Vuoren syleilyyn || Mohnis


Linnakkeessa risteilevät, mahtipontiset käytävät johtavat syvemmälle linnakkeen uumeniin. Linnakkeesta löytyy myös suurempaa ja pienempää salia, aina jokaiseen tarkoitukseen omansa. Koristelu käytävillä ja saleissa on yleensä näyttävää ja siniveristen arvolle sopivaa.

Valvoja: Crimson

Viesti Su Heinä 20, 2014 10:01

Re: Vuoren syleilyyn || Mohnis

Ikolok

Kääpiö hymähti, liekö mietteliäästi vaiko surullisesti, Henryn puheelle itsestään ja isästään. Hän siemaisi lisää olutta. "Kuten sanoin, te kaikki olette erilaisia omalla tavallanne, mutta silti teissä kaikissa on myös yhteistä." Ikolok vaikeni jälleen ja tuijotti vain melankolisesti tulisijaan.

//Tehdäänkö aikaharppaus ja siirrytään muutamalla päivällä eteenpäin niin Ikolok pääsee esittelemään arsenaaliaan Henrylle?//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Heinä 29, 2014 12:37

Re: Vuoren syleilyyn || Mohnis

Pieni hymy käväisi Henryn kasvoilla, nuoremman kuitenkin pyyhkiessä sen pois melko pian Ikolokin sanojen jälkeen. Ilta alkoi olla jo pitkällä, eikä siinä kauaa enää mennytkään, kun kaksikko kävi jo toivottamaan toisilleen hyvät yöt, ennen kuin poistuivat omiin oloihinsa.

Loppuvierailu tuntui lentävän kuin siivillä, kuten aika yleensä, kun hauskaa oli. Henry sai kokea ja tutustua kääpiöiden kulttuuriin ja kotivuoreen paremmin niin Ikolokin kuin muidenkin johdolla. Henry todellakin nautti ajastaan Ikolokin vieraana, jokseenkin tämä vierailu sai nuorenkuninkaan unohtamaan kaiken negatiivisen, mitä viimeaikoina oli tapahtunut. Oli jokseenkin huojentavaa päästä hetkeksi irti siitä arjesta, johon ei alunperin olisi halunnutkaan kiinnittyä.
Kaikki hauska loppui kuitenkin aikanaan ja vierailu alkoi lähestyä loppua. Scarlington saattueineen alkoi valmistautua lähtöön takaisin etelään, jossa hovi jo varmasti odotti kuningastaan takaisin. Kun lähdön päivä koitti, heitettiin lämpimät mutta samalla pientä haikeutta omaavat hyvästit Tornhelmille ja tuon hoville. Vaikka hyvästit eivät olleetkaan lopulliset, jäisi Henry silti kaipaamaan uutta ystävää, mutta eivätköhän he vielä tulisi tapaamaan. Aika varmasti, tavalla tai toisella. Myös Tornhelmin prinsessaa Henry jäi kaipaamaan, tuon räväkkä luonne oli todella piristävää seuraa.

Ja lopulta ihmiset kävivät kuninkaansa kera poistumaan kääpiöiden kaupungista, suunnaten takaisin kotiinsa.


// "vastaan tällä viikol" No emmä kun kaks päivää lupauksestani ole jäljessä kakkaisella viestilläni >: ANTEEKSI! //

Viesti Ti Heinä 29, 2014 3:49

Re: Vuoren syleilyyn || Mohnis

Ikolok

Innostuneesti nuorempi kuningas tutustui vanhemman johdolla syvemmin heidän kulttuuriinsa. Ikolok oli imarreltu vaikkei hänen itsensä mielestä heidän tavoissaan tai arjessa ollut mitään sen kummallisempaa tai erikoisempaa. Hän esitteli niin eri kaupunginosia, kuin nähtäviä kohteitakin. Lähes kaikkiin niihin liittyi jonkinlainen tarina. Joko pelkkä legenda tai aidosti osa historiaa.
Henryn lähtöpäivänä kaikilla oli tietenkin haikea olla. Sääli ettei matka Ihmisten kaupunkiin ollut lyhyempi. Ikolok saattoi kuningattarensa ja tyttärensä kanssa henkilökohtaisesti Henryn saattueineen matkaan. Onneksi nämä tuskin olivat lopulliset jäähyväiset.

Kääpiö jäi katsomaan loittonevaa saattuetta Ensimmäisen linnakkeensa muurilta, kylmän talvituulen piiskatessa hänen kasvojaan ja riepotellessa viittaansa.

//Ihan hyvässä ajassa vastasit :). JES! Vihdoin saatiin päätökseen tämä! Pienet sille.//
Edellinen

Paluu Käytävät ja salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö