Fergus Verikuu


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 3167

Liittynyt: Ma Syys 02, 2013 8:35

Viesti Ma Joulu 21, 2015 4:49

Fergus Verikuu

Nimi: Fergus Verikuu
Sukupuoli: Mies
Ikä: 31 v.
Puolue: Puolueeton

Rotu: Fergus on rodultaan ihmissusi. Ihmisudet muuttuvat töydenkuun valossa susiksi, jotka ovat rakenteeltaan ihmisen ja suden risteytys. Täysikuu pakottaa ihmisuden käyttäytymään suden lailla, mutta ovat asteen agresiivisempia. Moni ihmisusi potee utuisesta muistista muutoksen jälkeen. Se on kenties suojautumis refleksi siltä mitä kaikkea hirveää on tehnyt sutena, monelle se on pelottavaa. Fergus puolestaan ei pode niin utuisesta muistista mitä tavallista, se kenties johtuu siitä ettei mies pelkää itseään ja on ylpeä siitä mikä on. Hän on hyväksynyt itsensä ja sen mitä petona tekee.

Jos joutuu ihmissuden puremaksi täydenkuun aikaan ja selviytyyy vielä pakoon pedon kynsistä, muuttuu itsekin ihmisudeksi seuraavan täydenkuun aikaan. Muutosta voidaan kutsua kiroukseksi tai sairaudeksi, monet ymmärtävät sen eritavalla.

Fergus itse on syntynyt ihmisudeksi, hänen molemmat vanhempansa kun olivat ihmisusia. Isä oli täysiverinen, kun taas äiti oli muuttunut pureman myötä.
Fergus on oppinut isältään kyvyn muuttua ihmisudeksi tahdonvoimalla, ilman täydenkuun apua. Tällöin mies ei ole niin päättömän agressiivinen, hän kykenee kontroilloimaan itseään, sekä muisti pysyy kirkkaana. Tämä muutos on kuitenkin astetta heikompi mitä täydenkuun suoma muutos, sekä tässä muodossa ihmisuden purema ei muuta toista ihmisudeksi.

Ulkonökö: Ihmis muodossaan Fergus omaa harmahtavan sävyisen ihon. Mouhakkimaiset ja takaa niskaan asti yltävät hiukset ovat harmaat, jotka ovat sävyltään osittain vaaleat ja osittain tummemmat. Partaa on leukaperistä aina leunpäähän asti, se on rosoinen, mutta kynsillä suittu siistiksi. Pään linjat ovat kulmikkaat, joita korostaa entisestään isohko alapurenta, miehen terävien alakulmahampaiden pilkistaessa suusta. Nenä on vahvan näköinen ja se näyttää murtuneen kerran jos toisenkin. Kynnet ovat tummat ja terävät. Korvat taas ovat teräväkärkiset, mutta lyhyet.

Kulmakarvat ovat raskaat ja tuuheat, miltei piilottaen silmät, joista oikeasilmä on haalea kuin kerma, puoli sokeuden takia ja peitetty nahkaisella silmälapulla. Vasen silmä on väriltään verenpunainen. Vaurioittunut silmä pystyy näkemään siluettimaisia hahmoja kirkasta valoa vasten. Vaurioitunut silmä ei tee hyvää yhteistyötä terveen kanssa, joten Fergus on nähnyt parhaaksi peittää se silmälapulla.

Vartaloltaan Fergus on 186 cm pitkä ja 90 kg. Ruumiinrakenne on roteva ja hyvässä kunnossa pidetty. Ferguksella on arpia ympäri kehoa, selässä, kyljessä, reidessä, oikeassa käsivarressa ja kasvoissa. Suurin osa näyttää purema- ja raavintajäljilta, mutta muutamat ovat pistohaavojen jäänteitä.

Miehen vaatetukseen kuuluu hartioilla lepäävä sudentalja, johon samaan sarjaan kuuluu sudenkallo vasenta olkapäätä suojaamassa. Vasenkäsi on tummansinisen nahkahihan peitossa, jota koristaa pari karvareunusta ja muutama nahkainen remmi. Hihaton punertavanruskea paita on karvaisen rintakehän suojana. Lanteilla yleensä on turkiskoristeinen lantiovaate, jonka pitää ylhäällä nahkainen paksu vyö, kultaisine metalliosineen. Vyöllä ei roiku aseita, vain rahapussi ja pieni nahkainen laukku. Housut ovat tumman harmaat ja saappaat tummansiniset ja nahkaiset, kultaisine metalliosineen.

Ihmissusi muodossaan Ferguksella on säkää 152 cm ja painoa 95 kg. Väriltää turkki on harmaa vaaleine ja tummine sävyineen. Vatsa on vaalea, kun taas niska ja selkä tumma. Arvet ovat yhtälailla läsnä tässä muodossa, kuin ihmismuodossa, sekä silmälappu on myös helpottamassa näköä.
Rakenteeltaan Fergus on ihmissutena kykeneväinen kävetemään takajaloillaan, mutta on mieltänyt kulkemisen enemmän nelinjaloin, joka kenties on kaartanut suden selkärangan vuosien aikana enemmän luonnollisen suden asentoon. Häntä on tuuhea juuresta, harventuen pitkään päähän.

Kuva

Luonne: Fergus on syntynyt ihmissutena, joten hän on oppinut pitämään itsestään sellaisena kuin on. Oikeastaan mies nauttii siitä mikä on, suden veri on hänelle iso ylpeys ja hän mielellään jakaa sitä muillekin jos mahdollista. Mikään psykopaattinen tappaja Fergus ei kuitenkaan ole, vaikka nauttiikin veren mausta suussaan ja sen punertavasta sävystä käsissään. Hän ei ole idiootti, joka tappaa huvikseen, vain silloin jos siihen saa mahdollisuuden ja hyvän syyn.

Muuten Fergus juttelee miellellään, jos kukaan hänen kanssaan uskaltaa niin tehdä, hän kun on ihmismuodossaankin niin karun näköinen. Ehkä siksi mies oikeastaan tulee kaltaisiensa olentojen kanssa toimeen parhaiten ja siihen hän on laumassa eletyään tottunutkin.
Fergus on tottnut luomaan pelkoa ympärillään pelkän ulkonäkönsä takia. Joskus se on viihdyttävää seurattavaa, mutta jos jotain asioita täytyy hoitaa inhimillisessä mielessä, kuten esimerkiksi kaupan käyntiä, muiden pelkuruus käy hieman hermoille. Ulkonäkö ei yksin tuota pelkoa, mies on monesti saanut katsella kuinka joku on ottanut askeleen jos toisenkin kauemmaksi hänestä, jos tuo on saanut kuulla hänen olevan ihmissusi. Niin kuin se muka olisi helposti tarttuva tauti. Se on huvittavaa katseltavaa kyllä, mutta myös rasittavaa. Joten ei hän huutele ympäriinsä mikä oikeasti on, mutta jos joku kysyy ei hän sitä piilottele, onhan hän rodustaan hyvin ylpeä.

Vaikka Fergus kulkee ympäri Cryptiä yksikseen, ei hän ole yksinäinensusi. Oikeastaan hän on etsimmässä itselleen mahdollisia seuraajia, jotta hän kykenisi jatkamaan isänsä perinnettä, johtaa laumaa ihmisusia. Hän on laumaeläin, mutta lauman värvääminen on vasta alkutekijöissään. Toisinaan Fergus tuntee olonsa yksinäiseksi, hän kun on kasvanut lauman keskellä.

Mitä Ferguksen ihmisusi puoleen tulee, on kyseessä verenhimoinen peto täydenkuun aikaan. Tosin hän on oppinut isältään kyvyn muuttua susimuotoonsa tahdonvoimalla milloin vain haluaa. Tällöin Fergus ei kuitenkaan käyttäydy kuin raivohullu eläin, hän pystyy kontrolloimaan tekemisiään.
Kyky muuttua sudeksi milloin vain onkin Ferguksen ainoa tapa taistella. Hän myös hankii ravintonsakin susimuotoa hyödyntäen.

Tosin eläimelliseen muotoon muuttuminen on tuonut Fergukselle omat ogelmansa. Joista yksi on miehen ulkonäkö ihmisenä: terävät kynnet, pilkottavat kulmahampaat ja suipot korvat. Mutta Fergus ei itse laske tätä ongelmaksi. Toinen oikea ongelma tapahtuu miehen palatessa takaisin susimuodostaan ihmismuotoon. Fergus tuntee kehonsa jännittyneeksi ja olo on hieman sekaisin eläimellisistä vieteistä, saaden miehen tärisemään ja hengittämään kiivaammin jännityksen alla. Olo katoaisi kyllä tietyn ajan kuluessa, riippuen siitä kuinka kauan hän on ollut susimuodossaan, mutta Fergus inhoaa sitä suunnattomasti. Olo on kuin hermostuneella rusakolla. Tähän mies onkin löytänyt ratkaisun. Rauhoittavia yrtejä täynnä olevat savukkeet rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon jo yhellä henkäyksellä. Fergus ei uskoisi selviävänsä ilman savukkeitaan, joten kenties sitä voisi sanoa riippuvuudeksi?

Menneisyys: Fergus on alusta alkaen ollut ihmissusi. Hänen isänsä Mordecai, tahtoi laumalleen mahdollisen jatkajan. Miehen lauma koostui muutamastakymmenestä ihmisudesta, joka suuriltaosin noudatti luonnonlakeja. Vahvin uros oli johtaja ja muut tuon alaisia. Mies ei sinäänsä omistanut vaimoa, tuo vain valikoi parhaiman, vahva verisen naaraan itselleen, jotta hänen jälkikasvustaan tulisi hänen vertaisensa.

Ferguksen synnyttyä hoiti tämän äiti tuota siihen asti kunnes poika kykeni kävelemään, eikä tarvinnut enää äidinmaitoa ravinnokseen. Mordecai otti poikansa kasvatettavakseen ja antoi tuolle lisänimen Verikuu, joka miehelle tuli ensimmäisenä mieleen, pojan verenpunaisia silmiä katsellessaan. Fergus muistaakin viettäneensä suurimman osan lapsuudestaan ja nuoruudestaan isänsä kanssa.

Isä opetti pojalleen kaiken mitä tiesi ihmisusista ja siitä kuinka kokonaista laumaa johdettiin. Ismisudet olivat osittain ihmisiä ja susia, he eivät täysin luonnon armoilla eläneet. He olivat rakentaneet pienen kylän reviirilleen, eläen pienen yhteisön lailla. Ajan myötä he laajentaisivat maitaan ja rakentaisivat ylvään kaupungin täynnä täydenkuun palvojia.
Mordecai opetti Fergukselle myös kyvyn muuttua ihmisudeksi tahdon voimalla, joka mahdollisi myös susimuodon kontrolloidumman hallinnan. Toki se ei auttanut täydenkuun pakottamaa muutosta käyttäytymään rauhallisemmin.

Fergus varttui ja harjoitteli isänsä avustuksella. Mordecai oli ylpeä pojastaan, tuosta tulisi aikanaan hyvä laumanjohtaja.
Kun Fergus oli täyttänyt 30 vuotta, oli heidän laumansakin varttunut ja kyläkin kasvanut. Tosin kakki ne ihmisudet, jotka olivat Mordecain vallan alla, sokaisivat Mordecain täysin. Mies oli useaan keraan järjestänyt jahteja ja saalistanut naapurikaupungin mailla. He olivat tappaneet kaupungin riistaa, lehmiä, lampaita ja muita kotieläimiä. Mies uskoi lauman olevan pysäyttämätön.
Pian oli kaupungin tehtävä jotain ja ennen täyttäkuutta, hyökkäsi kaupungin iso armeija ihmisusilauman kimpuun. He tuhosivat kylän ja tappoivat niin monta sutta kuin kykenivät, surmaten myös lauman johtajan. Jäljelle jäi vain muutama haavoittunut ihmisusi, joiden joukossa Fergus pakeni, surren isänsä ja lauman menetystä. Tämä oli myös taistelu, jossa Fergus haavoitti oikean silmänsä.

Hyökkäykseltä selvinnyt joukko, ei pysynyt yhdessä kauaa. Moni kiisteli johtajan asemasta, Ferguskin yritti onneaan myös, mutta kukaan ei katsonut häntä hyvällä. Mordecai oli typeryydellään johtanut lauman tuhoon, tuon poika ei parempaa pystyisi.
Fergus jätti muut jälkeensä ja lähti etsimään paikaansa jostain muualta, löytäen itsensä pian laivalta, joka seilasi merten halki aina Cryptiin asti. Mies haaveilee vielä tänäkin päivänä jatkavansa isänsä perintöä ja rakentaa kaupunki täynnä täydenkuun palvojia, niin kuin isä aina itse oli unelmoinut. Siihen tosin on vielä matkaa.

Muuta:
- Fergus osaa puhua yleiskieltä ja kirjoittaa sitä jotenkuten. Kommunikointi ihmisusimuodossa onnistuu eläimelliseen tyyliin eleiden ja ääntelyn avulla.
- Fergus on hankinut vaateisiinsa ja varusteihinsa, paitsi silmälappuunsa, lumouksen, joka mahdollistaa vaatteiden sulautumisen ruumiiseen miehen muuttuessa ihmisudelksi. Hän kun tekee sitä niin usein ettei hänellä olisi varaa hankia jatkuvasti uusia vaatteita, niiden repeytyessä.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 3167

Liittynyt: Ma Syys 02, 2013 8:35

Viesti La Tammi 23, 2016 10:20

Re: Fergus Verikuu

ASUINALUE

Lauman asuinpaikka sijailtsee Kelth vuorien suojissa olevassa laaksossa. Tästä klikkaamalla näkyy kuvittelemani laakson maisema.

LAUMAN JÄSENET

Thea
Ferguksen vaimo, lauman alfanaaras.

Cole
Joukon nuorin ja villkkain, Ferguksen ottopoika.

LAUMAN NPC HAHMOT

Kuva
Nimi: Rafe Draugh
Sukupuoli: Mies
Ikä: 19v.
Puolue: Puolueeton
Rotu: Puoliverinen / Ihmissusi

Luonne: Luonteeltaan Rafe on hyvin hiljainen tapaus, mies ei puhu ellei ole pakko. Puoliverinen on ollut hiljainen kokoelämänsä, mutta ikävä kohtaaminen ristinritareiden kanssa on tehnyt hänestä entistä hiljaisemman ja varovaisen.
Rafe alentuu helposti muiden tahtoon, mutta Ferguksen läsnä ollessa kuuntele vain tuota. Nuorukainen on omistanut elämänsä johtajalleen, koska ilman tuota hän ei olisi elossa.

Menneisyys: Rafe on puoliksi haltia ja puoliksi ihminen. Hänellä oli vain haltia äitinsä, jonka ristinritarit kylmästi surmasivat samassa rytäkässä, kun nämä ottivat miehen kiinni. Koska Rafe näyttää ihmiseltä, täytyi tämä laittaa roikkumaan ristille, jotta totuus saatiin kakistettua tästä ulos. Vaikka mies ei ollut luonteeltaan vahvinta sorttia, yritti tämä pysyä lujana, äitinsä tähden, joka oli aina sanonut ettei saisi kertoa puoliverisyydestään kenellekkään.

Rafe oli kuitenkin halkeamis pisteessään, kun keskelle kylmää yötä ilmestyi kookas susi ja surmasi ristejä vartioivat miehet. Susi päästi miehen vierellä olevan naisen irti tuskallisesta vankilastaan, ennen kuin päätti auttaa myös Rafea. Susi päästi miehen alas, ennen kuin palasi auttamaan naista. Tuo muutti jopa muotoaan mieheksi. Puoliverinen yritti kiittää toista, mutta ei shokiltaan kyennyt. Susimies ei kuitenkaan kiitoksista piitannut, tuo vain kertoi nimensä ja kielsi häntä unohtamasta sitä. Fergus.

Suden kadottua nainen selässään metsään, teki Rafe myös parhaansa paeta ja ihme kyllä onnistui siinä. Pari kuukautta kuilui, kun hän kohtasi tämän susimiehen uudestaan, eikä puoliverinen kyennyt muuta kuin pyytämään mieheltä paikkaa tuon laumassa, kuulessaan. Nuorukainen oli jopa ensimmäinen jäsen. Hänellä ei ollut enää ketään ja hän oli velkaa Fergukselle henkensä. Rafe mieluusti otti vastaan täydenkuun lahjan.

Muuta:
- Rafe on opiskellut parantajan menetelmiä ja omaa pienen käsityksen parantavasta taikuudesta, joka antaakin tälle lauman parantaja tittelin, vaikkei nuorukainen niin kyvykäs ole.
- Rafe osaa muuttua tahdonvoimalla susimuotoonsa, se tosin vaatii äärimmäistä keskittymistä.Kuva
Nimi: Ace, entiseltä nimeltään Voron Halamar
Sukupuoli: Mies
Ikä: 256v. näyttää 30v.
Puolue: Puolueeton
Rotu: Haltia / Ihmissusi

Luonne: Ace on luonteeltaan täsmällinen ja toisinaan tuntuu liian kohteliaalta ollakseen ihmisssusi. Se tosin johtuu vanhoista tavoista ja mies yrittää sopeutua laumansa joukkoon ja olla rennompi.
Vaikka Ace on kohtelias ja vaukuttaa ystävälliseltä, osaa hän olla raakakin tarvittaessa, se osa tuntuu tulleen ihmissuden verestä, jota hän on piilotellut ja yrittänyt päästä eroon vuosi, mutta Ferguksen tavattuaan on hän ymmärtänyt ettei hän kykene muuttamaan itseään. Hän on peto, se ei tule koskaan muuttumaan, joten miksi taistella sitä vastaan?

Menneisyys: Ace syntyi alkujaan haltioiden kaupungissa, keskiluokkaiseen perheeseen. Mies sai varttua hyvissä oloissa. Tosin eräs täydenkuun yön ratsastus retki muutti haltian elämän päälaelleen. Ihmissusi sattui hänen tielleen ja pisti miehen todella huonoon kuntoon. Hän kyllä selvisi, kiitos lähimailla asuneen vanhan naisen, joka muutaman viikon aikana pransi haltian takaisin kuntoon. Acen perhe tietenkin oli ollut miehestä huolissaan, luuli jopa tämän kuoleen, mutta olivat iloisia haltian palatessa kotiin. Ace ei kertonut kirouksesta, jonka oli ihmisuden puremasta saanut. Hän salaili sitä, kaikki pelkäisivät häntä jos se paljastuisi.

Mies oppi elämään rutiininomaisesti ihmissusimaisuutensa kanssa. Joka täysikuu Ace katosi syvälle lähimetsään, pysyäkseen loitolla kaikista pedon tullessa esiin.
Eräänä täydenkuun yönä, kohtasi Ace kolme muuta ihmissutta. Kukaan heistä ei tietenkään ollut agressiivinen toisiaan kohtaan, koska olivat samaa verisukua. Tosin jos ei laskettu kolmikon yhtä naarasta, joka murisi ikävästi Acelle. Tosin kolmikon johtaja pisti naaraan ruotuun nopeasti. Tietenkin Ace oli unohtanut tämän kaiken havahtuessaa seuraavana aamuna metsän siimeksestä, mutta tämän rinnalla lepäsi nainen, nuori mies ja roteva torahampainen mies. Kolmikon rotevin näytti muistavan suurilta osin yöntapahtumat ja ehdotti nyt haltialle liittymistä tuon laumaan. Tietenkin moinen ehdotus kuulosti absurdilta ja Ace kieltäytyi heti ensimmäisenä. Fergukseksi esittäytynyt mies kertoi mistä löytää heidän, jos haltia ikinä muuttaisi mieltään.

Muutama viikko vierähti ja Ace sai huomata ettei saanut Fergusta ja tuon tovereita pois mielestään. Jokin hänen sisällään tahtoi päästä vapaaksi ja eikä aikaakaan, kun Ace teki päätöksen lähteä pienen ihmmissusilauman perään, kertoen perheelleen lähtevänsä kiertämään Cryptiä.
Haltia löysi lauman onnekseen ja aikoi aloittaa uuden elämän noiden joukossa. Se myös vaati nimen muutosta, Voron kun ei tuntunut komealta nimeltä sudelle, joten Fergus ehdotti nimeä Ace ja se kelpasi uudelle tulokkaalle hyvin.

Muuta:
- Ace oppi nopeasti muuttumaan susimuotoonsa tahdonvoimalla, tämä kun on kokenut täydenkuun muutoksen jo niin monta kertaa.ENTISET JÄSENET

Kuva
Nimi: Lorelai, lemipinimi Lore
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 27v.
Puolue: Puolueeton
Rotu: Ihmissusi

Luonne: Lorelai on luonteeltaan hyvin vahva ja tempperamenttinen. Nainen toimii hyvin äkkipikaisesti ja toisinaan hyvin ajattelemattomasti. Hän on hyvin vakava ja kylmä tuntemattomia kohtaan. Agresiiviseksikin Lorelai käy helposti, jos tuota härnää.
Nainen on kuitenkin hyvin lojaali Fergusta kohtaan ja tämä jopa käyttäytyy miestä kohtaan hyvin eritavalla mitä yleensä. Tämä on hyvin viettelevä ja haluaa olla miehelle mieliksi. Voisi sanoa, että tämä haluaa olla hyvissä väleissä itse johtajan kanssa, varsinkin siinä vaiheessa kun lauma kasvaa entisestään. Lore olisi mielellään johtajan naaras.

Menneisyys: Lorelaita puri ihmissusi hyvin nuorena, josta syystä tämän perhe heitti tuon pihalle silkasta pelosta. Kenties moinen kohtelu muovasi naisesta vakavan ja ennakkoluuloisen muita kohtaan. Tämä ei kuitenkaan kauaa joutunut olemaan omillaan, kun päätyi satunnaisten ihmissusien seuraan ja sai oppia millaista susien elämä oli ja kasvoi pitämään siitä.
Joukkoa minkä kanssa Lorelai kulki ei sinäänsä voinut sanoa laumaksi, noilla ei ollut johtajaa joka piti hurtat ruodussa. Susia tuli ja meni, jossain vaiheessa Lorelaikin kyllästyi ainaiseen piilotteluun pimeässä paikassa ja pääti lähteä omilleen.

Jonkin aikaa nainen kuljeskeli omia reittejään, mutta sai pian huomata ettei kukaan katsonut häntä hyvällä. Lore ei kuulunut mihinkään, joten hän alkoi katua lähtöään pikku piiristään. Aikeissa palata takaisin, nainen törmäsi Fergukseen ja tuon mukana kulkevaan rääpäleeseen Rafeen. Tietenkin Lorelai oli epävarma näitä ihmissusia kohtaan joita ei tuntenut, mutta ei voinut olla kiinnostumatta Ferguksen ehdotuksesta liittyä mukaan. Jokin miehen karismassa kiehtoi naista, joten tämä päätti lähteä noiden mukaan ja ajan kuluessa kasvoi pitämään johtajastaan. Ja helppoahan tuolla oli saada huomiota johtajalta naisena. Fergus itse ei näe Lorelaita mitenkään tunteita herättävänä, mutta tyydyttää miehiset tarpeensa tuon kanssa mielellään. Tosin Lorelai on tehnyt päätöksen saada mies lankeamaan itselleen jonain päivänä.

Muuta:
- Lorelai osaa jo entuudestaan muuttaa muotoaan ihmisudeksi ainakun haluaa.
- Fergus karkoitti Lorelain, kun tämä satutti hänelle tärkeää naista.

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö