kuuletko minua?


Linnasta löytyy käytävää jos toistakin, jolla vaellella päänsä pyörryksiin. Linnasta löytyy myös lumottuja salakäytäviä, jotka ovat erittäin vaikeita löytää tai sitten täysin mahdottomia avata ilman loitsuja. Käytäviä valaisee pimeällä hiljalleen edes takaisin lipuvat sinivalkeaa valoa kajastavat, lumotut valopallot. Käytävät ovat myös melko autioita ja maltillisesti sisustettuja.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Heinä 31, 2008 10:23

kuuletko minua?

jatkuu...

Henry

Henry oli noussut ratsunsa selkään ja asettanut Winin istumaan eteensä. Haltja - joka heidän seurassaan roikkui - istui nyt Henryn takana, pidellen tiukasti kiinni ettei tippunut. Henry kiitti onneaan että hevonen oli melko jykevärakenteinen ja iso, muuten tästäkään ei olisi tullut mitään.
Matka kesti noin puolisen tuntia. Hevonen laukkasi pitkin metsää tauotta, kunnes he alkoivat olla lähempänä haltija kylää. Hevonen hidasti vauhtia ja lopulta he saapuivat kylän reunalle. Haltija jäi heidän kyydistään pois ja kipitti omaan kotiinsa turvaan.
Henry ei saanut kasvoilleen pientä hymyä enempää, sillä hänestä tuntui että hänenkin voimat loppuisivat pian. Eniten häntä kuitenkin huolestutti Winin tila, sillä tämä ei ollut vastannut mitään hänen kysymyksiinsä aikaisemmin. Nyt matka jatkui kohti haltijoiden linnoitusta, nopeasti läpi katujen ja aukioiden, kunnes he saapuivat porteille.
Henry ilmoitti itsensä ja heidät päästettiin portista sisään. Linnan pihalla Henry pysäytti hevosen ja laskeutui alas, ottaen Winin jälleen syliinsä. Hänen jalkansa olivat aivan maitohapoilla, vaikka hän ei edes ollut juossut yhtään! Unen puute alkoi ottaa vallan, sen Henry jo arvasikin. Silti hän raahautui linnan sairastuvalle ja kertoi tarvitsevansa yhden vuoteen, koska hänen ystävänsä ei voinut nyt kovinkaan hyvin.
Lopulta pitkän reissun jälkeen Henry sai laskettua Winin alas vuoteelle, joka oli erillisessä huoneessa. Huone oli melko yksinkertainen ja siisti, siellä oli vain yksi sänky, yöpöytä ja tuoli. Lääkäri lupasi tulla vilkaisemaan Winiä myöhemmin, heti kun kiireiltään ehtisi. Henry istui alas tuolille joka oli vuoteen vieressä ja jäi tuijottamaan Winiä, odottaen tältä jonkinlaisia elonmerkkejä.
"Wini.. kuuletko minua?" Henry kysyi varovasti, ottaessaan Winin käden omaansa.

// ah kun otsikot taas inspaa :'DD ei varmaan haittaa jos ehkä laitan Artin mukaan? :3//

Viesti La Elo 02, 2008 9:17

Winifred.

Wini tunsi olevansa hevosen selässä, mutta siinä samalla hänen tajunsa meni täysin, hän ei muistanut eikä tiennyt mitä tapahtui. Seuraavan kerran kun hän edes kuuli, oli hän jo sairastuvassa, päätä jomotti ja kuumotti. Hän ei saanut aluksi silmiään edes toimimaan.
"Kuule." Wini onnistui sanomaan vaisulla äänellä Henrylle vastaukseksi. Wini sai siirreltyään katsettaan katossa, hänen silmänsä toimivat taas. Wini nosti vasemman kätensä päänsä päälle ja voihkaisi. Pian hän muitikin mitä kaikkie oli tapahtunut.
"Kiitos." Wini sai sanotuksi ja hän hymyili ystävällisesti Henrylle. Pian Wini muisti myös pienen haltian.
"Onhan haltia kunnossa?" Wini voihkaisi ja pomppasi istualleen, välittämättä järkyttävästä kivusta, joka sai Winin näkökentän sumenemaan välillä täysin. Winin ilme oli huolestunut.
"En ikinä voisi mennä sanomaan kauppiaalle, että hänen lapselleen on tapahtunut jotain." Wini mutisi, sillä haltia jonka he löysivät ihmisten kylästä oli Winille tutun kauppiaan lapsi.
Yllättäen ajatukset katkesivat, koska kipuvun takia häntä alkoi huippaamaan. Wini puristi silmänsä tiukasti kiinni kivusta, hänen silmissäänkin tuntui hirveä tuska.

//Tuo vaan mukaan :D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 03, 2008 6:39

Herny, Art

Henryn oli helpottunut kuullessaan Winin äänen. Hän jo luuli että Wini olisi vaipunut koomaan tai jotain muuta vastaavaan. Tämä sai kuitenkin vastattua ja avasi jopa silmänsä. Sen jälkeen Wini kiitti.. Henryn olisi tehnyt mieli tokaista, että mitäs pienistä, mutta tyytyi vain hymyilemään vastaukseksi.
"Haltija on kunnossa, hän kipitti kotiinsa heti kun pääsimme haltija kylään" Henry sanoi rauhoitellen Winiä, joka selvästikkin oli huolissaan haltijasta.
Henry ei tuntenut kyseistä haltijaa mitenkään sen paremmin. Pian Wini puristi silmänsä jälleen kiinni. Henry ei osannut tehdä mitään muuta, kuin istua vierellä ja silitellä Winin käsivartta.. ei hän mikään lääkäri ollut, valiettavasti.
"Wini, lääkäri sanoi tulevansa pi--"
Pidemmälle Henry ei lauseessaan päässyt, sillä ovi avautui ja sisään astui vihreä asuinen haltija.. jonka Henry kyllä tunnisti.
"Art, mitä sinä täällä?" Henry kysyi noustessaan seisomaan.
"Kuulin vartijalta että sinä saavuit, joten tulin tänne" Art selitti, vilkaisten ohimennen Winiin.
He vaihtoivat ohimennen kuulumisensa - haltijakielellä kuten yleensä - ja sitten Henry kertoikin nopeasti mitä oli tapahtunut. Artkaan ei osannut sanoa mitään Winin tilasta, ei hänkään lääkäri ollut.
Lopulta Henryn oli pakko istua takaisin, sillä hänestä tuntui siltä että jalat pettivät alta. Hän todellakin tarvitsi lepoa nyt, ainakin hänestä itsestään tuntui siltä.
Pian lääkäri saapui paikalle ja käveli suoraan vuoteen viereen.

Viesti Su Elo 03, 2008 11:05

Winifred.

Wini kuuli lääkärin olevan tulossa, mutta oli yksi ongelma, sillä vini ei oikein pitänyt lekureista, hän oli pienestä pitäen inhonnut lekureita yli kaiken. Huomattuaan lääkärin sängyn vierellä, Wini katsoi tätä murhaavasti ja sai lääkärin säikähtäneen näköiseksi.
"Olen ihan kunnossa." Wini tiuskaisi äkäisesti. Hän tunsi silmissään jotain ja lääkäri kääntyi pois päin vitivalkoisena ja katosi nopeasti. Wini hämmentyi ja sulki silmänsä, kaikki tuntui taas normaalilta, hän pystyi joka nousemaan sängystä jaloilleen.
"Mitä tapahtui?" Wini kysyi hämmästyneenä. Silmät ei kuitenkaan olleet normaalit, sillä ne olivat punaisena molemmat. Wini istuutui takaisin alas, sillä hänellä ei kuitenkaan ollut oikein voimia jäljellä, mutta kaikki paikat toimi taas.
"Kuka?" Wini kysyi hämmästyneenä Artilta, sillä Art ei näyttänyt kovinkaan tutulta Winin silmiin. Winin toinen silmä muuttui takaisin siniseksi ja Winin naamalla oli kysyväilme kohti Artia.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Elo 04, 2008 1:04

Art, Henry

Lääkäri ei kauaa paikalla ollut, tämä häipyi melko hiljaisesti ja kuuliaisesti heti Winin tiuskaisun jälkeen. Henry katsoi hetken lääkärin perään, kunnes vilkaisi Winiin ja huomasi että tämän molemmat silmät olivat punaiset. Art ei tähän kiinnittänyt huomiota, sillä hän ei tiennyt miltä Winin silmien piti näyttää "normaalisti".
Henry kohautti vain olkapäitään Winin kysymykseen, ei hän ollut varma mitä oli tapahtunut. Artkaan ei sanonut mitään, sillä hän uskoi että kysymys oli tarkoitettu Henrylle. Pian Wini kyselikin kuka Art oli ja tällä kertaa Art sitten vastasi.
"Arathet, voit kutsua Artiksi.. Kuninkaan neuvonantaja" Art esitteli itsensä ja kumarsi pienesti.
Henry oli tuntenut Artin jo parikin vuotta, mutta ei koskaan ollut pahemmin hehkuttanut heidän ystävyyttään kenellekkään. Itse asiassa Art oli Henryn paras ystävä haltijoiden puolelta.
"ja te olette?" Art kysyi lopulta teititellen Winiä, lähinnä tottumus syistä. Hänen työssään kun piti puhua aina sillointällöin melko virallisesti.
Nyt Henry huomasi että Winin silmät olivat jälleen normaalit, mutta hän saattoi vain ihmetellä, miksi ne muuttivat väriä. Artkin oli huomannut tuon, mutta ei pistänyt sitä merkille.

Viesti Ma Elo 04, 2008 8:47

Winifred.

Wini katsoi Artia silmät pyöreinä hämmästyksestä, ei Winiä pahemmi oltu ennen teititelty. Hetken Winin naama pysyi perusmuodollaan muuten, mutta suunpieli alkoi nykiä ja hetken päästä Wini purskahti nauruun, hän ei voinut enään pitää nauruaan, Winin silmistä alkoi valua kyyneliä, muttei itkun kyyneliä vaan naurun kyyneliä.
"Ei minua tartvitse teititellä." Wini sai sanotuksi naurun takaa ja onnistui hiljattain kokoamaan itseään. Hän oli hengästynyt nauramisesta, sillä ei ollut pystynyt hengittämään kunnolla samaan aikaan kuin nauroi.
"Olen Winifred, tutummin yleensä Wini tai Wind" Wini esittäytyi itse myös, Winin huulilla oli vieläkin hymy, sillä hän jotenkin onnistui rentoutumaan haltioiden paikassa paljon paremmin kuin ihmisten. Ihmisten paikoissa oli Winin mielestä melkein aina tunkkaista, mutta haltioiden taas kaikki oli puhdasta ja raikasta.
Wini hengähti hetkisen ennen kuin nousi uudelleen jaloilleen, nyt olokin oli vahvempi ja voimia taas ihan tarpeeksi. Winillä tuli mieleen yhtäkkiä asia ja hän tunnusteli vyötänsä ja huokaisi helpotuksesta, kun huomasi miekan olevan paikallaan. Wini ei halunnut missään nimessä kadottaa sitä, ainakaan ihmisten paikkaan.
"Henry, eikö sinun ollut tarkoitus palata ihmisten linnaan?" Wini kysyi yllättäen ja käänsi katseensa Henryyn.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Elo 05, 2008 1:14

Art, Henry

Pian Wini purskahtikin nauruun. Oli helpottavaa nähdä että tämä kykeni jo nauramaan ja nauru kevensi ilmapiiriä huomattvasti. Henry hymyili pienesti nähdessään winin voinan jälleen hyvin. Wini sanoikin ettei häntä tarvinnut teititellä, sen Art arvasikin, mutta tottumus syistä teititteli melkein jokaista kenet tapasi. Art painoi mieleensä Winifredin nimen ja kutsumanimet siinä samalla. Hänellä oli erittäin hyvä muisti, joten nyt kun hän ne kerran kuuli niin hän muistaisi ne koko loppu elämänsä.. ainakin toivottavasti, riippui vähän siitä kuinka paljon hän olisi tekemisissä Winin kanssa.
Pian katseet kääntyivät Henryyn, kun Wini kysyi häneltä, eikö hänen pitänyt palata ihmisten linnaan.
"ah, tosiaan. Kyllä minun pitäisi.. joten jos et pistä pahaksesi, poistun samantien ettei veny sekään reissu enempää" Henry sanoi ja peruutti samantien ovelle.
Vaikka hänen voimansa olivatkin jo melko lopussa, kyllä hän uskoi pääsevänsä vielä takaisin ihmisten linnalle. Menisi vain rauhallisesti omaan tahtiin, niin kyllä se siitä.
"nähdään taas!" Henry huikkasi vielä nopeasti, ennen kuin poistui huoneesta.
Art jäi seisomaan paikoilleen, tuijottaen ovelle aivan hiljaa. Pieni paniikki.. Art ei yleensä ollut hyvä juttelemaan naisten tai edes tyttöjen kanssa ja hän tuskin tunsi Winiä!
"onko.. sinulla nälkä?" Art kysyi lopulta, kääntäen katseensa hitaasti Winiin.

Viesti To Elo 07, 2008 9:19

Winifred.

Wini jäi sanattomaksi, sillä ei hän ollut odottanut Henryn lähtevän heti paikalta, ei hän tuntenut linnasta ketään, paitsi nyt tiesi Artin, muttei tuntenut ja itse kuninkaan tietysti. Wini vilkaisi nopeasti ympärilleen, sillä hän ei tosiaan halunnut olla täällä, missä hoitajia pyöri kokoajan.
"Hiukan." Wini vastasi Artin kysymykseen ja huomasi tämän ehkä hiukan muuttuneen ja Wini saattoi arvata syyn siihen. Wini katsoi Arttiin ja päästi kasvoilleen ystävällisen hymyn, toivoen ettei nyt säikyttäisi toista. Wini ei itse osannut oikein jännittää, sillä olihan hän ollut monen poijan tai no miehen kanssa tekemisissä, joten ei hän enään osannut jännittää sitä ja joutua paniikkiin, ja osasi joten kuten puhutellakkin.
"Kuninkaan neuvonantajan työ on varmaan raskasta. Olenko oikeassa? Itsestäni ei ikinä olisi siihen, tyydyn omaan työhöni ilomielin, se ei ole niin vaativaa." Wini lausahti ja käveli ovelle, kääntyen sitten Arttiin päin.
"Haluan mahdollisimman nopeasti pois tästä huoneesta." Wini sanoi ja hänestä hyvin huomasi, ettei hän pitänyt lääkäreistä, varsinkin kaikkia piikkejä hän inhosi, samoin lääkkeiden makuja. Wini vilkuili käytävän suuntiin.
"Mihin suuntaan pitää lähteä?" Wini kysyi avuttomana, sillä ei hän ollut aikaisemmin tänne joutunut, sillä hän ei koskaan suostunut meneen sinne vaikka olisikin kuinka tärkeää mennä, mielummin hän oli ominaan kipujensa kanssa, eikä halunnut ketään sörkkimään ja kysymään käykö kipeää ja tekemään kaikkia ihme kokeita, ja vastaavaa. Häntä puistatti ajatuskin.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Elo 09, 2008 11:38

Art

Wini sanoi että hänellä oli pieni nälkä. Sen jälkeen Wini hymyilikin ystävällisesti, mikä sai Artin vastaamaan hymyyn hymyllä. Oikeastaan se rentoutti vähän, mutta silti Art tunsi olonsa astetta vaivautuneemmaksi. Ei hän yleensä ollut näin vaivautunut, paitsi nyt naisten seurassa.. miten näille edes pitäisi puhua? Tai mistä näille pitäisi puhua? Tuskin heitä kiinnosti sota asiat ja Art en nyt sattunut tietämään muuta kuin sota-asioita.
Sitten Wini kysyikin Artin työstä. Hän ei kerennyt vastaamaan, kun Wini jo kävelikin ovelle ja ilmoitti haluavansa mahdollisimman nopeasti pois. Art nyökkäsi pienesti ja käveli Winin perässä ovelle.
"oikealle, sieltä pääsemme aulaan ja sitten ulos" Art vastasi Winin kysymykseen siitä, mihin suuntaan pitäisi lähteä.
Hän sitten astuikin ulos ovesta ja lähti edeltä kävelemään, näyttäen samalla tietä Winille.
"niin.. ei se niin raskasta ole, neuvonantajana oleminen. Kun tietää vaan mitä tekee niin kyllä siitä selviää. On tämä kyllä aika yksitoikkoista työtä, mutta saanpahan ainakin palkkaa" Art selitti siinä samalla kun he kävelivät.
"sinä.. taidat olla armeijassa?" Art kysyi vilkaisten nopeasti Winiin.

Viesti Su Elo 10, 2008 9:27

Winifred.

Wini käveli Artin sanomien ohjeiden mukaisesti. Wini vilkuili ympärilleen ja pisti paikan muistiin, sillä sinne hän ei missään tapauksessa ainakaan eksyä halunnut. Nyt hän voisi suoraan sanottuna vältellä paikkaa.
"Armeijassa?" Wini naurahti Artille, sillä ei hän varsinaisesti.
"Niinkin sen voi ottaa. Pikemmin teen pieniä keikkoja, johon yleensä sisältyy tappelua. Väilillä kuljeksin vain ympäristössä ja käyn ilmoittamassa kuninkaalle, jos jotain isompaa kärhämää on tullut ihmisten kylän tietämillä ja ilmoitan noin kuolleiden määrän." Wini selitti hiukan siittä mitä teki omaksi huvikseen vain. Wini kuuli yllättävästi haukuntaa ja pian hänen silmiinsä osui heitä kohti juokseva koira. Winin silmiin nousi muutama kyynel, sillä hän tunnisti koiran, joka tosin oli kasvanut jo hiukan. Wini asettui kyykkyyn ja koira loikkasi Winille syliin. Se alkoi olla jo normaalin kokoinen, kai? ja hiukan painavampi. Wini kaatui istualleen aluksi, mutta pääsi kömmittyä ylös koira sylissään.
"Joutuuko sinun työssä koskaan tappeluihin?" Wini kysyi Artilta, kun 'koiranpentu' nuoli tytön kasvoja innokkaana.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Elo 13, 2008 1:52

Art

Wini kertoi ettei nyt varsinaisesti ollut armeijassa, mutta teki pieniä keikkoja ja kävi ilmoittamassa kuninkaalle kärhämistä sillointällöin. Art nyökkäsi pienesti osoittaakseen että ymmärsi asian, mutta ei tiennyt mitä siihen piti vastata. Toisaalta, jos häneltä kysyttiin, Art olisi vetänyt kaikki naispuoleiset taruolennot pois armeijan listoilta, sekä sotaan liittyvistä tehtävistä.. hänen mielestään sota oli vain miehille, eihän ihmisetkään päästäneet naisiaan sotilaiksi. Mutta, nyt kun oli hankalat ajat, ei pitänyt nirsoilla avun suhteen..
Äkkiä heitä kohti juoksahti koira, joka selvästikkin tunsi Winin. Art ei pahemmin eläinten kanssa kaveerannut, sillä hän ei pahemmin eläimiä nähnytkään.. mitä nyt joskus jos jossakin käytiin, mutta muuten linnassa ei pahemmin lemmikkejä ollut.
"kyllä.. kyllä sitä joskus tappeluihin joutuu. Minä olin aluksi armeijassa, tiedustelupartion johtajana ja silloin sitä joutui melko usien välikohtauksiin.. nykyään nekin on vähentynyt, mutta kyllä niitäkin vielä vastaan tulee, jos jossain liikkuu" Art selitti.
"... taidat tuntea tuon koiran. Onko sillä nimikin?" Art kysyi, vilkaisten hymyillen koiraan joka nuoleskeli Winin kasvoja.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Loka 16, 2008 9:42

--------------- peli keskeytetty Risun lopetettua ------------

Paluu Käytävät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö