Painajaismainen muisto [akuma!]


Linnasta löytyy käytävää jos toistakin, jolla vaellella päänsä pyörryksiin. Linnasta löytyy myös lumottuja salakäytäviä, jotka ovat erittäin vaikeita löytää tai sitten täysin mahdottomia avata ilman loitsuja. Käytäviä valaisee pimeällä hiljalleen edes takaisin lipuvat sinivalkeaa valoa kajastavat, lumotut valopallot. Käytävät ovat myös melko autioita ja maltillisesti sisustettuja.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti To Loka 01, 2009 8:14

Splinter

Ei Splinter ollut vieläkään ihan varma, että oliko hän mitenkään erityisen fiksu tai rohkea... Tappelukin oli syntynyt ihan puhtaasti pelosta. Hän oli pelsätynyt pahemman kerran, että Arathet seivästyisi hänen entisen mestarinsa toimesta. pelko ementtää ystävänsä oli saanut hänet tappelemaan. Se että oliko se rohkeutta vai fiksuutta, siitä ei ollut todisteita. Mutta parempi kai olla vänkäämättä vastaan, hän ei ollut kummoinen väittelijä.

Teennäisyyttä Splinter ei kylläkään osanut pahemmin. Osasi tuo näytellä, ja valehdella taidokkaasti, mutta vain jos oli pakko. Hän kohteli jokaista sen mukaan, miten näki nuo, miksi huijata? Toki hän yritti olla edes jotenkuten kohtelias, mutta niinhän hän aina... Jos ei laskettu joitain tapauksia, kuten erästä ihmistä...
"Makuuhuoneesihan oli täällä?", velhonalku kysyi ja totesi samaan aikaan, ollen ihan ajatuksissaan. Hänen matkakansa jatkuisi tästä siis eteenpäin... hetko, näinkö lähellä hän asui kuningasta!? Splinter tajusi asian itsekkin, ja rupesi miettimään matkaa linnunmatkana. tosin Arthan oli sanonut hankkivansa huoneen Splinterille hänen läheltään, ja tokihan Artin huoneen piti olla lähellä kuninkaan huonetta?
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Loka 06, 2009 11:46

Aran

Aran oli kiitollinen siitä että Splinter oli niitä harvoja, jotka eivät osanneet olla teennäisiä. Aran itse ei pahemmin pitänyt teennäisistä tai esittävistä ihmisistä.. Hän pystyi lukemaan ajatuksia ja näkemään toisen sisimmän, joten hänelle oli turha esittää kilttiä jos tosiasiassa vihasi häntä. Mutta koskaan Aran ei sanonut ääneen mitä toisten sisältä löysi, vaan jätti sen omaan arvoonsa.. luulkoot vain ettei Aran heitä tuntenut kuin päällisin puolin, sehän oli vain etulyöntiasema hänelle, kun toiset eivät tienneet mitä hän tiesi.
"Kyllä.. en minä muuten tänne kävelisi" Aran huomautti Splinterin kysymykseen.
Ja tottahan se oli, Splinterin huone oli yllättävän lähellä kuningasta, johtuen juuri siitä että Artin huone oli lähellä Arania. Voisi sanoa että Splinter oli saanut etuoikeuden päästessään heti ensimmäisellä majoittumiskerrallaan näinkin lähelle kuningasta. Harvat edes pääsivät samaan kerrokseen majoittumaan.

Toki siinä oli ollut omat riskinsä.. mitä jos Splinter olisi ollut vain soluttautuja? Tuohan olisi voinut yöllä käydä murhaamassa kuninkaan ja poistua paikalta vähin äänin. Tosin Aran uskalsi väittää, että hän kyllä pärjäsi Splinterille.. vielä. Osasi hänkin taikoa hieman, mutta ei hänestä velhoksi ollut.
Lopulta Aran pysähtyi Splinterin huoneen oven eteen.. Käytävän päässä näkyi Aranin huoneen ovi, joka erosi muista ovista edukseen.
"no, menehän nukkumaan siitä.. mikäli saat vielä unta" Aran totesi nostaen kasvoilleen pienen, lempeän hymy.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Pe Loka 09, 2009 12:18

Splinter

Jos Splinter olisi ollut soluttautuja, hän olisi tehnyt työnsä jo. Ja muutenkin, Splinter turvautui mielummin avoimeen taisteluun kuin inhottavaan selkäänpuukottamiseen tosien nukkuessa. SE oli raukkamaista, raukkamaisempaa kuin hiekan viskominen naamaan tai illuusion käyttö kesken taistelun. Näin ainakin Splinter oli sen järkeillyt. Eikä hän välttämättä olisi pystynyt paljoakaan vahinkoa tekemään, ellei olisi kunnolla päässyt yllättämään, mikä on oikeastaan mahdotonta.

He olivat Splinterin oven edessä, ja poika katsoikin pitkälle eteenpäin, missä oli kuninkaan ovi... Tuota puota linnasta velho ei ollutkaan käynyt vielä tutkimassa, joten ei ihme, että se oli jäänyt näkemättä. Kai pitäisi järjestää oikean kunnon linnankolujaiset joku kerta, että osaisi sitten myöhemmin.
"Mistä sitä tiesi, jos olisit halunut mennä kiertotietä?", poika virnisti hieman, mutta laittoi sitten kätensä oven kahvalle.
"Enköhän minä unta saa, nukahdan yleensä helposti.", hän jatkoi, toispuoleinen hymy kasvoillaan, ja luikahti sitten ovesta sisään. Ennenkuin hän veti oven kiinni, pystyi kuulemaan oven raosta vielä:
"Öitä"

[[Loppu? Kiituksia pelistä ^^ ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14488

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Loka 12, 2009 5:49

Aran

Niin, eihän Splinter voinut tietää halusiko Aran mennä kiertotietä vai ei. Mutta Aran ei pahemmin kiertoteistä välittänyt, missään tilanteessa. Oikotiet taas olivat eri asia... kumpa olisi oikotie onneenkin. Aran olisi voinut näyttää Splinterille paikkoja joskus, hän mielellään keksisi itsellensä toisinaan vähän toisenlaista toimintaa, kuin normaaleja kuninkaan hommia. Tosin sekin riippui täysin seurasta.. kovinkaan monelle kuningas ei halunnut uhrata 'kallisarvoista' aikaansa, mutta Splinter oli yksi niistä harvoista joiden seuraa kuningas sieti ja melkein jopa nautti siitä. Tosin vielä oli paha sanoa, eiväthän he olleet kauaakaan toisiaan tunteneet.
Splinter kertoi nukahtavansa yleensä helposti. Aran oli kade, hänellä meni joskus jopa tunteja nukahtaa, mikäli hän antoi ajatustensa juosta. Hän olisi antanut melkein mitä vain siitä, että olisi pystynyt nukahtamaan nopeasti. Hän ei edes muistanut milloin viimeksi olisi nukkunut kunnon yö unet.
Aran hymähti pienesti Splinterin toivottaessa öitä, vielä ennen kuin veti oven perässään kiinni. Sen kummemmin Aran ei jäänyt paikalle ihmettleemään, vaan lompsi takaisin omaan huoneeseensa ja pyöri lähes tunnin sängyllään, ennen kuin sai unenpäästä kiinni.

// yush, kiitos pelistä! ^^ //
Edellinen

Paluu Käytävät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö