Metsästäjä ja metsästetty


Kaikki loppuu johonkin ja alkavat jostain. Niin myös Quinn metsä. Metsän reuna on valoisaa ja harvaa kasvustoltaan. Reunamilla ei pahemmin sammalta ole vielä, vaan maata peittää saniaiset ja ruoho. Puut ovat suurimmaksi osaksi lehtipuita. Mitä syvemmälle metsään menee, sitä synkemmältä se alkaa näyttämään.. joten, uskallatko astua lumottuun metsään, vai pysytteletkö suosiolla poissa?

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 2:25

Metsästäjä ja metsästetty

Edward

Ihmissusi istui kesän lämmössä puiden piilottaessa miehen. Hänelle oli ilmestynyt asevyö, jossa piteli mustaa miekkaansa. Miekka oli taottu taianomaisesti ja ihmissusi oli varsin ylpeä siitä. Silti Edward ei koskenut miekkaansa mielellään. Hän ei edes halunnut ottaa sitä käsiinsä vain puolustaakseen sillä itseään. Hän ei halunnut haavoittaa sillä ketään, mutta hän tiesi, että hänen oli pakko harjoitella sillä. Edward risti kätensä hiljaisena. Hän katsoi taivaalle, jossa pilvet lipuivat hitaasti ohi auringon aina välillä varjotaen ilman. Päivä oli valunut jo iltapäivään. Hän oli tehnyt välttämättömät asiat, jotka kuuluivat hänen päiväänsä. Hän ei omistanut taloa tai perhettä, jonka kanssa olla tai jota hoitaa. Hänen kotinsa oli tämä suuri metsä, jossa hän piileskeli toisten silmiltä. Hän ei halunnut antaa toisten katseiden mennä lävitse.
Edward raapi niskaansa ja pohti suuria ja pieniä asioita. Hän pohti, että yksi asia oli hoidettu kuntoon, joten miksei hän voisi asettua aloilleen? Hän voisi alkaa rakentamaan omaa taloaan johonkin ja asua siellä.

Ihmissusi nousi äkisti, hän tunsi sen jopa luissaan, että jotakin oli tapahtumassa. Mies nousi hitaasti ylös ja lähti paikaltaan. Hän suuntasi varovaiset askeleensa kohti metsänreunaa ja tiesi sen olevan hyvin riskialtista, sillä ihmisiä oli siellä. Toisekseen hän oli ihminen toiselta muodoltaan, mutta jos siellä oli vartijoita hän saattaisi menettää vielä päänsä.
Määrätietoisesti ihmissusi kuitenkin käveli. Hän käveli mahdollisimman hallitusti ja hyppäsi kuitenkin yhteen puuhun ja jöi sieltä tähystelemään asioita. Kuitenkin ihmissuden veri alkoi poltella äkisti miehen suonia. Hän tunsi, ettei tästä päivästä voinut tulla hyvä. Hän tunsi itsensä hyvin levottomaksi tulevasta. Hän "haistoi" hopean kuoleman huudot. Hän muuttui äkisti sudeksi ja hyppäsi alas puusta. Hän nuuski hitaasti ilmaa ja varoi paljastamasta itseään. Vain musta puukki kimalsi hänen kaulassaan, kun susi käveli varautuneesti ympäristössään.

//Suskari ja Jack olkaa hyvät. Aika metsästykselle!
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Elo 02, 2015 2:59

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Päivä oli alkanut kääntymään iltapäivään ja aurinko oli laskeutumassa joidenkin tuntien päästä nukkumaan, laskien yöllisen pimeyden. Jack oli jälleen vuokrannut itselleen hevosen ja asteli ratsun kanssa ulos kylien porteista mennen tervehtimään noin kymmnestä miehestä koostuvan ryhmän luokse. Jack tervehti miehiä ystävällisesti, saaden vastaukseksi yhtä mukavan tervehdyksen, antaen katseensa kiertää miehissä. Jokainen mies oli hampaisiin asti aseistettu hyvin raskaasti, selvästi koulutettuja taistelemaan isoja otuksia vastaan, mutta Jackille kävi myös ne pienemmät tapaukset. Jack oli tarkoituksella ostanut tämän ryhmän itsensä käyttöön täksi illaksi. Normaalisti miehellä tuskin olisi ollut varaa, mutta kiitos hänen ja Haulin reissujen hänellä oli rahaa niin paljon että hän saattoi elää makeasti pidemmänkin aikaa... ja käyttää rahaa omiin julmiin tarkoituksiinsa.
"Hienoa että pääsitte saapumaan!" Jack avasi suunsa pysähtyen pienen joukkonsa eteen ratsullaan täydessä haarniskassa ja armorissa, sekä aseistettuna. "Uskon että komentajanne on kertonut jo minusta ja mikä tarkoitukseni on, mutta halua kerrata: te saatte ottaa kaiken minkä saamme tapettua.. mutta haluan sen ruskea turkkisen ihmissuden nyljettynä eteeni!" Jack kertaisi tehtävää, jonka oli luovittanut tälle raavaiden miesten joukolle, jonka Jack oli onnistunut löytämään ja palkkaamaan. Tietysti miehiä houkutti myös se kaikki raha niistä kaikista friikeistä. Jackia kiinnosti vain Kalman ihmisusi ystävän nahka, jotta hän voisi lähettää lahjan koiralle.
"Olkaa kuitenkin varovaisia, hän on vaarallinen.. viime kertainen lähettämäni ryhmä ei palannut." Jack kävi kuitenkin varoittamaan jo etukäteen mitä olisi vastassa. Oli suorastaan yllättävää että Kalma ja se susi olivat selvinneet siitä ryhmästä.. niiden piti olla haavoittuneita ja helppoa saalista. Tällä kertaa Jack itse myös osallistui jahtii varmistaakseen ettei tällä kertaa möhlittäisi! Ja vaikkei se hukkanen löytyisi olisi tämä loistava hetki kylvää kuolemaa ja kauhua friikkien sydämmiin.

