Who are you? || Sumikko!


Kaikki loppuu johonkin ja alkavat jostain. Niin myös Quinn metsä. Metsän reuna on valoisaa ja harvaa kasvustoltaan. Reunamilla ei pahemmin sammalta ole vielä, vaan maata peittää saniaiset ja ruoho. Puut ovat suurimmaksi osaksi lehtipuita. Mitä syvemmälle metsään menee, sitä synkemmältä se alkaa näyttämään.. joten, uskallatko astua lumottuun metsään, vai pysytteletkö suosiolla poissa?

Valvoja: Crimson

Viesti Pe Elo 07, 2015 2:39

Who are you? || Sumikko!

Bláthnat Kavanah

Bláthnat katseli ylös taivaalle piirrellen sormellaan kuvioita ilmaan. Taivas oli kirkas ja aurinkoinen, mutta siellä täällä näkyi muutama onneton pilven hattara. 'Oletko varma ettei tänään sada?' kuului Crotan ääni Nalan päässä. Nainen kääntyi katsomaan vieressään ruohoa rouskuttavaa oriaan. 'En mut kyl mie uskon ettei tänää satele', tummahiuksinen totesi hevosen mieleen. Varmuuden vuoksi puoli-ihminen päätti kuitenkin varmistaa asian. Venytellen hän nousi seisomaan ja käveli lähimmän korkean puun luo, missä Cian tarkkaili häntä tarkasti. 'Aikoo kiipeä ylös? Kraak!' korppi kysyi tönköllä yleiskielellään. Nala hymyili ja nyökkäsi mustalle linnulle vaivautumatta korjaamaan virheitä.
Tyttö hypähti korkealle ilmaan ja tarttui oksaan kiinni kiepauttaen itsensä helposti ylös. Varmasti hän eteni yhä ylemmäs ja ylemmäs. Päästyään häiritsevien puiden ylle, Nala eteni varovasti yhtä paksua oksaa eteenpäin ja tähysti joka suuntaan. Edessä päin näkyi suuria ja tummia pilviä jotka enteilivät oikein mukavaa sadetta, ehkä jopa ukkosta. 'Okei, mie olin vääräs. Kyl tääl taitaa sattaa', hän sanoi Cianille joka tapitti naista hieman ylemmällä oksalla.
Yhtäkkiä Bláthnat kuuli altaan Crotan hirnumista. 'Tule äkkiä alas!' hevonen suorastaan huusi tytön mieleen. Nopeasti Nala lähti laskeutumaan puusta ja pyysi puuta auttamaan ja siirtelemään oksiaan hieman helpommin kiivettäviksi.
Pian Bláthnat oli alhaalla ja tuo ryntäsi suuren hevosen luo rauhoittelemaan sitä. "Mikä o, missä pallaa?" tummaihoinen tyttö kyseli hevoselta ääneen silitellen sen jäntevää kaulaa. 'Kuulen jonkun huutavan apua. Ja hevosen askelia!' ori sanoi hieman hermostuneena. Tuuheatukkainen melkein haltija ryntäsi mökkinsä portaille ja nappasi nuoliviinin ja jousensa mukaan loikaten punertavanruskean hevosensa selkään. Crotalla ei ollut tällä hetkellä suitsia, mutta nyt sitä ei tarvinnut ohjata, joten sillä ei ollut väliä. "Cian, lennä eeltä ja johata meiät sinne missä apuu ny tarvitaankaa!" Bláthnat huusi jo melkein lähteneelle korpille ja lähti laukkaamaan perään.

Viesti Pe Elo 07, 2015 3:49

Re: Who are you? || Sumikko!

Shawn Korppikatse

Shawn istui Kavyan selässä, laadukkaasta ruskeasta nahasta valmistetussa satulassa ja katseli tietä. Tie jatkui horisontin taa, se oli kavioiden ja jalkojen kuluttama. Ja voi, miten se pöllysikään hiekkaa, Kavya laukatessa heistä jäi taa vain tomuinen pilvi ja kavioiden jäljet maahan. Tietä reunustivat rehottavat ruohot. Ruoho ei ollut sitä samaa makeaa, jota Shawn normaalisti Kavyalle kantoi, se oli pitkää ja kuivaa. Mies ja hevonen olivat kulkeneet tietä kaksi tai kolme päivää, Shawn ei jaksanut laskea tarkkaan. He olivat lähteneet ihmisten kaupungista, ja kulkeneet kohti itää, Quinn-metsän laitoja kohden. Shawn oli kulkenut samaa reittiä useasti, metsän kohdalla tie kääntyisi pohjoiseen ja parivaljakko kulkisi yhden ihmisten kylän läheltä ohi. Tämä kylä ei kuitenkaan ollut Shawnin määränpää, he jatkaisivat yhä pohjoisemmas erääseen puolueettomaan kylään. Sinne hänet ja Kavyan oli kutsunut Shawnin vanha ystävä, jota mies ei ollut nähnyt moneen vuoteen. Shawn ja hänen hevosensa olivat pian viestin saavuttua lähteneet matkaan, ja tässä he nyt olivat, Quinn-metsän laidalla.
Mies kannusti Kavyaa jatkamaan metsän syvyyksiin, ja hiirakko lähti reippaasti liikkeelle. Päivä oli aurinkoinen, ja niin hevonen kuin mieskin olivat tyytyväisiä päästessään puiden viilentävään varjoon. Jossain heidän yläpuolellaan huusi mustarastas. Shawn vastasi linnulle, joka hämmentyneenä lensi katsomaan, kuka oli tunkeutunut sen alueelle. Rastas käänteli päätään, se ei nähnyt muita kuin matkalaisen hevosensa selässä, mutta ei ihminen saatika hevonen osannut laulaa kuin se, eikö niin? Pöllämystynyt lintu nousi taas siivilleen ja meni menojaan. Shawn virnisti.

Kavya pysähtyi vähän ajan päästä purolle juomaan, ja Shawn hyppäsi sen selästä alas. Mies joi itsekin muutaman kulauksen viileää vettä, ja vilkaisi ympärilleen. He olivat pienellä aukiolla, jota reunustivat rehevät lehtipuut. Aluskasvillisuus oli tiheää lukuunottamatta kohtaa, josta vaikutti lähtevän polku. Varoen mies astui metsäiselle kulkuväylälle, ja lähti kävelemään sitä pitkin pehmein askelin. Kavya nosti päänsä ruohosta, jota se oli hamunnut, ja hörähti kummastuneena. Minne sen isäntä oli matkalla? Tiehän kulki aivan toiseen suuntaan. Niin sekin koukkasi polulle.
Shawn ei ollut aikonut jatkaa matkaansa polkua pitkin kauas, mutta suunnitelmiin tuli pienehkö muutos. Miehen edessä seisoi komea peura selkä tulijoihin päin. Äkätessään heidät, se pinkaisi vastakkaiseen suuntaan. Peura kulki kuitenkin hyvin vaivalloisesti, ja Korppikatse huomasi, että toinen sen kauniin vaaleanruskeista takajaloista oli veressä, ja peura ei astunut lainkaan sillä maahan. Huolestunut mies lähti seuraamaan eläintä Kavya uskollisesti perässään. Idea ei tainnut olla kovin hyvä, sillä peura hermostui, tilanne muistutti siitä varmastikin paljon metsästyksen takaa-ajoa. Se kääntyi ympäri ja laski sarvensa tanaan Shawnia kohden. Mies koitti rauhoitella eläin, mutta turhaan.

Viesti La Elo 08, 2015 8:43

Re: Who are you? || Sumikko!

Bláthnat laukkasi orillaan eteenpäin niin paljoin ku varmajalkainen hevonen kintuistaan pääsi. Cian lenteli heidän yllään näyttäen tietä perille, mahdollisimman nopeaa reittiä tietenkin. 'Mitä siel o?' Nala kysyi mustalta linnulta melkein huutaen sen mieleen. Korppi lennähti selvästi heidän edelleen tarkistamaan tilannetta ja tuli sitten takaisin kertomaan uutiset. 'Kraak! Peura moukkaa uhkaa!' korppi sönkkäsi palatessaan asemiin. Nainen tyytyi vain nyökkäämään tiedolle. Homma hoituisi hyvin, jos muukalainen ei tekisi typeryyksiä. Jos taas teki, tästä tulisi hieman kinkkisempää.
Yhtäkkiä puoli-ihminen hevosineen pääsi polulle josta saattoi jo kuulla tapahtumien etenemisen. Nala hoputti Crotaa hieman nopeampaan ja ori totteli lisäten vauhtia. Pian heidän edessään olikin mies ja peura, ja Bláthnatin oli pakko antaa Crotan jarruttaa. Hän hyppäsi eteenpäin siirtäen oksaa niin että pääsi loikkaamaan eläimen ja kaksijalkaisen väliin. 'Mie en tee siulle mittään pahhaa', Nala puheli peuran mieleen rauhoittavasti. Kaunis vaalean ruskea eläin nosti päänsä vähitellen, jolloin nainen kasvatti sen eteen ruohoa, mitä se alkoi mutustamaan.

"Mitä sinä oikein teet täällä?" tummahiuksinen sanoi hieman tylysti miehelle Cianin lennähtäessä hänen olkapäälleen.

Viesti La Elo 08, 2015 4:19

Re: Who are you? || Sumikko!

Peura oli epävarma, se ei varmaan olisi halunnut hyökätä loukkaantuneen jalkansa kanssa. Shawn liikkui hitaasti taaksepäin, mutta Kavya liikehti hermostuneesti miehen vierellä. Se selvästikin vierasti outoa metsän eläintä. Shawn oli liian keskittynyt kuullakseen kavioiden äänet metsänpohjalla, joten yllätys oli aikamoinen, kun varsin tuuheahiuksinen nainen lennähti jostain hänen eteensä. Sivusilmällä Shawn huomasi komean, punaruskean hevosen, jolla toinen oli ilmeisesti saapunut. Korppikatseesta näytti siltä, kuin tulija olisi saanut eläimen rauhoittumaan pelkällä läsnäolollaan. Maasta versoi nopealla tahdilla ruohoa, jota Shawn ratsunsa tuntien tiesi Kavyankin hamuavan, kunhan peura olisi hieman kauempana. Nyt eläin kuitenkin oli silminnähden rentoutuneempi, ja sen pää painui uudelleen alaspäin, nyt tosin heinää varten.
Nainen kääntyi, ja Shawn hämmästyi toisen tummaa ihoa, sellaista kun ei Cryptissä kovin usein näkynyt. Äkäisen kuuloisena nainen kysyi Shawnilta, mitä tuo oikein täällä teki.
"Noh, ohikulkumatkalla Kavyan kanssa olin, kunnes huomasin tuon peuran, jonka jalka oli vahingoittunut. Huolissani lähdin sitä kohti, muttei eläin tainnut oikein minusta innostua" Korppikatse vastasi ihmetellen mielessään toisen äänensävyä. Kai metsäpolut nyt olivat kaikkien kulkuun sallittuja?
Tummahiuksisen olalle lehahti korppi. Shawn ilahtui tulijasta, heimolaiset olivat aina tervetulleita.
"Mitäs sinä?" mies puheli karheasti linnulle. Korppi tyrmistyi, ja Shawn väisti naisen kummeksuvaa katsetta.

Viesti La Elo 08, 2015 7:21

Re: Who are you? || Sumikko!

Bláthnat katsoi miestä hieman tuimasti ja nyökkäsi sitten. Kaipa tuo oli vain ohi kulkumatkalla. Miten se nyt tarkemmin naiselle kuului, ei mitenkään. Mutta hän ei voinut sietää ihmisiä jotka häiritsivät eläimiä osaamatta tehdä niille mitään. Täysin normaalisti nainen kuitenkin käveli peuran luo silittelemään sitä, ja tarkistamaan eläimen jalkaa. Nainen tunsi miehen pistävän katseen, muttei jaksanut miettiä kohdistuiko se eläimeen vai häneen. Vähät siitä. Tummahiuksinen oli monestakin syystä joutunut toteamaan tulleensa tuijotetuksi. Siihen oli alkanut jo tottua.
"Se o vaan pintanaarmu", Nala sanoi nousten taas seisomaan eläimen vierelle. Korpin istuessa hänen olalleen näytti mies selvästi ilahtuneelta. Karhealla äänellä hän sanoi jotain mikä näytti järkyttävän Ciania. 'Moukka puhua korppia!' musta lintu naisen olalta raakkui Nalan mieleen. Kummastuneena Bláthnat katsoi hänen katsettaan välttelevää miestä.
Miehen hevosen katsellessa ahnaasti ruohoa mitä villieläin heidän vieressään söi, kasvatti Nala muutaman metrin päähän kavioeläimestä sille omaa ruohoa. "Hörh", tummasilmäinen tyttö sanoi matkien hevosta. Nelijalkainen käveli muutaman askeleen ja laski päänsä ruohikkoon. Bláthnat hymyili ja kääntyi taas peuran puoleen.
"Haluatko sie koettaa silittää?" Nala kysyi katsomatta miestä. Crota korskahti epävarmasti korvat luimussa. Punaruskea ori näytti vaaralliselta nostellessaan päätään ja suuren harjan heiluessa puolelta toiselle. Vaikka eihän se toki tehnyt mitään. Mutta onneksi vain Nala tiesi sen..

Viesti La Elo 08, 2015 9:17

Re: Who are you? || Sumikko!

Shawn katseli, kuinka vihreää ruohoa puski maasta lisää, nyt tosin hieman kauemmaksi peurasta, niin että villieläintä vierastava Kavyakin saattoi laskea turpansa huoletta maahan ja nyhtää sitä suuhunsa. Vasta myöhemmin tilannetta ajatellessaan Shawn tajusi, ettei heinän kuulunut siten kasvaa. Ei tainnut nainen ollakaan aivan tavallinen tallaaja, mikäli ruohotkin sai tuolla tavalla versomaan.
"Aina tuollakin on aikaa ruoalle. Tosin, nyt on varmaan ihan aiheellista syödä, olemme meinaan olleet jo hyvän aikaa tien päällä" hän puheli niitä näitä.
"Mikä nimesi muuten on? Minua ne sanovat Korppikatseeksi" mies muisti esittäytyä. Tarkat, lähes mustat silmät seurasivat naisen liikkeitä tuon astellessa peuran luo ja täysin luontevasti silittävän eläintä. Pian tummatukka ilmoittikin jalassa olevan vain pintanaarmun.
"Taidat tuntea metsän paremmin kuin omat taskusi. Asutko täällä päin? Täällä on ihanan hiljaista verrattuna kaupunkiin, jossa minä työskentelen hevostenkengittäjänä. Mistä sinä muuten tiesit lehahtaa paikalle juuri oikeaan aikaan?" Korppikatse tiedusteli. Pieni loma ei tekisi miehelle itsellekään pahaa, jos pääsisi hetkeksi pois kaupungin hälystä.
Metsästä yllättäen paikalle saapunut nainen kysyi, halusiko Shawn silittää kaunista peuraa.
"Minäkö? Peuraa? Ehdottomasti!" mies nauroi.

Viesti Su Elo 09, 2015 11:32

Re: Who are you? || Sumikko!

Bláthnat hymyili pienesti kun Korppikatseeksi esittäytynyt mies naureskeli hevosellaan olevan aina aikaa ruualle. Niinhän se kyllä oli, kyllä Crotakin söi paljon, mutta se oli hevosille aivan luonnollista. Isoja eläimiä kuin olivat.
"Minun nimeni on Bláthnat, mutta voit kutsua myös Nalaksi", nainen esittäytyi pidättyväisen kohteliaasti. Vaikka mies vaikuttikin kunnolliselta, ei tuo uskaltanut vielä luottaa Korppikatseeseen. Eihän sitä ikinä tiennyt, mitä tuon päässä liikkui. 'Cian, haluukko kertoo miulle miks Korppikatse pysty puhhuun siulle?' tummahiuksinen metsänystävä kysyi korpilta joka lehahti läheiseen pensaaseen. Yhä tyrmistynyt eläin vain katseli kummissaan miestä vastaamatta. Ilmeisesti musta lintu oli aivan yhtä pihalla tapahtuneesta kuin Nala itsekkin. Tavallinen ihminen mies ei jokatapauksessa ollut, se oli täysin varmaa.

Hymy kuitenkin nousi tumman tytön huulille, kun Korppikatse sanoi että hän taisi tuntea metsän kuin omat taskunsa. "En mie nyt tiiä, vain sen osan mikä on lähel miun kottii", Nala sanoi huvittuneena. Metsä oli niin laaja alue, että edes haltijat eivät tunteneet sitä kunnolla. Kukaan ei tuntenut. Miten siis nainen voisi tuntea metsä yhden peuran silittelyn perusteella?
'Peura hyvä, Korppikatse o hyvä mies, voit antaa hänen silittää siuta', Nala jutteli peuran mieleen. Crota hörähti hieman tuohtuneena kun tyttö ei ollut kuunnellut se varoituksia, mutta antoi olla.
"Siun pitää olla rauhallinen, muuten se ei anna siun koskee siihe", Bláthnat ohjeisti miestä.

Viesti Su Elo 09, 2015 2:06

Re: Who are you? || Sumikko!

Hitaasti Shawn Nalaksi esittäytyneen naisen ohjeistuksella lähestyi peuraa. Hän ei ollut päässyt ikinä näin lähelle mitään villieläintä, saatika että olisi saanut mahdollisuuden koskea sellaista. Peura nosti päänsä ylös, ja sen silmissä oli katse, jota mies ei osannut tulkita, muttei perääntynyt. Nala piti kättään eläimen selän päällä, ja varoen Shawnkin kohotti omaansa. Kaunis peura ei reagoinut liikkeeseen juurikaan, joten mies uskalsi kevyesti silittää sitä kaulan sivusta. Peura säpsähti hieman kosketusta, ja käänsi päänsä kohti Shawnia, ikään kuin se olisi sanonut, ettei toisen silitys haitannut. Miehen suu kääntyi hymyyn. Ei peura näemmä kovin paljoa käyttäytymiseltään eronnut pelokkaasta hevosesta. Molempien kanssa kannatti pitää varansa yllätysten vuoksi, mutta onnistuminen oli palkitsevaa.
Shawn muisti, kuinka oli muutama vuosi sitten ostanut Kavyan huutokaupasta, ja nuori tamma oli säikkynyt kaikkea. Jos Korppikatse ei olisi ottanut sitä itselleen, hevonen olisi päätynyt pataan. Tamma oli pelännyt aluksi Shawnia, mutta pikkuhiljaa mies oli saanut hevosen luottamaan itseensä ja lopulta muihinkin. Nyt Kavya oli järkkymättömän uskollinen, hieman kujeileva, ja parivaljakko luotti saumattomasti toisiinsa.
Vaaleanruskeaa karvaa silittäen Shawn katsahti ensin Nalan hevoseen ja sitten naiseen.
"Sinulla on komea hevonen. Mikä hänen nimensä on?" mies kysyi hymyissä suin.

Viesti Su Elo 09, 2015 3:28

Re: Who are you? || Sumikko!

Bláthnat katsoi hymyillen kuinka Korppikatse katsoi silitti peuraa. Mies ei ollut varmaan kovinkaan montaa kertaa silittänyt metsäneläimiä. Luulisi ainakin. Tummahiuksinen tyttö rapsutti peuran kovaa ja sileää karvaa rauhoitellen sitä välillä. Olihan se nyt tarpeeksi kummallista, että hän silitti, kun vielä Korppukatsekkin silitti varovasti villieläimen selkää. Peura katseli heitä hetken aikaa, ennen kuin laski taas päänsä alas ruohoon. Hymyillen Nala katseli peuran syömistä ja yllättyi Cianin lennähtäessä hänen olkapäälleen. Se törkki nokallaan naisen paksut hiukset päälleen niin, että oli puoliksi niiden peitossa. Hellästi Bláthnat silitti linnun päätä yhdellä sirolla sormellaan. 'Onko kaikki ok?' puoli-ihminen kysyi korpilta. 'Kraak! Olla', lintu vastasi naisen mieleen jälleen taivuttaen päin honkia.

Nala katsoi kuinka mies vilkaisi ylväästi korvat luimussa seisovaa Crotaa, ja käänsi katseensa sitten häneen kehuen oria. Pieni hymy levisi tytön huulille ja tuo melkein purskahti nauruun kun näki punaruskean hevosensa höristävän korvia. 'Katsos, hän kehu siuta komeaksi!' Nala sanoi hevosen mieleen. Ori hörähti ylpeänä. 'Jep, kiitä häntä puolestani', Crota sanoi naiselle.
"Crota on arvon oriin nimi. Hän käski kiittään puolestaan", Bláthnat sanoi miehelle. "On sinullakin kyllä kaunis hevonen, Kavya oli kai sen nimi?" hän lisäsi kohdistaen katseensa tammaan.
Puoli-ihminen katsoi taivaalle ilmestyneitä jo selvästi suurenpia pilvenhattaroita. "Kohta tullee vettä ja luijaa", nainen sanoi miehelle pientä varoitusta äänessään.

Viesti Su Elo 09, 2015 4:39

Re: Who are you? || Sumikko!

Shawn nyökkäsi Bláthnatin muistellessa miehen hevosen nimeä. Kavya oli Kavya, eikä siitä päässyt yli tai ympäri.
"Mistä tiedät, että Crota pyysi kiittämään? Onko teillä joku salainen kommunikointitapa?" Mies kysyi hieman ihmeissään. Nala vaikutti olevansa tosissaan sanoessaan, että hänen hevosensa pyysi kiittämään. Tämä oli hämmentävää.
Shawn vilkaisi taivaalle, jolle tummat pilvet olivat hyvää vauhtia kerääntymässä. Nainen taisi olla oikeassa puhuessaan sateen tulosta.
"Totta. Toivottavasti minä ja Kavya ehdimme löytää jonkinlaisen suojapaikan , ennen kuin sade iskee. Kastuminen on inhottavaa" Korppikatse sanoi, ja kuin vakuudeksi, Kavya pärskähti sivummalla.
"Sattuivat kyllä huonot matkustussäät, ensin aurinko porotti täydellä teholla paljaalta taivaalta, ja nyt rupeaa vielä satamaan. Ei mennyt aivan putkeen tämä ajoitus" mies naurahti.
Ensimmäiset suuret, raskaat vesipisarat putoilivat jo verkalleen alas taivaalta. Osa osui puiden lehvästöihin, ja osa ropisi matkalaisten päälle. Kavya veti korvansa luimuun tuntiessaan kastuvansa.
"Älähän nyt, vettä se vain on" Shawn tokaisi hevoselleen ja taputti tuon lautasta.

Viesti Su Elo 09, 2015 5:56

Re: Who are you? || Sumikko!

Bláthnat katsoi huvittuneena miestä kun tuo ihmetteli miten hän pystyi tietämään Crotan haluavan kiittää häntä. "Mie puhun eläinten mieliin", Nala kertoi Korppikatseelle. Varovasti hän nosti kätensä peuran selästä ja antoi miehen silittää eläintä yksin. "Mut vaan tietyt elläimet pystyy puhhuun takasin. Tarkkaan ottaen vain Crota ja Cian", hän vielä selvensi kävellen varovasti kohti Kavyaa. Ei hättää. Mie oon ystävä', Nala sanoi hevosen mieleen ja pääsi kosketusetäisyydelle. Hieman varuillaan tamma olikin, mutta kun nainen kasvatti sille vielä lisää ruohoa, ja silitti sen vahvaa kaulaa, hevonen rentoutui hieman ja alkoi jälleen syömään. Bláthnat letitti hevosen harjaan pienen letin sen mutustaessa ruohoa.
Varovasti hän katsoi miestä tuon miettiessä suojapaikkaa Kavyalle ja hänelle itselleen. "Kuule, sie voit tulla meiän mukkaan. Myö voiaan viiä sut kotio", Nala sanoi varovasti, sillä ei tiennyt miten toinen reagoisi tuohon.

Sade alkoikin aika nopeasti, ja suuret harmaat pisarat alkoivat tippua taivaalta. Peura ravisteli itsensä ja tökkäisi Korppukatsetta hieman ennen kuin lähti ravaamaan metsän suojiin. Kavya alkoi luimia vesipisaroiden putoillessa sen selkään yhä kovempaa ja kovempaa. Mies taputti hevostaan ja vakuutti sen olevan vain vettä. Nala kääntyi oman hevosensa luo, joka seisoi tyynen rauhallisena vieressä. 'Mennäänkö?' Crota kysyi omistajaltaan. Hymyillen tyttö kiepautti itsensä suuren orin selkään. "Seurakkaa", Bláthnat sanoi hymyillen ja lähti kävelemään kohti polkia korpin lehahtaessa lentoon hänen olkapäältään. 'Tuleeko moukka?!' Cian kysyi järkyttyneenä. 'Kyllä, mutta älä hermoile, ei siitä mitään pahaa seuraa', nainen vastasi rauhoitellen ja kun kuuli askelia takaa, siirtyi hän rauhalliseen laukkaan.

Sade alkoi rummuttamaan maata oikein kunnolla ja muutti maan kuraiseksi. Crota eteni rauhallisessa laukassa eteenpäin kuraista polkua, mistä Bláthnat oli kiitollinen. Ori ei hötkyillyt liikaa.
Kuumaa ilmaa seuraa aina ukkonen, ja niin kävi nytkin. Yhtäkkiä taivaalla löi salama ja kova jyrähdys halkoi ilmaa. Punaruskea hevonen Nalan alla säpsähti hieman, muttei muuten säikähtänyt. Se oli tottunut ukkoseen. Huolissaan tummahiuksinen nainen kuitenkin kääntyi katsomaan taakseen. Miten oli Kavyan laita?

Viesti Su Elo 09, 2015 7:32

Re: Who are you? || Sumikko!

Korppikatseen suu loksahti auki, kun Bláthnat kertoi voivansa puhua eläinten mieliin, ja vielä naisen omat eläimet pystyivät vastaamaan hänelle.
"Tuo kuulostaa mahtavalta! Olisikohan sitä mahdollista oppia?" hän pohti. Shawn katseli, kuinka naisen sirot kädet punoivat rauhallisena ruohoa mutustavan Kavyan harjaan lettiä melkein nopeammin kuin silmä ehti seurata. Sateen yltyessä peura, jota mies oli silittänyt, töykkäsi häntä hieman ja katosi metsän siimekseen.
"Se olisi mukavaa" Shawn vastasi hymyissä suin, kun toinen ehdotti, että hevonen ja ratsastaja voisivat tulla Nalan katon alle pitämään sadetta.
"Mikäli se siis sopii vain teille" hän lisäsi, sillä ei halunnut tunkeutua väkisin. Nainen kiepahti Crotan selkään ja viittasi Korppikatsetta seuraamaan. Shawn heilautti itsensä satulaan ja kannusti Kavyan liikkeelle. Edessä kulkevan parivaljakon siirtyessä laukkaamaan ei tammaa tarvinnut paljoa kannustaa mukaan, sillä sekin halusi pois rankkasateesta. Crota kulki rauhallisesti liejuisella polulla, ja vaikka Kavya yleensä piti kovaa vauhtia yllä, nyt se tyytyi kulkemaan orin perässä samaa tahtia.
Kaukana jyrisi ukkonen. Kavya säpsähti, muttei kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Se ravisti päätään, niin että vesipisarat lentelivät sen harjasta. Shawn hymyili tilannetta tarkastamaan kääntyneelle Nalalle.

Viesti Su Elo 09, 2015 7:51

Re: Who are you? || Sumikko!

Bláthnat katsoi helpottuneena Kavyaa joka laukkasi hieman valppaampana, mutta silti suhteellisen rauhallisesti Crotan perässä. Nainen käänsi naamansa takaisin kulku suuntaan ja taputti hevosensa kaulaa. He olisivat pian perillä, mikä oli erittäin hyvä kun otti huomioon sen, että koko konkkaronkka oli aivan litimärkä.
Yhtäkkiä Cian alkoi naurun omaisesti raakkumaan heidän päällään. 'Mitä nyt senkin korpin ketale? Mille sinä oikein naurat?' Nala kysyi linnulta. Jostain syystä otus ei edes vaivautunut vastaamaan vaan lähti liitämään alaspäin. He olisivat aivan pian kolmikon kotimökillä, mikä oli erittäin hyvä asia.
Pysäytettyään laukkaavan hevosen pihaansa, nainen teki kuumeisesti toiminta suunnitelmaa miten saisi majoitettua Kavyan heille. Crotan karsina oli aika ahdas kahdelle hevoselle, joten hän päätti kysyä kelpaisiko se tammalle. 'Käykö että olette Crotan karsinassa kummatkin? Heiluta päätäsi jos se sopii', Bláthnat kysyi tammalta sen mielessä. Pian hevonen hänen vierellään heiluttikin päätään, ja Nala avasi karsinan oven että mies voisi taluttaa hevosensa sinne.

Kun kaksikko oli päässyt vihdoin sisälle Cianin kanssa, Nala alkoi viimein tärisemään hieman kylmästä. "Ole ku kotonas", Nala sanoi viitaten pieneen mökkiin, jonka kaikki tavarat ja uunit sun muut olivat yhdessä tilassa.

Viesti Ma Syys 28, 2015 5:07

Re: Who are you? || Sumikko!

Nainen, hevonen ja lintu johdattivat Shawnin sekä Kavya metsä siimekseen hyvin maastoutuvalle pienelle talolle. Se vaikutti jo ulkopuolelta tarkasteltuna pelkistetyltä ja tarpeelliselta, kuin siellä olisi ainoastaan tarvittavat esineet, eikä ollenkaan turhaa rihkamaa, mitä mies oli huomannut monien ihmisten mielellään keräävän asumuksiinsa. Toiset hamstrasivat arvokkaita kankaita, toisen jalometalleja tahi koruja, osalle kelpasivat jos jonkinlaiset kirjat ja nidokset, olipa Shawn nähnyt jopa sellaisen talon, joilla hyllyt notkuivat purkeista, jotka olivat ääriään myöten täynnä nappeja. Oman, jokseenkin vaeltelevaisen elämäntyylinsä vuoksi Shawn itse ei voinut ylettömiä määriä keräillä esineitä, sillä taakasta olisi tullut pian Kavyalle raskas kantaa.
Mies avasi satulan remmit ja noste sen pois tamman selästä, jotta sekin saisi kunnolla levätä. Sen jälkeen hän talutti harmaan Crotaksi kutsutun hevosen karsinaan Bláthnatin kehoituksen mukaan. Hevoset jäivät hyvillä mielin suojaan sateelta niiden kumppanien siirtyessä viereisestä ovesta talon varsinaisiin asuintiloihin.
Shawn hämmästyi pienimuotoisesti talon sisätiloja, sillä kaikki näytti olevan yhdessä huoneessa. Siellä olivat sulassa sovussa kaapit, uunit ja sängyt. Mies vilkaisi Bláthnatiin, joka kehotti häntä olemaan kuin kotonaan.

Viesti Su Loka 25, 2015 9:14

Re: Who are you? || Sumikko!

Bláthnat naurahti hieman miehen yllättyneelle katseelle tuon nähdessä naisen mökin sisätilat. Eihän sitä nyt ihan joka päivä nähnyt tälläistä taloa, ainakaan keskellä metsää. Litimärkien vaatteidensa kanssa Nala käppäili kohti tallin puoleista seinää puhallellen samalla siroihin sormiinsa. Hän avasi pienen luukun seinässä, josta Shawn voisi halutessaan tarkkailla hevosensa pärjäämisiä. Vaikkei sillä nyt mitään hätää olisikaan.

Nalan sytytellessä kynttilöitä ympäri taloa Cian lennähti hakkaamaan ikkunaa ilkikurinen ilme kasvoillaan. Tummahiuksinen nainen kääntyi turhautuneena linnun puoleen. 'Mitä sie nyt oikein melskaat? Bláthnat kysyi korpilta ja läpsytteli ikkunan luo ja vilkaisi ulos.
Nyt hän ymmärsi mitä lintu oli aiemmin naureskellut. "Pyykit!" Nala huudahti ja ryntäsi ulos mökistä jättäen vieraansa täysin oman onnensa nojaan.
Pian nainen kuitenkin lompsi takaisin sisälle entistä märempänä, likomärkien vaihtovaatteidensa kanssa. "Voihan ketunleipä, mitä mie nyt puen päälle?" Nala manasi ääneen.

Pienen miettimis tauon jälkeen hän kääntyi vieraansa puoleen. "Kuule, voitsie kattoo hetke tuonne talliin vaikka, niin minä yritän tehdä jonkun väliaikais vaate virityksen?" Nala pihisi hieman nolona hakien viltin kaapista. Varovasti, kun hän oli tarkistanut miehen katsovan muualle, hän heitti märät vaatteensa alusvaatteita lukuunottamatta pois ja kietoi viltin ympärilleen sillä välin kun penkoi kaapin pohjiaan. Varovasti hän vetäisi hieman polvien yli ulottuvan ylävartalosta tiukan mekon päällensä heivaten viltin takaisin sängylle.
"Nyt sie voit taas ellää eläämäs noromaalisti", Nala sanoi miehelle penkoen samalla kaapista leipää tarjottavaksi.

Paluu Metsänreunat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö