May I have this dance


Suuria ja pieniä, koreita ja hieman vaatimattomampia. Saleja löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen, kaiken kokoisia ja näköisiä.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14281

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Heinä 25, 2019 1:44

May I have this dance

Arathet


Tanssiaiset. Voi kuinka Arathet sisimmissään vihasi tanssiaisia, niin paljon väkeä, aatelisia, isoja nimiä. Huomiota, haluttua tai ei toivottua. Tietenkin, tanssiaiset saattoivat olla mieluisa kokemus joillekin, mutta Arathetille ne eivät koskaan olleet mieluista — ellei kyseessä olleet naamiaiset. Mutta, sellaisesta ei ollut nyt kyse. Nyt oli kyseessä kesää juhlistavat tanssiaiset hovissa. Tietenkin Arathet osallistui, lähinnä siksi, ettei keksinyt parempaa tekemistä tai hyvää tekosyytä olla osallistumatta. Eniten häntä ärsytti ne kaikki aatelissinkut, jotka koittivat itseään esitellä ja jopa tyrkyttää kuninkaan neuvonantajalle. Kyllä hän ymmärsi olevansa hyvä "saalis", olihan hän yleiseen tietoon sinkku ja niin hyvässä asemassakin, mutta loppujen lopuksi Arathetia ei kiinnostanut seurustelu... suhteet... naiset... Ei hän tiennyt, mikä häntä kiinnosti. Mutta ei ainakaan ne neitokaiset, jotka kovin suorasukaisesti vihjailivat olevansa vapaita tai lähettelivät turhankin tulisia lemmenkirjeitä neuvonantajalle.

Keväisen vihreään asukokonaisuuteen pukeutunut neuvonantaja olikin koittanut parhaansa mukaan vältellä naisseuraa, joka turhan päällekäyväksi pyrki tanssiaisissa. Puolipitkähelmaista, kepeää sisätakkiaan asetellen paremmin sijoilleen, lähestyi Arathet tuttua kasvoa, jonka seurassa viihtyi ja uskalsi olla.
"Turhan kuuma tällaiselle vaatetukselle, eikö?", Neuvonantaja aloitti keskustelun jäämaagin kanssa, jonka oli raahannut mukanaan paikalle. Splinter tuntui suorastaan työntävän turhan seurallisia tahoja luotaan, joten kenties puoliverisen seurassa Arathet olisi hetken rauhassa.
Tietenkin hänestä tuntui pahalta, että oli "pakottanut" Splinterin mukaansa tanssiaisiin. Mutta, tämä oli tavallaan myös todistus koko aatelistolle siitä, että puoliverinen maagi todellakin suoritti tehtävää neuvonantajan henkivartijana ja täten oli oikeutettu tämänkaltaisiin kekkereihin osallistumaan. Mutta oli Arathetilla myös henkilökohtaiset syynsä. Splinter oli yksi niistä harvoista, joiden seurassa neuvonantaja viihtyi ja kykeni rentoutumaan. Joten, jos puoliverinen oli edes samassa tilassa, tunsi Arathet olonsa jokseenkin huojentuneemmaksi. Jopa ilman päihteitä.

"Kuinka olet pärjännyt? Joko neidot ovat käyneet kertomaan sinulle, kuinka eivät omaa aviomiestä vielä?", Arathet jatkoi, kysellen lähinnä vitsaillen Splinteriltä, samalla kun katseensa lipui tarkkailemaan tanssilattiaa ja salin reunoilla pyörivien tarjoilijoiden puoleen, noiden kantaessa erillaisia juomia juhlavieraille. Tunnelma suuressa juhlasalissa oli kevyt ja valoisa, Ilta auringon vasta laskeutuessa pikkuhiljaa, samalla valaisten suuren juhlasalin luonnonvalolla sen suurista ikkunoista. Juhlasalin takaovet olivat auki, päästäen sisään raikasta ilmaa, suoraan linnan suuresta puutarhasta. Kesäinen, valssimainen musiikki soi orkesterin soittamana salissa, luoden mieluisaa tunnelmaa suuren juhlaväen iloksi.


// DOGIBOIIIIIII //
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1958

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Su Elo 18, 2019 1:16

Re: May I have this dance

Splinter

Splinter... ei pitänyt tästä. Juhla kesälle? Miksi nimenomaan kesää piti juhlistaa? Talvet hän ymmärsi - talvella ei ollut paljoa tekemistä, joten monet juhlat sovitettiin kylmälle kaudelle auttamaan pitkän pimeän ajan kestämiseksi. Kesä oli parempaakin tekemistä kuin kykkiä sisätiloissa liian monen henkilön kanssa - mikä vain nostatti lämpötilaa kyseisessä sisätilassa, jopa tuuletuksen kanssa, jos ette tienneet! Se oli epäloogista! ... tai sitten Splinter vain oli asosiaalinen kuumaa vihaava junnu. Sekin oli mahdollista. Tosin jää-maagi piti kiinni hänen mielipiteestään että tämä oli turhaa ajan haaskausta.

Silti, hänellä oli työt tehtävänä, eikä hän voinut vain hillua katonrajassa kotkana koko aikaa, vaikka se olisikin ollut kaikkein paras paikka hänelle. Paikalla mutta poissa silmissä. Mutta ilmeisesti tämä oli etikettien vastaista touhua... Perkeleen etiketit.

Splinterillä oli ollut turhan tukala olo, joten tietysti hän oli aloittanut luomaan viileämpää, virtaavaa ilmaa itsensä ympärille. Tämä oli houkutellut muutaman lähemmäs pieneksi hetkeksi, mutta aina ne lähtivät heti kun olivat vilvoitelleet tarpeeksi. No, ainakin Splinterin ei tarvinnut jutella kenenkään kanssa. Oi, kyllä pari yritti lyhyttä keskustelua, ja maagi oli ollut viileän kohtelias kun sitä tarvittiin. Kyllä hän tiesi mitä useimmat tahtoivat - hänen epäonnistuvan roolissaan. Ikävä kyllä Splinter oli oppinut nyt kannan kautta ettei kannattanut alkaa näihin leikkeihin mukaan, joten hän piti keskustelut lyhyenä mutta asiallisina. Eivätpähän voineet nurputtaa hänen käytöksestään liikaa.

Vetäen huppua paremmin päähänsä, hän puhalsi ulos kylmää ilmaa. Toki hänen olisi varmaan pitänyt laittaa jotain kevyempää, mutta hän tahtoi sulkea maailmaa pois - ja huppu oli paras tapa siihen. Ja hei, ainakin se toimi hänen koko "pelottava ihmis-maagi josta kukaan ei tiedä paljoa hui kamala" estetiikan kanssa. Milloin tämä samperin juhla päättyikään taas? Splinter oli ajatuksissaan, kun tuttu olemus päätyi hänen lähelleen - maagi ehti nostaa katseensa Arathetiin juuri kun tuo heitti kysymyksensä.

"Sinäpä sen sanoit." Splinter tuhahti, yrittäen peittää pientä hymyä. Tuo suoristi selkäänsä, ja veti hupun pois - Arathetin seurassa ei tarvinnut piilotella. Haltialla kun oli tapa viedä suurin osa maagin huomiosta muutenkin. Tuon mainitessa neidot, puoli-verinen vain tyrähti, yrittäen peittää naurua. Tuo ravisti päätänsä hiukan, taputtaen sitten kasvojensa arpia.

"Ei tällä naamalla Arathet hyvä minkään hennon hovi-neidokaisen huomiota saada, vaikka eivät välittäisikään rodusta." Ei, Splinterillä ei ollut mitään vaikeuksia tuoda tuota viimeista seikkaa huomiolle. Mutta ainakin Splinter teki sen huumorilla ja hyvällä mielellä - ei häntä kiinnostanut muutenkaan. Hän oli kokenut jo yhden suhteen neidon kanssa, ja toisen soturin - ja jos häneltä kysyttiin, soturi oli ollut niistä kahdesta se sopivampi partneri hänelle. Jotenkin sitä vain sopi paremmin vähän rajumman kaverin kanssa kuin mitä nämä nuoret kikattelijat.

"Sitä paitsi, ainoa henkilö sinun lisäksi joka on uskaltanut puhua minulle suora-sukkaisesti koko illan aikana oli hiukan juopunut sotilas joka pyysi viilentämään juomansa." hän oli hetken hiljaa ennen kuin lisäsi: "Oli sen verta rehti kaveri että oli pakko suostua."

Ottaen huomioon miten asosiaalinen ja jämäkkä maagi oli... ainakin tuolla oli ollut yksi mieluisa kokemus koko iltana.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14281

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Syys 13, 2019 9:10

Re: May I have this dance

Kuten arvata saattoi, ei Splinter vaikuttanut kovin nauttivan olostaan juhlissa. Syitä oli varmasti monia. Arathet pisti merkille sen viileämmän ilman maagin ympärillä, käyden pienesti virnuilemaan nuoremmalleen, sen huomattuaan. Sentään puoliverinen ei lumikasoja ollut loihtinut ympärilleen, millä olisi hyvinkin voinut eristäytyä muista juhlavieraista. Se vasta olisikin ollut näky.
Puheet puoliverisen naamavärkistä saivat haltian hymähtämään pienesti, puolittaisen hymyn kohoten hänen kasvoilleen kun Arathet päätään pienesti kallisti. Jo katse kertoi, ettei neuvonantaja ollut samoilla linjoilla maagin kanssa, jota tuntui jollain tavalla kaivavan omaa pärstävärkkiään koristavat arvet.
”Odotas vain, kun ne sotilaista kiinnostuneet neidot sinut äkkäävät. Jokin heitä tuntuu kiehtovan arvissa”, Haltia huomauttikin hymyillen, ”Et sinä hullummannäköinen ole, mutta kenties tuo kylmä olemuksesi ajaa ujommat tiehensä”, Arathet lisäsi. Kieltämättä, jos hän ei olisi tuntenut Splinteriä, ei hän tuota olisi lähestynyt vapaaehtoisesti, maagi kun teki erittäin hyvää työtä siinä, että sai itsensä näyttämään luotaantyöntävältä hiipparilta.

Arathet naurahti kepeästi, Splinterin kertoessa joutuneensa viilentämään humaltuneen sotilaan juomaa. Tai no, joutunut ja joutunut.
”Varo vain, ettei kyökki saa kuulla taidoistasi, palkkaavat sinut pian viilentämään juomia pöydän ääreen”, Neuvonantaja virnisti, ”Ja siitä puheen ollen, voit sinäkin juomista nauttia”.
”Tule, haetaan sinulle jotain”
, Neuvonantaja ilmoitti, kädellään kepeästi käyden työntämään Splinteriä alaselästä liikkeelle, tehden selväksi ettei aikonut kuunnella vastalauseita.
”Olen saanut illan aikana vastata muutamaan epäilevään kysymykseen sinusta”, Arathet hymähti, vaikuttaen lähinnä huvittuneelta niiden kysymysten suhteen, ”Taisin myös menettää välini erääseen vanhempaan aatelisherraan ja hänen rouvaansa, kun kerroin, etten ole sinusta henkivartijana luopumassa”.

Paluu Salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö