Metsästyksen maisterit. [sov]


Nahorissa sijaitsevat torit ja kadut. Katuja vartioidaan erittäin tiukasti, niin päivisin kuin öisin.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti To Joulu 17, 2009 10:22

Metsästyksen maisterit. [sov]

Dynamo

Punatukkainen fechi nukkua tuhisi pimeähkön majan nurkassa, pienen viltin alla. Se ei tuntenut kylmää, fechihän oli periaatteessa tulen loitsijoita. Tosin hieman oli vilposta varpaissa... ovi pamautettiin auki, ja punapää nosti heti päätään. Mitä nyt!? Kevyt vislaus kävi, ja mies tiesi heti mistä oli kyse. Se juoksi heti ovelle neljällä jalalla, ja katsoa killitti omistajaansa pääkallellaan. Oliko tänään metsäpäivä? Pääsisikö Dynamo ulos, jahtaamaan eläimiä ja saamaan jäsenilleen liikettä?
"Siisti itseäsi, saamme vieraita.", mies tuhahti heti, kumartuen ottamaan kuonokoppaa pois. Punapää puolikoira ravisti heti päätään, ja availi leukojaan. Omistajan vaimo säksätti heti, että mitä tuo puhui Dynamolle, kuin tuo ymmärtäisikin jotain? Dymo olisi voinut virnistää ilkikurosesti, mutta se olisi pilannut jälkeen jääneen olennon kulissit. Ei vielä, vielä ei olisi aika näyttää, kuinka järkevä hän olikaan. Fechi teki kuin käskettiin, ja kävi talon nurkilla työntämässä päänsä vesitynnyriin. Omistaja katsoi kälättävää vaimoaan omahyväisesti.
"Dynamo on järkevämpi kuin luulisi, se sentään tietää pesemisen alkeet.", hän naljaisi naiselle, joka veti ilmaa sisäänsä pullistuen kuin ilmapallo. Kumpikaan heistä ei ollut mikään saalis, mutta tyytyivät yleensä toisiinsa hiljaa. Mutta Dymosta heille tuli aina riitaa.

Fechi juoksi takaisin omistajansa vierelle, henki höyryten ilmaan. Se oli ravistanut itsensä kuivaksi jo nurkilla, joten tippaakaan vettä ei näkynyt siinä. Mies nyökkäsi tyytyväisenä, ja laittoi kuonokopan takaisin.
"Kohta lähdetään metsään, kestä hieman.", tuo sanoi samalla, kun pörröti punapään päätä. Harvinaisen hyvä päivä oli tuolla.

[[Zaubares, jos olisit niin hyvä?]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Ti Joulu 29, 2009 12:20

//Anteeksi kesto, joulu varasti kaiken huomioni//

Kathán Hallmark

Kathán haukotteli väsyneenä. Hän oli nukkunut huonosti edellisenä yönä ja aina ärsyttävä veli Beuregard oli raahannut hänet ylös sängystä jo kukonlaulun aikaan tapaamaan jotakin mitälie veikkosta, joka pystyisi auttamaan luostarin muonavarojen täydentämisessä. Kathán ei varsinaisesti ollut kuunnellut Beuregardia kovinkaan tarkasti. Pitänee ottaa pienet piristävät, Kathán ajatteli ja otti pullon vyöstään huomaten, että se oli puolityhjä. Unohdin tietysti ottaa täyden pullon aamulla. Perkele, Kathán kirosi mielessään, no pitää pärjätä tällä kunnes palaan luostariin. Kathán huokaisi ja pisti pullon takaisin vyöhönsä. "Apotti Hallmark? Apotti Hallmark?" huhuili veli Beuregard jossain lähistöllä. Sieltä se kusipää taas tulee, Kathán tuhahti ja astui esiin sivukujalta, jonne oli livahtanut. "Täällähän minä", Kathán ilmoitti alistuneesti. "Ah! Apotti Hallmark! Tulkaa jo, herra Nigel varmaan odottaa meitä jo", Beuregard sanoi innostuneesti. Olisi tullut yksin jos hänellä on noin kivaa, Kathán ajatteli happamasti ja lähti seuraamaan munkkia.

Pian he saapuivatkin tämän Beuregardin mainitseman "Nigel" miekkosen talolle. Kathán vilkaisi Nigeliä ohimennen ja keskittyi sitten tämän vieressä istuvaan ihmisen tapaiseen olentoon. Enpä ole tuommoista ennen nähnyt. Jonkin sortin ihmissusi? Kathán ajatteli hänen ja Beuregardin lähestyessä Nigeliä ja tämän lemmikkiä. "Siunattua päivää, te olette varmaan herra Nigel. Tässä on luostarimme apotti Kathán Hallmark ja minä olen hänen avustajansa Beuregard", Beuregard esitteli maireana itsensä ja Kathánin, tyytyen sitten katsomaan Nigelin vieressä olevaa hahmoa halveksivasti "ja tämä, tuota... otus? Lienee se josta olemme kuulleet."
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Ke Joulu 30, 2009 5:59

Dynamo

Dynamo istui aivan hiljaa paikoillaan, kuten kunnollisen metsästyskoiran kuuluikin. Korvat olivat valppaina, ja harva varmaan huomasikaan, että Dynamon katse kiersi kaikissa uusissa tulokkaissa nopeasti ja arvioivasti.
”Ah, päivää päivää. En olisi uskonut, että te ilmestyisitte, odotin enemmänkin apupoikaa tai vastaavaa.”, Nigel kumarsi pian kaksikolle, ollen yllättynyt näinkin korkea-arvoisesta seurasta. Dynamo vilkaisi omistajaansa sivusilmällä, hiustensa takaalta.
”Kyllä, tämähän se.”, Nigel vielä myönsi, ja laski kätensä punapään päälaelle. Fechin korvat heilahtivat hieman, aivan kuin se olisi vainunnut jotain. ”Kutsumme sitä Dynamoksi”, omistaja selvensi perään.

Dymo edelleen tarkkaili noita kahta. Toinen oli täällä aika vastahakoisesti, mutta katseli silti fechiä kiinnostuneena. Toinen taas ei pitänyt otuksesta paljoakaan… No ihmekkö tuo, Dynamo ei ollut mikään seurapiiri koira, tai hienosti käyttäytyvä aatelinen. Mutta mikä kiinnosti toisessa? Uusi rotu? Mies sulki eripari silmänsä, ja kiersi häntäänsä hieman jalkojen eteensä, ja piti ryhdin niin suorana, kuin mahdollista.
”Dynamon ulkonäkö hämää loistavasti, oikeasti se on nopea ja ketterä metsästäjä.”, Nigel kehaisi kasvattiaan, ja nosti vihdoin kätensä pois. Hän oli moneen kertaan nähnyt Dynamon kaatavan isojakin eläimiä yksinään. ”Mutta varmaan parasta näyttää, puhetta tulee keneltä vaan.”, mies hymähti pienoisesti. Hän oikeastaan paloi halusta näyttää lemmikkinsä taidot.

[[Eip mittään, itteläni kestää vastailu näinä päivinä hieman muutenkin ^^']]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Su Tammi 17, 2010 1:01

//Ja anteeksi vielä uudemman kerran//

Kathán Hallmark

"Anteeksi, jos vedimme maton altanne, herra Nigel. Apotti Hallmarkilla ja minulla oli muutenkin asiaa kylälle tänään, joten päätimme tulla itse paikalle", Beuregard selitteli ja Kathán tukahdutti vähättelevän tuhahduksen. Niin niin niin. Ihan kuin minulla olisi ollut jotain menoja näin aikaisin aamulla, Kathán marisi itsekseen ja keskittyi sitten taas Dynamoon. Huomasi minun tutkivan ja paransi asentoaan, selvästi älykäs ja ajatteleva. Näyttää myös hyväkuntoiselta, Kathán pani merkille Dynamon lihakset, ja muutenkin vaikuttaa terveeltä. Nigel kaiketi kohtelee häntä hyvin, tai ainakin välittää hänen terveydestään. Hyvä niin.

"Olette aivan oikeassa, herra Nigel. Vaikka emme me Apotti Hallmarkin kanssa epäilekään että puhuisitte palturia. Mehän kaikki tiedämme mihin tämmöiset kummajaiset pystyvät", Beuregard selitteli ja katsoi Dynamoa kuin markkinoilla myynnissa olevaahevosenluuskaa. Kathàn ei tällä kertaa peittänyt tuhahdustaan, saaden Beuregardin hermostumaan. "Aivan niin, siis. Aloittakaamme. Apotti Hallmark on kiireinen mies, meillä ei ole aivan koko aamua aikaa olla seurassanne."
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Su Tammi 17, 2010 1:16

Dynamo

Dynamo antoi varsin alentavan katseen toiselle, kun tuo sanoi häntä "kummajaiseksi". Nigel taas ei välittänyt, saanut jo niin moneen kertaan kuulla lemmikistään. Toki hän varmisti, että Dynamo pystyi hoitamaan tehtävänsä, mutta muuten, ei hän niin paljoa välittänyt. Tai ainakin hän niin väitti.

"Tottakai, tottakai. Päästän tämän ensin edelle, niin meidän ei tarvitse juosta.", hän selitti samalla, kun napsautti kuonokopan irti. Dymo availi leukojaan, mutta ei tehtnyt vielä muuta mainittavaa. odotti käskyä.
"Dynamo, etsi.", Nigel komensi, ja het fechi alkoi nuuskimaan ilmaa. Kohta tuo nousi kyykkyyn, ottaen tukea toisella kädellään, ja aktsoi merkitsevästi Nigelia.
"Mene edeltä. Tulemme kohta."
Nämä sanat kuultuaa, Dymo lähti sellaista vauhtia, että ei paremmasta väliä. Muutama ihminen huomasi, ja väisti, vaikkei sillä ollut merkitystä: Dynamo olisi voinut yksinkertaisesti loikata heidän yli. Nigel vilkaisi lemmikkinsä perään, ja kävi sitten sisältä hakemassa varsijoudensa.
"Se jahtaa muutaman eläimen meitä päin... olemme tehneet tätä ennenkin, minä en enään hänen perässään pysy, joten piti kehitellä toinen keino.", hän kertoi samalla siltä varalta, jos nuo miettivät, että miksi päästää edeltä koira, jos kerran heidän piti toimia tiiminä. ja kohti vakiopaikkaa... "Se ei ole kaukana, vannon sen."
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Ke Tammi 27, 2010 6:36

Kathán Hallmark

Ensimmäistä kertaa Kathán oli samaa mieltä Nigelin kanssa. Häntä ei ollenkaan huvittanut lähteä kirmaamaan metsään Dynamon perään. Ja jos hän muistuttaa ihmissutta muultakin kuin ulkonäöltään, tuskin edes saisin häntä kiinni, Kathán arvioi ja katseli kuinka Dynamo nuuski ilmaa. Ollappa noin hyvä nenä. Haistaisin Beuregardin jo kaukaa ja ehtisin paeta, Kathán antoi ajatustensa vaellella, palaten maan pinnalle Dynamon pinkoessa pois. Nopea. Hyvin nopea, Kathán totesi itsekseen ja asetti mietteliäänä oikean kätensä leualleen tuijottaen Dynamon perään. "Aikamoista", Kathán mutisi ja kääntyi sitten Beuregardin ja Nigelin puoleen. Nigel oli hakenut sisältä tehokkaan näköisen varsijousen. "Nopea poika, täytyypi myöntää. Minkäslaista riistaa hän yleensä metsästää?" Kathán kysyi. Dynamon nopeaudella kyllä saisi kiinni varmaan aivan kaikenlaista riistaa, mutta Kathánia kiinnosti enemmän tietää Dynamon oma tottumukset. Jos hän piti vaikka hirvenlihasta, hän varmaan metsästäisi sitä useimmiten ja jos söi samaa ruokaa päivästä toiseen, siihen kyllästyi.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Ke Tammi 27, 2010 7:01

Dynamo

Hengitys alkoi höyrytä ilmaan, jalat takoivat maata ja joustivat sen verran että tassuista ei kuulunut miltein minkäänlaista ääntä. Kohta se hidasti, ja painautui lähes maata vasten... Korvat luimussa, eripari silmät tuijottivat tiiviisti eläinlaumaa, joka näytti laiduntavan... Pieni peuralauma, mutta parempi niin. Dynamo ei osannut laskea, ei koskaan saanut opetella sellaista taitoa, joten sen käsitysmaailmassa laumat olivat joko pieniä, sopivia, tai isoja. Ja tämä lauma oli pieni. Punertava kieli pyyhkäisi huulia, ja Dynamo kyyristyi hieman lisää...

"Enimmäkseen peuroja ja hirviä. Isompaakin riistaa ollaan kaadettu, mutta nuo ovat ne perus... Ansoilla saadaan esille pienemmät eläimet.", Nigel alkoi selittämään, kun paransi aseensa asentoa olkapäätä vasten.
"Silloin kun kaikki neljä olivat vielä yhdessä, ne pystyivät kaatamaan karhun helposti...", tuo mutisi lopun itsekseen, harmitellen hieman. Jokainen oli ollut loistava metsästäjä.
Kohta he pääsivät pienelle nyppylälle, ja Nigel laski aseensa.
"Nyt tarvitsee odottaa korkeintaan minuutti... sitten lauma juoksee tuosta kohin.", mies osoitti reittiä. Koskematon maasto kertoi ilmiselvästi, että he olivat tulleet ajoissa.

Maa tärisi... sorkkaeläimet juoksivat minkä pystyivät, kohti tuhoaan sitä itse tietämättä. Fechin terävät hampaat napsivat eläinten kintuista, mutta eivät näykkimistä enempää. Peuroja oli yllättävän helppo ohjailla, varsinkin jos oli yhtä nopea kinttuinen ja kokenut kuin Dynamo. Eläimet juoksivat aukealle, ja Nigel nousi heti, asettaen varsijousen kuntoon.
"Eikä mennyt edes minuuttia..."
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Ti Helmi 09, 2010 10:52

Kathán Hallmark

"Peurat ja hirvet ovat hyviä. Yhdelläkin hirvenruholla saa monta veljeä ruokittua", Kathán totesi, "ja meillä on muutama taitavakin metsästäjä. Dynamon kanssa he voivat saada suuriakin saaliita." Kathán oli jo tehnyt päätelmiä Dynamosta ja hänen kyvyistään. Enemmän metsästäjä kuin apulainen, Kathán tuumi, Ja hyvin nopea. Mikäli Nigelin arvio pitää paikkansa tietenkin. Eihän Kathánilla ollut syytä epäillä Nigelin sanaa, olihan hän itsekin nähnyt kuinka nopea Dynamo oli. Ja Nigel antoi ymmärtää että Dynamo olisi myös nopea jäljittämään. Pian eläimet alkoivatkin juosta näkyviin. Mukavan kokoinen lauma ja näin nopeasti, Kathan ajatteli ja kun muiden huomio oli keskittynyt esiin rynnäköiviin peuroihin, hän nappasi nopeasti vyöstään pullon ja otti piristävän huikan. Lämmin juoma pisteli suussa ja Kathán nielaisi sen nopeasti, pistäen sitten pullon takaisin, ennen kuin Beuregard huomaisi ja alkaisi naputtaa. Tämä oli kuitenkin keskittynyt peuroihin.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Ke Helmi 10, 2010 9:40

Dynamo

Dynamo jahtasi peuroja kohti aukiota, jonka vierellä olevalla mäellä, kaikki jo odottivatkin. Nigelin varsijousi teki varsin selväksi heti, että tämä oli ansa, kun kolme peuraa kaatui ylittäessään lumista niittyä. Nigel nosti varsijouden ylös, ja nyökkäsi sitten. Koskaan ei saanut verottaa kantaa liikaa, ei koskaan. Muutenhan peurat eivät enään tulisi tännepäin.

Dymo jarrutti siinä kohin, kun huomasi nuolten lentävän. Omaan niskaan ei kannattanut saada yhtäkään... Mutta kun ne loppuivat, kolmen komean peuran kaaduttua, yksi peuroista teki jotain outoa: Se kääntyi, ja osoitti Dynamoa sarvillaan. Dynamo kumartui neljällä "jalallaan", ja alkoi murista niin että sen saattoi jopa kuulla mäelle asti. Korvat luimussa ja hampaat esillä hän toden tosiaan muistutti koiraa enemmän kuin ihmistä. Urospeura lähti samantein liikkelle, aikoen puskea Dymoa vaarallisilla sarvillaan. Fechi taas lähti myös juoksuun, suoraan kohti.

Nigel katsoi arvioivasti noiden kahden otuksen törmäämistä, ja mietti jo, että ottaisiko varsijousensa taas käyttöön, mutta fechi näköjään hoitikin jo asian pois päiväjärjestyksestä alta aikayksikön:

Dynamo loikkasi peuran sarvien yli, ettei ne osuisi, ja iski terävät, luita musertavat hampaansa uroksen niskaan, kiepsauttaen sitten itseään ikäänkuin voltilla. Paljon puhuva napsahdus kertoikin, että miksi sarvipää lyhistyi samantein. Dynamo oli lainannut kiepsahdukselta syntyvää voimaa, ja napsauttanut sen niskat poikki. Fechi kääntyi, ja nuuhkaisi tappamaansa yksilöä, että olihan se varmasti kuollut... oli se. Nigel tuli alas myös mäeltä, ja tarkisti jokaisen, ja käveli sitten Dymon tappaman kaverin luo.
"Hmm, eikä edes nahka kärsinyt. Olet tainnut hieman kehittyä.", metsästäjä totesi samalla, kun hajamielisesti pörrötti Dymon päälakea. Uskollinen koiransa istui nimittäin kiltisti, aivan kuin ei olisi juuri vetänyt niskoja poikki täysikasvuiselta urospeuralta.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Ke Helmi 24, 2010 10:59

Kathán Hallmark

Kathán seurasi tarkasti tapahtumia saatuaan pullon takaisin vyölleen. Kathán pani merkille että Nigel vaikutti loistavalta ampujalta, mutta koska moista saattoi odottaa metsästäjältä, keskittyi Kathán enemmän Dynamon suoritukseen. Dynamon ja peuran kaksintaistelu oli Kathánin mielestä hieno näytös, vaikka olikin lyhyt. Kathán meinasi viheltää ihailusta katsellessaan Dynamon loikkaa hyökkäävän peuran yli, mutta hänen onnistui peittää halunsa.

Kun homma oli ohi, laskeutuivat munkit pian Nigelin perässä aukiolle. "Hyvin vaikuttavaa. Neljä peuraa muutaman minuutin reissulla. Ette liioitelleet", Kathán puhui, "Olisitte voineet kaataa helposti enemmänkin eikö niin? Varmaan yli puolet koko laumasta?" Kathán esitti kysymyksen. Dynamon avulla luostarin lihavarastot tulisi olemaan helppo pitää täynnä. Kathán katsoi kuolleen peuran vieressä istuvaa Dynamoa ja hymyili ystävällisesti. "Olet todella taitava" Kathán sanoi Dynamolle ja tajusi heti mokanneensa. Hän pystyi melkein tuntemaan Beuregardin jäätävän katseen. Hyvä on, hyvä on! Minun apotteuteni meni ja puhui jollekulle joka ei ole ihminen. Onpa kamalaa, Kathán huokaisi. "Siis jousen kanssa. Olette todella taitava jousen kanssa, herra Nigel", Kathán lisäsi ja toivoi saavansa Beuregardin uskomaan että hän oli puhunut Nigelille. Kathánin ei tehnyt mieli alkaa vääntää kättä Beuregardin kanssa nyt. Myöhemmin kyllä mutta ei nyt.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Ke Helmi 24, 2010 11:23

Dynamo

Dynamo heilautti heti korviaan, kun kuuli kehuja... Hän kyllä tiesi automaattisesti jos joku valehteli. Nigel taas ei. Dynamon olisi jälleen tehnyt mieli virnistää, mutta sen sijaa työnsikin pitkän koiran kielensä ulos, ja läähätti niin että henki höyrysi. Nigel vilkaisi automaattisesti heti lemmikkiään päin, ja virnisti hiukan ilkeähkösti.
"Hyvä on, hyvä on.", tuo totesi, ja kaivoi vyölaukustaan kuivatun lihasuikaleen, nakaten sen sitten ilmaan. Dynamon refleksit olivat taas huipussaan, kun fechi ponkaisi ilmaan ja nappasi palasen hampaittensa väliin, ja tömähti takaisin istumaan täsmälleen samaan kohtaan josta oli lähtenytkin.
"Kyllä, olisimme voineet saada vähintäänkin puolet laumasta... Mutta halusimme pitää lauman lähettyvillä. Yhden kerran onnistuimme ajamaan yhden lauman ties minne, ja sen jälkeen aloimme saalistaa useammin, mutta pienemmissä määrin.", Nigel selitti samalla, kun pyyhkäisi otsaansa. Pitäisi saada näistä eläimistä ylimääräiset palat pois, että ne jaksaisi kantaa, mutta Nigelilla oli toinen idea...
"Dynamo! Käy hakemassa William ja kumppanit.", hän sanoi heti lemmikillensä, joka nosti jälleen korviaan, ja oli jo lähdössä liikkeelle, kun kuului vislaus. Fechi käänsi päätään, ja koppasi toiseen, karvaiseen käteensä kuonokoppansa.
"Ainakaan eivät voi syyttä minua siitä, että pääset puremaan.", metsästäjä sanoi samalla, kun koira veti kuonokopan päälle ihan itse. Kyllä hän sen päälle sai, mutta ei pois.

Lumi pöllähti, ja punaruskea olento jatkoi juoksuaan kohti kylään, hakemaan hieman kantoapua...
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Ma Maalis 15, 2010 11:04

//Anteeksi kesto//

Kathán Hallmark

"Täytyy kyllä myöntää Beuregard, että Dynamon avulla muonavarastomme ovat pian täynnä. Hän on todella taitava", Kathán mainitsi Beuregardille Nigelin palkitessa Dynamoa hyvästä työstä. "Paljonko meillä on varaa maksaa Dy-, siis Nigelille Dynamon vuokrasta?" Kathán kysyi luostarin raha-asiat paremmin muitavalta munkilta. "Kyllähän meillä on varaa maksaa herra Nigelille, mutta tuskinpa hän haluaa enempää kuin nimellisen korvauksen. Hänhän saa kunnian auttaa Jumalan miehiä ja lähimmäisiään kuin kunnon uskovaisen kuuluukin", Beuregard selitti kiihkeästi. "Saa nähdä", Kathán mutisi ja päätti jättää raha-asiat myöhempään. Sitten hän keskittyi kuuntelemaan tarkkaavaisesti Nigelin puhetta ja katseli kuinka Dynamo sitten veti kuonokopan päähänsä ja juoksi pois. "Pureeko hän sitten, kun kerran pitää olla kuonokoppa?" Kathán kysyi uteliaana ja katsoi suuntaan johon Dynamo oli kadonnut.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Ti Maalis 16, 2010 6:13

Dynamo (Nigel enimmäkseen)

Nigel hymähti. Hän ei tarvitsisi rahallista korvausta, se että olisi mukana ja saisi kaataa enemmän, tarkoitti myös että hän saisi myös enemmän nahkoja nahkurille. Siitä tuli jo tarpeeksi paljon... hän ei ollut ahne, sentäs. Siis rahan suhteen.

"Alussa kyllä, kuten koiranpennutkin... Kuri kyllä pitänyt kutinsa, ja Dymo lopetti aika nopeasti, mutta kylällä pelätään yhä että Dynamo purisi jotakuta sivullista. En tosin tiedä mitä tapahtuu jos tuntee olonsa uhatuksi, siinä tilanteessa kuka tahansa varmaan sillä purukalustolla purisi?", Nigel selitti, osittain pohti viimeisen kohdilla. Eihän lemmikkiään puolustellut, peto mikä peto, mutta kun se peto sattui olemaan erittäin hyvä elinkeino tällä hetkellä, ja siitä elinkeinosta pidettiin kiinni. Lisäksi Dynamoa tuppasi välillä olla helppo ymmärtää, tuohan oli vain erittäin ihmisenkaltainen koira. Pitkä kieli, paksu turkki, vahvat hampaat ja neljä raajaa jolla juosta, häntä viidentenä raajana. Eli koira.
"Mutta yleensä Dymo tottelee aivan kiltisti, kunhan tietää että saa sapuskansa.", hän sitten sanoi samalla kun raahasi peurat samaan kasaan.

Punaturkki juoksi pienen pöpelikön poikki, oikaisi parista kohtaa, ja saapui kylälle ennätysajassa. Kyläläiset ensin vähän pelästyivät, parissakymmenessäkään vuodessa Dynamoon ei oltu totuttu... Mutta antoivat mennä, kun kerran koppa oli paikoillaan. Dynamo jarrutti aivan heidän naapurinsa viereen, ja rupesi kuopsuttamaan ovea, vikisten koppansa lävitse. Ovi avautui, ja siellähän seisoi mustatukkainen mies. Tuo katsoi vähän aikaa hölmistyneenä ovella kyyristelevää Dynamoa, ja tajusi sitten.
"Vai meni se vanha ukko kaatamaan taas liian ison saaliin, huh?", tuo sanoi, ja meni sitten sisältä hakemaan takkinsa, sekä pari toveriaan jotka sattuivat mukana olemaan. Sitten hakemaan hevosvaljakko... Dynamo sai kyydin myös, tuo hyppäsi taakse istuskelemaan, ja meni siitä sitten kippuralle pötkölleen.

[[Eipä mitään, mä jumitan vähän kaikkia pelejäni tällä hetkellä >.< ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti To Huhti 01, 2010 10:49

Kathán Hallmark

"Aivan, kuten koiranpennut" Kathán mutisi Nigelin puhuessa. Hänelle muistui mieleen eräs koira jonka oli tavannut reissatessaan muutamia vuosia sitten. Se oli villikoira ja sen pitkäkarvainen turkki oli ollut alkujaan musta - tai ainakin niin Kathán oli arvioinut. Se oli saanut vainun kuivatusta lihasta jota jalan liikkuvalla Kathánilla oli ollut laukussa. Kathán oli yrittänyt kesyttää sitä, mutta epäonnistunut. Se oli silti Kathánista mukava muisto. Luostariin voisi kyllä hankkia muutamia eläimiä päivää piristämään. Ehkä kissoja? Ne pitäisivät pieneläimet poissa ruokavarastosta, Kathán mietti ja huomasi keskittyneensä väärään asiaan. "Paljonkos Dynamo sitten syö päivässä?" Kathán kysyi antaakseen vaikutelman että oli kuunnellut keskittyneesti. Toivottavasti hän ei sanonut mitään tarkeää kun huomioni herpaantui, Kathán toivoi äänettömästi.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1959

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Pe Huhti 02, 2010 10:33

Dynamo

Dynamolla oli mukavaa hevoskärryjen päällä, kun sai vain loikoilla... William kääntyi kyllä välistä ja tuhahti jotain koiralle, muttei fechi välittänyt. Se oli jo tottunut olemaan vihattu ja muuta.

Nigel kyllä huomasi ajatusten karkailun, muttei pistänyt paljoa pahakseen. Olihan kuitenkin tuo hengenlähettiläs, ja varmasti tuolla oli paljon tärkeämpääkin ajateltavaa kuin friikki, joka toimisi vastedes heidän metsästäjänään. Tosin jos Nigel olisi tiennyt... no hän ei olisi voinut sanoa mitään.
"Suunnilleen saman verran kuin keskiverto koira, ehkä hiukan enemmän.", vastasi metsämies samalla kun nosti aseensa jälleen olkaansa vasten, ja katseli ympärilleen. Missä ne viipyivät? Kohta kuului tuttu ääni, kun mustahiuksinen nuori mies huusi jotain valjakkonsa kyydistä. Nigel nosti kätensä tervehdykseen, ja näkyi kuinka Dynamo hypähti pois valjakon kyydistä. Tuo jäi siihen lähistölle istumaan, häntä heiluen pariin kertaan laiskahdosti. Pari ihmistä tuli myös alas, ja katsoivat hyväksyvästi saalista. Nigel käveli Williamin luo, ja nuo juttelivat hetken...
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.
Seuraava

Paluu Kadut ja Torit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö