The story so epic we couldnt even name it


Nahorissa sijaitsevat torit ja kadut. Katuja vartioidaan erittäin tiukasti, niin päivisin kuin öisin.

Valvoja: Crimson

Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Loka 12, 2011 7:35

The story so epic we couldnt even name it

//Oh my gosh! Maailmanloppu! D8//

Pelin alku...

Delathos

Kuuraparta asteli majatalolta kymmeneen laskien hevosen luokse ja irrotti sitä lähes raivonpartaalla orresta. Deliä nauratti itseäänkin, miten kurja matto oli saanut hänet niin murhaavalle tuulelle, mutta kukapa ei tahtoisi kunniaansa säilyttää naisen edessä. Valkohiuksinen hymähti hiljaa itsekseen ja pian tuon viha taas laantui. Haltia kapusi eläimen selkään ja ratsasti sen talon etupuolelle, jossa vuorostaan auttoi Mimin jälleen selkänsä taakse istumaan. Pitkä matka kohti vuoria ja Nahoria alkoi, kun valkojouhi oli saanut ilmansuunnat jälleen itselleen selviksi.
Ratsukko asteli rauhallisesti majatalon pihamaalta takaisin tielle, jossa Delathos taas kannusti pollen ravaamaan lujempaa.

//Aikapomppaus Nahoriin TAPAHTUU TÄSSÄ~//

Loputtomalta tuntuva vuoristopolku, joka oli siksakkia pitkin rinteitä vedellyt, osoitti viimein loppumisen merkkejä. Maasto alkoi jälleen olla tasaista ja ilma selvästi lämpimämpää, kuin tuolla korkeuksissa. Delathoksella matka ei tuntunut vielä missään, tiedä sitten Mimistä, joka oli huonon istuinsijansa lisäksi joutunut hänen jurnuttamistaan koko pitkän päivän tähän asti kestää. Pysähdytty ei oltu kuin muutaman hassun kerran, ja nekin vain sen takia että hevonen oli saanut hieman lepoa ja juotavaa vatsansa kupeeseen. Nahor kuitenkin siinsi edessäpäin, eikä sinne todellakaan ollut enää pitkä matka. Teiden varsilla alkoi olla rakennuksia sitä enemmän, mitä lähemmäs kylää päästiin.
Oletko elossa vielä? Del kysyi selkänsä takana olevalta tytöltä odottaen jonkin sortin raivonpurkausta osakseen.

Kun viimein sitten ihmisiäkin alkoi ilmestyä tielle astelemaan, oli Delathosin pakko hiljentää hevosen vauhtia. Mies varovasti pomppasi alas hevosen selästä ja ryhtyi sitten taluttamaan elikkoa vierellään. Siinä samalla eteenpäin astellessa, Delathos onnistui erikoisella ulkonäöllään keräämään hyvin syyllistäviä katseita itseensä. Pakkasherra pyrki kuitenkin olemaan välittämättä niistä ja ainakin yritti näyttää niin viattomalta ja puolueettomalta kuin suinkin vain pystyi. Täällä siis piti pitää päänsä, eikä missään nimessä mainita edustavansa haltioita, niinhän Mimi oli kertonut aikaisemmin majatalolla. Nyt olisi löydettävä vain jokin rauhaisa paikka, jossa voitaisiin jatkaa suunnitelman laatimista. Delathos olisi ollut valmis toimimaan samantien, mutta kaipasi nyt itsekin hieman tilanteen pähkäilyä koska tällä oli apuri mukanaan. Karhumainen päällekäynti ei tässä tapauksessa ollut ehkä se paras mahdollinen.
Etsitään jokin rauhallinen paikka. Tarvitsemme vielä hetken aikaa ennen tositoimia", valkohiuksinen tuumi etsiskellen jotain sopivaa paikkaa näkökentästään.
Viimeksi muokannut Crimson päivämäärä Ke Loka 12, 2011 9:54, muokattu yhteensä 1 kerran
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Viesti Ke Loka 12, 2011 9:27

Mimi
Vuoristopolku tuntui helvetilliseltä, tai sitten se oli vain matkaseura joka sai piinaavan tunnelman aikaan. Tyttö koitti jatkuvasti pidättää raivoaan, mutta tiuskaisi välillä takaisin toisen taas vinoillessa jostain. Pian vuoristo polku kuitenkin vaihtui hiljaiseen tiehen, ja hevosen tasainen ravi sai neidon miltei nukahtamaan. Kuitenkin Delathoksen läpitunkeva ääni havahdutti uneliaan. "Ei en ole, kuolin ja olen nyt helvetissä." Mimi vastasi toiselle selvää piruilua äänensävyssään.

Piakkoin alkoi kuitenkin olemaan myös vastaantulevaa liikennettä, ja Delathos poistui hevosen selästä. Mimi pomppasi kunnolla satulaan istumaan vetäen sitten huppunsa päähän, hän ei haluaisi osakseen mulkaisuja korviensa takia, ja hyvällä lykyllä jotkut saattaisivat luulla haltian olevan huppupäisen palvelija, eivätkä siksi ihmettelisi haltian tulemista kylään.
Mimi vilkuili ympärilleen painaen mieleensä maanmerkkejä sun muuta, onneksi hänellä oli tälläisissa asioissa hyvä muisti joka petti harvoin. "Jos ajattelit ihmisten majataloon mennä niin annat sitten minun hoitaa puhumisen." Mimi sanoi päätellen eilisestä että hän oli kaksikosta se joka puhui sujuvasti kumpiakin kieliä, yleistä ja haltia kieltä.
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Loka 12, 2011 10:19

Delathos

Pakkasherra vilkaisi kylmästi tyttöä hevosen selässä. Toinen oli selvästi pistänyt merkille hänen huonon yleiskielen puhumisensa, mikä sai kuuraparran hymähtämään turhautuneena. Minkäs hän sille mahtoi ettei ollut koskaan ollut tarvetta käyttää tuota kieltä mitä ihmisetkin ymmärsivät. Kuunnella sitä oli pitänyt vaikka millä mitalla, mutta ei koskaan puhua. Kun Del oli ollut nuori, kotona ollut kuri kielsi ettei vanhemmille pitänyt puhua, elleivät nuo jotain kysyneet. Muuten tuli satikutia. Harvoinpa kuuraparralta mitään oli kysytty, ja sen saattoi huomata. Toisena hänellä oli niin samperin huono kielipää, etteivät siihen olleet vielä kirjaimetkaat täysin tarttuneet. Unohtuivat milloin mikäkin. Ja sekös herraa sapetti. Kolmas seikka oli hänen siskonsa jota erityisesti sapetti se, ettei nulikalla ollut kärsivällisyyttä istua kirjojen ääressä ja luovuttikin täten hyvin nopeasti oppituntiensa kanssa Delin kohdalla. Kasvoille kohosi jälleen äreä ilme.
Olkoot siis niin, Delathos tuumi matalalla äänellä, lähes mumisten ja katsoi kylmästi tyttöä hevosen selässä.

Pian asteltiin sisään Nahorin porteista. Pienessä kylässä virtasi suuntaan jos toiseenkin yllättävän paljon ihmisiä. Ja Delathos suorastaan imi katseita itseensä tapansa mukaisesti. Haltiaherran olisi tehnyt mieli karjaista jotain saadakseen säikäytettyä pahaiset tuijottelijat, mutta epäili ettei se olisi hyvä idea. Ei täällä. Ei nyt, ei koskaan. Ihmiskylässä ei karjahdeltu. Hetken astelun jälkeen, pakkasherra talutti hevosensa majatalon näköisen rakennuksen eteen. Mies luovutti ratsun suitset palvelemaan kiirehtivälle tallipojalle ja harppoi tuon jälkeen talon ovelle. Mies kurkkasi ohimennen sisään talon ikkunasta, muttei nähnyt juurikaan mitään, sillä talon sisällä oli hämärämpää kuin ulkona. Kuuraparta tarrasi talon ovenkahvaan ja raotti sitä hieman kääntyessään katsomaan Mimiä.
Tarvitsemme huoneen yhdeksi yöksi, emme enemmäksi. Tuskin tulemme käyttämään sitä kovin pitkää tovia kuitenkaan, mutta aina kannattaa pelata varman päälle. Jos he kysyvät jotain, olemme vain ohikulkumatkalla olevia kaupustelijoita, Del selitti lähes kuiskaten. Mies kaivoi rahamassinsa esiin, ojensi sitä nuorukaiselle ja avasi nyt talon oven kunnolla, kumartaen sitten pienesti.
Naiset ensin, kuului ilkikurinen toivotus.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Viesti Ke Loka 12, 2011 11:17

Mimi

Delathos myöntyi siihen että nuorempi hoitaisi puhumisen. Pian kaksikko saapuikin majatalon näköisen rakennuksen luokse ja Del luovutti ohjakset rengille. MImi tuli alas ratsailta seuraten sitten vanhempaansa kohti ovea. Tarkasti nuorempi kuunteli Delathoksen ohjeita, ottaen sitten rahapussin toiselta. Neito suunnisti suoraan tiskille huppu yhä päässään, huomaten kuinka aulassa olevat ihmiset mulkoilivat Delathosia.Tiskin takana oleva nainen vilkuili vähän sillä silmällä haltiaa, mutta lähestulkoon kaikki muut katsoivat vain vieroksuvasti miestä ja tuon seurassa olevaa pienempää, ryntäistä päätellen naista.

"Päivää, minä ja ystäväni tarvitsisimme huoneen yöksi." Mimi aloitti huomaten kuinka tiskin takana oleva täti vilkuili vain Delathosiin päin, ja näytti vastailevan vain miehelle. "Kaksi huonetta, teillä kävi tuuri, saatte puoleen hintaan." Nainen sanoi lirkutellen, ja taisi vielä vinkata silmääkin delathokselle. Matka tänne ei ollut mikään mieluisa, joten ei mikään ihme että Mimin kärsivällisyys loppui sillä sekuntilla ja tuo otti naista paidan kauluksista kinni pakottaen tuon katsomaan itseänsä silmiin. "Yksi huone riittää vallan mainiosti, ja otamme sen kyllä kernaasti puoleen hintaan." Mimi sanoi tehden äänensävyllään hutsulle selväksi ettei hänen kanssaan kannattaisi lähteä tähän leikkiin. Nainen nielaisi raskaasti jolloin puoliverinen irroitti otteensa tuosta jopa tönäisten tuota hieman taaemmas. Mimillä kävi tuuri, tuo oli saanut akan sen verran jäihin että he oikeasti saivatkin huoneen puoleenhintaan. Muut ihmiset eivät näyttäneet edes huomaavan sitä että puoliverinen oli juuri miltei mujauttanut työntekijää kuonoon, kaikki vain toljottivat erikoisen näköistä valkotukkaista haltiaa enemmän tai vähemmän paheksuen ja vierastellen.
Kassa täti antoi huppupäiselle vihdoin huoneen avaimen ja huppupäinen maksoi tuolle takaisin, sitten nopeat ohjeet huoneelle ja nuorukainen oli jo harppomassa yläkertaan.
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Loka 12, 2011 11:41

Delathos

Valkohiuksinen asteli tytön perässä, vilkuillen samalla ympärilleen ja pisti merkille pistävät katseet. Myrkylliset katseet saivat haltian nielaisemaan hermostuneisuuttaan, mutta muuten miehen olemus oli rauhallinen. Kunnes tuo käänsi katseensa sitten naiseen jota Mimi kovasti yritti puhutella, mutta naikkonen tiskin takana tuskin vilkaisikaan nuorukaista, sen sijaan tuijotti pakkasherraa hyvin luihun oloisena. Kehtasi jopa iskeä silmääkin, jolloin Delathos kavahti hieman taaksepäin niiltä sijoiltaan. Mimi piti kuitenkin päänsä ja teki niinkuin valkojouhi oli hetki sitten ohjeistanut. Yksi huone, ei sen enempää. Lisäksi rahaa säästyi, kun toinen sai kiskottua huoneen heille vieläpä puoleen hintaan tuolta hutsulta. Mainiota. Kerrassaan mainiota!

Kuuraparta lähti seuraamaan Mimiä, mutta aivan portaille saakka tuo ei ennättänyt, kun joku jo hypähti hänen selkämykseensä kiinni. Hyvä etteivät miehen silmät ponnahtaneet päästä siitä säikähdyksestä, minkä kassatäti oli saanut aikaiseksi. Siinä tuo hieman tuhdimpi nainen virui kiinni miehen takin liepeissä, selvästi katseellaan mittaillen mikä Delathos oli miehiään. Kuuratukka riuhtaisi takkinsa toisen otteesta irti, mulkaisi häijysti ja lähti lampsimaan kiireen vilkkaa Mimin perään, mutta taas tuo yritys pysäytettiin tyystin. Tälläkertaa kyseessä oli hieman tuhdimman oloinen mies, joka nappasi kuuraparran takin kauluksesta kiinni ja iski toisen vasten seinää portaikon alapäähän.
Täällä ei sinunkaltaisiasi pitkäkorvia hyvällä katsota, ettäs sen tiedät, hieman juopuneen oloinen mies tuumi ja heilutteli sormeaan pakkasherran naaman edessä, päästämättä kuitenkaan irti otettaan tuon kauluksesta.
"Niin, tahdotkos kuonoosi haltian retale?" kuului läheisestä pöydästä. Delin kasvoille kiiri hermostunut hymy, kun koko majatalon väki tuntui nyt tuijottavan vain häntä. Hyvin näppärästi kuuraparta siinä näpersi miehen sormet irti itsestään ja juoksi pää melkein kolmantena jalkana portaat aivan ylös saakka. Vasta ylhäällä mies saattoi jälleen hengittää.
Hulluja. Kaikki, pakkasherra tuumi pyyhkiessään tuskanhikeä ohimoiltaan yhä järkytyksen sekaisena. Vai tälläisiä olivat ihmiset. Varsin mielenkiintoista. Ja samalla hyvin kamalaa.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Viesti To Loka 13, 2011 2:34

Mimi

Puoliverinen huomasi vasta portaisen yläpäässä kuinka tuon kaveriin käytiin jo käsiksi, ja paiskattiin seinää vasten. Mimi käänsi rintamasuuntansa alempana olevaan miehen joka heristi likaisia näppejään Delathosin nokan edessä. Tukeva ote hakeutui jo miekalle ja Mimi oli valmiina pistämään ranttaliksi jos jotain kävisi, Delathos hoiti kuitenkin homman irroittamalla toisen käden itsestään ja hilpaisten sitten neidon luokse ylös. Jälleen Mimi jatkoi matkaa kohti huonetta jonka he olivat lunastaneet. "Tervettuloa ihmisten mailmaan." Mimi vastasi toiselle miettien samalla ettei haltiakylään päätyneet ihmisetkään tainneet sen parempaa kohtelua saada.

"Harmillista sinänsä, täällä on puhuttava itsensä pälkähästä ellei halua päätänsä pölkylle." Mimi sanoi avaessaan oikean huoneen ovea, ehkei siitä nyt niin paha ongelma tulisi jos jotakin mujauttaisi luuvitosella nassuun, mutta toisaalta se oli riski jota ei kannattaisi ottaa.
Mimi asteli reippaasti huoneen halki sulkemaan ikkunoiden verhot ja käyden sitten nopeasti seinät läpi jonkin sortin tirkistely aukkojen ja vastaavien varalta, muttei moisia löytynyt.

"Nyt maestro, on sinun vuorosi, kokeneempana saat selittää minulle suunnitelmaa." Mimi sanoi ottaen kartan viinistään, levittäen sen sitten sängylle jolle tuo itsekkin istuutui risti istuntaan. Mimi tutkaili karttaa koittaen kaavoittaa päässään missä olisi ja minkäverran vartioita, ja mistä voisi luikaista tuohon isolta vaikuttavaan taloon huomaamatta.
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 13, 2011 4:36

Delathos

Kuuraparta seurasi Mimin perässä tuon etsiessä heidän huonettaan.
Ulkonäköni on jo alkanut muodostua uhkaksi kylän väelle, joten itseni kohdalla puhuminen ei enää riittäisi saattamaan minua pois ongelmista, Delathos tuumi mietteliäänä. Todennäköisesti jos hän olisi alakertaan jäänyt vielä hetkeksikin, olisi mies oletettavasti saanut turpaansa. Se olisi ollut silkkaa veren kerjuuta nenästä. Onneksi pakkasherra oli kuitenkin onnistunut selvittämään tiensä rauhanomaisesti ylös ilman suurempia välikohtauksia. Haltia astui hetken kuluttua Mimin perässä huoneeseen ja ennen oven sulkemista tarkisti, ettei kukaan käytävällä jäänyt salakuuntelemaan heitä. Siitäkös vasta soppa syntyisikin, kun suunnitelmat kaikuisivat ennenaikojaan väärille korville.

Kun nuorukainen ehdotti herra suuriruhtinaan selittävän tytölle suunnitelmansa, valkojouhen suulle painui ilkikurinen virne. Mies istahti sängyn laidalle tutkimaan karttaa.
Jos et olisi mukanani, olisin epäilemättä marssinut kenraalin talon pääovista sisään, pakkasherra naureskeli, Mutta koska nyt satut olemaan mukanani ja joudun paasaamaan sinua minkä kerkeän, ehdottaisin hieman näkymättömämpää ja hiljaisempaa sisääntuloa. Vaikken kyllä itse sellaiseen erityisemmin sovellukaan, Delathos jatkoi selittämistään. Oli totta, ettei niin isoa miestä piiloon aivan helpolla saisi, eikä iso mies liikkeistäänkään mikään ninja ollut. Pakkasherra käänsi katseensa Mimiin ja katsoi tyttöä yllättävän tyynenä.
Ehdota jotain. Tuomitsen sitten sanasi, Del kysyi ja pieni hymy nousi tuon suulle väistämättä.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Viesti To Loka 13, 2011 6:29

Mimi

Delathos sanoi suunitelmansa olevan se että tuo lampsisi pääovista sisään hakemaan kenraalia, jos vain likka ei olisi mukana, nyt kun nuorempi oli mukana suunnitelman pitäisi olla huomaamattomampi. Mutta outoa tässä oli se että Delathos käski nuorempansa ehdottaa jotain, ja tuo arvioisi suunnitelman sitten. Mimi kurtisti kulmiaan hieman epäuskoisena, mutta alkoi sitten taas tarkkailemaan karttaa.
"Tuo lienee sisäpiha, ja tuossa portti." Mimi pohti ääneen osoitellen taloa kartalla. Hetken piti kaavailla eri vaihtoehtoja, hän itse pääsisi huomaamatta sisään varmaan mistä sitten tahtoisikin mennä, tietysti vartioiden määrästä riippuen, mutta Delathos tuskin lähtisi seuraamaan tätä apinaa pitkin kattoja, joten kenties he menisivät erireittejä sisään ?

"Minä menen kattoja pitkin sisälle, varmistan että saan tämän rakennuksen katolla vaeltavat vartijat hengiltä, sinä taas, toteutat oman suunnitelmasi menemällä porteista sisään kun se lienee sinulle niin helppoa. Hommaat kenraalin tavalla tai toisella ulos ja ennenkuin tuo kerkeää kissaa sanoa, ammun tuon. Hevonen on jätetty ulkopuolelle ja tapaamme muurien toisella puolen. " Mimi selitti kohottaen sitten kysyvän katseensa Delathosiin.
Suunnitelma olisi toteutettava illemmalla, ja ajoitettava niin että lähtiessä olisi hämärää, mutta sen verran valoisaa että Mimi näkisi ampua kaikki katolla patsastelevat vartijat, sekä kenraalin, mutta ulkona olisi tultava pimeä ennen lähtöä, jotta vain harvat näkisivät kaksikon pakenevan kessun ruumiin kanssa. Ajotus lienee kaikki kaikessa.
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 13, 2011 6:58

Delathos

Pakkasherra nyökytteli Mimin selittäessä suunnitelmaansa.
Kuulostaa hyvältä, kunhan vain saat pidettyä ruumiit katolla, joka epäilemättä on muunkin kylän tapaan harjakatto. Olisi ikävää jos ne pistäisivät jonkun silmään tipahtaessaan, Delathos tuumaili. Toisena kuuraparta epäili, ettei pääsisi porteista sisään aivan niin liukkaasti, kuin se mahdollista olisi. Sisäpihalla varmasti risteili vartijoita, ja jo pelkästään porteilla saattoi olla tiukka valvonta yllä. No, kyllä mies jotain keksisi.
Voin auttaa sinut porteista sisään, mutta sitten olet omillasi kattojesi kanssa. Siivoamme aluksi hiljaa pihan, kaikkia ei välttämättä tarvitse tappaa, tajuttomuuskin riittää. Sen jälkeen voimmekin keskittyä lähes rauhassa pääkohteeseemme, valkohiuksinen kertoi ja katsahti sitten Mimiä, Jos talossakin on vartijoita, joudumme hieman improvisoimaan tilanteen kanssa, mutta tuskinpa se sinua haittaa. Pääasia että toimimme hiljaa.

Delathos nousi sängyn reunalta pystyyn ja asteli ikkunalle, raottaen hieman verhoja nähdäkseen pihamaan. Hieman kauempaa saattoi selvästi erottaa kaksikerroksisen kartanomaisen talon. Sinne heidän tulisi oletettavasti suunnata.
Toimimme heti, kun kaduilta väenpaljous kaikkoaa ja hämärä ja hiljaisuus laskeutuu kuuraparta tuumi ikkunan luona, kunnes vetäisi verhot jälleen ikkunan eteen. Pakkasherra kääntyi Mimin puoleen.
Meillä on vielä reilusti luppoaikaa jäljellä ennen iltaa. Tahdotko käyttää sen kenties johonkin erityiseen? valkojouhi tiedusteli kumppaniltaan.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Viesti To Loka 13, 2011 7:42

Mimi

Delathos paranteli suunnitelmaa ja tyttö kuunteli tarkasti. Del lisäsi vielä voivansa auttaa nuoremman porteista sisään, mutta Mimi oli vahvasti sitä mieltä että hänen olisi huomaamattomuuden kannalta helpompi hipsiä seinää myöten katolle. Kuuraparta nousi pediltä ja suunnisti ikkunan luo, hämärän hiljaisuus tulisi rikkoutumaan, ainakin Mimistä tuntui siltä vahvasti, mutta toisaalta, eihän sitä tiedä.
Mies uteli vielä oliko neitosella jotain erityistä ajanviettoa mielessä ennenkuin itse tehtävä alkaisi, ei kait. "Nääh, ei tule ainakaan nyt mitään mieleen. Sinulla ?" Mimi vastasi tarkkaillen vielä karttaa jonkin aikaa, kunnes heitti sitten selälleen sängylle.
"Orpojen kanssa pistetään aina leikkimielinen tappelu käyntiin kun on tylsää, mutta se ei taida olla ihan sinun mieleistä ajanvietettä, ja se herättäisi liikaa huomiota." Mimi vastasi naurahtaen.

//Lyhyt =___=//
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 13, 2011 8:24

Delathos

Pakkasherra katsoi sängyllä lojuvaa Mimiä kulma hieman koholla, kun tuo kertoi mitä orpojen kanssa oli tapana tehdä. Vai leikkimielisiä tappeluita. Lopulta miehen kasvoille nousi hitaasti ilkikurinen virne.
Mielelläni voisin hieman käsitellä sinua, mutta luulempa että voisin saada siitä hyvästä jonkun pahoinpitely syytteen ja joutua telkien taakse, jos joku sattuisi kuulemaan tai yllättämään kesken kamppailun, Delathos naurahti kuvitellessaan miten nuorempi hänen kimppuunsa kävisi ja epäonnisena vaan teloisi itsensä yrittäessään kumota pakkasherraa nurin. Säälittävää.., Delathos ajatteli ääneen juuri sen kuuloisena, että tuon äänestä ja ilmeestä saattoi päätellä mitä mies juuri sillä hetkellä ajatteli. Pakkasherra myhäili pitkän tovin itsekseen, kunnes malttoi taas hillitä nauruhermonsa.

Kauaa ei mies kuitenkaan pystynyt hiljaa olemaan. Delathos asettui istumaan huoneen toisella seinustalla olevalle tuolille ja nosti kätensä hilpeän ilmeensä suojaksi. Edellinen ajatus nauratti miestä yhä ja valkojouhi soi itselleen tilaisuuden nauraa vatsansa kipeäksi. Matala hekottelu varmasti kantautui alakertaan lattian läpi ja Del toivoi tuolla hetkellä ainoastaan, ettei kukaan hänen hupejaan tulisi kyseenalaistamaan keskenkaiken, koska siitä ei seuraisi mitään hyvää. Kuuraparta katsahti Mimiä sormiensa välistä ja jatkoi sitten huvittavaa hykertelyään tuolissa.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Viesti To Loka 13, 2011 8:59

Mimi

Mies sanoi että saisi varmaan jonkin sortin pahoinpitely syytteen jos joku tulisi katsomaan kaksikon nahistelua, ja sitten, sitten tuo suuri itseään täynnä oleva valkoparta joulupukki purskahti nauruun ! Mimillä oli pidättelemistä itsensä kanssa jottei hyökkäisi toisen kurkkuun kiinni ja kuristaisi tuota hengiltä. Ärsyttävä mies, eilen hän päihitti kolme ihmistä, sekä veti tuota kuurapartaa pataan, ja silti, silti tuo haltia jaksoi nauraa !

Delathosin nauru saattoi kaikua alas asti, mutta Mimi ei siitä välittänyt, tuo laski jatkuvalla toistolla kymmeneen päässään ja koitti parhaansa mukaan muistella eilistä ja olla tekemättä mitään typerää, mutta rajansa kaikella herranen aika !
Mimi pomppasi nopeasti ylös sängyltä ja lähti virnuillen lähestymään toista, kärsivällisyys alkoi jälleen kerran huveta tältä neidolta.
Mimi pysähtyi toisen eteen kumartuen katsomaan tuota silmiin, jotka tosin olivat käsien peitossa, mutta ajatus on tärkein. "Kuvittelinko vain, vai löinkö sinua eilen vähän sen jälkeen kun olin surmannut kolme itseäni kookkaampaa miestä ?" Mimi kysyi vakavana toiselta kohottaen kulmaansa.
"Sinuna en nimittäin nauraisi noin railakkaasti, olen varma että pärjäisin sinulle nyrkkitappelussa pidemmänkin päälle." Mimi vastasi antaen milteipä selvän haasteen.
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 13, 2011 9:19

Delathos

Haltia laski kätensä kasvojensa edestä ja tavoitti Mimin haastavan katseen aivan nenän mitan päästä naamaansa. Del nojasi eteenpäin niin että tuon otsa kosketti tytön otsaa.
Älä jaksa naurattaa likka, mies tuumasi häijysti ja kohotti toista kulmaansa, Eilinen oli pelkkä sattuma. Iskit nurkan takaa ilman että uskalsin edes odottaa, että kehtaat murjaista minua Delathos selitteli nojaten tuolinsa selkämystään vasten hyvin rennosti. Katse pysyi tytön silmissä, sillä neitokainen yritti selvästi olemuksellaan haastaa ja yllyttää kuurapartaa pieneen rähinään.

Sinähän et pärjäisi minulle hetkeäkään. Loukkaisit vain itsesi, joten jätä rähinöinti suoraa vain kaltaisilleni raavaille miehille, Delathos aisti nyt itsekin yllyttävänsä toista vain käymään kiinni kurkkuunsa. Mutta mikäpäs sen parempaa voisikaan olla, kuin valmistautua tulevaan iltaan pienellä muksimisella. Saisipahan adrenaliinin pintaan ja ehkä kehittäisi omalla tavallaan myös kaksikon suhdetta toisiinsa. Delathos nosti jalkansa ristiin ja laski kätensä hyvin suuriruhtinasmaisesti tuolin käsinojiin. Kasvoilla lepäsi ilkikurinen virne.
Anna tulla sitten jos niin kovasti janoat riehua, saat syyttää mustelmista vain itseäsi, pakkasherra tuumi jäisesti.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Viesti To Loka 13, 2011 10:15

Mimi

Miehen otsa koski pian neidon otsaa, ja siinä meni hajurako. Pian mies nojautui kuitenkin taakseppäin selitellen että eilinen osuma oli silkkaa sattumaa. Sillä sekuntilla Mimi irroitti jokaisen asevyönsä ja pudotti kaikki aseensa, piiloterä mukaanlukien lattialle, tässä ei nyt olisi tarkoitus tappaa, vain piestä vähän. Viimeinen naula arkkuun oli toisen uhoaminen siitä että tappelu pitäisi jättää hänen kaltaisilleen raavaille miehille. "Vai että sinun kaltaisille raavaille miehille, kaikki mitä minä näen on hienohelmainen snobi." Mimi vastasi takaisin, ja kun toinen sanoi että nyt saisi sitten lyödä jos tapella niin kovasti tahtoi, mutta mustelmista saisi syyttää vain itseään.
Sillä punaisella sekuntilla kohotti Mimi sivusta tulevan potkun kohti toisen poskea, jos mies ottaisi nyt tuon jalasta kiinni, saisi puoliverinen helposti tukea miehestä ja voisi täten potkaista tuota leukaan, siitä tosin seuraisi se että Mimi kaatuisi selälleen maahan ja se taas tarjoaisi toiselle mahdollisuuden siirtyä niskan päälle, mutta toisaalta leukaan osuva potku saa aina sen verran tillintallin tilaan että Mimi kerkeäisi hyvällä tuurilla rimpuilla irti toisen otteesta ja nousta takaisin jaloilleen.
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4170

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 13, 2011 10:41

Delathos

Hienohelmainen snobi? Pakkasherra naurahti viimeisen kerran, kunnes tuon ilme kylmeni. Hermoviiva tuntui kiristyvän, mutta mies ei antanut sen häiritä itseään. Tässä oli parempi hillitä mielensä, sillä eihän Delathosilla suinkaan ollut tarkoituksenaan Mimiä halki poikki ja pinoon pistää. Hieman vain kurittaa ja osoittaa tuolle tytönpirpanalle, kumpi heistä oli rähinöinnissä se hallitseva mestari. Pian Mimin jalka kohosi ilmaan ja Del pisti merkille sen tulevan voimalla kohti poskeaan. Rauhallisesti mies nappasi tiukan otteen toisen nilkasta ja virnisti leveästi.
Etkö parempaan pystynyt? kuului pakkasherran suusta.

Aikansa Delathos virnisteli paikoiltaan, mutta pianpa tuon ilme hyytyi kun tyttö potkaisi tuota leukaan. Ote tytön jalasta pääsi irti sillä samaisella hetkellä, kun kuuraparta tajusi kaatuvansa tuolinsa kanssa maahan. Kuului ryminää joka varmasti myös alakertaan kuului, kun iso mies tuolinsa kanssa rysähti kasaan lattialle. Vain tuon jalat näkyivät hetken ilmassa, kunnes Delathos kieräytti itsensä takaperin kuperkeikalla takaisin pystyyn. Pakkasherra nousi koko komeudessaan ylös lattialta ja hieroi hetken leukaansa, virnistäen kierosti.
Vai sellaista peliä, valkojouhi sai tuumattua ja riisui itsensä aseista ja nakkasi punaisen takinkin pois päältään helpottaakseen liikkumistaan.
Kookas valkotukka lähti astelemaan rystysiään raksautellen kohti nuorukaista. Del otti muutaman nopeamman askeleen eteenpäin kunnes yksinkertainen potku lähti oikealta kohti Mimin päätä. Potku oli siinä mielessä hillitty, ettei Delathos uskaltanut toista aivan kaikilla voimillaa rysäyttää. Ties mitä vahinkoa tuo olisi saanut aikaiseksi. Saatuaan potkunsa perille, osui mies sitten tai ei, laskeutui jalka takaisin maahan ja vuorostaan vasen jalka yritti iskeytyä tytön kylkeä vasten. Muutama ketterä pakittamisliike ja Del oli tälläkertaa valmis puolustamaan itseään.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.
Seuraava

Paluu Kadut ja Torit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö