Viesti To Marras 26, 2009 4:18

Sil Safir

Nimi: Sil Safir.
Ikä: 20
Spk: uros/mies
Laji: Keltasusi
Ammatti: Sifverin johtajan poika
Puolue: Puolueeton

Luonne: Lapsista alistuvaisin ja tottelevin sisarille. Enemmäkseen hän ei tiedä mitä tehdä missäkin tilanteessa. Melkein jokaisessa tilanteessa hän tuntee itsensä hyvin epämukavaksi, että ei kuuluisi porukkaan. Säikkyy helposti, koska ei ole tottunut, että hänelle puhutaan. Muutenkin säikkyy mistä vain. Hiljainen ja alistuvainen, vaikka ulkonäkö saattaa näyttää uhkaavalta. Sisältä löytyy myös herrasmiehen olemusta, mutta silloin tällöin vain. Hyvin luotettavasti hänelle voi kertoa surunsa. Hyvin helposti hän ei suutu. Mieluimmin hän kiertää riidat ja myöntää olevan väärässä, vaikka välillä saattaisi olla oikeasti. Silti hän osaa pitää vihansa ja pelkonsa kurissa, että harvoin hänestä näkee keltaiset silmät. Ehdottomasti hän haluaa johtajuuden viimeisenä, koska syntyi viimeisenä.

Ulkonäkö: Sutena hänellä on kaksi väristä silmää. Oikean puoli sinisenä ja toinen keltainen. Muuten ulkoisesti muistuttaa kovasti vanhempaa sisarta Safilyeä. Väriltään hän valkoinen, mutta korvan pää ovat mustat ja mustat juovat vierii korvan ja otsan kohdalla. Rakenne on hyvin voimakkaan näköinen, kuin uroksilla pitää mennä.
Ihmisenä hän on pitkä ja laiha mies, jolla ei olisi lihaksia laisinkaan. Kasvot ovat hyvin poikamaiset vielä. Siniset silmät ovat kumpikin, kuin sutena. Ruskeat hiukset, mutta hyvin lyhyet. Yllään hänellä on musta jakku puku ja valkoinen kaulus puku. Mustat housut ja polveen ylettyvä saappaat. Käsissä hansikkaat ja roikkuu päivän varjo mukana. Nalli hattu pään päällä missä on pieni keltainen kukka.

Menneisyys: Viitosissa kaikkein nuorin. Elämä kukoisti todella ihanasti, kun pienestä asti viihtyi omasta seurasta. Jos hän leikki niin se oli vanhempien susien kanssa. Ihanuus loppui nopeasti, koska hirveä vanhemmat kuolivat puolustelevat heitä. Se oli suuri onni, että tutustui eversti Timiin, jonka luona saattoi oppia kaikenlaista. Hän on yhtä kiitollinen, kuin muutkin sisarukset Timin opetuksesta.
Hän ei pitänyt siitä mitä vanhin veli teki, koska itse halusi elää varjon elämää. Hänelle sopi mainiosti, että he erkaantuisivat metsästäjän takia ja silloin tällöin saattavat nähdä toisinansa.
Saatuaan omaa rauhaa oli aluksi todella mukavaa, mutta hiljalleen elämä alkoi mennä vaikeaksi. Varsinkin oli vaikeata saada ruokaa ja hän todella piti pienestä asti ruoasta. Sisarukset hieman ihmettelevät, että miten ruokaa mahtuu, vaikka mitään ei näy päällä. Rosvojen homma alkoi siitä, mutta yritti kovasti saada ruokaa työllä tekemällä. Aluksi hän viihtyi ihmisten seassa, mutta pian päätti muuttaa muualle, koska riistaa saisi ilman maksamatta. Pienestä asti Sil alkoi pitää todella kovasti tanssimisesta, kun asusteli yksin.

Muuta: Rakastaa syödä paljon ja tanssia. Hyvä musiikki rytmi.
Vanhemmat veljet ovat: Safit ja Sabah. Sisaruksista Safilye ja Safyie. Allerginen hopealle ja myös rovio on tappava.
Lajista löytyy Safilyen tiedosta.