Viesti To Tammi 08, 2009 1:01

Aynur Alkara

Nimi: Aynur Alkara
Laji: Vampyyri
Ikä: näyttää ihmisten iässä 22, mutta oikeassa isässä vanhempi
Skp: Nainen
Puolue: Puolueeton, mutta hitusen haltian puolella
Ammatti: Tatuointi tekijä.

Taidot: Osaa kakki tatuoinninsa herättää eloon, mutta hän ei pysty hallitsemaan vaarin tekemään tatuointia. "Tuntematon" tatuointi imaisi sissään kaiken, mutta silloin tällöin ja osasi myös ylkeä henkilöitä pois, mutta harvat ovat päässeet pois Aynurin "tuntemattomasta" tatuoinnistaan.

Ulkonäkö: Silmät ja hiukset ovat oransiset. Koko vartalo on tatuointu. Yllään hänellä on nahkaiset pitkä hame missä on v pieni mutka ja yksiolkain toppi.
Toisessa kädessä kasviköynnös. Jokainen puhkennut kukka kertoo tilanteita. Niskassa on salama, feenis lintu, "tuntematon" tatuointi ja sen alla on hopeinen kirariasenossa käärme. Suurimmaksi osaksi tatuointi ovat naisen selässä.

Luonne: Muuten ystävällinen, mutta ei ole laisinkaan vampyyereille. Demoneihin hän suhtautuu hieman eri tavalla, koska hän tahtoo tietää luonteen ekana. Aikissa asijoissa varovainen ja harkitsija, mutta välillä sattuu ettei hän harkitse yhtään mitään. Hänellä on todella hyvä muisti. Varsinkin muistaa herran suunetilmasta. Kasvoista hän muisti kukakin henkilö on. Mielummin puolustaa kuin taistelee.

Menneisyys: Sytyessään hän oli ihminen, mutta yhtenä yönä vanhempansa olivat päästäneet vieraan. Yön aikana vierat oli puraisut heidän vauvaan ja kadonnut sen jälkeen kun oli puraissut vauvasta veret. Vanhemmat kasvattivat hänet vain viiden ikäiseksi ennen kui hänet myytiin orjaksi demoneille. Ennen myymistä hänen vaarinsa teki hänen selkään tatuoinin. Kuvio on todella tarkasti tehty ja jokainen yksityis kuva näkyi. Se on pyörä muotoinen. Hänelle ei kuitenkaan kerrottu mikä oli sen kuvioinin tarkoitus.
Viiden vuoden ikäisenä oli myyty demoneille orjaksi. Sielä hän palveli herraa ja herran poikaa. Herran pojalle hän oli todella uskollinen palvelija. Nuorena he saivat jopa leikkiä, mutta kun hän oli kasvanut kauniin näköinen nainen. Kohtelukin muuttui, kun ajat kuluivat.
Yhtenä päivänä Aynur ei jaksanut olla komennossa ja muutenkin hän ei ollut suosiossa vampyyrin veren takia. Hänen syytään oli kun hän joi yhden palvelijan veret ja alkoi juomaa sänöllisesti palvelijoilta, että hän selvisi hengissä. Palvelijoita katoili kerran kuussa. Muutenkin huomasi olevan vaarassa niin hän päätti karkaa pois Merdunnin demoni herralta.