Kahden keikka


Nahorissa sijaitsevat torit ja kadut. Katuja vartioidaan erittäin tiukasti, niin päivisin kuin öisin.

Valvoja: Crimson

Viesti Pe Tammi 06, 2012 4:21

Eldon

"Toistatteeksi en kaipaa muuta.", Eldon totesi. Hän katsoi hieman haikaillen omistamaansa tikaria, mutta ei päättänyt sotkea asioita ja jätti sen lojumaan pöydälle. Ei kulunut edes muutamaa hengen vetoa, kun mies palasi takaisin toisen hevosen kanssa. Eipä se mikään kovin kaunis hevonen ollut. Ja vanhallekin se näytti. Eldonilla ei silti ollut varaa valittaa. Hän käveli hevosen luo, kiitti kengittäjää, joka vain murahti ärtymystään ja loi nopean pahan suovan katseen Eldoniin, ja nousi ratsaille. Eldon ei jäänyt odottamaan, että nainen ehtisi nousta oman hevosensa selkään vaan painoi kevyesti oman hevosensa kylkiä polvillaan jolloin elikko lähti liikkeelle löntystävillä askelilla.

Viesti Su Tammi 08, 2012 4:43

Evelyn

"Toistaiseksi et muuta saakkaan" Evelyn totesi, ja naurussa oli pidättelemistä kun kengittäjä toi säälittävän näköisen vanhahkon konin Eldonille. Pummi poika ei näemmä odotellut vaan nousi pollen selkään käskien sen käyntiin.
Evelyn naurahti hieman pilkalliseen sävyyn nousten sitten mustan ratsunsa selkään. "Ilo asioida kanssanne !" Nuorukainen huikkasi heilauttaen kättänsä kengittäjälle pirullisen virneen kera.
Kengittäjä virnisti vihaisena ja punapää paukautti pohkeillaan hevosen kylkiin saaden sen harppomaan reipasta käyntiä, ja kirimään tummahipiän luuskan.
Käsi taputteli hevosen kaulaa kiitokseksi kun tuo oli kuuliasena.
Neito ohjasti hevosen tietäpitkin kohti ihmisten satamaa, jonne olisi kiitettävän pitkä matka tästä kylästä, mutta pian kurssin suunta muuttui hieman, suunnitelmiin tuli mutka nimeltä Fred, neito ei ollut nähnyt rakastaan aikoihin, ja nyt tuntui olevan sopiva aika käydä kylässä.
"Minneppäin sinä ajattelit matkata ?" Nuorukainen kysyi jonkin aikaa kestäneen hiljaisuuden jälkeen.

Viesti Ke Tammi 18, 2012 11:02

Eldon

Kaksikon ratsasteassa juurikkoista ja lähes umpeen kasvanutta polkua kohti isonpaa tietä, Eldon loi taas katseensa taivaalle. He kerkesivät kulkea jonkin aikaa kunnes Evelyn kysyi Eldonin määränpäätä. "Ehkä voisin palata kaupunkiin. Onneksi karavaanareita ja kauppiaita kulkee pitkin yötä, että enköhän minä sinne jonkun kyydissä pääse", Eldon sanoi osittain poissa olevasti. Hän siirsi katseensa naiseen kysyäkseen: "Entäs sinä? Joko meri kutsuu vai jäätkö vielä haalimaan lisää saalista? Vai kenties värväämään lisää miehistöä?". Eldon ei tietenkään olettanut, että nainen hänen suuntaansa katsoisi joten siirsi katseensa tiehen heti kysymyksiensä jälkeen.

//Anteeksi etten ole vastannut piiiiitkään aikaan, mutta inspis ollu hukassa ja ollut vaikka mitä tässä...//

Viesti Ma Tammi 30, 2012 12:40

Evelyn

"Vai että kaupunkiin." Evelyn toisti kuunnellen sitten hänelle esitetyn kysymyksen. "Taidan vain käydä kohteliaisuus käynnillä eräällä tutulla." Evelyn sanoi, eikä tosiaan kääntynyt katsomaan matka seuraansa. Mitäpä sitä turhia päätänsä kääntelemään.
"Tosin, sillä tiedollahan sinä et mitään tee." Nuorukainen lisäsi käskyttäen hevosta reippaampaan askellukseen.
Tämä ratsu tuntui rauhalliselta ja luotettavalta, ja paljon jaksavammalta kuin se Fredin aitassa oleva vanha kaakki, tämän hevosen voisi jopa pitää.

//Uhhuh, samat sanat, anteeksi hirveästi kun näin kauan kesti, ja teksti on tönkköä sekä että lyhyttä, ah nam, enjoy reading <3//

Viesti Ke Helmi 08, 2012 9:29

Eldon

Eipä Eldon tosiaan tehnyt naisen mainitsemalla tiedolla mitään ja tyytyi siis olemaan hiljaa. Pian nainen ottikin vähän etäisyyttä häneen lisäämällä hevosensa vauhtia. Hän ei siihen pahemmin kiinnittänyt huomiota vaan keskittyi enemmän tutkimaan Yön jumalattaren luomaa kauneutta ja pimeyttä. Monet silmäparit tutkailivat metsän siimeksestä heidän kulkuaan. Eldonia se ei hermostuttanut saati hämmästyttänyt. Varmaankin muutama vaivainen kettu tai jänis. Eldon otti piippunsa uudelleen esiin ja teki tutut toimenpiteen ja löi viimeiseksi kipinää piipun pesään. "Kelpaako sinulle tarjota tupakkaa?", hän kysyi naiselta ja ojensi piippuaan tämän suuntaan.


//Joudun taas kerran pyytämään anteeksi. Sivari kuitenkaan ei ole mikään inspaavin paikka :D//

Viesti Su Helmi 19, 2012 10:27

Evelyn

Mies näytti jäävän taaemmas kun tuon luuska ei pysynyt perässä, tai sitten ratsulta ei vain vaadittu perässä pysymistä.
Pian pummi kuitenkin raotti taas leipäläpeänsä puhuakseen. Tupakkaa ? Evelyn mietti hetken pysäyttäen sitten hevosensa.
Piippua ojennettiin nuoremmalle ja kulma kohosi silkasta uteliaisuudesta. eihän punapää ollutkaan saanut ennen tupakkaa maistella.
"Kaikkea pitää koittaa, niinhän se menee." Evelyn sanoi tarttuen piippuun. Pitempiä ajattelematta nuorukainen kiskaisi kunnon sauhut keuhkoihinsa jolloin keho aloitti vasta reaktion.
Yskimistä neito koitti kovasti pidätellä, mutta se oli vaikeaa ja tuo ojensi piipun miehelle takaisin.
Vedet kohosivat silmiin tytön rykiessä keuhkoistaan tuota pirullista savua pois.
Päässäkin tuntui heittävän, hieman vain, mutta silti nuorukainen huomasi sen. "Saatana---- mitä-- tuo- on ?" Evelyn kirosi saatuaan hengityksensä miltei normalisoiduksi. Miltei kuin olisi vetäissyt vettä henkeen. Armotonta rykimistä.

Viesti Ke Helmi 22, 2012 8:44

Eldon

Eldon ei kyennyt pidättelemään nauruaan, kun vesi kihosi naisen silmiin ja tämä köhi savua keuhkoistaan. Hän nauroi melko luihusti, mutta iloisesti. Hän ojensi kätensä ottaakseen piippunsa takaisin. Nainen kirosi ja mitä ilmeisesti kysyi mitä piipussa oli. "Se on halvinta ja suoraan sanotusti surkeinta tupakkaa mitä markkinoilta saa. Jotkut kutsuvat sitä itkuheinäksi ja toiset pumminpuruksi", Eldon vastasi. Hän puolestaan vetäisi keuhkonsa täyteen savua ja tuprautti sen ulos sieraimistaan. Hän kuitenkin pyrki lohduttamaan naista: "Minäkin yskin aluksi yhtälailla. Oikeastaan pahemmin. Muistaakseni taisin jopa oksentaa ensi henkäisyllä." Hän taas katsoi taivaalle puhuessaan. Olinkin silloin lapsi, mutta ei tuon sitä tarvitse tietää, Eldon totesi mielessään. Omituista kyllä yö oli hyytävä ja hän huomasi sen vasta nyt. Vetäessään vapaalla kädellään viittaansa tiukemmin ympärilleen hän myös kiristi tahtiaan. "Ei kannata varmaankaan kovin pitkiksi ajoiksi pysähdellä näin myöhään ja näin syrjäisillä alueilla", Eldon mainitsi kuin ohimennen.

Viesti Ma Maalis 05, 2012 10:27

Evelyn

"Paskaa piipussa sanon minä." Evelyn totesi naurahtaen nyt saatuaan hengityksen tasattua kunnolla.
Nuorukainen naurahti miehen sanoille syrjäisistä alueista. Tottahan se oli ettei kannattanut myöhään turhia pysähdellä, mutta Evelyn ei nähnyt eroa syrjäisissä tai vilkkaissa paikoissa, hänhän osasi pitää puolensa erinomaisesti, eikö osannutkin ?
"Et taida olla mikään ihan tyhmä ?" Evelyn kysyi nyt miettien kannattaisiko mieheen tutustua paremmin, kenties tuosta voisi tulla päteväkin liittolainen. Ehkäpä mieheltä voisi udella jonkin sortin tietojakin.
"Ja mistä sait sen tikarin ?" Evelyn kysyi perään ilmeellä joka kertoi ettei selitykset lahjaksi saannista sun muusta menisi läpi, noin resuinen mies olisi voinut saada tikarin käsiinsä vain varkain.

Hevosien tahti kiristyi kipakassa illassa tietä pitkin ihmisten kylää kulkiessa. Fredillä vierailu taisi jäädä tälle illalle vain haaveeksi, aamuyöllä olisi turha mennä herättelemään toista, eikä sitä ennen kerkeäisi paikalle ellei juoksuttaisi ehdoin tahdoin hevosta henkihieveriin.

Viesti Pe Maalis 23, 2012 9:13

Eldon

"Äsh, tyhmyyteni riippuu ihan asiasta. En minäkään kaikkea vielä näin nuorena tiedä", hän vastasi. Hän kuitenkin lisäsi vielä: "Tyhmyys ja viisaus ovat loppujen lopulta melko samankaltaisia." Eldon ei itsekkään tiennyt oliko hän viisas vai tyhmä. Joskus hän tunsi olevansa viisas ja joskus tyhmä. Ei kukaan häntä ollut kehunut viisaudesta tai nauranut hänelle päin naamaa hänen tyhmyydestään. Nainen kysäisi aikaisemmin voittamansa ja vaihtamansa tikarin alkuperää. Eldon naurahti huvittuneena. Hänen näki mielensä silmin silmänräpäyksessä kaikki sen päivän tapahtumat jolloin hän anasti koko esineen. "Sain sen 'vieraillessani' sotilastuvalla. Joku hölmö oli jättänyt toimistonsa oven auki ja täysin vartiotta. Tikari komeili kirjahyllyssä eikä sitä voinut olla huomaamatta. Tosin minunkin olisi kuulunut vartioida hieman itseäni sillä joku sotilas pääsi yllättämään minut ja pian koko käytävä olikin täynnä miekat ojossa olevia miehiä. Ainoa uloskäyntini siis kävi läpi kapean ikkunan. Päästyäni pihalle eivät hankaluudet loppuneet siihen vaan eräs muurin päällä käyskennellyt vartiomies puhalsi hälytystorveensa", Eldon joutui pidättelemään nauruaan kertoessaan tapahtumia. "Ei mennyt montaa hetkeä, kun koko pihamaa tärisi ja oli täynnä meteliä miesten rynniessä ovista, talleista ja porteista. Olin silti tarpeeksi ovela ja olin sulautunut varjoihin heti torven soidessa. Ainoa joka sen näki oli se kyseinen torventoitottaja. Harmi vaan ettei kukaan kuullut metelin yli, kun hän yritti kertoa asiasta", hän hekotteli. "Loppu sitten olikin helppoa. Kukaan ei tiennyt missä olin eikä kukaan huomannut, kun luikin karkuun", hän käkätti juttunsa päätteeksi.

//Juu ollut vähissä inspikset.... Olisi pitänyt kirjoittaa yksäriä etukäteen//

Viesti Su Huhti 08, 2012 10:44

Evelyn

Nuorikko repesi nauruun miehen selittäessä tarinaansa. Ei sotilastupakaan tainnut loppupeleissä olla mikään voittamaton linnake ? "Vai että sotilastupa, itse en olisi voinut kuvitella sieltä löytyvän muuta kuin karvaisia ja hikisiä miehiä." Evelyn selosti takaisin vielä hieman hekotellen.
"Ajattelitko kulkea samaa matkaa aina suurille satamille asti linnan liepeillä, vai suuntaatko kenties johonkin pienempään kylään ?" punapää kyseli jälleen hieman vakavoituneempana. "Aivan sama minulle minne menet, ja pidä se luuska, hevosia on jo riesaksi asti." Tuo lisäsi taputellen oman ratsunsa kaulaa. Tämä yksilö oli vallan upea verrattuna siihen joka oli jäänyt Fredin omaisuudeksi. Tämä polle pidettäisiin tallessa.

//Juu, pitäiskö vaan pistää hahmoset eriteille ja päätellä peli ?//

Viesti La Huhti 21, 2012 1:02

Eldon

Eldon yllättyi siitä, että sai pitää hevosen itsellään. Eipä hän siitä sitten mukissut. "Ehken satamiin asti tule, mutta kaupunkiin olen kuitenkin menossa", hän totesi. Katse siirtyi taas naiseen ja naisesta tämän varastamaan matkalaukkuun. "Sinun tosin kannattaisi varmaankin kiirehtiä. Luulen, että tuota laukkua ja sen sisältöä kaivataan kipeästi eikä mene varmaankaan kauaa kunnes etsinnät etenevät Nahorin ulkopuolelle", hän lisäsi. Hänellä itsellään ei ollut mitään kiireitä. Eihän häntä oltu nähty eikä hänellä enään ollut mukanaan toisten omaisuuksia.

//Sopii minulle.//

Viesti La Huhti 21, 2012 4:20

Mies oli kuulema kylään menossa, muttei satamille asti. Ei se neitoa haitannut, saipahan kulkea edes loppumatkan rauhassa. Pian Eldon toi kuitenkin esille hyvin varteenotettavan pointin, mitä ei Evelyn ollut hoksannut ajatella. Etsijäthän voisivat tajuta varkaan kadonneen kylän ulkopuolille.
"Puheissasi on järkeä. Oli hauskaa matkata kanssasi, ainakin niin kauan kun tätä kesti." Evelyn vastasi käskyttäen sitten ratsunsa laukalle.
Nuori ja hyväkuntoinen hevonen jaksaisi juosta pitemmänkin matkan, ja nopeasti. Vielä ennen kuin punapää näkökentästä katosi nosti tuo taakseen jääneelle miehelle kättä hyvästeiksi.


//Lieni osaltani tässä, kiitos kovasti peliseurasta =D joskus uusiksi. //

Viesti Ke Touko 02, 2012 4:38

Eldon

Eldon ei muuta kuin nyökännyt ja ynähtänyt myötämielisesti. Nainen pian kiisi hevosineen kaukana ja mies näki kuinka tuon käsi nousi hyvästeiksi. Hän kohotti myös kätensä ja heilautti sitä kerran jos toisenkin. Ehkä näemme toistekkin, ääni sanoi Eldonin päässä ja jätti sinne pienen kaiun.

//Tässäpä tämä minunkin puolestani ja kiitos myös itsellesi peliseurasta :) . Joskus uusiksi tietenkin.//
Edellinen

Paluu Kadut ja Torit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö