New wolf || Janni


Keväisin pohjoisemmat joet vyöryvät vuolaina, lumien sulaessa ja valuessa jokeen. Joki on arvaamaton ja välillä virtaa rauhallisesti, yltyen kuitenkin yllättäen pauhaavaksi koskeksi. Jokien ylitse kulkee yleensä kivisiä siltoja, joita jotkut rosvojoukot pitävät erittäin tarkasti silmällä...

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Marras 19, 2016 2:27

Re: New wolf || Janni

Kalma ei liittynyt Ferguksen virnuiluun päättää asioista hänen puolestaan, mutta päätti pitää suunsa kiinni vakavan ilmeensä kera. Kalman oli kuitenkin tultava tänne jos halusi mistään suojaa metsästäjiä vastaan, kerta hukka oli hölmömpi kuin hän itse, jota todisti aavekoiran kädessä oleva syvä haava. Ja ehkä se susihukka oppisi jotakin Ferguksen laumalta.. ehkä. Sääli ettei hän tulisi muistamaan illan tapahtumista yhtään mitään.
"Tuo oli huojentava kuulla.. ja toivon että pysymme siinä." Kalma tokaisi kun Fergus kertoi että he vain metsästivät täydenkuun aikaan omalla reviirillään, eikä tarkoituksena ollut lähteä ihmisiä ahdistelemaan pitkin kyliä. Kalman henkinen puoli ei kestäisi missään nimessä uusintaan siitä mitä hän oli joskus kauan aikaa sitten ollut, murhaaja ja huvikseen tappaja.

Fergus kertoi vielä ettei tiennyt Kalman aseista, mutta käski kysymään Acelta, jota Kalma nyökkäsi ja lähti palaamaan takaisin keittiöön jossa oli haltian nähnyt aikaisemmin.
Haltia yhä istui keittiönpöydällä lapsen kotitehtävät edessään kun Kalma tuli ja kysyi aseistaan. Ei haltiakaan niistä varma ollut kun varastettua tavaraa tuli ja meni, mutta lähti näyttämään aavekoiralle varastoa jossa tavaroita säilytettiin. Kalma kävi aseita läpi, joita löytyi vähän kaikenlaista ja kokoa. Suurin osa näytti olevan juuri metsästäjiltä saatua ainakin järeistä jousista ja aseista päätellen, jotka oli tarkoitettu juuri ihmissusien tappamiseen. Kalma kävi hieman penkomaan ja siirtelemään tavaroita kun sai näkyviin tutun asevyön, jossa yhä roikkui hänen kaksi lyhyttä lohikäärmeen päillä koristeltua lyhyttä miekkaa. Kalma nosti vyön esille ja laittoi sen lantiollensa roikkumaan. Kalma kiitti haltiaa ja palasi sittemmin Ferguksen tykö.
"Palaan kotiin, nähdään." Kalma ilmoitti ja lähti kävelemään kohden raskaita rauta ovia, työnsi ne auki ja katosi pihalle.

****

Toinen täysikuu oli tulossa ja Kalma jolkotti kieli pitkällään koirana tuttua vuorenrinnettä ylös. Oli jo hämärää ja pian kuu alkaisi kiipeämään taivaalle. Kalma oli saapunut Kelth-vuorien lähistölle jo edellisenä iltana, mutta jäännyt lähistölle lepäämään kerta päivällä ei voinnut liikkua. Nyt Kalma jolkotti mustana karvakasana rinnettä ylös ja pääsi pian laaksoon, jota peitti valkea lumipeite. Ilma oli viileää ja pientä paukku pakkasta oli jo ilmassa. Lumi vain vielä puuttui alhaalta, mutta ylhäällä vuorella sitä jo näköjään oli.
Kalma muuttui ihmiseksi portailla ja työnsi raskaat rautaovet auki säpsähtäen hieman paikallaan nähdessään Ferguksen istumassa valtaistuimellaan, mutta hymähti. "Hei.." Kalma tokaisi vähemmän hilpeänä ja vaikutti hermostuneelta. Täysikuu saattoi Fergukselle olla ylpeys, mutta Kalmalle se vain tiesi tuskallista ja kivuliasta muutosta josta hän ei muistaisi kuitenkaan myöhemmin mitään. Onneksi kuun nousuun olisi vielä tunteja.
"Oletko varma ettet halua sitoa minua?" Kalma kysyi kuitenkin katsoen säälivästi Fergusta, vaikka alfa oli jo kertaalleen tiukasti kieltäytynyt sitomasta uutta lajikumppaniaan. "...En vain välittäisi lähteä riehumaan ympäriinsä." Kalma sanoi hiljaa ja päätti käydä itsekkin istumaan alas vaikka sitten lattialle. Kalma napitti rautaovia, jotka oli sulkenut perässään ja sulkeutui ajatuksiinsa.

// Okei jotain niin kökköä, mut siinä :D //
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti La Marras 19, 2016 6:30

Re: New wolf || Janni

Fergus retkotti valtaistuimellaan katse kohti kattoa hajamielisesti, sillä välin kun Ace ja Rafe seurasivat alfaansa sivummalta ison tammipöydän äärestä. "Rafe... hae yksih pul-" Mies oli aloittamassa, mutta nuorukainen katkaisi tämän lauseen keskenkaiken. "Olet juonut pullollisen viinaa, se saa riittää."
Mutristaen suutansa susimies laski katseensa katosta nuorempaansa ja murahti tyytymättömänä, samalla kun hatara ote lipesi aiemmin tyhjäksi juomasta viinapullosta, joka kilisten tippui kiviselle lattialle.
Mies näytti hetken siltä, että nousisi ylös ja ryhtyisi räyhäämään, mutta raskaiden ulko-ovien ääni herpaannutti keskittymisen. Koko kolmikko käänsi katseensa sisään astelevaan Kalmaan. "Kalmaaa!" Fergus huudahti ilahtuneena, hoipertaen itsensä ylös. Rafe nousi paikaltaan kiireesti tukeakseen humalaista alfaansa, sillä välin kun Ace asteli Kalmaa vastaan. "Ah, emme edes muitaneet että olet tulossa, anteeksi. Fergus ei ole parahaimmassa tilassa tällä hetkellä." Haltia pahoitteli, vilkaisten susimiehen puoleen, joka töni Rafea pois tätä auttamasta.
"Colen katoamisen jälkeen hän on juonut murheitaan pois aina kun Thean silmä on vältänyt. Täydenkuun aika on hänen mielestään otollisin, kun Thea on turvassa lähikylässä." Ace kertoi murheellinen ilme kasvoillaan.

//Siinä jotain kökköä takas :D //
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti La Marras 19, 2016 8:02

Re: New wolf || Janni

Vastaanotto oli iloinen, joka sai Kalman hieman yllättymään, mutta ei hän ollut odottanut vihaistakaan vastaanottoa, joten Kalma hymyili pienesti alfalle pistäen toki huomiolle Ferguksen humaltuneen käytöksen. Rafe jopa syöksyi tukemaan johtajaansa ja Ace puolestaan käveli Kalman luokse pahoitellen etteivät he olleet muistaneet Kalman saapumista. Kalma veti kätensä puuskaan ja näytti närkästyneeltä. "Kiitos, ehkä ensikerralla jätän muistilapun." Kalma urahti muristen ja kääntyi katsomaan Fergusta, joka oli kännissä kuin sika läävässä, jolle oli annettu viina pullo. Fergus tosiaan ei ollut parhaimmillaan.
Ace kuitenkin lisäsi ettei Ferguksen juomisessa ollut kuitenkaan kysymys hupailusta ja hauskanpidosta vaan alfa joi suruunsa. Kalma kohotti kulmiaan kysyvänä ja kuunteli kuinka haltia kertoi kuinka Cole oli kadonnut ja Fergus joi suruunsa kun Thean, alfan vaimon, silmä oli välttänyt.
"Cole? Se pieni valkoinen karvapalloko?" Kalma päätti kysyä, hän oli nähnyt Colen vain kerran kun oli ollut täällä hoidettavana ja no muuten sitten vain valkoisen vilahduksen oven suulta jos pentu siinä oli ohi mennyt tai käynnyt vierasta kurkkaamassa.
"..Ei kai vain joku..?" Kalma säikähti ajatusta että pieni ihmissuden alku oli joutunut metsästäjien nuolen tielle. Se olisi sääli, vaikka ihmissude pentu olikin ollut.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Marras 20, 2016 5:32

Re: New wolf || Janni

"Kyllä." Ace vastasi Kalman kysymykseen Colesta. "Uskomme, että hän on yhä hengissä. Hänet kyllä yllätti metsästäjä joukko, mutta-" Haltia ei ennättänyt viemään lausettaan loppuun, kun salissa kajahti alfan ääni. "Mutta joku haaaaahka noita-akka vei häneth!" Fergus vastasi Acen puolesta samalla kun hoiperteli kaksikkoa kohti, ottaen tukea tammipöydästä.
"Muttah mitä Kalma? Hmmmm?" Alfa kuulosti siltä, että oli valmis haastamaan riitaa, jos toinen kehtasi ilmaista jos tuolla menisi paremmin kuin hänellä. "Fergus rauhoitu." Ace rauhoitteli miestä, nostaen kätensä tuon olalle, mutta mies vain huitaisi sen pois. "Hmph helpposinun on... vaimoton... lapseton... haltian hyväkäsh..." Susimies mutisi, mutta käänsi odottavan katseensa takaisin Kalmaan, painostaen tuota nyt vastaamaan hänelle.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Marras 20, 2016 8:45

Re: New wolf || Janni

Kalma näytti hieman huojentuneelta kun Ace kertoi että he epäilivät pennun yhä olevan hengissä, vaikka metsästäjä joukko oli pentuun törmännyt, eikä haltia ehtinyt sen pidemmälle kun alfa päätti kertoa loput. Nainen, noita oli lopulta sitten pennun viennyt mukanaan josta Kalma olisi mielellään alkanut keskustelemaan enemmän, mutta Fergus tuli lähemmäksi nojaten tammipöytää vasten ja kysyi mitä aavekoiralle kuului. Kohtelias kysymys yleensä, mutta Ferguksen äänen sävy ei tukenut lauseen ystävällisyyttä. Kalma ei oikein osannut vastata tähän ja jäi suu raollaan tuijottamaan alfaa yrittäen keksiä jotakin nerokasta, ettei tästä seuraisi mitään ikävää. Acekin yritti rauhoittaa kännistä alfaansa, mutta Fergus huitaisi ystävänsä käden pois haukkuen ohessa haltiaa lapsettomudesta. Sitten Kalma palasi takaisin alfan silmätikuksi, jota mies odotti tiukkana vastausta.
"Äh... tuota.." Kalma yritti aloittaa jotakin empien, mutta ei oikein tiennyt mitä tässä nyt olisi pitänyt sanoa. "Noh, tulin kiroukseni tähden tänne, kuten lupasin." Kalma sitten lopulta vastasi. "..Paranteli itseäni." Kalma lisäsi hieman hermostuneena miten Fergus reagoisi tälläiseen tarinaan hänen pienestä elämästä.
"Mutta etkö ole ottanut selvää kuka se noita on?" Kalma päätti yrittää vaihtaa puheenaihetta.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ma Marras 21, 2016 9:20

Re: New wolf || Janni

Fergus jäi odottamaan mitä sanottavaa Kalmalla oli, pitäen pistävän katseensa tuossa. Kohtuullisen vastauksen tuo näytti antavan, sillä alfa ei hurjistunut, eikä käynyt riitaa haastamaan. Tosin toisen puheen aiheen vaihdos sai Acenkin havahtumaan ja tarttumaan susimiestä harteista estääkseen ennen kuin tuo räjähtäisi. "Mitä luuleth että olen yritähnyt?!" Fergus huusi, yrittäen painia haltiaa vastaan, mutta alkoholin sekoittama pää sitä ei kunnolla suonut ja Ace onnistui pitämään tämän aisoissa.
"Fergus rauhoitu, hän yritti vain olla avulias? Eikö?" Haltia yritti rauhoitella, vilkaisten olkansa yli Kalmaa, pyytäen tuota äänettömästi olemaan samaa mieltä. "Pääset pian purkamaan kiukkusi vaikka lähimpään puuhun." Haltia vielä lisäsi viitaten kuun nousuun, jolloin Fergus ainakin lakkasi rimpuilemasta.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 4016

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Marras 27, 2016 11:08

Re: New wolf || Janni

Kalma säpsähti kun Fergus lähti kireälle kannalla aavekoiran puheenaiheen vaihdosta, jolloin Kalma yritti viedä sanaa väliin kun Ace ryhtyi myös itse rauhoittamaan alfaansa vakuuttaen känniselle johtajallensa ettei uusi vieras pahaa tahtonut. Kalma nyökkäili tähän kun Ace haki tukea sanoillensa.
"En tietenkään, haluaisin vain tietää asiasta enemmän.. jos osaisin auttaa." Kalma vakuutteli Fergukselle silkkaa vilpittömyyttään. "Auttasin oikein mielelläni Colen etsinnässä, jos panostukseni kelpaa?" Kalma kysyi ja havahtui todellisuuteen kun mukava riidanhaluinen keskustelu vaihtui todellisuuteen. Täysikuu oli nousemassa taivalla ja Kalma tunsi sen jo lihassaan ja mielessään nousevan pedon kuiskaukset. Kalman kohtalo tosin ei ollut muuta kuin alistua petonsa tahtoon ja antaa sen ottaa vallan täksi yhdeksi yöksi. Kalma veti henkeä ja yritti rentoutua muutoksen ajaksi, mutta se oli mahdotonta kun silmitön kipuaalto pyyhkäisi yli kehon. Kalma älähti kiristäen hampaita ja pidellen kylkiään kun luut rasahtelivat yksitoisensa jälkeen pois liitoksiltaan kivuliaasti uuden muodon ottaessa tilaa itselleen. Karvoitus lisääntyi räjähdysmäisesti ja pää alkoi ottamaan susimaisia piirteitä Kalman kaatuessa kiviselle lattialle ottaen käsillään vastaan, jossa oli valtavat raatelukynnet Kalman omien kynsien paikalla, ja huusi kivusta.
"Ei.. en.. halua." Kalma puri hammasta yhteen vastustellen muutosta, tehden tilanteestaan paljon pahemman kuin se olisi ollut normaalisti. Jos Kalma olisi osannut rentoutua, se olisi päässyt muutoksen kanssa helpommalla. Kalma ei kuitenkaan osannut, eikä ymmärtänyt sitä tehdä, kivut olivat hirvittävät ja tulos väistämätön. Pian lattialla seisoikin joksikseen pieni kokoinen ihmissusi mustalla turkilla varustettuna, silmät olivat eripariset kuten Kalmalla oli normaalisti ja häntä oli kuin puoliksi purtu poikki jossakin.

Susi katseli ympärillensä ja muita susi joita se ei tuntenut, joita mustaturkkinen hieman arkaili korviaan luimistellen ja huomasi sitten silmäpuolisen alfan. Nuoren suden häntä alkoi heilumaan ja se kirmasi harmaaniskaa päin kuin villi pentu, yrittäen tervehdyksenä nuolla Ferguksen naamaa.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ma Marras 28, 2016 7:03

Re: New wolf || Janni

Fergus vain mutisi jotain vastaukseksi kaksikon yrittäessä häntä rauhoitella ja vakuuttaa, ettei Kalma mitään pahaa ollut tarkoittanut. Sen enempää kukaan alfaa ennätti rauhoittelemaan, kun koko joukkoon iski se tuttu tunne, tai no tuskin Kalma vielä mielsi tunnetta tutuksi. Vaikka kolme muuta miestä olivat tottuneet muutokseen ja eivät pidätelleet sitä niin kuin uusi tulokas, kyllä se hieman tuotti kipua ja sai kaikki ärisemään ja vinkumaan kivusta.
Fergus oli ensimmäisenä maassa nelin raajoin, yrittäen pitää tasapainonsa. Muutos humalaisena ei tuntunut mitenkään miellyttävältä ja hetken verran harmaaniska tunsi voivansa pahoin.

Hetken aikaa muutoksen pysähtyessä Fergus huojui paikallaan ja ravisteli sitten päätänsä. Ace ja Rafe olivat asettuneet alfansa rinnalle ja tuijottivat nyt epävarmoina mustaturkkista vierasta. Nuo eivät kuitenkaan hyökänneet ilman johtajansa käskyä. Alfa havahtui tilanteeseen vasta kuin kuuli tassujen tepastelua edestään ja tervehdykseksi tarkoitun nuolaisun kuonolla. Harmaaniska ei tosin tervehtinyt yhtälämpimästi takaisin vaan säpsähtäen ärähti, ottaen hoipertelevaa askelta taakseen. Yksipuolisesta katseesta näki, ettei kaikki ollut kohillaan uroksen humalaisessa pääkopassa ja tämä muristen paljasteli hampaitaan, muttei huonolta ololtaan kyennyt liikkumaan. Ace ja Rafe ottivat mallia alfastaan ja paljastelivat nyt hampaitaan vieraalle.
Edellinen

Paluu Joet ja vesistöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö