Andelethar


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

JTP

Avatar

Kansalainen
Kansalainen

Viestit: 100

Liittynyt: Ti Huhti 04, 2017 7:20

Viesti Ti Huhti 04, 2017 9:42

Andelethar

Nimi: Andelethar, valenimi Anay (Y lausutaan J:nä)
Ikä: 400 vuotta, fyysisesti 20-vuotias
Sukupuoli: Ei määritelty

Rotu: Enkeli
Puolue: Puolueeton
Aura: Vaaleansininen
Tehtävä: Suojelusenkeli

Suojelusenkelinä: Anay tuntee tarvetta suojella jotakuta tiettyä henkilöä, mutta koska hänen edellinen suojattinsa on kuollut, eikä hän ole vielä löytänyt uutta, hän kuljeksii määrätiedottomana ja auttaa kaikkia mielestään puhtaita olentoja. Anay ei myöskään pelkää vahingoittaa epäpuhtaita olentoja, vaikka se sinänsä ei kuulu hänen ”työnkuvaansa”. Hän etsii aktiivisesti uutta suojattavaa, sillä hän ei tunne olevansa kokonainen ilman suojeltavaa sielua. Mikäli Anay löytää suojelunsa kohteen, hänen elämäntehtäväkseen muodostuu tämän tietyn henkilön suojeleminen, kunnes kuolema hänet tai enkelin korjaa. Vaikka enkeli löytäisikin suojelunsa kohteen, kohde voi muuttua kesken kaiken, mikäli jotain dramaattista ja suurta tapahtuu, tämä on kuitenkin melko harvinaista.


Ulkonäkö: Anay on pitkä, lähemmäs kaksimetrinen humanoidi. Hänen ruumiinrakenteensa on hyvin siro ja naismainen, mutta hänellä ei ole aivan kaikkia naisille tyypillisiä muotoja, toisaalta hän ei kuitenkaan ole mieskään. Anaysta ei kuitenkaan voi sanoa, ettei hän olisi mies eikä nainen, ehkä pikemmin, että hän on kumpaakin. Anayn iho on vaalea ja hänen hiuksensa ovat suorat ja väriltään kuin platinaa ja ne yltävät hieman hänen keskiselkänsä yli. Anay kampaa hiuksensa toiselle puolelle päätään ja pitää ne siellä kultaisen korun avulla. Hänen silmänsä ovat tummansiniset ja muuten hänen kasvonsa ovat melko värittömät. Anay omistaa myös parin siipiä, jotka ovat valkeat. Anayn arkivaatetus (myös talvella, sillä enkeli ei tunne kylmää) koostuu hameentapaisesta kankaasta, jota pitää ylhäällä neljä nauhaa, kaksi edessä ja kaksi takana, nuo nauhat muodostavat enkelin rintakehän ja yläsedän päälle ristikon. Tätä nauhaa on myös kieritetty hänen oikeaan käteensä ja vasempaan jalkaansa. Nauha ja hame ovat väriltään vaalean ruskeanharmaat. [kuva]
Anaylla on myös hieman peittävämpi vaatetus, joka toimii samalla enkelin haarniskana hänen työssään suojelusenkelinä. Haarniskassaan hänellä on hopeiset suojat hartioillaan, rintansa päällä, selässään, käsissään ja jaloissaan, sekä lantiollaan. Haarniska pysyy paikallaan nahkaremmeillä ja jotta hän ei ihan alasti olisi haarniskansa alla, hänellä on myös pussihousumaiset, tummanruskeat housut ja tummat saappaat. Rintakehällä haarniskassa on pienet siivennäköiset ulokkeet. Haarniskan tausta on ruskeaa nahkaa. [kuva]
Tämän lisäksi Anay omistaa paksun, melko pitkän viitan, joka pysyy kiinni nahkaisella vyöllä. Viitassa on huppu ja se on okran värinen. Anay pystyy painamaan siipensä kiinni selkäänsä vasten niin, että niitä erota viitan läpi tai alta. Normaalissa asennossaan viitta jättää osan Anayn kehoa edestä näkyville, mutta enkeli pystyy helposti sulkemaan viittansa ja peittämään itsensä siihen kokonaan, varsinkin jos ei tahdo herättää huomiota erikoisella pukeutumisellaan ja siivillään. (kuva tulossa)


Aseet:
Haarniskan kanssa kulkiessaan Anay kuljettaa mukanaan jousta, sekä kahta miekkaa. Toinen miekoista on pidempi ja hyvin ohut, tehty lasinomaisesta materiaalista, joten sen läpi pystyy näkemään. Terä ei ole täysin suora vaan kääntyy hieman taaksepäin. Toinen hänen miekoistaan sen sijaan muistuttaa ulkomuodoltaan sulkaa ja on rosoinen reunoiltaan. Materialtaan tämä miekka on normaalia terästä teräksisellä kahvalla. Anay pystyy myös sytyttämään miekan terän tuleen (katso lisää kohdasta ”Taidot”). Jousi on valkeaa puuta ja sen varressa on terä, joka toimii myös hätätapauksissa miekkana. [kuva]
Anay nojaa taisteluissaan enemmän vikkelyyteen kuin voimaan, vaikka hän ei ole myöskään heikko. Hän yrittää pitää taistelussa etäisyyttä kohteeseensa ja käyttää joustaan mahdollisimman paljon, mutta mikäli hän joutuu lähitaisteluun, hän osaa käyttää kumpaakin miekkaansa taitavasti. Jos saa iskettyä hänen haarniskansa paljaisiin kohtiin, kuten hänen vatsaansa, hänet on melko helppo voittaa, sillä hän ei kestä useaa iskua.


Luonne: Anay voi vaikuttaa ensisilmäykseltä hyvin tunteettomalta persoonalta ja hän onkin hyvin usein tunneskaalaltaan neutraali. Tämä johtuu siitä, että enkeli ei näiden vuosienkaan jälkeen ole vielä täysin perillä ihmisten tms. tunteista, sillä ei itse tunne niitä samalla tavalla, vaan tunteet ovat usein hänelle hyvin vieraita. Enkeli tuntee ja tunnistaa automaattisesti vain kaksi tunnetta, pelon ja kiintymyksen. Pelko auttaa häntä ymmärtämään ja ajattelemaan selkeästi, sekä mittaamaan vastuksensa, jotta hän ei lähde soitellen sotaan. Kiintymys liittyy enemmän hänen asemaansa suojelusenkelinä, sillä hän kiintyy hyvin vahvasti suojeltaviinsa ja tekee näin ollen kaikkensa heidän puolestaan. Anay ei pelkää kuolla suojeltavansa puolesta, jos se sitä vaatii. Mikäli hänen suojattiaan satutetaan, Anay ottaa sen hyvin vakavasti.
Anay on myös 400 enkelivuotensa aikana oppinut pari tunnetta, jotka eivät kuuluneet hänen alkuperäiseen tunneskaalaansa, näitä ovat viha ja ilo. Kummatkin hän oppi menneisyytensä kautta. Anay tuntee myös muitakin tunteita, kuten surua ja kateutta, mutta hän ei osaa nimetä tai tunnistaa tunteitaan ja hän tuntee näitä tunteita harvemmin kuin ihmiset.
Anay voikin tunteiden vähäisyyden takia vaikuttaa hyvin piittaamattomalta ja tylsältä persoonalta, mutta mikäli häneen tutustuu paremmin, voi huomata, ettei hän täysin lattea persoona ole. Hän osaa kyllä nauraa ja tajuaa huumorin päälle, vaikka voikin olla että ihmisten jutut menevät hänen ymmärryksensä ylitse. Hän ei myöskään ole monisanainen persoona, ellei aihe ole hänelle hyvin läheinen ja tuttu. Hän kuitenkin tykkää seurasta, eikä yritä hakeutua yksinäisyyteen, vaikka usein oleilee yksin.
Anay on hyvin lojaali ja – ainakin yrittää olla – ystävällinen kaikille, joita pitää ystävinään. Toisaalta hänen ystävyytensä on voitettavissa hyvin harvoin, sillä hän yrittää pitää mahdollisimman neutraalia suhdetta mahdollisimman moneen. Toisaalta kolikolla on kaksi puolta ja jos joutuu enkelin toiselle puolelle, viholliseksi, Anay suhtautuu hyvin kylmästi ja jopa vihamielisesti. Kun puhutaan ystävistä tai vihollisista, Anay ei välitä onko tuo ihminen, haltia vai joku muu. Hän ei myöskään välitä suuremmin puolueista tai ihmisten ja haltioiden välisestä sodasta. Hänen mielestään sota tulisi jopa lopettaa.


Menneisyys: Anay ei muista mitään edellisestä elämästään, eikä ole edes varma onko hänellä moista, toisaalta hänen elämänsä ennen enkeliksi muuttumista ei ole edes tärkeää. Siitä asti, kun Anay muistaa, hän on tuntenut syvää suojelusviettiä tiettyjä henkilöitä kohtaan ja siksi hänestä luultavasti myös tuli suojelusenkeli. Anay lähetettiin Cryptiin suojelemaan tiettyä, hyvin sielultaan puhdasta nuorta naista, Chayaa.
Anay seurasi nuoren naisen elämää pari vuotta kauempaa, yritti sopeutua maailmaan, joka poikkesi enkelin omista tavoista hyvin voimakkaasti. Anay ei ollut ennen tuntenut samanlaista, voimakasta tunnetta ja tarvetta suojella toista ja hän oli hyvin hämmentynyt. Lopulta Chaya ja Anay kohtasivat ja tutustuivat, aluksi tuttavina ja lopulta heistä tuli hyvin läheiset, Chaya oli enkelin ensimmäinen ja ainoa ystävä hyvin pitkän aikaa. Anay oppi Chayan kautta ihmisten tavoille ja he kasvoivat hyvin lähekkäin. Anay pystyi jakamaan Chayalle kaiken, jopa sen että hän oli enkeli ja Chaya kuunteli ja oli aina enkelin tukena, eikä uskonnollisena ihmisenä pelännyt häntä vaan oli kiitollinen omasta suojelusenkelistään. He elivät näin monta kymmentä vuotta ja Chaya vanheni, mutta Anay ei koskaan. Anay silti rakasti naista hyvin paljon, ehkä jopa enemmän kuin hänen oli tarkoitus, mutta sitä hän ei koskaan naiselle myöntänyt.
Sana kuitenkin alkoi Chayan vanhuudenpäivillä kiiriä, että nainen piti kodissaan taruolentoa, friikkiä ja koska taruolentoja ei katsottu yleisesti hyvällä ihmisten rajojen sisäpuolella, yhtenä päivänä joukko miehiä murtautui Chayan taloon. Anay oli poissa tuolloin ja Chaya oli jäänyt yksin pitämään talosta huolta. Miehet rikkoivat paikkoja ja huudellen kyselivät naiselta, missä hän piilotteli friikkiään. Chaya ei sanonut mitään ja kiisti kaiken, mutta kun miehet eivät löytäneetkään ketään muuta talosta, he alkoivat käydä naisen päälle.
Anay kuuli ja tunsi sydämessään Chayan avunhuudot ja kiiruhti takaisin talolle. Hänen harppoessaan talon sisään, hän näki vanhuksen makaavan puulattialla miesten ympäröimänä. Sitä ennen Anay ei ollut tuntenut sellaista tunnetta, niin tummaa ja vahvaa. Tuo tunne, viha, sai hänet kokonaan valtaansa ja Anay hyökkäsi miesten päälle. Miehet pääsivät lopulta pakoon ja Anay kyykistyi Chayan ylle, mutta nainen oli kerinnyt kuolla. Tuona päivänä enkeli oppi vihaamaan henkilöitä, joiden aikeet eivät olleet kunnialliset. Anay ei ole koskaan antanut anteeksi sitä, että epäonnistui tehtävässään ja petti Chayan luottamuksen.

Anay pyysi lupaa päästä takaisin taivaaseen, mutta hänen pyyntönsä evättiin ja hänelle vastattiin, että hänen tulisi etsiä uusi suojatti. Sata vuotta Anay kulki päämäärättömästi ja surren Chayan kuolemaa. Enkeli alkoi jo uskoa, että taivas oli hänet hyljännyt. Yhtenä päivänä hänen mieleensä kuitenkin kirkastui ajatus, että hänen tulisi jatkaa elämäänsä ja että hänen tulisi jatkaa tehtäväänsä suojelusenkelinä, jotta hän ei tuhlaisi kaikkia niitä lahjoja ja Chayan opettamia tapoja turhaan. Anay on melko varma, että tämä ajatus lähetettiin hänelle taivaasta ja hän alkoikin etsiä uutta suojattiaan selvästi aktiivisemmin samalla turvaten kaikkia mahdollisia, puhtaita olentoja matkallaan.


Taidot: Anay pystyy luomaan tulta tyhjästä, jonka liekit ovat pohjaltaan mustia ja häivyttyvät lopulta valkeiksi, eikä tämä tuli polta häntä itseään. Hän pystyy luomaan tätä tulta mm. toisen miekkansa terään halutessaan, jossa se psysyy vaivattomasti. Tuli on hyvin sitkeää, eikä sitä saa sammutettua puhaltamalla tai vedellä. Se kuitenkin tukehtuu itsestään jo 20 sekunnin jälkeen. Anay ei myöskään saa tulta luotua miekkansa ulkopuolelle kuin pienen kynttilänliekin verran. Tuli on kuitenkin yhtä tarttuvaa kuin normaali tuli, joten hän pystyy periaatteessa polttamaan kokonaisen talon, jos tahtoo. Tulen kuitenkin tarttuessa ja levitessä, se muuttuu normaalin väriseksi ja käyttäytyy kuin normaali tuli polttaen myös häntä. Jos joku satuttaa hänen suojelunsa kohdetta ja Anaylla on tulta esimerkiksi miekassaan, tämä tuli roihahtaa hetkellisesti kokonaan mustaksi. Nyt, kun Anaylla ei ole suojelun kohdetta, tuli roihahtaa mustana aina kun Anayn lähellä on henkilö, joka on tehnyt syntiä äskettäin.
+ pystyy lentämään siivillään
+ pystyy puhumaan niin ihmiskieltä, kuin haltiakieltäkin sujuvasti, kuten myös monia muita, pienempiä kieliä
+ omistaa valkean hevosen nimeltä Chaya

Muuta:
- Ei tarvitse ruokaa ravinnokseen
- Asuu kylässä Norton

Tavatut:
Siloh - Langennut, jonka saattaminen taivaan porteille epäonnistui, mutta lupaus tuosta on annettu ja siitä Anay pitää kiinni.

Aikajana/Pelit:
- From hunter to be hunted ft. Rimedur (Forte) [kesken]
- Holy war ft. Siloh (Aksutar)
- Sometimes Angels Need Help Too ft. Niketa (cardea) [kesken]
- Lapseen ei kosketa ft. Nakami (Michyy) [kesken]
- Ja kaukana itki taivas ft. Elëniel (Ikane) [kesken]
- En se minä ollut, ja sitä paitsi ft. Pulla (Agna) [kesken]

EDITs:
13.5.2017 - Hahmoesittelyn ulkomuotoa (fonttikokoja) muutettu siedettävemmiksi
28.5.2017 - Hahmoesittelyyn lisätty "Muuta"-osio, jossa ilmoitettu enkelin asuinkylä
29.5.2017 - Hahmoesittelyyn lisätty osiot "Aikajana/Pelit" sekä "Tavatatut"
Viimeksi muokannut JTP päivämäärä To Helmi 01, 2018 10:59, muokattu yhteensä 6 kertaa
In the ruins they stand, a guardian without anyone left to guard.
Like a broken vessel or a dull sword, useless.
But they know that life can be cruel, it can be hard.
So if someone can rise, it's they, even when the fight is endless.

JTP

Avatar

Kansalainen
Kansalainen

Viestit: 100

Liittynyt: Ti Huhti 04, 2017 7:20

Viesti Ti Huhti 04, 2017 10:34

Re: Andelethar

Ah, kiitos! *kumartaa*
In the ruins they stand, a guardian without anyone left to guard.
Like a broken vessel or a dull sword, useless.
But they know that life can be cruel, it can be hard.
So if someone can rise, it's they, even when the fight is endless.

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö