Viesti Ti Elo 20, 2019 9:51

Valkyria

Nimi: Valkyria, Sielun syöjä
Ikä: 132 v. Näyttää n. 20v.
Rotu: Miekan sielu
Puolue: Puolueeton
Sukupuoli: Nainen

Taidot: Miekka itsessään omaa maagiset voimat, jotka se suo käyttäjälleen. Se tekee kokemattomasta miekkailijasta mestarin ja kokeneesta lähes voittamattoman. Heiveröisinkin pystyy miekan nostamaan käteensä ja heiluttamaan sitä kuin se olisi höyhen, mutta johonkin osuessaan on miekka silti raskas ja vahinkoa tekevä. Voimansa miekka saa sieluista, jotka se kerää tappaessa elävän olennon. Siitä nimi Sielun syöjä. Kukaan ei tiedä mitä sielulle tapahtuu miekan sen nielaistua, tuhoutuuko se vai pääseekö se siitä huolimatta eteenpäin tuon puoleiseen.

Valkyria itse on miekan henki tai sielu ja toimii miekan voimien säätelyssä ja muistuttaa aavemaista olentoa. Nainen on toisin sanoen itse miekka. Hän ei voi poistua miekan lähettyviltä noin kymmenen metrin säteellä.
Valkyria voi myös kadota miekan sisälle piiloon, jolloin hän voi käyttää miekan koriste silmää näkemiseen. Silmä itsessään on metallista, mutta se toimii ja liikkuu kuin tavalinen silmä. Keskustelukin tällöin toimii telepatian avulla.

Valkyrialla on kyky sieluja syötyään muuttua myös fyysiseen muotoon, mutta kerättyään vain tietyn verran sieluja. Noin kymmenen ihmisielua riittävät fyysisen muodon luomiseen. Eläinten sieluja tarvitaan huomattavasti enemmän ollessaan heikompia, mutta ne kelpaavat yhtä hyvin.

Fyysisen muodon saadessaan jää Valkyria muotoon ikään kuin jumiin. Hän ei voi palata aavemaiseen muotoonsa vasta, kun sielujen energia on kulunut loppuun noin viikon kuluttua tai tämän fyysinen muoto kuolee, yleensä tappamalla. Fyysisessä muodossa Valkyria voi poistua miekan lähettyviltä, mutta palatessaan hengeksi riuhtaisee miekka tämän takaisin oli tämä kuin kaukana tahansa.
Kun nainen on fyysisessä muodossaan miekka itsessään ei katoa, mutta muuttuu tuiki tavalliseksi miekaksi, eikä sen voimia pysty käyttämään.

Miekka ei ole kuitenkaan tuhoamaton. Se voi särkyä siinä missä tavallinenkin miekka, mutta moinen toki vaatii paljon vahinkoa. Jos näin käy särkyy Valkyria silloin itsekin.


Ulkonäkö

Vartalo II Kasvot II Miekka

Fyysisessä ja sielumaisessa muodossaan Valkyria on noin 178cm pitkä. Tämän vartalo on malliltaan kurvikas oikeista paikoista ja kauniin solakka kaikkialta muualta. Nainen on lähes yhtä virheetön, kuin miekka itsessään ja omaa miekan koristelun piirteitä ulkonäössään.

Kasvojen muoto on solakka leuan pyöristyessä kauniisti pienen vaon kera. Oikean silmää peittää koristeellinen silmälappu. Sen alla piilekksii suljettu silmä, joka ei aukea sillä siten se on miekkan kahvaankin kaiverrettu. Toinen silmä on fyysisessä muodossaan sininen ja omaa toisinaan pilkahduksen punaista syvällä silmän pupillissa. Sielumaisessa muodossaan Valkyrian silmä on utuinen. Hiukset ovat pitkät ja sävyltään tumman siniset sekä yltävät takamulkselle asti.

