Viesti To Syys 06, 2018 7:49

Anuth

Aksutar hyväksynyt yv-viestillä

Kutsuma nimi: Anuth
Tosi nimi, jota tottelee: Azranoth, tosi nimen käyttäminen saa incubuksen tottelemaan helpommin, se on kuin pieni piiskan isku demonin mieleen
Ikä: Ulkonäöltä päivisin näyttää lähemmäs 15 vuotiaalta tai vanhemmalta ja öisin 25-30, oikea ikä siinä n. 400-500 tienoilla
Skp: Mies
Rotu: Incubus
Voimat ja heikkoudet:
-Muuttuu päivän ja yön välillä kehollisesti nuoremmaksi ja vanhemmaksi
-On paljon heikompi, mitä keskiverto demoni, ellei heikompi, mitä heikot demonit ovat. Fyysisesti siis hyvin heikko, varsinkin nuoremmassa muodossaan, jossa ei kykene edes nostamaan suurta, täyteen pakattua matkalaukkua.
-Erilaiset pyhät esineet eivät tapa häntä, mutta saavat hänet hyvin heikoksi, lähes elottomaksi. Ne myös polttavat, jos ne ovat suoraan kosketuksessa häneen. Anuth on myös erityisen herkkä pyhille asioille ja voi huonosti niiden läheisyydessä, oli kyseessä suuri tai pieni määrä. Enkelin läsnäolo tekee hänet vai huonovointiseksi ja saattaa viedä tajun
-Vaikka on heikko, hänen kehonsa on yllättävän kestävä ja paranemiskyky on hyvin nopea (esim seuraavaan päivään mennessä haavat ovat kadonneet, jos ne ovat olleet syviä)
-Käyttää toisista saamaansa energiaa ruokanaan, mutta se ei ole sinällään elämän energiaa, jota hän vie, vaan enemmänkin yleistä energiaa, jota käytetään arjessa. Energian saa palautettua helposti nukkumalla yön yli. Eli toisin sanoen, Anuth tekee energiaa vievän henkilön olon vain todella väsyneeksi

Asema: Orja
Puolue: Puolueeton

Luonne:
Kaukaa saattaa jo nähdä, ettei Anuth oli tavallinen, elämää virtaava, teini-ikäinen nuori. Hänen koko olemuksensa on hyvin surkean oloinen, hän ei juuri puhu paljo ja jos puhuu, niin puhe voi tulla ulos vain aneluna tai itkemisenä. Anuth harvemmin siis puhuu, mutta kahden keskisessä tilanteessa, hänelle on tehty selväksi, että on hänen velvollisuutensa puhua, jolloin nuorukainen saattaa puhua vain sen, mikä on pakko. Incubus, kun pelkää kuollakseen vuorovaikutusta kaikkien kanssa. Oli kyseessä sitten nainen tai mies. Iästä viis, Anuth suorastaan juoksisi pakoon jos hänellä olisi jaksamista siihen. Incubus ei ole mitään sportisinta sorttia ja omaa hyvin pienen staminan, jonka takia hän on helppo hallittava. Hän ei kykene vastustamaan vahvempiaan.
Pelokkaasta ja heikosta luonteestaan huolimatta Anuth ei ole mielistelijä. Hän ei hae kenenkään suosiota ja voi luoja, jos hän saakin huomiota osakseen suuremmalta joukolta kuin yhdeltä, voi nuorukainen olla hyvinkin ahdistunut. Hän pelkää suuria joukkoja ja huomion keskipisteenä olemista, joka saa hänet usein miten ahdistumaan sekä kärsimään paniikkikohtauksista. Nuorokaisen paniikki kohtaukset voivat ilmetä esimerkiksi hyperventilointina, huutamisena sekä kiljumisena, itsensä satuttamisella tai itkemisellä. Yleisin merkki hänen paniikkikohtauksesta on se, ettei hän vain kykene hallitsemaan itseään.

Incubus on hyvin herkkä, herkempi mitä kuvittelisi ja joitain se saattaa ärsyttää. Anuth ei kykene hallitsemaan pelon sekaisia tunteitaan ja tästä johtuen itkee hyvin paljon, pienistä mitättömistä asioista. Hän myös on hyvin säikky luonteinen ja säikähtää hyvin paljon, jos joku tulee yllättäen takaa päin. Hän on kuin pieni eläin, joka pelkää kaikkea ympärillään. Hän on myös hyvin epävarma kaikesta ympärillään tapahtuvasta, eikä siis osaa luottaa kehenkään kuin itseensä. Hän ei anna luottamustaan kellekään kovin helposti, eikä päästä sitä myöden lähelleen, jos saa siihen mahdollisuuden valita.
Anuth on kaiken sen pelon takana yllättävän älykäs nuori. Jos hänellä on omaa rauhaa, hän viettää niitä hetkiä lukemalla kirjoja. Tarinat ja kirjat ovat hänen suurin ystävänsä. Hän kykenee pakenemaan kirjojen tarjoamiin maailmoihin ja hän on myös hyvin kiinnostunut erilaista strategia painotteisista asioista. Esimerkiksi, jos Anuthille antaisi tilaisuuden, voisi hänen kanssaan helposti pelata shakkia, sillä sellaisista peleistä Anuth pitää. Hän ei kuitenkaan koskaan kerro mistä pitää tai mitä vihaa. Hän ei osaa kertoa sellaista pelkonsa takia tai oikeastaan pelko enemmän estää häntä puhumasta. Siksi hänelle on myös vaikeaa puhua.

Vaikka Anuth on pelokas ja maailmaa karkuun juokseva yksilö, hän ei ihme kyllä osaa vihata väärinkäyttäjiään. Kaikki se viha ja turhautuminen kohdistuu häneen itseensä, koska hän on niin heikko ja kykenemätön. Joskus hänen silmissään voikin nähdä sen itseensä kohdistuvan vihan, mutta incubus varoo näyttämästä tunteita kasvoillaan, koska siitäkin hän on saanut kuulla kunniakseen. Incubukselle on myös melko vaikeaa ymmärtää mikä on välittäminen tai mitä se tarkoittaa. Hän saattakin joskus käyttäytyä välinpitämättömästi, mutta ne ovat yleensä päätöksi, jossa hän toivoo välttävänsä itse rangaistukset. Usein miten, jos nuorelle on hyvä tai millään tavalla normaali, joka ei sisällä väkivaltaa ja käskyjä, tämä yleensä hämmentyy ja ei oikein osaa olla.
Loppujen lopuksi Anuth on incubus ja aina öisin, häntä ohjaa vahva seksuaalinen vietti. Tällöin vanhemmaksi kasvanut mies on oma-aloitteisempi. Hän on viettelevä ja monesti sitä myöden sanavalmiimpi, mutta silti hän ei ole keskustelevaa tyyppiä.

U-näkö: Klickklick
Anuth omaa kaksi eri ikäistä muotoa.
Päivisin tämä on noin 160 cm pitkä, hoikka ja heikon näköinen viisitoistavuotias. Hänen kehonsa on sopusuhtainen, laiha, mutta ei luiseva. Se näyttää virheettömältä ja kehossa on naisellisia vivahteita, kerta nuori ei edes omaa jalkakarvojakaan. Kauniit ja ohuet käsivarret, kauniit sääret ja litteä vatsa. Kaiken tämän kruunaa Anuthin naiselliset kasvot. Niitä koristaa punertavan ruskeat hiukset. Hiukset laskeutuvat hieman pojan kasvoille ja siitä vielä niskaan asti, mutta ei aivan hartiohin. Ne ovat lainehtivat ja saavat hänen kasvonsa näyttämään pyöreämmiltä mitä ovat. Hänen kasvojensa muoto on hieman soikea, jossa on suuret siniharmaat silmät. Silmät, joita koristaa tuuheat ripset, mutta varjostaa tummat silmän aluset. Hänellä on tämän kaiken lisäksi, melko suora, ehkä pienen kyhmyn omistava nenä. Yllättävän täyteläiset huulet pojaksi, joiden väri on hennon punertava. Vaikka Anuth on incubus, ei hänen nuorempi versio omaa suipokkaita korvia tai demonisen näköisiä silmiä. Hän näyttää yllättävän ihmiseltä päiväisin, ettei häntä edes uskoisi vietteleväksi demoniksi.

Anuthin vanhempia versio omaa kehon korkeudelta 178cm. Hänen täyteen kasvanut kehonsa omaa leveät, mutta silti omalla tavallaan sirot hartiat. Hänen kehonsa omaa ehkä asteen enemmän lihaksia, jonka myötä hän kykenee edes hieman nostelemaan raskaampia tavaroita, mutta niitäkään ei ikuisuuksiin. Suurin ero nuoren ja vanhemman Anuth version välillä on se, että vanhemmalla versiolla on hiukan pitemmät hiukset. Hän myös omaa enemmän haltija tyylisempiä korvia, kuin tavallisia lyhyitä suippokorvia. Kaiken tämän lisäksi miehen silmät hohkaavat punertavina ja viiruina ja niiden katse on aina viettelevä. Anuth omaisi myös tässä muodossa pienet, taakse päin käyrät sarvet, joiden väri olisi ruskea. Hänen henkisen pelon tason takia, hän ei saa sarviaan esiin, minkä takia ne ovat toistaiseksi olemattomat.

Asustukseltaan Anuth ei ole kummempi. Hän pitää sitä vaatetta yllä, mitä hänelle tarjotaan tai sitten ei mitään. Se riippuu täysin hänen emäntänsä tai isäntänsä mieltymyksistä. Eikä häntä juuri näy ulkonakaan vapaana liikkumassa, koska monesti häntä ei käytetä juoksupoikana, niin hän ei juuri ole käyttänyt normaaleja vaatteita. Eikä varmaan osaa käyttää edes kenkiä.

Menneisyys:
Anuth ei itse muista menneisyyttään saatikka sitä miten hän on maanpäälle päätynyt, mutta incubuksen alkuperä ei ole lähtöisin Cryptistä. Hän syntyi eteläisessä lännessä, mutta ei ole varmaa oliko Azranoth nimisellä demonilla vanhempia lainkaan, jotka tästä huolehtivat. Varhaiset vuodet Azranothin selviytymisessä onkin täysi mysteeri. Nuoren incubuksen tosinimi on aina ollut demonin päässä, aina siitä asti, kun hän syntyi tähän maailmaan. Anzranoth vietti vain muutamia vuosikymmeniä rauhassa ja vapaudessa, vailla tietoa orjien maailmasta. Yhtenä iltana incubus kulki epäonnekseen asuin ympäristönsä kaduilla, joilla hän ei sen jälkeen enää koskaan kävellyt sillä, siitä illasta asti Azranoth ei nähnyt vapautta saatikka “normaaleja päiviä”.
Vielä nuori ja vähäsen kehittynyt demoni oli vedetty orjakaupan vellovaan oravanpyörään. Ensimmäiset vuoden orjakauppiaiden pitämässä bordelissa opettivat Azranothin pelkäämään. Aluksi Azranoth oli vihainen ja yritti parhaansa mukaan karata, mutta heikosta fyysisestä tasostaan nähden, hän ei siinä onnistunut juuri koskaan. Häneltä myös tiivattiin hänen nimeään, jonka incubus peloissaan antoi ja katuu sekä vihaa itseään siitä. Nimen antamisen jälkeen alkoivat incubuksen myyminen arvo asemaltaan korkeammille henkilöille. Häntä olisi paljon helpompi hallita nimen antamisen jälkeen, joka kasvatti myös kiinnostusta aatelisissa.
Azranoth oli tuolloin vielä niin nuori, ettei hänen mieltään oltu saatu syöstyä vielä täydelliseen pelkoon. Hänellä oli silloin vielä sen verran rohkeutta, että hän kykeni hyväksikäyttämään erästä aatelista, joka oli erityisen mieltynyt hänen viettelevään täysikasvuiseen vartaloon. Säännöllisesti aattelinen tapasi häntä ja vaikka asiakkaan tavat olivat hyvin väkivaltaisia, Azranoth yllytti aatelisen ostamaan itsensä pois orjakauppiaiden pitämästä bordelista.

Niin aatelinen myös teki ja Azranoth oli aatelisen omaisuutta. Aatelinen ei kuitenkaan koskaan pitänyt incubuksen tosinimestä. Se oli tuon mielestä hyvin pitkä ja typerä. Aatelin päätti nimetä incubuksen uudestaan, mutta nimi ei koskaan jäänyt elämään, sillä Azranothilla oli omat näkemyksensä nimensä suhteen. Hän oli vuosien aikana kehittänyt itselleen valenimen, josta itse piti ja se tuli olemaan Anuth. Nimen päätettyään, Anuth yritti päästä vapaaksi aatelisen omistuksesta. Yritys päätyi kuitenkin kolminkertaiseen helvettiin. Hänen yrittäessä paeta aatelisen kartanosta, hänen omistajansa oli järjestänyt juuri metsästys jahdit. Kun aatelinen ja tämän seurue kuuli karanneesta incubuksesta, nämä saivat täydellisen saaliin hänestä. He ryhtyivät oitis metsästämään pakoon pyrkivää incubusta. Ei pakoyrityksestä kuitenkaan tullut mitään, vaan se epäonnistui suuriin haavoihin ja vereen sekä anelun huutoihin. Metsästyksen hupi ei kuitenkaan loppunut siihen, ehei. Aatelinen, seurueineen päätti nauttia hänen kehostaan palkintona incubuksen kaatamisesta. Eikä tapahtuma rikas yö ollut vain hetkellinen, kun aatelinen päätti tehdä siitä perinteen.
Aatelisen kyllästyttyä incubukseen monien vuosikymmenien jälkeen ja saadessaan lisää ikää, tämä päätti myydä Anuthin eteenpäin. Tietenkin jakaen tosinimen pientä vastinetta vastaan. Siitä eteenpäin Anuth onkin ollut ikuisen oloisessa kierteessä, jossa häntä myydään orjakauppiaille, eri isännille ja emännille, joilla on ollut monia raakoja eri tapoja viihdyttää itseään incubuksen kanssa.

Vuosi kymmenien ja satojen saatossa, jokainen isäntä ja emäntä sekä monet muut ovat jättäneet Anuthiin jälkensä. Senkin lisäksi, että hän on nähnyt monen kuoleman, murhan tai itsemurhan ja muutama omistaja on myös yrittänyt viedä incubuksen mukanaan toiselle puolelle. Näitä vanhoja omistajia Anuth ei kuitenkaan koskaan tullut nähneeksi, kun eräät orjakauppiaat veivät incubuksen toiselle mantereelle. Mantereelle, nimeltä Crypt, jossa oli sota, mutta se ei tietenkään estänyt orjien ostamista. Anuth ei juuri ottanut lukua, kuinka monen omistajan omistukseen hän päätyi mantereelle tultuaan, mutta nyt hän on löytänyt itsensä taas myytävänä yksilönä.

Muuta:
-Anuth osaa kirjoittaa ja puhua haltija- ja yleiskieltä. Puhuu myös demonista kieltä
-Kiinnostunut jollain tasolla kasvillisuudesta ja yrteistä
-Syö myös normaalia ruokaa elääkseen ja kykenee selviytymään sillä, mutta seksuaalinen vietti on hyvin vahvana tällöin -> saattaa välillä pakottaa kypsemmän kehon esille päiväsaikaan, suuren vietin takia
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears