Viesti La Touko 21, 2016 7:28

Rafael Daemon

Nimi: Rafael Daemon (Daemon= suojelija henki)
Ikä: 121 vuotias, on kuitenkin siinä 35 vuoden iässä ulkoisesti
Pituus: 176 cm
Skp: Mies
Puolue: Puolueeton
Rotu: Puoliverinen ihmissusi (Toinen puolikas kuuluu enkelille)

Hän on ihmissusien lailla altis täysikuulle, mutta ihmissusipuolikas ei ole niin vahva, että hän muuttuisi aggressiiviseksi syöjäksi. Se vaikuttaa ainoastaan siihen, että hän ottaa ihmissudelle kuuluvan muodon. Myös hopea ärsyttää hänen ihoaan kuin allergia, mutta ei polta. Hän ei levitä ihmissusikirousta, sillä on vain puoliverinen eikä kirous ole hänelläkään niin vahva.
Ihmissusimuodossaan hänen aistinsa ovat paremmat ja hänen voimatasonsa sekä kestävyytensä on suuremmat kuin ihmisillä. Hän kykenee paranemaan silmän räpäyksessä ihmissusimuodossaan sekä hän sietää erityisen paljon kipua, mutta nämä ovat voimassa ainoastaan täydenkuun aikaan.

Rafaelin enkelin veri suo hänelle nopean paranemiskyvyn myös, mutta se on astetta hitaampi mitä ihmissusimuodossa. Enkeli puoli tarjoaa myös suojan taudeilta, voimakkaan henkisen tasapainon, nopeat refleksit, nopeuden (koska vampyyrien perässä pitää pysyä), enkeleille tyypillisen siipiparin sekä voimakkuuden, joka on melkein yhtä korkea kuin ihmissuden.

Ammatti: Pappi, Isä Rafael. Hän on myös vampyyrin metsästyksen harrastaja pitkällä aikavälillä. Voi myös metsästää joskus jotain muutakin
Aseet: Ennen kaikkea jalkajousi sekä pieni puukko. Sitten on kauheat kasat vampyyrin tappamiseen tarkoitettuja välineitä. Lisäksi hänen aseisiinsa kuuluu myös hänen omat siipensä, ne ovat hänen kilpensä ja aseensa, kun hän niitä tarvitsee
Voimat: Kykenee näkemään menneisyyteen sekä tulevaan, mutta tulevaisuuden näyt ovat niin pirstoutuneita, ettei niistä yleensä saa tolkkua, ne myös aiheuttavat päänsärkyä. Menneisyyden näkeminen on helpompaa ja vähemmän energiaa vievää. Jotta mies kykenisi toisen menneen tai tulevan näkemään, hänen pitää olla lähellä toista suljetussa tilassa tai koskea tätä. Hän ei myöskään voi päättää milloin näyt tulevat tai ovatko ne mennyttä tai tulevaa

Luonne:
Papin oletetaan olevan pidättäytynyt, kunnollinen, puhdas ja ennen kaikkea uskollinen jumalalle. Tämä ei kuitenkaan aivan toteudu Rafaelin kohdalla. Hän ei ole täysin uskollinen jumalalle. Hän ei myöskään ole pidättäytynyt taikka puhdas, mutta hän silti on pappi. Papin toimissa Rafael käyttäytyy ja puhuu kuin sellaisen jumalan sanansaattajan pitäisi. Hän esittää vain tätä jonkin aikaa, kunnes kyllästyy ja antaa oman itsensä valua vain ulos.
Rafael ilman papin verhoa on aurinkoinen, iloinen ja ehkä liiankin pirteä tapaus. Tuntuu kuin mies ei pystyisi pitämään itseään aisoissa työasioillakaan. Joskus hänen yli-innostunut käyttäytymisensä voi olla ärsyttävää, mutta oikeastaan se vain tempaisee mukaansa. Tietysti se riippuu täysin tilanteesta. Tilanteessa kuin tilanteessa Rafael tuntuu olevan huoleton, vaarallisen huoleton. Ainoastaan silloin, kun hän vakavoituu tietää, että tilanne on erityisen vakava. Kuoleman vakava. Muuten papilta lentää vitsiä suuntaan kuin suuntaan, missä tahansa tilanteessa.

Hän on myös erityisen menevää sorttia. Hän keksii aina tekemistä oli se sitten kirkossa saarnaamista tai vampyyrien jäljittämistä. Hän pitää liikkeessä olemisesta. Ehkä se on hänen luonteensa tai kehonsa, joka janoaa kirmaamista. Metsästys harrastus onkin tuonut hyvin esiin hänen intonsa jahtileikkeihin. Siinä pääsee hänen pieni ripaus ihmissuden verta eloon ja vahvistaa hänen aistejaan.
Toisaalta Rafael ei kärsi ihmissuden veren tuomasta aggressiivisuudesta kuin vain ja ainoastaan äärimmäisissä tilanteissa hän voi muuttua hulluimmaksi olennoksi mitä ikinä olikaan. Eli täydenkuun aikaan hän ei kärsi aggressiivisuudesta tai tiedottomuuden puutteesta. Hän on ihmissusimuodossaankin oma itsensä eikä mikään hullu, joka repisi muita palasiksi. Hän onkin ehkä ihmismäisin ihmissusi täydenkuun aikaan. Muutos ei siis juurikaan vaikuta hänen luonteeseensa.

Tuleeko mies sitten koskaan vihaiseksi? Ehei, ei ainakaan kenenkään elävän mielestä. Rafael ei tunnen olevan koskaan vihainen. Joskus hänen kasvoillaan voi olla tuomitseva tai hieman pelottava ilme, mutta ei hän koskaan ole vihainen. Hän ei koskaan korota ääntään naurua tai iloista huudahdusta korkeammaksi. Ehkä se tulee enkelin verestä, joka tekee hänestä niin erikoisen. Kukaan ei vain osaa ottaa selvää mitä mies piilottelee kuorensa alla.
Vihasta puheen ollen Rafael ei edes reagoi toisten vihaan millään tasolla. Vihaisena olevat henkilöt voivat kokea hänen käyttäytymisensä välinpitämättömyytenä tai loukkaavana, sillä hän ei juurikaan reagoi siihen. Hän jatkaa edelleen iloista puhettaan ja pitää hymynsä. Monesti se voi aiheuttaa muissa typeryyden tai turhautumisen tunnetta, kuin Rafael ei ymmärtäisi tai osaisi ottaa tosissaan toisten vihaa.

Ulkonäkö: Asusta kuva, kasvot ja ihmissusimuoto Kuva siivistä~Miltä papin asu näyttää, en omista kuvaa!
Rafaelilla on kulmikkaat ja komeat kasvot. Hänen hiuksensa ovat tuuheat, hieman kiharat ja väriltään oranssin ruskeat. Tosin hiusten sävy muuttuu päätä alemmas mennessä tumman ruskeaksi. Hänen hiuksensa ovat aseteltu vasemmalta oikealle ja ne lainehtivat hänen olkiensa alapuolelle. Joskus Rafael pitää hiuksiaan ponihännällä. Hänen silmien värinsä on vangitsevan vaaleansininen. Ne tuntuvat hohkaavan sitä veden ja taivaan sinistä väriään. Silmien yläpuolella on suuret tumman ruskeat kulmakarvat. Hänen nenänsä on tavallinen, hieman iso ja se omistaa pienen kyömyn, mutta sitä ei lähes huomaa. Mies omistaa myös siistin parran sekä silmiensä päällä suuret, pyöreät, metalliset silmälasit.
Keholtaan Rafaelia voisi osuvasti kuvailla jumalaiseksi tai korkeintaan enkelin veroiseksi. Hänen astetta tummempi ihonsa korostuu hyvin treenatun kehon päällä. Hänen selässään, aina miehen omasta tahdosta, ilmestyy enkeleille tyypillinen siipipari. Tosin se on väriltään ruskeahko ja siten häntä voisi helposti luulla joksikin muun lajin edustajaksi. Siipiparin etäisyys kärkipäästä kärkipäähän on noin kuusimetriä, joten ne ovat todella isot ja laahaavat hieman maata miehen perässä. Niiden kantaminen ei kuitenkaan näytä olevan miehelle kovin suuri rasite.
Ihmissusiverensä takia hän muuttuu joskus täydenkuun aikaan kaksijalkaiseksi sudeksi, jonka turkki vaihtelee oranssin ruskeasta tumman ruskeaan. Myös kokoa kasvaa hieman, mutta ei mitenkään räjähdysmäisesti. Kaikki suden piirteet kuuluvat miehen muutokseen.

Asuja Rafael käyttää yleensä kahta: Toinen on papin asu ja toinen on hänen arkinen metsästäjän asu. Papin asuun kuuluu musta kaapu, huppuineen sekä valkea alba ja musta naruvyö. Papin asuun kuuluu myös risti, jota mies pitää vaatteiden alla kaulassaan tai joskus ranteessaan. Risti on myös hopeinen, joka aiheuttaa hänelle allergiaa, ellei hän pidä sitä vaatteiden päällä.
Metsästäjän asuun kuuluu myrkyn vihreä kaapumainen takki, joka loppuu hänen pohkeittensa puoleen väliin. Paitana hän pitää yleisesti vaaleaa korkeakauluksista neulepaitaa. Neulepaidan päällä lepää nahkainen tummahkon ruskea liivi. Mies omaa kaksi ruskeaa vyötä ja yhden parin tumman sinisiä housuja, joiden polvissa on hieman toppausta. Suojaamaan polville tulevia iskuja ja paineita. Vasemmassa reidessä on vielä remmi, jonka varassa on pieni nahkainen pussukka/laatikko, jossa mies esim. Pitää pyhää vettä tai jotain muuta pientä. Jaloissaan hänellä on nahka saappaat, joiden kärjet ja korkojen pohjat ovat varustettu hopealla. Jos vaikka joku vaikka tykkäisi kovasta potkusta.

Menneisyys:
Rafael syntyi ihmissusi äidilleen, joka kuitenkin jätti poikansa isänsä huomaan. Nainen ei halunnut satuttaa poikaansa, jos vaikka aggressiivisuudessaan tekisi niin. Poikahan ei ollut täysiverinen, joten äiti pelkäsi poikansa hengen puolesta. Isä, enkeli kasvatti siis Rafaelin, mutta kyllä Rafael muutaman kerran oli tavannut äitinsä. Tosin ne olivat silloin, kun hän oli ollut aivan lapsi, joten muistot ovat hyvin hataria. Vanhemmat nimesivät poikansa yhden enkelin mukaan ja isä sanoi, että kasvattaisi pojastaan hyvän sekä tunnollisen puoliverisen enkelin.
Rafaelin isä kasvattikin pojastaan tunnollista ja mallikelpoista miestä. Tuo laittoi poikansa jopa luostariin opiskelemaan ihmisten tavoilla, ainoastaan täysikuun aikaan enkeli kävi hakemassa poikansa pois luostarista, jotta voisi piilottaa tuon metsään muodonmuutoksen ajaksi. Aamulla poika oli taas luostarissa huoneessaan, jossa ei osattu edes ajatella Rafaelin olevan ihmissusiverta omaava.

Lapsuuteen siis kuului paljon uskontoa ja luostari elämää, josta poika hommasi itselleen ammatinkin. Hänestä tuli pappi, mutta sitä ennen hänen isänsä oli joutunut kierrättämään poikaansa monissa luostareissa. Rafael kun ei ikääntynyt samassa vauhdissa kuin muut. Poika myös omasi ongelmia kykynsä kanssa. Luostareissa hänen päänsä täytti erilaisia näkyjä huoneessa olevien muistoista tai pirstoutuneista tulevaisuuksista. Se vei hänen energiaansa ja aiheutti päänsärkyjä. Ei Rafael kuitenkaan aiheuttanut ongelmia luostareissa. Hänestä pidettiin, mutta joskus munkit ja papit olivat huolissaan siitä kuinka huoleton hän oli.
Papin työn alkaessa löysi Rafael myös harrastuksen. Hän halusi metsästää, mutta hänen isänsä oli hieman vastaan tätä ajatusta. Isän mielestä jokainen elävä oli kallisarvoinen, mutta tuo myös ymmärsi hyvin pian, ettei poikaa estänyt mikään. Äidin verivirtasi tuossa ja enkelin oli päästettävä poikansa harrastamaan metsästystä. Metsästys ei kuitenkaan tuonut tyydytystä nuoren miehen jahtivietille. Hän halusi jotakin haasteellisempaa ja hän kuuli tällöin vampyyreistä. Näitä Rafael alkoi jahtaamaan ja oppi pian, kuinka ihania olentoja nuo olivat.

Rafael ei halunnut isänsä sanoista huolimatta jatkaa elämistään ihmisten parissa. Hän tahtoi lähteä kiertelemään. Hän ei tahtonut asettua aloilleen, joten hän olisi kiertelevä pappi. Hän kiertelisi ja metsästäisi aina kun halusi ja hänen isänsä katseli hänen peräänsä aina silloin tällöin.

Tämän hetkinen tilanne:
Rafaelin isä on “kuollut” tai niin sanotusti palannut taivaaseen ja viimeisenä lahjanaan pojalleen enkeli siunasi Rafaelin enkeli veren, vahvistaen enkelin veren puolta hänen kehossaan ja saaden hänen toisen siipensä kasvamaan. Näin Rafael siis omaa nykyään kaksi siipiparia.

Kyvyt/taidot tiivistettynä:
-Näkee menneeseen ja tulevaan, tulevaisuuden katselusta syntyy päänsärkyä
-Paranemiskyky ja kestävyys normaalisti ihmissutta pienempää
-Sietää hopeaa, mutta se aiheuttaa polttamisen sijaan allergisia reaktioita
-Aiheuttaa lievää huonoa oloa demoneille ja vampyyrille tai niille, joihin uskonvälineet vaikuttavat
-Nopea, melkein yhtä nopea kuin vampyyrit itse
-Muodonmuutos täydenkuun aikaan, mutta ei omaa aggressiivista petoa, ei myöskään kykene puhumaan silloin
-Osaa lentää, vauhti luokaa 80km-100km/h.

Muuta:
-Omaa huonon kaukonäön ilman lasejaan, jolloin ampuminen jalkajousella on lähes mahdotonta ja hän on silloin melko suojaamaton. Lähinäkö kuitenkin on loistava
-Äänenä toimii Woodkid

Päivityksiä:
-23.5.2018 ääni esimerkki lisätty ;)
-8.6.2019 Esittely päivitelty
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears