Morana


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Porvari

Viestit: 337

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti Ke Touko 29, 2019 6:10

Morana

Nimi: Morana
Ikä: 25v.
Rotu: Naga
Puolue: Puolueeton
Sukupuoli: Nainen


Taidot: Omaa myrkyllisen pistimen hännän kärjessä. Osaa muuttaa haltian näköiseen hahmoon luomalla käärmeen tavalla nahkansa kuoriutuen ulos nagan muodostaan. Vastaavasti haltian muodosta muuntautuessa takaisin kuoriutuu solakasta ruumiista ulos iso kokoinen nagan ruumis. Morana pystyy muuttamaan muotoaan halutessaan, mutta haltia hahmo säilyy eheänä noin kaksi viikkoa enen kuin iho alkaa rappeutua ja varista jolloin nagan on pakko luoda nahkansa ja tämä pakottaa Moranan muuttumaan todelliseen muotoonsa.
Nainen osaa laulaa myös kauniisti.

Ulkonäkö

Koko kuva
Kuva kasvoista

Moranan luonnollinen muoto omaa nagalle tyypilliset piirteet. Ihmismäisen yläkroppan ja lantiosta alaspäin pitkän käärmeen vartalon. Päästä hännänpäähän naga on noin kahdeksan metriä pitkä. Se miten naisen nagalaji poikkeaa tavallisesta nagasta on skorpiomainen pistin hännän kärjessä, sekä usea terävät ulokkeet lantion tienoilla. Käärmemäisen vartalon suomut ovat väriltään mustat ja taittavat sinistä auringon valossa. Muu iho on sävyltään kalvakka. Päästä kasvaa ylöspäin kaarvuvat sarvet parin muun pienemmän sarviparin lisäksi. Pitkät hiukset ovat tummat taittuen hieman siniseen. Kasvojen malli on solakka ja suoralinjainen. Korvat ovat haltiamaisen suipot. Kynnet ovat pitkät ja terävät. Silmät hehkuvat keltaisina ja kieli on kuin käärmeen terävien hampaiden lisäksi. Morana pystyy irroittamaan leukansa sijoiltaan ja avaamaan suunsa käärmeen lailla epäinhimillisen isoksi. Tämä auttaa lähinnä saaliiden syömistä kokonaisina paloina.

Ihmismaisessä hahmossaan Morana muistuttaa haltiaa suipoilla korvillaan. Solakalla keholla on pituutta noin 170cm. Silmät ovat kellertavät ja omaavat luonnolliset iirikset. Hiukset ovat yhtä pitkät ja sävyltään samat kuin naga muodossa. Ihokin pysyy sävyltään kalpeana. Yllään Morana pitää tummaa resuista hupullista kaapua. Huppu on yleensä vedetty pään suojaksi peittämämään suippomaiset korvat. Nainen kulkee myös paljain jaloin.


Luonne
Morana voi olla arvaamaton luonteeltaan. Monella saattaa olla moinen ennakkoluulo, onhan naga varsin pelottava näky luonnollisessa muodossaan. Nainen ei kuitenkaan kuljeksi keskellä katua tässä hahmossa sillä tiedotaa kyllä ulkomuotonsa tuottavan pelkoa. Moranan ollessa epävarma tai pelokas reagoi tämä lähinnä äkkipikaisesti sihisten. Jos kyseessä on kuitenkin jotain uutta ja kiehtovaa nainen on varsin lapsenomainen halutessaan ottaa selvää mistä on kyse. Naga ei tiedäkkään paljoa nykymaailman menosta menneisyytensä takia.

Morana on varttunut ympäristössä, joko on hokenut nagan vaarallisuudesta ja siitä kuinka tämä on vain silkka peto. Nainen itse ei koe sisimmässään olevansa peto, mutta on omaksunut petomaisen käytöksen sitä kun hänelle on niin paljon jankutettu. Sisimmässään Morana on vain utelias neito, joka ei halua muille pahaa.

Naga on myös omalla tavallaan hieman naiivi. Tämä uskoo helposti kaikkea mitä tälle kerrotaan. Esimerkiksi Morana luulee nagojen syövän lapsia välipalaksi. Nainen itse ei ole moista ikinä tehnyt, mutta ei ole koskaan saanut kyllä mahdollisuuttakaan. Naga myös luulee laulukykynsä omaavan lumoavan efektin pahaa aavistamattomille kulkijoille. Todellisuudessa laulu ei omaa luomoavaa efektiä, hän vain laulaa hyvin kauniisti.

Morana on epävarma ystävystymisestä muihin sillä haltiamainen hahmo on vain naamio. Jos joku näkee naamion taakse, nuo varmasti pelästyisivät ja juoksisivat pakoon. Joten kaikessa yksinkertaisuudessaan naga ei uskalla kiintyä kehenkään. Todellisuus kuitenkin on, että hän haluaisi. Koko elämänsä Morana on viettänyt häkissä seuraten sivusta muiden tapaa sosiaalisoida, tutustua ja ystävystyä kaivaten itse samanlaista kontaktia muihin.


Menneisyys
Morana on kotoisin kaukaisesta valtakunnasta. Muna, josta naga kuoriutui oli joutunut vääriin käsiin. Miehelle nimeltä Velimir, joka omisti friikkisirkuksen ja oli varsin innokas taruolentojen keräilijä. Mies kierteli ympäri maata esittelemässä omaisuuttaan, johon lukeitui monenlaisia taruolentoja, mutta naga osoittautui kaikista kiehtovimmaksi omaisuudeksi ollessaan niin vaarallinen laji. Pienokainen nimettiin Moranaksi ja tätä hoivattiin siihen ikään asti kunnes tämä psytyi pystyssä omillaan. Siitä eteenpäin naga eli häkissä.

Velimirin kertoessa yleisölleen nagojen luonteesta ja niiden vaarallisuudesta oppi Morana siinä ohella itsestään tai niin ainakin luuli. Nagat olivat kieroja olentoja, jotka söivät pikkulapsia välipalaksi ja leikkivät ruoallaan ennen niiden tappoa. Nagan kyky muuttua haltian hahmoon oli myös ovela tapa houkutella saalis turmioon. Jopa Moranan kaunis lauluääni väännettiin luomoavaksi ja kieroksi tavaksi houkutella saalista, vaikka nuori naga vain oli oppinut laulamaan omaksi viihteekseen vankeudessa.

Mitä vanhemmaksi Morana varttui sitä kärttyisemmäksi tämä alkoi käydä ahtaassa häkissä, joka vain lietsoi nagojen pahaa mainetta. Yleisölle sihinä oli juuri sitä mitä Velimir halusi sillä se loi täydellistä kiehtovaa kauhua, jota yleisö tuli katsomaan. Pian olikin siis aika laajentaa kiertuetta muihin valtakuntiin, joista yksi sattui olemaan Crypt.

Ihmisten kaupunki johon friikkisirkus matkasi oli varsin täydellinen paikka kokoelman esittelylle. Tämän valtakunnan ihmiset vihasivat taruolentoja, mutta monella oli luontainen mielenkiinto päästä näkemään näitä otuksia turvallisesti kaltereiden tuolta puolen. Se oli varsin tavallinen päivä show oli pidetty ja oli aika käpertyä kerälle häkin nurkaan kuten aina. Päivä muuttui kuitenkin epätavalliseksi myöhään illalla, kun muukalainen ilmaanstui sirkuksen leiriin ja kävi murtamaan kaikkien häkkien lukot. Muuan haltia oli soluttautunut ihmisten joukkoon ja nähnyt tämän julman esityksen taruolentojen kustannuksella.

Morana oli varsin hämmentynyt muukalaisen kilteydestä häntä ja muita taruolentoja kohtaan. Naga oli myös hieman epävarma astumaan ulos häkistään, olihan se ollut hänen koko elämänsä, tuttu turva paikka, mutta aika oli muutokselle. Luikerrellen pakoon muiden olentojen lomitse Morana otti nopeasti haltian hahmonsa ja pakeni ihmiskaupungin vilskeeseen.

Paosta ei ole kuin viikko ja haltialta näyttävä naga piilottelee kaupungin hämärillä kujilla. Hän ei tiedä minne mennä tai mitä tehdä. Kaupungista poistuminen toisi turvaa, mutta ruoan hankinta tuntui olevan kaupungissa helpompaa varastelemalla. Morana ei olle saalistanut ikinä elämässään, hänet oli aina ruokittu, joten selviytyminen luonossa olisi suunnaton haaste, mutta taruolentona selviytyminen ihmisten keskellä on yhtä suuri haaste myöskin.
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä Su Kesä 16, 2019 2:09, muokattu yhteensä 6 kertaa
SeuranhakuMoranaMardyr
Avatar

Porvari

Viestit: 337

Liittynyt: Ke Touko 29, 2019 5:14

Viesti Ke Touko 29, 2019 9:36

Re: Morana

Updade, lisäsin taito kohtaan tarkennusta muodon muutoksesta ja annoin haltia hahmon ylläpitämiseen aikarajan, joka antaa vähän mielenkiintoa hahmoon ja peleihin :D
SeuranhakuMoranaMardyr

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö