Uusikuu || Janni!


Metsää, maita ja mantuja. Lähinnä rosoista havumetsää, sekä kivikkoista maastoa.

Valvoja: Crimson

Viesti Ti Kesä 07, 2016 11:00

Re: Uusikuu || Janni!

Oli yllättävää kuinka vapaasti Jack meni myöntämään olevansa ihmissusi. Tietenkin se sai Synthin katseen kapenemaan, mutta tämä kyllä kuunteli miehen sanat loppuun. Sillä aikaa Liluth oli päättänyt astella keittiöön valmistamaan vaikka teetä heille kaikille, teevettä kun oli jäänyt vielä yli ja muutenkin nainen halusi pysytellä poissa moisten keskutelujen keskeltä. Tappamisen juoniminen ei ikinä kuulostanut haltian mielestä mukavalta, vaikka kyseessä olisikin jokin uhkaava peto.

"Hmm... Millainen ihmissusi ei osaa edes jäljittää kania? Vai kärsitkö ainoastaan kuuhulluudesta?" Synth esitti kysymyksen, jos toisenkin. "Ja olet oikeassa, olen metsästä ja erikoistun vaarallisiin petoeläimiin, niin kuin esimerkiksi ihmissusiin. En ole kuitenkaan uhkaamassa sinua tässä ja nyt, en ole sellainen mies. Mutta jos sinut sattuisi metässä törmäämään, en säästelisi nuoliani." Metsästäjä nyt kertoi vakavan rauhallisella äänellä.
"Olen samaa mieltä kanssasi sen lauman kaatamisen suhteen. Se on pysäytettävä, ennen kuin on liian myöhäistä, mutta..." Synth vakavoitui asteen verran lisää. "Mikä saa minut luottamaan sinuun? Mistä tiedän, ettet ole sen lauman jäsen ja olet vain täällä jonkinlaisena vakoojana? Se olisi varsin oiva ansa päästä minunlaisita metsästäjistä eroon."
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Kesä 08, 2016 10:01

Re: Uusikuu || Janni!

Jack huomasi sivusilmällä kuinka Liluth otti etäisyyttä heidän keskustelustaan ja päätti mennä keittiöön valmistamaan jotakin. "Tarjoa vieraallemme jotakin syötävää myös." Jack huikkasi naisen perään ja kääntyi sitten Synthiä kohden.

Jack naurahti kevyesti kun metsästäjä ihmetteli ääneen millainen ihmissusi ei osannut metsästää edes kania, vai kärsikö mies vain ja ainoastaa kuuhulluudesta. Jack katsoi metsästäjää hieman huvittuneena sen hetken, mutta vakavoitui. "Noh, en ole hyväksynyt elämääni eläimellisiä tapoja, kuten saaliin itse pyydystäminen ja syöminen paikan päällä. Ostan ruokani torilta." Joten erikoisia metsästys taitoja Jackilla ei ollut, eikä tulisi olemaan. Hän pärjäsi hyvin itse ostamallaan ruualla. "Ja en kärsi kuuhulluudesta myöskään.. olen hieman erilaisempi ihmissusi joihin sinä olet tottunut törmäämään metsällä." Jack selitti Synthille mitä oli hukkiaan, kerta mies tuntui pitävän häntä tavallisena ihmissutena. "Kärsin täydenkuun aikaan vain päänsärystä ja pahoinvoinnista." Jack hymähti. Ne helpottuivat vain jos hän otti petomuotonsa sen yön ajaksi ja hän saattoi jatkaa uniaan karvapallona kaikessa rauhassa. Jackin ilme muuttui sen hetken ajaksi jopa kiinnostuneeksi kun Synth kertoi tosiaan olevansa metsästäjä, mutta ilme synkkeni kun Synth lähti uhkailemaan jos törmäisi häneen metsässä, mies tappaisi hänet kylmäpäisesti.
"Siintäkin huolimatta että olen vaaraton lajini edustaja?" Jack puuskahti korottaen nimenomaan olevansa vaaraton jopa täydenkuun aikaan. "Pelastin henkesi ja autoin sinua?" Jack kysyi, jos näin oli hänen olisi mietittävä kaksikertaa oliko tämä mies sittenkään sopiva yhteistyöhön, jos tuo hänet tappaisi heti kun metsässä liikkui. Sitä Jack teki usein kun Haulia kävi ruokkimassa. Nuoli selkään ei houkutellut.
"Ja saisit syytteen sotilaan murhasta." Jack lisäsi vakavana.

Metsästäjä oli samaamieltä että Ferguksen lauma olisi saatava kuriin ennenkuin se kasvaisi liian suureksi edes hallita. siitä tulisi yhtä suuri riesa kuin rotista, jotka kantoivat tauteja mukana. Synth kuitenkin yhä epäili Jackin motiiveja tähän liittoon, peläten hänen olevan Ferguksen vakooja joka vain tahtoi miehestä eroon tällä pikku ansalla. Jack tuijotti metsästäjää pitkään hiljaa loukkaantuneen näköisenä.
"Hyvä on, jos todisteesi haluat tule seuraavalla täysikuulla samalle polulle jossa sinut poimit. Näytän sinulle että puhun totta ja jos en.. noh olen jousesi ruokaa." Jack vakuutti metsästäjälle ja olisi täysin miehestä kiinni tulisiko mies paikalle. "En odota vastaustasi nyt, saat miettiä sitä rauhassa.. mutta jos et tule olemme kilpailijoita." Ei vihollisia, vaan kilpailijoita kumpi kaataa saaliinsa ensin ja saisi komean maton takkansa edustalle. Jack kyllä tekisi siitä rakin taljasta kynnysmaton, josta kaikki saisivat pyyhkiä siihen jalkansa. Häpäistä Ferguksen kuoleman viimeistä palaa myöten.
"Et kuitenkaan usko jos kerron menettäneeni jo silmäni sille rakille kun otin sen kanssa yhteen, koko lauman kanssa."

"Mutta mitä sitten täysikuulla? Lähdemme metsälle.. Fergus tuntee ääneni, voin kutsua sen paikalle ja katsoa millainen hänen ilmeensä on kun näkee meidät yhdessä." Jack virnisti, mutta vakavoitui. "Jos vain aika käy sinulle?" Jack kysyi vielä ja katsoi kuinka Liluth toi teetä heille, sekä jotakin sen kanssa.
"Ota jotakin itsellekin?" Jack kehotti naista.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Kesä 08, 2016 10:21

Re: Uusikuu || Janni!

"Älä suotta loukkaannu, olen kyllä kiitollinen avustasi, mutta ymmärrät toki, että kukatahansa voi sepitellä mitä haluaa. Mistä sinäkään tiedät jos minä puhun totta? Entä jos minä olen se joka on sen alfan leirissä ja sinä olet se jota johdatellaan ansaan?" Synth huomautti, kun Jack kertoili millainen oikein susiaan oli. Oli hän nähnyt uransa aikana monenlaista petoa ja oli totta, että osa saattoi olla harmittomia otuksia, mutta ei pelkkä asiasta kertominen ollut tarpeeksi sitä todistamaan.
"Minä voin vain sanoa, etten ole sen suden leirissä. Olen metsästäjä niin kuin sanoin, sen enempää en pysty asiaa todistamaan." Synth lisäsi.

Jack yrittikin nyt kehitellä kuinka saisi todistettua viattoman suden luonteensa miehelle. Oli totta että täydenkuun alla se selviäisi helposti, mutta jos tien poskessa odottaisi häntä kokonainen lauma ihmissusia, ei hän yksin kokonaista laumaa voisi kaataa.
"Olet joko varsin innokas alfan alainen taikka sitten haluat sen pedon päiviltä todella ahnaasti. Kuinka ikävästi hän on sinua oikein loukannut?" Synth uteli, samalla kun Liluth asteli tarjottimen kanssa takaisin oleskelutilaan ja asetti tarjoilun pöydälle kahden miehen väliin. Ojentaen pientä piirakan palaa lusikan keraa Synthille. Teetä tuo tuskin vielä joisi, kun lääke oli vielä juomatta. "Juokaa se pian loppuun, ennen kuin se jäähtyy." Haltiatar pyysi vienosti. Nainen vielä nyökkäsi Jackin pyyntöön, päättäen jälleen poistua keittiöön pois ikävien keskustelujen äärestä, ehkä hän söisi itsekin palan piirakkaa niin kuin mies oli ehdottanut.

"Mutta näin muuten suunnitelmasi on ehkä toimiva, mutta en ole varma paraneeko kylkeni ennen seuraavaa täysikuuta." Mies selitti, siivuttaen lusikalla paran piirakkaan, jonka ammensi suuhunsa.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Kesä 08, 2016 11:49

Re: Uusikuu || Janni!

Oli yllättävää kuinka Synth toi esille sen että saattoi itsekkin olla se vakooja, joka ohjasi Jackia suoraan suden suuhun. Siinä missä Jack saattoi itse tehdä samaa. Kaksikärkinen miekka vai? Nyt metsästäjä lähti leikkimään vaarallisilla vesillä kun tuollaista meni päästämään suustaan, mutta kuitenkin lähti sanomaan että oli metsästäjä.. eikä miehellä ollut muita todisteita viattomuutensa suhteen. Jack naurahti.
"Synth.. ei sinun tarvitse käydä todistamaan minulle ettet ole Ferguksen vakooja, joka on lähetetty hakemaan minut. Ei se idiootti osaa järkeillä sellaisia, eikä myöskään huoli metsästäjiä joukkoihinsa." Jack selitti rauhallisella äänensävyllä Synthille. Miehellä ei olisi mitään selitettävää itsestään.
"Katseesi on rehellinen." Jack sanoi hiljaa, tai sitten Synth oli aivan hemmetin hyvä näyttelijä. Mutta silti Jack ei epäröinnyt Synthin motiiveja. Ei Fergus voinnut tietää hänen tulemistaan paikalle, eikä edes tällä hetkellä tiennyt missä hän asui.

Synthin seuraavat sanat saivat Jackin naurahtamaan pienesti ääneen, mutta vakavoitui kun metsästäjä kysyi kuinka pahasti se alfa oli häntä loukannut. "Hakkaamiseni lisäksi.. uhannut perhettäni ja häätänyt kodistani.. pakottanut piiloutumaan kuin pahaisen hiiren koloonsa. Eiköhän siinä ole tarpeeksi syytä vetää se katukoira taljaksi?" Jack kertoi mistä johtui näin iso piikkilihassa Fergusta kohtaan. "Sen lisäksi että vihaan friikkejä yleensäkin." Jack sanoi ilmeen synkentyessä. Eiköhän siinä ollut ihan tarpeeksi syytä metsästäjälle vihata sitä rakkia ja sen laumaa? Sen kaiken lisäksi että se oli vaaraksi kaikille. Eniten Jack oli huolissaan siitä pienestä kylästä, joka taisteli hengestään niiden susien kanssa. He olivat menettäneet miehiä ihmissusien hampaisiin viime aikoina, sen lisäksi että kyläläisiä oli pitänyt viimeaikoina käydä lopettamassa tartunnan tähden. Se oli surullista.

"Kiitos." Jack kiitti kun Liluth toi teetä ja syötäväksi piirakkaa tarjottimen kanssa, mutta ei jäännyt miesten kanssa keskustelemaan sen enempää vaan poistui keittiöön. Katse valui Synthiin, joka sanoi suunnitelmaa toimivaksi mutta tuskin miehen kylki olisi parantunut siihen asti. Jack hymähti.
"Käy parantajalla, et vaikuta köyhältä." Jack ehdotti kun oveen koputettiin. Kuka? Haulko? Saattoi olla kerta tuo ei ollut pitkälle mennyt ostoksille Liluthin mukaan. "Anteeksi." Jack pahoitteli Synthille kun nousi tulistaan ylös kävellen eteiseen ja avasi oven odottaen näkevänsä Haulin lahjan kanssa, mutta se ei ollut Haul. Oven takana seisoi Jackille tuttu viestinviejä, joka ojensi Jackille kirjeen ja sanoi sen olevan kiireinen. Jack nyökkäsi ja pienen vipin heittämisen juoksupojalle sulki oven avaten kirjeen samalla kun käveli takaisin olohuoneeseen. Jackin ilme synkkeni sitä enemmän mitä mies sitä luki.. Jack katsoi Synthiä ja ojensi kirjeen metsästäjälle luettavaksi. Se oli sieltä pikkukylästä, joka oli jälleen vaatinut uhrinsa täydenkuun jäljiltä ja Jack pyydettiin jälleen paikalle hoitamaan sotkuinen homma pois. Kerta oli luotettava.
"Riittääkö tuo todisteeksi motiiveistani?" Jack kysyi asettaen seistessään kätensä puuskaan.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Kesä 08, 2016 2:13

Re: Uusikuu || Janni!

Mies oli siis varsin kostonhimoinen tapaus sen alfasuden suhteen. Synth itse ei antanut minkään käydä henkilökohtaiseksi, tämä oli vain hänen työntään, toki oli pedon viettelemä aatelisneito osoittautunut varsin juonikkaaksi naiseksi, joka häntä oli kiristänyt. Oli hän jotain vannonut sen alfan tappamisesta, mutta siinä tilassa oli antanut aatteidensa lipsua. Se lauma oli hänelle vain metsästys kohde, ei koston maalitaulu.
"Älä aliarvioi sitä sutta, se on viimeaikoina harrastanut kidnappausta ja siinä onnistunutkin. Kuin myös saanut aatelisneidon pauloihinsa, hyvin juonikas tapaus." Synth totesi vakavana, Jackin mentyä vähättelemään Ferguksen älykkyyttä. Ei mies ollut alfa ilman älykkyyttä ja kykyjä suunnitella asioita tarkoin.

Lääke juotiin nyt loppuun ja metsästäjä saatoi keskittyä piirakkapalasensa nauttimiseen. Sillä välin joku kävi oveen koputtamaan ja Jackin oli poistuttava hetkeksi. Pian tuo asteli takaisin kirjettä lukien, joka ei selvästi sisältänyt mitään hyvää, miehen synkenevästä ilmeestä päätellen. Synthin yllätykseksi toinen ojensi kirjeen hänelle luettavaksi, ilmoitti sen olevan hyvänä todisteena siitä millä puolen rajaa oikein seisoi. "Olet siis teloittajan virassa." Mies totesi, luettuaan kirjeen suurpiirteisesti läpi, ojentaen sitä sitten takaisin. "Ja kyllä eiköhän tuo kerro tarpeeki." Tämä myönsi. "Haluan kuitenkin varautua suunnitelmaasi kahden nuorukaisen avustuksella. He ovat innokaita metsästäjän alkuja, olen heidän opettajansa ja useampi metsästäjä laumaa vastaan on aina parempi."
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Kesä 08, 2016 6:13

Re: Uusikuu || Janni!

"En, teen sitä vapaaehtoisesti omasta halustani. Pidän sillä huolen ettei Fergus saa liian helposti jäseniä. Pelästyneitä ihmisiä, jotka pelkäävät ettei heitä hyväksyttäisi enää ihmisten keskuuteen." Mikä oli kyllä tottakin. Ihmiset telottaisivat ystävänsä, perheensä ja sukulaisensa heti kun tietäisivät heidän olevan ihmissusia. Se oli kuitenkin aina eri asia tehtiinkö sitä inhimillisesti. Jack pyrki tekemään sen mahdollisimman inhimillisesti aina. Hän antoi kirottujen olla perheensä kanssa mahdollisimman kauan ja tulisi vasta sitten antamaan lopun kärsimyksille ennen kuin kuu olisi täysi. Parempi se kuin kuolla kuin pahainen eläin. Jack otti kirjeen takaisin Synthilta.
Jackin ilme kirkastui kun Synth sitten lopultakin uskoi ettei Jack ollut vihollinen metsästäjälle, mutta halusi liittyä mukaan vain jos saisi kaksi oppilastaan mukaan ottaa. "Tietenkin he saavat tulla." Jack nyökytti ja istahti takaisin tuolille.
"Polku käy kuitenkin kohtaamis paikaksi yhä?" Jack kysyi varmistaakseen että polku kohtaamis paikkana kävi ja Jack vakavoitui hieman. "Voinko olla varma etten saa nuolta selkääni taistelun ohessa?" Jack kysyi peläten ehkä hieman että joutuisi petettäväksi kun paljastaisi petonsa. Joutuisi nahkurille.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Kesä 08, 2016 6:38

Re: Uusikuu || Janni!

Sopimukseen suunnitelman suhteen päästiin ja Synth saisi ottaa lisäjoukkoja mukaansa. Tosin Jack tuntui olevan huolissaan siitä saisiko nuolta selkäänsä taistelun tiimellyksessä. "Se riippuu taisteletko ihmis vai susimuodossasi, yöt ovat hämäriä ja jos me olemme tiheässä metsässäkin, se saattaa olla haastavaa erottaa sinut muista." Mies vastasi rehellisesti. Ei hän itsellään uskonut olevan ongelmia, kaksi nuorukaista puolestaan saattaisivat olla epävarmoja ja hyökätä ihan minkä susimaisen kohteen kimppuun, jos paniikki yllyttäisi.
"Se polku käy hyvin kohtaamispaikaksi, uskon että löydän oppilaideni kanssa majapaikan lähistöltä." Metsästäjä myönsi nyökkäyksen kera, ojentaen samalla tyhjän lautasen kohti tarjotinta, pinesti kivusta irvistäen. Jonkin aikaa vielä menisi ennen kuin lääke vaikuttaisi kunnolla.
"Onko sinulla varajoukkoja takanasi, mitä ennemmän miehiä sen parampi." Synth nyt puolestaan kysyi, muuten he joutuisivat kohtaamaan lauman nelistään.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Kesä 08, 2016 7:09

Re: Uusikuu || Janni!

"Mahdollisesti petomuodossani, mutta se riippuu täysin tilanteesta. Koko lauman kanssa on vaikea taistella ihmismuodossa." Fergus laumoineen repisi hänet hetkessä kappaleiksi jos hän menisi sinne keskelle ihmisenä loikkimaan. Petona tilanne olisi toinen, hän voisi vastata siihen voimaan mikä päälle tulisi ja no hänellä olisi taustatukea.
"Mutta tee oppilaillesi selväksi että joukossanne on nyt ihmissusi, joten kannattaa miettiä milloin ampua." Jack kuitenkin tokaisi. Tietenkin Jack oletti että Synth kertoisi oppilaillensa että tässä metsästyksessä olisi mukana ihmissusi, jota ei saannut ampua. Ainakaan mielellään.

Jack nyökkäsi kun metsämies hyväksyi kohtaamis paikan ja yrittäisi hankkia majapaikan jostakin lähistöltä. Sitten kysyttiin oliko hänellä lisäjoukkoja. Jack kohotti kulmiaan, mutta pudisti sitten päätään. "Ei ole, toimin yksin." Melkein, ainostaan Haul olisi hänen turvana mutta miekastaan Jack ei kävisi kertomaan mitään. Ainakaan että se oli selävä olento.
"Mutta jotta takaan että tunnistat minut taistelun keskeltä ehkä minun pitäisi paljastaa sinulle miltä näytän." Jack naurahti ja riisui paitansa, sekä housunsa jalastaan ettei rikkoisi niitä muodonmuutoksen yhteydessä. Jack murahti ja lihakset kouristelivat samalla kun luut rutisivat samalla kun ihmismäiset piirteet muuttuivat petomaisemmiksi, kunnes Synthin edessä seisoi yli parimetrinen sysimusta mustaturkkinen ihmissusi, jonka silmät hohtivat kuin kekäleet heikkoa punertavaa valoa.
"Tälläinen.." Jack virnisti. Hänen muotonsa oli hieman erilaisempi kuin Ferguksen, hän oli paljon humaanisempi kuin alfa seistessään kahdella jalalla.
"Toivon ettet myöskään ammu minua jatkossa, jos kohtaamme jossakin pöpelikössä uudestaan. Vannon etten tee sinulle mitään." Miksi tekisi? Jack ei ollut sellainen. Hän ei ollut raakalainen.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Kesä 08, 2016 9:11

Re: Uusikuu || Janni!

Lisäjoukkoja ei olisi tarjolla, joten metsästys tulisi harkita tarkoin ja suunnitella hyvin etukäteen. "Meidän on parasta tavata ennen auringonlaskua, on hyvä käydä asetelma läpi ennen mitään hätiköityjä liikkeitä." Synth totesi siihen lopuksi.
Teekuppi kurottauduttiin ottamaan käteen, se oli tässä ajassa ehtinyt sopivasti viilentyä ja mies nyt sitä ryhtyi hörppimään, kun Jack päätti näyttää susihahmonsa, jottei siitä myöhemmin erehtyisi.
Varsin tutunoloinen muutos näytti olevan ja rakenne oli hyvin tyypillinen ihmmissudelle. Se afla laumoineen taisi olla enemmän susimaisiin eleisiin painottuva joukko, nelin tassuin juuoksi nopeammin kuin kahdella.
"Ai kykenet kommunikointiin, se helpottaa tunnistamista paljon. Mustat sudet kun yleensä ovat varsin yleisiä." Metsästäjä totesi katsellessaan toista nyt päästä varpaisiin. "Uskon ettei sinusta voi erehtyä, jos ääntlet eritavalla kuin muut pedot." Mies vielä lisäsi.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Kesä 08, 2016 10:12

Re: Uusikuu || Janni!

"Saat hoitaa minun puolestani komentamisen." Jack tarjosi Synthille johtajan paikkaa, sillä tuo oli kokenein heistä kaikista ja no Jack oli lähtenyt lähinnä metsästäjien kilveksi. Häiritsemään ihmissusien keskittymistä metsästäjiin, jotta saisivat hoitaa työnsä rauhassa.
"Hmm, murisen ja ärisen kyllä.. mutta huudon jos olen tähtäimessä." Jack vastasi pohtien. "Mutta nyt kehotan sinua lepäämään, ehdimme kyllä juttelemaan lisää myöhemmin." Jack hymähti ja vaihtoi muotonsa takaisin humaaniseksi, mennen keittiöön katsomaan miten Liluth jaksoi.

http://tnfrpg.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=155&t=3031 Jatkoa
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Edellinen

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö