.
Ensimäistä päivää viettäessään kylässä, orjakauppias päätti jättää vankurinsa hetkeksi aikaa vartioimatta. Orjat olivat lukittu häkkiin ja vielä kahlittu, eivät nuo minnekkään karkaisi. Mies oli kuitenkin väärässä, sillä tämä ei tiennyt millainen sattumusten sarja sai alkunsa, kun hän oli kääntänyt selkänsä.
Kookas mies, valkeat hiukset, pienenet siivet ja leijonan vahvat jalat, oli löytänyt tiensä sivukujalle minne orjakauppias oli jättänyt kärrynsä. Tämä mies näki kaltereiden takana kyhjöttävän oudon olennon. Tuolla kävi sääliksi tyttöä, joka ensi kertaa näki pienen toivon pilkahduksen, kun tuo mies lähestyi häntä. Mies oli utelias, tuo tahtoi tietää mikä Celebri oikein oli, muttei tyttö tietenkään pystynyt vastaamaan. Nämä kaksi tutustuivat toisiinsa, mies kertoi nimensä olevan Un ja vaikkei tuo saanut vastaustaan kysymykseensä, päätti tuo auttaa poloista Celebriä, mutta miehen harmiksi orjakauppias palasi. Kauppias tietenkin innostui luuleessaan löytäneen asiakkaan, mutta tuon into laski kun Un kertoi ettei ollut kiinnostunut. Mutta taas toisaalta ahne orjakauppias punnitsi olisiko Unista sitten kauppatavaraksi, sillä jokin tuossa kiehtoi häntä. Un ei tietenkään tätä sallinut ja pisti vastaan orjakauppiaan yrityksille napata hänet, siinä hutakassa tuo paljasti todellisen muotonsa muuttumalla suureksi aarnikotkaksi, joka sai karistettua kauppiaan hetkeksi kimpustaan.
Nyt Un saattoi auttaa Celebriä vääntmällä kalterit raolleen ja rikkomalla tytön kahleet. He olisivat voineet paeta saman tien, muttei tyttö voinut jättää kahta toveriaan kauppiaan armoille. Celebri pyysi Unia muuttumaan ja vetämään koko vankkurin mukanaan, tosin mies päätti paeta ilmateitse vankurin kanssa, joka oli kyllä tehokasta, mutta myös vaarallista. He pääsivät kuitenkin pakenemaan Unin kotitalolle saakka, missä he vapauttivat ihmiset, jotka olivat kiitollisia miehelle yhtä paljon kuin Celebri. Nämä lähtivät omille teilleen, mutta tyttö jäi jälkeen. Ei hänellä ollut paikka minne mennä. Tähän Un päätti tarjota Celebrille katon päänsä päälle hänen ja isänsä katon alta. Tyttö suostui ilomielin, mutta tahtoi maksaa tästä eleestä ja pelastuksestaan huolehtimalla talosta ja miehistä tekemällä kotiaskareita, hänhän oli vapautensa velkaa.

Muuta:
- Celebri omaa haltioiden telepaattisen puhekyvyn.
- Tyttön keho ei kestä pitkiä aikoja kylmyyttä, joten pysyttelee talvet mielellään sisätiloissa.
- Kesä on Celebrin lempi aikaa.
- Tyttö ei ole tietoinen magiastaan vielä, mutta hän kykenee hajottamaan koko tai osan kehonstaan satoihin pieniin osiin, jotka muistuttavat muodoltaan perhosia. Nämä osat pystyvät lentämään parvessa.