Yllään naisella on koristeellinen ruskea takki, jonka sisus on vuorattu kelertävällä silkisellä materiaalilla. Olkia koristaa punaiset sulka hapsut ja takin helma on rispaantuneen kulunut samoin, kuin käsien pitkävartiset hanskat. Nämä kuluneet vaatekappaleet kuvastavat miekan terän pieniä kulumia ja naarmuja. Jos miekka vahingoittuu niin vahingoittuu Valkyriakin. Yläkroppaa ei paljon muu suojaa, kuin nahkaiset ja koristeellisen rintaliivit. Jalassaan Valkyrialla on remmien ja solkien koristamat housut, jotka ovat monimutkaisuudeltaan varsin veikeät. Kaiken kruunaa pitkävartiset ja kiiltävät nahka saappaat korkeine korkoineen.

Henki muodossaan Valkyria näyttää samalta, kuin fyysisessa muodossaan, mutta kuultaa kuin aave hohtaen sinisen ja violetin eri sävyjä. Tämän ympärillä myös leijuu usvaa, joka ikään kuin valuu miekasta itsestään.

Miekka puolestaan on valmistettu vahvasta metallista ja teräksestä. Kahvan päätä koristaa hopeinen risti ja kahvaosan ympärille on kiedottu nahka remmiä. Ristisuojaa koristaa myöreät ja piikikkäät linjat, jonka keskellä on metallinen silmä. Toisella puolen miekkaa on samanmoinen silmä, mutta sen päälle on laitettu ristimäinen koriste, joka kuvastaa naisen silmälapullista silmää.


Luonne
Valkyria muokkaa luonnettaan ja käytöstään tilanteeseen sopivaksi. Hänen päämääränsä on aina mielyttää sen hetkistä miekan haltijaa. Hän houkuttelee, lepertelee, tekee mitä vain saadakseen miekan haltijan käyttämään häntä ja keräämään hänelle sieluja. Hän esiintyy sellaisena persoonana mikä mielyttää miekan haltijaa eniten. Viaton ujo tytön hempukka. Dominoiva itsepäinen nainen. Lojaali ja hempeä heila. Kaikki käy ja Valkyria ottaa muiden mieltymyksistä kyllä selvää. Tärkeintä Valkyrialle on hänen fyysinen muotonsa. Hän haluaa kulkea vapaasti itse. Nainen ei ujostele käyttämään kehoaankaan saadakseen haluamansa. Moni miekan haltija tuppaa olemaan yleensä miespuolinen ja nainen tietää tarkkaan mitä miehet haluavat. On helppo ehdotella ja lupailla miehille, kuinka ihanaa se tuleekaan olemaan, kun hän saa fyysisen muotonsa. Tietenkin palkinnoksi miehet saavat hänestä osansa. Toisinaan Valkyria pitää sanansa, mutta toisinaan ei naista huvita.

Sisimmältään Valkyria nauttii kyllä miesten suomasta huomiosta, mutta hän ei anna itsensä juuri kiintyä kehenkään herkästi. Hän on sen kerran elämässään tehnyt ja se päättyi sydänsuruihin. Hän on vain objekti muiden käytettäväksi ja aina tulee olemaan. Valkyria ei siis sitoudu helposti yhden miekan haltijan helmoihin vaan lähteen omille teilleen jahka miekan haltija on hänelle fyysisen muodon suonut. Nainen nauttii joka hetkestä, jonka saa kokea fyysisessä muodossaan.


Menneisyys
Valkyrian loi seppä nimeltä Amon Ward, joka myös oli taikuuden tutkia. Mies tahtoi luoda miekan, joka antaa käyttäjälleen miekkailun taidon ja voimaa käistellä miekkaa, kuin se olisi höyhen. Mies onnistui tässä monien vuosion työstön jälkeen. Tämä loi miekan, joka söi sieluja jonka voimalla miekka antoi käyttäjälleen voimia. Mies nimesi miekan Sielun syöjäksi.

Amon ei aikonut antaa miekkaan eteenpäin ennen kuin oli testannut miekan potentiaalin ja mahdolliset vaarat täysin. Kuukausien testailujen aikana tapahtui jotain mitä seppä ei ollut odottanut. Miekka alkoi muodostaa itselleen hengen. Miten tai miksi mies ei tiennyt. Lopulta miekkaa koristava silmä heräsi henkiin ja Amon saattoi tuntea kuinka miekka kysyi tältä kuka hän oli. Mies vastasi, että miekka oli hänen luomuksensa, hänen tyttärensä. Nyt Amon kuuli tytön äänen mielessään kysyvän mikä tämän nimi oli. Tietenkään Amon ei kehdanut kertoa toisen nimen olevan Sielun syöjä, joten hän vastasi Valkyria. Olihan miekka kuin myyttien Valkyriat, jotka hakivat sotureiden sieluja tuonpuoleiseen. Sen sanottuaan miekkan ympärille laskeutuvan usvan keskeltä kohosi kuvan kaunis nainen, pukeutuneena miekan koristuksiin. Silloin Valkyria heräsi tähän maailmaan.

Amon oli tosiaan saanut itselleen tyttären, jonka aikoi nyt kasvattaa, eikä aikonut miekasta luopua koskaan. Vaikka Valkyria näyttä täysikasvuiselta naiselta oli tämä silti lapsen tasolla ja kasvatusta vailla. Siihen kului aikaa niin kuin tavallisella lapsella, jonka aikana Amon ei käyttänyt miekkaa sielujen keräämiseen. Mitä se tekisikään viattomalle Valkyrialle?

Valkyrian mieli kasvoi naisen tasolle ja tämä eli onnellisesti isänsä kanssa. Toki häntä oli aina harmittanut, kuinka hän oli vain heinki. Leijuva aave, joka ei voinut koskea tai tulla kosketuksi. Hän kuitenkin oli kiitollinen elmästä, jonka Amon oli hänelle antanut. Vuodet siis vierivät eteenpäin, eikä Amon edelleenkään käyttänyt asetta sen tarkoitusperään. Mies oli kuitenkin kertonut Valkyrialle mikä tuon alkuperäinen tarkoitus oli ja kuinka tuo toimi. Olihan se naisen hyvä tietää. Valkyria oli miehen kanssa samaa mieltä, että olisi väärin pakottaa hänet syömään muiden elävien olentojen sieluja.

Amon ei tietenkään ollut kuolematon kuten Valkyria. Vanha mies kuoli vanhuuteen jättäen jälkeensä pajansa ja rakkaan tyttärensä. Miekka ei tietenkään voinut olla perillinen, joten sepän paja tyhjennettiin kylän toimesta, jolloin myös Valkyria löydettiin. Amon ei ollut kertonut tyttärestään kellekkään, joten miekan löytyminen oli varsinainen yllätys kyläläisille. Valkyria päätyi kylän johtajan huomaan ja varsin sinisilmäisesti hän kertoi mikä hän oli sekä kuinka hän toimi. Tietenkin miekkaa ryhdyttiin käyttämään sen alkuperäisellä tarkoituksella, joka kauhistutti Valkyriaa. Hän yritti estää voimien käyttöä, mutta ei pystynyt säätelemään sitä loputtomiin. Valkyria päätyi pian sota tantereelle tappaen monia sotureita, syöden noiden sielut vasten tahtoaan.

Jotain kuitenkin tapahtui, jotain odottamatonta ja uskomatonta. Valkyria löysi itsensä sotaleirin teltasta seisoen kahdella omalla jalallaan fyysisenä, ollen lihaa ja verta. Ymmärtämättä miten tai miksi tai kuinka hän ei jäänyt ihmettelemään vaan otti viereen jääneen miekan mukaansa ja pakeni. Hän oli fyysinen, oikea olento kykenevä koskemaan ja tulla kosketuksi. Oi kuinka onnellinen hän olikaan. Sitä onnia kesti kuitenkin vain viikon. Valkyria palasi aavemaiseen hahmoonsa joutuen ymmärtämään lopulta, että sielujen syönti mahdollisti fyysisen onnen.

Kamppailen moraalejaan vastaan pitkän aikaa Valkyria antoi lopulta periksi hyväksyen alkuperäisen käyttötarkoituksensa havitellessaan fyysistä muotoaan. Kuluneet vuodet ovat saaneet naisesta turran tappamisen suhteen. Ehkä hänestä on tullut itsekäs, mutta eikö kuka vain tekisi samoin ollakseen fyysinen?
SeuranhakuMoranaMardyr