oh f*ck it's you again...


Kuninkaan velhon, Blackin, asunto. Tämä pieni mökin tapainen asunto on täynnä kaikkea mitä velholta voi odottaa, taika tavaroita. Tänne voit tulla kysymään apua kaikkein vaikeimpiinkin asioihin, tosin se on toinen asia suostuuko velho auttamaan. Mökki on melko pieni ja pimeä, ikkunat ovat pieniä ja niistä ei paljoa valoa tule. Huoneistoon kuuluu keittiö, makuuhuone, oleskeluhuone ja komero. Oleskelu huone on ensimmäinen huone mihin tulet kun astut sisään isosta puuovesta.
Lisäksi mökki sisältää salakäytävän, jonka rakentamiseen velho on käyttänyt taikuutta. Salakäytävän ovi muistuttaa tavallista komeron ovea, mutta sen takaa aukeaa suuri, pitkä käytävä joka on täynnä ovia...

Valvojat: Crimson, Aksutar

Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Huhti 25, 2009 8:10

Kalmankoira

Kalma käveli hiljaisena pitkin metsää, tai ei nyt ihan miten sattujaan. Kyllä hän tiesi minne oli menossa ja kuinka pitkä matka sinne olisi. Kalma kuitenkin säpsähti kun kuuli jostakin lähistöltä rapinaa. Se ei ollut mikään iso noin mitättömästä rapinasta päätellen ja normaalisti Kalma olisi jättänyt tämän tutkimatta, mutta ties vaikka tuolla jossakin oli hänelle seuraa... Tai rapistelija oli vain joku samperin elukka ja hän tekisi turha reissun. Hetken Kalma tapitti äänen suuntaan päntäten mielessään vaihtoehtoja, mutta lopulta uteliaisuus vei voiton ja mies lähti lähestymään äänen aiheuttajaa mahdollisimman hiljaa.
Hitaasti mies lähestyi ja varoi jokasta askeltaan, ettei vain astunut vahingossakaan okasn päälle ja säikyttänyt tätä mikä-lie oliota karkuun. Ja kun Kalma sai tuon otuksen hän sai sen todeta olevan ihmis lapsi. Mitä tuo keskellä metsää seilasi ja viellä tähän aikaan? Oli syy mikä hyvänsä tuo ei todellakaan kuulunut tänne. Päätyisi viellä ateriaksi tai jotain muuta ei-niin kivaa. Kalma astui kunnolla esille pimennoista ja kävi tuota lasta läpi katseellaan, tuo on ehkä joku viisi kuusi vuotias. Toivottavasti ei mikään hankala, sillä se tästä viellä puuttuisi.
"Hei, mitä sinä tänne metsään olet eksynyt pikkuinen?" Kalma kysyi yrittäen vaikuttaa mahdollisimman vähän uhkaavalta, vaikka se nyt olikin varsin mahdotonta hänen ulkonäöllään.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Monarkki

Viestit: 14486

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Huhti 25, 2009 9:51

Anemone

Anemone ehti tovin istua kivellä ja pöyritellä käsiään sylissään, kunnes miehen ääni keskeytti hänen ajatuksensa. Anemone vilkaisi nopeasti miehen suuntaan ja tuijotti tätä päästä varpaisiin hetken, ennen kuin avasi suunsa.
"eksynyt tosiaan... en löydä enää kotiin.. äiti on varmasti huolissaan ja isä myös.. en haluaisi huolestuttaa heitä, äiti kun on muutenkin aina huolissaan.." Anemone sanoi nousten seisomaan kivelle.. nyt hän pystyi puhumaan kasvotusten miehen kanssa, siinä kivellä seisoessaan, vaikka ei Anea haitannut vaikka hän olisikin joutunut katsomaan ylös puhuessaan.. hän oli jo tottunut siihen, pieni lapsi kun oli.
"tiedätkö sinä missä koti on?" Ane kysyi sitten toiveikkaana, pieni, viaton hymy kasvoillaan tältä vieraalta.. äiti oli kieltänyt puhumasta vieraille, mutta Ane nyt sattui olemaan naiivin luottavainen jokaiseen joka hänelle puhui.
"Asun linnalla ja siellä on iiiiso puutarha. Isällä on oma tönö linnan pihalla ja Ophelia täti asuu kappelissa!" Ane alkoi selittämään, hokatessaan että asiaa saattaisi auttaa jos hän kertoisi missä tämä koti oli.

//tuli tässä mieleen että pitäisikö peli siirtää jonnekkin metsälle päin? Vai joelle? //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Huhti 25, 2009 10:23

Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Edellinen

Paluu Velhon asunto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö