Varas, paha varas || Janniii!


Metsää, maita ja mantuja. Lähinnä rosoista havumetsää, sekä kivikkoista maastoa.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Syys 11, 2016 7:10

Varas, paha varas || Janniii!

Ivor, (Refgor npc)

Puiden lehdet olivat alkaneet kellastumaan, päivät olivat alkaneet käymään lyhyemmiksi ja ilmat viileimmiksi. Oli aika täydentää talvivarastoa niin paljon kuin vain pystyi ennenkuin talvi iskisi kyntensä ja jäädyttäisi maan kuukausiksi valkoiseen vaippaansa. Ivor oli ottanut veljensä, Refgorin, mukaansa metsälle tehostamaan saaliin mahdollisuutta. Kumpikin demoneista tarvitsi talven ajaksi ruokaa varastoon ja yhteistyöllä he varmasti saisivat paljon enemmän kuin kumpikaan yksin. Kumpikin demoneista oli varustautunut matkaan kevyesti nahkaisella, mutta lämmittävällä, vaatetuksella ja miestä suuremmilla jousilla, sekä selässä viinissä roikkuvilla nuolilla. Nuolet olivat kapeita ja kevyt rakenteisia, eivät liian paljon vahinkoa tuottavia nuolia ettei liha menisi piloille nyrkin mentävän reiän törröttäessä saaliin kyljessä.
"Hys!" Refgor, tumman harmaan värinen tiikeriraitainen "mustanaama" sihahti hiljaa ja höristeli pystykorviaan äänen suuntaan. Ivor pysähtyi ja katsoi vierestä jousensa kohottaen kuinka isoveli lähestyi saalista jousi viritettynä. Puska rasahti uudestaan ja sieltä juoksi jänis.. liian pieni edes yhdellekään heistä, joten se jätettiin rauhaan ehkä hieman pettyneenä.
"Kokeillaan juomapaikkaa." Ivor ehdotti, eikä veljellä siihen mitään sanomista ollut vastaan kuin vain seurata punaturkkista veljeään metsän keskellä.

Juomapaikka oli yhtä tyhjä kuin koko metsä tuntui olevan, mutta veljekset jäivät vahtiin odottamaan saalista. Mikä oli hidasta, mutta muutaman hirven ja vasan jälkeen se oli osoittanut kannattavaksi.
"Eiköhän tämä riitä tältä erää." Ivor tokaisi katsellessaan maassa makaavia hirviä. Ei vielä tarpeeksi, mutta riittäkööt tällä erää.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Syys 11, 2016 10:00

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Fergus (Rafe ja Ace)

Kuonon käydessä syksyistä metsän pohjaa kulkemaan, saalis oli vainuttu jo pitkän matkan päästä. Nyt oli vain löydettävä se. Haju vietti kohti lähintä puroa, se ei ollut yllättävää. Harmaa kookas susi johti pientä joukkoaan korvat höröllä. Ace kulki aivan jälkimmäisenä vahtien perää, Rafe puolestaan jolkotti alfan takana, vilkuillen maisemia aikansa kuluksi.
Ferguksen ja lauman harmiksi kuonoon kävi veren rautainen haju, se kieli jonkun enättäneen heitä ensin. Verenhaju myös todennäköisesti karkottaisi riistan monen kilometrin säteeltä, joten uuden vainun löytäminen pidentäisi heidän päiväänsä. Tyytymättömänä murahtaen harmaaniska jatkoi vainunperässä aina puron liepeille asti, piiloutuen myötätuuleen.

Siinä se lepäsi, oiva kasa hirviä, naaraita ja vasoja. Fergus painautui pusikon suojiin seuraten hahmoja, jotka mitä ilmeisimmin olivat hirvet kaataneet. Kahdella jalalla kulkevia ja armoreihin sonnustautuneita... susia? Noista lähtevä haju oli vieras. Aseina näytti olevan ainakin jouset. Alfa vilkaisi tovereitaan, nyökäten noille merkiksi, että he yrittäisivät napata edes yhden ruhon. Aikuista hirveä ei tietenkään ketterästi saataisi napattua matkaan, mutta pieni vasa. Rafe saisi hoitaa sen ja juosta edeltä. Vilkaisu Aceen kertoi, että he jäisivät näitä kaksijalkaisia susia härnäämään.
Suunnitelman ollessa selvä, kävi Fergus etunenässä hyökkäämään piilostaan, Ace perässään. Rafe odotti puolisekuntia, ennen kuin seurasi perässä syöksyen kohti yhtä vasan ruhoa. Fergus hyökkäsi lähinnä olevat suden kimppuun ja Ace otti toisen mustanaamaisen otuksen.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ti Syys 13, 2016 12:57

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Cole, Ivor (Refgor npc)

Cole tallusti laumansa mukana metäsällä välillä nuuhkien maata muka niin tärkeänä, vaikkei pennulla vielä ollut täyttä käsitystä siitä mitä oli tapahtumassa. Sen pieni valkoinen karvapallo oli kuitenkin oppinut, tai pikemminkin opetettu, ettei Cole saisi lähteä metsästyksen aikana omille teillensä vaan olisi hiljaa muiden mukana. Ympäriinsä juoksevasta pennusta olisi vain haittaa metsästyksessä, etenkin kun Cole vielä näkyi valkoisen karvapeitteen avulla metsän pohjassa kuin kärpänen valkoisella paperilla. Joten pentu kulki aikuisten kanssa.

Refgor, että Ivor olivat kumpikin valmistautumassa lähtöön ja laittamassa saaliitaan kasaan matkaan varten kun yllättäen metsän keskeltä juoksi kaksi aikuista ihmissutta suoraan päin. Kumpikin demonikoira käänsi katseensa hyökkääjiin. Refgor näkyi innostuvan yllätys tekijästä ja naurahti kevyesti. "Taidamme tänään saada taljojakin saaliiksi!"
Tummaturkkinen, tiikeriraitainen Refgor siirsi jousensa selkäänsä roikkumaan ja kohtasi mustaturkkisen hukka vastustajansa kasvotusten vailla mitään pelkoa. Refgor yritti napata Acen terävä kyntiseen käteensä, mutta hukka pysäytti vauhtinsa ja jäi ärisemään turvallisen välimatkan päähän. Refgor näytti pettyneeltä.
"Pelkuri.." Demoni sihahti ja otti jousensa, sekä viritti siihen nuolen ja ampui sillä pelkuriksi osoittautunutta ihmissutta. Hukka tosin vain väisti sen kevyesti äristen paikaltaan, uhkaillen, yrittäen näykkiä demonia jalkoihin.

Ivor ei joutanut seuraamaan veljensä yksinäistä "taistelua" mustaturkkisen ihmishukan kanssa kun hänen seuraksi vaikutti tulleen lauman suurin yksilö hampaat esillä ja rynnäten suoraan päälle. Ivor laittoi kätensä suojakseen ja antoi ihmissuden purra itseään käsivarresta. Ivor irvisti minimaallisesti ja yritti tarrata harmaaturkista kiinni niskavilloista lyödäkseen pedon maahan ja sitä kautta painaa painonsa alle.
"Refgor!" Ivor karjasi veljellensä huomatessaan kolmannen suden yrittävän heidän saalita raahata mukanaan metsään. Sitä ei sallittu. Refgor mumisi muutaman sanan ja hänen kätensä turkin alla olevat riimut alkoivat hohtamaan kirkkaana ja kuin tyhjästä demonin käteen muodostui valkoisen hohdon saattelemana valtava kirves. Refgor veti kätensä taakse ja heitti sen kohden saalista raahaavaa ruskeaturkkista Rafea, jos nuorukainen ei olisi väistänyt... tuolla olisi tällä hetkellä valtava haava kyljessä. Raskaan näköinen kirves oli uponnut syvälle maahan ja jäi siihen. Refgor virnisti itsekseen, seuraava osuisi. Sen enempään Refgor ei ehtinyt miettimään kun mustaturkkinen susi oli rohkaistunut ja iskenyt hampaansa hänen käsivarteen, roikkuen siinä ja repien lihaa auki. Refgor irvisti ja avasi valatavan terävä hampaisen kitansa karjaisten ja tähtäsi leukansa suoraan Acea päähän.

Cole oli jäännyt nuorimpana sivummalle seuraamaan tilannetta metsän suojiin, vaikka välillä sieltä jotakin kivikon seasta kurkkasikin valkoinen pää esille.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ti Syys 13, 2016 1:23

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Fergus hieman harmitteli kohteen valintaansa. Ace oli tuntunut saavan agresiivisemman yksilön kontolleen, mutta kyllä tämäkin omituinen kaksijalka pisti hyvin hanttiin. Ote toisen kädestä ei höllännyt ja kun mokoma yritti kieräyttää alfan maahan, kävi uros painamaan takajalkansa tukasti maahan ja työnsi kaikin voimin vastaan tasaisesti äristen ja muristen. Etutassujen kynnet yrittivät raapia toista naamasta.
Rafe parka pelästyi outoa valoasetta, joka sai tämän päästämään irti saaliista. Nuorukainen katsahti demonisutta, joka sen oli heittänyt. Onneksi Ace käytti tilaisuuden hyväkseen ja kävi päälle. Tosin tämä kaksijalkainen ei käyttänyt ainoastaan käsiaan, olivathan nuo jonkinlaisia susia, joten suuri kita kävi tarttumaan Ace päästä.
Rafe ei jahkailut vään kävi toverinsa hätiin, pyrkien tarttumaan raitapetoa kaulalta pakottaakseen tuon otteen hältymään haltia ystävästä.

Ferguskin huomasi mustaturkkisen pahan tilanteenm, mutta hän ei kykenisi auttamaan, hänellä oli oma vastus hoidettavana. Alfa myös toivoi, että pusukossa piilotteleva pentu pysyisi aloillaan ja tottelisi, jos hän käskisi tuon juosta takaisin kotiin.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ti Syys 13, 2016 2:25

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Harmaaturkkinen silmäpuoli ei tuntunut olevan tyhmää sorttia vaan pisti vastaan kun Ivor oli yrittänyt lyödä pedon maahan, painaa painonsa alle, jolloin punaturkkisen demonin iskusta tietenkin katosi se tarvittava voima kaataa aikuinen ihmissusi maahan. Sen lisäksi että äkäinen hukka repi käsivartta verille terävillä hampaillaan. Ivor kuitenkin piti alfa suden paineen alla painamalla tuota yhden käden voimalla alaspäin samalla kun kohotti toisten kätensä nyrkkiin ja yritti päästä iskemään ihmissutta kylkeen, palleaan lamauttaakseen silmäpuolen hengityksen väliaikaisesti. Tosin samalla hukan kynnet pääsivät yltämään kohden kasvoja ja ne raapivat Ivorin kasvojen sivuun viiltohaavoja. Demoni murahti tyytymättömänä paljastaen vastustajalle terävät hampaansa ikenien välistä muristen. Katseessa ei näkynyt vihaa tai verenhimoa, se oli vielä rauhallinen.
Ivor pyrki nostamaan kättään purevan hukan ilmaan ja iskeä pedon voimalla selkä edellä takanaan olevaan puuhun niin monta kertaa kun siihen oli vain tarve. Pakottaa peto päästämään irti kädestä mahdollisimman suurta vahinkoa tuottaen.

Refgor oli onnensa rajoissa kun se oli saannut leukojensa välissä pyristelevän vastustajan hampaisiinsa ja puristi leukojaan vasten Acen päänahkaa, josta terävät hampaat alkoivat hitaasti lävistämään haltiasuden päätä kuin hidas piikikäs puristin. Ace huusi ja ulisi leukojen lävistäessä mustaturkin nahkaa lähestyessään kalloa. Se olisi varmasti vammauttanut mustaturkin pois tästä taistelusta, eihän ihmissusia voinnut tappaa kuin hopealla, ellei ruskeaturkkinen nuorukainen olisi tullut väliin. Refgor tunsi terävät hampaat kurkullaan silmien laajentuessa hetkeksi kun nuorukainen oli päässyt puristamaan henkitorvea. Sitä ruskeaturkki puristikin koko voimallaan Refgorin pihistessä otteessa ja lopulta paikatessa Acen sivuun.. oli Refgor samantien nuoremman kimpussa. Terävät kynnet upposivat nuorukaisen hartoihin ja demoni riuhtasi vielä pillissään roikkuvan ihmissuden irti niin että veri tirskahti purema haavasta. Rafe paiskattiin maahan demonin eteen, eikä Refgor aikonut päästää nuorukaista pois. Se painoi Rafen jalallaan maata vasten, kutsui käteensä aseensa ja nosti valtavan kirveen leikatakseen pedon pään poikki.

Ivor näki veljensä tekemiset, mutta ei puuttunut niihin. Alfan ja Ivorin taistelu oli keskeytynyt hetkeksi, mutta ei kestänyt kauaa kun Ivor teki oman aloitteensa tällä kertaa. Ivor pyrki alfan lähelle, lyödäkseen tuota kasvoihin terävillä kynsillään kasvojen sivusta.. sitten samantien toiselle puolelle ja jatkoi sitä niin kauan kun harmaaturkki sitä vain antoi tehdä, perääntymättä.

Cole seurasi tilannetta nojaamalla etujaloillaan korvat pystyssä kiveä vasten. Tilanne ei näyttänyt hyvältä, ei edes pennun näkökulmasta ja huoli nousi siinä vaiheessa valtavaksi kun Rafe oli tuon tummaturkkisen kaksijalkaisen susi otuksen tähtäimessä. Cole ei voinnut katsoa sitä sivusta kun leikkikaveri oli menettämässä päänsä! Cole hyppäsi kiven päälle ja lähti juoksemaan mäkeä alas pikku jalat maata rummuttaen, hyppäsi ja upotti pienet hampaansa mustaturkkisen jalkaan roikkuen siinä muristen. Refgor oli pysäyttänyt iskunsa ja katsoi alas pentua kasvoille leviten virne. Demoni alkoi nauramaan ja potkaisi vain pennun kauemmaksi. Sinne se kieri useamman metrin kuin jalkapallo maassa.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ti Syys 13, 2016 3:39

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Fergus joutui hetkellisesti demonisuden räsynukeksi, mutta pisti hanttiin, kun selkä iskeytyi puunrunkoa vasten. Äristen ja edelleen toisen käsivartta purren. Alfa ryhtyi vääntämään kättä murtaakseen sen tai edes tuottamaan sen verran kipua, että hänen retuuttamisensa olisi pakko lopettaa.
Sillä välin Ace oli päässyt pinteestä kiitos Rafein, mutta nuorukainen oli puolestaan pulassa. Rusketurkki, pyrki takaisin ylös, kun isokorsto oli hänet maahan viskannut. Isku oli kuitenkin lyönyt ilmat pihalle ja ylös pääsy oli vaivalloista. Ace läähätti pää verisenä sivummalla, käyden hyökkäämään vastustajan nilkaan hivenen voimattomasti, mutta yritti kaikensa kampata tuon.

Fergus saattoi nähdä sivusilmällään vilahduksen valkoista, kun Cole syöksyi piilostaan leikkikaverinsa avuksi. Alfa haukahti käskevästi perääntymään, mutta raita turkki yrittä päästä hänen päällensä jälleen. Harmaa niska oli päästänyt jo tuon käsivarresta irti ja pyrki nyt luikahtamaan tuon kyljen alta, käyden syöksymään mustanaamaa kohti, joka nyt niin julmasti potkaisi pennun kauemmaksi. Alfa kävi raivolla päälle, yrittäen selättää mokoman alleen. Kukaan ei koskenut hänen poikaansa!
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Syys 14, 2016 6:48

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Silmäpuolinen harmaaniska päätti vaihtaa kohdettaan huomatessaan lauman nuorimman joutuneen ongelmiin Refgorin takia. Alfa sukelsi punaturkkisen käden alta Ivorin ohi Refgoria kohden ja Ivor kääntyi sen mukana kohden vihollistaan.
"Refgor varo!" Ivor päästi varoituksen ilmoille, jolloin mustaturkkisen isoveljen huomio kääntyi valkoisesta karvapallosta päälle raivolla rynnivään alfaan. Aikaa ei ollut väistämiseen ja jalassa yhä roikkuva mustaturkki olisi sen kuitenkin estänyt, aiheuttanut mahdollisen kohtalokkaan kaatumisen vihaisen harmaaturkin alle. Siispä Refgor otti alfan suoraan vastaan kirveensä kanssa. Valtava kirves heitettiin taakse, josta se lähti suoraan sivuttaiseen iskuun suoraan tähdättynä päälle yrittävään alfaan aikomuksenaan lävistää tuon kyljen.

Ivor ei ollut yhtään sen enempää jäännyt katsomaan tilanteen selviämistä vain veljensä voimin vaan juossut alfan perään tarkoituksenaan hypätä silmäpuolen selkään, päästä puremaan niskaan ja lopettaa tämä turha taistelu.
Cole oli pysähtynyt aikaa sitten pyörimiseltään ja yritti horjuen ylös, ravistaen päätään.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Syys 14, 2016 9:28

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Jaloilleen päässyt Rafe saattoi nähdä kirveen, joka pian ottaisi yhteen päälle käyvän Ferguksen kanssa. Ruskeaturkki ponnisti yrittäen napata isoa korstoa ranteesta, samalla kun Alfa kävi päälle. Fergus saattoi tuntea, kuin kirveen terä kävi hivelemään kylkeä, mutta se ei uponnut niin syvälle, että pahempaa vahinkoa olisi käynyt, kiitos Rafen.
Acekin yritti edelleen parhaansa saadakseen demonisuden kaatumaan.

Kauaa harmaaniska ei ehtinyt olla mustanaaman kimpusssa, kun takaa päin kävi päälle aiempi raitaturkki. Fergus ärisi ja joutui toisen pakottamana laskeutumaan alas maahan. Mokoma kävi hänen niskaansa käsiksi, mutta alfa ei aikonut lösähtää tuon painon alle maahan alistuneena. Hän vain murisi ja piti neljä raajansa pystyssä, vaikka toinen painoi kuin synti.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ke Syys 14, 2016 11:01

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Petollinen hymy levisi Refgorin kasvoille kun kirves alkoi lähestyä uhkaavasti alfa suden lihaa, mutta yllättäen käden liike sai pysäytyksen. Kivun tunteen kirvestä pitävässä kädessä ja virne pyyhkiytyi mustaturkkisen demonin kasvoilta muuttuen ärtyneeksi, häirityksi. Jälleen tuo nuori ihmissusi oli häirinnyt häntä! Refgor paljasti koko hammas rivistönsä karjaisten ruskeaturkkista Rafea kohden ärtyneenä samalla kun päästi kirveestään irti ja vapauttaen kätensä turhasta painolastista. Rafe oli aikomassa kääntyä Rafea kohden terävät kynnet ja hampaat ojossa kun yhä jalassa roikkuva Ace repi jalkaa päinvastaiseen suuntaan saaden demonin tasapainon horjumaan hetkeksi. Ace ja Rafe repivät silloin kovemmin ja mustaturkkinen kaatui maahan, mutta vain hetkeksi kuin karjuen demoni repi itsensä ylös ja kävi jalassa roikkuvan Acen kimppuun koko painollaan. Haltiasusi päästi irti jalasta ja perääntyi nyt henkensä edessä vihastunutta demonia, Rafen yhä roikkuessa kädessä kiinni.. yrittäen pysäyttää kivusta välittämättömän demonin.

Ivor oli saannut alfan allensa ja kirjaimellisesti makasi harmaaturkin päällä koko painollansa, joten oli jopa ihailtavaa että silmäpuoli jaksoi pitää demonin koko painon päällään. Ivor ei alkanut kuitenkaan tahtojen taistoon alfan kanssa vaan nappasi alfasta kiinni kylkien ympäriltä ja nosti tuon ilmaan muutaman sekunnin ajaksi ennenkuin heitti vierellensä maahan.
"Käske laumasi perääntymään!" Ivor ärähti korvat luimuun painettuna ja tietenkin oletti lauman suurimman olevan se johtaja. "Ette saa täältä mitään. Tosin me saamme pian susipaistit illaksi." Ivor uhkasi ja no ehkä se oli tottakin. Ivor ei ihmettelisi yhtään jos Refgor pistäisi sudet pataan porisemaan tämän jälkeen jahka saisi nuo kynsiinsä.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ke Syys 14, 2016 12:08

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Tasainen murina muuttui vihaiseksi ärinäksi, kun demonisusi hänen takanaan kävi Ferguksen nostamaan aloiltaan ja paiskasi maahan. Hiljainen uikahnut urokselta pääsi, ennen kuin hän pääsi kierähtämään ylös. Vastustaja ei hyökännyt, käski häntä laumoineen perääntymään. Harmaaniska vilkaisi kiireesti ymärilleen, huomaten Rafen, kuin Acenkin olevan pinteessä.
Silmäpuolen punainen katse palasi raitaturkkiseen ja äreähaukahdus kahajti ilmoille. Hän kästi Acea juoksemaan, Rafe sai luvan napata Colen mukaansa. Nuorukainen haukahduksen kuullessaan tiputtautui irti korston ranteesta ja pääsi onnekseen luikkimaan karkuun, kun Ace piti mustanaaman vielä hetken kiireisenä. Ruskeaturkki yritti napata valkoisen karvapallon niskasta kiinni, niin kuin alfa oli käskenyt.

Sillä välin kävi Fergus kääntymään Acea jahtaavan puoleen. Haltiasusi juoksi alfansa ohitse, samalla kun tämä haukkui härnäävästi demonisudelle kiinnittääkseen tuon huomion itseensä. Onnistui siinä tai ei, Fergus kävi aiemmin kasasta kauemmas raahatun hirven vasan kimppiin ja tarttui sitä hampaillaan niskasta, lähtien juoksemaan laumansa perään se suussaan. Olihan hän asteen muita hitaanpi, mutta kyllä kaksijalat saisivat reippaasti juosta, jos tahtoivat saaliinsa takaisin.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Syys 25, 2016 6:33

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Cole painautui alas kun Rafe juoksi kohden ja nappasi pennun niskasta kiinni, lähtien roikottamaan pentua mukanaan pois taistelu paikalta kun Fergus jäi vielä viihdyttämään kahta outoa susi otusta. Refgor juoksi yhä Acen perässä terävät hampaat esillä kun näkyviin tuli uusi vihollinen, joka räksytti ja halusi demonin huomion. Refgor pysähtyi nelinkotin ja paljasteli niskakarvat pystyssä hampaitaan alfalle. Taistelua ei kuitenkaan syntynyt kun susihukka otti askeleita taaemmas ja nappasi vielä hirven vasan matkaansa, lähtien jolkottamaan laumansa perään.
"Helvetti!" Ivor sähähti hampaiden välistä ja lähti juoksemaan harmaaturkkisen alfan perään, joka niin kovasti yritti saaliin kera paeta. Sääli että tuo oli paljon hitaampi saaliinsa kanssa kuin ilman. Ja vaikka kokoa Ivorilla olikin, se ei ollut hidas juoksemaan. Puhumattakaan Refgorista, joka oli yhtä pian veljensä rinnalla juoksemassa.

Ivor otti jousen ja pysähtyi virittäen siihen nuolen, jännitti jousen ja päästi nuolen matkaan. Nuoli suhahti ilmassa ja kohta kuului vinkaisu ja melkoinen rytinä kun iso susi kaatui.
"Hyvä osuma." Refgor totesi kehuskellen ja käveli katsomaan mihin oli osunut. Suoraan jalkaan, joten tuskin tuo rakki tuosta pitkälle lähtisi yksinään kulkemaan.
"Tehdään siitä paisti, en ennen ole maistanut ihmisutta.. sutta kyllä." Refgor ehdotteli huulia lipoen jo Ferguksen tulevaa kohtaloa veljellensä samalla kun kaivoi taskustaan köyttä. "Tosin sen turkki pitää ottaa talteen." Refgor pohti ääneen ja sai Ivorin pyöräyttämään silmiään.
"Jos aiot syödä sen.. teet sen kaukana kotiani. En halua olla osallisena leikeissäsi." Ivor huomautti veljellensä pidelle purtua kättä. Hän ei aikonut olla osallisena tämän ihmissuden paloittelussa, saati sitten halukas syömään sitä. Älykäs sekin oli, kuten hekin.
"Nössö.." Refgor urahti ja sai iskun niskaansa.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Syys 25, 2016 9:03

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Kaksikko lähti jahtaamaan alfaa, niin kui ntämä oli toivonutkin. Fergus käänsi kurssinsa itään, johdattaakseen oudot rakit pois päin heidän piilopaikaltaan. Hivenvasan ruho pysyi suden matkassa, mutta se laahkasi maata ja hinasti vauhtia. Sen elottomat raajat heiluivat ja iskivät ärsyttävästi välillä kylkeen tässä vauhdissa.

Fergus ei katsonut taakseen, mutta kuunteli mitä takanaan tapahtui. Hän yritti puikkelehtia puunlomissa parhaansa mukaan, olihan kaksikolla jouset mukanaan. Alfan harmiksi yksi nuolista kävi häntä osumaan, eikä hän voinut muuta kuin vinkaista, päästäen vasan suustansa. Iso harmaa ruumis teki puolittaisen voltin ilmassa, ennen kuin kaatui maahan. Vasenta takajalkaa kivisti, nuoli oli osunut alareiteen. Fergus kompuroi takaisin jaloilleen, vaikka joutuikin pitämään haavoittunutta jalkaansa ylhäällä. Pakoon tässä ei enää kannattanut lähteä, hän olisi helpompi maali nuolille. Alfasusi kääntyi ympäri hampaat isossa irveessä muristen lähestyville demonisusille.
Jotain kaksikko puhui hänen nahastaan ja syömisestäkin, mitä kanibaaleja nämä muka olivat? Fergus ei kuitenkaan aikoisi antautua niin helposti.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ma Syys 26, 2016 12:04

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Hukka osoitti sisuaan ja nousi ylös maasta muristen koko purukalustoa esitellen. Refgor nauroi kevyesti tälle. "Ärrr! Pataan päädyt silti rakki." Refgor naureskeli silmäpuolisen alfan uhittelulle, ei demoni pelännyt yhtään sen sijaan tummaturkkinen selvi käsissään paksua köyttä, jolla aikoi suden sitoa. Refgor iski jalkansa suden kylkeä vasten ja painoi pedon alas maahan ulisemaan ja rähisemään, siinähän sätki kun kovakouraisesti Refgor puremista välittämättä sitoi hukan etu-ja takajalat yhteen somaksi nipuksi jättäen perään köyden pätkän josta sutta voisi raahata perässä kotiin asti. Ivor katsoi veljeään paheksuvasti, mutta ei jaksanut käydä riitelemään veljensä kanssa asiasta. Sen sijaan punaturkkinen käveli vasan luokse ja heitti sen olallensa roikkumaan.
"Toivottavasti muut saaliit eivät ole kadonneet sillä aikaa." Ivor mutisi samalla kun lähti kävelemään takaisin purolle, josta he olivat lähteneetkin, veljen tullessa perässä sutta raahaten perässä. Tosin ei sitä oltu ehditty kävelemään edes metrin vertaa kun takaa kuului ääni, joka ei kuulunut kummallekkaan veljeksille. Refgor ja Ivor kääntyivät kohden takana olevaa sutta, joka ei ollut enään susi vaan köysissä oleva mies.
"Oh, susi vaihtoi herkullisemmaksi? Aina vain parempi~" Refgor virnuili lipoen huuliaan.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ma Syys 26, 2016 9:54

Re: Varas, paha varas || Janniii!

Fergus kävi puremaan jalkaa, joka hänet oli maahan pakottanut. Susi ärisi ja rimpuili, kun sen raajoja käytiin sitomaan, mutta äkäisestä kampailusta huolimatta, oli alfa joutunut nalkkiin. Edelleen muristen vihaisena, harmaa niska vääntelehti köysiä vastaan, samalla kun kaksikko jotain keskenään keskustelivat, lähtien raahaamaan häntä kuin mitäkin saalista.
Asento oli ihhottava ja kömpelö tässä muodossa. Fergus ei olisi tahtonut käydä muotoaan vaihtamaan, kun ei kerran pääsisi kunnolla savukkeisiinsa käsiksi, mutta vaihtoehtoja ei tuntunut olevan. Äristen ja köysissä vääntelehtien, Fergus saattoi tuntea kuinka niiden puristava ote hölleni hieman, kun muoto vaihtui sudesta ihmiseksi. Inhottava jännityskin kävi selkärankaa vääntämään ja kulkemaan sormenpäihin asti, onneksi miehen sätkiminen peitti suuremmat tärinät.

Vaikka käydet olivat löystyneet, oli niistä silti vaiva käydä vapautumaan. Turhautuneena Fergus kävi ärähtämään ja se kiinnitti kaksion huomion. Punainen katse kohosi vihaisena mustanaamaiseen suteen, kun tuo kehtasi hänelle virnuilla. "Komeasta turkista kyllä jäätte paitsi, harmillista." Fergus tuhahti, samalla kun kävi taipumaan kohti sidottuja jalkojaan ja väänsi reidestä sojottavan nuolen katki, se oli ärsyttävästi tiellä.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ma Syys 26, 2016 1:24

Re: Varas, paha varas || Janniii!

"Lihaisia, sian makuinen, ihminen korvaa turkkisi hyvin." Refgor totesi takaisin kun hukka kävi uhittelemaan kiukkuisuuttaan hänelle, samalla demoni hinasi silmäpuolisen ihmisen lähemmäksi itseään ja nosti kasvojensa tasolle roikkumaan.
"Mutta kerta turpasi halusit avata niin voit samalla kertoa mahdollisen viimeisen toivomuksesi?" Refgor kyseli Fergukselta vain kiusaa tehdäkseen ihmissudelle ja olisi varmasti jatkanut sitä kun tuli isku alaleukaan, joka löi mustademonin hampaat yhteen kuuluvan loksahduksen kera. Ivor loi varoittavan katseen veljeensä joka leukaansa hieroi ja kääntyi sitten veljensä kädessä roikkuvan ihmissuden suuntaan.
"Sinulla tosiaan on parasta olla parempaa sanottavaa tai veljeni tosiaan grillaa sinut illallisekseen." Ivor huomautti ja jos hukka ei tajunnut, Ivor juuri vihjasi että hukalla oli mahdollisuus pelastaa nahkansa vielä.. mutta jos suun soittaminen jatkuisi, harmaaturkki olisi kepin nokassa iltaan mennessä.
"Älä viitsi! Minulla on sopivat mausteetkin kotona!" Refgor harmitteli veljellensä, jonka päätä ei lähdetty kääntämään ellei Refgor sitten tappelua halunnut. Ivor huokasi ja kääntyi takaisin ihmissuden puoleen.
"Sinuna pyytäisin anteeksi häneltä.. ja hyvin." Ivor huomautti nyökäten veljeensä. Ferguksen lauma oli vahinkoa tuottanut kummallekin veljeksille, mutta Refgor oli kärsinyt eniten fyysisesti. Uroksen kaula vuosi hiljalleen yha puremasta. Ruokavarastot olivat tyhjillään ja ylinmääräisten haavojen parantaminen tarvitsi ruokaa ja hoitoa. Sen lisäksi että hukka soitti suutaan. Refgor oli ylpeä demoni, eikä katsellut nenillensä pomppimista ja kyllä se hankki oikeutta, vaikka sitten omalla oikeudella.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Seuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö