Viesti Ti Kesä 28, 2016 8:59

Vrowrik Vresigast

Nimi: Vrowrik Vresigast
Ikä: 36 v.
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Puolue: Puolueeton
Virka: Velho

Kyvyt:
- Vrowrikin taikuus perustuu pentagrammeihin, joista koostuvat loitsut ja lumoukset ovat voimakkaita, mutta vaativat aikaa valmistella. Loitsun onnistuminen riippuu oikein piirretyistä symboleista, kuin myös oikeista loitsusanoista oikeaan aikaan. Pentagrammi loitsuja on siis hyvin hankala käyttää taistelutilanteissa.

- Mitä Vrowrikin taistelu loitsuihin tulee, on hän varautunut niihin valmiiksi olevilla pentagrammi kuvioilla, jotka on itse tatuoinnut kehoonsa. Ne eivät toki ole yhtä voimakkaita mitä maahan tai seiniin piirretyt pentagrammit, mutta hätätilanteissa onnistuvat hoitamaan homman. Suojaavat voimakentät ovat miehelle nopein ja yklsinkertaisin puolustautumis keino, joka tietenkin antaa mahdollisuuden piirtää se täysimittainen pentagrammi taistelun tiimellyksessä.

- Vrowrik on opiskellut kaikenlaista taikuutta mitä on käsiinsä saannut, mutta ei kuitenkaan ole lähtenyt kaikkea niin syvästi harjoittamaan, kaikeen ei yksinkertaisesti ole aikaa. Pieniosaiimpiin miehen taikuuden kykyihin kuuluu parantavat loitsut. Pienet ruhjeet parantuvat helposti, mutta pahempia ja hengenvaarallisempia ruhjeita hän kykenee vain hidastamaan. Elementti loitsut ovat myös pieniosallisimpia kykyjöä mitä mies omaa.

- Mitä Vrowrikin mieluisimpiin, harmittomiin ja hyväksyttyihin loitsuihin tulee, käyttää mies illuusio loitsuja. Ne vaativat täysimittaisten pentagrammien piirtämistä. Yleisin illuusio on itsensä moninkertaistaminen, illuusiot eivät ole fyysisiä, mutta näyttävät virheettömiltä ja käyttäytyvät kuin niiden alkuperäinen peilikuva. Ympäristön muuttaminen on myös yksi velhon käytetymmistä illuusioista, kuin myös omien mielikuvien visualisointi.
Käytännöllisiin taikuuksiin kuuluu levitaatio taijat ja portaalitaijat, jotka vaativat pentagrammin tekoa. Siitä syystä Vrowrik pitää kotonaan seinällä portaalin pentagrammia, jota kautta voi palata aina kotiin oli hän sitten missä päin Cryptiä. Se on myös ainoa tapa päästä miehen kotiin sisälle.

- Kuten sanottu Vrowrik on hyvin kiinnotunut kaikenlaisesta taikuudesta ja mies on astunut mustan magian puolelle ja on jo varsin syvällä pimeän voimissa, joista ei enää ole takaisin paluuta. Mitä näihin mustan magian taika harjoituksiin tulee, on Vrowrik yhdistänyt sitä illuusio taikojensa kanssa. Mies pääsee käsiksi haluamansa henkilön mielee ja pystyy kaivamaan sieltä esiin tuon pahimmat pelot, jotka kykenee illuusion avulla luomaan tunteen mieleen, taikka luomaan illuusion uhrin silmien eteen.

- Vrowrik on harjoittanut myös mustan materian käsittelyä, jota pystyy kanavoimaan tatuointiensa kautta halutessaan. Tällöin tatuoinnit hohtavat punaisena, kuin myös miehen silmät. Valkuaiset tummuvat iiristen ympäriltä mustiksi, luoden demonimaisen katseen. Tämä tapahtuu aina kun mies käyttää mustaa magiaa.

Ulkonäkö: Vrowrik on rakenteeltaan normaalin miehen mitoissa, joka ei elämänsä aikana ole tehnyt raavasta työtä päivääkään. Pituutta miehellä on 180 cm ja painoa 78 kg. Kasvojen muoto on kulmikas, jota korostaa terävä linjainen parta, mutta pehmittävä tekijä on ylöspäin kaartuvat viikset. Ne luovat illuusion jatkuvasta hymyilystä. Hiukset ovat taipuisat ja taaksepäin kammatut. Niiden pituus ei ole liian pitkä, eikä liian lyhyt. Hiusten ja parran väri on vaaleat, hiekan sävyiset. Silmien väri on kirkkaan harmaat lähes hopeiset. Silmiä yleensä peittää tummennetut lasit, joiden linsien muoto on kapean soikion malliset. Lasit suojaavat silmiä loitsujen kirkkailta vähähdyksiltä, joille Vrowrik itsensä altistaa päivittäin. Ne myös piilottavat silmien punaisen hohteen ja valkuaisten mustumisen mustaa magiaa loihtiessa. Huulten välissä näkee useasti pitkän piipun kultaisine koristeineen.
Vrowrikin kehon mielenkiintoisin yksityiskohta, on hänen tatuointinsa. Mustat riimutekstit ja pentagrammit peittävät puolet miehen yläruumiista, rintakehän ja selän, kuin myös oikean käsivarren.

Vaatetukseltaan Vrowrik on varsin siisti pukeinen. Yllä lähes aina näkee mustan velhon hatun, jonka lieriä koristaa kultaiset riimutekstit, jotka pitävät yllä loitsua, jonka tarkoituksena on pitää ötökät poissa miehen kasvoista metsässä kulkiessa. Tummansininen viittakin on velhon harteilla yleensä, sen sisusta on tumman punaista samettia. Kävelykepin mittainen velhonsauva on tummaa tammea ja sitä koristaa kultaiset kuvioinit ja rubiininen jalokivi. Mitä muuhun vaatetukseen tulee suosii mies ilmavia kauluspaitoja, pulleine hihoineen ja tiukkoja ihoa myötäileviä housuja. Mustat saappaat ovat löysää nahkaa ja koristettu hopeisine solkineen.
Lanteilla roikkuu yleensä ruskea nahkalaukku, joka kätkee sisälle jos jonkinlaista velhon tarviketta, putellia, kirjaa, työkalua, ei olisi yllättävää jos laukun sisusta olisi loihdittu pitämään sisällään moniakertoja enemmän tavaraa miltä se päällepäin kykenisi kantamaan. Laukun pienimmät taskut puolestaan ovat täynnä valkeita liituja, joita Vrowrik käyttää pentagrammiensa piirtämiseen.

Kuva

Luonne: Ensivaikutelma Vrowrik on yleensä veikeä herrasmies, joka pitää ympärillään olevaa maailmaa mielenkiintoisena. Mies haluaa tietää kaikesta kaiken ja jos törmää johonkin tai johonkuhun uuteen, saattaa mies olla kyselemässä monenlaisia kysymyksiä. Hän ei kuitenkaan tarvitse kaikesta kaikkea kysyä, sillä on hyvin tarkkasilmäinen ja tutkiskeleva luonteeltaan. Velhon kiinnittyvä ja tarkan pistävä katse saattaa olla häiritsevä, mutta millään pahalla hän ei sitä tarkoita. Miestä vain kiinnostaa pienimmätkin yksityiskohdat, jotka saattavat kertoa paljon.

Vaikka Vrowrik on varsin herrasmies, elää hän boheemista elämäntyyliä. Eli hän elää erikoista ja epäsäännöllistä elämää, joka on vakiintuneiden yhteiskuntaisten tapojen ulkopuolella. Eikä hän välitä, jos hänen elämäntyyliään paheksutaan. Näihin epäsäännöllisyyksiin kuuluu mm, hyvin avoin mielinen näkemys kaikenlaisten asioiden suhteen, hyvien kuin pahojen, vapaamielisen seksuaalisuuden harjoittaminen ja kurja elämäntapa.

Vrowrik on myös hyvin älykäs ja kyvykäs velho. Mies on opetellut ulkoa kaikista tärkeimmät loitsunsa. Mikään ei kuitenkaan ole hänelle tarpeeksi, mies tahtoo oppia aina vain lisää ja uutta jos suinkin pystyy. Oli se sitten uusi taikuuden taho, fyysinen- taikka henkinen tunne, se on koettava ja tutkittava perin pohjin. Hän mielellään kokeilee jotain uutta.
Taikuutta Vrowrik käyttää varsin itsekkäästi, joskus jopa turhiinkin pikku asioihin. Se saattaa tehdä miehestä toisinaan todella laiskan ja muiden kollegojen mielestä taikuuden väärinkäyttäjän, mutta eihän Vrowrik välitä moisesta.

Mitä mustaan magiaan tulee Varowrikin kohdalla, on hän saanut maksaa sen käytöstä henkisesti. Velho näkee joka yö painajaisia, joihin on joltain osin tottunut, mutta hän saa harvoin nukutuksi tarpeeksi levollisesti. Joten ei ole yllättävää nähdä miestä väsyneenä, joka hänen omasta mielestä tuo luovuuden paremmin esille, joten ei väsymyksestä niinkään ole harmia. Pimeyden voimat ovat myös vieneet miehen monesti hulluuden rajamaille, mutta vielä hän ei ole reunan yli heittäytynyt. Sairaanoloiset hallusinaatiot, kuten sisuskalujen palaminen ovat tuntemuksia, joita Vrowrik hoitaa itsensä manaamisella, ennen kuin hallusinaatio vie täysinäisen vallan. Manaamiseen hän tarvitsee liitunsa tai mitä tahansa jolla saattaa piirtää tarvitsemansa riimut lattiaan, maahan tai paperille.

Menneisyys: Vrowrik syntyi Vresigastin aatelissukuun ainoaksi lapseksi. Poika oli rakastettu ja tuolle suotiin vain parasta. Tuosta tulisi suvun tärkeä jatkaja, joten oli myös tärkeää, että tuo saisi pätevän ja hyvän koulutuksen. Jo viiden vanhana Vrowrik sai istua palkatun opettajan opissa, opiskellen kaikkia tärkeitä oppiaineita matematiikasta kieliin. Moiset aineet tietenkin eivät pientä lasta paljoa kiinnostaneet, mutta vartuessaankin teini-ikään eivät aineet tuntuneet kiinnnostavan tippaakaan. Pojassa ei tietenkään mitään vikaa ollut, vika oli opettaassa, joten uusi oli hommattava ja hyvin monta eri opettajaa Vrowrik sai käydä läpi, ennen kuin sai vastaansa kyvykkään naisen. Tuo sai pojan kiinnostumaan opiskelusta ja se ilahdutti pojan vanhempia suunnattomasti, mutta naisen tavat opettaa olivat hieman erilaiset. Nainen oli noita, tämä näytti nuorelle Vrowrikille loitsuja ja taikoja sillä ehdolla että tuo ensiksi kävisi päivän opinnot läpi. Taikuus oli kiehtovaa.

Vrowrikin vanhempien saadessa tietää naisen opettamis menetelmistä, kävivät nämä naisen irtisanomaan, siinä pelossa että poika hairahtaisi taikuuden tielle, sen sijaan kuin keskittyisi sukunsa perintöön. Se tosin oli virhe, taikuuden kiletäminen syöksi vain lisää puita Vrowrikin likkeihin, hän oli saanut maistiaisen, ei hän voinut enää perääntyä. Poika ryhtyikin omatoimisesti taukuutta opiskelemaan, vaikka kuinka tätä yritettiin estellä. Täysi-ikään päästyään nuorukaisen vanhemmat luovuttivat poikansa estelyn ja antoivat tuon harjoittaa magiaansa, mutta elivät edelleen siinä toivossa, että tuo kuitenkin jatkaisi heidän jalanjäljissään. Muutama vuosi vierähti, eikä Vrowrik näyttänyt kiinnostusta suvun perinteisiin tai sen jatkamiseen, tuon elämän tavasta oli tullut holtitonta. Tuo vietti monia päiviä putkeen pimeässä huoneessaan, josta vähän väliä saattoi kuulua loitsujen räjähdyksiä ja muita huolestuttavia ääniä. Ja aina kun poika ulos huoneestaan tuli, meni tuo viettämään rattoisaa iltaa ystäviensä kanssa ja palasi kotiin humaltuneena, tai joku hupakko kainalossaan. Vrowrik alkoi käydä hävyttömäksi, eivätkä tuon vanhemmat jaksaneet enää moista touhua katsella. Poika oli häpeäksi suvulle ja tuolle anettiin mahdollisuus valita käytöksen parantamisen tai häipymisen väliltä. Vrowrik tietenkin valitsi häipymisen jahkailematta.

Nuorukainen muutti omilleen ihmiskaupungin vilskeeseen niilä vähillä rahoilla mitä vanhemmat olivat hänelle suoneet. Ensi kertaa elämässään hän sai tuntea vastuun harteillaan. Hänen täytyisi tehdä jotain itsensä elättämiseen. Onneksi Vrowrik ei sinällään ollut pilalle hemmoteltu, kiitos huonon käytöksensä jota ei leillimisella oltu palkittu, joten kurja elämän tyyli ei niin hirveää ollut. Onneksi nuorukainen oli käyttänyt aikansa hyvin ainakin taikuuden harjoitukseen ja löysi itsensä pian velhon opista.
Vanha mies opetti Vrowrikille kaiken pentagrammeista, kuinka monimutkaisia ne olivat ja kuinka voimakkaita loitsuja niillä sai aikaan. Se kiehtoi Vrowrikia suunnattomasti ja nopeasti nuorukainen löysi taikuuden opin jota tulisi rakastamaan tänäkin päivänä.
Muutama vuosi vierähti vanhan velhon opissa, jonka aikana Vrowrik kehittyi eteväksi velhoksi ja oli jo kokeilemassa omien loitsujen kirjoittamista. Oppitie vanhan miehen luona kuitenkin päättyi dramaattisesti, tuon jäädessä kiinni mustasta magiasta. Vrowrikiakin epäiltiin osalliseksi, olihan tämä oppipoika, mutta tarkkojen tutkimusten jälkeen saatettiin todeta, ettei nuorukainen ollut mustaan magiaan koskenut. Vanha velho tuomittiin roviolle ja Vrowrik jäi yksin tuon vanhaan toimistoon. Vanhuksella ei ollut perillisiä, joten tuo jätti kaiken omaisuutensa kyvykkäälle oppipojalleen. Kaikki mustan magian kirjat ja välineet tietenkin oltiin viety velhon mukana pois, mutta yksi ainokainen pergamentin pala oli unohtunut sattumalta Vrowrikin muistikirjan väliin. Pergamenttiin oli piirretty pentgrammi riimuineen, joka kertoi jonkun muun mielen kaivamisesta ja tutkimisesta. Se toki oli kiellettyä takuutta, muiden mieli oli henkilökohtainen ja sitä ei noin vain saisi mennä tutkimaan, mutta toisaalta ei se niin pahalta loitsulta vaikuttanut verrattuna siihen mitä vanhan velhon kätköistä oli löytynyt. Ja hän kysyisi luvan ensin mahdollisilta koekkaniineilta, maksaisi myös, ei siitä mitään harmia olisi? Se oli Vrowrikin ensi asken mustan magian puolelle, miehen huono tapa kohotti jälleen päätänsä, hän oli saanut maistiaisen, ei hän voinut enää perääntyä.

Muuta:
- Puhuu ja kirjoittaa sujuvasti yleis-, haltia- ja kääpiökeiltä.
- Monenlaisten riimukirjoitustenkin tulkitseminenkin on sujuvaa.
- Asuu tällä hetkellä Basossa puolueettomassa kylässä. Hän ei aio tehdä samaa virhettä kuin opettajansa ja jäädä mustasta magiasta kiinni keskellä ihmisiä.
- Hankkii elantonsa loitsuillaan... aina kun sille päälle sattuu.