"Olkoot Jumala puolellamme.. Päästäkää koirat!" Jack karjasi ja kolme miestä päästi kymmenpäisen innokkaan koira lauman irti. Ne eivät olleet mitään pikku puudeleita. Koirat olivat isoja kuin sudet ja vahvan näköisiä, niitä ei kaadettu helposti ja varmasti koulutettu yhtä hyvin kuin metsästäjä koiriaan. Tarkoituksena vain hätistää saalis esille ja tuoda isännän eteen, eikä juosta kuolemaan.
Koirien jäljessä myös ratsailla olevat metsä miehet lähtivät liikkeelle, seuraten koiria pienen etäisyyden päästä, jotka tuntuivat nopeasti saanneen jostakin vainun ja seurasivat nyt sitä.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 3:38

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Taivan hämärtyi sitä myöten ihmissuden mieli. Se kuuli kaukaa koirien haukuntaa ja se aavisti pahaa. Susi pörhisti turkkiaan ja antoi jäsentensä hetkeksi rentoutua. Ennen kuin lihakset jännittyivät ja se odotti. Se odotti aivan hiiren hiljaa tulevaa veri löylyä. Edward tiesi, että oli typerää alkaa juosta pakoon, sillä nuo tappaisivat kuitenkin muita viattomia. Mielummin hän kuin ne viattomat. Edward höristeli korviaan, kunnes kuuli kymmen kunta koiraa. Ne huusivat käskyjä toisilleen. Puhuivat toisilleen, että mihin piti mennä ja missä tuoksui oudolle. Susi alkoi liikkua verkkaisin, jännitetyin lihaksin. Jos Edward olisi ollut ihminen, hänen kasvoillaan olisi tipahdellut kylmää hikeä.
Edward mietti, kuinka kaukana ratsu joukot olivat koirista. Kuinka nopeasti hän voisi hoitaa koirat pois tieltään. Oli sääli tappaa koiria, mutta ne tulisivat kuitnekin häätämään hänet pois piilostaan.
Susi liikkui hieman kaemmas ja tiheämpään metsään. Hän tiesi, että koirat mahtuisivat mitä hauskimmista paikoista, toisin kuin heidän omistajansa. Edward livahti tiheiään metsään ja hankasi hieman itseään sinne tänne, kuin antaen koirille tahallaan merkkejä missä oli kulkenut. Lopuksi hän lopetti itsensä hieromisen ja jatkoi syvemmälle metsään.

Kauaa ei mennyt kun ensimmäiset koirat löysivät ihmissuden vainut. Ne heiluttelivat innokkaasti häntäänsä ja haukahteliat omistajalleen. Yksi niistä päätti tutkia toverinsa kanssa vielä hieman syvempää, kun muut koirat jäivät odottamaan hetken omistajiaan, jotta nuo pääsisivät hieman lähemmäs. Kaksi kymmenestä koirasta vainusi lisää jälkiä ja hieman menivät syvemmälle, mutta äkisti nuo hajut katosivat ja koirat tunsivat itsensä hölmistyneiksi. Missä ikinä haju oli ollutkaan oli nyt poissa. Kun ne nostivat päätään, ne haistoivat ilmassa hajun ja äkisti toinen koirista katosi. Yksin jäänyt pelästyi ja rupesi räksyttämään, mutta sen kuono vaiennettiin nopeasti. Edwardin musta miekka välkähti hiemmässä valossa ja sitten se katosi. Ihmissusi oli jättänyt koirat tervehdyksesksi metsästäjille. Jos he halusivat leikkiä metsästystä sen he myös saivat.
Kiiluvat vihreät silmät hymyilivät petomaistahymyään. Edward ei paljastanut itseään vielä. Hän hoitaisi ensin koirat. Seuraavat koirat saivat myös yllätystapon mustan miekan kärjestä. Koiria katosi ja löytyi yksi kerrallaan kuolleina. Niillä kaikilla oli kaunis viilto viilto sydämmen kohdalla. Se oli nopea äkkikuolema, kivuton ja helppo.

Edward jätti vain yhden koira eloon, joka haukkui minkä ehti löytäessään aina kuolleen toverinsa. Ihmissusi juoksi taas sutena, varovaisin askelin se jäi odottamaan tiheään metsään, jossa se hoitasi lopulta tuon mies joukkion. Metsä oli hänen leikkipaikkansa, mutta Edward oli liian hellä tappaakseen ihmisiä. Hän vain haavottaisi näitä ja estäisi näitä jatkamasta.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Elo 02, 2015 4:42

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Mies joukko, kuten Jackin, seurasi haukkumaan alkaneita koiria. Ne olivat löytäneet jotakin ja haukkuivat kovasti löytämänsä saaliin perään. Jack ja joukon komentaja eivät pitäneet kiirettä, he sen sijaan keskustelivat keskenään ihan vain vitaislu mielessä tästä saaliista ja sen jakamisesta. Jackia tietenkin kiinnosti se ruskea turkkinen susi, mutta komentaja oli tarjoamassa eliittisotilaalle myös pientä osaa saaliista kerta mies oli mukana.
"Älkää, minä lupasin jo teille kaiken muun, muuta kuin sen suden, jos se osuisi kohdalle. Onhan teilläkin kolme suuta kotona ruokittava." Jack naurahti komentajalle pienesti, joka ymmärsi Jackin tarkoitus perän eikä käynnyt sen enempää vastaan sanomaan miehelle. Jack oli tutustunut mieheen kapakka reissulla ja saannut tietää miehen tappavan friikkejä muutaman halukkaan vapaaehtoisen kanssa, joka jokainen teki tätä joko perheensä tähden tai vain rahan kiiltosilmissä. Komentaja teki sen perheensä tähden pitääkseen friikit kurissa ja ruokkiakseen.. Jack tunsi itsensä hyvin itsekkääksi. Tietenkin mies tämän kaiken teki myös kruunun tähden, mutta suurin tarkoitus perä oli hänen kostonsa jolle mies oli niin sokea.

"Komentaja, herra Fisher!" Kuului huuto edempää ja kaksi miestä lisäsi ratsuihinsa liikettä saapuen paikalle, jossa oli edessä pusikko, josta ei ratsain mahtunut suoraan. Jack haistoi myös epäihmisenä hieman rautaista verta ilmassa, mutta päätti olla siitä hiljaa. Ei se ollut kuin koirien ruumiit.
"Kierretään ne, koirat pitävät saaliin kiireisenä." Komentaja käski laskeutuessaan alas ratsailta kävi tutkimaan jälkiä, joista yli puolet olivat koirien, mutta yhdet erosivat muista.. hemmetin iso susi. Mies veti kasvoillensa virneen.
"Taisimme löytää kohteemme ennätys ajassa, Jack." Mies tokaisi suoristutuessaan ja käski miestensä olla varuillaan ihmissuden tähden. "Olen varma kohteesta kun näen sen." Jack tokaisi ja toivoi miesten olevan varovaisia. Hän ei halunnut noiden kuolevan hänen typeryytensä tähden. Kaikki olivat kuitenkin hyviä miehiä ja sotilaita, joilla kotona saattoi odottaa suu jos toinenkin. Jack käski ratsunsa liikkeelle ja lähti muiden miesten perään ratsullaan.

Mitä pidemmälle Jack ja muut miehet seurasivat sutta sitä jäätävämmäksi näky alkoi muuttumaan, matkalla alkoi löytymään kuolleita koiria ja kaukana oleva haukunta alkoi vaimenemaan vain yhden koiran haukuntaan. Jack pelkäsi pahinta.. hän oli pitsänyt myös merkille ettei peto ollut käyttänyt kynsiä tai hampaita koiriin vaan aseita. Koirat oli pistetty kuoliaaksi. Lopulta mies joukko saapui yksinään haukkuvan koiran luokse, joka oli peloissaan ja syystäkin. Koira paran toverit oli teuratstettu kuin siat.
"Jesse, tule tänne!" Komentaja käski naaras koiraa ja laittoi koiralle kaulapannan kytkeäkseen koiran kiinni. Nyt koira jäljittäisi miesten kanssa yhdessä. Koiraa ei tarvinut sen enempää käskeä vaan häntä pystyssä naaras koira lähti seuraamaan suden hajua. Mies joukko ei hajaantunut vaan he pysyivät yhdessä pystyäkseen vastaamaan paremmin ihmissuden iskuun. Yksitellen tai pienessä ryhmässä he olivat liian helppoja. Yllättäen narussa kiinni oleva koira kävi haukkumaan pusikon suuntaan ja jousilla varustettu kolme miestä ottivat aseensa esille, muut asettuivat puolustutumaan.
"Sallikaa minu.." Jack virnisti ja otti aseensa vyöltään ja hyppäsi alas hevosen selästä teleportaten aivan Edwardin selän taakse. Jack ei aikailut vaain yritti viiltää miestä suoraan selkään, eikä päästänyt tuota pakenemaan, yrittäen ajaa Edin suoraan metsästäjien syliin jotka olivat jousten kanssa valmiina. Nyt leikki olisi ohi!
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 5:00

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Edward oli tarkkaillut kokosen ajan, kun yksinäinen koira oli löydetty. Hän seisoi hiljaisena omassa piilossaan ja katseli, kuinka ratsujoukko läheni koiran kanssa. Lopulta se sai vainun hänestä ja alkoi haukkumaan minkö keuhkoistaan sai. Ihmissusi tunnisti yhden miehistä ja tiesi jo mitä tällä oli mielessään. Ratsuväki pysähtyi ja Edward jnnitti lihaksensa. Hän kuuli kuinka Jack sanoi joten laskeutuen samalla maahan ja silloin ihmissusi kääntyi ja sai vain nähdä Jackin hyytävän hymyn. Tuo yritti viiltää häntä, mutta hän asetti mustan miekkansa eteen, johon kylmä metalli kalahti. Edward tiesi metsästys taktiikoista jotakin, mutta hän oli metsästettävä ja hänet yritettiin myös nylkeä elävältä.
Ihmissusi pysyi kuitenkin rauhallisena, kun hänen miekkansa suojasi häntä. Sitten Edward hyppäsi pois piilostaan ja vain näki tulevansa suoraan muiden metsästäjien eteen. Hän hymähti pienesti ja muutti miekkansa otetta. Hän piti sen terää kuin puukkoa konsonaan ja juoksi suoraan päin ensimmäistä metsästäjää. Hän ei tähdännyt metsästäjään vaan tuon ratsuun. Hän sivalsi armotta hevosen kaulan auki ja sen veri suihkusi, kun se nousi takajaloilleen ja tiputti metsästäjän selästään.

Edward ei odotellut, vaan kääntyi, väisti ja sivalsi. Seuraava hevonen kaatui ja sitä myöten metsästäjä. Ihmissusi ei ehtinyt kovin kauaa leikkiö tässä kehässä, vaan ponkaisi nopeasti juoksuun läpi metsästäjien, jotka ampuivat häntä nuolilla. Hän silppusi nuolet miekallaan, mutta sai muutaman viillon käsiinsä ja jalkoihinsa Ed tönäisi siinä samalla metsästäjän alas hevoseltaan ja juoksi metsän tiheikköön. Jos Jack aikoi teleportta, tuo erehtyisi pahasti.
Edward piteli miekkaansa ja muuttui juostessaan sudeksi, koska nelin jaloin hän pystyi juoksemaan vielä kovempaa ja tiheikössä oli helpompi olla pienempi ja varsinkin eläin.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Elo 02, 2015 5:32

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Aseet kalativat vastakkain ja seuraavassa hetkessä susi oli juoksemassa suoraan metsä miesten syliin, jolloin Jack huusi varoituksen. Hän ehkä oletti että susi olisi nyt vähintään kuin neulatyyny, mutta tuon pistikin miehiä matalaksi kuin heinää tappamalla heidän hevosiaan. Jack kirosi ja lähti mistään välittämättä juoksemaan ihmis muotoisen suden perään, joka oli kadonnut verilöylyn jälkeen pusikoiden suojaan. Jack ei antanut pedon kadota vaan tosiaan teleporttasi suden perään, mutta ei sen tähden että olisi saannut miehen kiinni lähietäisyydeltä. Ehei, Jack heitti aseensa suden perään aikoen viiltää petoa jalkoihin että saisi hidastettua tuota. Hänen aseidensa terät katkoivat tieltään ne pikku oksat ja kun olivat osuneet tai, mies nosti käsiään ja näin muutti paluu suunnan ylemmäksi aikoen uudestaan osua sutta. Hän ei päästäisi tuota. Jack koppasi aseensa ja veti ne vyöllensä.
"Kiertäkää sen edelle!" Jack huusi niille miehielle joilla vielä ratsu olisi allaan ja pienen empimisen jälkeen muutama lähti kiertämään pusikkoa toiselta sivulta tullakseen Ediä vastaa sen ulkopuolelta. Jack virnuili ja muutti muotoaan mustaksi pedoksi lähtien raivoavan härän tavalla rynnistämään Edin perässä pusikon läpi. Pienet oksat eivät todellakaan olleet hänen tiellään! Jack piti edessän juoksevaa sutta kokoajan katseensa alla ja tarpeeksi lähelle päästyään yritti päästä hyppäämään päälle iskeäkseen hampaansa miehen niskaan, retuttaakseen suden henkihieveriin.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 5:44

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Susi nytkähti hieman, mutta se ei pysähtänyt. Se tunsi vain pienen paineen jalassaan syneestä haavasta, mutta tuo haava alkoi hetkesä parantaman itseään. Edaard kuuli takanaan huutoja sitten epämäärisiä akselia. He yritivät saada hänet taas kehään, jossa voisivat teurastaan hänet. Toisaalta hänen perässään juokseva pedoksi muuttunut mies lähestyi. Susi punnitsi hetken vaihtoehtijaan ja pysähtyi kuin seinään. Sen kääntyi ja paljasti valkeat hampaansa.
Edward varoitti, se ei aikonut jakaa kiroustaan kenellekään, mutta varoitti. Hän katsoi Jackiä silmästä silmään ja oikaisi nopeasti oikealle. Sieltö hän löysi enmmäisen miehen, joka oli lähtenyt saartmaan. Edward ei antanut miehelle aikaa, kun hän oli jo tuon kimpussa. Hän kaatoi tämän ja muttui ihmiseksi siinä samassa. "Olen pahoillani." Edward sanoi ja viilsi miekallaan miehen jalkoihin haavat läpi sen hasrniskan, estäen tuon liikkumisen. Hän oli tehnyt niistä kivuliaat ei kuolettavat. Sitten hän muuttui takaisin sudeksi, vältti Jackin ja oikaisi vasemalle. Seuraava mies, jolta pyysi anteeksi ja viilsi haavat jalkoihin.

Edward oli onnistunut pitämään itsensä pienissä haavoissa, mutta sitten hän tunsi kivistyksen selässään, kun siitä sojotti kevyt ja ohut keihäs. Joku metsästäjistä oli osunut häneen ja ihmissusi murahti. Hän oli juuri viimeistellyt puolet miehistä liikunta kyvyttömiksi ja seuraavat saisivat vain pitää huolen siitä, että nuompääsisivät kotiin.
Ihmissusi veti keihään selästään ja siinä samassa hänen kimpussa oltiinkin. Hän katsoi vain niellen, Jackiin ja antoi ihmismäisen muotonsa ottaa hieman sutta itseensä. Hänen kehonsa kasvoi, hänen kasvonsa katosivat ja suden pää muotoutui sen paikalle. Tämä oli muoto, jota ihmiset kutsuivat ihmissudeksi.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Elo 02, 2015 6:06

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Susi pysähtyi ja katsoi Jackiä silmästä silmään, niitä murhan himoisia sinisisä silmiä, siinä missä sudella näytti kuvastuvan enempi pelko kuolemasta ja jonkin asteen rauhallisuus. Susi yritti muristen karkoittaa häntä perääntymään, mutta mies naurahti. Jack ei edes käynnyt miettimääna asiaa sen enempää kun hänen leukansa yrittivät tavoittaa miehen niskan, mutta loksahtaen leuat menivät ohi. Jack sihahti ja jarrutti syöskyen Edin perään itsepintaisesti.. siintäkin huolimatta että ihmissusi pisti miehiä kylmäksi maahan aseellaan. Jack ei voinnut muuta kuin kirota. Miksi kaikki kärsivät aina hänen lähellään!? Mies syöksähti Edin kimppuun kun tuo oli hetkeksi pysähtynyt, mutta karkuun tuo syöksyi raivostunut mustaturkkinen peto perässään.

Hukka otti osumaa keihästää, mutta tuo repi sen pois selästään, jolloin Jack hyppäsi Ediä kohden vain yrittäen iskeä ihmissutta terävillä kynsillään suoraan pään sivuun ja sama toisella kädellä, potkaista vatsaan. Jack ei yhtään välittänyt ihmissuden muodonmuutoksesta. Hän tieis mitä oli vastassa ja osasi vastata siihen, eikä osannut säikähtää sitä-- ja no olihan hänkin tavallaan yksi ihmissusi.
"Näytä minulle raivosi peto.. en pelkää sinua." Jack sanoi virnuillen samalla kun veti kaksi kuunsirpin muotoista asettaan vyöltään ja hyökkäsi uudestaan Edin kimppuun koittaen silputa miestä minkä ehti. Kunnes lopetti heittäen aseet maahan pystyyn ja koitti liikkeestä napata Edin käsistä kiinni ja iskeä hampaansa miehen päähän. Hän oli kuitenkin se isompi ja yltävastaaja ainakin kokonsa ansiota.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 6:22

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Jackin mairiteleva tarjous ei kiinnostanut eikä haluttanut yhtään. "Älä unta nää" Edwardin ääni osittain hyvon kumea, murahteleva ja matala. Hän ponkaisi nopeasti takaisi jaloilleen, kun Jack piteli kuunsirpin muotoisia aseitaan kädettään. Tuo hyökkösi huitoen aseillaan ja yritti tehdä mahdollisimman paljon vahinkoa häneen. Edward sai viiltoja sinne tänne, mutta fataalimmat hän onnistui välttämään. Sen lisöksi ne haavat kirvelivat ja tuntuivat kuumalta, kiitos hopean. Jokainen viilto poltti häntä eriasteella. Äkisti Jack heitti aseensa mahan, mikä oli varsin outoa. Toisalta suurempi peto tarrasi hänen käsiinsä valmistautuen haukkaamaan häneltä puolet päätä irti.

Edward ärähti, yritti lyödä toista naamaan ja väisti puretuksi tulemisen. Hän yritti purra miestä käteen ja riistu kätensä irti toisen käsistä. Ihmissusi ei hyökkännyt, hän ei kokenut sitä tarpeelliseksi, eikä hän halunnut satuttaa ketään juurikan pahemmin, mitä oli pakko. Hän siis tyytyi vain estämään muiden metsästäjien kulkemisen ja väisteli hopeisia aseita. Onneksi se keihäs ei sentään ollut hopeaa, muuten olisi käynyt vielä pahemmin.
Edward lähti juoksemaan ja siinä matklla vauhtoi taas mutoaan ihmiseksi. Hän hyökkösi loppu joukon metsästäjiin, jotka eivät vielä olleet haavoittuneita. Hän sivalsi nopeasti pyytäen anteeksi jokaista, jonka sivalsi. Hän piti huolen siitä ettei haava ollut tappava vaan rajoitti jäsenten käyttöä siinä määrin, että Jack oli enäähänen ainoa vastuksensa.

Ihmissusi ei hyökännyt toisen luokse, eikä hän tuntenut itseään vieläkään kovin aggressiiviksesi, eikä pelokkaaksi. Hön tunsi hallitsevnsa mitä teki ja piti päänsä mahdollisimman rauhallisena.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Elo 02, 2015 6:42

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Jack sai sudesta kiinni ja tosiaan oli haukkaamassa puolet Edin päästä irti, mutta petomuotoinen mies saikin nyrkin kasvoihinsa murahtaen ja sitten perään häntä purtiin käteen. Jack karjaisi muristen pidellen purtua kättään ja näin joutui päästämään Edin jälleen vapaaksi riehumaan. Susi hyökkäsi muiden metsästäjien kimppuun ja Jack pyysi että peto lopettaisi heidän lahtaamisensa maahan. Hän ei nähnyt sitä ettei Ed tahtonut pahaa, tai pikemminkin tappaa miehiä. Jack oli aivan liian sokea nähdäkseen tätä. Omien ajatustensa vanki. Jack ei sen enempää jäännyt katselemaan sivusta ihmissuden touhuja vaan veti maasta aseet takaisin käsiinsä lähtien juoksemaan Edin perään kun tuo yritti kauemmas. Ehei tuo ei pääsisi tällä kertaa laisinkaan karkuun!

Jack teleporttasi Edin lähelle ja yritti viiltää aseillaan tuota kylkeen, teleporttasi uudestaan toiselle puolelle yrittäen myös toista kylkeä lopulta yrittäen vetää miehen jalat alta. Jack virnuili ja yritti napata nuorempaansa hiuksista kiinni samalla kun yritti leikata Edin kurkun auki täysin armotta.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 6:56

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Edward värähti, kun Jack ilmestyi hänen naamansa eteen, tuo viilsi häntä kyljestä, jok tuntui. Ed älähti polttavasta kivusta ja seuraava tuli toiselta puolelta kylkeä. Hän kaatui pian maahan ja Jack tarttui häntä riemukkaasti tukasta. Ed puri hammasta ja hän tunsi, kuinka Jackin ase lähestyi uhkavasti hänen kaulaansa. Ihmissusi tärisi kivusta, mutta hän nosti katseensa mieheen. Hän ei antaisi tällaisen tappaa itseään.
Hän liikkui nopeasti, tarttui miestä köteen, joka piti häntö hiuksista yritti potkaista tuota mahaan ja riistäytyi irti potkaisten aseen pois. Hän ei halunnut kurkkuaan auki. Edward piteli kylkiään ja manasi huonoa onneaan. Hän perääntyi hitaasti ja tunsi pienen pelon nousevan rauhallisuudenssa ylle. Hän pelkäsi kuolevansa tuon miehen kädestä. Hän näki sen vihan toisen silmissä.

Ed lähti liikkumaan, hyvin kivuliaasti ja hän yritti välttää Jackiä. Yritys ei kuitenkan onnistunut, kun Edward kaatui, hän vuoti liikaa ja hänen tietoisuutensa alkoi valua hiljaa pois töstä maailmasta. Siinä vaiheessa kun Jack oli tullut paikalle, ihmissuden keho nytkähti kerran ja muuttui. Se nousi ylös ja sen silmissä kiilsi murhan himo. Se ärisi suuremmalleen ja hyökkäsi kohti. Se yritti ensin tuon kättä, tietekin Edwardin miekka kieltäytyi pedon käytöstä, joten sen oli käytettävä kynsiään ja hampaitaan.
Ihmissusi yrititi sivaltaa toisen kasvoja, sitten kylkiä. Se sai itsekin viiltoja, jotka polttivat sitä, mutta sen aggresiivinen raivo piti sen pystyssä verihukankin uhatessa. Se ei tuntenut kipua, kun adrenaliini syöksyi sen suonissa
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Elo 02, 2015 7:35

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Jack uskoi jo voittaneensa tämän hippa leikin, mutta häntä tarrattiin asetta pitävästä kädestä, jolloin Jack oli toista kättään nostamassa iskeäkseen miestä. Mutta se jäi vain ajatukseksi kun jalka iskettiin pedon vatsaa vasten. Mies körähti joutuen päästämään saaliinsa irti ja samalla menetti aseensa kun hukkanen potkasi sen kädestä irti, joka pienen lento matkan jälkeen kolahti maahan jääden maahan kiinni pystyyn terästään. Jack katsoi asettaan ja sitten edessään olevaa sutta oranssin punaiset lähes hohtaen vihasta ja raivosta. Ainoa hänen lohtu oli että hän oli saannut Edin kyljet auki ja edes hieman suden väsähtämään osumien jälkeen. Tämä innostutti Jackia uudestaan hyökkäämään vain yhden aseen voimin Edin kimppuun, mutta tuo piru vältti häntä niin kauan, kunnes tuo vain kaatui. Jack nauroi vahingon iloisesti.
"Koira ystäväsi on varmasti iloinen kun vien nahkasi hänelle lahjaksi!" Jack nauroi jo voiton riemuisena ja tunsi vain innostuvan ajatuksesta, siitä ilmeestä joka olisi aavekoiran kasvoilla kun hän veisi tämän suden nahkan rakin silmien eteen. Että hän nauttisi siitä niin!

Ed nousi ylös maasta hitaasti vuotaen verta ulos kuin vanha laho vene vettä, kunnes nytkähti ja Jack tiesi hyvin mitä odottaa: mies oli muuttumassa takaisin pedoksi. Jack astui muutaman askeleen taaemmas, eikä oikein ehtinyt tekemään muuta ku susi hyökkäsi hänen kimppuunsa saaden iskun käteensä, jolloin hänen aseensa lensi maahan. Jack kirosi ja oli kutsumassa aseitaan takaisin käteensä, mutta raivoava peto oli nopeampi: Jack sai tuskan parkauksen kera kasvoihinsa syvät haavat niin että veri tirskahti ympäriinsä ja Jack irvistellen piti kasvojaan. Mies yritti nähdä jotakin sen kaiken kasvoille levinneen veren tähden, mutta ainoa asia jota hän ehti näkemään oli kun peto alkoi kynsimään hänen kylkiään. Jack murahti ja kutsui nyt aseet käsiinsä lähtien vastaamaan raivoavan ihmissuden hyökkäykseen hopeisilla aseillaan.
Hetken mätkittyään Jack joutui perääntymään vain pyyhkiäkseen verisiä kasvojaan ja katsoi veristä kättään.. Jack irvisti ja heitti aseensa suoraan pedon kurkkua kohden ja samantien perään toisen kaulaan tähdäten, jos yritti väistää.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 7:46

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Peto karjui, se hyökkäsi minkä ehti. Viilsi, raapi ja pyri. Se pyrki lopettamaan niljakkaan vihollisensa elmän tuossa pampailevassa kehossa. Jack heitti aseensa kohti ihmissuden kaulaa, Edward ei väistänyt niiden tuloa vaan meni matalakis ja väisti viimeisen. Se juoksi jo sitä mukaa kohti Jackiä ja yritti viiltää tuon käsiä ja rintakehää. Ihmissusi yritti kampata toisen ja päästä tuon ihille. Se yritti raastaa ja repiä. Se janosi seitä verta.
Eikö aikaakan kun se oli ottanut jo muutamia kauniita iskuja itseensä, kunten nyrkin naamaan ja muutamia kynnen jälkiä rintaansa. Silti se raivon valtaamana karjui ja hyökkäsi. Sen keho tuntui liikkuvan ainoastaan sillä aggressiivisuudella. Veren hukka näkyi ainoastaan sen ruskeassa turkissa ja maassa.

Ihmissusi siitäkös välitti, mutta jokin sai sen perääntymän, ikään kuin juoksemaan karkuun. Edwardin tajunta saavutti illan hämärän ja jhän huohotti minkä ehti, hön muuttui ihmiseksi samlla kun juoksi. Hän pyrki pois ja nopeasti. Hän kompasteli hieman sumean näkökenttänsä vuoksi, muta hän kirosi itseään ja petoaan. Hän oli taistellut sitä vastaan jonkin aikaa ja saanut itsensä hallintaan. Nyt hän kiisi minkä jaloistaan pääsi ja hyppäsi puuhun. Hän hyppi oksilta oksille tajuten pian, kuinka jokin pysäyttävä asia pysöytti hänet. Se oli suuri rotko ja edes hän ei voinut hypätä sen ylitse.
Hän vilkaisi peräänsä.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4001

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Elo 02, 2015 8:22

Re: Metsästäjä ja metsästetty

aseet eivät osunneet ja peto pyrki jo kimppuun.. Jack kirosi hiljaa mielessään kun sai pedon jälleen ihollensa roikkumaan kuin takiainen konsanaan. Ihmissusi raateli miehen käsiä. Sääli vain että ne oli suojattu miehen yllä olevalla haarniskalla, joten pedon kynnet eivät muuta saanneet aikaiseksi kuin ehkä naarmuja haarniskan pintaan, sama oli rintakehään tähdätyssä iskussa. Häntä suojasi paksu panssari kerros rinnassa, siitä ei päässyt läpi edes ihmissiden voimilla. Tämän suhteen Jack säästyi vahingoilta ja saattoi vastata takaisin Edin hyökkäys yrityksiin, yrittäen lyödä ja raadella suojaamatonta petoa. Pakottaa tuo perääntymään... ja niin ihmissusi tekikin, lähtien aivan omatoimisesti perääntymään Jackin kynsien ulottuvilta. Ed lähti juoksemaan saadessaan petonsa jälleen hallitaan ja muuttui humaaniksi. Jack tuijotti pienen hetken juoksevan miehen perään, kunnes lähti juoksemaan itsekkin miehen perään samalla kun repi maassa olevat aseet mukaansa ja asetti ne vyöllensä.

"Luuletko pääseväsi karkuun!?" Jack huusi Edwardin perään seuraten miestä maasta käsin kun hukka päätti kiivetä puissa kuin mikäkin orava. Ei tuo voinnut ikuisuuksiin hyppiä puissa... ja se oli lisäksi todella energiaa vievää. Pienen matkan jälkeen Ed pysähtyi.. jolloin Jack virnisti ja teleporttasi miehen kanssa puiden oksien sekaan miehen takana olevan hieman ylempänä olevan oksan. Jack virnuili petomuodossaan ja kohotti terävä kyntistä kättään kun jostakin kuului kuuluva rasahdus. Jack tunsi kuinka hänen allaan oleva oksa antoi periksi ja petti suuren pedon alta kuin hammastikku. Jack ei ollut ottanut laisinkaan huomioon omaa kokoaan oksan päälle ilmestyessään kun oli liian innoissaan tästä jahdista.. ja se koitui miehen kohtaloksi. Jack putosi tyhjän päälle oksa mukanaan, iskeytyen ikävän näköisesti kallion reunaa vasten ja siitä vielä paljon alemmas yhdessä oksan kanssa, joka putosi mustaturkkisen pedon päälle. Jack ei liikkunut heti pudotuksen jälkeen vaan jokusen aikaa peto makasi aloillaan täysin liikkumatta tajuntansa menettäneenä alemmalla kielekkeellä. Hänen petomuotonsa katosi tajunnan menetyksen myötä.

"M-mitäh?" Jack mutisi noustessaan käsiensä varaan ja kastoi edessään olevaa sumeaa näkymää, jonka tajusi pienen pää ravistelun jälkeen olevan kivi kova kallio. Missä hän oikein oli? Jack katsoi päällään olevaa suurta oksaa ja raahasi itsensä pois sen alta yrittäen seisomaan, mutta hänen toinen jalkansa oli aivan toista mieltä: jalka taipui sääriluun kohdilta heti painoa varatessa täysin luonnottomaan asentoon, jolloin Jack luonnollisesti alkoi huutamaan kivusta pudoten istumaan maahan väännellen kivusta yrittäen pitää jalkaansa.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2201

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Su Elo 02, 2015 8:37

Re: Metsästäjä ja metsästetty

Edward katsoi hieman ärtyneesti miehen loksautteluille. Tuon innostunut ilme ei tehnyt hänen ololleen yhtään hyvää. Eikä hän pitänyt yhtään omista haavoistaan. Silti Jack oikein innokaasti teleporttasi hänen lähelleen, mutta hän itse huomioi, ettei oksa kestänyt toisen painoa. "Hei!-" Edward huudahti, kun oksa sanoi itsensä irti kirjaimellisesti ja räsähti Jackin alta vieden miehen mukanaan. Ihmissusi värähti, kun kaysoi miehen putoamista ja hyppi nopeasti alas minkä haavoiltaan pääsi. Hän piteli toista kylkeään ja vilkaisi alas rotkon reunalta. Rotko omasi jonkinmoisen pienen kielekkeen kohti suoraa seinää vasten, jossa Jack makasi oksansa kanssa.

Edward värisi. Hän tuijotti miestä, oliko toinen kuollut? Hän mietti ka melkein alkoi panikoimaan vähäverisenä, kun alhaalta kuului hyytävä huuto. Edward käöntyi nopeasti rotkon reunaan ja katsoi miestä, joka piteli jalkaansa tuskaisan näköisenä. Jalka oli varmaankin mennyt poikki. Edward mietti hetken, hän riisui paitansa, joka olo silputtu kiitos Jackin. Sen hän repi ja pyöritti ympärilleen näin estääkseen vuotamasta yhtään enempää. Sen jälkeen hän mietti mitä hänen pitäisi tehdä, jotta hän saisi Jackin ylös rotkon kielekeeltä.
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
Seuraava

Paluu Metsänreunat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö